A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Rugó eddig egyszer kapott antibiotikumot, akkor is egy napig kapta, szóval hatni nem hatott, az biztos (kell állítólag vagy három nap, hogy kifejtse a hatását).
Amikor az orvos sem tudja, hogy mi a baja, akkor inkább nem adtuk be - pl. a háromnapos láza alatt írtak neki, de mivel nem nagyon volt tünete, kiváltottuk, de nem adtuk be. Én meg a babanetről sejtettem, hogy ez háromnapos láz lesz.

Vagy: vírusos a dolog, kapjon antibiotikumot... Ilyenkor G. nem hagyta.

Egyszer volt olyan állapotban, hogy el is kezdtük, de akkor meg hipp-hopp meggyógyult.

Kép
vindolanda

Dettyk!
Pankának boldog szülinapot :) és K.Timi Ádijának is :)
Mára pedig Bercónak és Hajni Lillájának kívánunk bolodg szülinapot :) :)

Mátéknak meg boldog névnapot :)

Ti pizsamában altatjátok a gyerekeket? én soha nem tettem ilyet,pizsi az esti ruci :) :oops:

Irina!
Téged is el kell küldeni önbizalomnövelő sóműsorba :) ollllllllyan lökött vagy :) szerintem szép vagy és csini is :) :) olyan Irinás :) :)

én öregszem és szoknyásodom :) régen alig hordtam szoknyát(mert öcsém szerint: vaddisznó lábaim vannak) most meg... :) még miniszoknyám is van :) meg lila egyenharisnyánk Vindoval :)

ma elmentünk Míráékkal tűzoltóságot megnézni :) az ovisok élvezték,Bálintom meg mit ne mondjak... mikor mondta a tűzoltóbácsi :oops: (csinik és fiatalok voltak :shock: :oops: 8) ) h. locsolhatnak,olyan hisztiroham jött rá :) :) szegénykém azt hitte egymást fogják locsolni(iszonyatosan utálja a vizet,nyáron majd 1 hónap kellett míg nyakon merte önteni magát)
a buszozás tetszett neki :) lányom tűzoltó akar lenni(még szerencse lányok nem lehetnek,Bálintnak nem ez lewsz a szakmája :) :) :) )

képek tutik megyek is cupp mindenkinek :)

KépKép
viranka

Na, jól lebuktam a lila harisnyámmal is :lol: :roll:

Van egy ismerősöm, akinek az egyik gyermeke most kapott pszichológustól igazolást, hogy víz-fóbiája van, így nem kell a kötelező iskolai úszáson részt vennie :roll:

Tűzoltóság 8)

Itthon közben nagy probléma van. MOndtam Rugónak, hogy a hupikék t. figura marcipán, meg lehet enni. Leharapta a sapkáját, de közben rájött, hogy így már nem lesz többé szép figurája. Öt perc keserves sírás.

Kép
vindolanda

Véletlenül nekünk is van itthon csokis tejszínhab, isteni :oops: ...

Hajni is hogy eltűnt :( ...
Boldog szülinapot Lillának!

Mátéknak pedig boldog névnapot!

Én is szoknyásodom, mondjuk 3 db van és ritkán veszem fel őket, nekem X lábaim vannak, de mostmár lesz@rom :wink: . Lényeg, hogy ne legyen melegem. Mondjuk van egy térdig érő, csípőben szűk, alatta rakottas farmerszoknyám, azt szeretem nagyon, de már abból is kezdek kihízni :oops: ...

Viranka, jó lehetett jóképű tűzoltóbácsik között 8) , nem csodálom, hogy Míra tűzoltó akar lenni :wink: ....

Irina, szerintem is lökött vagy :D ! Nagyon csini vagy!!!!
dettyk

Szegény Rugó :D .
dettyk

Rajtam kb. 10 éve nem volt szoknya. Mikor kisebb voltam, anya mindig erőltette volna. A két fiú után szeretett volna egy habos-babos kislányt. Én meg sose értettem, hogy ha a fiúk rohangálhatnak mezítláb vagy tornacipőbenm meg szakadt nadrágban, nekem miért nem lehet. Így aztán már három-négy évesen téptem le magamról a masnikat, szalagokat, és tiltakoztam a szoknya ellen. Azért néha sikerült rám adnia, de mióta önállósodtam, már nem hordok soha.

Az én lábam amúgy nem x, hanem az ellentettje kicsit, és nagyon vékony :roll: :lol:

Dettyk, már megnyugodott, és mikor nem figyelt, eldugtam a marcipán-törpit.

Kép
vindolanda

Ellenben most a falat akarja firkálni egy tollbetéttel :x

Kép
vindolanda

Panka is mindig a falat akarja firkálni, mondjuk leginkább azóta, amióta a szobájában felfestettem Micimackóékat, a mi szobánkat pedig "faltetoválással" dekoráltam 8) . Így nem is csoda, ha tőlem is ezt látja :wink: . Megyek a kocsiért a karosszériáshoz, aztán dolgozni :evil: .
Szép napot mindenkinek!
dettyk

Jó munkát, Dettyk!

Amúgy Rugó is látta tőlünk, a múltkor polcot fúrtunk fel, és amikor belőttük, hogy hol is legyen, firkáltuk a falat a tollbetéttel. Ezeket bezzeg megjegyzi 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Ismét itthon. Már egyszer hazaértem, készítettem gyorsan harapnivalót magamnak, aztán kiértékeltem a vizsgálati anyagot, majd miután a Kedves ishazaért Bercóval, elindultunk ismét.
Ja, és ma jelentkezett egy anyuka, hogy megnézném-e a gyerekét. :lol: Az egyik kedves barátosném ajánlott. :lol: Így, ha minden igaz, akkor csütörtökön találkozom is velük. Mondjuk egyelőre én megyek, hogy egy kicsit figyelgessem a kislányt. Egyébként Vindo, anyuka szerint megkésett b.fejlődésű. A barátnőm kisebbik lányával jár egy csoportba, most mesélte Emese, hogy Adél mindig mondogatta otthon, hogy tanítják beszélni. :lol:

No, ezt a neccet én is megnézném. :lol: Érdekeseket írtok, mostanában én is többször veszek fel szoknyát, ruhát. :roll:

Irina, mi volt a kontrollon?
dmaggie

Már akartam írni, hogy Bercónak általában mindig két tortája van, meg szinte mindenkinek, mert anyukám és a dédi is mindig hoz.
dmaggie

Most látom csak a vonalzómat. :lol: Hivatalosan harmincnyolc perc múlva lesz hároméves.
dmaggie

Isten éltesse Pankát, Lillát, Ádámot!!!!
dmaggie

Maggie, drága Bercót Isten éltesse nagyon sokáig!!!
Köszi a kérdést, a kontrollon minden oké volt, gyógyultnak tekinthető Ádi, igaz, még mindig kicsit náthás.

Verus, Te igazán felvehetsz bármit, úgyhogy hajrá miniszoknyák!

Drágák vagytok, Verus, Detti, engem nem is zavarna semmi magamon, ha nem lennének fényképek és tükrök a világon :-P
A viccet félretéve: azért túl toleráns sem lehet az ember magával, mert akkor tényleg elfolyik a világba.

Másokon nagyon tud tetszeni nekem a szoknya, a ruha, de én tényleg csak nadrágban érzem jól magam. A kedvencem a bő szárú nadrágos klasszikus nadrágkosztümök (lennének, ha lehetne ilyen szárral kapni őket -- állítólag megint divat, de nemigen látok sehol még ilyeneket a boltokban).

Jövök még, csak rájöttem, pisis ruhákat hagytam a zacsiban.
Pelusban aludt Ádi az oviban, csak kifolyt kicsit, olyan sokat produkált. Amúgy csak alváshoz adtak rá pelenkát, amúgy nem.
irina

Na, itt vagyok megint :D

Még egyedül, G. citerázik :roll:

Bercónak, Pankának, Lillának és Ádámnak még sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Éljen a meggyógyult Ádi!

Szia Maggie!

Nem értem, ezzel a neccel mi a probléma? :)
Lányok, nektek nincsen?? :wink: :lol:
De ezt most komolyan kérdeztem :!:

Kép
vindolanda

Vindo, szeretném leszögezni, nekem azért nincs neccharisnyám, mert 1. utálom a harisnyákat, szinte sosem hordok, mert nem bírja a lábam, 2. ha hordok is, az lábfej nélküli és fázás ellen van, 3. a necc nemigen véd a fázás ellen és levágni sem lehet a fejét, mert szétesik :-), 4. harisnyazoknit sem igen hordok, így necceset sem.
Hát ezért. :-)
irina

Vindo,nekem nincs :oops: de nézegetem őket :) viszont vannak csíkos harisnyáim :)
de ez is tetszik most :)
http://www.harisnyadiszkont.hu/termekek ... skotkockas
mikor szakközépbe jártam,akkor volt neon zöld és rózsaszín is :) :) még nagyanyámtól kaptam :) gyerekkoromban én is utáltam a szoknyát,viszont volt pár kedvenc ruhám :)
Lányom meg éjjel nappal abban járna :) neki a nadrágok az ellenségei :)

falfirka :evil: nálunk van pár :( meg Bálint barátom gyönyörű kulccsal okozott sérülések a falon :evil: :evil: már vettem KIKben falmatricát csak még nem volt idegzetem feltenni :?

Irina!
el is felejtettem :oops: megkérdeztem zeneovi szülőn a tanítónénit zongoraóráról(mert hárfa előtt azt kell tanulni,vagyis ajánlott) egy óra 3000,- :shock:
jah és én fogyókúrám :) reggeli,10órai egy nagy bögre kávéstej :) ebéd B. maradéka vacsi meg szintén ha marad maradék :) és este alvás előtt 1 tábla csoki(jó esetben ha hoz R.)

:arrow: lányom a legyen a horvátjkertben babám-at szeretné hallgatni 8)

KépKép
viranka

Irina, én megértelek, mert hasonlóan gondolkodom magamról. De tessék elfogadni, hogy mi igenis nagyon nőiesnek, csinosnak tartunk.
Örülök, hogy Ádi rendben. Na, legalább a nap nagyobb részében nem volt baleset, ha jól értem. (MOndjuk én inkább gumilepedőt használnék. )

Vindo, nincs semmi baj vele, bár nekem nincs és nem is volt soha. :lol: :lol:

Mennem kell, mert nyüszizik az ünnepelt.
dmaggie

Viranka, épp a múlt héten rendeltem egy ilyet :lol: :lol: :oops:
Jó meleg :wink:
És szép lila.

Értem akkor, ha nem hordotok, hát nem :lol:

Csinosak vagytok és kész, ne tessék ilyeneken problémázni :!:

Mennem kell sajna :arrow:

Kép
vindolanda

En is visszajottem, gyerekek agyban, S. suliban. Csinalok valami vacsit magamnak, aztan kicsit munkalkodok az uj termekemen. :)

Boldog szulinapot a mai unnepelteknek, draga Berco, Lilla, Adi es Panka!
Vendég

Maggie, kár, hogy nincs ölelős szmájli, de gondoltam ide egyet :-)
Gumilepedőztek eddig (vittem) az oviban, de mindig bepisilt, és nem is kicsit, ha ott aludt. De ahogy látom, sokan mások is. Lehet, hogy az is benne van, hogy pl. az oviban hűvösebb van, mint itthon (bár ez e szent pillanatban már nem igaz), meg nyitott ajtónál aludtak ma is (az ajtó a zöld udvarra nyílik). Vagy nem pisiltatnak meg mindenkit elalvás előtt. De akkor már inkább pelus az alváshoz, mint folyton nyakig pisisen (már teljes váltás ruhával: min. 4-5 db) sem bírtam, és szerintem így nagyon meg lehet fázni, ha átázott ruhával alszik 1,5-2 órát... De hát csak alakul majd ez is...

Viranka: ez egy elég szimpatikus fogyókúra, főleg a csokis zárás. Ezt a fogyókúrát Te találtad ki v. olvastál róla (hogy pl. a csoki nagyon jó, de csak ha azt esszük magában ;-))? Komolyan kérdem.
Hú, a zongoraóra nagyon drága, majd vmi csereüzletet kéne vkivel csinálni.
irina

Hali
:-)

Vindo: nekem van..de inkább csak a zoknikat hordom..talán 2x volt nec harisnya rajtam

Szülinaposoknak sok sok puszi!!!!

Sport: nálam annyiban merül ki hogy reggel elviszem Emmát oviba ( kb 10 perc és haza, majd du-án érte és haza...hát ennyi, többre nincs időm, de tlán majd egyszer.

szoknya ..szeretem..:-)

torna miatt egész türhető lábaim vannak..azt mondják. :oops: így viszonylag sokat van rajtam szoknya, bár mostanában inkább rövidnaci..csak hát ezzel a munkával nem nagyon lehet..cipelni kell a 3 doboz játékot..örülök ha elbírom, nem hogy magas sarkuban, csiniben nyomuljak..így marad a lapos cipő, farmer vagy szövetgatyó.:-)

nálunk mindenki náthás..emmával kifele jövünk apa befele halad..:-(

Ma voltunk Emmával szertorna edzésen..lehet majd viszem..annyira imád tornázni..nem csoda én is imádtam..még most is ..:-) ( RSG-ztem)

na mit is akartam még írni??..hm nem tudom...
dolgozok, mert apa is jönne..na meg a barátok is kezdődik..:-( ..nem lesz ebből sok munka...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, irok privit nemsokara. En is epp most vittem el Raniat a helyi RSG sportklubba, eleg jok, sok bajnok kerul ki innen. Mikor erdemes egyebkent komolyan elkezdeni?
Vendég

Egy utcsó bejelentkezés. Már megint elaludtam Bercó mellett. Szerintem nem is kínozom tovább magam, hanem lefekszem.

Irina, értem. Akkor inkább tényleg a pelus. Tök jó, ahogyan szervezitek a szegedi talit. :wink: :lol:

Viranka, :lol: :lol: Monodiéta???? Én visszatértem a 4naposhoz. Még vagy 5-6 kilót le kellene adnom. De Te hova fogyózol még. Már alig veszünk észe a képeken. Dögös a zokni.

Ma du én is rendeltem a hdi-ből. Ilyet nem, mert már így is sok lett a dolog. Bezzeg Bercónak elfelejtettem atlétát rendelni. :oops:

Kaqk, azta. Ez nagyon komoly. Már mindent értek. Ettől vagy olyan kis csini, energikus. :lol: Johanna meg balettozni jár.

Jó éjt!!!!
dmaggie

Jó reggelt :)

jé nem Vindo kezdte a napot :)

Irina,engem a kv teljesen megtelít :) szóval azért nem vagyok éhes :)

:arrow: most csak ennyire futja,rohanok tovább :)

KépKép
viranka

Jo reggelt!

Tenyleg, hol vagy, Vindo??

Mindjart indulunk boltba, Ranianak veszek egy uj Dora dvd-t, igy nyugodtan fozok, amig Alex alszik :D :wink:
Aztan ha felkelt elmegyunk csavarogni, mara is nagyon szep idot mondanak.
Vendég

Vindo dolgozik :wink:
MOst épp van két óra szünetem, de holnap is munkanap.

Rugó reggel fél hétkor keltett. Ült az ágyban, és figyelte, mikor mozdulok meg (álmomban). És mikor átfordultam az oldalamra, boldogan üvöltötte a képembe, hogy anyaaaaa.
Onnantól nem lehetett lelőni. Fel akartam kelni hét után, hogy amíg ő alszik, én hajat mosok, szárítok, vasalok, pakolok stb.
De ő úgy gondolta, hogy ma tartja a hiszti nagy világnapját :evil: (pedig nem hisztis amúgy). De ma minden rossz volt. Csigaházak kellettek neki az akváriumból, mikor hajat szárítottam. Aztán besz...t. Meg akarta fogdosni a forró vasalót, és mikor nem hagytam, negyed óráig sírt stb.
Épp hogy elkészültünk kilencre, akkor indultunk.
Egy előadáson már túl vagyok, még délután lesz kettő.

Neccharisnya van rajtam (térfix formátumban).

Kaqk, ez a gimnasztika jó ötlet, biztos szeretni fogja Emma. Rugó unokatestvére akrobatikus rokizik, bár a bátyám minden áron a hip-hop felé akarja terelni.
MOzog is, a feles energiáját is levezeti.

:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, gondoltam, hogy dolgozol, de akkor is szoktal par sort irni :) este sem nagyon jottel.. Rugo nem aludta ki magat, gondolom, azert volt hisztis :D

Tul vagyunk a bevasarlason, vettunk dora dvd-t, Rania nezi is, csondben van :wink: Mag kellett venni egy Peppa Pig-es ceruzakeszletet (nem tudom, ez a karakter megy-e Mo-on, itt nagy slager most, aranyos egyebkent)

Ebed kesz, aztan ha Alex felebredt megyunk baratnozni :D
Vendég

Hú, ezt a Peppa Piget nem nem ismerem :roll:
Mondjuk a hazai rajzfilmkínálatot sem, mert nekünk csak az a 3-4 csatorna van, amit díjmentesen lehet fogni :lol:

Jó barátnőzést délutánra :D

Este-éjjel készültem a mai órákra, reggel meg Rugó nem hagyott semmit csinálni :?

Irina, vonattal nem jutok el átszállás nélkül Szegedre, s bár így is rövidebb az út (nincs négy óra), lehet, hogy a buszt választom. Fél három előtt vagyok ott, majd lepakolom a cuccomat a szálláson, és kimegyek eléd a pályaudvarra. Ott fogok sasolni, biztos megismerlek a fényképek alapján :wink:
Csak írd meg, melyik vonattal jössz majd.

Kép
vindolanda

Hali

Hű de izgi lesz! Csak elképzeltem a "nagy" találkozást ahogy Vinod várja Irinát az állomáson! :lol:

dél alváshoz: Emma is pizsiben szokott, kényelmesebb és nem szeretem az ágyba a játszós ruhát. :-(

Süt a nap..hurrááá.....

remélem lesz kedve a kisasszonynak lemenni bicózni vagy valami, de gyanítom az oviban akar majd még maradni játszani az udvaron..nem is sietek érte.hadd tomboljon.

ma szüreti napjuk volt, vittünk szőlőt és azt préselték..kíváncsi vagyok ..:-)

mosok, vasaltam, főztem, porszívóztam, ettem, dolgozok még kicsit..

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, megint itt vagyok, újabb szünet :roll:

A préseléssel jól össze lehet amúgy kenni a ruhájukat :wink:

Mikor G. meg R. szőlőt préseltek tavaly, akkor Rugó tiszta lila volt, mire hazaértem Böszörményből. Ja, és G. a legjobb ruháit adta rá, abban préseltek :roll:

Én sosem öltöztettem át Rugót a délutáni alváshoz (már amikor még aludt, kb. egy évvel ezelőtt :? ).

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi is még kicsikét itthon. :wink: :lol: A bölcsi után elvittem Bercót a védőnőhöz a státuszra. Nem mondom, hogy nagyon együtt akart volna működni. Például nem engedte megmérni magát. Nagy üvöltözésben tört ki. Aztán meg nem akart velem eljönni az étterembe megrendelni apának és Dávidnak a kaját. Már nem is tudtam kifizetni, mert elindult egyedül. :roll: :oops: Szerencsére ismernek ott bennünket, majd apa holnap kifizeti. Ma még játszik majd Dávid is, megyünk a meccsre, de addig is Bercó Toy story-t néz.

Vindo, Rugónak is jól kezdődött akkor. Bercó sokszor csinál ilyet. :wink: :lol: Minden reggel dráma van egyébként, mert nem mindegy, hogy mit adok rá kabát gyanánt. Van egy kedvenc kapucnis felsője, mindig azt hordaná. De hétfőn nagyon összekoszolta és azóta még nem mostam. Olyan raplikat csinál, hogy reggel Dávid már azt mondta, hogy többet nem jön velünk. :shock: :lol:

Kaqk, ezek mindig olyan izgalmasak a gyerekeknek. Jövő péntektől már B is óvodás lesz. :lol:

Déli alváshoz én sem öltöztetem át Bercót, de ő csak úgy, az ágytakarón alszik délben, egy pléddel. A bölcsiben sem öltöznek át.

Emese, milyen volt a második nap???
dmaggie

Zdori, javulgattok??? Elkezdődött már a suli???
dmaggie

Na, már itthonról.

Maggie, ez egy csodálatos kapucnis felső lehet. Nincs párja :lol:
Akkor Dávid besokallt :P :wink:

Ma megkérdeztem a csanában a gondozónőket, van köztük fejlesztő pedagógus is, hogy mivel ismerik Rugót, és nem félévente látják 10 percre, mint a védőnő, ők mit javasolnak, vigyük-e valahová vagy sem.
Azt mondák, hogy szerintük nem kell, mivel egy hónapja ügyesen utánozza Ádit (aki a kezdeti problémák után nagy haver lett), és szavakat mond szépen. Pszichológiai problémája nincsen. Várni kell pár hónapot, mert vsz. most indul be nála a dolog. Ha szépen bővül a szókincse, akkor nincs gond.

Az szerencsére bővül, ma a jégkrém, biciklisek szó volt az újdonság, de megy pl. a csüccs, a nyisd ki, lapát is.

Hát, egy kicsit megnyugodtam, de éberen figyelek a következő hónapokban :roll:

Sütök neki halat :arrow:

Kép
vindolanda

Annyit mondtak még, hogy nagyon jó megfigyelő a gyerek, ügyesen kombinál, de piszkosul akaratos :roll:
MOndjuk, nem hiszem, hogy nekem lesz valaha is egy nem akaratos gyerekem :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Szülinaposoknak sok boldogságot!

Meg volt hétvégén a névadó szerintem jól sikerült.

Hoztam pár képet nektek:) Kép Keresztszülőkkel

Kép Petra

Kép Petra

Kép

Kép
agica1126

Kép

Kép

Kép
agica1126

Kép

Kép

Kép
agica1126

Ittaz utolsón a keresztanyával:)

Kép

Kép
agica1126

Kép

Kép

Kép
agica1126

Halihó, csajok!

Vindo, de jó, hogy Rugóról ezt mondták a csanában a hozzáértők! Nagyon ügyesen fejlődik!!! Hamarosan itt fogunk fetrengeni a beszólásain, ebben biztos vagyok.
Az remek lenne, ha kint tudnál lenni az állomáson!
Tuti megismersz: 180 centi vagyok, jellegzetes battyogó járással, frufrus legófrizurával (így hívja a fodrászom). Majd telefonszámot még priviben cseréljünk, jó? :-) Már alig várom, ez lesz a legjobb az egészben, h végre találkozunk. Na és miénk a szegedi este pénteken! :-)

Maggie: Bercó is kis akaratos legényke :-) Akartam is Tőled mint tapasztalt és türelmes anyától tanácsot kérni: én azon borulok ki (már jó régóta), hogy Ádi ezer dolgot kér és felbontat, de aztán 2 falat után otthagyja. Ma pl. vettünk csokis tejet, mert azt kérte, két korty, nem kéri (finom volt pedig). Süssek neki tojást, ő találta ki. Megsütöm, három falat, nem eszi tovább. És így tovább. Rengeteg kaja megy a kukába meg belém, mert ugye nincs szívem kidobni, de sokszor a félig rágott undormányokhoz már nincs kedvem. Irdatlan pazarlásnak tartom. Megértem, hogy a kicsik válogatósak, de ezeket Ádi maga kéri, választja, sokszor pontosan tudja, mit kap, nem újdonságok. Nagyon unom már ezt a hóbortját. Ha viszont korlátozom, h azt ehet, amit adok neki, fogja magát és nem eszik, erre elég sokáig képes. Szóval vagy a pazarlás vagy a böjt? Egyik sem tetszik :-(

Ágica: örülök nagyon a képeknek, Petrus csodaszép!
irina

Hogy nevessetek (elég erős, Annapeti-paródia, én az utolsó során konkrétan vinnyogva nevettem, de tudom, ízlések és pofonok):
http://picasaweb.google.hu/110145085321993378491/ApaLaba?feat=flashalbum#
irina

Sok boldogságot az új szülinaposoknak!

Irina! No én is röhögtem egy jót! :lol:

Bár Maggie-től kérdezted, de én úgy gondolom, nem csak felnőttek esetében igaz az, hogy azt csinál meg veled a másik, amit te hagysz neki, hogy megcsináljon. Tehát ha hagyod, hogy Ádi 100 dolgot felbontasson veled, akkor Ádi 100 dolgot fel fog veled bontatni, mert az milyen jó buli, addig is csak vele foglalkozol. Kínálj neki alternatívát. Csokis tej vagy narancslé. Kettő közül válasszon, és slussz. Te irányítasz, mert csak egy alternatívát adsz, de ő mégis azt érzi, hogy az van amit szeretne, mert ő döntött. :wink:
Egyből leszoknak erről a mini terrorista szerepről! :lol:

No ebből is látszik, hogy képes voltam 1 hsz-t elolvasni.

Zsozsikám ma sírt az oviban, hogy maradjak vele, én meg mikor eljöttem - sírtam. :cry:
Alakul ez, végül is csak 3 napja jár.

Ma voltam Gegivel pöttöm tornán. Na ki volt a renitens a 20 gyerek közül :roll: :twisted: . De a végére már egész jól belejött, pillanatokra már azt csinálta, mint a többiek. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Testvéri szeretet! Mindkét képen röhögnek! :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Reggelt!

Olvasgattam vissza.

Necc harisnya: nekem nincs,de lehet beszerzek egyet. Tetszik a bokánál villantós megoldás.

Szoknyát nem hordok,nincs hova.Azért,hogy oviba abba vigyem őket aztán fél óra múlva levegyem itthon nincs értelme,mármint annyira kiöltözni.Nálam már ennek számít.

Örülök,hogy Ádi is jobban.

Milyen nagy már Zsozsi is kész nőci :shock:

Mi is beszoktatáson. Egy de. 6szor megyek oviba. :?

Niki én sem ismerem a Peppa Pig-es ceruzakészletet.

Tudom,hogy akartam még valamit,de nem emlékszem.
varga tünde

Akkor a rend kedvéért beköszönök. Jó reggelt :D

Majd jövök bővebben Böszörményből olyan fél kilenc körül.

:arrow:

Kép
vindolanda

Egyelőre nincs itt senki. Majd óra után visszanézek :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!
Mesi, nagyon édes Zsozsó és Gegi (mekkora már ez a fiú, te jó ég!).
Nagyon köszi a tanácsot! Igazából választ Ádi, ez még kisebb gond lenne, a nagyobb az, hogy amit választ, azt utána nem fogyasztja el. De tény, hogy ellen kell neki állni, mert ha nem eszi-issza meg, utána nyilván előbb éhes-szomjas és kezdődik az egész elölről. De tényleg kiakadtam azon, hogy bemegyünk a boltba, "mit kérsz?", megveszem (étel, ital), majd leülünk enni és ő nem kéri (nem azért, mert nem éhes, hanem mert csak). Annyira nem jó evő azért, hogy hagyjam a fenébe mindig a kis hóbortjait. Na mindegy, próbálkozom.

Szia, Vindo! Jó tanítást! :-)

Tündi: á, a tudat is számítana, hogy neccharisnya van rajtad. Nekem elég elképzelni, úgysem venném fel :lol:
irina

Na, jövök akkor.

Mesi, nagyon szépek a gyerekek :D
A pöttöm tornát megnéztem volna 8)
Szegény Zsozsi és szegény Te :( De alakulni fog, hidd el.

Válogatás - szerencsére Rugónak a legtöbb boltban adott, hogy mit kap. Szóval kubut, fornettit, kürtős kalácsot. Meg aztán nem beszél, így a kezébe nyomok valamit, aztán kész :roll:

Ágica, Petra igazi nagylány. Csinos :wink:

Tünde, és szólnak, hogy baj van, azért kell menned? Mi történik?
Végre egy megértő ember. Éljen a necc-harisnya :P :lol:

Irina, ha már ott tartanánk a fetrengésnél, boldog ember lennék :roll:
Majd kiszúrlak a lego-frizurával 8)
Rugónak van egy játéka, amiben ül egy műanyag figura, na, annak meg pont olyan haja van, mint Rugónak.

Majd lefotózom, ha hazamegyek.

G. ma Gyöngyösön van. Ötre megy Rugóért. Én hamarabb végzek, busszal megyek haza, pakolhatom a kupit. Két nap munka, és bokáig járunk a koszban :x

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Lányok, aki tud segítsen Danikának

http://segitsdaninak.blogspot.com/

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: