A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szerintem is jó lenne. Én is gondolkodtam már rajta. Legalább nem kellene egyedül sétálni Kép. Ha minden igaz a 18. napon vagyok. Már csak 10 van hátra kb. Tegnap meglepetést okozott a táblázat Kép. Már azt sem tudtam hol járok. Leragadtam a 15-nél Kép. Nagyon figyelek mi?

Kép

Kép
vkhajni

Sziaasztok lanyok!

Fene bele ugy faj a hasam, majd meghalok, jaj, persze hogy megjott ma, tudtam, nem mintha esely lett volna... De majd most elkezdem szedni a clostit, es akkor mar valami csak lesz!!!

Lanyok, en is reformeletet elek, persze a kandida miatt is, de egyebkent is jobban preferalom az ilyen egeszsegesebb dolgokat, es nem eszunk mar egeszsegtelen cuccokat. Csak ajanlani tudom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
sajnálom, hogy megjött Kép!
Remélem a closty majd nálatok is meghozza a kívánt eredményt, hiszen már annyi mindenkinek segített!

Nekem mára ennyi volt a napom, mert mennünk kell a dokihoz laborvizsgálatokat csináltatni, úgyhogy
Sziasztok
Stella

Kép
stella9

Dodo!

Hát sajnálom én is, de sebaj Veled együtt még könnyebben összetereljük a zebráinkat!
A reformélet pedig mindenképpen hasznos.

Jázmin
djázmin

Sziasztok Lányok!!
Nem győzök vissza olvasni :-)
Szerintetek hogy számoljama ciklus napjaimat? Péntektől-hétfőig minden nap egy pár csepp barnázgatás ma meg megfog biztos rendesen jönni, mert pokolian fáj a hasam. Akkor péntektől vagy mától számoljam az első ciklus napot?
Előre is köszi..

üdv
Évi
evike1975

DodoKép
szegényke, simi a fájó hasidra! De végre indulhat a clostis hónap!!!KépKépKép Én is fogom szedni stimura, reméljük beválik!
Hajni
hajnesz

Évi!
Mától számold, attól a naptól kezd számolni, amikor már rendesen piros.
Bogi
bogi1975

Évi!

Én is úgy tudom, hogy az első piros nap a mensi kezdete. Dokid mit mond erre a barnázgatásra?

Jázmin
djázmin

Stella
Hajrá az egészséges életmódért! Biztos használni fog, és már az első lombik sikerül! Én is úgy tudom, hogy a szauna, sőt a forró víz sem használ a kiskatonáknak! Szóval ezzel vigyázzatok, a többi viszont biztos használni fog! Drukkolok Kép!

Mea
Elvileg ha azt nézem, hogy nekem mikor mutatta ki, akkor holnap már tesztelhetnél, de csak ha nagyon érzékeny tesztet veszel. (Nekem egy Pregimax plusz nevezetű mutatta ki, amit a Rossmanban lehet kapni.) De biztosabb eredményt kaphatsz, ha kivárod a pénteket. Annál tovább viszont felesleges várnod. Én már nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok ezerrel!

Dodo, Krinyoka
Sajnálom Kép! De drukkolok nektek is nagyon, a jövő hónapban biztos sikerül!

Puszi
Adri
adri77

Bocsi azt elfelejtettem nektek leírni, hogy a 10. nap az a 12., mert az első két napon nem mértem és sehogy sem sikerült megcsinálnom, hogy érték nélkül ott legyen az a két nap. Most jöttem rá. Kép Úgyhogy a 12. napi pé. nem is olyan korai, ugye?

Bocsi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Az már úgy szerintem teljesen rendben van!

Dana!
Mizújs a vérvételen?Mikor lesz eredmény?
Bogi
bogi1975

VKhajni!

Szerintem nem korai! KépAz én általában 30 napos ciklusomban ebben a hónapban szemtelen módon a 13-on volt pé-m. Ez most kivételesen tuti!Pont a szülőszobát néztem miközben vergődtem a hasfájástól és ráadásul aznap reggel 36.4 es hőm volt, másnaprapra ez felfelé mozdult!
TV után el is kaptam a férjem egy fordulóraKép, de sajna az esély minimálisKép, mert előtte sem nagyon, utána meg egyáltalán nem voltunk együtt mivel beteg voltam!KépKépKép
Azért mielőtt elutazom szombaton, majd én is veszek egy olyan szuperérzékeny tesztet, hátha rámmosolyog a szerencse...azaz egy zebra!

Kép

Kép
megann

Megann, még akármi is lehetséges. Ne add fel ilyen hamar. Te legalább megérzed. És tudod, hogy mit érzel. Én mióta figyelem magam lassan azt sem tudom, hogy fiú vagy lány vagyok. Furcsa dolgokat tapasztalok. Legalábbis nekem furcsa ez az itt érzek szúrást, ott nyom, amott meg görcsöl. Kép Különben is, azokat éri a szerencse, akik hisznek benne, hogy szerencsések. És itt mindenki az. Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Vkhajni!

Na nehogy azt hidd, hogy csak Te érzel furcsa dolgokat, én egy hete 'krónikus hányingerrel szenvedtem'KépKép. Tiszta röhej a 15-18 nap körül!
Biztos hogy hat az agyunkra, meg a szervezetünkre hogy minden nap levelezünk, elolvassuk, átérezzük egymás 'mellfeszülését, görcseit' együtt örülünk, vagy bánkódunk valamelyikünk sikerén vagy bánatán!
Ha viszont már ekkora a káosz, akkor csak énekelek neked valamit:
'Próbálj meg lazítani,
Nem győzlek tanítani
Hogyan csináld
Kell egy kis áramszünet
Időnként mindenkinek
És aztán megint mehet
Minden tovább.....................lá-lá-láKépKépKép

Remélem bejön a lazítás!
Puszi!

Kép

Kép
megann

Kedves Bogi és Jázmin!
Köszi a gyors választ!!! Az orvosomat még nem hívta, hogy mi lehet ez a barnázgatás, eddig meg nem volt még ilyen..
Megann, tényleg jó neked, hogy így megérzed a peteérésed napját, bár nekem lenne ilyen "tulajdonságom"

Üdv
Évi
evike1975

Évike!

Sajnos ez nem mindíg van így(bár azért elég gyakran), nekem is gyanús volt, biztos a szülőszoba hozta ki ennyire intenzíven.Kép
Az meg mégnagyobb sajna, hogy ez még nem elég a boldogsághoz...még nem tudom, hogy a petécském egyáltalán tudja e járni a maga kis útját, vagy hogy hormonilag rendben vagyok-e,még semmilyen vizsgálatom nem voltKép, majd nov végére van időpontunk!
Mi azért bizakodunk!!!
Üdv

Kép

Kép
megann

Megann!!

Akkor nálatok még akármi is lehet :-)
Én nem is érzem a peteérésemet és nem is találnak nálunk semmi gondot, így most majd megyek HSG-re hátha ott van a baj!! Ha mégsem megyünk az inszemre..igaz akkor nem fogjuk megtudni mi is a bajunk, de már 2 éve próbálkozunk, így mostmár bele fáradtunk a "hiba" keresésébe!! Babát szeretnénk minnél előbb!!!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok Lányok!!!!

Nem nagyon szoktam írni, de minden nap olvaslak Titeket. Én még nagyon tájékozatlan vagyok a babavárás témában, ezért csak tájékozódom.
A baj csak az, hogy annyira szeretnék már babócát, hogy már pszichésen úgy érzem ,hogy terhes vagyok. Hányinger, puffadás, sűrű pisilés. Megőrülök. Na mindegy. Tényleg átérezzük egymás görcseit, hányingerét stb.
Azért kitartás mindenkinek. Annyira jó olvasni, hogy azért sok zebra kerül kiosztásra!!
Én is imádom ám a zebrákat!!
pocak81

Megann, nagyon aranyos vagy. Próbálok én lazítani, de majd akkor tudok igazán, ha nem jön meg. Lehet, hogy az új babásaink tüneteinek egy részét vesszük át, hogy nekik könnyebb legyen Kép.

Ez a hónap teljes káosz. Ilyen még nem volt. De olyan jó, mikor azt írjátok, hogy minden rendben, szerintünk jó, nyugi... Ilyenkor mindig egy kicsit boltogabb leszek.

És nekem megint sírhatnékom van. Szinte egész nap bőgnék, pedig nem is vagyok igazán szomorú, sőt egész jó napom van. Tudom, ne vegyem át a tüneteket. Biztosan azért van, mert sok a méreg a szervezetemben. Ugye mint tudjuk a sírás méregtelenít. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Pocak, ne izgulj én is teljesen tudatlan vagyok. Nem is értem, hogy bírják a lányok a sok hülye kérdésemet. Kép Ráadásul még aggódom is mindenért. Nem elég a saját bajuk. De annyira meg tudnak nyugtatni. És csak folyik a könnyem, csak folyik...

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Látod, senki sem ért meg jobban minket, mint azok akik hasonló cipőben járnak. Ezért jó, hogy itt legalább kibeszéljük a gondokat. Együtt örülönk és együtt sírunk. Nem is értem, hogy képesek emberek eldobni maguktól a gyereküket. Például ez a lány, akiről hétvégén szó volt a híradóban. Megszüli a gyerekét és megöli. Hogy lehet valaki ennyire......Na mindegy, az ilyen dolgokon nagyon feldühítem magam. Hányan vagyunk akik mindent odaadnánk azért, hogy egy kis apróságot a világra hozhassunk és óvjuk egész életünk során, és akkor vannak ilyen aljas emberek. Ez szörnyű!
Már annyira izgulok, hogy legszivesebben most tesztelnék egyet, bár csak a 22. napon vagyok. És igazából azt se tudom, hogy mikor volt peteérésem, mert rosszul csináltam a hőmérőzést. Pisilés után, mikor már mentem egy kört a lakásban. És ugyebár ezt nem így kell. Mostmár tudom, úgyhogy mostmár helyesen csinálom.
Szóval kizárt, hogy babás legyek, bár a párom azt mondta egyáltalán nincs kizárva, de nem akarom beleélni magam, mert nagyon fáj a csalódás!
pocak81

Érdekes, ez nálunk fordítva szokott lenni. Általában én győzködöm a páromat, hogy márpedig én babás vagyok, ő meg közli, hogy még nem. Lehet, hogy ő tudja, hogy mit csinált? Kép. De ebben a hőnapban annyi tünetem van/ vagy átltünetem, hogy össze kell jönnie. Ennyi egyszerre még soha nem volt. Annyira izgulok. Különben is az utóbbi egy hétben 8-an mondták nekem kismamák, hogy nemsokára ti is megtudjátok milyen ha nem alszik éjszaka. Kép Lehet, hogy jel?

Már lazítok is, lazítok, lazítok, nem gondolok rá, nem gondolok rá...

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Azt elfelejtettem leírni, hogy a nyúlós átlátszós után, belőlem szokott jönni valami tejesen fehér is. És most nem akar jönni, csak olyan fehér amit a párom rak belém Kép. Ez most jó vagy rossz? Majd biztos holnaptól, mert feltűnt és arra fogok koncentrálni.

Bocsi,

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajnika!

Ne pityeregj már...naaaaaaaa főleg ha jó napod van!
Látod én ma megint kifogtam a Corában egy kismama-baba bevásárlási hullámot!
Szerencsére most nem érintett kellemetlenül, úgy vigyorogtam a kisbabára, aki az apuci kengurujában volt, mint egy vadalma!
Jaj már no, ne láss rémeket, nincs két egyforma hónap, nincs két egyforma fehér sem...rosszat biztos nem jelent.Max kiskatonatúladagolásban szenvedhetszKépKépKép De ez tán csak nem baj, ugye lányok???
Úgy látom rád fér egy kis + energie!Küldöm a pozitív energiákat a gondolatátvivő kézikészüléket kapcsold be( és nyisd ki az ablakot, köbüki)
Mondjak még neked egy-két közhelyetKép,(csak hogy feldobjalak?)
Tessék itt egy, most költöttem csak Neked:
'Türelem, babót terem!'KépKépKépKépKép
Remélem tetszik!
Bocsi ha hosszú voltam!

Pocak!
'Isten hozott, zebra vigyen!'
(Ez az Isten hozott, ördög vigyen! szólás általam számodra költött változata!)
Fogalmam sincs mitől lettem ilyen poetikus hangulatban, de utóbbit őszintén kívánom mindenkinek!

Pusz!

Kép

Kép
megann

Megann a túladagolás nem baj. Remélem valami jó dolog miatt nem jön a fehér. Kép Ablak nyitva, készülék bekapcsolva, sőt úgy is marad, hátha a gólya is betalál rajta. Már ki van táblázva neki az út, nehogy eltévedjen. Én iszonyatosan türelmes emberke vagyok, ugye teljesen ez jön le az írjásaimból Kép

Köszönöm szépen, már nem sírok. De olyan meghatódott hangulatban vagyok ma.

Lassan békén hagylak benneteket estig, mert jön haza a párom kb negyed óra múlva és megyünk építkezni. Legalább elterelem a figyelmemet.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Micsoda véletlen, mi is építkezünk,
Szerncsére, nem mi hordjuk a téglát!

hi-hi, igen elképzeltelek, legalább annyira türelmes vagy mint én!

Na aztán belehúzni abba házikóba, nehogy szegény babó csak pikk-pakk bekopogtasson, oszt kégli még sehol!KépKép

Puszi!

Kép

Kép
megann

Hetedikén már a tetőt rakjuk. És mi mindent mi hordunk. Iszonyatosan nehezek azok a hülye kövek. Befejezve sajna csak jövőre lesz. Ti hol tartotok? Addig meg elfér a baba a mi szobánkban is. Majd egy picit összehúzzuk magunkat. Sok jó ember... Kép

Szerintem is kb annyira vagyok türelmes. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Le a kalappal előttetek! Nagyon ügyesek vagytok!
Az én feladatom az lesz az építkezés-projektben, hogy berendezzem.Kép
Ez aztán már tényleg csoda!
Nekünk is a tető jönne, ha nem csúszött volna hiba a dolgokba.Kép
Ehelyett most tákolás, bontás, átalakítás következik!
No nem baj, mi is csak jövőre fejezzük be, de így is terveztük.
Szerintem nekünk zebrásodni is egyszerre kellene, nem???Mondjuk ebben a hónapbanKép, mit szólsz, benne vagy???
Nekem 8-án kellenne nem megjönnie! Neked???

Kép

Kép
megann

AdriKép DrikaKép nagy-nagy gratula, csak így tovább!!!
EngimaKép megy Neked is a drukk!
IvimoniKép Mi az a Maca Vite?
hencsike

Ez tényleg hihetetlen. Főleg ha még azt is hozzáteszem. hogy mi is kétszer csináltunk egy csomó mindent, bár bontani még nem kellett. Nekem majd csak 12-én. Még izgulhatok eleget. Benne vagyok az együtt zebrásodásban. Főleg ebben a hónapban. Kép. Jó neked, hogy csak berendezni kell neked, bár én élvezem minden pillanatát. Azt mondják, hogy egy építkezés árt a házasságnak, mi is sokat veszekedtünk, de szerintem minket még inkább összehozott. Szerencsénk van. Ti hol építkeztek? Na mi mentünk vásárolni, kb egy óra múlva leszek megint.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Mi Budapest mellett építkezünk, tudod, elegünk lett a városból,abból hogy minden reggel elvágtat a hajnali busz az ablakunk alattKép,hogy büdös vanKép, hogy millió ember nyüzsögKép, hogy nem marad meg a fűszernövény az ablakombaKépKép, hogy nem tudunk kerti partikat rendezniKépKépKép, és egyáltalán nem tudunk vendégeket fogadni, mert kinőttük a majd 60nm es lakásunkatKép és ugye egy babónak is jobb a szabadban.Kép
Bár mindketten budapesti születésűek vagyunk, szívesen megyünk ki 'vidékre'ami kb 10 percre van a várostól!Ismerős vagy Budapesten és környékén?
Ha igen, akkor tudod, hogy Csömör-Kistarcsa, milyen közel van a városhoz!
Hát akkor zebrára fel.....KépKépKép

Kép

Kép
megann

Nem nagyon vagyok arrafelé ismerős. De a tíz perc tényleg elég közel lehet. Szerintem én nem tudnék hosszú távon Budapesten lakni. Időnként itt nálunk is tömegiszonyom van, pedig csak nagyobb rendezvényeken gyűlik össze sok ember egy helyen. De pl a Tescoban idegbeteg szoktam lenni. Kép A párom is tömbházas emberke, de örül a kertesnek. Én meg 6 éves korom óta kertesben lakom. Szerintem nincs annál jobb. Nem is kell annyit figyelni a gyerekre. Ha kimegy az udvarra, akkor lehet főzni. Bár nekem a konyhám az utca felé néz, hogy lássam mikor szökik. Kép Remélem hamarosan látom a zebrámat is bejönni a konyhából Kép. FEL....

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Megann Kép, Te tényleg jó formában vagy ma! Ezek a rímek, a Pocaknak írt nagyon tetszik! Tele vagy energiával, küldjél belőle...

Bogi Kép, köszi az érdeklődést, még 2X kell mennem, aztán kb.tizenhetedikén lesznek meg az eredmények. Az utolsó vérvétel, 8-án lesz. Addig izgulgatok..

Hajni, mi ez a hangulat... csak nem a hormonkáid??? KépKépKép

Dana
dana

Dana, nem hiszem, hogy a hormonjaim sírósak. Bár ki tudja Kép Nem ám nagyon lecsapolni Megann pozitív energiáit, én is abból csipegetek Kép

Zituska merre van? Nem kaptunk ma táblázatot Kép Valamiről azt hiszem lemaradtam Kép Ma különben is nagyon kevesen vagyunk. Vagy csak nekem tűnik úgy?

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Ne aggódj, Hajni visszatért a saját pozitív energiám. De ez a mai nap, mint a pattogó gumilabda... lennt, fennt... Kezdődött reggel: 7-re kellett mennem laborba, ülök autóba, indítok, krha.. krha... Olyan pipa lettem, aztán 1 perc múlva, már örültem, hogy milyen jó is gyalogolni ilyen korán reggel, még a levegő is kellemes... Aztán metro, pfuj.. Aztán a csaj olyan bénán szúrt meg, be is lilultam, pedig gyönyörű kis erecském van, mindig meg is dicsérik... na mindegy..
Ja és azt elfelejtettem, előttem és utánam kismamák, gyönyörűséges pocakkal, majdnem sírva fakadtam.. De megbeszéltem magammal, hogy én is nemsooooookááááááááá..

Aztán kicsit moziztam, 1000X látott filmeken zokogok ezerrel... De az jó volt..

Aztán olvasom Megannt, és jókat kuncogok..
S mostanra már egész jó a hangulatom, csak a hormonkáim jók legyenek, 17-e körül kiderül, de addig még olyan sok van vissza, rossz ez a várakozás.. De nincs mit tenni, ez van..

Megann, mi történt a tetőtökkel?? Tényleg közel költöztök, az már szinte a város.

Pusza
Dana
dana

Dana, tényleg elég változatos napod van/volt. A 17-e meg elképzelhetetlenül messze van, ha vár az ember. Nehéz lesz kibírni, de azért kitartás Kép. Biztos jók lesznek azok a hormonok.

Nálunk az utcában is sok nagypocakú, meg kisbabát tologató pár mászkál, nézegetik az új házakat. Én meg őket, sóvárgok a hatalmas pocik után. Kép Pedig mennyit küzdöttem nem is olyan rég, hogy lapos legyen Kép. Most meg várom, hogy elromoljon az eddigi küzdelem eredménye. Kép De romolna már. Mostanában annyi mindenkinek sikerült, miért éppen mi lennénk kivételek.

Na, mára ennyi. Megyek tus-tus, aztán ágyikó.

Szép babás álmokat, puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok, leírom a "történetemet" nem tudom mit csináljak, milyen dokihoz forduljak ...
Ti biztosan tudtok segíteni ..

Már van egy babám, szinte rögtön, 2. alkalomra összejött.

Műtétek miatt kellett várnunk 2 évet a babával, ami nem is volt gond, mert nem akartunk olyan hamar bébit.
Aztán csak nem jött össze. 6 hónap múlva elmentem csak úgy egy meddőségi vizsgálatra, ahol kiderült, hogy el vannak záródva a petevezetékeim, de szerencsére, az egyik megnyílt a HSG alatt.
ezek után közölték, hogy most már spontán is teherbe eshetek, hisz az egyik petevezetékem járható.

3 hónap múlva terhes lettem, kimutatta a vérvizsgálat, de 1 héten belül el is ment a baba.
(az első babámmal is veszélyeztetett voltam az elején)

Azóta semmi, már próbálom nem emlékeztetni magam, hogy most páros vagy páratlan hónap van ... szőrnyű szar ...

Ráadásul nekem 28-30 napos ciklusaim vannak, viszont peteérésem hőmérőzéssel a 20 napon van. (plusz akkor fájdogál a petefészkem, ami állítólag a peteérés jele, olyan érzés kicsit, mintha meg akarna jönni, pedig tudom hogy van még minimum 7-10 napja)
Ez normális? Peteérésem után 7-8 nappal meg is jön a mensim?

Szerintetek mit csináljak? melyik doki fogalkozik velem? Mert a régi dokim azt mondta türelem meg stb... de nem akarok 5-6 év korkülönbséget sem + ő nem foglalkozik ilyen spec esetekkel ...

T.
tomka

Sziasztok!Kép

Csak gyorsan...nagyon fáradt vagyok!
Sz..r volt a netünk egész nap, ezért nem voltam.
Holnaptól péntekig reggeltől késő délutánig dolgozom, szóval nem tudom mikor tudok jönni, de megpróbálok minnél hamarabb egy táblát feldobni!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Csak a táblára van időm!
Majd jövök! Puszi!Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Tomka!
Szerintem keress mindenképp egy új dokit!Hol laksz? Ha Pesten, akkor itt a lányok biztosan tudnak Neked ajánlani valakit.
Hormonvizsgálaton nem voltál? Szerintem ott lehet valami gond, ha a ciklusod második fele olyan rövid.

Megann!
Tegnap voltam a házi dokimnál coli ügyben, minden úgy volt, ahogy leírtad nekem, kaptam kis kémcsövet meg beutalót a laborba, ma viszem is az anyagot. Remélem, rendben lesz minden

Dana!
Hát persze, hogy Te is nemsooooookáááááááááááááá!

Lányok, olvasgatjátok Ti is a másik topicot, a "Babaprojekt előtt állókat"? Az valami fantasztikus, hogy mi van ott az utóbbi időben!
Egész zebracsordát sikerült elfogniuk!
Engem olyan erővel tölt fel, amikor olvasom, hogy olyanoknak is sikerül, akik már több, mint egy éve próbálkoznak. Akkor nekünk is van remény!!!!

Legyen szép a napotok!
Bogi, akinek őszi szünete van, és ez olyan jóóóóóó!
bogi1975

Hát igen ott ülök a tábli tetején.

Jó nagyot lehet onnan leesni..... de jó lenne ha ezúttal nem esnék le onnan....

Szorítsatok nekem, hátha összejött ebben a zűrös hónapban!Kép

De jó lenne..........

Adri!Kép

Annyira örülök VELED!!!! Szupi, hogy bebabásodtálKép

Mea
mea

Szia TomkaKép
Szerintem is válts dokit!
Akinél HSC-n voltál, az sem foglalkozik veled?
Drukkolok a kistesóért!
Stella

Kép
stella9

EnigmaKép
hogy vagy? Ugye még mindig bizakodsz?
Nagyon drukkolok neked!!!
Stella

Kép
stella9

Mea!

Megy a drukk.Kép Sajna én megint visszaestemKép

monic
ivimoni

Mea!
Nem fogsz leesni, nyugi!
Holnap tesztelsz egy újat? Nagyon szorítok!!!!!!!!

Stella!
Te tegnap dokinál voltál, ugye? Vagy vérvételen?
Eredmény?
Bogi
bogi1975

Mea!

Nagyon drukkolok! Kép
Hőd OK? Holnap tesztelsz?
Jujj, olyan izgi!!!
djázmin

Dana!

Örülök,hogy ilyen népszerű voltam a tegnapi napon!
A tetőt meg azért kell bontani mert alatta van a gubanc!Emberek nem tudnak mérni, eltolják a falakat,a födémet,Kép akkora teraszt csinálnak, hogy ha felönteném vízzel, műkorcsolya bajnokságot lehetne szervezni rajtaKép ááááááá kár a szóért!Elcseszték, hát csinálják is meg!

Igazából nekem nagyon nincs okom bizakodni ebben a hónapban(apáca élet betegség miattKépKép)(igen tudom Hajnika, nem adjuk fel), de engem is feldobtak a másik topicban történt események!Lehet hogy ezért a jókedv!Tarolt a patás!Ma reggel Annácskán keresztül megint Zebrahír érkezett Judyttól!KépKépKépKép

Pedig szinte egész hónapban ramatyul vagyok, fejfájás szinte minden nap, gyomorrontás, ma megint úgy keltem hogy fájt a gyomrom!Szerintem engem is elkapott a vírus!Mindíg megfekszi a testemet-lelkemet ez az ősz!Kép(MINDENKI!EZ TÉNYLEG BETEGSÉG,NEM BABÓ)
De azért igyekszek jókedvű maradni,végülis mindjár utazunk, meg ugye egy babó sem költözködne szomorú pociba 9 hónapra!

Úgyhogy marad a jókedv, pozítív energiákat újratermelem és küldöm mindenkinek!

Hajnika!Neked is marad bőven, egy zebrányi mennyiség megfelel???

Bogi!
Én is bízom benne, hogy rendben lesztek, és ha van is baci, hamar elűzitek messzi helyekre!
Hi-hi, hát visszagondolok az "anyagszerzésre" a féjemtől! Jó műsorszám volt, még most is mosolygok!KépKépKép

Mea!
Mit szólnál, ha pottyanás közben egy zebra nyergébe landolnál???Tudod, mint Zorró...bármikor bárhová repült, a lova mindíg alávágtatott!Kép
Nagyon kívánom neked!!!!

Tomka!
Tessék menni valami szakdokihoz!Több doki, jobb mint 1!

Húúúú, bocsi mindenki, biztos uncsihossszú lettem!

Kép

Kép
megann

Drága lányok!Kép (Hajni, Dana, Bogi, Drika, Adri, Jázmin, Hencsi, Stella - remélem senkit nem hagytam ki)

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot, remélem most így együttes erővel sikerülni fog....Majd beszámolok, de még jó két hét.

MeaKép! Nagyon drukkolok neked. Igazán megérdemelnél már egy zebrás tesztetKép!!!!

HencsikeKép! A Maca Vibe egy gyógynövény készítmény, a DM-ben (is) lehet kapni. Picit drága, kb 5000 ft és a spermiumok felturbózására ajánlják. Nálunk ezzel is van gond, a párom szedi. Javul is, de hogy ettől-e, azt nem tudom.

StellácskaKép!!! Na mesélj, mi volt tegnap??? Az egészséges életmód biztos tényleg segít, de semmi fogyókúra. Szereted a húst? Csak azért mert a lombikosoknak elég sokat kell enni. Rengeteg fehérje az előírt, no meg 3-4 liter víz. Már most ezen a enyhe stimuláción nekem is sok húst kellett ennem (már rosszul vagyok). Meg tojást, halat, joghurt, túró, stb. Különben az én uram nyár óta maxi mennyiségben eszi a halat, Maca, vitaminok, stb és képzeld javul az eredménye. A mostni inszemre is jobb volt mint a múltkorKép. Fontos a táplálkozás és persze a pozitív gondolatokKépKép!!! Hajrá, hajrá! Jövő ilyenkor már csak nevetünk ezen az egész kálváriánKép!!!

HajneszomKép! Köszi. Pozitív vagyok++++KépKép. Úgy érzem te is! Hajrá!!!

Puszi nektek:

Enigma
enigma

Hajni,

remélem már jobban vagy! Drukkolok neked, hidd el. Sok-sok pozitív energiát küldök neked én is, csak csukd be a szemed, és érezni fogod.

Zituska,

én is felkerülhetek a táblára. Az adataim a következők: Nata - 2004 szeptember - 24 cn - átlag 24 napos ciklus - Budapest - 25 év. Ugye a ciklusnap azt jelenti, hogy jelenleg hányadik napon vagyok?

Köszi!
Nata
nata

EnigmaKép
Tegnap elég simán túl lettünk mindenen. Volt vérvétel és nálam cito.
A doki előre szólt, hogy lehet, hogy vérezni fogok, de ne ijedjek meg. Amikor leszálltam a székről majd össze csináltam magam, úgy fájt.
Aztán szépen végiggörcsöltem a délutánt és este elkezdtem barnázni, de nagyon!
ilyen még soha egyetlen szűrővizsgálat után sem történt velem. Lehet, hogy ez most valami extra kenetvélet volt és azért van ez?

Amúgy a fentiek meghallgatták a kérésemet. Úgy néz ki, hogy végre nem 33-35 napos ciklusom lesz, hanem rövidebb. A 12. cn-on éreztem a tüszőrepit (mióta nincs tétje megérzem) és a 14. nap óta 37 fölött van a hőm.
Nekem most az a jó, ha minél elöbb megjön, mert akkor elöbb kezdhetjük a stimut is!
Majd kiderül.

A tanácsaidat megfogadom. Mi nagyon szeretjük a halat és a húsikat is, úgyhogy ezzel nem lesz gond! A fogyókúra meg sem fordult a fejemben! Most mindent csak a sikeres lombikért és a babókért teszünk.
Jól érezzük magunkat testileg, lelkileg!

Már alig várom, hogy 2 hét múlva legyen és nagyon-nagyon remélem, hogy zebráid lesznek neked is!!!
Addig pihenj sokat, igyál sok ásványvizet és egyél sok joghurtot, és kefirt.
Neked most kell valami gyógyszert szedned, vagy csak a ciklus elején kellett, a stimuhoz?
Jaj, nagyon szorítok értetek!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: