A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Módosítás:
Tegnapelőtt csak este voltam egyedül.

Napközben Zsuzsinál voltunk, hálistennek. Ott Dávid is jobban érezte magát, és nekem is felüdülés volt.
Nem is szólva az ebédről:)

Szóval külön köszönet még 1x, itt is!!!
monke

Sziasztok,

Móni, még egyszer nincs mit, bármikor ,tudod :-)
Akkor reméljük, ma legalább pihentetőbb estéd lsz. Dávidkának jobbulást! Lehet, hogy a fogzás miatt folyik az orra. Zsófi jól van, ebből a szempontból. Csak nem nagyon akar aludni nappal, éjjel pedig mindig van egy kisebb műsor... Lehet, hogy át akar állni egyszeri alvásra???

Csabinak gratulálok, csak így tovább!

Fleur, kitartást! Csak elrendeződik minden...

Voltunk Ringatón, nagyon jó volt. Most helyettesítő volt, a blogjára mindig felteszi a dalszövegeket, így legalább majd tudom memorizálni valamennyire őket. Legalábbis megpróbálom.

Jó hétvégét mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Zsuzsi, igen, a pizzatésztát is én csinálom! Jamie Olver (vagy hogy kell írni) féle recept alapján! Mindig nagyon finom, mi jó vékonyan szeretjük! Marcinak is ízlett :lol:

Evéssel nálunk is ugyanez van,a mit ti is írok, ha bárkit enni lát, egyből neki is enni kell és ahogy Móni írod, Marcinak is van egy bizonyos hangja, amit csak akkor hallat, amikor kunyerál a kajából! Még akkor is, ha tele van a szája :lol:
Én erre azt a megoldást találtam ki, hogy először gyorsan megetetem őt, mikor már mindenki leült az asztalhoz és én csak azután kezdek el enni, ha ő a sajátját befejezte (legalább nagyjából... mert kész horror, ami evés terén művel...) és utána kap az enyémből is falatkákat!

Móni, köszi a tápszeres tippet, gondolom a fajtája mindegy... Valamelyik nap kipróbálom :) Majd beszámolok!

Ma először kapott karfiolt Marci, kíváncsi leszek a hatásra :)

Fleur! Nem csodálom, ha Dani nem alszik rendesen! De kitartás! Jövő héttől minden helyreáll a megszokott rendbe!!!
Az tényleg nagy kincs, ha Lilla szeret oviba menni! Mondjuk amennyire én láttam, nincs gondja a társasággal meg az idegenekkel :wink:

Szilvi! Gratula Csabinak! Csak így tovább!!!

Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Most néztem, hogy van a Millenárison is Ringató (keddenként) és lehet olyan kombinált jegyet venni (1000 Ft-ért), amivel a gyerekelőadást is meg lehet nézni:

http://www.millenaris.hu/dinamikus/file ... t_2010_2(1).pdf

Nekem az Alma együttes koncertje október 5-én szimpatikus, bár tudom, hogy 4-ére már van jó párunknak programja :-) :wink: Esetleg egy másik alkalommal? Pl. november 9-én Szalóki Ági?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni. Ma is negyed 5-ig suliban voltam. Hulla fáradt vagyok.
Csak gyorsan leírom, hogy Vince 2 hete mindenhol feláll, laptopot ki sem tudom nyitni, mert azonnal rácuppan. 4 napja a kúszást teljesen felváltotta a mászás. Pakol, rámol, válogatja lelkesen velem a szennyes ruhát. :)
Tud integetni, simogatni, puszit dob, lovacskát utánoz, csip-csip csókázik és énekli a dallamát a Hőc-hőc katonának, ha szeretné, hogy játsszuk. :D
Édes egy pofa, imádom!
Elveszi minden időmet mostmár, takarítással sokszor én is lemaradok, mindig figyelni kell rá, jön utánam, tanulni is csak nehezen mellette.

Igyekszem jönni, amint normálisan tudok. :oops:
Puszi mindenkinek, kismanóknak különösen!

vick
Kép
Kép
ervick

Máténak boldog névnapot kívánok!

Friday
Csecsemő- és gyermekgndozó,- nevelő szakon vagyok. Valóban sokmindent tudok már, de azért vannak új dolgok. Azért a gyakorlatok nagyon jók, a bölcsiben órákat tudtam volna tölteni. Annyira édesek ezek a kicsi gyerekek, ott olvadoztam. :oops:
Ez az én munkám lesz, végre rátaláltam!
A beszólókkal ne foglalkozz, én is megfkapom, hogy milyen nagy gyerek, meg kilóg a babakocsiból ( ez mondjuk igaz). Na és? Legalább nem mondhatják, hogy nem etetem rendesen. :wink:

Valaki kérdezte (Reni talán), hogy szoptatok-e. Már egy hónapja lassan, hogy elfogyott a tejcsi. Gyanítom az éjszakai kelések is ezért voltak, mert azóta többnyire kibírja hajnalig( tápszert kap).

Na, még jövök, amikor tudok. Gyógyulást a kis betegeknek!
Hányásnál szerintem Daedalonetta kúpa tuti. Nem tudja kihányni és tényleg segít.
Pusz

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

elég pörgős hét volt így a tanításokkal, Márk alvásidejében voltak az órák, hát a dolgaimmal íg semmit nem haladtam.
A jövő hét se lesz jobb...
Tegnap voltunk gyerekülést nézni, igazából közepes árfekvésűt kerestünk ami ugyebár nem igen van, végül a Chicco kex 1x plus mellett döntöttünk az Elefániban 38 e Ftért.
Apa hétfőn meg is veszi.
Ráálltam a babakocsink eladására illetve egy Quinny jogger (speedy vagy buzz) vételére.Ezzel sokkal könnyebben tudnánk pl hévvel közlekedni.
Márk már csak kicsit náthás, de rossz hét áll mögöttünk.Fog nem jött ki, viszont szinte zúdul a nyál a szájából, nagyon sajnálom.
Ehhez képest minimálisan nyűglődött a héten.
Viszont egyre válogatósabb a drágám.
Kecskeméti vadas marhahúst konkrétan majdnem rámborította tegnap délben és ma reggel tojássárgájából és sajtból csináltam neki rántottát, szinte öklendezett tőle, pedig a főtt tojás sárgáját meg szereti.
Mangora csak te figyelj, virsli Márknak is bejön, igaz még csak 2x ettünk eddig, sajtlit.

Vick, édes lehet Vince az énekléssel, a Höcc höcc az a Gyí paci paripa?Én azt ismerem.Sulihoz kitartást.
Márk is ugyanezeket csinálja,mint Vince :-)

Ági, nem írtam rá a múltkor, hát a Dal ugyanaz marad az első pár alkalommal engem is rendesen megríkatott, magunkra ismertünk,ugye?
Kelekótya vagyok, neked volt a diplomaosztód?Hogy sikerült az ebéd?

HuSzilvi, örülök, hogy csak vírus az ok, de azért ez is múljon már el.Felállláshoz gratula Csabinak.
Ő is beindult akkor.

Zsuzsi, én azt vettem észre, ha Márk tiszta fáradt is már, nem hajlandó elaludni ha egy picit is éhes.Így d.e például többször keveset eszünk,ez csak 2 hete trend, változhat még.Zsófinál ha megpróbálnád?

Mangora, nem semmi recepteket tudsz te is, és örülök, hogy nagyinak is hasznát tudod venni Marci felügyelete terén.
Nálunk is Márk eszik mindig előbb, így nyugi van legalább.

Móni, nálunk is van hogy Miki fürdetésig nem ér haza, nem könnyű egyedül az estét vinni, valóban.Amikor M. egymaga volt Márkkal míg én a lánybúcsúban voltam, azt mondta rendesen leizzadt pedig semmi extra nem történt.

Reni, nagyon örülnénk szerintem mindannyian, ha el tudnátok ti is jönni Bibivel vmelyik babakoncertre és a közös szülinapra meg pláne és nagyon kíváncsi vagyok már a lányokra.Pedig a héten majdnem eljutottunk Kerepesre (volt ott egy quinny eladó) és akkor hívtalak volna...

Fleurral és Danival 2x is randiztunk a héten, csütörtökön együtt palacsintáztunk, tegnap meg együtt mentünk be hévvel Bp.re, a két kissrác nagyon édes volt, mire leszálltunk, mind2 durmolt már.
Juditékkal meg szerdán együtt megyünk Ringatóra a MüPa-ba.
Tesómnak drukkokat köszönöm.
Na elhullok, ma sem volt könnyű nap, főztem, sütöttem, d.u vendégeink voltak.

puszi és jó hétvégét

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Vick, nagyon ügyes Vince!
Örülök, hogy megtaláltad azt, amire vágysz ezzel asulival. Mennyi ideig tart? Ki van akkor a gyerekekkel?

Kata, nagyon ügyes vagy a sok-sok tanítással. A dolgok miatt ne aggódj, most más a fontos! (Könnyű mondani, engem is idegesít sokszor a házimunka...)
A babakocsit nem tartod meg a kistestvérnek?
Drukkolok a vásárláshoz!
Márknak jobbulást, csak kijön végre az a fog. Szerintem hullámokban nő.
Kipróbálom az etetés-tippet, köszi. Egy próbát megér...
Hétvégén megvolt a napi két alvás, remélem, marad is.
A bébiételt Zsófi is egyre kevésbé eszi. Muszáj először őt etetetni és úgy csipegetek Neki a mienkből.

Mi jól vagyunk, Anyukáméknál voltunk a hétvégén. Egy év után eljutottam arctisztításra kozmetikushoz. Sokat pihentem, Anyukámék, Húgom egyfolytában csak Zsófiztak.
Zsófinak majdnem lett fülbevalója. Egyszerűen nem engedte még berajzolni sem a helyét, ordított ő is és a Húgom is zokogott. Így vsz. majd csak akkor lesz, ha már nagyobb lesz picit. Még újszülöttkorban kellett volna... Állítólag ez a legrosszabb időszak.

Jó éjt!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Nekünk igen, eljegyzésből meglepetés esküvő lett, a sógornőm és a párja a család tudta nélkül megszervezte a polgári szertartást, így már férj és feleség :lol: Nagy bulis, templomi esküvő lesz persze jövőre, vacsora a várban, készíthetjük a pénztárcánkat :wink:
Furcsa volt azért, nem nagyon tudtunk hirtelen ráhangolódni arra, hogy esküvőn vagyunk..
Anyósék hál'Istennek szombat este hazamentek, már iszonyúan ki voltam akadva a nap végére. Az a baj, hogy nem merek neki beszólni, pedig lenne rá alkalom... :evil:

De most már minden oké, ebéd sül, Bene alszik, süt a nap :D

Kata, a sógornőm diplomaosztója volt, most már hivatalosan is közgazdász :)
Remélem sikerül eladni a babakocsit, és ez a másik beválik majd! Nyűghöz kitartást, csak lesz belőle egy fogacska lassan!
Tesódnak mikor lesz eredmény?

Nem tudom, mindenki szokta-e olvasni, szerintem ez egy érdekes cikk: http://www.kismamablog.hu/gyermeknevele ... gyermekkor

Édes lehet a kis Vince! Vick, kitartást a sulihoz, nem lehet könnyű! Nem is tudom elképzelni, hogy csinálnám én is a levelezőt, így Bene mellett nem tudnék tanulni...
Kata, hóc-hóc katonaként lehet ismerős, így is-úgy is szokták mondani.

Zsuzsi, sajnálom, hogy nem jött össze a fülbelövés, talán majd később, amikor már elég nagylány lesz Zsófi ahhoz, hogy "megszenvedjen a szépségért" :wink:

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok !

GYors helyzet jelentés...

M babuci valószinüleg beteg lesz mert nyügös , és lázas 37.8 ma elviszem dokihoz , de én a fogra gyanítok mert napok óta nyügike !

Másik a jó hír mára h a Libero küldött csere pelust egy köszönő levéllel !

Ennyi fért mára majd megprobálok jönni !

Jók legyetek !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

:)
Kata, csak nem.

Bár nálunk mindenki nagyon náthás - ezért is nem írtam - de azért csak nem halálos:)

Pusz,
Holnap visszaolvasok,
M
monke

Sziasztok!

Nem halunk ki, csak ritkábban jövünk, de egy ilyen jó csapat nem válik szét!

Móni
Annyira tetszik ez a kép Dávidról! Meg kellene zabálni! Mgcuppogtatni a kis arcát. :lol: Jobbulást!

Kata
Hóc-hóc vagy hőc-hőc katona, ketten ülünk 1 lóra...

Kérdeztétek, ki vigyáz Vincére. Anyukám meg Ricsi, ha épp itthon van. Már csak 6 vizsga és kész a félév.

Jó éjt!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Jól eltűntünk mindannyian! :) Gondolom mindannyian a jó időt próbáljuk kihasználni. Elolvastam amit írtatok, de szokás szerint nem emlékszem érdemben sok mindenre. :oops:

Velünk nem történt túl sok minden. Hétvégén apumnál voltunk Egerben. Pénteken osztálytalálkozóm volt. Miután Petra elaludt elmentünk a vacsira Andrissal, azzal, hogy ha felébredne apu hívjon fel. Persze felébredt, nem hívott, kivette az ágyból....... aminek az lett az eredménye, hogy hiába értünk ébredé sután 20 perccel haza, Petra 3 órát ébren volt, s utána is alig aludt. :( Apu a mai napig nem fogta fel, hogy mi a problémánk :cry: . Szombaton szó szót követett, s a vége az lett, hogy felálltunk és hazajöttünk. Azzal engedett el, hogy többet nem fog keresni...... Néhány dologra az életemben magyarázatot kaptam a hétvégén. :shock: :(

Ezt leszámítva jól vagyunk. Petra már tesz néhány lépést egyedül, e közel sem olyan bátor, mint Bene. :) Mondja, hogy anya, apa, szia, vau, háp, integet, mutatja hogy fúj a szél, cuppant, lovat utánoz s rettenetesen akaratos. :) Szombaton lesz a névnapja, persze a nagyszülők minket kérdeznek, hogy mit vegyenek neki..... sikerült bevásárolnunk jó pár dolgot, marad szülinapjára is. Kap majd mászóalagutat, játszó sátrat, libikókát, olyan járgányt, mint amilyan Benének van, hangszereket, Ikea-s építőt, golyós játékot. Nah, de hogy mi lesz karácsonyra....

Jah! Nekünk is sikerült rossz Liberot vennünk. Tegnap bontottam ki, de már régebb óta itt állt. A héten beküldöm én is.

A betegeskedőknek jobbulást!

Ne haragudjatok, hogy most csak magunkról írtam!

Jó éjt!

Judit

UI: micsoda segítségem volt ma. :) Nem volt teljesen becsukva a mosogatógép ajtaja, s míg én telefonáltam, ő kinyitotta és bemászott. :)

Kép

Judit

Kép
petra09

Jó reggelt!

Na, hátha engedik, hogy írjak pár sort.

Judit, az akaratosság nálunk is megvan:) Valahol olvastam, hogy külföldön a védőnők ezt (is) nézik státuszkor.
Szóval ez is része az egészséges fejlődésüknek.

Sajnálom a hétvégét és a konfliktust a szülőkkel, valahogy a kisgyerekes lét előhozza a régen elfelejtett sérelmeket, nem?
Legalábbis nálunk ez volt/van.

Vick,
Köszi, én is imádom ezt a képet, hörcsögpofi:)

6 vizsga, azt már féllábon is...
Lehet, hogy hülye kérdés, de ezzel a végzettséggel mi leszel? Úgy értem, ez egészségügyi vagy inkább "pedagógiai"?

Vincére és Márkra akartam írni, hogy tényleg nagyok, de ez csak nem baj:) mindig eszembe jut róluk, hogy pont az a 2-3 cm plusz kellene Dávidnak ahhoz, hogy mindent le tudjon rántani az asztalról

:P

Ági,
Nagyon komoly ez a meglepetés-esküvő:)

Eléggé negatív lettem ettől a náthától, elképzeltem, hogy most ez lesz egész tavaszig, lőttek a programoknak, a nyugodt éjszakáknak stb.

Óránként kelünk orrot fújni, ráadásul Dávid pár napja menetrendszerűen felkel éjjel 2 és 4 között "tornászni":-(

Próbál ő is lépni, nyújtom a kezem, de nem fogadja el. Egyedül akar:)

Na, eddig hagyott írni.

Szép napot!
M
monke

Sziasztok,

Ági, jó sűrű hétvégétek volt! Meglepetés esküvő vicces lehetett.
Ugyanennek a lánynak volt a diplomaosztója is?

Judit, sajnálom a hétvégét :-( A szülők mindig jót akarnak, még akkor is, ha mi magunk másként csináljuk.
Nálunk is hasonló a helyzet, de próbálom magam túltenni rajta, hiszen olyan keveset látják Zsófit és talán 1-2 kilengés talán még nem a világ. Persze, ezt most könnyen írom, de élesben nem mindig gondolom így.
Petra nagyon kis ügyes. Na, lesz akkor mivel játszani már!

Móni, fel a fejjel! Mindig vannak ilyen hullámok. Dávidnak drukkolok, hogy megtegye az első igazi lépéseket egyedül.

Az akaratosságról, hisztiről kisregényt lehetne lassan írni... Szerintem ezena téren Zsófi veri egy 2 éves szintjét.

Képzeljétek, ha csengetnek, és megyünk ajtót nyitni, már előre visít és mondja, hogy Keeee (Keresztmama= a Húgom). Szegénykém, tegnap olyan csalódott volt, amikor az ebédet hozták.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
csak gyorsan tudok én is reagálni.Az ok mint mindenkinél:elkezdődött az "egy másodperc alatt eltűnök és veszélyeztetem magam" akció,és ezért szinte egyáltalán nem is tudok számítógép elé ülni.
Most épp alszik Zsófi,így mesélek egy kicsit magunkról :oops:

TSzilvi még a Zsófinak sincs foga,tehát nem vagytok egyedül,bár ahogy olvasom,lehet már Máténak is a fogzás miatt van láza... :cry:

A veszélyes akciókról:tegnap egy fél másodpercre mentem ki az előszobába és Zsófi kis híján magára rántotta a dvd-lejátszót.Azt hittem frászt kapok.És még ezután őneki állt feljebb,hogy miért nem engedem meg neki :shock:
A számítógép napközben nem nagyon megy,mert egyfolytában be-ki kapcsolgatja a kisasszony...(lehet informatikus lesz? :lol: )

Vick,kitartást kívánok a tanuláshoz,és azt hiszem ezzel a tanulással egy újabb példát mutatsz nekünk a három Manó nevelgetése mellett :wink:

Judit,Petra halálian néz ki ezen a képen...

A zenés előadásokhoz rengeteg@@@@@@@.Sajnos nálunk ez nem megoldott.Így marad a Halász Judit(apa szerint Judy Fischer:) és én. :oops:

Azt hiszem ennyire tellett most,már kiabál a szobából....felébredt :wink:

Puszi Mindenkinek:kicsinek és nagynak!

Erika

KépKép
verka7

Sziasztok!

Mi is itt!
Az elmúlt napokban olvastam, de már a felére sem emlékszem! Ami megmaradt, arra próbálok reagálni!

Kata! Ügyes vagy a tanítással! Nálunk ez nem működne, mert Marci napközben alig alszik 40 perceket, van hogy kevesebbet! Még akkor aludt a legjobban, mikor szombaton Békéscsabára mentünk! Na, akkor végigaludta majdnem az egész utat oda és visszafelé is :lol:

Ági, ez a meglepi esküvő nem semmi sztori!

Judit, tuti én nem értek valamit, de miért volt baj, hogy apukád nem hívott titeket rögtön? Ennyire nincs jól Petra a nagyapjával? Vagy megijedt? :oops:
Mosogatógépes kép nagyon jó!!! Nálunk is favorit! Mikor apja pakolja ki, akkor "segít" neki!

Vick! Mi leszel, ha nagy leszel? Mármint miként tudsz ezzel a végzettséggel elhelyezkedni? Elhiszem, hogy a bölcsis gyakorlat megható volt!!! Kitartás és nagyon ügyes vagy!!! Le a kalappal!

Erika! Ismerős a szitu, hogy fél szem mindig a gyereken kell legyen!

Móni! Jobbulás nektek! Lesz ez még így sem! Egyetek sok vitamint és meglátod nem lesz így egész télen!!! :wink:

Zsuzsi! Csengős sztorin jót mosolyogtam!!! Édes lehet Zsófi, ajogy várja a húgod! Nálunk amikor nyílik az előszoba ajtaja, akkor kell rohannia Marcinak, nehogy lemaradjon :) Ma pl ment el Robi és becsukta maga mögött az ajtót, mire Marci odaért, aminek az lett a vége, hogy az ajtónál felállva sírt utána... :oops:

Szilvi! Hajrá fogacska! Mit mondott a doki! Pelushoz gratula! Ügyi vagy, hogy utána mentél a dolognak!!!

És hogy miket csinál Marci? Ő még nem olyan ügyes, mint amiket ti írtok... Kicsit úgy nézem, hogy ő inkább analítikus! Sokmindent először csak nézeget, meg gyakorol, mire csinálja is :lol:
Tud tapsolni, integetni (persze csak ha ő akarja, de akkor abba se hagyja :lol: ), tud csettinteni a nyelvével, berreg, mint egy motor, cuppog, mint pusziadáskor! Ha zenét hall, akkor elkezd la-la-lázni! Meg olyat mond, mintha azt mondaná, hogy add ide :lol: Csak a szövegkörnyezet mindig stimmel :lol:

Ja, és a hiszti az nálunk is elengedhetetlen tartozéka a gyereknek! Annyira akaratos, hogy csak na!!! Tipikus skorpió :D:D:D

Holnap lesz az első olyan nap, hogy a bébiszitterrel lesz itthon! Kíváncsi vagyok! Nekem vidékre kell mennem, céges csapatépítő tréning, Robinak meg már kezdődik az új munka...

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

lázas Máté babu tegnap óta. de semmi más baja nincs.. ma voltunk a doki néninél vittünk pisit is de azzal minden ok, de se a torka nem piros, se nem köhög, se nem folyik a nozija, mondta h v virus és nála úgy jött ki h lázas vagy foga..mert látja h jön felül neki.. lehet h az vacakol úgy hogy sztem !!

DE baromira nyügös !CSak kézben amúgy megy az üvöltés !!!!
Úgy hogy ennyi fért mára......... most itt sír!!!

Mennem kell neharagudjatok , de igyekszem bekapcsolodni ! De nagyon nem aludtunk semmit se. még jó hogy apa itthon van és besegíte3tt !!!

jók legyetek !

EGyetek sok vitamint !!!!!

:D

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Márk már nem náthás, fognak nyoma sincs de nyálzik kegyetlenül, tegnap óta állandóan azt akarja hogy fogjam a kezét és menjünk, lépegetne egész nap, már a kavicsot is profin rúgdosta kinn az udvaron.
Tapsol és integet rendületlenül és az ujjával int ahogy én a "nem szabad" közben.

Móni, ToldiSzilvi, mielőbbi jobbulást a gyerkőcöknek, nektek a nyűgösséghez meg kitartást.

ToldiSzilvi, örülök,hogy megjött az ajándék pelus.

Móni,hogy sikerült a skyp-os fordítás?Engem foglalkoztat a skyp-on történő nyelvoktatás, mármint én oktatnék.

Zsuzsi, édes Zsófi ahogy várja a tesódat :-)Az Ági által javasolt cikk szerint akkor Zsófi már nagylány, lassan nem baba.
Bár a skorpiók tényleg akaratosak, ahogy Mangora is írta.

Judit, holnap remélem tudunk menni Ringatóra és akkor majd élőben...

Mangora, kíváncsian várjuk a beszámolót a bébisitteres naprólKicsoda amúgy, hol találtad?Hogy zajlik vele egy nap?Örülök,hogy találtál egy megbízható személyt,nem lehet könnyű.
Robinak remélem jól sikerül a kezdés.

Erika, na hogy beindult Zsófi, de jó.Nálunk anno apa mint informatikus és nagy műszaki cikk becsben tartó kijelentette hogy a gyerek majd semmihez nem nyúlhat, ehhez képest megengedi neki hogy nyomkodja az erősítőt, dvd lejátszót, laptopért sem szól...A vagyont érő céges laptop egyik billentyűjét például Márk kiszedte jómúltkor, M. meg csak nevetett rajta.
Úgy tűnik a mai babák mind ilyenek.:-)
Halász Judit nálunk mindennapos vendég, apa csak "Zsüdit"-ként említi és fonetikusan.
Iwiwen fenn vagy?Megírhatnád a nevedet priviben, szinte minden fennt vagyunk és akkor jobban el tudnánk képzelni titeket.Nos?

Csajok, találtam egy szuper oldalt, sokkal jobb mint a játéknet, pedig eddig mindig onnan rendeltünk, www.tulli.hu, annyi ötletem van már szülinapra és karácsonyra, teljesen belelkesedtem tegnap este.

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Ja és Vicknek nem írtam, ezer bocs, elhiszem,hogy elérzékenyültél a bölcsiben.Maximális tiszteletem neked még a suli miatt is.Ebben a szakmában szeretnél amúgy majd elhelyezkedni?

Ági és neked sem, bocsi, tyűha, elhiszem, hogy meglepődtetek a hirtelen esküvő miatt.Már bocs, de sosem értettem az ilyet, miért házasodnak csak úgy hirtelen polgárilag aztán templomi esküvő és nagy lagzi évek múlva, nekem kicsit furi.Szuperek Bene új képei.

pusz

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mosogatógépnél nálunk is ez a helyzet, ma először emelte a kis lábát, hogy felmásszon. Hondoltam már csak ez hiányzik nekem. Levettem, de nem ér semmit, jön újra. :lol:

Ezzel a sulival dolgozhatok csecsemőotthonban, öregek otthonában ( mondván a feladatok ugyanazok), lakásotthonban és bölcsődében.

Én bölcsiben szeretnék elhelyezkedni. Remélem összejön jövő szeptemberig.

Annyira édesek a gyerekek, Bene is, Petra is, Dávid, Zsófi és még sorolhatnám! Most róluk láttam új képeket, de rakjátok csak szépen fel, mert imádom nézni őket! :wink:

Judit
Sajnálom a nagypapás dolgot. Elég szomorú az ilyen.:cry:

Dávidnak jobbulást, Máténak is, a többieknek pedig nyugodt éjszakát kívánok!

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Azért csak be-bekukkant mindenki szépen lassan :)

Vick, hajrá a vizsgákhoz, drukkolok nagyon!!! Mikor van időd tanulni? Nekem nyelvet kellene tanulnom, nagyon, de egyszerűen nem találok rá időt. Na jó, nem töröm magam nagyon érte, de jó lenne.

Judit, sajnálom, hogy így váltatok el Apukáddal. Remélem azért rendeződik a helyzet, már amennyire lehet.

Zsuzsi, igen, neki volt a diplomaosztója pénteken, azt megünnepelni és eljegyzést tartani jöttünk össze szombaton, aztán esküvő lett belőle :)
Kata, nekem is fura igazság szerint, de hát ez nem az én hatásköröm :) Annyi érvük végülis van mellette, ami igaz is, hogy mivel itt Pesten elég nagyok a távolságok, nem biztos, hogy össze tudják szervezni, hogy közel legyen egymáshoz a templom, a hivatal és az étterem, és nem akarják aznap még egy helyre cipelni a vendégeket. Illetve a másik, hogy mindketten vallásosak, így ez igazából csak a szükséges kötelező kör, a fontosabb számukra a templomi eskü.

Nézem a honlapot, amit belinkeltél :)

Szilvi, jobbulást Mátédnak, remélem reggelre kutya baja!
Szuper hír, hogy küldtek csere-pelust, remélem, nekünk is fognak!

Mangora, remélem beválik a bébiszitter! Biztos nehéz lesz először ott hagyni Marcit :(
Édes lehet a lalala-zás! :lol:

Erika, látod, hogy beindult a kis Zsófi :wink: Ilyenkor visszasírja az ember az egy helyben fekvős időket :wink:

Zsuzsi, drága Zsófi, ahogy a keresztanyját várja! Annyira jó, hogy napi kapcsolatban vannak/vagytok egymással!

Móni, jobbulást Nektek!!!!

Megyek, Gábor még dolgozik, most élesítik a rendszert, amin másfél éve dolgozik... remélem nem lesz több ilyen, nem szeretek egyedül aludni menni :(

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Kép Modern [/img]
34372

Kép Blani
34372

Sziaszgok,
most se számítsatok ám normál hozzászólásra tőlem...
Még a nyári képeket töltöttem most fel.

Kata, biztos van még itt a környéken babakocsi :wink:
Nekem is adhatnál néhány ötletet szülinapra, mert ügye nálunk ruhát és játékot nincs értelme venni. Sőt, már babakönyvet se nagyon. Fogalmam sincs...

Skype-os nyelvtanulás? Angolt is vállalsz?

A betegeknek jobbulást!
Hajrá fogak! Bibinek sem látszik még!!!! (Ezt Murphynek írtam kiemelve...hátha....hihi)

Pusza mindenkinek, egyszer majd csak tudok jönni rendesen.
R
34372

Judit, csak annyit szeretnék hozzátenni a Nagypapás sztorihoz, hogy az én gyerkőceim biztosan örülnének, ha egyáltalán foglalkozna velük a papájuk. Amit leírtál, abból azt vettem ki, hogy csak szerette volna, ha nyugodtan kikapcsolódtok. Jó, az igaz, én sem örülnék, ha nem az lenne a gyerekemmel kapcs. amit megbeszéltünk, de tényleg csak a jó szándék vezérelhette.

Puszi,
34372

ÉÉÉÉÉÉs végre, képek Bibiről és Blaniról...Imádnivalóak.És hogy tűri Bibi magán a napszemcsit, mi úgy tűnik hiába vettük meg Márknak a Baby Banz-ot, ki nem állhatta magán.
Csak németet vállalnék, de Fleur talán bevállalná az angolt,hm?
Ajándékötlet szülinapra ahol már van tesó, majd töröm a fejemet...
Nekünk azért jóval könnyebb dolgunk van ezügyben.

Ági, így persze megértem picit az esküvős story-t.Legalább emlékezetes maradt a diplomaosztó.

Vick, remélem sikerülnek a terveid.

Na mára már befejeztem, tényleg

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kata, Márk nagyon kis ügyes, gratulálok! Márknak már van kinti cipője?
A tanítás miatt minden elismerésem még egyszer, mármint a kivitelezésért. Nem tudnám megmondani 100%-osan, hogy Zsófi mikor alszik biztosan. +/- 1 óra, na, az pont egy tanítás ideje :lol:
Kétszer rendeltem már a TULLi-tól, minden rendben volt. Te mit néztél ki?
Azt hiszem, Zsófi kap majd egy babát is, olyan igazi szépet.

Reni, köszönjük a képeket! Nagyon aranyosak a lányok, Blaninak azok a szemek... Hogy tetszik neki az ovi? Ott alszik már?
Jobbak már a napok?
Férjed is most kezdi az új munkát, ugye?

Mangora, remélem, jól telik majd Marci napja a bébisziterrel, mesélj majd. Jó szórakozást Neked, Robinak sok sikert!

Mennyi szép kis aranyos történet a babákról, meg sem tudom dícsérni mindet egyenként, de mindenki kis aranyos az ajtóval, a mosogatógéppel, a stb. stb. :P

Ági, remélem, jól telt az este egyedül. Bár tudom, nem vigasztal, mi is ketten voltunk Zsófival.

Képzeljétek, fűteni kezdenek nálunk.

Még mindig nincs Zsófinak igazi cipője, lassan be kellene szerezni, de teljesen meg vagyok lőve, hogy milyen legyen.

Ma reggel megszületett a barátnőm húgának a kisfia, vagy fél órát bőgtem Zsófit szorítva annyira eszembe jutott minden. :oops:

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Lányok, most akkor miben maradtunk a szülinappal kapcsolatban?

Időpont? November 6.?
Helyszín? Lurdy?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok.

Igen, Lurdy ház és nov. 6 volt az utolsó verzió.

Szavazzunk?:)

Zsuzsi,
Imádom ezt a "Kekés sztorit", kis okos a Zsófi nagyon!

Volt itt barátnőm, mesélte, hogy amint stabilan járt a kislánya, automatikusan beutalta a házidoki a Heim Pálba ortopédiára. Ott megnézték, minden ok, otthonra is cipő kellett szerintük, bokát tartó, kemény talpú.

Azt mondja, azóta se tudja, hogy ez azért volt-e, mert a Heim Pálban árusítanak is ilyen cipőket:)

Pesterzsébeti, mint Judit, talán ez a kerületi szokás?:) szerintem kérdezd meg a háziorvosodat erről. Fontos az első, jó cipő.

Köszi a biztatást, lányok, Dávidka már jobban van, taknyos, de a kedélye töretlen:) hangosan nevet rajtam, mikor köhögök.

Judit,
Tényleg, az volt ugye a gond, hogy Petra felpörgött, mert kivették este az ágyból?
Azért gondolom, előjött még más sérelem is. Sajnálom mindenestre:(

Az én szüleim soha nem maradnának egyedül Dáviddal 10 percnél hosszabb ideig, és egyelőre az apósom se:( Persze megvannak ennek az előnyei is, nem segítenek, így nem is nagyon szólnak bele...

Reni,
Haláli jó az a kép Bibiről és Blanka nagyon kis szép:)

Kata,
Csak egy haveromnak segítettem, egyébként nem használom a skype-t, nem szeretem.
De nyelvtanításra praktikus lehet. (bár nekem nem szimpi, olyan hibrid verzió az online kurzus meg a face-to-face között, ráadásul ehhez is az kell, hogy a gyerek stabilan ugyanakkor aludjon, ugyanannyit).

Hihetetlen a munkabírásod, le a kalappal:) Mikor pihensz?

Vick,
Elismerésem. Szép szakma, nagy felelősséggel. bár ez se az a pénzes fajta:( kicsit morbid, hogy írod, hogy öregek házában is alkalmazhatnak:)

Mangora,
Tetszik nekem ez az 'analitikus" Marci:)

Robi új állása milyen? Vagy inkább majd pár hónap múlva kérdezzük meg?

Biztos kihagytam valakit, ne haragudjatok:(

Pusz, és szép napot,
M
monke

Még valami

Áginak és Friday-nak, érdekességből:)

A mai Nők Lapjában Henter Izabella
dietetikus (a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége főtitkára)
a következőket írja:

"A legújabb kutatások szerint rendkívül jelentős a csecsemő életében a hozzátáplálás a negyedik (!!!) és a hetedik hónap között, mert ekkor van nyitva az úgynevezett immunológiai kapu. Vagyis amit a baba ebben a korban kap, ahhoz később barátként viszonyul a szervezete, kisebb az allergia kialakulásának veszélye.

Nem írja persze a forrást:)
monke

Gyors bekukk, látom ma is pangás volt, ez egy ilyen hét...
Zsuzsi, igen, mi is megyünk hétfőn, Judit vett jegyet.Ki jön még amúgy?Ha szép idő lesz, utána Judittal mi benne vagyunk egy körúton sétálós, közös ebédelős folytatásban, ha a gyerkeink is bírják.Nos?

Móni, tuti a saját malomra is hajtják a vizet, de biztos van valami ebben a speckó cipős dologban.
Mi Clarksban nyomulunk kinnt, ez bőr és keményebb talpú, de ha elindul persze komolyabbat veszünk.
Teherbírásom mostanában kezdem visszanyerni, több is menne, ha lenne vigyázó segítségem.

Ma voltunk Ringatón Juditékkal, hát Márk tündéri volt, táncikált,vigyorgott, egész végig komolyan koncentrált, nagy örömet okozott neki, és mikor az egyik mondókára körös-körben kellett járkálni, úgy megtáltosodott, szinte szaladt, persze a kezemet fogva.

Na megyek elhullok, d.u pakoltam, sütit sütöttem, holnap jön após és berlini neje, reggel főzöm meg az ebédet, M. szerencsére szabin lesz.

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Jönnék én, csak hát Zsófi nem enged...

Kata, örülök, hogy tetszett a Ringató :-)
Móniék és Ágiék is jönnek hétfőn, együtt vettük a jegyeket.
Remélem, sikerül valamit összehoznunk :wink:

Holnap megyek a védőnőhöz, majd rákérdezek a cipőre. A múltkor azt mondta, hogy fogja a bokát, de engem inkább az érdekelne, hogy

Após és berlini neje? :shock: Nénje esetleg?

Móni, érdekes a cikk. :)

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!

Ha meggyógyulunk, mi is megyünk hétfőn a MüPa-ba, igen.
Sőt, családostul megyünk, mert Zoli szabadnapos.

körúton sétálgatós programban azért mi is benne lennénk:) bár azt el nem tudom képzelni, hogy Dávidka végigül egy ebédet:)
De majd meglátjuk.

Szép napot!
Móni

Ps: reggel 7-kor itt nálunk deres volt a fű
:twisted:
monke

Sziasztok,

Kata, a Tulli játékbolt eddig nekem is bejött,már többször rendeltem náluk,a másik meg a Gulliver.A honlapjukon mindig van valamilyen akció,és néha tényleg tök jó dolgokat ki lehet fogni.Privit mindjárt küldök :)

Valamikor nálunk is volt Ringató,persze akkor még,mikor Zsófi nem volt :evil: és azóta már megszűnt... :cry:

Mi már vettünk a Zsófinak kinti cipőt,mert a kocsicipő nem megfelelő.A mini 17-es lábára csak nagy nehezen találtam a Humanicban Bambulini márkájú cipőt.Szerintem elég jól tartja a lábát és nem is olyan nehéz neki./van egy-két cipő,amit alig bírt megemelni :lol: /

Móni,ez a hozzátáplálás... ahány ember,annyi féle variáció.... :roll: csak bírja az ember mindezt a fejében is tartani :shock: 8)

Azt hiszem mára ennyire telik,mert Zsófi ébredezik,és akkor jajj nekem. :wink:

Szép napot mindenkinek!

Puszi

Erika

KépKép
verka7

Reni,
Blani és Bibi egyszerűen meseszép babák!Büszke lehetsz rájuk!

Erika

KépKép
verka7

Sziasztok,

Na, tegnap este nem fejeztem be az eszemfuttatásomat a cipőkről... :oops:
Szóval az érdekelne, hogy legyen-e benne harántemelés vagy sem.
Megkérdeztem a védőnőt megint, azt mondta, hogy igen, kezdetben legyen, aztán majd ha igazán elindul, úgyis megnézik, hogy rendesen tartja-e. KÉrdeztem, hogy vigyem-e el már most ortopédiára, de azt mondta, hogy arra semmi szükség.
A legjobb lenne szerinte mezítláb a füvön egész nap, de azt ugye nem lehet, ezért kintre a harántemeléses cipőt javasolja, bentre pedig, hogy csak zokniban legyen és vannak lábujj-gyakorlatok, amit majd csinálni kell, ha ügyesebb lesz.
Zsófi 8500 g és 72 cm.

Voltunk ma Zenebölcsiben itt helyben. Háááát, messze nem üti meg a Ringató színvonalát is, sőt, olyan fejfájást kaptam, hogy alig bírom tartani a fejem :evil: Persze, biztos a széltől fáj, de akkor is...

Móni, remélem, meggyógyultok hétfőig.

Remélem, Máté is gyógyulgat már.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, mond kérlek, hogy az, hogy Zoli hétfőn szabadságon lesz nem azt jelenti, hogy esni fog az eső??? Ugye nem?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Csak kutyafuttában!

Míra 1 hete tiszta nátha, nyűg, ... Alex megfertőzte, hiába mondom neki, hogy ne bújjon, ha náthás, mire odanézek, megint benne van a kicsi képében!!! :evil: Alexnak csak egy kis orrfolyás, Mírának kész kín. Alig tud szopizni, volt lázas egyik éjjel. Általában hajnali 4-ig megy a hiszti, utána délig alszik. De nekem kelnem kell 6.45-kor a nagyok miatt...... Szóval hulla vagyok.
Ja, és már 8,5 foga van!

Látom, többen is betegek vagytok! Nagyon sajnálom, gyógyuljatok hamar.

Vick, kitartás a vizsgákhoz!

Kata, gratulálok öcsédnek, reméljük most már meglesz a nyelvvizsga!

Cipő: Mírának 20-as lába van. A nagyoktól örökölt egy pár magas-szárú cipőt télire. Talán csizma hiányzik a tárból. Nagyok gyorsan nő a lábuk, és tudom, nem egészséges másét hordani, de nem volt idejük kikoptatni. Most jó üldögélni a kocsiban, mire jár, megint másik kell, kinövi.

Nagyon édi Bibi és Blani! Ezer éve nem láttuk őket!

Tudtok valamit Krisztináról és Annáról? Remélem jól vannak! Tartja valaki a kapcsolatot velük?

A múlt hét jó híre: Megvan a kocsi!!! Nem tökéletes még, vannak hiányosságai, de itt van és gyönyörűen működik. Azt a pár hibát még majd javítját, de lassan sikerül beszerezni az alkatrészeket jó áron. Jelentkeznek később.

November 6-án dolgozik a párom, pont hétvégés. Majd megoldom valahogy, de garantált lesz a káosz számomra! :lol:

Megyek, mert a kisasszony összetöri magát, mindenhova kapasztkodik. Ismerős, igaz??

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk!

A tegnapi nap bébiszitterrel nagyon jól sikerült! A hölgy áradozott Marciról, hogy milyen jó gyerek volt :oops: Nem ismertem rá a fiamra :lol: Délelőtt 10-re jött és Robi este 7 körül ért haza, addig volt vele! Egy gond volt csak, hogy úgy lefárasztotta a gyereket, hogy este 7-kor bealudt és így kimaradt a vacsora, így hajnali kettőkor kelt, de Robi nem jött rá, hogy éhes lehet, csak próbálta visszaaltatni, de mindig felébredt, ezt csinálták 4-ig, akkor rájött, hogy megeteti és utána aludt is Marci, igaz korán kelt, úgyhoyg ma tiszta nyűg... Én meg jót buliztam a kollégákkal este és csak reggel jöttem haza, mert a csapatépítő két napos, de egyenlőre csak egyet mertem bevállalni!
A bébiszitter amúgy egy középkorú hölgy és hogy hogy találtam, az kalandos! Két bébiszitter közvetítőnél is leadtam az igényt, mert egyszerűen magam nem találtam! Mindkettőt ajánlották ismerősök, így megbíztam bennük! Jelentkező ide ki Érdre alig-alig volt! Összesen ha 6-7 jelentkező telefonált, akkor már sokat mondok! Persze a legtöbb elfutott. mikor mondtam, hogy januártól egész napra fixen kéne jönni... Egyikkel találkoztam mégis, mert hátha legalább januárig megoldódik a gondom és ő ajánlott egy ismerősét, szomszédját, aki szintén bébiszitterkedik és most szeptembertől ment oviba a kiscsaj, akire 8 hónapos kora óta vigyázott! Így eljött ő is, és mivel nem volt nagyon más lehetőség, így úgy voltam vele, hogy kipróbáljuk, pár hét alatt úgyis kiderül, hogy hogy alakul a dolog és ha nem jó, akkor folytatom a keresést!

Betegeknek jobbulást!

Ez a nov 6 már fix??? Betervezhető???

Bocsi, most csak ennyire futotta, reagálni már nincs energiám :?

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Ja, még egy a cipő témához!
Nekem az Elephanent ajánlják! Nem olcsó, Deichmanban pl lehet kapni, de a neten is csomó van! Bentre inkább szandál, mert nem sül bele a lába, vagy puha talpú mamusz, ha hidegebb a kő! Kintre meg kemény talpú, a bokát is fogó cipő! De mi még a puhatalpú bőrcipőben nyomulunk kint is! Tényleg az a legjobb, hogy amikor csak lehet cipő nélkül legyen a lába a gyereknek, mert az izomzata úgy fejlődik a legjobban!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Zsuzsi, nem, jól írtam, M.szülei vagy 30 éve elváltak, apja N.o-ba költözött és elvette a mostani nejét, de most mint nyugdíjas itthon lakik a nő meg ott dolgozik, ki érti ezt, ne kérdezzétek.
Borsós sertéstokányt főztem csigatésztával meg márványsütit csináltam, ízlett nekik.
Márktól el voltak ájulva, milyen kis ügyes.
Mi nem tetszett a zenebölcsiben amúgy?Ez egy ringató "másolat"?

Móni, tényleg ne essen ám hétfőn és gyógyuljatok meg!!!
Vmi gyors kajára gondoltam, hogy együnk, semmi komolyra.

BfKata, végre van kocsi, betegséget sajnálom, de ne hibáztasd Alexet, nálunk a náthát Márk tőlem kapta el legutóbb.

Mangora, örülök, hogy ilyen jól sikerült a tegnapi nap.Remélem bevállik a bébiszitter, neked aztán igazán fontos lenne.
Privátban megírnád, miért mennyit kér, csak tájékozódásképpen.
De édes Marci,hogy így lefáradt:-)

Erika ment a jelölés, atyám te milyen vékony vagy, Zsófi lila rucis képei nagyon tetszenek.Mit tanítasz?Látom a veszprémi egyetemre is jártál...Én ott végeztem.

Apa ma céges vacsira ment, holnap elvileg szabin van még, este megyünk a szüleimhez apum szülinapját ünnepelni, de szombaton jövünk már vissza.

szép hétvégét mindenkinek,

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Zsuzsi, remélem, a Murphy csak a pénteki szabadnapokra vonatkozik:)

Tényleg, Zsófinak tetszett a zenebölcsi? Mert végülis az a lényeg. A fejfájást sajnálom utólag is, nem vagy frontérzékeny véletlenül?

Kata,
Jó hétvégét Neked is! és jó családi ünneplést.
Talán egy gyrost vagy ilyesmit engedélyeznek a gyerekek:)

Kati,
Örülök, hogy megvan az autó, Mírának jobbulást. November 6-ot ki ne hagyd!!! Kíváncsiak vagyunk Rátok:)

Erika,
Elküldenéd nekem is a nevedet priviben, légyszi?

Mangora,

Stramm kissrác a Marci, hogy így bírta az egész napot. Remélem, hosszú távon is megbarátkozik a hölggyel, és hogy Neked is szimpatikus lesz/marad.

Ez a cipő dolog is kerületfüggő:) nálunk az járja, hogy sima terepen (parkett) jobb neki cipőben, fűben lenne jó mezítláb.

De abban is van logika, amit Zsuzsi védőnője mond, hogy előbb tanuljanak meg stabilan járni, csak utána kezdjék el korrigálni a lábtartáshibákat:)
Mindenesetre én megfogadtam, hogy csak akkor veszek normál cipőt (de akkor egy jó minőségűt), ha rendesen jár.

Szép napot, és jó hétvégét!

Móni
monke

Elég off, de

Képzeljétek, tegnap láttam tök közelről egy loncon egy ilyen lepkét (2. kép:)

http://tomtit.blog.hu/2008/03/19/bubos_lonc

Csak néztem, egy az egyben olyan, mint egy kolibri.

Városi lévén hatalmas élmény volt:)
monke

Kata, írtam privit!

Móni, jó a kép nagyon!!! Hol láttad a lepkét?
Nálunk nyáron olyan gyönyörűek voltak! Csak ámultam!!!

Bocsi, most csak ennyire futotta, ezer a dolgom ma!

Jó hétvégét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

A félreértések elkerülésére:

nem én fotóztam:) csak megtaláltam neten, és rácsodálkoztam, hogy úristen, nálunk is él "kolibri", nem én őrültem meg.
Itt láttam a közelben, Cinkotán.
monke

Sziasztok,

Mangora, örülök, hogy jól sikerült a program és tetszett a bébiszitter.

Móni, én tuti nem ismertem volna fel :oops:

Kata, bocsánat, ezt nem tudtam :oops:
Zenebölcsi olyasmi mint a ringató. Túl harsány volt aki tartotta, lelkes volt, meg minden, de nekem nem jött be. Zsófi se oldódott fel, eléggé bújt hozzám és szopizta az ujját. Pedig ezt csak alváskor szokta. Nagyon sok gyerek volt, sokan sírtak, több gyereket ki kellett vinni.
Jó ünneplést mára!

Ma voltunk az Anyatej Világnapján a műsoron, nagyon jó volt. Szép beszéd, színvonalas műsor, látszott, hogy nagyon készültek a védőnők. Amikor megláttam Zsófit a nagy tablón, elpityeredtem. :oops:
Kaptunk oklevelet, virágot és ajándékcsomagot.

Na, készülődök, ma estére kaptam 2 szabad órát, egy barátnőmmel találkozom.

Jó hétvégét!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok !

GYors jelentés!

Máté tegnap óta nem lázas, de baromi nyügös továbbra is , ma éjjel elkezdett köhögni és tegnap este óta teli van a teste pötyökkel , voltunk ma doki néninél ismét.... mondta h ca mot adjak neki a kohögésre is meg a pötyikre mert ez egy virus volt amit elkapott és ez az utó hatása a virusnak ! EGész héten nem tudtam semmit se csinálni, csak részletekbe főzni semmi más.. sőt van h kézbe is sír ! Fog még sehol valószinüleg még ez is közrejátszik nála mert nem engedi h etessem stb... van h rá is harap vmire és sír!

Két éjszaka borzalmas volt m 2 óra múlva hatott a nurofen , hu de addig kegyeteln volt sírás stb... jó hogy apa itthon volt szerdáig és besegített, ja másik meg lázcsillapító után úgy leizzadt mindig h csurom vizes volt ! Öltözés hajnalba ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá jó hogy már lassan túl vagyunka nehezén !

ÉN hulla vok, alig alszom stb... !

Jövö héten remélem már jobban tudok , jönni,
Közösségbe még nem mehetünk max séta v játszótér!

Megyek mert felkelt !

Jó hétvégét !

Bocsi de ennyi fért bele !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hahó!

Lányok, ha hétfőn úgyis ott leszünk egy páran a MüPá-nál, nem sétálunk át a Lurdy-házba, a játszóházba, és le is foglalhatnánk akkor a megbeszélt a napra? Mit szóltok?

Zsuzsi, remélem jól telt az eltáv :D Néha annyira jól tud esni egy ilyen kis kikapcsolódás, remélem neked is jól sikerült!

Mangora, örülök, hogy Marci ilyen jól elvolt a bébiszitterrel! Remélem hosszú távon is bejön, és hosszú barátság alakul ki közte és Marci között :) Nagyon nehéz lehet megbízható embert találni, nem csodálom, hogy nem ment könnyen, de remélem nem kell tovább keresgélned :)

Móni, tényleg olyan, mint egy kolibri, hihetetlen :)
Remélem már kutya baja egyikőtöknek sem.
Érdekes az idézet, amit írtál :) Tényleg jó lenne végre egy forrást is látni, egy ilyen szakember biztos nem a légből kapta az infot.

Sziszi, jobbulást a kis Máténak, sajnálom, hogy így megvisel Titeket ez a betegség :cry: Remélem ma már sokkal jobban van! Ne törődj most a házimunkával, pihenj Te is, amikor csak tudsz, nehogy aztán meg Te betegedj meg!

Cipő: én is úgy tudom, hogy "talpbetétes" cipő egyelőre nem kell nekik. Amit Móni ír, nekem is az a logikus (sima talajon ellustul a lábboltozat, egyenetlen talajon jó mezítláb), de a mi védőnőnk is azt mondta, lakásba nem kell. Kintre magasszárú, hogy puha vagy keménytalpú legyen, abban ő sem tudott igazán állást foglalni, de a Siesta cipőket ajánlotta. Én is azzal szimpatizálok, de még igazság szerint nem néztem szét, mi van a palettán.

Kata, fincsi kaják, nyamm :-}~
Fura, hogy 'külön' élnek Apósodék, mi másfél évig voltunk távkapcsolatban, nem csinálnám még egyszer, hosszútávon meg semmiképp sem.
Engem is érdekelne, ha nem titok, miket néztél ki Márknak, én annyira elveszettnek érzem magam mindig a játékfelhozatalt láttán, nem tudom eldönteni, mit lenne tényleg érdemes beszerezni.

HuSzilvi, hogy vagytok? Meggyógyult már Csabi?

Reni, gyönyörűek a lányaid, Bibi nagyon vagány :) Jó lenne már Titeket is megismerni! Hogy álltok az evéssel? Blani továbbra is szereti az ovit?

Erika, nekem is elküldenéd priviben a neved? Megnézném azokat a képeket Rólatok :)

Kati, szuper, hogy végre megvan az autó :)
Betegséget sajnálom, jobbulást a pici lánynak!!! Remélem már jobbak az éjszakáitok!

Kata, el tudnád esetleg hozni hétfőn a csörgőt, amit ott hagytunk nálatok? Kiváncsi vagyok, Bene még mindig szeretné-e, a kocsiban nagy kedvence volt :) Köszi előre is :)

Biztos elfelejtettem vmit... pl. magunkról írni :) De nálunk semmi extra, a szüleimnél vagyunk éppen. Bene egyre ttöbbet próbálkozik a lépésekkel, néha már 3-4 métert is megtesz, olyan édes, mint egy részeg matróz :)

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: