Sziasztok,
Claire,
visszaolvastam, hogy mi van veletek, nagyon sokat gondolok rátok, szorítok a pici Joninak, hogy mielőbb felépüljön! Minden rendben lesz!! Mit mondanak, honnan kaphatta ezt a fertőzést? Ilyenkor mindig belémbújik a para és sasolom a manót, hogy minden rendben van-e vele...

.
Dia,
őszinte részvétem a nagynénéd miatt!

Teljesen természetes, hogy sírsz, a párod is elment pár napra, nem könnyű napok vannak mögötted! Pihenj amikor lehetőséged van rá!
Évi,
biztos Tomi is érzi, hogy nyugtalanabb vagy. Én az estékkel vagyok így, kezdek ráparázni úgy 6-tól, mert indul az esti szeánsz, fürdés, fekvés, időre Ilangocska miatt, már eéőre stresszelek, amitőla család is tiszta ideg lesz és ez gáz! Azon vagyok, hogy lenyugodjak, nem éri meg idegelni magam, csak elrontok mindent. Persze nekem se sikerül minden napon, de alakulunk

. Nagyon jó a kendő, teszveszen vetted? Hogy tanultad meg fölkötni? Én is gondolkodom rajta...
Woody,
igen nehezebb, hogy sulizik Ilangom, de megoldjuk, csak kell egy kis idő az összecsiszolódáshoz

. Édes Lili baba! Az pihenőszék amiben csücsül?
Ircsi, Tündi,
édesek a picilányok!
Lányok,
a kedvencem mostanában, hogy ha sír a pici a családtagok (elsősorban nagyik) egyből azzal jönnek, hogy "hisztizik" a gyerek. Persze mindig igazam lesz, mert nem hisztizik, csak momentán pont nyakig caros, vagy egy hatalmas büfi bántja, vagy kaja idő van. Miért gondolja mindenki, ha sír egy baba, akkor az csak hiszti lehet?? Ettől falnak megyek, de nem akarok vitába bocsátkozni. Így is megkaptam már, hogy kényeztetem a gyereket, minek szoptatok, böfizetetek 1 órán keresztül, fölösleges elkapatnia gyereket. Könyörgöm egy 5 hetes babát elkapatni. Nem mellesleg ez a drága kölök, tényleg akkor sír, ha vmi baja van, nem hasfájós, szóval egy büdös szava nem lehet senkinek se! Én vagyok túl "engedékeny"? Sztem ki kell minden pillanatot élvezni, mert aztán olyan gyorsan fölnőnek ezek a manócskák, aztán lehet futni utánuk, hogy adjanak már egy puszit, visszasírjuk még ezt a dajkálós időszakot...