A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zita!

Ez így van! Plána, ha csak egyszer kellene megmászni a táblát!!!Kép

Jázmin
djázmin

Mea
Köszi kérdésed, egyenlőre csak fáj egy picit a hasam néha, kb. olyan, mint mikor megjön. Pisilni nem tudom,hogy gyakrabban járok-e, mert mindig is gyakran jártam. Más egyenlőre nincs, de nagyon izgulok a holnapi teszt miatt. Remélem most már sokkal erősebb lesz a 2. csík, mert az azért meggyőző lenne Kép! Te mikorra tervezed a tesztet? Kedd, szerda magasságába, vagy később?

Stella
Köszi a drukkot, nagyon ráfér. Tegnap azért délután is megnéztem még a tesztet (mert persze ki nem dobnám!), hogy nem néztem-e el a dolgot, de határozottan látszik rajta a 2. csík. De egy picit azért izgulok a holnapi nap miatt.

Jázmin
Őszintén sajnálom! Remélem a következő hónap a Tiéd (is és a többi babára váróé is) lesz!

Puszi
Adri
adri77

Adri!

Neked is köszi a bíztatást.
Szurkolok a szombati két csíkhoz! Kép

Puszi
Jázmin
djázmin

Adri!
Kép

Szerintem jövő hét kedd, vagy nem tudom még.

Én is drukkolok Neked a szombati tesztedhez!!!

Mea
mea

Szia Zita!
A Babaprojekt előtt állók ide topikból irányítottak hozzád Kép
Meg tudnád írni, hogy mitől lesz vastagabb a méhnyálkahártya? Egyesek szerint a kefír és a joghurt segít. Neked van más ötleted?
Előre is köszi!
pilis

Zita, Jázmin

Sajnálom! Remélem, tudtok még bizakodni! Nem adjuk fel, ugye? Kép

Krinyoka
Örülök, hogy rászántad magad a dokira! Ne izgulj, rendbehoznak, ha szükséges!

Vkhajni
Kérdésedre válaszolva, szerintem igen, késhet a menzid ebben a hónapban néhány napot.

Tündi
Vendég

Tündi!

Nem adom fel, csak kicsit elszontyolodtam MEGINT. (Vajon meddig még?)Na mindegy.
Nálatok most voltak, vannak a "gyakorlatdús" napok?

Jázmin
djázmin

Krinyóka!

Csak hogy ne legyél nagyon elkeseredve nekem is pontosan tegnap kezdte a barnázást, de se nem jön meg rendesen se nem múlik csak jelzi, hogy valami van. Nekem a 33 napon jött meg, pedig reménykedtem én is, hogy talán majd ma.
Én is bejelentkeztem dokihoz. 8-án megyek és kihajtom belőle a HSG-t bár ahogy mondja még előfordulhat sajnos, hogy lapar-t csinál, és azzal bizony be kell feküdni.
Nekünk valami a mensessel nem stimmel szerintem, ez a hülye barnázás az idegeimre megy. Régen rendesen megjött most meg már 3 napja iszonyúan fáj a derekam és görcsöl a hasam.
Szóval már idén biztos nem sikerül nekünk Kép talán jövőre (a jövő évi fogadalmam már meddőségi központ sajna..
Most nagyon sajnálom megint magunkat a fene vigye el.

Monic
ivimoni

Felvennétek engem is a táblába ha szépen megkérlek benneteket
29 év próbálkozás:2003.szeptember, ciklus hossza 32-35 cn.2 , Budapest,

Köszi
ivimoni

Krinyoka
Sajnálom Kép! Remélhetőleg a ciklusod azért most jobban be fog állni, de szerintem mindenképp menj el dokihoz. Ő azért jobban ért a dolgokhoz, és amit már jövő hónapban megtehetsz a babásodásért, azt ne halaszd későbbre!!!

Zita
Kép Pedig úgy drukkoltam neked! Majd igyekszem jobban a következő hónapban!

Dana
Én is szorítok 2-án a vizsgálat miatt. Remélem minden rendben lesz!

Drika
De jó, hogy látni fogod a picit az ultrahangon! Igazi élmény lehet! Biztos minden rendben lesz vele Kép, majd írd meg mi volt! Remélem hamarosan én is ott fogok már tartani!

Adri
adri77

Köszi Tündi. Remélem nagyon-nagyon-nagyon sokat fog késni. Kép

Jázmin
Ne félj már nem sokáig. Ha ennyit kibírtál az a kis idő gyorsan el fog repülni. Kitartás.

És mindenkinek kitartás, aki mostanában kezdte az új hónapot.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Lányok!
Többeteknél olvastam, hogy barnázgat mensi előtt. Nekem is az ezelőtti utolsó két ciklusom így zajlott, esetleg segíthet nektek, ha leírom hogy mit tettem. Most hónap elején elmentem dokihoz, aki szerint progihiány miatt lehet a barnázás, és felírt egy Duphaston nevű gyógyszert, ami jó a vérzés beállítására, de támogatja a beágyazódást is. (Vigyázni azért kell vele, mert elvileg a 15. cn-tól kell szedni 10 napig, de ha abbahagyod és terhes lettél, akkor elvetélhetsz!) Szóval én ebben a hónapban szedtem először a gyógyszert, és ezért teszteltem ilyen hamar. Ha igaz (bár még most sem hiszem el teljesen), akkor végre sikerült! Szóval mindanyiótoknak ajánlom, hogy ha ilyen problémája van, vizsgáltassa ki magát!
Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem segíthetek!

Hajrá a zebrákért!!! Kép

Adri
adri77

Sziasztok!

Létezik valami csodaszer, amitől a kiskatonák tovább bírják a kiképzést, és vidáman ficánkolnak 1-2 nap után is?

Mindenkinek jó hosszú, zebrásodó hétvégét, remélem, kedden sokan jó hírekkel fogadtok!
hencsike

Zitus, Adri, Tündi, Hajni, Mea, Borsó, Drika!

Köszönöm a bíztatásokat. Nagyon aranyosak vagytok! Kép

Puszik
Jázmin
djázmin

Adri77!

Köszi a segítséget, sajnos én már 10 hónapja szedem a duphastont, de a saját fejem után már a hónapban nem szedtem.A mensim ugyanolyan volt akkor is a ciklusomat viszont kitolta 35-37 napra Kép Rajtam már csak meddőségi szakember segíthet Kép Kép Kép Kép
ivimoni

HencsikeKép
sajnos ilyen csodaszert nem ismerek!
Nem is hallottam ilyesmiről soha!
Én már azzal is megelégednék, ha lenne elég kiskatonánk és ficánkolnának 2 napig!
Stella

Kép
stella9

Hencsike!

Próbáljátok meg a Maca Vibét. Az ára elég borsos de azt mondják használ. Mi is ezt szedjük a férjemmel. Viszont legalább 3 hónapig kell szedni!
Próba-cseresznye Kép
ivimoni

Adri 77

Azért is szokott lenni a mensi előtt barnás vérzés, ha magas a prolaktinszint.Nekem is ilyen tüneteim voltak ,aBudai Meddőségin állapították meg 1 évig kellett szednem a Bromocriptint és amikor már jó volt a prolactin szint el is múltak a tünetek.
Noémi
nolac

Ivimoni
Tényleg emlékszem, hogy írtad, hogy neked kitolta a mensidet a Duphaston. Nyilván meg kell vizsgálnia az orvosnak, mielőtt eldönti, hogy mit ír fel. Talán nálam bejött, holnap kiderülKép!
Nagyon drukkolok, hogy hamarosan te is zebrás hírrel lepj meg bennünket!

Nolac
Köszi a kiegészítést Kép, tényleg biztosan mástól is lehet. Természetesen mindenkinek a dokijának kell eldöntenie, vizsgálatok után, hogy mi az igazi gond.

Adri
adri77

Monic
Te hova jársz dokihoz?
Nekem csináltak már HSG-t, azt hittem elájulok úgy fájt, az elöttem lévő lány pedig 8x ájult el.Ha rá akar beszélni a dokid a laparra válaszd inkább azt.
Noémi
nolac

Nolac Kép

A gumikatéteres módszerrel csinálták a HSG-t neked ?
Nekem nemsokára lesz, de most már tényleg NAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGYOOOOOOOOOONNNNNNNN
FÉLEK !!!!

Borsó
borsó

Szia Borsó!
Igen azzal, felkészülhetsz, nem kellemes, de annak a legrosszabb akinek elzáródása van, mert a kontrasztanyag megakad is iszonyúan feszít. De azért túl lehet rajta jutni, a cél érdekében mindent elvisel az ember.
Noémi
nolac

BorsókaKép Próbálj pozitívan hozzáállni: hiszen óriási lépést tesztek meg a babóhoz vezető úton, és ez minden fizikai fájdalmat megér.KépKépKép Egyébként nekem laparom volt, és bár altattak, sokkal több mindent meg lehet tudni a méh és a petefészkek állapotáról!!

NolacKép Ezt még nem hallottam, hogy a prolactintól lenne a barnázás!! A progeszteronhiánytól igen. Én több,mint egy éve szedem a bormot, de majdnem mindig barnázom a mensi előtt!! Akkor??

PilisKép A kefír és túró jó, de a rengeteg szénsavmentes ásványvíz is segít a mnyhártya vastagításban. Nekem bejött.

AdriKépKépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++a holnapihoz!

JázminKépKép A novemberi zebrakergetésben én is szeretnék részt venni!! Cserkésszük be együtt azokat a zabolátlan csíkosokat!! -bár nem tudom, hihetek-e még a spontánban....Kép

LÉNYEGKép:
Gigi tegnap megszülte Olivér nevű kisfiát!!3700gr!! ITT IS GRATULÁLOKKépKépKépKépKépKépKép

egyébként számomra nagyon lassan mennek a napok, még két hónap a következő lombikig!!!Potykamanó, sorstársam hol vagy???És Dodo????
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran Kép Nolac Kép

Teljesen igazatok van, tudom, hogy a cél érdekében mindent, de én ilyen "betoji" vagyok.
Sajnos nekem egyenlőre egyik petevezeték sem átjárható, így felkészülök a legrosszabbra, de bízom, hogy sikerrel jár az a fránya kontrasztanyag, és kitisztít odabent mindent. Kép

Madaran, ne haragudj, de nem vagyok még teljesen képben. Nálatok miért a lombik lett a megoldás ?
borsó

Jázmin Kép
Igen, nekünk a héten vannak az akciózós napok, de szerintem ma az utolsó, mert holnap biztos fel fog menni a hőm, és akkro már nem tehetünk semmit. Mindenesetre ebben a hónapban azt hiszem mindent megtettünk Kép

Borsó
Nagyon fogok neked szorítani, hoyg jól viseld ezt a rettegett HSG-t! Nem mondom hogy ne félj mert úgysem használna, és úgysem fogsz megnyugodni tőle Kép Tényeg az a legjobb szöveg ilyenkor, hoyg a szülés sokkal fájdalmasabb lehet, és a babáért ezt is ki kell bírni! Csak ez a cél lebegjen előtted! Kép

Tündi
Vendég

BorsókaKép Én is úgy tudom, hogy a kontrasztanyag a kisebb letapadásokat átviszi!!! Nagyban nőnek az esélyek. A HCG után sok csajszinak sikerült az első hónapban!!!KépKép
Nálunk nincs ok -csak a prolaktinom magas, de egy fél éve már normális az is-, egyszerűen fogalmam sincs. Egyelőre: ismeretlen eredetű meddőség -immáron négy éve!!!!!!!!!!!!!
anna

madaran

Adri,

drukkolok, hogy holnap másodszor is bezebrásodjál!

Hajni,

jövő héten jövök újra (én csak a munkahelyemről tudok internetezni), de addig is koncentráljunk a hetedikére.

Jó hétvégét mindenkinek!
Nata
nata

Adri Kép nagy-nagy drukk a holnapi teszteléshez. Sajnos én csak hétfőn tudom majd meg az eredményt Kép

a többieknek jó hétvégét!

Megszületett Alena Kép kisfia Zétény ma! Gratulálunk nekik! Kép

puszi
Noémi
Vendég

Borsó!

Honnan tudod, hogy petevezeték elzáródásod van mindkét oldalon, ha még nem volt HSG-d??
Vagy én nem figyeltem eléggé???
Tudtommal ez a vizsgálat van az elzáródás felfedezésére!?????????Vagy nem????

Kép

Kép
megann

Tündi Kép

Nagyon aranyos vagy, hogy szorítasz nekem. Azt sajnos tényleg nem tudom megígérni, hogy nem félek, de minden erőmet össze fogom szedni.
Biztosan segít, ha ilyen aranyos emberek lesznek majd velem ( lelkileg ) Kép
Remélem ez a TE hónapod lesz ! Most jön az a szörnyű várakozási időszak ! Én azt utálom a legjobban !

Megann Kép

Nagyon sajnálom, négy év az nagyon-nagyon hosszú idő. Kép Fantasztikus kitartásod van. Remélem sokáig már nem váratja magát az a kis trónörökös. Kép
Nekem egy olyan átjárhatósági vizsgálatot csináltak, amit nem kontrasztanyaggal végeznek, hanem gázzal. Na most a gáz nem ment sehova se a méhemből, sajnos ! Azt ajánlotta a dokinénim, hogy próbáljuk meg a kontrasztanyagosat, mert azt nagyobb nyomással tudják bejuttatni, és így egyes összetapadásokat szét tud nyomni. Ha ezzel sem sikerül, akkor lombik !!

Puszi, és köszi a bíztatást
Borsó
borsó

Szia Pilis!Kép

Bocsi, hogy csak most írok, most jutottam ide a géphez. Remélem azért nem késő!!Kép
Igyál meg naponta minimum 2-2,5 liter szénsavmentes ásványvizet, egyél sok tejterméket: kefírt, túrót, stb. Én ezek mellé még ittam az Aloe Berry nektárt. Nekem így egy hónap alatt nagyon szép vastag mnyh-m lett!Kép
Remélem tudtam segíteni!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

A barnázásról annyit, hogy nekem is volt, ill. még van is egy kicsit. Akkor is barnáztam 4! napig, amikor 46!!!-os progit mértek a véremben!
A prolaktinom nekem rendben van, és én úgy tudom, hogy a magas prolaktin miatt nincs petérés.

MóniKép

Beírtam az adataidat a táblába! Remélem szerencsét hoz!Kép

Jázmin!Kép

Hát, igen, én is nagyon remélem, hogy már csak egyszer kell megmászni a táblát!Kép
A Párom szokta nekem nyomtatni a hőmérőzős táblázatomat, most fogom elhasználni az ucsót, azt mondta, hogy nem nyomtat többet. Szóval bele kell húzni!Kép

Na jo'ccakát!Kép (nagyon fáj a hasamKép)

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Megann!
Annyira hálás vagyok Neked, hogy ennyit segítesz nekem coli ügyben. Az én házidokim jó fej, nem is kell sokat várni nála, mivel be kell jelentkezni hozzá telefonon. Először nála próbálkozom, legfeljebb továbbküld az urológushoz.
Mikor utaztok? Lehet, csak egy kis környezetváltozás kell ahhoz a kis babóhoz. Én mindenesetre nagyon szorítok majd Neked!

Dana!
Mi most küzdünk az a bizonyos coli baktériummal, amiről korábban még csak nem is hallottam.
Amúgy most a várakozás szakaszában vagyunk, lévén már a huszadik nap van, tehát nálam kb. egy hét múlva kiderül, mi a helyzet. Annak ellenére, hogy azt mondják, sokan bebabásodtak a Hsg után, én most nagyon nem reménykedem, elég húzós-stresszes napok állnak mögöttem.
Januárig próbálkozunk (először is legyőzni azt a kis szemét colit), aztán ha nincs eredmény, vissza kell mennem a dokihoz.
Ha megvannak a vérvétel eredményeid, írd meg, addig is nagyon szorítok!Addig is legyél nagyon-nagyon optimista!

Anna!
Nagyon örülök, hogy újra lehet rólad hallani.
Puszi mindenkinek.
Bogi.
bogi1975

Szia Madaran!

Igazad volt a barnázás okát illetően utána néztem a neten, valószínüleg összetett volt a bajom és én nem értettem meg az orvos magyarázatát.Egyébként azért is következtettem arra hogy a magas prolaktinszint miatt lehet, mert amikor a Bromot szedtem, akkor nem volt barnázás, és most , hogy szoptatok /5 hónapos a baba/- tehát magas prolaktinszint most megint van. Egyébként nekem amióta szültem 2-3 hetente megjön a mensim, pedig elvileg nem kéne.

Borsó !
Egyébként, ha túlleszel a HSG-n tényleg megnő a valószínüsége a teherbeesésnek, mert, ahogy átnyomják a kontrasztanyagot az apró összenövések amik akadályt képeznek megszünnek.
Hajrá a babaáért!!!Drukkolok.
Noémi
nolac

Sziasztok!

túl vagyunk az 1. ultrahangon. Kép
A képen egy 8mm-es "krumpli" látható. KépKép
Nagyon tetszik, bár reggel kicsit elkeserítet, hogy csak ennyit látok belőle, de utána olvastam, hogy ez így normális.
Egész nap nézegetem és le se tudom tenni. - Imádom!! Kép
Nagyon szép kis "krumplicska" Kép Kép

A felvétel szerint 5 hetes, majd 4 hét múlva kell visszamennem, ha addig minden rendben van és akkor újabb képet csinálnak, amin már több mindent látni.

Adri, mi újság? teszteltél másodszor?

pusz,
Drika
drika

Drika

Kép
szilvi26

Sziasztok!

Bogi Kép, erről a coli baktériumról én sem hallottam eddig. Nem semmi ez a sok nyavaja amire manapság fény derül, hát igen a civilizációnk fejlődésének melléktermékei...
A stresszel tessék vigyázni!!! Tudom könnyű mondani, de tapasztalatból mondom, alattomos egy dolog tud lenni... A szorítást nagyon köszönöm, rám fér. Néha picit elkenődök, néha nem annyira..
Szerencsére a párom remek partner (mindenben), benne semmi negatív fel sem merül. Amikor említettem neki ezt a sárgatest dolgot, kapásból rávágta, hogy nem kell aggódnom, ez manapság kezelhető.... Honnan tud ilyeneket???
Te ma vagy a 22. napon... azért reménykedjünk jó? pusz

Drika! Kép

Jól számolom (?), te már babásan írtál először is, hát nem semmi! Ígykell(ene)ezt csinálni!!!
Ne tessék már ilyet írni, hogy elkeserít, hogy csak ennyit látsz belőle... Hipp, hopp és a karodban tartod...
De jóóóóóóóóóóóó KépKép

Pusza

Dana
dana

Szia Bogi!

Én most vagyok a 21. napon. Te érzel valamit? Nekem augusztus közepén volt a HSG-m, de akkor még fog. gátlót szedtem (diane35) - a kaáliban javasolták. Most hagytam abba, ez az első próbálkozós hónapunk előtte (egyébként már van egy kislányom, de 2003. eleje óta igyekszünk a kistesóval).

Szóval: te érzel most valamit? Peteérést szoktad érezni?

üdv

Szilvia

emeseanyu

Sziasztok!

Már olyan régóta írok ide nektek, hogy felvennétek abba a táblázatba engem is? Nem tudom, pontosan milyen adatok kellenek hozzá, leírom nagyjából:

Hajnalné Somlói Szilvia, Emeseanyu, 28 év. Tatabánya. Gyógyszerrel rendszeres menses (amúgy nem), rendszeres esetén 28 nap, 4-5 napig szokott meglenni, már van egy spontán terhességből született egészséges 3 éves kislányom.

Köszi szépen

emeseanyu

Szia Dana!

Hát...majdnem, de lényeg, hogy meghoztátok nekem a szerencsét! KépKép

Köszönöm!!! Kép Kép Kép

Drika
drika

Szia Drika!

Ha jól gondolom, te babát vársz. Hol tartasz? Megkérdezhetem, hogy a peteérés és a köv. mensi megjövetele közti két hétben éreztél valamit? Abbamaradt a mensid és akkor teszteltél? Köszi ha megosztod velem.

Szilvia

emeseanyu

Szia Szilvia!

A doki szerint 5. hét - vagyis nagyon az elején. 2 nappal azután teszteltem, hogy meg kellett volna jönnie.
Igazábol a mell feszülést éreztem kb 5-6 nappal előtte, de az nekem mensi előtt is szokott lenni, így nem nagyon foglalkoztam vele (gondoltam, na tessék megint megjön....). Majd az alhasam fájdogált, a szokottól eltérő módon, enyhén feszülő érzés, valamit a megszokott 1-2 pattanás sem jelentkezett az arcomon és ezek voltak amik miatt gyanússá vált a dolog, így elővettem a tesztet.

Pusz,
Drika
drika

DrikaKépKépKépKépKépHát, az valami gyönyörű lehet!!!Gratulálok!!!
a

madaran

StellaKép DodoKép Hol vagytok???KépKépMi van Veletek?
A héten melegfront volt, Gigi is, Alena is megszült!! Gratulálunk a fiúknak!!!
ZitusKép Hogy vagy???

madaran

Szia Dana!

Na jóóó, reménykedjünk! Neked hogy derült ki az a sárgatestes dolog? Amúgy rendben van minden?

Szilvia!
Igen, én a 22. napon vagyok, néhány nap, és minden kiderül. Az utóbbi hónapokban megéreztem a peteérést, de az is lehet, hogy mostanában figyelem igazán a testem. Mensi előtt néhány nappal már szokott fájdogálni a cickóm meg a hasam is, így én ilyen dolgoknak már nem dőlök be. Majd ha késik minimum 5 napot, akkor elkezdek remélnykedni, de addig nem. (Még soha nem késett 3 napot sem.)Olyan sokszor koppantam már.
Ti mióta próbálkoztok a tesóval?
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!Kép

Drika!Kép

GRATULÁLOKKépKép a 8 mm-es "krumplihoz"!Kép
Szeretnék már én is ilyet látni!!!Kép

Szilvi!Kép

Beírtzalak a táblázatba, remélem szerencsét hoz!Kép

Anna!Kép

Itt vagyok, ragyogok!Kép Na, azért annyira nem ragyogok, mert 4.cnKép, de optimistán arra gondolok, hogy talán a következő hónap...
Spontán ciklusunk lesz most, nem megyünk sehova, semmilyen vizsgálatra, mert elméletileg a párom pont a pé. idején utazik elKép. Gyakorlatilag meg arra gyúrok, hogy hátha most előbb lesz tüszőrepim!Kép Majd meglátjuk!Kép
A gyengébb mensimet pedig megpróbálom elfogadni, hogy jó, ha már 4 doki is azt mondta! Most is 2 nap volt, de legalább az normális mennyiségű.
Bocs, hogy ezt részleteztem, de tudom, hogy neked is hasonló szokott lenni.

Küldök egy táblát!Kép

Kép

Pusszancs, Zita

Kép
Kép
zituska28

Bogi!

Örülök, hogy segíthettem!Minnél előbbi gyógyulást nektek!
Szombaton indulunk! Én is remélem, hogy ott bebabásodom, bár az lenne a legjobb, ha már meg sem jönne(kb vasárnap kellene neki)
Bár most vagyok túl egy kegyetlen gyomorrontáson(biztos hogy az, még mielőtt álomba ringatnék mindenkit, mert ma már sokkal jobban vagyok), 2 napig egy falatot sem tudtam enni, jó lenne, ha egy babuci miatt émelyegnék tovább...!
Legalább nem kellene undorító steak-eket, meg sültkrumlit zabálnom amcsiban....

Borsó!
Szerencsére összetévesztettél valakivel, mert mi 'csak' 3 hónapja próbálkozunk.
Ha januárig semmi, én is felvetetem magam a táblázatba.Háthja az szerencsét hozna...
Hát ettől a HSGtől már előre félek...pedig még az első beszélgetésen sem vagyunk túl a csaldtervezőben.

Kép

Kép
megann

Megann Kép
Bocsi, de az üzenet Madarannak szólt! Ti még nagyon az elején vagytok, úgyhogy semmi ok aggodalomra, csak hajrá !! Drukkolok !

Madaran Kép
Megannak írtam, de NEKED akartam :

Nagyon sajnálom, négy év az nagyon-nagyon hosszú idő. Kép Fantasztikus kitartásod van. Remélem sokáig már nem váratja magát az a kis trónörökös. Kép

Sajnos nagyok sokan vagyunk, ezért történt a csere-bere ! Bocsánat !!!

Puszi
Borsó
borsó

Sziasztok!

Bogi! Kép
Azt ell kell mondanom, hogy három dokinál jártam, s csak a 3. hívta fel a figyelmem, hogy valószínűleg ez a probléma állhat fenn nálam. Ő a ciklusaim hosszából (14-30)következtetett erre, de pontosabb képet, majd a hormonvizsgálat ad. Amúgy a másik két doki fittyfenét sem ért, csak lazán felírták a clostit, hormonvizsgálat nélkül.. Még jó, hogy rábukkantam a másik topicban Babus írására erről, s nem kezdtem el szedni..
Most persze már kezd összeállni a kép: eddig azt gondoltam, hogy azért borult fel a ciklusom ez év jan-tól, mert annyira babásodni szeretnék, de a doki kizökkentett a hiú ábrándomból, mivel szerinte azóta figyelem igazán.. S be kell látnom igaza lehet.
Háromszor kell mennem, vérvételre (holnap először), s utána majd kielemezzük a dokival.
Amúgy minden rendben, csak ez a várakozás...
Szerencsére jön haza a párocskám a jövő héten, úgyhogy itt lesz mellettem mindig. Ő eszméletlen higgadt, türelmes, nyugodt, (én pedig nem), s most e tulajdonságaira nagy szükségem van.

Drika! KépHogy vagy? Szabad kérdezősködni egy picit? Hogy montad el a leendő apukának, s hogy reagált?????

Anna,Kép veled mi újság?

Megann,Kép én is kívánok neked jó utazást, érezd nagyon jól magad!

Zita!Kép Tényleg ne kelljen több táblázatot nyomtatnia a párodnak!!!!!!!!! Hasfájás?

Pussz
DanaKép
dana

Dana!Kép

Köszi a kérdésedKép, nemhogy a hasfájásom elmúlt, de a mensim is!Kép
Szóval erősen koncentrálok a következő szűk két hétre! A párom jövőhét pénteken utazik elKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: