Csillagvirág
Abban reménykedem, hogy már lesznek téli cuccok, főleg hosszú újjú bodyk, rugik, overál, kiskabát, stb. Reginek is kellenne meleg holmi.
Én is tartok attól, hogy esetleg kórházba kerülök, úgyhogy inkább beszerzem előbb, mert viszont ezt én szeretném intézni. A párom nem ért hozzá, neki anno Reginél is kértem hogy vegyen rugikat, és nagyokat hozott.
Azért most már többet pihengetek, ha érzem, hogy fáradok, húzódik a hasam, leülök. Turiban is leszoktam ülni a földre közbe-közbe, aztán átnézem a ruhákat, addig. Mondjuk a múltkorit is kibírtam, pedig a sor vége a gyerekruháknál volt, hátul. És egy óriás tescos szatyrot húztam magam után.
Köszi előre is! Szívesen átveszek majd ruhákat darab áron is akár, így legalább nem kell bababörzére vinni, stb. Majd úgyis találkozunk ha meglesznek a babók.
Mia
Fejfájás engem is kínoz néha. Egyébként is nagyon migrénes voltam anno, de most már 7-8 éve iszom az aloe gélt, azóta csak ritkán, erős frontoknál tör rám.
Most is valamilyen front van, picurka is nagyon aktív, hajnal óta eszméletlenül nagyokat ugrál a pocakomban. Már ruhán keresztül is látni, ahogy mozog a hasam, kidudorodik.
Kati
Én sem teregetek már kint, az allergiám miatt is, és itt ilyenkor ősszel mindig befüstölnek, büdösek lesznek a ruhák.