Helló, lányok!
Niki, Vindo, Móni, hajsorstársaim!

Ádi is az én hajamat örökölte (nem is az apja vagy anyósom vagy az én apám betonvastag remek haját...), most még jól áll neki, de tartok tőle, nem lesz oda érte felnőttként. Talán más majd kiegyensúlyozza ezt. A jó hír, hogy egyik ágon sem hajlamosak a férfiak nagyon kopaszodásra!

))))))))))
Vindo, akkor nagyon jól pozicionáltuk itt magukat: két részeges nő valami alibikonferencia szüneteiben a szegedi kocsmákat rója.
Tündi, én Multitabs Immuno Kid-et (vagy fordítva

) adok Ádinak, ezt kimondottan immunproblémás v. betegségkörnyéki állapotokra javallják, van benne probiotikum is. Egy hónapra elég egy dobozzal, az ízét Ádi nagyon szereti.
Igen,
Mesit én is akartam kérdezni a műtétről, de, gondolom, még tolják kicsit.
Heni, szerintem tündériek vagytok a képen, én az ilyeneket nagyon bírom! Péterkéd meg zseniálisan ügyes.
Csajok,
Sensével váltottunk pár levelet egy DVD kapcsán, jól vannak, csak izgul, hogy szokik be Boti az oviba, hogy fogja bírni a hugica a báty nélküli létet, no és hogyan tud Sense visszaállni a munkába (vezető pozícióból jött el, a helyére utána felvettek vkit). Nem könnyű, az biztos.
Ha tud, majd jön ide, csak nagyon el van havazva.
Ma Ádival az ovi után elmentünk a Margit-szigetre. Gondoltam, lehet, hogy a mai volt az utolsó normális, meleg őszi nap, használjuk ki. Nagyon jó volt, leszámítva a 20 hisztit (akármin, ez ovi után mostanában általános, a csana után is csinálta). Jó hír, hogy az oviban beszélget, a csanában az egy év alatt minimálisan kommunikált (pedig itthon szó szerint ***ssa a szót). Izgi dolog is volt, nem tudta tartani a kakilást már egy idő után, így az egyik bokorban végeztük el. Utólag nagy élménynek tartja!