Sziasztok!
Köszi az érdeklődést.
szonibaba: igen, az egyik nagy kedvenc.

Bár az összes JimJam mesét szereti, reggeli és vacsi közben is ezt nézi, amíg betejcsizik.
ronmay: kérésedre és persze
boo tiszteletére:
Dorki most kapta meg a 15 hónapos oltást, hogy mit kapott vele együtt azt nem tudom, de az éjszakák szörnyűek azóta. Nem akar aludni, van hogy felébred és játszik, vagy csak nagyon későn akar elaludni...ki is vagyunk rendesen, főleg, hogy eddig ez nem volt...
közben növeszti a fogakat van 8 teljesen kint egy rágófog majdnem kint, és másik 3 rágófog törekszik kifelé. Lehet ez lehet a baja.
12,5 kg, 85 cm. (Boo én már nem is emlékszem, hogy milyen pici volt, szégyen nem szégyen, ha meglátok egy 5 kilós gyereket azt mondom, Te jó ég de pici, pedig már nem is olyan kicsi egy 5 kilós baab..

)Jár, szalad, ügyesen eljátszik akár egyedül is. Szereti a formabedobós játékokat, és az illesztgetőseket, imád kulcsozni, és még sorolhatnám. Ja és hisztizni azt hiszem mesterfokon tud.
Én megkaptam a hormonkezeléseket, és most kőkemény fogyókúrába kezdtem, hogy majd jöhessen a kistesó, persze rá egy-két évre...

Közben elkezdtem nyelvet tanulni a kreatív nyelvtanulással. Nem tudom ismeritek-e, de nagyon szuper, gyorsan könnyedén otthon.
boo: Anyukádat nagyon sajnálom.

Jól döntöttél, hogy odaköltöztetted, én is biztosan így tennék a helyedben! Anyósomnak is vannak fájdalmai sokszor, és nagyon erősek, alig tud aludni.

Anyudnak mi fáj? Anyósomnak a csontjai, de szerencsére nem találtak áttéteket. Azért borzasztó, hogy nem vették észre Anyukádnál korábban, emlékszem mesélted, hogy két évig nem tudtátok, hogy mi az a folt a tüdején, daganat-e vagy sem. Ez borzasztó, hogy későn veszik észre a dokik, és már nem lehet mit tenni.

Enni eszik? Ha nem tud, akkor legalább napi 1 doboz Nutri Drinket itassatok meg Vele, az is segít, hogy legyen ereje. Anyósom sem nagyon eszik.