Sziasztok lányok!
Kapom a babanettöl a hírleveleket, és gondoltam mivel most úgyis nyomom az ágyat, ide is benézek. Aztán olvastam a hsz-ket és elérzékenyültem (tudjátok a hormonok

).
Csicsi, Kat, Zöldtea, Panni:
nagyon sokunknak segitett ez a fórum úgy az aktiv mint a passziv tagoknak. Szerintem pont ez a lényege, megbeszélni a problémákat, félelmeket, vagy csak olvasgatni, és megnyugodni, hogy egy cipöben járunk. Örülök, hogy végülis írtatok, és megismerhetünk benneteket! Minden egyes személy hozzáad vmit a fórumhoz, gazdagítja azt.
Csicsi:
Nagyon szép név a Bíborka, nekem is tetszik! Nekem fiam lesz, és hosszú családi viták után az Áron név maradt. Biztos elnézett vmit a dokid, én a múlt héten voltam gen uh-n és 20 hetesen 311g volt a pici (ami szintén nem túl nagy) Nagyon aranyos a kislányod, hogy ennyire óv Téged!
Panni:
Bízom benne, hogy minden rendben lesz Veled mostmár, és zavartalanul élvezheted a babavárást! Irj minél többet, sokat segít!
Kat:
Nagyon helyes, aranyos kis arca van Bálintnak!
Szép szakmád van! Nem megterhelö kicsit igy terhesen?
Zöldtea:
sikerült nevet találni végülis? Nálunk is nehezen ment, mondtam is apának ha nem sikerül dülöre jutni, akkor több neve lesz. Mindenki által választott kedvenceket kapja

Szerencsére azonban megegyeztünk.
Nyufo, Kis-csillag, Bettike, Dalmicsek:
bárhol is legyetek, jó hallani rólatok, örülök, hogy itt is "látlak" benneteket!