Halihó!
Tisztára álmos vagyok. De csakazértsemfekszemle!!!! Inkább írok pár sort.
Reggel elvittem Bercót a dokihoz. Ahogyan gondoltam, valamilyen vírusos fertőzés. Úgyhogy anyukám marad, vele együtt B. is itthon lesz ezen a héten.
Reggel tényleg impozáns látvány volt a rengeteg hőlégballon.

Mondjuk szerintem nem ezért volt olyan a forgalom, Vindo. Csak túrják az egész várost. Ma kezdték pl. a Széchenyi utcát is betonozni (legalábbis A. azt mondta, én ma nem jártam arra.) Meg itt, a velünk párhuzamosan haladó utcában is kiástak egy nagy lukat a külső sávban, emiatt jó hosszú sor van. Én az egyébként 5-6 perces utat a rendelőig, igaz kerülővel, de majdnem 40 perc alatt tettem meg.

No, meg hétfő is van. Ez különösen nyűgös szokott lenni. Valaki azt mondta, hogy egész héten tart majd ez a vb.
A reggeli dokizásnak az lett a vége, hogy valamikor a második óra végére estem be dolgozni. Szerencse, hogy a legjobb barátommal együtt dolgozunk, és nem csinálunk ilyenekből problémát.
Bercó egyébként viszonylag jól van, olykor ingadozik a hője. Kíváncsi leszek a folytatásra. Pont ma akartunk elkezdeni egy immunerősítést. De most megvárjuk, hogy átessen ezen a fránya betegségen.
Ráadásul a nagyok is taknyolnak ismét. Hogy mi van itt?
Na, még azt is el akartam mesélni, hogy szombaton nagyon kirugtam(tunk) a hámból. A szomszéd csajszikkal moziba mentünk, majd beültünk egy hangulatos kis helyre, ahol Bogi szerint nagyon finom pálinkát mérnek. Jól megkóstoltuk.

Lelazultam rendesen, bár a gyomrom csak később jelzett, hogy nem is szereti annyira.