A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Én korábban, még a terhesség előtt, a lombikok alatt, de még most is alkalmanként a fogamzós beültetéses topikban is laktam (most csak albérlő, írok néha, szégyenlem is magam, hogy nem sürvebben :oops: ) ott olyan történt, hogy volt pár olyan regisztráló, akik direkt széthúzták a topikot, szétzilálták az egészet, végül admin kérésre lettek töröltetve. Ez sajnos bárhol megeshet ahol minden nyílt, és a babanet mint tudjuk olyan, ahol regisztrálás nélkül is lehet olvasgatni :shock: ez a baj.. Én csak bizakodok egyébként abban, hogy a kollégáim nem olvasgatnak :lol: Pedig szoktam mesélni arról, hogy itt "lakok" :roll: de a nicket nem tudják, sem a topikot, és arcom is csak egyszer vállaltam :) 8)

Kép
kis-csillag
Tököl

pl ha ennyire nem akarjuk majd a későbbiekben feltenni a gyerekeink képét ide,akkor simán meglehet oldani h gmailre feltesszük.

mondjuk ez az uhs sztory ez tényleg gáz,azért nem lehet ennyire megbizni egy ilyen nyilvános dologban.

KépKép
bettike83

sziasztok lányok, megint csak röviden, miután átfutottalak titeket :D

a link ,csak a barka linkje volt, csak nem sikerült
http://www.barkafonal.hu/
sztem a fonalak gyönyörűek, egyátalán nem drágák és a horgoló-kötősuli annyira jó, hogy csak na :D

a másik fórum ötlete: részemről mindegy hova irok, de kettőt nem tudok vállalni és sajnálnám ha lemaradnék valamiről, mert én egy másikba irok. szoval amit szeretnétek. de csak egyet ha lehet :)

timinek öszinte részvétem.

kiscsillagnak, meg fel a fejjel, nekem is bacim van, kaptam rá antibiotikumos kupot, kérdeztem a dokit, hogy ez igy oké-e. azt mondta nagyterheseknek (haha) lehet és nem szájon át szedjük, ugyhogy most 5 napig ezt nyomom. ki lehet birni.
a cuki macerásabb lett volna...

avrenim meg ügyi hogy időben kikapta a kullancsot!!

ma már nem csak dobozok, de zsákok is kelletkeztek. jóval fárasztób a dolog, mint tegnap, de még muszáj kihasználni az idő. anyu holnapig van itt, amit csak lehet, el kell végezni. szóval pusszantás. később még próbálok jönni

Kép
spumilla

Timi

őszinte részvétem :cry: sajnos nálunk is nem rég halt meg a párom papája :cry:

végülis ezzel a topiccal indultunk,kár lenne itthagyni,sztem.innen indultunk,itt kezdték a pici manók a kis életüket,nekem nagyon fontos topic,nem hagynám itt :)

KépKép
bettike83

Spumilla: a francba ezekkel a bacikkal :( nekem mindegy, mit kell rá alkalmazni, szájon, vagy máshol, csak hasson, nem szeretem terhesen ha baci van ott, ahol normálisan nem kellene :? :shock:
Na de akkor majd kedden pontot tetetek a végére, de az még olyan messzi van :(

Zsákolás, dobozolás, júliust juttatja eszembe :shock: egyik sem egyszerű, minél nagyobb a terhesség, annál rosszabb, csökken a fizikai teljesítőképesség, a koncentráció, hamarabb kifáradunk.
Vigyázz magadra/magatokra! :roll: Oksi? :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kedves Kismama!

Először is nagyon boldog babavárást kívánok! Másodszor pedig egy lehetőséggel szeretnék felkínálni számodra. Az egyik kereskedelmi Tv-nél dolgozom, ahol most indítunk, egy új televíziós műsort ahova olyan kismamákat keresünk, akik a várandósságuk elején vannak és nem áll tőlük távol a szereplés egy vadonatúj műsorban. A műsornak természetesen nyereménye is lesz. Amennyiben egy picit is érdekel, a dolog kérlek az alábbi e-mail címre jutasd el nekem az elérhetőségedet és telefonon elmondom a részleteket, természetesen a beszélgetés nem jár kötelezettségekkel.

d.ildiko84@gmail.com
szerra

Anyatanya Lányok nagyon jó a felülete, tetszik!!! Lehet ugyanúgy mindent feltölteni. Szép, színes, sokkal több az emotikon, sokkal kifejezőbbek! Ami nagyon jó, hogy az ablak ahova írsz, nem így a lap alján van, nem kell fel alá rohangálni vagy dupla ablakba írni, hanem külön ablakban van, külön le tudod tenni akár tálcára, mozgatni. Van jegyzettömb is, azt is lehet használni, ami a fórumbeírások mellett van oldalt és azt is be lehet illeszteni oda ahol írsz később. Szóval a felülete nagyon barátságos. Akinek van kedve jöjjön oda is, aztán majd kialakul a dolog, Nono-nak abban igaza van, hogy esetleg nyitottabban leírunk dolgokat, mint itt, vagy töltünk fel családról is akár képet. Most már nyitottabb vagyok így az anyatanyára, hogy látom az előnyeit és szimpatikus a felülete, de maradhatunk itt is, többség dönt, de érdemes megnézni!

KépKép

KépKép
nyufó8

Avrenim neked is sajnálom a papád, azt hiszem minden családban akad hasonló sors és az itt maradóknak nehéz megemészteni, elfogadni a történteket.

Bettike én is ezt sajnálnám, mert olyan jó pörgős a topik, de ha végül is mindenki átmegy az anyatanyára és együtt marad a csapat, akkor úgy is jó :lol: Viszont amit írsz hogy akkor majd a g.mailre rakjuk a képeket, az meg olyan rossz, tök jó amikor ilyen jó színes a fórum, tele képekkel, nem csak a szöveg, úgy feldobja.

Dalmicsek én is szoktam olvasgatni a többi fórumot is :lol: Ez mondjuk az előnye a nyitott fórumoknak, hogy lehet kukucskálni nekünk is, nem csak minket kukucskálnak. Úgyhogy a költözünk is a babatanyára esetleg, akkor is fogok jönni ide is leskelődni :lol: :lol: Wowww, te is horgolsz? De jó, micsoda kis lázat indítottam itt el. Te is most tanulod? Sok jó videó van fent a neten, jól lehet belőlük tanulni. Biztos nem szeretik a véred ezek a vérszívók, mázlista. Én ha vagyok valakivel tuti hogy mindig engem mar össze a szúnyog, nem a másikat :cry:

Kis-Csillag a sűrített tejet nem űberelheti egy gyamvadt cukros lötyi ez így van! Jó lett a cukrod neked is! Ne hagyd magad hogy téged is csesztessen a védőnő!!!! Ez őrület, 25 hetes terhesen lassan ikrekkel 6-7 kilót sokall??? :shock: :shock: Miért kell mindenkit elkeseríteni otthon???? :twisted: :twisted:

Spumilla kitartás a dobozoláshoz! Mikor lesz az átcuccolás? Tényleg neted lesz egyből az új házban, vagy eltűnsz egy időre?

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó. vedd elő a centit a varrós dobozodból és kezd el vagdosni, a vonalzód szerint már csak 100 nap 8)
A topik pörgős, az tuti, még a korábbiakat is több testhosszal leelőztük :D
Súly, nem tudom, lehet nem nézte a kiindulóm, arról részben tehetek hogy nem voltam 4 hetes terhesen 3 lombik után nádszál vékony :oops: sajnos ilyen a genetikám :( de legalább van miből fogyjak majd, pláne ha erősödne a gazdasági válság :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag
nó para nekem is megvan a 7 kiló, de szerintem ez nem gáz...mi szerintem duplán kajásak vagyunk, bakker kell a babáknak a kaja vagy mi sorvadunk el...és ha éhes vagyok akár este 10kor is eszem..lefogyni úgyis le fogok ha kettő után kell rohangálni, addig meg kibírok egy évet plusz pár kilóval...ne is idegeskedj rajta....

KépKép

KépKép
msi22

csajok semmi akadálya hogy anytanyán forumozzunk ha mindenki ösznépileg átvonul, akkor megmarad a jó kis csapat, hogy hova pötyögsz betűket az meg már mindegy...de akkor vagy mindenki vagy senki...kettőt nem lehet követni meg mindenhova kétszer beírni....

KépKép

KépKép
msi22

amúgy anyatanyára hogy lehet bejutni a fórumba? regisztráltam de valami meghívót kér vagy jelentkezést....

KépKép

KépKép
msi22

Anyatanya: lányok, most nyugodtan kövezzetek meg azért amit írni fogok, akár ki is dobhattok, de már le kell leírnom, amit gondolok: én nagyon "megszerettelek" titeket és az tény, hogy nem ismerjük egymást nagyon sok szempontból, mégis van ami összetartson minket (még) :!: Az ember néha könnyebben beszél az érzéseiről és kér tanácsot "kívülállótól" (elnézést a kifejezésért, nem jutott eszembe a másik szó), mint attól, aki már ismer minket és az életünk egy része :!: ez nem véletlen, ugye egyrészt azért van ez, mert aki ismer minket, az másképp látja az életünket, mint mások és másrészről sokmindent könnyebben ki merünk mondani és kérdezni egy kívülállótól, mint ismerőstől :!: ugye ha van egy csapat, akik már "mélyebben" ismerik a másikat, valószínűbb, hogy jobban össze fognak tartani a későbbiekben :!: Nos igen, a képek olyanok amilyenek, "beszélnek" rólunk :!: én a babaképeimet direkt le szoktam szűkíteni, hogy ne látszódjon más, csak a picim, a többi fotót persze le lehet venni és sajna fel is tudják használni, ha akarják :!: Őszíntén szólva nekem mindegy , hogy itt van a csapat, vagy másik topicban, csak maradjunk együtt :!: Nyilván egy zárt topicban sokkal jobban ki tud bontakozni az ember és ez természetesen sokkal jobban össze tudja tartani a csapatot :!: itt jön a DE: sajnálatos módon már nincs olyan zárt hely, amihez ne férnének hozzá ahhoz, amihez csak akarnak :!: ismeretségi körben is előfordult már, hogy zárt helyről kikerültek a nyilvánosságra az adatok, infók....nem azért mert keresték céltudatosan, hanem azért, mert csak ki akartak szúrni néhány emberrel :!: nekem nem volt még ilyen "élményem", de velem pl az fordult elő, hogy feltörték a mail fiókomat és gyakorlatilag használták, pedig elég bonyi volt a jelszavam és a felhasználónevem is :( sajna ilyen tényleg van, nem lehet mit tenni :!: ezzel a szóáradattal csak azt akartam kimondani, hogy részemről nincs akadálya a másik fórumnak se és nyilván bátrabban merek írni én is a napi dolgaimról, de ott se tegyünk fel olyan képet vagy adatot, amit megbánhatunk később :!: amugy meg bármiről írhatunk :D ne haragudjatok, ha valami nem úgy jött le, nem akartam megbántani senkit, csak az én véleményemet írtam le :D szóval akár anyatanya, akár babanet, maradjunk együtt :D én személy szerint a tanya mellett szavazok a fent említettek miatt, de én is azt mondom, hogy szavazzunk :D

Mára abba hagyom a szövegelést :D holnap jövök és addig is pocaksimis estét mindenkinek :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

felőlem tanya,
csak az itt leirottakat ne töröljük ki, mert várandósnaplót szeretnék faragni a hozzászólásokból, amint lesz egy kicsit több időm... :oops:

a nappali és a ruhásszekrények is nagyjából kész vannak. :D
éljen

kis-csillag: annyit gondolok rád, hogy hogy a fenébe tudtad ezt nyögés nélkül, tökegyedül lenyomni. készvagyok :D

nyufo: a jövő héten költözünk, de pontos napot nem tudok.
net már most is van ott is. anélkül nálunk nincs élet, sem munka :D
asszem most elájulok :D:D:D

holnap iroda és egyebek

Kép
spumilla

Szokás szerint csak egy mondat:

Kis-csillag: Engem meg a vérnyomásom miatt khmmm izélgetnek mindig. Most szedem a gyszert, amellett, 110/60-120/70 szerintem ez ideális. Volt, h elfelejtettem, akkor is max 130/80 volt. Kérdeztem tegnap a dokit, lehet-e csökkenteni, mert nagyon álmos vagyok, meg szédelgek néha, erre azt válaszolta, meg lehet próbálni, de ő nem tenné, mert nagyon magas volt nekem (2x volt a felső magas), és ÉLETVESZÉLYES lehet a magas vnyomás. :shock: :? Elhiszem, megértem, de szerintem nekem nem magas, viszont 2-3 napig lelkibeteg vagyok minden nőgyógyászos randevú után... :(

Ne bánkódj a súlyod miatt, nekem is ennyi, ráadásul én a kalkulátornak sem tetszem :(, de majd lemegy, jól vagyok, nem látszik szerintem, és csak egy bébi van a hasamban - ráadásul picike, csak 675 g :).

Horgolj, főzz, élvezd a babákat, és hagyd a védőnőd, hadd tudjon mindent NAGYON jól! :wink:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nálam az az egy a gond hogy itt babaneten,rajtatok kivül is irok 1-2 helyre,topicba akiket nagyon szeretek és nem hagynám itt őket.de 2 helyre,nem hinném hogy tudok irni mert az már sok.regisztrálva vagyok pár helyen de oda sem szoktam irni,és tudom h tanyán sem lenne másképp.aki pedig nagy ritkán jön ide irni,az nem hinném h tanyára át fog jönni.

Szavazatom egyenlőre babanet,nekem kedvesebb sokkal mint bármelyik.persze lehet,irni fogok tanyára is,de ezt nem igérem,nem szeretném itthagyni a régi megszokott csapataimat sem.évek óta irok hozzájuk is,jó kis össze szokott csapat lett,mint ahogy ez is.
Ahogy monka is irja,nincs teljesen zárt fórum,bármit feltörhetnek,leszedhetnek,szoval oda sem lehet annyira felelőtlenül feltenni bármit...szoval nem tudom még én sem,mennék is meg nem is.nem szeretném hogy befuccsoljon ez a topic is,olyan jó kis pörgös topic vagyunk.

KépKép
bettike83

Msi beléptettelek az anyatanyára, ha belépsz már be tudsz lépni a topicba.

Kis-Csillag húúú, tényleg, én észre se vettem, aztaaaa, nemrég még 250 nap körül jöttünk rá hogy pocakosak vagyunk!

Monka gyere te is regisztrálj az anyatanyára. Elsőre eléggé ellene voltam, az itteni felület tetszik meg féltem hogy széthullik a csapat, de már most érzem hogy könnyebben írkálok, hogy tudom hogy nem olvassák sokan és azt kell mondjam hogy az anyatanya felülete kezelhetőbb, felhasználóbarátabb. Szóval most már pártolom, átfordultam nem tagadom. De nekem is csak úgy a jó, ha együtt marad a csapat, ez a legfontosabb!!!

Spumilla kérlek vigyázz magadra, meg ne erőltesd magad!!! Szuper hogy lesz egyből neted! Várom már a házról a képeket, egyszer írtad hogy nem töltesz fel alaprajzot, mert egyből buknak a meglepik, biztos kitaláltál érdekes megoldásokat, izgi!

KépKép

KépKép
nyufó8

Monka, Bettike szerintem akikben megfogalmazódott itt a zárt topik gondolata elsősorban nem adatvédelmi szempontok miatt tették (bár az sem lehanyagolható), hanem azért mert sokan nem merik közülünk leírni az érzéseiket, gondolataikat amellett, hogy jelen pillanatban 6270 hozzászólás van a fórumban és ezt megtekintette eddig 79042 ember, akikből persze mi is vagyunk, de hatalmas a különbség. Szerintem Nono és akik egyből helyeseltek erre gondoltak inkább elsősorban.

Nlzs üzeni hogy majd jön, puszil mindenkit, de szolgáltatót váltanak és pár napig most nincs netük!

Én megyek a többség után a kérdésben és addig írok mind a két helyre :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

én is irok ide is.

Megkaptam a csomagomat ma.volt benne 2 ici pici karmolás elleni kesztyű,egy rágóka,cumilánc,és egy cumisűveg.nagyon jók,bátran ajánlom mindenkinek ha szeretne rendelni :)

az ő termékei között megtaláljátok:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=7192861

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ha minden igaz, regisztráltam és bent vagyok az anyatanyán.
Jó lenne együtt maradni - majd meglátjuk hogyan mennek a dolgaink. :)

Kép
Kép
rozinante

Jó reggelt mindenkinek :D

Nem az adatvédelmi dolgokra gondoltam elsősorban, hanem arra, ha ne adj Isten egyszer napvilágot látna a fórum, akkor se legyen egyértelmű, hogy kik is vagyunk valójában, azt elég ha mi tudjuk :D Én már az előző hozzászólásomban is a tanya mellett szavaztam, mert azért csak egy kicsit bátrabban ír az életében történtekről az ember (és az sem hátrány, ha jobb a kezelhetősége), csak annyi, hogy ott se lehet azért mindent nyíltan kiírni :roll: amúgy meg adatvédelem ide vagy oda: pl ott az iwiw, tele van adatainkkal, képekkel az életünkből (amik ugye többet mondanak néha, mint mi magunk) és nagyon sokszor vadidegenek nézegetnek meg minket CSAK úgy! na szóval az én szavazatom a tanya mellett van, de én is maradok a csapattal akár hol is leszünk, főleg mert az elején olyan aranyosan befogadtatok:D

Kép
monka1

Sziasztok lányok!

ELöre is bocsánatot kérek, de megint csak pár mondatra futja az idömböl.
Szóval tagnapelött Bécsben voltunk az uh-n, amiröl be is számoltam. Viszont történt egy kevésbé jó dolog is aznap, koccantunk kocsival a városban. Szerencsére emberi sérülés nem történt, de a furgonunk jobb eleje totálkáros lett. Este érünk csak haza, mert egy csomo dolgot el kellett intézni, és nagyon kész voltam. Tegnap meg egész nap mentem, összesen 370 km-t tettem meg, és sikerült a saját kocsihoz is megszerezni a tönkrement karosszéria elemeket. Ma apa kicserél mindent, és délután pedig utazunk haza, anyuhoz. Szóval ma megint 3-400 km lesz a "lábamban". Addig is gyorsan összedobom a lakást, fözök (nem nagy dolgot, borsóleves túróstészta) és du. 3 körül indulunk is.
Már vágyom haza, meg végre a barátnöimmel is találkozni fogok, mert utoljára nem sikerült. Az egyik beteg volt, a másik pedig még Olaszországban (öt már 1 éve nem láttam). Na meg szüretelünk is anyuval, amit szintén szeretek, és természetesen mindenkinek mutogatni fogom az uh-s képet. :D
Sajna anyunál nincs netem, tehát legközelebb vasárnap este tudok jönni. Na szóval még jobban lemaradok. :(
Benne vagyok az anyatanyában, szóljatok, ha átmentek!

Remélem szép hétvégétek lesz, használjátok ki az utolsó napsugarakat, állitólag megint esös-hideg jön. :?

Ölellek benneteket!

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Már jó rég nem voltam. Le is maradtam rendesen, mert olvasgatni sem nagyon tudtam. Ha nem haragszotok most nem is tudok nagyon reagálni semmire, először visszaolvasnék.
Azt látom, hogy gondolkodtok a zárt fórumon. Én is benne vagyok, ha a többség azt szeretné, de remélem az nem gond, hogy nem tudok mindennap jönni (azért igyekszem nem kihagyni megint több mint egy hetet).
Egy pár szót írok magunkról egyenlőre.
Múlt hét szerdán végül is megszurattam a hasam. Előtte hétfőn voltam genetikai tanácsadáson és ott javasolta a doki, a férjemmel meg azt beszéltük, hogy ha még arra a hétre kapok időpontot, akkor legyen. Így legalább a genetikai rendellenességet kizárhatjuk (legalább is nagyon remélem, hogy nincs semmi gond.)
Most még egy hétig tűkön ülök, de próbálok nem gondolni semmi rosszra.

A talira szívesen megyek én is, remélem nem jön semmi közbe.

Most megyek, megpróbálok visszaolvasni, és reagálni, addig is szép napot nektek!

Kép
illda

Zsuzs: ne hajtsd túl magad! Tessék vigyázni, pihenni is! Várunk majd a hírekkel. :)

Illda: szurkolok Neked, de biztosan nem lesz semmi baj! :) Én először integrált, most pedig négyes teszt eredményei alapján nem kértem az amniocentézist, amit a korom miatt nagyon ajánlgattak. Nem lett volna hozzá merszem...

Kép
Kép
rozinante

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Én majd csak hétfőn jövök legközelebb.
A legjobbakat Mindenkinek!

Kép
Kép
rozinante

ilda

remélem minden rendben lesz az eredményekkel,de miért is ne lenne :wink: :)

zsuzs

sajnálom a balesetet de az a szerencse h nektek nem lett bajotok.

KépKép
bettike83

Zsuzs örülök, hogy nem lett semmi bajod, de légyszi vigyázz magadra nagyon

Lányok, mára elköszönök és csak hétfőn leszek, mert a húgom itt lesz hétvégén és vasárnap megy vissza Spanyolba, és lehet, hogy anyukám is most jön :D szóval mindenkinek nagyon jó hétvégét és pocaksimis napokat :D ma még menjetek szabadba meg holnap, mert vasárnap sokat fog esni :(

Kép
monka1

sziasztok!

wow akkor most kihal ez a fórum? remélem ez azt jelenti hogy akkor MINDENKI vonul át, vagy maradhatunk is de nehogy szétessen a csapat nekem!!!! még sok mindent kell megdumálni, még csak félidőbe vagyunk...aztán kakis pelusok, bukás, nem alvás, pocifájás lesz még téma bőven!!!!!!

KépKép

KépKép
msi22

Haló kismamik, kicsit netközelbe kerültem, nem teljesen tudtalak visszaolvasni bennetek, mi is van???????? :roll:
mi az a banyatanya, ha jól értem költözünk? én még itt is le vagyok maradva lealább 10 oldallal
Átnézek arra a tanyára, látom ma nem sokat írtatok ide, talán ott vagytok.

Kép
nlzs

monka

szép hétvégét nektek :)

msi

ide sem nagyon ir senki meg tanyára sem,hétvége előtt vagyunk.

sztem se szakadjunk szét,én szivesen maradnék itt is,vagy is itt a régi helyünkön.na de ez nem csak rajtam múllik,a többség dönt.

KépKép
bettike83

Helló, jöttem ide is, amíg írtok ide is addig ide is benézek :lol: Az anyatanyára sokan bejelentkeztek már, aki még nem, jöjjön!!!! Ne essen szét ez a jó kis csapat!

Monka, T.timi gyertek ti is a tanyára

Zsuzs szerencse a szerencsétlenségben hogy ott a műhely a házban, nem kellett messzire vinni :wink: Hát jó hogy nem lett semmi bajod!!! Legalább a másik volt a hibás, fizet? Irigy-irigy hogy mész haza, de jó lenne olyan közel lakni az otthonhoz! A mag már az anyatanyára ír, szóval gyere, regisztrálj!!!!

Illda akkor szorítok még ehhez a héthez, gondolom azért írod, mert ha jól tudom szúrás utáni két hét a rizikós? Eredmény mikor lesz? Nem baj ha nem tudsz jönni minden nap, de gyere a tanyára, már sokan oda írnak!

Monka már jön anyukád? Az jó ha nem kell várnod október végéig!

T.timi hogy vagy, hogy viseled a szomorú terhet? Azért jelentkezz be ha tudsz!

Nlzs már be is léptettelek a tanyára, már be tudsz jelentkezni!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Timi
Őszinte részvétem a mamád miatt!

Rozinante
Köszönöm a szurkolást! Neked is szép hétvégét!

Bettike
Én is remélem! Azért a zabszem ott van. :)

Msi
Azért remélem nem hullik szét a csapat. Én is nagyon sajnálnám, bár csak ritkán tudok jönni.

Nyufó
Ha baj van, az derül ki 2 hét alatt. Elvileg 2 hétig pihenni is kéne, de ezt sajnos nem tudom kivitelezni, de szerencsére nem görcsölgetek.
Anyatanyára regisztráltam, de azt írja, hogy csak meghívásra lehet belépni a topikba. Ebben tudnál segíteni?

Kép
illda

Illda az anyatanyán a fórumunk mellett találsz egy olyan gombot hogy Jelentkezés, arra nyomj rá, ott tudsz írni szöveget, persze elég ha írod hogy te vagy, elküldöd. Az megjelenik a fórumban és be tudlak engedni. Azért próbálj pihenni ebben a hétben, fontos lenne, csuriban a kezem!

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó estét :)

Msi: szerencsére nem vagyok duplán kajás, csak rosszul esett, hogy azt mondta a védőnő, hogy "nem kell 3 helyett enni" :( Nem is ismer! Sokszor párom nyüstöl miért nem eszek többet, de nem kívánom, nem fér belém, nem megy le, erőltetni nem fogom :)

Monka: sajnos odáig fajult az elektronikus világ, hogy bárki bármihez hozzá tud férni, ha elég ügyes, vagy van egy megfelelő ismerőse :( Sajnos :( Ez ellen sok mindent nem tudunk mi tenni.

Spumilla: a cukkerra gondolsz? Mert ha igen, én addigra annyira ki voltam száradva, hogy csak a vizet láttam magam előtt :lol: Szerintem túlélném még egyszer :lol:

Rita: a vérnyomás bizony problémásabb dolog, de meglátod, minden rendben lesz :) Tessék a célt látni magad előtt, már nincs annyira nagyon sok hátra! Oké?

Bettike: te kis teszveszes felbújtó :lol: a textilpelusos nekem bejött, már itthon vigyorog egy doboz tetrapelenka 4 kifogóval :lol: Jó sok mindened van már :)

Illda: irigyellek a bátorságodért, én nem bökettem volna meg magam, pedig nekem is javasolták, csak mi már kifutottunk az időből :oops: Minden rendben lesz, meglátod! :)

Zsuzs: kicsit lassítanod kellene, csak egy icipicit, vagy legalábbis vigyáznod magadra! :) Tudom, hogy hajtós az életed, csak kérlek, vigyázz magadra! :)

Én nekem mindegy, hogy hol vagyunk, de a szívem szakadna meg, ha szétszakadnánk :( :cry: Ez mégis csak a mi "csodatopikunk" :)
Nélkületek idáig nem jutok :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Kismamik!

Jó régen nem írtam semmit, nem is olvastalak benneteket. Sajna elég sok problémám van, főleg a terhességből adódóan és néha semmihez nincs kedvem.
Röviden: már 4 hete köhögök, úgy néz ki reflux alakult ki nálam és ami a legújabb, hogy normális vércukor szint mellett +++ cukor van a vizeletemben.

Azt szeretném kérdezni, hogy van e másnak is?

Kép
krisz0923

krisz

de jó h jöttél,sajnálom a sok bajt,nem is tudok rá mit irni..kitartás :)remélem jobb lesz idővel.

nálam ilyen nincs.

én irtó rosz derék,csipő fájással küzdök,náha még a bal lábamig elmegy és alig birok megmozdulni,sirva megyek wcre is...én ezzel küzdök..

többiek?nálatok van ilyen?

csillag

jaj de jó,örülök h jó vásárt csináltál :wink: :) szivesen segitettem benne.olyan jó is tudni mennyi kis pici ruci várja a kis gazdáját :) én is szivesen pakoláasznám őket,de be vannak zacsizva és nem szivesen bontom ki.majd 1 hó mulva mikor kezdem a mosást,pakolászást :)

én pont azért szeretném ha ez sem szünne meg,a mi kis csodatopikunk :)

ilda

elhiszem,persze,mindannyiunkban benne lenne a félsz.mikor az afpt alacsonynak találták akkor én is picit megijedtem,de aztán nem ltt baj hála az égnek.
nálad sem lehet baj :)

KépKép
bettike83

a fórumváltás-csodafórum dilemmához szeretnék hozzászólni.

zuhanyzás közebn azon gondolkoztam, hogy a csodafórumunk tőlünk működik. akárhova megyünk is, ott lesz velünk és továbbra is teszi/tesszük a csodákat!
a mi csodánk az összetartásban, az egymásra találásban, sorstársiasságban, pozitív gondolkodásban és természetesen a babavárásunkban van.

természetesen köszönjük, hogy a babanet helyet biztosított az elmúlt lassan 6 hónapunknak és köszönünk mindent, ami ehhez kapcsolható volt,

de azt hiszem, ha közülünk többbeknek is az volt az igénye, hogy legyünk privát banda, akkor egész nyugodtan áthelyezhetjük a székhelyünket úgy kollektíve (ahogy ez már szivárogva épp történik is) és kimondhatjuk , vagyis az alapító kimondhatja nagybetűvel hogy a topik az anyatanyán él tovább. más körülmények közt, de ugyanazon csodák és összetartással.

ugy látom, hogy sokan több topikot is látogattok, de senki nem tiltja, hogy ez továbbra is így legyen, akinek van ideje ésbarátai másik forumokban.. szoval ez mindenki saját döntése.

az átszivárgás már megkezdődött, csak azt szerettem volna elmondani, hogy ez nem egy fájdalmas dolog, éppen ellenkezőleg. ez egy fejlődés. hisz igény támadt mélyebb, privátabbb témák kibeszélésére, szóval... akkor talán gyertek, ha időtök engedi.

személy szerint- és ezzel zárom is hosszúranyúlt elmélkedésem, amiért nem kérek elnézést :oops: :lol: -nekem ez volt az utolsó bejegyzésem ide, mert időm nem engedi hogy két helyet látogassak, kövessek és reagáljak le. feleslegesnek is tartom.
legközelebb azért fogok jönni, ha lesz egy kis időm, hogy várandósnaplót varázsoljak a hozzászólásaimból, magamnak, magunknak, a gyereknek, akárkinek.. hisz itt irtam le mindent, amik történtek velem ezalatt a közel 6 hónap alatt...

viszlát babanet. köszi, hogy ilyen sokáig befogadtál!

Kép
spumilla

Sziasztok!

Én,mint 'zugolvasó" nagyon nagyon sajnálom,hogy elmentek! :(
Valószínű,hogy januárban lesznek meg a babáink,jó lett volna tapasztalatokat olvasni! :( Eddig is sokat segítettetek,még ha nem is tudtok róla!
További boldog és gondtalan pocakosodást,és sok sok egészséges kisbabát kívánok Nektek!
Jó csapat vagytok!Maradjatok meg ilyennek!
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

ancsa

nyugodtan gyere te is,és persze nem zugolvasóként hanem irj nekünk.szova ha van kedved,gyere :) megtalálsz minket a januáriaknál és biztos kapsz meghivót is :wink: :)

Ja és gratulálok az ikrekhez,te lennél a harmadik ikeres anyuka a csapatunkban :)

KépKép
bettike83

Teljesen egy húron pendülök Spumillával, ahova megyünk, együtt, ott működik tovább a mi kis csodatopikunk, hisz mi tesszük azzá együtt! Aki nem jött még az anyatanyára, csatlakozzon, ne hagyjuk hogy szétessen a mi kis csodánk amit együtt hoztunk létre!!!!

Ancsa ha van kedved gyere regisztrálj, beengedünk szívesen ahogy Bettike is írja. És mint tudod van két ikresünk, szóval még egy közös pont neked a januáron kívül!

Anka, Salsifraga beengedtelek titeket, tudtok már írni a másik helyre!

Krisz azt hiszem Avrenim írta pont nemrég, hogy neki is ez volt, de ez sok kismamánál van terhesen állítólag és nem gond. Átköltözünk az anyatanya.hu-ra, regisztrálj, utána a 2011. babanetes januári babások vagy valami ilyesmihez jelentkezz és beengedünk. Sajnálom hogy nehéz a terhességed, gyere, beszélgess velünk, hátha jobb lesz egy kicsit :)

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok,
én is regisztráltam az anyatanyán.
Nyufó,
légyszives "engedj be". :)
Köszönöm!

Kép
balimamika

Bolygó, Krisztin, Rita, Dalmicsek, Irbil, Syl, Adri, T.timi, Klem, Illda, Monka, Zuzs

Lányok, átköltözünk az anyatanya.hu-ra. Regisztráljatok, jelentkezzetek a 2011. januári babavárók a babanetről fórumba!!!! Gyertek, ne hagyjuk széthullani a csapatot, a többiek már ott vannak!

KépKép

KépKép
nyufó8

Balimamika beengedtelek!!! Gyere!

KépKép

KépKép
nyufó8

Jöttem, Nyufo! Köszike. :)

Kép
balimamika

Többiek is gyertek ám :wink:

KépKép
bettike83

Kedvesek vagytok,köszönöm!
Már kértem is beengedést! :D
Bár azt írja,hogy nem fogadtok új tagokat... :?:

Kép
Kép
ancsa81

ancsa

én engednélek,remélem a többiek is.

KépKép
bettike83

Bettike!
Természetesen,beszéljétek meg!
Megértem azt is ha nem!
Ti egy csapat vagytok!Én csak 2x írtam a fórumba! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Megbeszéljük mindenképpen :) de sztem jöhetsz :)

KépKép
bettike83

Felhívás

Ezen a fórumon idáig olvasható csapat átköltözött az anyatanya.hu-ra. A csapat döntése értelmében új tagokat nem veszünk már be, a fórumot zártan kívánjuk működtetni.

A még hiányzó tagjainkat (Bolygó, Krisztin, Dalmicsek, Irbil, Adri, T.timi, Klem, Monka, Zuzs) megkérem hogy regisztráljanak az anyatanya.hu-ra, ide már nem fogunk írni a továbbiakban.

Ez úton mondok köszönetet a Babanet csapatának, hogy biztosította a helyet nekünk ezzel lehetővé téve egy ilyen szuper csapat kialakulását!

KépKép

KépKép
nyufó8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: