[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

TÁBLA

BABATÁBLA
mieza
 
 


Csajok, múlt héten vasárnap volt, hogy egy kicsit mintha buborékpuki lett volna. Aztán kedden megint 2szer. Szerdán már mondta a doki, hogy ez Az. Szombaton már apu is érezte, ha rárakta a kezét. Olyan édes volt, könnyezett, hogy ez egy csoda és milyen hihetetlen! Tegnap egész nap ment a buli és ma is mindig érzem, hogy ha fenn van. Tegnap még az is látszott, hogy kiemelkedett a poci, ha rúgott… Nekem olyan gyorsan jöttek ezek az élmények, azt hittem hetek és nem napok fognak eltelni ezek között! Nagyon vicces, hogy ha apu odajön és rárakja a kezét és hallja a hangját, akkor abbahagyja a hancurt és figyel.
Vagy pl. tegnap este nagy buli volt bent, már picit kellemetlen is. Bekapcsoltam neki a zenélő nyusziját (minden este odarakom a hasamhoz) és arra elcsendesedett. Szó szerint el kellett altatnom bent…
Nem hihetetlen?

Kép
mieza
 
 


Mi megláttuk apával ezt a babakocsit, szerelem első látásra volt. :) Aztán irány a teszvesz és vártuk a megfelelőt,amihez minden megvan és szép. :)
De jó neked,hogy apa is érezte! :) ....bár...lehet,hogy nálam is lehetne érezni,csak este már nem annyira aktív,mint napközben. Fürdés után szoktam érezni 1-2 picike rúgást,amikor lefekszem. Szerintem akkor ő pont alszik, és ahogy lefekszem "elhelyezkedik", csak azt érzem.
Tényleg hihetetlen,hogy már a pocakban "nevelhetőek",mert hallanak és éreznek dolgokat! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 

 
 

Sziasztok!

Végre sikerült kikérni az AFP-met. Hál istennek minden rendben.
MOM:1,02
Korrigált AFP mom: 1,87

Most már csak a hepatitiszt várom. Azt szem azt vették le még.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Hát én is vagyogatok, csak elkaptam valami náthafélét és alig élek!

Mieza: Táblicskuba beírod majd hogy szülés várható időpontja: február 08.
A neme még kérdéses. Ma megyek 4d-ra este. Szerintetek mit érdemes csinálni, hogy mozogjon? Mit egyek/igyak? Eddig egy uh sem mutatta meg magát és már nagyon szeretném tudni ki lakik bennem :D
Vecsésen voltunk szombaton a káposztafesziválon. Hát lányok én egy kg savanyú káposztát meg tudok enni egy ültő helyben. Annyira szeretem.
Eddig velem is minden rendben van. A hányás megszünt, áttértem a hipp natalra és az elevitet elhagytam. Ti szedtek külön magnéziumot?

Na megyek lassan ébred a Milum.
Jelentkezem ha tudok valamit!

Szép napot Nektek!
Edina

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Öröm mindenkit hallgatni, bébikém mozgását ma éreztem ebéd után először ugy igazából. Naggggyyon jóóóó érzés:-)
Mieza: Buzz nagyon jóóó Nekem a puntóm csomitartójába is befér, igaz le kell vennia hátsó kerekeit, de kb 5 mp az egész, egy gomb segitségével csak kipattintod meg be, nem egy nagy durranás. én imádom :D már most :D
tegnap megszületett másodunokahugom, nagyon szép de télleg, pedig 24 órát vajudott az anyukája és még "mőtötték" is utánna mert feltapadt a placenta.
És képzeljétek rá volt tekeredve mindkét bokájára a köldökzsinor, és azt csak ugye a végén látták,, ezért jött ki olyan nehezen...
huhh nem semmi, de már jól vannak, és ahogy kivettem anyuka szavaiból nem volt olyan vészes az egész. Megnyugtató...

Mieza: nekem a szülés kitolódott 02.20-ra, átirnád kérlek? akkor van a nagyobbik uncsihugom szülinapja. vicces lenne pont 7 év lenne köztük :D

nektek van családtagotok a szülési időpont környékén, akinek akkortájt van a szülinapja?

Kép
Kép
judysz
 
 


Kedves Kismamák!

Egy ősszel induló televíziós műsorba keresünk várandós kismamákat. Ha nem olyan körülmények között várod születendő gyermeked mint ahogy szeretnéd (anyagi, családi problémák), akkor keres meg minket, hátha mi tudunk segíteni neked. Hogyha Te vagy a Világ legboldogabb kismamája és úgy érzed, örömödet szívesen megosztanád másokkal is vagy szívesen kamerák elé állnál, természetesen akkor is várjuk a jelentkezésedet!



Jelentkezés: 30/645-73-94-as telefonszámon vagy a d.ildiko84@gmail.com
szerra
 
 


Sziasztok!!

Kacsamama! De jó hogy Bogi ilyen jól vette az új ágyat. Mi úgy néz ki megszenvedünk a Danival, mert néha lustaságból hagytam magunk mellett aludni így most mindig ott akar... mindegy szerintem csak 2-3 nehéz nap lesz amíg hozzászokik....

Napvirág! Tetszik a babakocsi, meg a kiságy is szép. És én is épp egyik nap lepődtem meg hogy már nincs hátra annyi a terhességből amennyi már eltelt :)

Mannogab! Jaj írtad ezt a savanyú káposztát úgy megkívántam... Uh-ról várjuk majd a képet :wink:

Judysz! Nekem február 5én van a szülinapom és az új kiírás szerint február 3án kell születnie. De ha olyan lesz mint a bátyja és ráhúz 2 napot akkor esélyes hogy a szülinapomra kapom :lol:

Mieza! Átírnád a táblában a kiírás időpontja 02.03, a következő dokilátogatás 10.11. Köszönöm. :D Ez milyen ez a Buzz? Vagy megint csak én vagyok figyelmetlen? :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Szijjasztok!

Nah ma mutattak be a dokinak, akinél szülni fogok. Dr Spánik Gábor, fiatal, helyes doki. Igazán szimpatikus, úgyhogy remélem minden oké lesz.
2 hét múlva megyek hozzá vérvizsgálat vmi vírus kiszűrés miatt, méhszáj vizsgálat, és majd kapok beutalót terheléses cukorra is. Azt majd csak a 24. héten kell.
Tisztáztuk, hogy méretei alapján a baba utolsó menstruáció szerinti korban, azaz holnap leszek félidős :-))))))) de fura :-)
tehát ha 2011.02.02-2011.02.23 között szülök nincs baj :-)
február 6 férjem szülinapja, 23 meg a sógoromé és keresztapámé :-) meg majd a fiamé is valamelyik :-)
betöltött 37 és 41 között az oké zsoké :-)
tecaa: korábban belinkeltem a mi babakocsinkat, az BUZZ és nagyon ajánlom :-)))))) legjobb barátnőmnek is az van és imádja.

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért.
Van egy eladó: Használt, de megkímélt állapotban, 3 magaságban állitható járókánk. Ár:15.000.- Ft.
Ha esetleg valakit érdekel privit irjon. Kép Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután voltunk 4d uh-n ééééééésss.........
KISLÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!! Annyira nagy a boldogság, igaz meglepődtünk mert ugye fiúra gondoltunk, de nagyon örülünk a kislánynak is!!!!

Mieza!
Kérlek a tábliból töröld h kisfiú és a nevet is, írd át kislányra és hát még nem tudjuk a nevét egyenlőre a Lia tetszik nekem, de apa még szokja h kislány, nagyon boldog, de meglepő mert fiúra készültünk.

Minden rendben van a babával, ma vagyok 16hetes, és az uh szerint 16+6 naposnak felel meg a baba, 11,5cm és 159gramm, szóval nagy baba lesz ő is, mint Lilim volt. Már most mondta, h nem tudja mire készülünk, de valószínű h császár lesz a mérete miatt.

Nagy a boldogság!!!

majd még jelentkezem
pussz

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


kacsamama!
Örülök,hogy minde okés! :) Jó,hogy írtad a hepatitiszt,mert azt még én sem kaptam meg és el is felejtettem azóta rákérdezni. :oops:


mannogab!
Milyen volt a 4D-s? Mutogatta magát?

judysz!
Nálunk "szerencsére" csak a közelben van ünnep. Január végén a sógornőm névnapja, aztán március eleje a bátyám születés és névnapja....aztán áprilisban apa név- és születésnapja. A névválasztásnál is figyelünk,hogy lehetőleg jó távol legyen a szülinapjától és ne év vége felé legyen. Szóval nyári hónapos név jöhet szóba. :)

littlebaby!
Na végre,hogy megmuttatta magát! :)
Látod,nem is kellett aggódni,hogy apa mit szól hozzá! :) Jól meglesz majd a 2 kiscsaj egymással, kamasz korukra a legjobb barátnők lesznek! ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!


Elnézést kérek a betolakodásért!

Azért jöttem, mert eladó sorba került a légzésfigyelő készülékünk.
Angelcare Ac 100 típusú.

Én szerettem, nyugodtabb voltam mellette. Téves riasztásunk sosem volt. (Illetve nem is riasztott.. :roll: :P )

Irányára 13 000.- Ft.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, az alábbi e-mail címre tegyétek fel.

bergendine@t-online.hu


További szép napot mindenkinek!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Kacsamama!!
Örülök hogy sikerült Átszoktatni Bogit.Arra vigyázz apa nehogy átszokjon a másik kényelmes ágyba:::)))(Vicc volt)Jaj tényleg,hepatitisz,én is elfelejtettem,majd jövő hét kedden érte megyek,ha addig el nem felejtem!

Napvirág!Király a babakocsi és a kiságy is.Igen én is ezt mondtam hogy mennyire repül az idő???Hihetetlen.Lassan azt vesszük majd észre hogy szülés előtt fogunk állni.

Mieza!Nehéz dolog ez a babakocsi téma.Mi is nagyon sokat gondolkoztunk rajta.
Mannogab! MI volt a 4 d-N?????

Judysz!nekünk úgy van ünnep hogy elvileg még most 18-a a várható szülési nap,de szerintem hamarabb fog jönni és nem is bánnám,mert a sogoromnak van szülinapja.18-án,2-án a keresztapukám szülinapja van.Remélem a kettő között lesz valahogy.

Littlebaby!Gratulálok!Olyan jó amikor már tudjuk hogy ki lakozik odabent!Jó volt a 4-d-t nézi??,Mocorgott?

Sajnos a rossz idő miatt kezdek megfázós torokfájós lenni,remélem ennél jobban nem megyek bele.Meleg citromos teázok és jól felöltözök,bár eddig is ezt tettem,de most 3 pulcsi van rajtam a lakásba.Van valami jó ötletetek hogy ne menjek bele még jobban????

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Ja és littlebaby!Mannogab!KÉPEK!!!!!!Várjuk!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Littlebééééébbbbi gratulálok!!!!! tök szuper hogy így tudtok örülni, pedig nem is kisfiú hanem kislány... tulajdonképpen meg tudnád mondani minek is drukkoltál valójában? :-) pont ugyan annyira örülsz hogy kislány,. mintha kisfiú lett volna... édes vagy :-)
de így helyes, hogy mindegy, és az ember bárminek örül, csak tudja már végre hogy minek örülhet valójában :-)

nekem hepatitisz negativ, de a leletet még nem láttam, majd legközelebb mikor megyek. De a lényeg a negatív :-) AFP után már mindentől rettegek...

és csak élvezem, és élvezem, hogy valaki odabent bugyborékol :-)
mit zokogtam én tegnap ettől... úgy láccik most kezdek igazándiból terhes lenni :D

csóóók

Kép
Kép
judysz
 
 


pöcök24!
Mi apával elkezdtünk Eurovit C 500 g-os rágótablettát szedni. Tök jó,mert finom narancsos cukorka. ;) Nálunk úgy tűnik bejött. (kopp-kopp-kopp) Kb. 2 hete kezdődött a melóhelyemen és már legalább 6-an betegek voltak körülöttem, úgy néz ki megúszom... csak hallkan mondom...

judysz!
Tényleg nagyon jó érzés! :)
Én is mindig mosolygok egyet magamban,amikor megérzem,még ha a buszon vagyok akkor is. :) Apa kérdezte,milyen érzés...hát nem nagyon tudtam leírni. :D Aztán,amikor meglátta a hirtelen buklit a hasamon nézett nagy szemekkel, és megkérdezte,hogy ez Ő volt? És nem fájt? :) Hát olyan aranyos volt,hogy jól szét is ölelgettem! :)

Na,megyek megnézem a babakelengyés listát,amit összeírtatok és kiírogatom,mert állandóan a tesz-veszen lógok és mindent meg akarok venni! :D Gondoltam előtte most már kérdezek meg utánanézek,hogy van-e értelme! ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Nehéz dolog első babásnak lenni, egy csomó kérdés jön elő. :D
Pl:
- elég-e 2 váltás ágynemű?
- cumisüvegre mindig szükség van az elejétől fogva, vagy ha szopizik,akkor csak utána?
- milyen legyen az üveg végén a cumi? Úgy láttam abból is kor szerint van....azt hiszem
- pelenkázáshoz kell-e az a kemény peremes lap is, vagy nem elég a franciaágyon pelenkázni úgy,hogy csak a betétet használom?

...stb. Na ilyen "okosságok" jutnak az eszembe. :D
Viszont abban a füzetkében, amit a védőnőtől kaptam van egy kupon,amit be lehet váltani valami várandós mama csomagra,amiben ingyenes termékminták vannak.....csak azt nem találtam meg,hogy mik vannak benne... :S

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Littlebaby! Gratulálok a kislányhoz!!!!!

Babakocsi: Daninak mélykocsija volt, az tökéletes lesz a tesónak is, viszont ha már nagyobb lesz meg jó idő akkor egy Pierre Cardint vettünk azt a bogárcsápost. Most már meg is vettük, mert ami Daninak volt futkosós az már eléggé tönkrement.

Napvirág! Szerintem elég 2 váltás ágynemű, főleg hogy általában mindenki rak a baba feje alá egy textilpelust. Így elvileg látható kosz nincs is rajt, maximum ha pelenkabaleset van :)
Cumisüveg Daninak nem volt. Ebben nem tudok segíteni.
Mi egy komódra szerelünk pelenkázót, nekem jobb volt hogy nem kellett hajolgatni, pedig simán szültem, de egy idő után szerintem kikészülhet a hátad...
A kismamacsomban pedig ne számíts semmi extrára. Nem estek túlzásba. legalábbis a Daninál volt benn egy MAM-os cumi, egy pelenkaminta, szoptatóstea, meg egy csomó szórólap. Ha júl emlékszem csak ennyi. De a cumit Dani nagyon szerette abban a két hétben amíg cumizott csak azt vette a szájába...

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Bocsi h még nem raktam fel képet, de semmi időm nem volt rá, de holnap pótlom!!

Pöcök!
Igen mocorgott bár nógatni kellett nagyon, és csudaszép volt, nagyon jó volt 4Dbenlátni!!! -főleg h minden okés vele. A végén ilyen napozó pózban feküdt, karjai a feje mellett a tarkó felé, és a hátán feküdt. Tisztára mint aki napozik, csuda édes volt!!!
A megfázás megelőzésére ajánlanám az Oscillococcynum készítményt, homeos, gyógyszertárban lehet venni, és nagyon használ! Főleg akkor ha már picit benne van az ember! Terhesen is lehet szedni.

Judysz!
Én annak drukkoltam h egészséges legyen!! Titkon fiút vártunk, de boldogság h lány lesz! Ezt nem lehet megfogalmazni h miért ekkora az öröm, mikor még is csak fiút vár az ember, szerintem az a fő h egészséges, és nem is érdekel h nem fiú. :) Pontosan fogalmaztál, örül az ember, de akkor még jobban ha már tudja h minek ill. milyen nemnek örül.
Gratula a negatív teszthez!!! Szuper h minden okés!!

Napvirág!
Bár nekünk nem kell sok mindent venni, mert Lilitől megmaradt minden, de sokat lógok én is a teszveszen meg vaterán, mert babakocsit (joggert, sportosat), és pihenőszéket keresek! Szerintem jó kis hely, olcsón minden megvan.
Válaszaim a kérdéseidre:
-elég a 2váltás igen, Lilinek is kettő volt.
-cumisüvegre mindenképp szükség van, hisz ha lefejted a tejet amit a baba nem szopizik ki azt lehűtve tárolod mélyhűtőben, aztán mikor kiolvasztod KIZÁRÓLAG FORRÓ VÍZBE ÁLLÍTVA SZABAD A TEJET OLVASZTANI, MIKRÓBA TILOS!!!!, akkor átöntöd a cumisüvegbe és megihatja, ill. vízivásra is jó, ha mondjuk szomjas a baba.
-az üveg végén a cumi az mindegy h szilikon v. ez a kaucsuk gumi (barna), a lényeg h újszülött korú babának legyen, és szigorúan be kell tartani a méret követést, tehát 0-3hós korig, 3-6hós korig, 6-12hós korig....stb azért h a szájpadlás megfelelően fejlődjön, és a cuminál is így van.
-nekünk nem volt pelenkázónk, csak egy pelenkázólapot vettünk, és mi azt míg a súlya bírta a kiságyra támasztva/akasztva pelenkáztunk (van két rögzítője amivel kiságyra lehet tenni), és mikor már a súlya nagy volt Lilinek akkor átraktuk simán a franciaágyra és úgy pelenkáztunk.
Remélem tudtam segíteni!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok:)

Gratula mindenkinek a negativ eredmenyehez!!!
Littlebaby-nek a kislanyhoz!!!!!
Tok jok a babakocsik, mindegyik tokre tetszik!!!!
Nalunk a parom elvalt es van egy kislanya aki most 2,5 eves es kisagy meg ilyenek vannak, de a hetvegen nekiugrom en is es atnezem pontosan mi van itt.
Kaptam egy listat a vedono baratnomtol otthonrol es majdnem elajultam milyen hosszu :shock:
Napviraggal tokre egyetertek, hogy elso babanal az ember tele van kerdessel mert en is csak esetlenul allok a listval es pislogk, h mi a jo-jobb.
Ha valakit erdekel a lista el tudom kuldeni, ide nem akarom feltenni mert baromi hosszu :wink:

A hugom pici babaja Torokben nem aludt estenkent mert nem volt szeklete a hugom panikrohamot kapott ugy aggodott de a torok anyos szappanbol csinalt neki kupot es veszhelyzet elharitva.
Nahat meg ilyenrol sosem hallottam, es megjobban parazok mert nekem itt a parom lesz, a tesoja aki szinten pasi meg az apjuk. Anyu majd 2 hetre jon segiteni az elejen.

Remelhetoleg nemsoka koltozunk, mert a kutyus kezdi kinoni a kertet es babaszoba sincs pedig mar ugy dekoralnam!Talaltam aranyos kepeket egy kis elefantrol es nyuszirol amit szeretnek felfesteni a falra :)

Ja igen, voltam a korhazban vernyomasmeresen, ahol vert is vettek a vas-szint megallapitasahoz. Majd dokihoz kuldtek aki megnyomogatta a hasam, mondta minden ok :?
De szerinte a Febr 6 tul korai amit a 12 hetes UH-megallapitott es lesatirozta, atirta 11-re!!!! :evil:
Majd mivel a kis hasamon kivul a palcika testemen nem latszik a terhesseg szerinte kell egy UH-hogy a baba megfeleloen fejlodik e.
Szoval atkuldott UH-ra ahol a csajszi kozolte a baba meretei megfeleloek, sot gyorsabban fejlodik igy 11-helyett mar 3.-ara varhato a szules :shock:
Nahat ezt most igy nem tudom osszerakni!
Itt ugyanis 2 hettel a kiirt szules elott hagyhatod abba a melot......
Ha elobb abbahagyod addig nem kapsz egy fillert sem :(
Ugyhogy fantasztikusak a kilatasok, mar latom magamelott ahogy nagy hassal a karacsonyi oruletben kavargom a vevok kozott :evil:

November elso heteben megyek haza Magyarorszagra es otthon elmegyek 4d-re mert itt mikor kerdeztem az UH-n azt mondtak kislany de ez sem volt valami meggyozo.....
Ugyhogy eddig egy kis sapit vettem keg kis kezvedot de csak feheret!Pedig uhu valasztanek mar valami szinesebb dolgot!!!
Olyan jo nektek akik mar tudjatok!!!!!

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok!

Egy kis életjelet adok:az afp-m 0,77 lett amin egy kicsit beparáztam mert 0,72 a határ...de viszont a kombi tesztem nagyon jó lett..a dokim csinált egy alapos genetikai uh-t hétfőn(nagyon szupi gépe van a magánrendelőben és a dokim egyben szonográfus is) és minden a legnagyobb rendben van..sajna a a mi kis 4.babánk nem mutatta meg a nemét,úgyhogy még izgulhatunk :wink: de igazából nem is érdekel annyira..a lényeg hogy egészséges!!!

Nálunk nagyon zsúfoltak a napok..a nagyfiamnak bedagadt a feje egy fogától...tegnap végül ki kellett húzni...pedig még csak tejfog volt de nagyon fájt neki...és ami a legfurább h semmi nem látszott a fogon kívülről...a legkisebbet mi is most szoktatjuk a kiságyból rendes ágyra...hát állandóan lemászik róla...kész herce-hurca lett az elalvás..a nagyok már rég alszanak mire ő még nagyban dumálgat és állandóan le akar jönni az emeletről hozzánk :wink:

Klassz h mindenkinek jó eredményei vannak....és azért külön írígylem aki már a nemét is tudja..pl.tudja már a nevén szólítani:)

A mozgását én már nagyon rég érzem, de az utóbbi hetekben sokkal intenzívebb.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok,

napvirág:Cumisüveg cucliról.Van 1,2,3,4 cseppes. Értelemszerűen az 1 cseppessel kell kezdeni,mert nem tud az elején olyan nagy iramban inni a kicsi.

Rajta van a dobozon és a cuclin is hogy hány cseppesek. Ezeket ajánlatos fertőtleníteni, mielőtt elkezded használni. Én fertőtlenítő folyadékot használtam. AMi még eszembe jut, hogy mellszívót is kell beszerezni. Annál több tejcsi jön minél többet van megterhelve a cici :D
ÉS még egy jó tanács mindenkinek: én vittem és most is vinni fogok a kórházba a WC-re papírtörlőt,mert én nem bírtam magam megtartani, rá kellett ülnöm és ugye nem túl sterilek a WC-k. ezek a papírtörlők ( DM-ben vettem ) pedig kimondottan erre valók.

Voltunk 4D-n. Kisfiú!!!!!
Neve Máté vagy Dániel!!!
403gramm és minden ok. Majd hozok képeket is !

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Littlebaby
Gratula a kislányhoz.

Pöcök
Sok-sok C vitamin! Én 2 hétig fújtam az orrom, már két napja tünetmentes vagyok. Lányzó még most is köhög néha.

Napvirág
Én is azt szedtem, de most Cebion cseppet iszom, mert az Eurovites rágótabletta nagyon megfogta a fogam, rendesen sárgult tőle. Lehet érdemes azonnal fogat mosni utána.
Cumisüvegünk egy db volt, nővéreméktől örököltük meg, teljesen új. Nem vettünk, de a kislányom egyszer sem használta. Attól függ, hogyan tudod szoptatni, mert ha tudod, akkor felejtsd el a cumisüveget, ugyanis össze fogja zavarni.
Mindegy milyen pelenkázólap, de az elején folyós anyatejes kakira számíts, és a kényelmed sem utolsó. Nekünk pelenkázó komódunk van, és arra rakok majd pelenkázólapot puhát, nem kell hajolgatni, kényelmes. alulra pedig beférnek a ruháká, a fiókba meg a pelus.
2 váltás ágynemű elég, mert úgyis gyakran kell mosni, ugyanis hamar lebukják a bodyt, rugit, szóval naponta többször kell cserélni. Ja, és még a legjobb pelus is átázik, és kakis lesz a ruha, szóval készülj a sok mosásra.
Nyugodtan kérdezz, nekem is sok kérdésem volt az elsőnél! :wink: Jó már ilyenekről beszélgetni.

Mannogab
Lassan én is beszerzek ilyen cuccokat. Regivel én is használtam a DM-es WC ülőkét. Vékonyabbat, vastagabbat is (ez utóbbit viszont nem szabad lehúzni a Wc-n, hanem a szemetesbe dobni. Meg ami nagyon jó még az a kék DM-s WC fertőtlenítő kendő. Elég macerás, de én úgy csináltam, hogy letöröltem a WC-t ezzel a kendővel, aztán kézmosás, majd vissza, és WC ülőke, aztán úgy már rá mertem ülni. :lol:
Gratulálok a kisfiúhoz! Szép nevek!
Vendég
 


Szoptatós pizsik,hálóingek olcsón (3990 és 4990 ft).Kismamanacik vannak 36-48-as méretig.Nézzétek meg a www.gportal.hu/elenorkismamaruha oldalt.
Érdemes nála vásárolnod!
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


Mannogab!

Gratulálok a fiúhoz!!!!!Szép neveket választottatok!


Tök jók a kérdések és a válaszok.Nekem még nem fordult meg ilyen a fejembe.Nagyon jó hogy írtok.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Néha én is vagyok és már egy csomószor neki álltam írni, néha azt is hiszem hogy írtam aztán még sem. Na mindegy apám és apósomék meg a lányom keresztanyjáék is kikészítenek agyilag, de leszarom már.

Jövő hét szerdán megyek dokihoz mert még az sem jött össze. Az AFP jó lett azt asziszem írtam. Gratula azoknak akik látták ki mit hord a pici alába között.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Íme a mi kis Littlebabynk!! Napozó pózban, szinte mosolyog, nyakánál a köldökzsinór, mintha csak nyakláncot hordana! Annyira édes!!!!!!! Kép

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok !


Hú nemgyőzőm olvasni amit irtatok van itt élet!!Kolos fiam pár napig itthon volt mert az óvodában már most végigsöpört a nátha tüsző és minden finomság !!Mi lesz itt ha megszületik a baba ..minden nap bemenni a fertőző min 53 C meleg óvodába?!!


Pelenkázó: Mi annak idején direkt a kiságyhoz vettünk egy komód szerűséget 3 fiókkal + amire a pelenkázó kiegészítő lapokat fel ill. le lehet szerelni és erre jött a puha!!!gépben mosható!!!(2 db váltás miatt)pelenkázó szivacsnak nem mondhatnám de vastag puha anyagú pelenkázót.Az én magán véleményem az h nem jó az a merev műanyag pelenkázó mert nem jó a tapintása és ha rongy pelust raksz rá(amit raktam a másikra is egyébként h ne kelljen mindig mosni)eszeveszetten csúszik rajta a gyerek.
+ nem mindegy szerintem h az ember görnyed vagy kényelmesen állva tud pelusozni.. nincs rosszabb az ágyon való pelenkázásnál (ha császáros voltál a seb miatt ha simán szültél meg azért.
JA ÉS HA FIAD LESZ TUTTI AKKORÁT FOG PISILNI FELFELÉ MIN. fél métert amikor nincs pelus rajta és akkor úszik az ágyad amiben a kedves hitvesedhez bújtál volna.

Kórházi tisztaság: hát igen a nedves wc törlőkendő ajánlott+ a wc.re tehető 1 *használatos ülőke .
Nálam ami még bevált az a gyógyszertárban kapható 3.as csomagolás volt akkoriban(s,m ,l, xl méretes)1*használatos eldobható hálós bugyi.Ugyebár ha sima szülésed lesz azért vérzel , ha császárod volt akkor a sebből jönnek a dolgok.. természetesen a betét segít de vannak balesetek és kinek van kedve őrizgetni a "vérzett"és nem tiszta fehérneműt , pláne a férj otthon tutti nem áztatja be mielőtt a mosásba tenné...egy szó mint száz inkább erre kiadok pénzt és kész.


Mindenkinek én is gratulálok aki tudja már a baba nemét , jó név választást mindenkinek.

Hálóing:nagyon szupit vettem az Ázsiában olyan hogy a mell résznél fel van vágva függőlegesen és a másik meg sréhen a mell résznél végig kigombolható.Ott vettem ahol inkább a tisztítószerek vannak egy magyar termékeket forgalmazó boltban magyar árusnál(nem kinaiak)


Hú most hirtelen ennyi
Szép napot mindenkinek!

B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Na mi van veletek. Kihalt a topic???
Most szerdán megyek vissza a régi nődokihoz és nagyon ajánlom hogy beutaljon a déltepsibe Uh-ra. Holnap még el kell mennem a hepatitis eredményért és akkor már minden megvan. Úristen már a 20 hét. Nem tudom ti hogy vagytok vele, talán az első szülök még nem pánikolnak de most hogy a másodikat várom már elkezdtem egy kicsit félni. Ha simán szülök azért hogy egy kis dinnye kijön egy diónyi helyen, ha meg császár akkor meg azért. Szóval néha szar.

Ennek ellenére olyan furin hülye vagyok mostanában. Nem laktunk eddig sem disznóolban, de most meg vagyok zakkanva az állandó takarításban. No persze nem a vasalásért vagyok oda, azt még mindig utálom, de az össze többit állandó jelleggel tudom csinálni. Főleg hogy most vettünk végre karnist a konyhába és após le festette szép vörös fenyő színűre és a fal narancs sárga szólva szép a kontraszt és a függöny citromsárga kockás. Szóval tökéletes. Múlthéten 7 napban 5 sütit csináltam. Már most nézem milyen díszités lesz karira és mit sütök főzők. Hogy Bogi szobáját hogy díszitsem még stb. BE VAGYOK ZSONGVA. Ja meg decemberben már 8.-ban leszek nem beszélve hogy farsangra szülök szóval már néztem Boginak jelmezt. Férjem meg nem győz visszafogni hogy milyen bolond vagyok hogy több mint fél évre előre gondolok. Mondta hogy nyugodjam meg semmi nem történik nélkülem. hihihihihi :lol: :lol: :lol:
No ennyi történt. Voltunk babamama klubban és Bogi olyan édesen viselkedett egy pár hónapos kisbabával. Simizte odaült mellé. A melkhasára tette a fejét megengedte neki hogy rágcsálja akezét stb. Szóval szerintem nem lesz gond. Csak a természetes irigység lesz meg benne. De biztos hogy fog segíteni nekem. Képzeljétek még csak 2 éves és már olyan okos. Este esti mesét olvasok neki és napközben ő is szokott halandszázni könyvből mintha olvasna. Teregetés közben kérdeztem tőle hogy majd a tesónak is fogsz olvasni. Erre közölte hogy igen és kijött és adott egy puszit a hasamra. :cry: :cry: :cry:

Na elég a szófosásból. Ennyit rólunk. Ki hogy mint van??

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan beköszönök,és kérdeznék valamit.

Rajtam kívül küzd valaki gyomorsavval?
Tud valaki segíteni mit csináljak,mert szinte bármit eszem- iszom,a savam a torkomban,iszonyú érzés!!!!


Csók mindenkinek!
Ani

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!Én nem vagyok eltűnve csak intézem a Kristóf szobáját.Festettünk,bordüröztük,takarítottam és a szokásos...

Gyomorsav???Csak bizonyos ételektől,szerencsére,de akkor nem tudok semmit csinálni ha érzem,eddig csak azt csináltam hogy ittam szénsavas üdítőt de nem tudom hogy jobb lett-e.

Többiek????

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Anikó: SALVUS víz patikában és azt hiszem boltokban is lehet hallani. Nekem ez nagyon be jött, de sok minden másra is jó.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Szijjjasztok!

Jelentkezem én is, túl egy hatalmas tegnapi fejfájáson :-( pedig már épp kezdtem örömködni magamban, hogy mióta kisbab várok nem fáj úgy a fejem... aztán tessék....
gyomrom nekem nem ég :-( de erről a Salvusról én is jót hallottam.

Tegnap megvettük a légzésfigyelőt és a pelenkatartó kukát :-)
és ajánlom mindenkinek nagyon sok szeretettel az Europarkban található bababoltot. Az állam lesett mi minden jó cucc van amit még nem láttam, és nem hallottam és baromi olcsó. Bementünk férjemmel és egy órát ott voltunk, mert (sztem) a tulaj megmutogatott mindent, mi mire jó, milyen újdonságok vannak, miket találtak ők ki, és tényleg nagyon olcsók a többihez képest, és végre egy bolt ahol gondolnak a kisiús mamákra is, mert mindenhol csak kisláyn rucik vannak. Pedig mi is szeretnénk öltöztetni a kisfiainkat :D
úgyhogy érdemes elmenni nézelődni.

Akik rég nem írtak miújság? nemek kiderültek?

Fáj az a méhszáj vizsgálat? 2 hét múlva megyek....

csokkkker

Kép
Kép
judysz
 
 


SZiasztok!

Ha nem gond csatlakoznék én is. :roll:
Párommal február 03-ra várjuk kisfiunkat, Leventét.
Bár kicsit izgulok,párom meg állandóan rámszól, hogy hagyjam abba az idegeskedést. Na hát nálunk az a helyzet, hogy a családom elég szerencsétlen szülések terén (sok vetélés, kisfiúk mindig meghaltak).
Ezrt párommal nem akartuk elkiabálni, hogy babánk lesz. Szóval én kis tudatlan nem nagyon tudtam mit, hogy is kell csinálni. Nemrég mondtuk el a családnak, hogy baba lesz, viszont csak most derült ki, hogy az orvos nem csináltatta meg nekem/velem az AFP vizsgálatot. Miután ez kiderült, rákérdeztem nála, hogy miért nem,pedig az egy nagyon fontos vizsgálat, erre annyit mondott, hogy már nem divat az a vizsgálat, az uh-n úgyis látszik minden, most meg már késő megcsináltatni.
Edig nem találtak semmi bajt, de azért mégis ideges vagyok, főleg, ha azt nézem milyen szerencsétlen a családom, főleg a fiús szüléseket tekintve.

Bocsi, ha így elsőre fárasztottalak titeket, csak úúúgy félek :(

Üdv Mindenkinek :)
Nagyon érdekes dolgokat írtok :)


Kép
maumacko
 
 


Üdv Maumackó!

Annyira ne ijedj meg mert nagyban igaza van a dokidnak...az uh sokkal fontosabb és sokkal több és fontosabb információkat ad mint önmagában az afp eredmény....ezt már sok orvos hangoztatja is már magyarországon is!!Önmagában az afp eredmény csak rémísztgetésekre jó(lásd az én esetem is)Ha van mellete intergrált vagy kombi teszt akkor már a több értéket összevetve van értelme az afp-nek,de önmagában már nem.Igazából még a protokoll szerint kötelező magyarországon,de sztem nincs okod aggódni ha a dokid alapos genetikau uh-t végzett!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szia Panny!
Köszi a megnyugtatást :)
Az uh-on eddig nem volt gond, mindent rendben találtak.
Már csak kéne egy saját orvos.... :S

Kép
maumacko
 
 


Sziasztok !

maumackó üdv itt.Érdekes h nem csináltak AFP.t(ugyebár körzetihez kötelező menni akkor is ha van saját dr.od a pecsétek miatt ott meg figyelniük kellene !)felejtsed el az afp.t nekem rossz lett mert rosszul rosszkor vették le és 4 hét pánikom volt.A 3/4 ds uh ra menjél el mostanában igy 22 hetesen és akkor megmondják a tuttit!Szerintem azért érdemes fizetni .Nincs dokid? Hol laksz az én dokimat tudo ajánlani esetleg priviben ha érdekel!


Éppen szilvás gombócot csinálok nyami nyami mert este jön a húgom és ő szereti , na persze én is !!!!

B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Maumackó
Üdv itt! Ezúttal biztos minden rendben lesz, én drukkolok nektek! :)

Gyomorsavra, nagyon jó a citromos víz, jó töményen. Fél/negyed citrom, egy dl víz. Nekem bevállt, ehetek bármit, és későn is, lefekvés előtt egy pohár citromos víz, és tudok aludni. A savlekőtök, nekem nem használtak anno.
Vendég
 


ui: gyomorsavra amikor kint Olaszországban éltem olyat csináltunk , hogy KANARINO:meghámozol egy citromot mint az almát és kb 2 dl vizbe felteszed főni csak a héját a citromnak amit előzőleg jól megmostál,amig kb 1/2 percet forr lezárod és rögtön fogyaszthatod jó ha túl sokat ettél+ jó eredmény a gyomorsavra

Kép
beataa
 
 


Maumacko: Udv a topic-ban :)
Ne aggodj!!!!En Irben elek es itt abszolut nincs ugye genetikai vizsgalat de mikor otthon voltam akkor elmentem genetikai UH-ra. Vervizsgalat nem volt csak az UH de a doki mondta ennyi is eleg mert latszana mar ha lenne gond!Ugyhogy ne aggodj :)

Kép

Kép
valijja
 
 


ui 1 .2 percet nem fél percet bocsika

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Üdv.:maumacko!sztem ne aggódj,mert pont ma voltam szülés előkészítőn és az orvos mondta hogy nem pontos ez az Afp eredmény.uh a lényeg.

Köszi a sav tippeket.ma kaptam a gyógyszertárban Maalox nevű rágótablettát-ezt ajánlotta a gyógyszerésznő.
,még nem kellett használnom.

Pénteken megyek 4D re.Már nagyon várom.

Jó éjt.
Ani

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!
Köszi szépen mindenkinek a a bátorítást és a segítséget.
Pont ma voltam dokinál a vérvétel eredményért. Nincs semmi gond, csak hát az a fránya vas :S
Mellesleg az orvos szerint, ha az UH-t nézzük, akkor nem február 03-ra vagyok kiírva, hanem február 15-re.... Mindig mindenki mást most, mert a védőnő meg február 01-et mondott... :O


Kép
maumacko
 
 


Köszönöm mindenkinek a kérdésekre a választ! :)
Eddig van 3 ágynemű garnitúra, az elég bőven. Cumisüveg nem árt,ha van, ezek szerint,az jól jöhet mindig. Gondoltam olyat veszek,aminek füle is van, azt később a baba is meg tudja fogni (ha egyáltalán használni fogjuk). És a cumira is figyelni fogok! :)
Pelenkázó.....apával majd csináltatok egy fiók szerű valamit fából és abba fogok majd venni azt a puhábbik betétet. Így nem is lesz kemény, csúszkálni sem fog és bárhová oda tudom rakni. Tök jó sokat segítettetek, köszi! :)

valijja!
Szerintem az uh ad biztos eredményt a méret alapján, nem a doki tippelése. Olyanokat hallottam (nem tudom mennyi a valószínűsége), hogy ilyen népi mende-mondákból hogyha az első időben nem volt hányinger, vagy ha 3-4. hónapban már növekszik látványosan a poci, akkor fiú. Nálam mondjuk így volt...
Mi babaruhákból szerencsére kaptunk egy csomót, de mi inkább uniszexet fogunk venni,mert ha a kistesó majd lány lesz ne kelljen lecserélni a készletet. Persze biztos lesz azért benne néhány fiús darab is! :)

panny!
Nem is értem miért erőltetik azt a nyomorult afp-t!
:? De a lényeg,hogy minden rb. van nálad is! :) Tényleg kár,hogy nem mutogat. :( Bár, mi már tudjuk a 12. hét óta, mégsem tudjuk a nevén szólítani,mert még mindig több esélyes! :D

mannogab!
Üdv a fiús anyukák között! :) Nálunk is Máté az egyik név! :) ...Meg Dániel a másik. Most úgy tűnik ez a két név az esélyes, dehát sok idő van még februárig! :D Nekem a Máté tetszik, de apa még vacillál.

brita80!
Jó, hogy írtad,hogy minden pelenka átereszt,mert tuti ott pánikoltam volna,hogy valamit rosszul csinálok! :)

littlebaby!
Nagyon édesek a képek!!!!!! :)
Mi majd kb. a 25-26. héten megyünk. :)

beataa!
Nagyon tetszett ez a felfelé pisilés! :D És tényleg! Mindenki azt meséli,hogy fürdés után,amikor már minden tiszta vagy pelenka felrakásnál szokott jönni egy jó adag pisi.
Húúúú, az a hálóing tök jó! Kórházba majd tuti olyat ajánlott vinni. Meg még otthon is praktikus, főleg így,hogy télen szülünk! :)

kacsamama!
Jöhetsz hozzánk is takarítani,mert bennem nincs ilyen láz! ;)
Bogi nagyon édes lehetett! Tök jó,hogy ennyire várja a kistesót! Biztos nem fog sokat változni akkor sem,hogy meglesz a csöppség.

ani983!
Gyomorsavhoz nem tudok hozzászólni, sajna....szerencsére nekem nincs.

judysz!
Én voltam az Europarkban abban a boltban,amikor ágyneműt kerestem. Akkor épp nem volt,de nagyon kedvesek voltak,kérdezték milyet szeretnék, fiúnak vagy lánynak. Felírták,hogy rendelnek. Igaz, 7000-9000 Ft között mondták és mondtam,hogy inkább mégsem, mert az egy kicsit húzós nekem, inkább varrok. Igaz,mást nem néztem, de majd kimegyek a napokban, úgyis itt dolgozom nem messze. ;)

maumacko!
Üdv köztünk! :)
Figyu! Az aggódás nem fog megszűnni azzal,hogy megszületik a csöppség. Sőt! Utána jönnek még a jobban aggódós időszakok. Szóval fel a fejjel, és tessék örülni,hogy itt tartasz. :) Én is így indultam (sőt,szerintem mindenki). És eldöntöttem,hogy bármikor történhet bárkivel bármi. Most ez van és ha "csak" eddig jutottam el,akkor is örülök neki, mert más még sajnos idáig sem tud eljutni. Nő a pocak, mocorog a csemete, néha látom a kis fejét kidudorodni...csodálatos érzés!!!!! Persze ha most valaki baj lenne biztos nagyon megviselne, de örülnék,hogy átélhettem, és minden nap boldog vagyok ettől a tudattól! :)
Nem tudom mennyire sikerült jól fogalmaznom,de a lényeg,hogy tessék félretenni a rossz gondolatokat és örülni!!!! :)
AFP pedig tényleg felesleges. Nekem is rossz lett, de az uh-nál mondták,hogy egyértelműen semmi gond!

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!
Üdv:Maumacko!
Nem aggódj,igaza van Napvirágnak!Nagyon jó ahogy leírta és amit írt!

Én holnap megyek genetikai uhu-ra és most már egyre jobban izgulok,olyan kíváncsi vagyok már kis Kristófra!És talán jobban fogom most látni a legutóbb.mert akkor csak egy gyors uhu-t kaptunk.És olyan rég volt.Kíváncsi vagyok rá.

Más téma!
Tegnapelőtt olyan jót bőgtem.Néztem Youtube-ot és a Halász Judit egyik dalára rákattintottam
http://www.youtube.com/watch?v=W1LO1D3JK1Y
Csak akkor hallgassátok meg ha sírni szeretnétek!Kb 1.30-tól jön az érzékeny rész......Nem gondoltam hogy ennyire megvisel!
Aztán ez nem volt elég jött a következő szám:
http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGP ... re=related

Fantasztikusak ezek a számok!

Na most hogy mindenkit sírásra fakasztottam holnap jelentkezek valamikor az uhu után.

Üdv:Pöcök

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Napvirág: Jaj ne is mond a takarítást. Nekem már karira nem maradt sok teendőm. Már kész az összes ablak pucolása, kimostam a függönyöket és már fel is van rakva. A nappalit most rendeztem át. A kutyáknak tegnap a férjemmel és Bogival házat csináltunk, de még az sincs kész teljesen. Most már átrendeztem a nappali kanapét is. Érdekes hogy az első gyerekemnél nem volt semmi ilyen, bár az is igaz hogy akkor költöztünk és végig a 9 hónapig felújítottunk. VAgy betonoztunk vagy csempét vertem le, vagy az elkorhadt fák gyökereit ástuk ki. Szóval akkor is volt mit csinálni, de akkor inkább kellett, most meg belső kényszer hajt.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok !


Pöcök 24:!!!!!!!!!!!!!képzeld tegnap este elővettem a fiamnak a Zelk Zoltán könyvet amit anyós őrzött még a férjemtől és olvastam neki a Családi kör: Este jó este jó ...meg a Három nyúl versét ..
Ezek után rámentem a netre(mert nekem semmi hangom) és a Halász Judit dalait nézegettem meg az eredeti ESTE JÓ .t elénekelve!Milyen jó volt annak idején ezeket hallgatni.. szerintem néha még jobb mint a mostani Alma együttes és stb ..A KIS LENCSI LÁNY ÉS A TÖBBIEK FANTASZTIKUSAK ICIRI PICI HÁZIKÓBAN ...
Lehet h egyszerre érzékenyültünk el?
El is döntöttem h elmegyek valami zeneboltba vagy Libribe és felkutatom ezeket a énekes dalokat valami cd formátumban!

Iszonyatosan megvagyok fázva ma egész nap csak aludtam és köhögtem, marad a mézes tea és a fekvés.

Mi a véleményetek a Titusz névről? nekem már teljesen tetszik .


Én is szívesen mosnám már a babaruhákat és be vagyok zsongva de lassan 3 hónapja könyörgök a férjemnek h vegyük meg (rendeljük meg mert 6 hét a készítés)a 3 ajtós szekrényt ami megy a gyerekeknek mert most ami van tele van a nagyfiú cuccával!De képtelenség elmenni a férjemmel annyit dolgozik meg mindig közbejön minden!Ja és amig az emeletes ágy nincsen meg addig a fiam a kiságyból nagyággyá alakítottban alszik.Tehát azt sem tudom áthozni a mi szobánkba.Igy tehát tétlenül nézem a kicsi ruhakupacát a sarokba letakarva és fáj a szívem...

Napvirág: Dániel szép név az ikertesómat is igy hívják de a Máté is !!!

Mi lenne ha karácsony előtt valahol összejönnénk és egy jót dumcsiznánk azokkal akik ide irogatnak stb...(nem plazara vagy ilyenre gondoltam de mondjuk egyik hétvégén amig mennek a hajók pl Esztergomba vagy Visegrád felé felülhetnénk családostul vagy ...ha valakinek van valami ötlete !!!!!Tudom mindenki máshol lakik de hátha meglehetne oldani valahogy természetesen csak ha van igény hozzá


B.

Kép
beataa
 
 


Kacsamama!
Látom Te sem tudsz nyugodni....Már én is lepucoltam az ablakot kimostam a függönyöket,nagytakarítást csináltam,azt hittem hogy húúú de jó nem kell többet de csalódtam egy hét után,hiába nem vagyunk itthon egész nap vagy ha itthon is vagyunk semmit nem csinálok,háááát....megviseli a lakást,szóval minden héten van mit csinálnom,de nem baj mert legalább nem unatkozom.

Beata:
Jaj nekem annyira tetszett a dal.Én nem emlékszem ilyen dalokra meg mesékre sem mert nem voltam nagy meserajongó kiskoromba és nem kötött le,így anyu nem erőlködött.Mindig öcsikémmel kitaláltunk valami kis butaságot.Na meg majdnem 4 évet kint éltünk Németországba így lemaradtam a kisgyermekes mesékről,dalokról.Egy évet jártam oviba és nem nagyon emlékszem rá.Szóval most lesz mit bepótolnom.Semmi versecskét,mondókát nem ismerek.
Csak megtanulom....
Felőlem oké a találka decemberbe!Összehozhatjuk.Még dumáljunk róla.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Persze majd Privibe beszéljük meg a dátumot és helyszínt!Másnak nem kell tudnia róla.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: