Anyatanya: lányok, most nyugodtan kövezzetek meg azért amit írni fogok, akár ki is dobhattok, de már le kell leírnom, amit gondolok: én nagyon "megszerettelek" titeket és az tény, hogy nem ismerjük egymást nagyon sok szempontból, mégis van ami összetartson minket (még)

Az ember néha könnyebben beszél az érzéseiről és kér tanácsot "kívülállótól" (elnézést a kifejezésért, nem jutott eszembe a másik szó), mint attól, aki már ismer minket és az életünk egy része

ez nem véletlen, ugye egyrészt azért van ez, mert aki ismer minket, az másképp látja az életünket, mint mások és másrészről sokmindent könnyebben ki merünk mondani és kérdezni egy kívülállótól, mint ismerőstől

ugye ha van egy csapat, akik már "mélyebben" ismerik a másikat, valószínűbb, hogy jobban össze fognak tartani a későbbiekben

Nos igen, a képek olyanok amilyenek, "beszélnek" rólunk

én a babaképeimet direkt le szoktam szűkíteni, hogy ne látszódjon más, csak a picim, a többi fotót persze le lehet venni és sajna fel is tudják használni, ha akarják

Őszíntén szólva nekem mindegy , hogy itt van a csapat, vagy másik topicban, csak maradjunk együtt

Nyilván egy zárt topicban sokkal jobban ki tud bontakozni az ember és ez természetesen sokkal jobban össze tudja tartani a csapatot

itt jön a DE: sajnálatos módon már nincs olyan zárt hely, amihez ne férnének hozzá ahhoz, amihez csak akarnak

ismeretségi körben is előfordult már, hogy zárt helyről kikerültek a nyilvánosságra az adatok, infók....nem azért mert keresték céltudatosan, hanem azért, mert csak ki akartak szúrni néhány emberrel

nekem nem volt még ilyen "élményem", de velem pl az fordult elő, hogy feltörték a mail fiókomat és gyakorlatilag használták, pedig elég bonyi volt a jelszavam és a felhasználónevem is

sajna ilyen tényleg van, nem lehet mit tenni

ezzel a szóáradattal csak azt akartam kimondani, hogy részemről nincs akadálya a másik fórumnak se és nyilván bátrabban merek írni én is a napi dolgaimról, de ott se tegyünk fel olyan képet vagy adatot, amit megbánhatunk később

amugy meg bármiről írhatunk

ne haragudjatok, ha valami nem úgy jött le, nem akartam megbántani senkit, csak az én véleményemet írtam le

szóval akár anyatanya, akár babanet, maradjunk együtt

én személy szerint a tanya mellett szavazok a fent említettek miatt, de én is azt mondom, hogy szavazzunk
Mára abba hagyom a szövegelést

holnap jövök és addig is pocaksimis estét mindenkinek