A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Nem próbáltam a mei-tai-t, de a péterfy-s topikban a Kattkatt azt használ és szereti. Kérdezz rá Tőle nyugodtan :)
Gondolkozom rajta én is.
Ircsi! Ne is mond! Lassan jönnek a csajok :wink:
szilvi35

sziasztok!
Évi bakker túllicitáljalak ? :)
ez nagyon éééééééééédes :D

vicceltem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekünk lassan 74-es kell...nem licitállak le :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Klárika-Tünde
Befelezzük?????
a rózsaszín nem kell :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Ma kipróbáljuk a mecsek teát,a babám rengeteget ordít tegnap este óta :( Ti cukrozzátok?

Katka,nandu kendőm van nekem is.

Ircis,ekkorát aludt,hű de irigy vagyok,alig várom ezt az időt.De azt nem tudom a tejjel mi lesz,így is bedurran a mellem éjjel és folyik,akkor fel kell majd keljek fejni?

Tiva nagyon édes.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Petráknak boldog névnapot!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Claire, nagyon örülök a jó híreknek. Drukkolok nagyon tuti, hogy minden jól fog alakulni!

Ircsi, hogy rohan az idő. Katus már 3 hónapos nagylány! És persze tökéletes méretek.

Csillag, remélem már jobb a kedved. Gondolj Gergőre, ő nagyon szeret téged, ezért erősnek kell lenned!
Szépek a ruhák.

Bévi, szegénykém, Lili drága kórházban. Remélem hamar rendbe jön és kiengedik.

Gyermekemnek jó az alvókája. :)
Este 11-től fél 8-ig aludt, utána egy rövid szopi volt mivel bealudt, és még ráhúzott 1,5 órát.
Eszméletlen, egyre jobban kitolódik neki az éjjeli alvás ideje. Napközben is aludt egy jó nagyot, utána meg elmentünk sétálni a kutyával együtt. Végig fent volt és felfedezte a környezetet.

És nálunk is van már igazi mosoly. :lol:
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ha nem is írtam,Bévi írta Lili jobban van,ma már evett 70,50-eket,de a tejével van vmi gond,kevés is,meg volt benne vmi baci(?)

Woody,nagyon édes mosoly.

evilany

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976size=150]Klárika-Tünde
Befelezzük?????
a rózsaszín nem kell :)[/size]

mit is?

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]S írta:evilanyziasztok
Ma kipróbáljuk a mecsek teát,a babám rengeteget ordít tegnap este óta :( Ti cukrozzátok?

a tali után mi is kipróbáltuk... nem jött be... sokkal rosszabb esténk volt az átlagosnál! nem állítom, hogy a teától, mert lehet, hogy front volt, vagy valami más miatt, de én nem próbálkozok vele többet... a maradékot hozom a következő talira annak, akinek kell...

ja, megvan az időpont...jövő hétvégén megyek fel P-re egy hétre... de nem sértődök meg, ha nélkülem is megtartjátok a talit! de jobb szeretném, ha megvárnátok!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Evi,en nem teszek cukrot a teaba. Nekunk egy ket nap kellett azert hogy legyen hatasa.
En eddig a tea mellett az infacolt hasznaltam, de most, 2 napja vettem a gripe watert, hat nem tom,eddig nem tul jo, egesz nap jonnek a pukik es sokat sir Botikam. :( :(

Orulok,hogy jobban van BEvi es Lili, sokat gondoltam rajuk.
Woody, nagyon edes a kislanyod. :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Életjel...

Sajna a laptopunk bemondta az unalmast, így nem tudtam jönni :( .

Végigolvastalak ám Titeket, mielőtt most bejelentkeztem, hát, nem kis idő volt :wink:

Claire, aggódva olvastam Joniról! Örülök, h jobban van már, sokat gondolok Rátok, mielőbbi felépülést, jó egészséget!!!

Bévi Lilijének is jobbulást! Szegényekkel mindig van valami :( .

Nklari, üdv. itt!

Csillag, depi remélem hamarosan múlik!

Babák nagyon édesek, mind egytől-egyig csodaszépek!

Mi jól vagyunk, 4 hetesen már hasról hanyatt fordultunk, mostmár egyik oldalról a másikra fordulás is megy :D

Kölcsönmérleget visszaadtuk (az 1 hónap alatt sem mértünk gyakran), utolsó mérés szerint (szerda) Peti 4100g és 56 cm.

Ha jól emlékszem Dia kérdezte, mi lett a másik babával. Papírmagzatként a méhlepénnyel együtt távozott. (A fejecskéje teljesen kivehető volt - szem, orr, száj.)

Mindenkit puszilok, babákat és mamákat egyaránt!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Hű, ma kislányom nagyon hisztis volt, szerintem front lehetett, mert én is be voltam tompulva rendesen.... :?

Voltunk a Tescoba:
-Csillag, van 3 féle hősugárzó 4000-ért :)
-Óriás plüss 50%-os leértékelés :arrow: Réka kapott egy nála nagyobb fülest(tépőzáras a farka :lol: ) 3500-ért ;) holnap teszek képet! :D

Mecsek tea:
Natúr kiáztatva (7percig áztatok 1 filtert 2-2,5 dl vízben).
Két etetés között adom neki félúton, van, hogy be is alszik tőle :)
persze éjszaka nem kap.

Amióta lehányt, még egyszer se bukott.... :shock: , pedig minden etetés után visszacsorgott egy kicsi.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Woody Lili nagyon aranyos. Én nem tudom Áront mosolyogva lefényképezni, mert amikor meglátja a gépet olyan komolyan figyeli, hogy elfelejt vigyorogni. :D

Bols jó, hogy jelentkeztél! Peti nagyon ügyes ha már ilyeneket művel és a méretei alapján szépen növöget ő is. :D
Igen, én(is) kérdeztem mi lett a papírmagzattal. Értem. Köszönöm.

Csillag remélem jobban vagy már!

Évi nyugodtan tehetsz bele egy pici cukrot :wink:

Ircsi ha Katus így fog aludni éjjel, akkor esetleg csak egy kicsit fejjél, hogy ne feszítsen. Nem? Én annakidején keltem és fejtem, de nekem ugye üvegből evett....

Tiva is nagyon aranyos! Kész pasi már!

Nklári remélem ma nyugisabb napotok lesz :wink:

Áron már felébredt, most nézelődik a kiságyban. Olyan áhítattal nézi a zenélő-körforgóját, hogy az valami hihetetlen....... :lol:

királylány

Sziasztok
Nyűgi baba,apa kezében :?
Este a Mecsek Teát balga módon szopi után adtuk,igaz csak 2-3 kanálnyit de telibe hányta az apját vele,nem kicsit...mondjuk utána el is aludt :lol: most reggel 2 evés közt kiköpködte,tettünk kis cukrot,na azt nyelte...aztán hogy jó lesz-e.. :roll:

Bols de jó hogy írtál örülök hogy jól vagytok.

Clarika,azokat mi is néztük,a Tigrisen vacilláltunk...

Tünde,megvárunk...akkor a 18-ai héten lesz a tali!

Limoék...??

Dia a forgót Tomi is szereti nagyon :)

Mindjárt hozok nevetős képet,sikerült lekapni :lol:

evilany

Jé egy kutya

Kép

Jókedvű reggel

Kép

Kép

evilany

Bévi írt,hazamehettek,eszik Lili bár nem sokat,próbálkoznak...

evilany

Szép napot mindenkinek!

Szlvi
Hozzánk már akarnának jönni a kispasik :wink:
Apuka készíti a puskát :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi
Én nem igazán örültem ennek a nagy alvásnak :oops:
Félek, hogy elég lesz-e a tejcsi, ha kimarad egy szopi?
Még legalább 4-6 hetet szeretnék csak szopival kihúzni... utána már majd lehet jobban adni kajákat...

Woody
Nálad nem befolyásolja a tejmennyiséget, ha hosszú időn keresztül nem szopizik Lili? Vagy te is felkelsz fejni közben?

Bols
Jó látni benneteket is!

Dia
Ha a gyerekem bevezeti az alvást, akkor lehet, hogy nekem is fejnem kell, hogy a mennyiség ne csökkenjen... (bár nem tudom, hogy a lefejt tejet hogyan lehet a gyerekbe tölteni, ha semmit nem fogad el, csak cici kell neki :roll: :roll: :roll: :roll: )
Megbeszéltem azért Katussal, hogy jobban járunk, ha 1-2 óra körül azért csak felkel enni, vagy álmában szopizik :wink:

Vigyori babák gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi de a lefejt tej jó lesz főzelékekbe,pürék sűrítésére!Nekem így is fejnem kell éjjel,ha már 5 órát alszik,mint pl most is...durrant szét a mellem,fájt is,nem szeretném ha begyulladna.Meg folyik,mindig cserélem a lepedőt...

evilany

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaFélek, hogy elég lesz-e a tejcsi, ha kimarad egy szopi?
Még legalább 4-6 hetet szeretnék csak szopival kihúzni... utána már majd lehet jobban adni kajákat...

Réka este 8-fél9kor elalszik, 4-fél5kor kel, s 8körül újra.
Elég a tejem.
Nővérem fél évig csak szoptatott (teát se adott), s végigaludta a lány az éjszakát.
Ő mondjuk minden szopi után (csak szopi után) kifejte üresre a cicit.
(mindig 1 mellet adott egyszerre)

Reggel én is kaptam a mosolyokat :)
De sajnos nem tudtam lefotózni... :(

Kép

Kép

Évi
Már csak füles volt.... abból is csak 4db.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tomi nagyon aranyos! És hogy kitekeredik nézelődés közben :lol:

Réka nagyon jól mutat Füles mellett :lol:

Ircsi lefagyasztod és jó lesz a főzelékbe. Én már anyósomhoz küldöm a tejet, neki van fagyasztóládája, de a következő adag anyukáméknál fog landolni. Én most 4-5 óránként fejek, éjszaka pedig nem. Utolsó fejés este 9 körül, aztán meg 5-6 körül.

Áron most sokat volt fent, aztán mikor már elálmosodott letettem, egy pillanat alatt bealudt.
Mostanában nekem sem iszik vizet (teát nem is adok neki, mert nem hasfájós és kaki is van)
Bence elment a mamáékhoz, úgyhogy most pihenek. :D

királylány

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976size=150]Klárika-Tünde
Befelezzük?????
a rózsaszín nem kell :)[/size]

mit is?

Volt egy aukció...de lejárt-nem vette meg senki...ha újra fent lesz ismét belinkelem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Béviéknek JOBBULÁST!

Gergő ma megint nyűgös-hisztis....most már szinte tuti a foga miatt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, Tomi is szépen mosolyog. :lol:

Clárika, Réka és Füles nagyon aranyos! :lol:

Bévi, nagyon jó hogy már otthon vagytok és Lili is jobban van.

Ircsi, én nem fejek éjjel. Pont így van elég tejem az első 2 etetésre. Így csak a többinél kell pótolni. Lili most 6x eszik egy nap, nappal kb. 3 óránként.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Maresh: "12.30-kor megszületett Gergő, 49 cm, 2840 g!"

Gratulálunk Nekik!!!!!!

Kép
gtunde75

Mares
Gratulálok! Minden szépet és jót kívánunk!

Clárika
Réka és Füles :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Köszi a horozós válaszokat.
Mares! Gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot!
Bévi! Örülök, hogy jobban vagytok.
Ircsi! Köszi kérdésed, jól vagyunk. A lányok imádnivalóak. Timi már elkezett gügyögni, Bogi meg folyamatosan huncutkodik. Az első hetek elég nehezek voltak (hasfájás, sírás szine megállás nélkül), ráadásul Bogi is feszült volt a sok sírás miatt, mindig hozta neki a cumit. :-), és amikor már végképp nem bírta befogta szegénykém a kis fülét, de úgy tűnik lassan alakul a helyzet. Már egyre kevesebbet fáj a hasa. És szerencsére nekem van segítségem. A nagyszülői ellátottság, és lelkesedés a mi családunkban hálistennek extra jó. Mindenkinek ilyet kívánok.
No nem foglalom tovább a helyet, meg még dolog is van itthon.
Teszek fel két képet!
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.9047.jpg[/img] Timi is tud nevetni

sziasztok[/img]

Katka
KépKép
katka77

Kép Timi is tud nevetni Kép Mai kirándulás. Azért nem én cipeltem mindkettőt... :-)

Katka
KépKép
katka77

Petráknak utólag is boldog névnapot! :-)

Katka
KépKép
katka77

Mares!

Szívből gratulálok!
Juj, még meg is könnyeztem..... :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Katka, de rendes tőled ez a felajánlás!

Béviéknek, Claire-éknek sok gyógypuszi továbbra is!

Ircsi, szerintem a szervezet (az esetek nagy részében) alkalmazkodik a bejáratott rendszerhez, a lényeg, hogy ne legyen drasztikus, hirtelen és óriási nagy a változás egyik napról a másikra. Ha hosszabb időt alszik át a baba éjjel, akkor ahhoz, max. az első pár nap lesz nehezebb, amíg átáll /Bálint 4 hetes kora óta átalussza az éjszakát, én ugyan fejek, továbbadom, de volt olyan, hogy elfelejtettem fölkelni éjjel fejni - tejet meg elteheted fagyasztóba, ahogy a többiek javasolták, jól fog jönni majd/.

Woody, hát tényleg egy áldás, ha jól alszik Lili!
Ha fejnél, attól nem kevesebb lenne a tejed, hanem több, szerintem. Csak átmenetileg éreznéd úgy, hogy kevesebb, amíg átáll a szervezeted a megnövekedett igényre.

Mares, ez nagyon szuper!!! Szívből gratulálok nektek! Pihenj, amennyit csak lehet és gyönyörködj Gergőben!

(A 3,6 kg-os Kristófom és a 4 kg-os Bálintom után nekem mindig meglepő olvasnom az ilyen adatokat. Tudom, tiszta lököttség, meg nem is értem, min vagyok meglepve a családunkat elnézve, úgy tűnik, ez a sztenderd :lol: )

bekri

Mares,

G R A T U L Á L O K ! ! ! ! !

Egy volt kolléganőmnek is tegnap született meg Áronkája :wink:

Kép

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Katka
Szépek vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyerekem visszatért a megszokott ritmushoz, kel hajnalban egy gyors evésre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Mares,gratulálok!!

Kép
(mikorra is voltak kiírva,kicsit még odébb,nem?)

Katka,micsoda kép,két pici lánnyal :wink: Bogi befogta a fülét,szegény...meg is értem...de örülök ha rendeződik.Bévi üzeni,beindul a teje úgy néz ki(olvasta az üzid,de válaszolni nem volt ideje,azt írta)

Tomi este evett 20:00-kor,és 3-ig aludt :lol: :lol: kelt,kiszívta mindkét mellet sitty sutty(pedig feszültek rendesen)és aludt vagy fél 6-ig...most reggel evett 110-et,és kidőlt megint :) most ébredezik ismét :)

Talán beválik a tea,lekopogom... :roll: most nem volt sírás hajnalban csak durrogás a kiságyból :)

evilany

Jó reggelt!

Nekünk ez bejön amikor sír:

MICIMACKÓ (Koncz Zs.)

Egy napon, mikor Micimackónak
Semmi dolga nem akadt,
Eszébe jutott, hogy tenni kéne
Valami nagyon fontosat.
Elment tehát Malackához,
Hogy meglesse, mit csinál.
De Malackánál éppen akkor
Senkit nem talált.

Így hát elindult hazafelé,
Miközben sűrűn hullt a hó.
Arra gondolt, otthon talán
Akad egy kis ennivaló.
Hogy kimelegedjék ugrándozott
S jó nagyokat lépett
S a hidegre való tekintettel
Énekelni kezdett.

Minél inkább havazik,
Annál inkább hull a hó.
Minél inkább hull a hó,
Annál inkább havazik.
Hull a hó és hózik-zik-zik,
Micimackó fázik-zik-zik,
Hull a hó és hózik-zik-zik,
Micimackó fázik.

Ismert erdei körökben
Az az általános nézet,
Hogy Micimackó, mint minden medve,
Szereti a mézet.
És ez nem csak afféle
Szerény vélemény,
Határozottan állítom, hogy
Tény, tény, tény.

Ezért, mikor hideg van
És sűrűn hull a fehér hó,
Kell, hogy legyen az almáriumban
Eltéve ennivaló.
Így aztán, ha délidőben
Micimackó megéhezik,
Megkóstol egy csupor mézet
Alaposan, fenékig.

Minél inkább havazik...

Micimackó a barátom,
És gyakran elbeszélgetünk
Azokról a dolgokról,
Mit mind a ketten ismerünk.
És tanultunk egy verset is,
És most már kívülről tudom.
Ha hideg van és hull a hó,
Én mindig ezt dúdolgatom:

Minél inkább havazik...

Clárika
Kép
clárika

Clarika :lol: nekünk az Ici pici mese jön be :wink:

evilany

Sziasztok! CSak gyors életjel! Szervizben a gépem, most lejöttünk a városba, beugrottam a Tetthelybe, lurkóm eddig aludt, ahogy leültem felébredt, azóta szórakoztatja a közönséget.

Némileg visszaolvastam, de már alig emlékszek! Kicsit zizi vagyok!

MARES!!! Hatalmas grtuláció!!!! Sok boldogságot!

Claire! Továbbra is drukkkkkk!!!!

Bévi! Lilinek neked jobbulást!

Mi jól vagyunk (lekopogom)! Ha tudok jövök!

Puszi mindenkinek!
limo73

Mares! Nagy gartula a Csöpphöz és egészséget, boldogságot kívánok!!!

Béke-tárgyalások lefolytak. Anómia elmúlóban, anarchia leverve. Értékek átrendezése, újabb értékek stabilizálása megtörtént demokratikus alapon.
szilvi35

Limo :wink:
Tomi ma a DM közönségét bűvölte el...üvöltött a kocsiban,ki kellett vennem,attól kezdve csend és elalélva nézte a sok színes kincset a vállamról...így megtanultam ma 1 kézzel vásárolni,kocsit tolni és fizetni...
Most bealudt a pihenőszékben,pedig már felvettem a kendőt olyan nyűgi volt...végszükség esetére...:)

Szilvi35,remek! :wink:

evilany

Sziasztok,

Mares,
hatalmas gratula nektek, jó egészséget!

Édesek a babócák!

Enyém gyerek alvókája elromlott és egyelőre még nem jöttünk rá mi a hiba oka. :? :? :? Napközben is éberen alszik, folyton fölriad, éjjel is max. 3 órát alszik egyben, este 10 előtt nem igen alszik el, így olvasva többeket irigykedem is.
A napokban pl. 2 óránként eszik, éjjel is ezt tette, így kicsit kómásak vagyunk. Ma egész nap nyűgös, szinte csak kézben van el, ez rá egyáltalán nem jellemző. Étvágya van, pisil, kakil, nem lázas, nem hány, szóval nem tudom mi lehet az oka... :cry: :cry: . Szörnyű hallgatni a sírását.

Na megyek is mert megint, sír, megetetem, aztán védőnő.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!!!

Mares!-Hatalmas Gratuláció Gergőhöz...végre van a fiamnak druszája :)
Jó egészséget,sok boldogságot,örömöt és rengeteg tejcsit!!!

Depi!?
Rosszabb...de a nyugibogyó segít :( már a 4szem csúszott le...nem sokáig hat...én sírok,gyerek üvölt...és feladnám az egészet,de nem tehetem!!!
Valahogy majd csak lesz!!!
Dokihoz jövő héten megyek...

Ma kb fél órára jó fej volt a kicsi fiam...csináltam is képeket róla...azóta hiszti....most is itt van nálam :(
Kép

Hát nem egy kis angyalnak tűnik?
:evil: :evil: :evil: :evil:
Közben kiviszi a hajamat :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na mentem sétálni vele(persze csak a lakásban) :(

Béviék :) örülök hogy jobban vagytok!

Front????????na akkor azért ilyen az én lelkem is :(
+ szerintem a foga...de holnap doki megmondja...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Enyém is nyűgi ma,már kendőben van...
Csillag,beugrasz jövő héten? Melyik nap mész?

Sucer,Olivér 6 hetes,akkor növekedési ugrás van,nem?

evilany

[quote="csillagfeny1976"]N írta:csillagfeny1976a mentem sétálni vele(persze csak a lakásban) :(

miért csak a lakásban? :shock:

evilany

Csillag! Gergő nem egy angyalnak tűnik, hanem egy igazi angyalka!!! Ne haragudj rá sokáig.... kérlek! Mit tehet Ő még bármiről.

Ismerhető a depid oka? Mondtad már csak lemaradtam?

Tiva babának is romlik az alvókája, de nem baj. Figyelem, mert szerintem változhat valami. Nem ragaszkodom az időkhöz, figyelem, hogy mikor pilled. Egyébként meg Ő is sírósabb, nyügibb lett. Szerencsére nem nagyon és nincs is más bajunk. Az Infacolt kapja a bizti kedvéért egy nap kb. kérszer.
szilvi35

Tomi már alszik a kendőben,itt szuszog a nyakamba :) ezt imádom.

játszottunk is
Kép

Szilvi,mi most Mecsek bébi teázunk,az Infacol nem vált be :?

evilany

[quote="szilvi35"]C írta:szilvi35sillag! Gergő nem egy angyalnak tűnik, hanem egy igazi angyalka!!! Ne haragudj rá sokáig.... kérlek! Mit tehet Ő még bármiről.

Ismerhető a depid oka? Mondtad már csak lemaradtam?

Tiva babának is romlik az alvókája, de nem baj. Figyelem, mert szerintem változhat valami. Nem ragaszkodom az időkhöz, figyelem, hogy mikor pilled. Egyébként meg Ő is sírósabb, nyügibb lett. Szerencsére nem nagyon és nincs is más bajunk. Az Infacolt kapja a bizti kedvéért egy nap kb. kérszer.

Nem RÁ haragszom-hanem magamra!!!!!!!!!!!Hogy nincs türelmem...és ez fáj!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mert a gyerekeknek nincs kulcsuk és nemsokára jönnek (remélem)...na az egy másik történet :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(nagyon tetszenek a megfogalmazásaid :lol: :lol: :lol: :wink: )

Évi, Clarika
:oops: :oops: :oops:
Katus a Blues Company-n is nagyokat nevet... :oops: :oops: :oops: (apuka hallgatta-nézte azt a jutubon)

Limo
Közönség szórakoztatása :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer
Vannak ilyen napok :?
Front, fejlődési ugrás....

Csillag
Nem a te depid ragad rá Gergőre? Attól nyüszisebb... és ettől te is jobban ideges vagy... ez egy ilyen körjátszma...
Amiket leírsz, abból az jön le, hogy a családi körülmények nem tökéletesek... Nem azokat kellene valahogyan megoldani???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: