Sziasztok!
Életjel!

Olvasgatlak titeket, de mire a végére érek, általában Bence igényel már engem, így az írásra sose marad időm. Most is felébredt.

Na megpróbálom egy kézzel folytatni...
Évi! Nagyon jó a kendő, Bence imádja, már 3x elaludt benne! Ha egy kicsit nyűgös, csak beleteszem és én is tudom csinálni a dolgom.
Tegnapelőtt mi is átaludtuk az éjszakát, annyira nem örültem, mert majd' szétdurrant a cicim, és így ugyanúgy fel kéne kelnem fejni, Bence meg sokkal jobban elvégzi ezt a feladatot.

Na de örömöm ne tartson sokáig, érezte a frontot, és -mint pocakban- egész nap szinte aludt, és este meg kipattantak a szemei, dumált, vigyorgott, fél 11től fél 2ig aludt...

aztán még 5ig, majd egy picit velem a nagyágyban. Most már azt csinálja, amit szokott, úgyhogy remélem estére visszaáll a 9kor elalszom és csak fél 3-3kor kelek-re.
Amúgy nagyon érdeklődik már, folyton vigyorog és dumcsizik

. Sír is ám azért, de már tudjuk, melyik sírás mit jelent. Általában pocakfájás és éhség miatt szokott, meg este 7 után, mert nyűgös és várja a fürdést. Úgy lubickol, jár keze-lába egyfolytában.
Pocakfájásra mi napi 4-5x 1 csepp FLP aktivátort használunk, így semmi gondunk, jönnek a pukik, rotyik, böfik, ha mégse, akkor egy kis tornával segítünk.
Babakocsi ellen továbbra is lázad egy 10 percig, majd békésen szunyókál, de ha megállok egy pillanatra is, már sír.
Bévi! Remélem most már minden rendben lesz veletek!!!
Szilvi35! Örülök, hogy rendeződnek a dolgok.

Én is nagyon bírom az írásaid.
Csillag! Csak egyetérteni tudok Ircsivel és Szilvivel! No stressz! Amikor én is feszült vagyok, mert fáradt vagyok, átragad Bencére, és jobban sír. Ilyenkor kimegyek 1 percre, kifújom magam, lenyugszom és máris jobb lesz mindkettőnknek. És ha hazaér a Tomi, akkor játszanak együtt, így én is ki tud picit kapcsolódni.

Tudom, nekem csak 1 gyerekem van, könnyen beszélek, de már nagyobbak a gyerekeid, ők is megértik szerintem, ha 1-2 nyugis napot "kiveszel" magadnak, és együtt is tudtok Gergővel foglalkozni, meg a képekről is úgy tűnik, nagyon szeretik egymást mindhárman!
Tina! Én is utánaolvasok, kíváncsi vagyok és nagyon drukkolok!
Ircsi! Utólag is boldog 3. hónapot Katusnak!
Mindjárt folytatom, csak szopizunk egyet, éhes a fiatalúr.