A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!
nem írtam még semmi BMC-s jó hírt...mert nem tudok...
csak azért írtam, hogy max. ilyen dolgok tudnának távol tartani! :)

Majd szólok, hogy hol járunk, ha megtudom :D

De én annyira- ha akarnék sem tudnék begyorsítani- mint Juditék, mert ők rövid protkósok, mi meg hosszú, azaz min. 3-4-5 hét a szuri előtte!

De majd ha lesz infóm, mondom :D

eszter82
Budapest

Reagálva Mieza noszogatására, nekem a szombati napok a jók, a vasárnap nem, de ezen túl mindegy, tudok alkalmazkodni, nekem egyelőre no problem.
Aki esetleg 20 kerből, vagy 9-ből, vagy útba ejthető kerületből menne, szívesen elviszem az Örsre, ha ott lesz a végleges tali helyszíne.
ann74

Eszter,
akkor félreértettem :oops: DE akkor is drukkolok, hogy minél előbb a karjaidban legyen már a hőn áhított babácska!!!

Kép
judit0713

Hahó!

Hát igen, gyerekkel kicsi lépésekben haladunk, nem adom fel soha, nem tehetem! Ti se tegyétek!

Köszi a dicséretet fogdokker ügyben. Egyébként mást is igy intézek ám, csak jó lenne, ha már valamelyik süket munkáltató ezt észrevenné - a született ügyintéző, bocs az öndicséretért, de tényleg igy van. És aki fogdokkerhez készül meg egyéb helyre csak hajrá! (Na másütt én sem vagyok ám ilyen bátor: pl. sebészet huh! pedig Kubukám most nekem is itt az aranyérdolog, már egy vagyont hagytam a patikában)

Estrella: jó korán keltél, remélem eredményes lesz a vérvételes dolog. Bármelyik állás bejönne, nyert ügyem lenne. A németes legalább olyan, mint a Ti cégetek, a világ 5 kontinensén jelen van és mégis a német a fontosabb nyelv, mert a cég német, persze angolul is kell tudni valamennyit. Na én pont ilyen vagyok!

Sajti: remélem hamarosan ébrednek babácskák!

Mieza: én is igyekszem alkalmazkodni. Kuty nem semmi, tündéri, remélem lesz aki befogadja. Valamit majd én is viszek! Vigyázz magatokra, csak lassan a nyüzsivel!

Lukácsné: nem semmi nap volt. De lány is sokat nő, akkor vége a sirós korszaknak?

Lányos mamik: képet kérünk!! Épp gondoltam, hogy lassan 2 hónaposak is lesztek (igaz Hanna kisebb, de majd megnő)

Macs: bármi is a cicuskák neve, reméljük minél előbb tudnak majd enni és neked lesz sok-sok cicatejecske, ha mégsem, gondolom fogtok kapni. Sok erőt, egészséget, és nagy adag türelmet.

Zebrásokat türelmetlenül várom!

üdv kispatak
Vendég

Lukácsné,
már egy hónapos a picilány? Hogy szalad az idő :shock:
Amíg személyesen nem láthatjuk, kaphatunk egy képet a mosolyról?

Kép
judit0713

Sziasztok!

Estrella!
Sz meglátta a cisztás petefészkemet és egyből irta a beutalót IR-re!

Gigibp!
rendi vagy de pontosan nem tudom :shock: el lehet kérni a leleteket a dokitól?lefénymásolni esetleg?
vikus82

Csajok!

Megmondom őszintén, hogy Macsékkal kapcsolatosan nem elégedtem meg azzal a válasszal amit ma kaptam, miszerint nagyon jól vannak a babák és az anyuka is, csak tényleg iciri picirik!!!

Kiadtam feladatba a benfentes ismerősöknek, hogy igazi, normális orvosi véleményt szeretnék hallani (HJ profnőét is, vezető dokikét is, PIC és szülészet szinten is), hogy mit gondolnak!
De ez idő!!! :?
Én mondjuk nagyon türelmetlen vagyok!
De amint lesz infóm, hívom Macsot és utána írok Nektek is :D

Mindenesetre az első válasz az volt, amit ők is tudnak, hogy pár nap az állapotfelmérés, a PIC-eken mindig kritikusak az első napok, ezért sem könnyű belőlük infót kiszedni! :?
De én nem hagyom magamat :)
Szeretném ha Macsék is megnyugodhatnának, és elhihetnék végre, hogy MINDEN a legnagyobb rendben lesz!

Macs!
Ha olvasod!
Az ikresek azt üzenik, hogy fejjél, mert nagyon nagyon nagy segítség a Piciknek az anyatej!!! Koraszülötteknél létfontosságú!!!
És annyit legyél velük, amennyit csak lehet!!!! Sokat számít!

Jövök ha van infóm!

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Elöször is egy nagy-nagy köszönet a mérhetetlen sok drukknak,meg a sok laptetö felajánlásnak,de úgy néz ki,hogy rajtam ez sem sokat segitett.Három napja barnázok és ma reggel nagy valószinüséggel beköszöntött Mary.Azért csak valószinü,mert nagyon kevés van,szerintem csak az utro tartja vissza.Ma felhivtam a BMC-t és azt mondták,hogy az utrot tovább nehasználjam és pénteken mindenképp menjek be.Persze reggel csináltam egy tesztet ami teljesen negativ.Ez nem a Mi hónapunk volt.

Zsuzsó:
Sajna mi nem leszünk zebratársak.Neked meg mennek a drukkjaim és pénteken egy jó nagy mosollyal az arcodon szeretnélek látni!

Macs:
Hatalmas nagy gratula!Isten hozott Balázs és Kitti!

Judit:
Neked is hatalmas gratula a petécskékhez!Nagyon belehúztatok,ennek most sikerülnie KELL.Pénteken jó lenne talizni!

Békú:
Fönöködnek végre benött a fejelágya!Te is nagy léptekkel haladsz a cél felé!Pénteken mi reggel 8 óra magasságába megyünk a BMC-be,gondolom kb.10-óráig ott megtalálsz minket,ha látod,hogy egy pár az órát a földön huzza,az valószinü az mi vagyunk a férjecskémmel.

Most egy picit eldugulok,mert levagyok ám picit maradva az olvasással.Majd még jövök!

Üdv.
Zsuzska!!!!
zsuzska2007

Köszönöm az invitálást a találkozóra, azért nem írtam róla, mert nem tudom, hogy hol leszek akkor.Elvben már túlleszek a műtéten(pénteken megyek Lintnerhez megint konzira, szerintem a jövő héten megcsinálja majd.), de majd alakul.

Meg az az igazság, én nemrégóta pofántlankodtam ide, egyszerűen még nem éreztem helyénvalónak...majd talán a legközelebbin...
Vendég

Zsuzska....átérezni nem tudom, de beleérezni, gondolni annál inkább...sírd ki magad...aztán holnaptól csakis előre nézz.
Vendég

Zsuzska,
sajnálom és átérzem milyen most neked :cry: :cry: :cry:
DE ahogy Kahlan is írta, egy megkönnyebbítő sírás után csakis előre tekinteni!!!
Pénteken én 1/2 8 körül már ott leszek a vv-n, aztán lent fogok várakozni uhu-ra.
Priviben küldöm a wiw-es elérhetőségemet, így jól megnézhetjük egymást hogy el ne tévesszük :wink:

Kahlan,
nagyon szorítok hogy hamarosan és könnyen túllegyél a műtéten, és ne legyen több akadálya a babavárásnak!!!

Kép
judit0713

Kubu!
Biztosan emlékszem,h Te Sz-hez jársz,mi van akkor ha vmit a tegnapi konzin,elfelejtettem mit mondott mikor kell mennem prolaktin vv-re?felhivjam?köszi
vikus82

Szióka!

Navi:
Nem semmi, hogy kórházban voltál - szegénykém... Örülök, hogy jobban vagy, mondjuk ezt kihagyható kirándulás lett volna. :?
Aztán tessék szépen enni, hogy visszahízzál! :)

Kubu:
Már a budaörsi ikejában SINCS négercsók-habcsók!!! :cry: Ne menj oda... :lol:

Zsuzska:
Ó, a csudába!!! Szomorkoddd ki jól magad, aztán fel a fejjel, jó dacosan (másik vezrió: lesza@om tablettásan) és irány a következő.
Nagy-nagy ölelés nektek:
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mieza:
Szerintem nekem jó a 23-a, nagyon várom a talit! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Én nemtom mi van velem... A dög mnyh-ám 1!!! mm-ert nőtt múlt hét óta, így most 5mm-es, király. :? Totál bilifüle vagyok!!! Sz ügynök rádupláztatott emiatt a gyogyóra, kedden megint megyek. Addig tolom a túrót, pempőt, mi a tökömöt tehetnék még? Taknyosság még vagyogat, de ma már végre elkezdtek fűteni. Ez most egy jó hír, direkt a végére időzítettem.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtim,
anno Béku írta, hogy amikor neki gáz volt a torkával, a dokija vasat adott neki, mondván hogy a nyálkahártyája azárt gáz, mert vashiányos.
Nos, én akkor először röhögtem, hogy ez biztos nem hat a mnyh-ra, de elkezdtem szedni a vasat, mert nekem is szarakodott az allergia miatt a torkom és a szájpadlásom.
Éééééés, amit ebből a hosszú litániából ki akartam hozni: az előző ciklusban 10. napon volt 8,5 mm a mnyh, most meg a 6. napon 8 mm!!!
Szóval szerintem kezd el vasat nyomni (én béres vasat szedek most 2 naponta), ártani nem fog!!!

Kép
judit0713

Judit:Jelöltelek az iwiwen!Én is lent fogok várakozni S. ügynöknél.

Csajok köszönöm a vigasztalást!Még én is meglepödtem saját magamom,mert még nem volt sirás,valószinü még fel sem fogtam az egészet.Majd ha beköszönt úgy isten igazábol Mary akkor talán lesz teljes kiborulás.Egyébként reggel óta semmi vérzés csak barnázás.De tudom,hogy innen nincs már vissza út.Amióta a férjemmel eggyütt vagyunk,mi mindenért megszenvedünk,semmi nem sikerül elsöre,söt még másodikra sem.De ami mégis összejön nagy kinszenvedések árán,az a lehetö legjobban szokott sikerülni.Valószinü igy kárpotol a sors a sok rosszért.Igy hát reménykedek,hogy ennek is jó vége lesz.Azt halkan meg sugom,hogy a baba témába már egy jó párszor pofára estünk,most már igy kicsitt sok,remélem most már csak jó jön.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

((((((((((((((((((((((((((((((Zsuzska))))))))))))))))))))))))))))))))
Átérzem a helyzeted... sajnos! Nekem is friss még ez a borzalmas élmény! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne add fel, eljön a mi időnk!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kahlan,
remélem, hogy jövő héten túl leszel a műtéten!!! Szorítok neked! Jól olvastam a múltkor, hogy genetikai összeférhetetlenségről is szó van nálatok? Ez pontosan mit takar?

Sajtikám,
mnyh növelőket küldöm, be sem fognak férni a lakásba!!!!! Ja nem is oda kell :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó,
nagyon drukkolok neked!!!!!! Te vagy most az uccsó reményünk!!!!!! Nem hozhatsz szégyent ránk!!!!!!! :D
gigibp

12-én vizsgázok forgalomból. Még időpontot nem tudok, de már parázok előre.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajnálom a negatív teszteket, volt benne részem sajnos nekem is. De egyszer csak ott lesz az a második csíkocska.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Ma mindenki jelentkezik akire gonoltam!

Pl. Vicky és a vezetés: ne idegeskedj - tudom, könnyű ezt mondani, gyakorolj és gyakorolj és no para, és ismét gyakorolj! Aztán ha meglesz, akkor fogsz igazán kezdeni tanulni vezetni!

Már én is nagyon várom a verdát - nincs még kész. Talán a hó előtt beleülhetek, hogy én is gyakoroljak végre, mert hónapok óta nem vezettem.

Sajtikám: egyed, szedjed amit lehet, aztán hajrá!

Zsuzska: tudom nem vigasz, ez most igy alakult. Lesz még következő, bizz a sikerben!

Kahlan: hamar légy tul a dolgon, aztán talira tessék jönni, ha tudsz. Ahogy irták mindenkinek ott a helye. Láss engem az ügyeletes "nagyanyót" - nem küldtek el a csajszik, sőt, olyan aranyosak vagytok!

Eszter: elkezdtem olvasni a blogodat. Nem semmi csajszi vagy, tudd meg (ezt eddig is tudtuk) Én mindenkinek egyformán szorítok, de te valahogy - szóval, a legnagyobb tiszteletem a tiéd. Többi lányok ne haragudjatok meg ezért!
Remélem a vágyakozásod/várakozásod sikerrel fog járni. Rodina blogját is olvasom kezdetek óta, lásd ő már lassan a célegyenesbe ér. Nálad is igy lesz, bizz benne!
Macsek hireket nagyon várjuk!

üdv

kispatak
Vendég

Macs
Nagyon gratulálok és továbbra is drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és minnél hamarabb hazamehessetek.

Hol lehet Macs naplót olvasni?

Kispatak
Te nagyon bátor vagy a fogorvassal és remélem hogy állásod is lesz hamar. Majd kérek tőled tanácsot állás kereséssel kapcsolatban.

Judit
Te kis petegyáros. Azt nem mondtad hogy 8-as ikrekre gyúrsz. Vagy csak tartalékolni akarsz az ikrek születése utáni időre?

A péntekieknek sok zebrás tesztet.

Zsuzska
Fel a fejjel, szedd össze magad és amikor majd sikerül (reméljük minnél előbb) akkor tökéletes gyerkőcötök lesz.

Sajti
A jó meleg lakásban növesztgesd a mnyh-t. Küldök növelőt is.

Köszi mindenkinek az együttérzést és a sok tanácsot.

Angyalka

Köszi az ügyvéd címet.

Most azonban Mieza ügyvédjéhez megyek holnap, mert múlt héten már voltam nála csak akkor még konkrétan nem tudott lépni.

Tegnap semmi különös nem történt csak az én érzésem szerint még szeptemberben le akarta zárni az ügyünket. Mióta vissza mentem állandóan csesztetett, mivel másba belekötni nem nagyon tudott így az volt a fő téma, hogy mit írtam a jelenléti ívre. Semmi nem volt jó.
Aztán 11 után megjelent az a barátja aki már egyszer eljött jegyzőkönyvi tanúnak, amit azért írtak, mert nem vettem át a papírokat.

Aztán áthívta kolleganőmet akinek elmondta, hogy most ki fog rúgni, de hogy ne tudjon szólni átkísérte és hívott engem.

Ott volt az anyja az apja és ez a ürge. Kaptam egy rendkívüli felmondást, és ők voltak a tanúk, mivel fel voltak készülve, hogy nem veszem át.

Kaptam 15 percet, hogy elhúzzak.

Nem bírta megemészteni az orvoshoz járásomat. Természetesen mindig szóltam előtte.
Az anyja rendszeresen lesett az ablakból. A főnököm hétfőn megpróbált követni. Azt nem tudom, hogy sikerült-e.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2010.09.29 20:04-kor.
vnbeni

Beni,
basszus ez nagggyon durva! Micsoda szemét alakok vannak!!!
Kérlek kérlek, ne hagyd magad! Nagyon jól tetted, hogy Mieza ügyvédjét megkerested! Ne légy szívbajos, húzd csak le rendesen a pasit, kérj amennyit nem szégyellsz, végkielégítést, meg persze erkölcsi kárótlást is!
Ezek az emberek fel sem fogják, micsoda tortúra lelkileg egy ilyen lombik dolog! Te meg már annyi mindenen vagy túl és akkor jön a baromságával??? :twisted:
Annyira drukkolok neked, hogy lenyomd ezt a barmot!!!

Kép
judit0713

Beni,
hát ez gusztustalan!!!! Micsoda seggfejek vannak! Csatlakozom az előttem szólókhoz, ne hagyd magad! Majd legközelebb elgondolkodik a köcsög állatja, hogy kirúgjon-e egy lombik programban résztvevőt!!!! Remélem Mieza ügyvédje jól megfingatja (bocs a kifejezésért!) őt!!!!
gigibp

Elveszett baranyka jelentkezem,

eszter, most olvasom a blogot, nem is tudom mit mondjak, nagyon sajnalom,mindenkep tovabb kell menjetek, lesz babatok, maskep nem lehet, sok erot nektek.

macsnak uzenem, hogy mindnekepp fejjen, hutotaskaban vigye haza a ferje es tegye a fagyiba, majd jo lesz meg az kesobbre.
A lanyom 32.hetre szuletett, 5 napig lelegeztetni kellett,6.napon csopogtettek a szajaba tejcsit, izlelgette a dragam, aztan egyre tobbet kapott, majd a 9.napon mar ugyesen szopizott,1 eves koraig.
3 honapos korara behozta a sulyat.
Szal fejjen amikor csak tud, akkor is ha ugy erzi,hogy nincs teje, majd beindul es lesz sok,nem gyozi majd fagyasztani.
Menjen sokat a kicsikhez, simizgetni es beszelgetni veluk, erzik es halljak ot es ez erot ad nekik,hogy hallajk az anyukajukat.
Minden rendben lesz. A soten a koraszulotton szuper orvosok vannak.
Huh teljesen elerzekenyultem.

A heten nekem is megjon, es aztan ujra indulunk a bmc-be, csinaltam a honapban ovus tesztet es kepzeljetek volt peteeresem, nem hittem a szememnek, augusztusban azert lett leallitva a fagyis beulti mert nem volt. Remelem 2 het mulva is lesz es megkapom a 2 kis fagyis babankat.

Mindnekinek nagyon drukkolok megha nem is vagyok aktiv tarsatok, de sokat gondolok ratok,hhogy kivel mi lehet, jovok olvasni is, de mire irni tudnek addigra mar hulla vagyok, d e igyekszem folzarkozni, becsatlakozni es kepben lenni.
valyoni

Valyoni,
de jó hogy újra jöttél! És milyen jó, hogy saját tapasztalatból tudsz adni Macsnak...mi ugyanis csak drukkolni tudunk! De csodálattal olvastam soraidat :)
Szorítok, hogy most sikerüljön szíved vágya!!!

Kép
judit0713

Huh!

Vbeni: ez nem semmi történet. Ilyen szemét alak kevés van, de tudod engem a betegségem alatt rugtak ki egyszer rendkivüli felmondással. Sajna nem volt erőm végigcsinálni a pert. De kérlek te ne add fel. Ez a szemét, még a munkanélküli segélytől is megfosztott téged 90 napra, és ahogy és amit csinált. Amit lehet, mindent, de mindent sajtoljál ki belőlük. Gondolom ügyvéd megpróbál egyezkedni, ha nem akkor Markó utca 30 napon belül beadvány, de gondolom, ő ezt sokkal jobban tudja nálam. Amit lehet, mindent kérjél, bele fognak gebedni amig neked kifizetnek mindent. Remélem nem minimálbéres voltál. Ameddig az itélet jogerőre emelkedik, addig a napig fizetniük kell a munkabéredet stb. amit megitél a biróság, az nem kérdés, hogy neked fognak igazat adni. Természetesen a per és ügyvédköltséget is nekik kell állni. És nagy perérték esetén egyik sem lesz kevés!
Dolgoztam ügyvédi irodában, ahol volt egy munkaügyi per. A dolgozónak adtak igazat, ott is milliós volt a kártérítés - és ez már nagyon-nagyon régen volt!
Álláskeresés ügyben holnap irok privit!

Macsi: gondol rátok mindenki

mára huzok

üdv kispatak
Vendég

aki még nem jelentkezett az okt. 23-i bulira, tegye meg, gyerünk csajok! déli környékéről fuvart vállalok, remélem járható lesz a város. :?
vonattal esetleg délibe jön valaki?

Wikka, merre vagy???

Macs, tudom hogy minden eset más, de a szüleim unokája 5 éves, pici luk van a szívén (koraszülött), ezért nem lehet pl súlyemelő vagy katona... de a világ egyik legvirgoncabb és leghuncutabb gyereke!!!
hajrá Kittike és Balázs! kitartást és sok erőt nektek!!

nem tom csajok, hogy tudok-e zebrás tesztet hozni, olyan furin, homályosan :? fájdogál a hasam pár napja. gondolkodom teszteljek-e már holnap... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mehetek én is. 23-a jó nekem is.
vnbeni

23-án talán mi is tudnánk menni, csak most akkor hová is megyünk? Békásról nem egyszerű bkv-zni.
vicky79
Budapest III. kerület

Olyan aranyosak vagytok,hogy velem örültök a "C" megoldásom miatt :)

A közvetlen főnököm sejthette,hogy nem tettem le a széndékomról,hisz azóta ugye én se hoztam szóba.
A területi vezetőnk azt "ajánlotta fel",mielőtt előadtam volna az én verziómat,hogy bár csak novemberben lesz a szurizás is,de okt. közepétől menjek táppénzre...

Én meg kikértem magamnak,nehogy aztán rámküldjenek valami ellenőrzést,és ne találják jogosnak az otthon létemet...

De a közv. főnökömnek tetszett az én ötletem,és azt mondta,ha én benne vagyok,akkor ő is :)
És igen,kapok széket,mert mi 8 órát állunk a kasszában is,meg ha töltünk akkor is.

Így azért csak elviselhető :D

Judit: Te hányra jössz BMC-be? :)

Többiek? :)
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsi, utólag is Boldog szülinapot a nagyidnak!

Kispatak, azért nem volt olyan rossz idő szerencsére csak az utolsó nap. Jó lehetett azért ez a kis pihi.

Vicky, megnéztem én is a videokat. Nagyon aranyos Barbus! :lol:

Aktucs a kollegák :twisted:

Mieza, nagyon szép lett a vonalzód! :D
Tuti találsz majd egy szuper babakocsit, szerencsére van választék.
Az utazásnál tényleg nem jó, ha sokat van a baba a kocsiülésbe. Szerintem útközben majd sokszor kell megállni, viszont van már olyan mózes amit be lehet kötni.
De szerintem ez nem olyan biztonságos, nekünk a barátainknak olyan van, és most hétvégén meg is néztem, de nekem nem jön be.

Nava, drága kórházban voltál, te szegény!
Remélem már csak a szülésnél leszel bent 3 napig. És már csak 42 nap!

Kubu, köszi, hogy leírtad a kötvényt és az adókártyát.
Gondolom mennyi dolog lehet, a 2 gyerkőc mellett.
Ja és szupi, hogy minden ok volt az uh-n!

Vbeni, milyen szemetek! Ne hagyd magad! :evil:

Judit, kis petegyár. Nagyon ügyes vagy!

Sajti, hajrá méhpempő és turó! Tuti nagy lesz a mnyh!

Mieza, drukkolok az unokatesónak az inszemhez!
Én adnék a kutyáknak valamit, van itthon egy-két dolog, viszont nem bizti, hogy tudok menni a találkozóra.
Szeretnénk elutazni egy kicsit hármasban, és pont azt az időpontot néztük ki, de még nem biztos, de majd jelentkezem.

Zsuzska, sajnálom! De nem szabad feladni a következő tuti sikerül!

Túléltem az éjjelt és szuper volt minden egyedül. A lánykám egy szuper aranyos kiscsaj!
Most megyek, mert ismét szólítanak! (vagyis sírdogál valaki)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Zsuzsó: a hasfájás és a mindjárt megjön-érzés mind belefér!! :)

Szerintem még ne tesztelj,mert ha túl korai,csalódás lesz,és már nem tudsz bizakodni. :)
Vendég

gigi, nem a genetikai dolog nem nálunk van...nálunk szimplán "csak" a petevezetők az akadályok(no meg enyhe IR és PCO)...
Vendég

sziasztok

kiscsaj alszik remélem így is marad, kicsinyitettem pár képet, remélem nem bántok meg vele senkit.

Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: Tündériek a fotók!!! :D :D

A kék takarós képeken a gyerekek arca teljesen egyforma :shock: :shock: :shock:

Ha Filip haját letakarnám,szinte meg se lehet mondani,melyikük :D
Vendég

Lukácsné, nagyon szép képek!!!! édesek!!!!!!!! köszi.

Békus, drukk a C verzióhoz!
én ha megyek, már 7-kor ott fogok topogni, mert utána sietek el. 9-re kellene Visegrádon lennem... :?

Woody, ügyik vagytok az egyedüléjszakával!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt!

Lukácsné!
gyönyörüek a gyerekeid! :D :D :D :D :D

Vbeni!
semmiképpen ne hagyd magad,ilyen mocsok világban élünk! :evil:

Zsuzska!
sajnálom,a dolgot,de ez csak bemelegités hamarosan ott a másik csik!!! :D :D :D :D

Sajtikám!
tényleg Te is Sz-hez jársz!!!!!!!!!ha elfelejtettem vmi vizsgálatott mikor kell mennem felhivhatom?vagy hogy?Gyógyulgass,én túl vagyok 40,2 fokos lázon.... :?
vikus82

Csajok, a józan ész ellenére teszteltem ma, de elnyertem méltó büntetésemet, mert nem tom megállapítani az eredményt! :-) áááá!!!!
lefényképeztem, de nem tom feltölteni... :-) ez olyan "csak velem történik ilyen" sztori... :-)

bocs ezért a reggeli produkcióért!!!
[/img]

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs, Kittike!!!! hajrá, kérlek legyetek kitartóak, biztos hogy megérzi a kiscsaj, ha ott vagy. kár hogy nem lehet többet ott maradni velük!!! a kritikus napok után hátha többet tudtok együtt lenni!!!

millió drukk!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóreggelt!

Zsuzsókám, küldtem privit!! :)
andrea-1

Macsi!
Gratulálok a kiscicák érkezéséhez. Minden rendben lesz hidd el. Sok-sok tejcsit kívánok! Próbál meg fejni, még ha kevés is a tej, de a kiscicáidnak a lehető legjobb táplálék!!!!
Kiváncsi lennék én is Macsi naplójára. Hol lehet megnézni???

Eszter!
Várjuk az újabb híreket.

Judit!
Beindulnak a dolgok Nálatok is! Te kis petegyáros, mhny nővelős csajszi drukkolok ám nagyon neked!!!!

Beeka!
Na végra, hogy megjött a főnököd esze! Hajrá mihamarabbi kezdés.

Zsuzsó!
Nahát nahát! Tesztelgetünk, tesztelgetünk. Remélem mi látjuk rajta a két csíkot! Hát miért is ne látnánk!!!!

Sajti!
Mnyh nővelőket küldök Neked. Minden rendben lesz. Majd meglásd úgy beindul a mnyh-ás hogy csak na.

Bocsi, ha valakit kihagytam, de ébredezik kicsi manóm! Majd próbálok még jönni, mert ma nem kell sehova mennünk.

Pusza

gyoreneildi

Sziasztok!

Nem nagyon tudom, hogy ki olvassa Macs blogját, vagy ki nem és mik azok az infók, amik eljutnak idáig :oops:

Tegnap végre láthatta a Picikéit Macs is!
Sajnos Kitti nagyobb gépre került és altatják. 2 kritikus hét áll előttük :cry: de remélhetőleg minden jóra fordul majd!

Balázsról azt mondják, hogy pici, de rendben lesz!!!
Mindkettőjüknek van egy pici lyuk a szívén, amire a profnő azt mondta, hogy jó eséllyel összenő majd magától!!!
(gondolom ez még a picuriságukból fakad, és ha tovább bent maradhattak volna, valószínű még pocakban összenőtt volna)

Macs!
Beszélj hozzájuk mindenképpen!!! Nagyon sokat számít és hidd el, hallja Kitti, hogy ott vagy vele és nagyon ösztönzően hat!

eszter82
Budapest

Lukácsné,
tündéri kismanóid vannak! Hanna egyre jobban hasonlít rád :)

Woody,
megy ez, már tudtok egyedül éjszakázni! Na jó, azért remélhetőleg nem kell gyakran ismételni :wink:

Breki,
én pénteken fél 8-8 között érkezem majd, és a reciről egyenest a vv-s sorba startolok.

Zsuzsó,
ha "olyan valami halványka mintha" típusút láttál, az tuti az!!! Ott van az a babszem, ott kell lennie!!!!
Én meg loholok a nyomodban, hogy zebratárs lehessek :wink:
Jujj, alig várom hogy pénteken lássalak :)

Macsek,
rengeteget gondolok rátok minden nap! Eddig nagyon hősiesen csináltátok végig! Még vár pár kellemetlen nap, de szép jutalom lesz amikor együtt, négyesben hazamehettek!
Próbáld ezt a képet minél gyakrabban magad elé idézni, és mondogasd a picikéknek is, hogy csodaszép cicakuckó várja őket otthon!!!

Kép
judit0713

lukacsne: Nagyon szépek a képek. Tetszik a kendőd.

Macs: Mennek a drukkok ezerrel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Mindjárt visszaolvasok, ccsak egy kis segítséget szeretnék gyorsan kérni...
Tegnap megvolt a terheléses vérvétel, de nem találok adatokat arra, hogy mi IR, és mi nem...

Ezek lettek:

Glükóz 0. perc 4,88
Glükóz 60. perc 6,01
Glükóz 120. perc 4,20
Inzulin 0. perc 7,12
Inzulin 60. perc 50,33
Inzulin 120. perc 31,70

Köszönöm előre is, ha tud valaki segíteni!!!
estrella22

Estrella: Te hova mentél végül a vizsgálatra?

Épp a nőgyógyászomtól jövök,hogy TB-alapon megcsinálják az IR-t,erre miután ketten lecsesztek (ő meg az asszisztens),hogy nem jelentkeztem be a recepción (így kérte az assziszt. a telefonban,mikor mondta,hogy kérhetek beutalót),közölte a dokim,hogy ő erre nem tud adni beutalót,és hogy mégis ki kéri?

Mire mondtam,hogy ÉN.
Aztán hozzátette,hogy a meddőségis hormonvizsgálatokat se tudom ám itt elvégeztetni :shock: :shock: :shock: :shock:
Aztán mondtam neki,hogy azon már túl vagyunk,meg egy sikertelen lombikon is,de mivel többet nem szeretnék,ezért akartam a beutalót...

Szóval most akkor KITŐL lehet kérni???
Tényleg nem lehet TB-alapon megcsináltatni??
Vendég

estrella: A 30 fölötti terheléses inzulin már magasnak számít, de az nem olyan rossz nálad. Viszont az is IR, ha a terheléses a 3x-osánál nagyobb az éhgyomorinál. Szerintem vagy diétát vagy egy pici metet fog neked a doki javasolni.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella,
A cukor szerintem jó, az inzulin meg 5-szörös alatt van. Nekem 34,9-re már adott a doki Meforált, de az alapértékem 2,9 volt, szóval ott az alaphoz mérten 12-szeres volt a terhelt érték....
3 hónap kontroll után viszont már csak 5-szörös volt az értékem, de a metet tovább kell szednem abban maradtunk...
Az IR-es diéta mellett szerintem is lehetséges, hogy valami kevéske metet esetleg kaphatsz.
andrea-1

andi: Az 5x-ös a rossz? Én 3-ra emlékeztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi, laptető átadva a macs-ikreknek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: