Sziasztok!
Köszi lányok

Nagy sikerélmény volt a horgolás az biztos, úgy örültem neki.
Én szeretem a babanetet nagyon, Regivel még zugolvasóként olvastam és nagyon sokat segített az a fórum sok kérdésemben, nagyon jó volt hogy tudtam őket olvasni

Lehet mi is sok lánynak segítünk a felmerült problémákkal akik nem mernek írni, mint anno én. Én szívesen maradok, de ha a csapat úgy dönt hogy megy, akkor ne hagyjatok itt, megyek én is, csak szóljatok hogy jelentkezzek be oda

Azért aki oda is elkezd írni, jelezhetné itt, hogy lássuk hogy alakul ez a kérdés.
Lányok most jöttem rá hogy már mindenki elhagyta a félidőt!!! Ahogy írtam be Zsuzs új adatait jöttem rá, hogy már ő is mindjár 21 hetes
Spumilla, Kis-Csillag videó alapján csináltam a virágot, ha érdekel titeket, bármi kérdés van tudok segíteni mert már kielemeztem:
http://www.youtube.com/watch?v=_5UsK-mN ... re=related
Nekem most 3-as tűm a legnagyobb itthon, így azzal csináltam, de nagyobb tűvel, vastagabb fonalllal nagyobb lesz, a videón is nagyobbal csinálja. Meg persze csak ez a két színű fonalam volt itthon, kezdésnek vettem, de jövő héten fogok még venni színeket, mert nem nagyon volt választás, milyen színből álljon
Zsuzs De szépen megnőtt a babód neked is és most vettem észre hogy neked is már megvan a félidő!!! A kép meg nagyon édes

Genetikai UH-hoz nagy gratula!
Avrenim örülök hogy másodszor túlélted a terhelést és jó lett az eredmény. Azért a zsömis verzió felhasználóbarátabb aki nem bírja a cukros löttyöt. Még semmi tervem nincs a virágokkal, csak próbáltam megcsinálni őket

A kullancsot nagyon sajnálom hogy bekaptad, de ha még egyáltalán nem szívta meg magát akkor nem lesz gond, mert amikor már szív, akkor ürít is vissza és fertőz ha esetleg olyan. Figyeld a sebet, de biztos nem lesz semmi és időben elkaptad. Általában amikor nap közben felviszem aludni Regit, azt a két órát szoktam kihasználni, mert különben kiszedi a fonalat meg a tűt a kezemből

De sokszor van más dolgom akkor is, úgyhogy nem minden nap jön össze. De azért hiába van gyerek, az anyukának is kell egy kis kikapcsolódás, különben be lehet csavarodni, szóval azért igyekszem kicsit magammal is foglalkozni néha. Érdekes amít írtál arról a csajról, tényleg jól megszívta akkor.
Kis-Csillag az ikrek is pociban tudnak olyan hosszúra nőni, mint azok a babák akik egyedül vannak? Én azt hittem hogy kisebbek és könnyebbek. Hát akkor lesz egy haskörfogatotok Msi-vel az tuti

. A virágokat csak úgy csináltam, semmi terv nincs velük egyenlőre. Találtam neten és úgy megtetszett, gondoltam megpróbálom megcsinálni. Az első még nem lett tökéletes, egy két dolgot rontottam, aztán a második már sikerült. De az elsőn se látszik hogy még nem pont úgy sikerült, mert önmagában az is aranyos. Kitartás a terheléshez, mikor lesz eredmény?
Spumilla nem jön be a link, bemásolod újra? Kíváncsi lennék mi tetszik
Rozinante Köszi

Én is már túl vagyok a hímzésen, keresztszemesen, illetve azt még csinálom (
korábban töltöttem fel ide munkáim, itt Angliában sokkal komolyabb minták vannak mint otthon, jobban kiforrott), gyöngyöt is fűztem, szóval szeretem a kézimunkákat. A kötést próbáltam még jó pár éve, az nem jött be akkor. Aztán valahogy a horgolás szimpatikusabb volt és annak lendültem neki, de így hogy van sikerélmény is, lehet később megpróbálom majd megint a kötést is

Elhiszem hogy nehéz minden reggel ott hagyni a pici babódat, el sem tudom képzelni

Rossz hogy így hozta az élet, azért szorítok hogy a másodikkal már többet tudj otthon lenni.
Nono nekem azért a gyerekléttszámom egyel kevesebb, annyival több az időm, azt meg kihasználom

De nekem is telnek a napok, pörgök rendesen, vannak napok amikor egyáltalán nem jutok hozzá, van amikor igen. Lehet hogy előbb fogant a babód nem? Én is a 28-at tűztem most ki. És a neten meg nem szoktam olvasni utána dolgoknak, mert csak a szívbajt hozza rám, Regivel pocakosan ezt többször megcsináltam és megfogadtam hogy soha többet.
Rebeka hajrá net, azért jó hogy a melóhelyről is tudsz helyzetjelentsét adni! Köszi a dícséretet
Msi nehéz döntések ezek Balóval, de most próbáld meg kiélvezni hogy tudsz pihenni kicsit, aztán ha visszajön, akkor majd meglátod hogy jó döntés volt-e

Ha nem, akkor is még ilyen kicsik azért viszonylag hamar kiengesztelhetőek szerencsére. Regi is ilyen különen, nem egy bújós fajta, jól megvan nélkülem is, szóval teljesen megértem mit érzel, hülye érzés. De még mindig jobb, mintha tapadna mint a matrica és ha kilépsz a szobából kiakad a gyerek, van ilyen ismerősöm is, na azt inkább ne, akkor legyen ilyen. Köszi a dícséretet
Bettike köszi

Hát még csak tanulgatom, de babás dolgot is jó lenne csinálni. Nem nagyon vannak mintáim, de a neten sok van, csak meg kell érteni, majd keresgélek
Monka hát megértelek nagyon, rossz hogy messze vannak a szülők. De az klassz hogy anyukád itt lesz egy hónapot, azért az sok idő! Meg hogy kilátásban van mikor költöznek haza, csak addig kell kihúzni! Köszi a dícséretet