Sziasztok!
Ahogy ígértem beszámolok a tegnapról:
¾ 8 körül jutottunk be és fáradtsága ellenére mosolygósan fogadott Dévisz. Ez nagyon jól esett és meg is nyugtatott egyben.
Szóval átadtam a papírtartozásaim, minden rendben talált… csak egy-két dolog hiányzik, de ettől függetlenül indulhatok a programmal.
Ahogy sejtettem a Mária utcába elküldött bennünket, ezt ma el is intéztük. A vérképemből lemaradt az alvadási idő, vércsoport-ellenanyag, de ezeket ráérek a punkcióig megcsináltatnom.
Ami új volt számomra és meglepett, hogy július 1-től aki PCO-s azoknak kötelező az inzulin rezisztencia és terheléses vércukor vizsgálat + szigorú ’mediterrán’ diéta.
Így mától szinte teljes szénhidrát (cukor) megvonáson vagyok, ami egy kicsit most kínzás, mert hétvégén lagziba megyünk….
Hétfőn megyek is ezekre a vizsgálatokra. A diétát azért is kéri, mert igaz, hogy van gyógyszer az IR-re, de ő nem adja, mert fejlődési rendellenességet okozhat a babánál.
Megnézett uh-val is, szokás szerint mindkét petefészkem multicisztás.
Vasárnap kezdem a szurikat, a húsevést pedig már most ezerrel, mert nagyon túlstimus hajlamos vagyok.
Szintén új volt, hogy kielemezte az eddigi programokat, leleteket stb. és közölte, hogy 15 %-nál több esélyt a sikerre nem tud adni. Hát ez nem sok. El is keseredtünk

, de azzal nyugtatom magam, hogy mégsem 0 %! Úgy gondolom, amíg a legkisebb esély is megvan arra, hogy babám legyen nekem is, addig nem szabad lemondani róla.
Kagyló,
Sajnos az alacsony progeszteron szintem miatt nincs spontán peteérésem, többek között ezért is hosszúak a ciklusaim.
Bari,
Nekem Apánk azzal indokolta az autózgatás mellőzését, hogy az éppen megtapadt bébit a finom rázkódás még kimozdíthatja a helyéről. A magyar utak minősége pedig ugyebár ….. Ha majd stabilan beágyazta magát(magukat) a babók, akkor lehet autózni is.
Tulipán,
Te is kezdhetsz? Mi volt tegnap?
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!