Irina!
Megértelek...
Neked már meséltem, hogy nekünk is van némi gondunk. Botond ugyanis még mindig csak pelenkába kakil. Volt egy hét júniusban, amikor azt hittem, megoldódik az ügy, de visszatért. És azóta sincs változás. Mondanom sem kell, hogy már mindent megpróbáltam. Nem is tudom, hogy hova forduljak, ki segítene nekem ebben! Vagy legalább valaki adna tanácsot...
Szóval ma is mondtam a helyzetünket az óvónéninek. Már beszéltem neki erről, de gondoltam tudatosítom benne, hiszen hétfőn kezdünk. Hát nem repesett az örömtől. Még azt is megpedzette, hogy nem lehetne-e pár hónappal a kezdést eltolni... Nem lehetne.
Szerintetek mit tegyek???
Ágica!
Petrus még mindig gyönyörű. Így 3 évesen és depisen is. Isten éltesse.
Vera!
Amikor Lotti elkezdett beszélni, nem tudta kimondani, hogy Botond, és bobózta. Ráragad.
Mesélek

:
Egyelőre nagy vonalakban, aztán majd ha eszembe jut, részletesen.
Botonddal mostanában voltak gondjaim. Ő alapjában egy nagyon jól kezelhető, jól terelhető gyerek, de mindig is hajlamos volt arra, hogy süketté váljon. Az elmúlt pár hónapban felül (vagy alul) múlta önmagát ezen a téren. Elképesztően szófogadatlan volt. Semmit nem úgy csinált, ahogyan kellett volna. Néha annyira felhízott, hogy szikrákat szórt a fejem...

Talán most már visszatérőben vagyunk a normális mederbe, de kissé kiakadtam. Persze amikor kiabáltam vele, utána jött a lelkiismeretfurdalás, ami méginkább felidegesített. Ö nyilván érezte, és annál inkább csinálta a hülyeségeket. Nem volt jó időszak.
Közben Lotti elkezdett folyékonyan beszélni. Mostanra 4-5 szavas mondatokban beszél, ragoz, igeidőket használ, rövid mondókát mond, a hosszabaknak pedig az utolsó szavait. Azt hiszem, a beszéd váltotta ki Botondnál a negatív viselkedést. Féltékeny volt arra, hogy mindenki lelkesedett, azért, ahogy Lotti kommunikál. (17 hónaposan pl kinézett az udvaron, és közölte : "Megy a motor az autópályán" Szó szerint.

Döbbenetes volt.)
Egyébként még mindig lelkesen cicizik. Éjjel - nappal. Az éjjelinek nem örülök annyira.

Továbbra is anya (utána Botond, utána Apa )az isten, de azért már sokakat közel enged magához. A Lotti egyedül korszak kb 4 hónapja kezdődött. Őrjítő. Egyedül akar enni,inni, öltözni, menni. MINDENT. Egy kis bújós cica.
Bobóval is minden oké, a fenti két dolgot kivéve. Nagyon kis okos. Mindig meglepődök, hogy milyen elképesztő logikája van az ekkora gyereknek. A nyár slágere a bicaj volt. Egész nyáron tekert körbe-körbe az udvaron. Sőt ha nagyon megerőltetem magam, akkor a boltba is elmegyünk bicajjal. Persze visszafele nekem kell tolnom a biciklit, mert addigra elfárad.
próbálok feltenni képeket.