A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Igy van!!! Van megoldas! En is el vagyok am kenodve sokszor, nem konnyu. :( Foleg egyedul. DE meg tudjuk csinalni,mert jo Anyukak vagyunk!!!!
Botikam sir, semmi nem jo neki, en meg magamat hibaztatom,hogy biztos rosszul csinalok valamit,ideges leszek es attol megjobban sir. :( Ilyenkor veszek egy-ket--...szaz melylevegot es mosolygok Ra,hiszen o az en eletem ertelme!!!
Szoval csak nyugi!

Mennem kell,nyugoskodes van. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Csillag
Gergőt tedd le... most nem lesz tragédia, ha sír egy kicsit!
TE menjél ki, vegyél egy nagy levegőt... számolj el 20000000-ig... szépen lassan, jó mélyen lélegezz... Próbálj egy kicsit megnyugodni!!!!
Gergőre is átragad a te idegességed!

Párodnak egy virtuális seggberúgás!!!!
Nem fűtt be, és még a tüzelőt se készíti oda :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares,már gondoltam rád,merre lehetsz! Jól vagy?
Nst:ha csak pillanatnyi eltérés,akkor érzékelési hiba vagy arrébb úszott Gergő épp. (profi vagyok,napi szinten jártam ugye :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi hogy kerestél rá hogy kiadta azt a 3 hónapos babást? -blog (megkeresném a 2 hónapost)

evilany

[quote="csillagfeny1976"]T írta:csillagfeny1976ünde-hősugárzóm sincs:(
Tibi sváb-ilyenre nem költ :( sokat zabálja az áramot-mondja
Mondtam neki én meg nem vagyok hajlandó megfagyasztani a gyerekeimet...akkor inkább hazaköltözöm.
Családi jó-de nem egy lepukkant ház ahova isten pénze nem elég (főleg ha nincs)most jönnek igazán elő a hibák :(

Sváb... egy hősugárzó, vagy egy olajradiátor még mindig olcsóbb, mintha a nyirkos hidegben tönkremegy a gyerekek, a te tüdőd, veséd, izületed... akkor lehet majd folyamatosan költeni orvosra, gyógyszerre... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm :)

evilany

sajnos ircsi ez van :(
bocsi a kisbetűkért...grgő kezemben én sírok...kimnem a házból hogy méy levegőt vegyek és ott is hallom h sír..nem bírom én ezt...
de nem akarll benneteker idegesyteni majd ha jobban leszek jelentkezek...addih nyavajogtam h megint sírva fakadtam.
ha megkapom a gyesemet elmegyek radiátort venni...lesz ami lesz-leszarom a véleménxét.max ennyi volt
még eghyszer bocsika mindenkitől mindenértr
remélem nem bántottam meg senkit

sziasztok,majd jelentkezek
le kell nyugodjak

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :( :( :(
Miért nem ülsz fel a buszra és jössz el valamelyikünkhöz ilyenkor??? Én szívesen látlak! Úgyis csak magam vagyok gyakran én is... eldumálnánk,jobb lenne hidd el.
Itt vagyunk 5en pécsiek,ki kell ezt használni.

evilany

Csillag
Nem idegesítesz minket...
Meghallgatunk, elmondjuk a véleményünket... Talán ezzel egy kicsit jobb neked, hogy nem magadba zárod a bajaidat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.10.01 12:49-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

nincs nyugtató kúp babáknak? vagy valami hasonló? már szinte mindent kipróbáltam...mosolyogva próbálok beszélni neki...simogatom puszilgatom-de semmi :( max 1-2 percre hallgat el :(
már a cserkómag párna sem használ...akkor nem hiszem h a hasa lenne :( széklete van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Sváb... egy hősugárzó, vagy egy olajradiátor még mindig olcsóbb, mintha a nyirkos hidegben tönkremegy a gyerekek, a te tüdőd, veséd, izületed... akkor lehet majd folyamatosan költeni orvosra, gyógyszerre... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

a számból vetted ki a szót! illetve az ujjaimból vagy mi... :wink: :lol: :lol: :lol:
egy levél antibogyó=egy havi villanyszámla

Kép
gtunde75

na ja...itt a villany 18000 :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

elaludt a kezemben...csórikám :(
veszek neki teszveszuen rucikat-hátha örül nekik :? :wink: :oops:
így vezetem le a stresszt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]n írta:csillagfeny1976a ja...itt a villany 18000 :(

A másik oldalon meg ott van 5 ember ÉLETE... :cry:
Ha a folyamatos hidegben levéstől kifázik a vesétek, tönkremegy... dialízis, veseátültetés...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi-inkább bele sem gondolok :(

Évi-Köszönöm szépen!Ígérem élni fogok vele...melegszik a szoba...kint meg kisütött a nap :)
kirááááááááály
feltehetem a képeket amiket vettem? :oops:

Elaludt csórikám...ennyit sírni...iszonyatos rossz hallgatni és nem tudod mi baja! :(
Szegénykémet sajnálom..én meg türelmetlen vagyok ,depis... kell a megoldás,próbálom hívni a dilidokit,de az aszinsztense tud időt adni...ő meg nincs még bent :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]e írta:csillagfeny1976laludt a kezemben...csórikám :(
veszek neki teszveszuen rucikat-hátha örül nekik :? :wink: :oops:
így vezetem le a stresszt :(

lehet én is? :shock: :(

Nyugiiiiii!!! Elaludt...semmi baja! Csak érzi a stresszt!Tényleg gyere be,bármikor!
Küldd a képeket :)

Bakker a fiam mekkorát kakilt persze tisztába tevés közben,rá a ruháira,kezemre...a bodyt nemes egyszerűséggel levágtam róla,mint a betegekről szoktuk,inkább mint hogy áthúzzam a fején...bér közben bukott is tehát a haja tiszta tej lett...szóval mindegy :lol: :lol: átöltöztünk,most a forgónak mondja a magáét.Annyira édes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.10.01 13:34-kor.

evilany

Tesz vesz-hősugárzó nincs?(olcsóér')?

evilany

Évi -vettem az adást :) hősugárzó?nézem azt is :)

285,-
Kép
232,-
Kép
1,-
Kép
1201,-
Kép
335,-
Kép
275,-
Kép
335,-
Kép
71,-
Kép
93,-
Kép

és még egy csomó 2 óra múlva jár le :)
kész vagyonok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ez drága

evilany

Csillag
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

postával 5400 kb...drága?szokott olcsóbb is lenni? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok

csillag nagyon sajnálak :( de ne add fel lesz ez még jobb is !!!!!

évi nálunk a széklet bencus születése óta nagyon híg sokszor olyan mind ha vizes lenne , de azt mondta a gyerek orvosunk hogy ameddig 1,5 kilót hízik 1 hó alatt nem gond elö fordul ez az anya tejes babáknál :(

bence ma nagyon nyügi érzi ezt a ramaty időt :(

fűteni mi is fűtünk már vagyis csak feltekerem a fűtést ,reggel és este mert nálunk gáz van :)
Vendég

Szerintem boltban olcsóbb.

evilany

köszönöm!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!

Én a tescoba vettem tavaly 4000-ért tescosat, és nagyon fasza!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabalárika
Réka egy cicit üresre szív egy-egy alkalommal? Következő szopinál másik cicire teszed?

Hát hogy üres lesz- e azt nem tudom, mert nem nézem, de elég lötyi lesz a cici :D
igen, mindig másik mellet kap.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

CSillag: viszek neked fát meg minden csak ne húzd fel magadat!!!! komolyan! irgumburgum meg minden apinak nálatok! :evil:

Évi: megnéznéd nekem vagy esetleg MÁS aki ért ezekhez az NST-s képekhez? A felső a múlt péntek az alsó a mai

Kép

Kép

És mégegyszer bocsika hogy a sok csodálatos babakép mellé ilyen buta fotókat hoztam, remélem legközelebb már csak Gergő-t hozom!!!!

CSak TI már annyi mindent tudtok!!! :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Réka úgy nyáladzik, mint egy veszett kutya.

UH-minden rendben.
Végig nyitva volt a gyomorszája....

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok

Rég jártam már felétek, de a másik topik a 2008 as ahova régen irogattam átköltözött az anyatanyára, és oda többször lépek be.

Én babóm is szépen növöget ma mértem 5300 g és kb 60 cm.
Szülésnél is 60 at mértek, de azt jól elmérték, itthon már csak 56 volt.

Éjszakák tökéletesek kopp kopp kopp
Este 10 től reggel fél 6 ig megálás nélkül alszik

Szopi 3 óránként kiszívja mindkét cicit, lassan lehet pótolnom kell.

Hasija sokszor fáj, adom neki az infacolt attól mindíg sokkal jobb lesz. Adtam neki Mecsek teát, na attól neki mégjobban elkezdett fájni.

Fogamzásgátló a fiammal a cerazettet kaptam, most is biztos azt fogom kapni.

Napközben többször alszik, cici aztán szundi :P

Nagyon szépek a babók, majd megpróbálok töbször jönni.

Kép Kép

Kép
Kép
schopin

Mi is voltunk, tegnap uh-n, nálunk is minden okés.

Kép
Kép
schopin

Csillagocska! Sajnálom a helyzeted... Lesz ez még így sem :wink: :wink: :wink: Nálunk azt vettem észre, hogy Tiva baba átveszi rólam a feszültséget. Ha sírni kell, nem megyek a közelébe, de igyekszem nagyon nagyvonalú lenni és legalább akkorát rottyantani a világra, mint ahogy teszi ezt Tiva, napjában többször is :) Szóval, ha nagyon mérges lettem , inkább a konyhában kidühöngtem magam, megmostam az arcom és utána mentem vissza hozzá. Persze van olyan helyzet, amikor az ember jánya nem hagyja magára a kölkét, megértem. A hideg iszonyat lehet, nálunk én fűtök,atlétában vagyok és annyira jó ez nekem (másnak nem, mert bárki jön, mindenki szerint meleg van, de nem érdekel. Éljen a 25-26 fok!). Nem is tudom mit mondjak neked. Kb. 1 hete voltam mély ponton és arra gondoltam, hogy a vitamin és ásványi anyag készleteim kezdenek kimerülni. Ezért egy hete szedek Elevitet is... Kívánok neked sok-sok kitartást és ne tessék sírni, nagyon szép családod van ám, egy gyönyörű kicsikével!

Nálunk folynak a béke-tárgyalások. Úgyis minden rendbe jön, tudom. Szeressük mi egymásot, csak az értékrendbeli különbségeink időnként anómiába sodorja a kapcsolatunk :) Természetesen nem bír el sok válságot egy kapcsolat... szóval most egyeztetés, megbeszélések, újabb irányvonalak és közös értékek. Kb. ez van... Aztán meglássuk. Ha nem alakul a kula, akkor meg szingilingiség, mert jobb szűkebben, de harmóniában, mint gazdagabban, de békétlen. (FŰŰŰ! de bölcs vagyok :wink: )

Egyébként meg szerettem ketten lenni Tiva babával! Nem volt nehéz, ügyesen egymásra vagyunk ám hangolódva :) :) :)
szilvi35

Claire! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilvi35

Sziasztok!

Alig látok a náthától :? a fene essen belé. Éjszaka már a vizesruha játszott a torkomra.

Áron jól van. Tegnapi eredmény:

5500 gr
59 cm :lol:

Drnéni meglátta és jót mosolygott a combján lévő fodrokon. :lol:
Oltást megkapta. Nem tetszett neki egy kicsit sem. Egyelőre nem lázas.

Ma voltunk csípő uh-n. Tovább tartott a gyereket levetkőztetni, mint maga a vizsgálat. Drnő nem volt szimpatikus - szerintem elvárta volna, hogy már nyuszkán vigyem be a gyereket - annyit sem mondott fapapucs. Épp, hogy rátette az uh fejet már készen is volt. Csípőtorna fél éves koráig javasolt. Szerintem ezt mindenkinek rávésik. Áron tornáztatva van mióta hazajöttünk a kórházból, úgyhogy szerény véleményem szerint ez az uh sz@rt sem ért. :? :shock: :twisted:

Nálunk is megy már a fűtés ha feltekerjük. Esténként élünk vele agyerekek szobájában, mert amúgy nincs hideg, jól körbe vagyunk véve szomszédokkal..

Szilvi remélem sikerrel jár a béketárgyalás.

Csillag sajnálom ezt a car helyzetet. Ha úgy adódik egy fél germicid kúpot adhatsz Gergőnek. Lehet a foga bántja, vagy nem?

Ircsi szépen fejlődik Katus. Tudod nem hasonlítgatjuk a gyerekeket és egyébként is a születési súly a mérvadó. Katus pedig papíron koraszülött de ez egyáltalán nem látszik rajta. Nagyon szép a csajszi.

Tünde Bence után a Cerazettet szedtem. Ugyanaz, mint az Azália csak ott asszem kell szünetet tartani a 21 szem után, ezt meg folyamatosan kell szedni.

Áron délelőtt nem aludt, de olyan csendben figyelt a kiságyban, hogy észre sem vettem, hogy nem alszik. :shock: 8) Tényleg nem lehet egy szavam sem erre a gyerekre.

Nálunk fogzás van ám. De nem a kicsinél hanem Bencénél. Kiesett az első tejfoga. :lol:

királylány

Csajok köszi mindenkinek...
Jó meleg lett-ügyi vagyok :wink:

Hihetetlen..a posta ismeretlen címként visszaküldte a csomagjaimat amit Gergőnek vettem-ezt a pechet...utalhatok újra postaköltséget :(
áááááááááááááááááááááááááááá

Na majd holnap jelentkezem.
Clárika-köszi megnézem tecsót :D

Fél germicid?
Ha nem javul akkor adok...most nyugszi volt a levegőn 40 percig :) :P

Köszi mindenkinek!!!
Csók csajok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

Mares szerintem csak arrébb úszott Gergő,ilyenem nekem is volt sokszor,egyébként teljesen jó a pulzus ahogy néztem,120 fölött van tartósan.Ha jó láttam,mert elég pici a kép.

Szilvi35 ez már jobban hangzik
:wink:

Schopin a te babád is nagyon szép.

Dia jobbulást,Áron szépet nőtt :)

evilany

Lányok,Bévi írt,kórházban van Lili,nagyon keveset evett,most infúziót kap :cry: :cry: és üzeni mindenki vigyázzon a mellére,ha csomót észlel,ne járjunk úgy mint ő :cry: :cry: :cry:

evilany

Évi: köszike, akkor megnyugodtam, csak ezek szerint Gergő jól elvan... :((((8 várhatom hogy kibujcsikázzzon

na menek apihoz... végre hazaért... brrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép Kép
szilvi35

Sziasztok!

Sajna, csak felületesen tudlak követni titeket, de azért nagyjából képben vagyok.
A babák egytől-egyig gyönyörűek, tündériek.

Clarika, az égnek álló hajú kép fantasztikus, tényleg jó lenne reklámnak. :-)

Claire! Örülök, hogy Joni jobban van, sokat gondolok rátok. Kitartás, és jó egészséget a továbbiakban.

Csillag! Remélem rendeződnek a dolgaid, és múlik a depid. Olyan gyönyörű gyerekeid vannak, ne szomorkodj. A fűtés dolog remélem alakul, mert már tényleg elég hidegek az éjszakák. Remélem Gergő is jobban van azóta.

Szilvi35! Drukkolok, hogy a Ti dolgaitok is rendbejöjjenek.
Vanilla! gratulálok!

Bévit nagyon sajnálom. Nekem nagyon sok tejem van (lefagyasztva), de termelődik is folyamatosan. Jelentkeztem tejadó maminak, meg is van már minden papír, de ha esetleg Bévinek valamilyen módon oda tudnám adni, és segíthetnék nekik ezzel, az jó lenne. Majd küldök neki privit, remélem olvassa. Bízom benne, hogy hamarosan jobban lesznek.

Kfmares! Hú de izgi, már ennyire a finisben vagy. Remélem hamarosan kapjuk az üzenetet. Szerintem amúgy az nst-d teljesen normális.

Elnézést azoktól, akiket kihagytam, nem tudtam mindenre reagálni, pedig olvasás közben annyi minden járt még a fejembe. Mindenkit puszilok, és mindenkinek a tündéri babáját is.

Ja, majd elfelejtettem: nklari, üdv neked is itt.

sziasztok,

Katka
KépKép
katka77

Ja, még valami!
Évi, Szilvi35, és mindenki aki még hordoz: Milyen kendőtök van? Illetve próbált már valaki mei-tai. Abból milyet? Nekem nandu kendőm van. Néha be is kötöm Timit, de a mei-tai egyszerűbbnek tűnik, ezért meglepném magunkat vele, csak tapasztalatokat szívesen olvasnék.

Katka
KépKép
katka77

Jó reggelt!

Schopin
Szép kislányod van! :lol:

Szilvi
Tiva milyen nagyfiú már! :lol: :wink:

Dia
Jobbulást!
Tudom, hogy nem hasonlítgatunk, csak az ember megállapítja :wink:

Csillag
Postás :evil: :evil: :evil: :evil:

Bévinek, Lilinek jobbulást! Szegényeket mindig éri valami :cry: :cry: :cry: :cry:

Katka
Ti hogy vagytok? A leányzók?

Hordozás
Mi próbáltunk már kengurut, kendőt... Nekem a kendő volt jobb, apának a kenguru. Ahogy néztem azokat a mei-tai-kat, jók lehetnek. Ki kell próbálni, hogy neked mi jön be :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus este 10-től, reggel 5-ig aludt :lol: :lol: :lol:
Én persze felébredtem... és figyeltem a gyerekemet... vártam, hogy ébredjen... :wink: (olyan 3 órától nem alszom... :oops: :cry: )

Alighanem most még visszabújás lesz.
Mosás elindítva...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Most csak ezt:

Petráknak:

Kép

királylány