[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

voltunk a műtétet megbeszélni. egy napos sebészetet választottam mert a miló nem alszik el idegen helyen.
még lehet hogy azért elnézünk máshová is mik lehetőségek de ez ennyiből szimpatikus nekem hogy másnap hazamehetünk.
itt nov. 17-ére lenne időpont.
most kinyomták neki a kukiján a váladékos zacskót és az enyhe letapadást felszakították. most két hétig kell napi 3x betadinozni és fehér vazelin kell rákenni.

most ennyi mert anyunál vaguynk majd jelentkezem még otthonró.

dita75
 
 


Dita,

akkor ez az orvos is ugyanazt a műtétet javasolja?
Sajnálom, ha műteni kell, de tényleg könnyebbség lenne az 1 napos sebészet.

Lányok holnap gondoljatok ránk, mert Dávidkának holnap mossák át a könnycsatornáját, mert születése óta még nem dugult ki és a jobb szeméből nem jön könny.
Fél 12-re kell mennünk a szemészetre, utána viszik fel a műtőbe valamikor. Állítólag fájdalommentes beavatkozás (bár melyik baba nyilatkozta, hogy ez nem fáj arra kíváncsi lennék...), de én rendesen be vagyok tojva, gondolom inkább kellemetlen lesz, hogy lekötik kezét-lábát-fejét stb...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


itthon vagyunk, most van időm írni. Én már most annyira idegenkedem ettől az egésztől. Legszívesebben elfutnék a műtét és mindenféle kínzás elől de sajnos nem tehetem. :(

Már ez a fitymaletapadás megszűntetése is totál gáz volt. Ömlött belőle a vér, gyerek ordít. Reggel 5.30-kor fel kellett keltenem. Egész úton nem aludt semmit pedig nagyon fáradt volt és álmos.
Már nem tudtam hogy mivel hallgattassam el mert a párom eléggé ideges a pesti csúcsforgalomban most is dugóba kerültünk de szerencsére odaértünk időben és hamar be is hívtak csak kellett még egy órát várnunk az érzéstelenítő hatása miatt.
Felrángatta a fitymabőrt és ezután jöhettünk el. 4 órán át szenvedett a Miló pedig kivittem addig az egy órában babakocsival hátha picit el tud aludni de nem. Aztán amikor már mentünk vissza az autóhoz újra betettem, vergődött mint a partra vetett hal de kb. 20 méter után úgy beájult hogy azt sem hallotta meg hogy a Klinikáknál túrták épp ezer decibellel az aszfaltot.

Szóval az a lényeg hogy valószínűleg a Sote 1. sz. gyek.-t fogjuk választani az egy napos sebészet miatt, mert másnap hazaengednek. A Milót képtelenség idegen helyen alvásra bírni. Ő egyébként is nagyon helyhez ragaszkodik pedig próbáltam vinni őt ide-oda de itthon érzi csak jól magát igazán.
Igaz egy hétig bent lesz a katéter de állítólag dupla pelussal meg lehet oldani a vizelet ürülését és csak ha kaka van kell az alsót kicserélni. Nem tudom mi lesz mert én már most totál rosszul vagyok ettől a letapadástól. Ma még kétszer kellett nekem megcsinálni hogy totál hátrahúzom a fitymát és lekezelem betadinnal majd bőségesen vazelint kenek rá. Két hétig napi 3x kell kínoznom. Remélem holnap de legkésőbb holnapután már nem fog neki ennyire fájni. A Miló kapkod a fütyiéhez és krokodil könnyekkel bömböl. Annyira rossz, engem még az orrszívás is totál megvisel akkor mi lesz majd a műtét után??? Már most teljesen ki vagyok készülve és már nagyon bánom hogy beszedtem az utrokat mert ez is közrejátszott abban hogy ez a betegsége kialakuljon. Sztem az utro nélkül is megmaradt volna de persze később mindig okosabb az ember, meg ha nem sikerült volna megtartani akkor meg azért ostoroznám magam hogy miért nem szedtem .... szóval nem könnyű ez az egész.
November 17-re kaptunk időpontot. Előtte 6 órával nem ehet, két órával nem ihat. Na ez is érdekes lesz mert a Miló egy kis zabagép.
Majd a műtét előtt kell megtartani a szülinapját a kis drágámnak, mert a lábadozás bele fog esni szegénykémnek a nagy napba.
Nem nagyon várom a szülinapot valahogy..... eléggé be fogja árnyékolni ez az egész..... :(

MONIC
Drukkolok hogy fájdalommentes legyen a vizsgálat.

dita75
 
 

 
 

[quote="dita75"]i írta:dita75 Már most teljesen ki vagyok készülve és már nagyon bánom hogy beszedtem az utrokat mert ez is közrejátszott abban hogy ez a betegsége kialakuljon. Sztem az utro nélkül is megmaradt volna de persze később mindig okosabb az ember, meg ha nem sikerült volna megtartani akkor meg azért ostoroznám magam hogy miért nem szedtem .... szóval nem könnyű ez az egész.


.
ez komoly? ki mondta?
nagyon drukkolok,hogy mihamarabb túllegyetek rajta! ölellek


Monic gondolok rátok holnap!


Lina ovi tetszik Lilinek?

Vikimami hogy vagytok? hiányzol!

Zsigikémmel mától családi napközibe járunk

:lol:

Mindenkinek puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Dita,
Nagyon sajnálom, hogy ezen át kell(ett) esni Milónak! Tudom, hogy most mit érzel, én 3,5 hétig amikor bementem Rékát látogatni sírógörcs kerülgetett. Szörnyű volt látni, hogy hol a lábából, kezecskéjéből, vagy éppen a fejéből áll ki az infuzió. Amikor senki se látta nagyokat bőgtem, bár néha azért máskor is eltört a mécses. Azóta nekem meg se kottyan egy orrszívás, vagy éppen oltás, mert tudom, hogy az ő egészsége érdekében kapja. Szerintem Te is csak erre gondolj, hogy az ő érdekében csinálják meg ezeket a fájdalmas vizsgálatokat, illetve műtétet.
Remélem, hamar meggyógyul Miló, és nem emlékszik majd ezekre a napokra, hetekre!

Monic,
Hogy viselte Dávidka az átmosást?
Gratula a forduláshoz! :D

Linácska,
Milyen volt az ovi? Sajnálom az ínyedet! Gyógyul már?

Mi ma voltunk a SOTE-n a koraszülött utánvizsgálaton, és minden rendben volt. A gyógytornász azt mondta, hogy gyönyörű szép a járása Rékának, és a lábát is szépen tartja, nem döl befelé. Ja, hogy szép formás gyerek! :lol: Erre a vizsgálatra már nem kell többet mennünk, majd csak a pszichológiai vizsgálatra, de arra is 3 éves koráig 1/2 évente, 3 éves korától pedig évente.
Tegnap meg bent voltunk a bölcsibe, hogy megtudjuk mikor kezdjük a beszoktatást. November 22-től kezdjük, és bemehettünk Réka csoportjába is. 5 percig rajtam csüngött, de utána az egész termet felfedezte, felmászott mindenre, kiöntött játékokat a szoba közepére. 45 percet voltunk bent, és azért jöttünk csak el, mert nemsokára ebédeltek a gyerekek. Remélem, a beszoktatáskor is ilyen barátkozó lesz majd! Ja, és októbertől szombatonként lesz a bölcsiben játszóház, hogy szokják a gyerekek a helyet. Viszem majd, és akkor talán majd nem lesz idegen a hely.
Viszont sajnos a 12 gyerekből Rékával együtt csak 4 lány lesz a csoportban, és hát a fiúk majdnem 1 fejjel nagyobbak nála. Remélem, nem lesz azért nagyon fiús lány belőle ennyi fiú között... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Itthon vagyunk, igazából már 13 óra óta, csak akkor szoptattam, altattam, Danci most kelt, a picike még most is alszik.

Túl vagyunk, mindkét könnycsatornáját átmosták Dávidkának, a jobb nagyon el volt dugulva úgyhogy mindenképp indokolt volt a beavatkozás. A kisfiam már az előtte lévő szemvizsgálatot is végigüvöltötte, aztán meg a műtőbe kellett elvinni ahol csak egy ajtóig kísérhettem, ott elvette egy műtős nővérke (aki amúgy nagyon kedves volt), a beavatkozás kb 10 percig tartott, a fiam úgy üvöltött közben, hogy hallottam kint is, pedig 2 zárt ajtó és egy folyosó biztos, hogy volt köztünk.
De a lényeg, hogy túl vagyunk rajta. Mikor kihozták úgy nyöszörgött szegényke, amikor magamhoz öleltem akkor is hüppögött, nézett rám nagy bedagadt érzéstelenítőtől zsibbadt szemekkel, itthon megszopattam, igazán az sem nyugtatta meg. Aztán sikerült álomba ringatnom és azóta is alszik. Remélem, hogy mire felébred már nem is fog emlékezni az egészre.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok! Részvétem minden anyukának, akik ilyen megrázkódtatásokat élnek át. Tiszta rosszul lettem, amikor olvastam a beszámolókat. Gondolom, hogy milyen rossz lehet a gyerekeknek és nektek is. Csak borzongok és sajnálom, hogy ezeken mentek át, együttérzek veletek. De borzalmas az egész:((

Sajnálom, és remélem, hogy majd egyszer jó híreket is lehet olvasni és mindenki túllesz a dolgokon.
Vendég
 


Sziasztok!

Niki nevében köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Dita: Örülök, hogy alakulnak a dolgok Miló műtétjét illetően. Ha egynaposban lehet ezt csinálni, akkor rutinműtét lehet, szóval biztos minden rendben lesz. Most azon gondolkodtam el, hogy akkor mégsincs szükség arra a komplikált műtétre? Azt gondolom nem csinálnák meg egynaposban. Kitartást az egészhez!
Az a horgászós kép a Háziréti tónál készült. Az öcsém szokott menni horgászni, csak mivel nekik nincs autójuk, mi szoktuk őket kivinni. Amúgy én is szeretek horgászni, azaz asszisztálni. :)

Nemone: Szuper, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! Már nem jár lábujjhegyen Réka?
Nikinek még nem vágtuk a haját, ennyi van neki. :roll: Sokan mondták már, hogy majd télen vágjuk le neki géppel centisre, hogy erősödjön. Télen úgyis sapka lesz a fején, nem látja majd senki, ha kimegyünk. Te hogy vágtad le Réka haját? Ollóval? Vagy géppel?
Jah, és gratula a bilibe kakiláshoz! :)

Twist: Hogy sikerült a keresztelő? Mikor lesz a fotózás?

Monic: Gratula a hátraforduláshoz! :) Nagyon ügyi Dávidka! :) Ő biztos mindent hamarabb fog majd csinálni, mert motiválja majd a batyó!
Örülök, hogy túlvagytok a könnycsatorna mosáson!

Múlt hét szerdán Niki is megbetegedett. Most volt másodjára beteg életben, úgyhogy én sem voltam gyakorlott orrszívásban. Viszont nagyon büszke vagyok Nikire, mert mostmár nagyon együttműködő az orrszívásnál. Először végigüvöltötte az egészet, másodszor már menekült, ahogy meglátta a porszívót. Végül játékot csináltam az egészből. Hagytam, hogy ő szerelje össze az orrszívót, majd kiszívtuk együtt a babáknak, plüssöknek az orrát, aztán neki is. Eleinte még félt, mostmár egyáltalán nem kell lefogni, tartja szépen a fejét, és nem sír, hanem időnként még vigyorog is. :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Lilinek egyenlőre tetszik az ovi, ma már aludt is, tegnap végig beszélte az alvásidőt. Tegnap nem vittünk cumit, gondolom azért nem ment az elalvás. Aztán mondták, hogy hozzuk nyugodtan. Csak hát lassan 5 éves, talán már nem kellene...

Dita,
mondták az utrót? Hogy az okozta? Szerintem itt mindenki használta, de nem okozott bajt. Próbálj erős maradni, mert szüksége lesz rád Milónak. Én nagyon nem birom a beavatkozásokat, a szurit sem, és csak úgy tudom elviselni, hogy egyszerűen kizárom, nem gondolok rá, nem megyek be a gyerekkel..., hogy aztán mikor visszakapom, akkor tudjam őt vígasztalni, így tudok erős maradni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Denika, ügyi vagy, hogy játszva szívtad a kiscsajod orrát és így hagyta!:)
Köszi a keresztelő nagyon szép volt. Megkönnyeztem, mert szépen beszélt a pap, mesélt azokról az évekről, amikor hiába vágytam gyerekre és milyen fájdalmas volt és minden szenvedés eszembe jutott. Dorci élvezte, mert énekeltek és ő is "énekelt", mindenki mosolygott, hogy milyen édi: ütötte a ritmust a lábával és dalolt.))) Szimpi volt neki a pap, de már az elbeszélgetésen is és most a keresztelőn a kiscsaj még cuppogott is neki, azaz puszit dobott:)
Utána jó kis kajálást rendeztünk, jól sikerült szerencsére. Előtte egy hétig takarítottam, most meg egy hétig alszom a fáradtságtól. Dorci nagyon csini volt, mindenkitől kapott valamit a kis ruhájához. Én rám alig jött valami elegáns ruha, de harisnyával még össze tudtam tartani magam.)

Linácska, te nagyon ügyi szoktál lenni, emlékszem! Amikor vitted Lilit kórházba kezelésre, miközben mindenórás voltál Levivel.

Ditus, az egynapos sebészet tényleg jobb lesz, mint az ottalvásos.

Puszi a többieknek is, húzok fürdetni
Vendég
 


Twist,
igen, akkor vették ki Lili füléből a tubust, altatták, meg miegymás. Két nap múlva született Levi. :lol: Ez mondjuk nem viselt meg annyira, mert tudtam, hogy kb. 5 perc az egész, és nem fáj neki, csak gyógyszerrel altatták. Semmi tű, vagy fájdalom. Még jókat mosolyogtunk rajta, hogy milyen kis koki volt, meg felvettük videóra, amiket mond. Na amikor 20 hetes voltam, akkor a fosás-hányás már más volt, mikor 8. szúrásra találtak nála vénát. Hallottam, hogy sír, meg minden, de nézegettem a falon a kiírásokat, olvasgattam, próbáltam nem tudomást venni róla.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Dita!

Drukkban nem lesz hiány, sokat fogok Milókára gondolni! Jobban van a fütyije, nem fáj már, ha pisil? Gondolom a letapadás oldása után fájhatott neki :(

Monic!

Együttérzek Dávidkával is, veled is. A lányaim is átestek ezen mindketten, Ádám úszta meg egyedül :( Viszont utána gyönyörű lett a szemecskéjük, és láttak is rajta, mert a beavatkozás előtt vastag csiparéteg lett mindig a szemükön :(

Twist!

Édes lehetett Dorka a keresztelőn. Nem dobsz képet?

Denika!

Hű, Niki nagyon kis együttműködő! Én ha orrot szeretnék szívni először le kell vadászni a delikvenst, mert úgy elnyargal, hogy ihaj. Utána pankráció, mire lefogom, közben a másik velem kiabál, amiért "bántom" a tesót. A végén pedig összeölelkeznek, és vigasztalják egymást. Ez olyan szívmelengető :)

Némóci!

Örülök, hogy minden rendben Rékával. Nem lesz fiús kislány belőle a bölcsiben, de az biztos, hogy edzettebben kerül óvodába ennyi kispasi mellől. Szerintem ne aggódj emiatt. Evéssel hogy álltok?


Nálunk a Dóri lebetegedett, köhög, tiszta takony, így a héten nem is megy oviba.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


sziasztok

azért nem annyira egyszerű, ugyanúgy csinálják mint akárhol máshol új húgycsövet képeznek saját bőréből, felszabják az egész kukacát beültetik 3 rétegben varrnak, stb.... csak szerintük a kicsinek jobb otthoni környezetben gyógyulni de ha van valami problémánk akkor bent tartanak ha itthon alakul ki valami haladéktalanul vissza kell menni. Egy hétig lesz bent katéter mert így is nagyon fog neki fájni hát még ha rápisilne a sebre. Majd dupla pelust kell használni és csak ha kaki van akkor kell az alsót cserélni. Ezeket is mind a netről olvastam mert igazából akkor mondanák el amikor már ott vagyunk élesben. Az altatásról kaptam egy papírt, pl. előtte 6 órával nem ehet és 2 órával nem ihat az én kis zabagép fiam. Nem tudom ez is hogy lesz kivitelezve. De állítólag ha várakozni kell infúzióra kötik... MÉG JÓ!!!
De akkor tuti hogy kell valami nyugtató is mellé mert azt már most borítékolom hogy megpróbálja kiszedni és tiszta zizi lesz hogy nem mászhat, garázdálkodhat. Nincs ő el egyhelyben és az a gyanúm hogy két hónap múlva sem fog ez változni, sőt.
Na mindegy remélem minden rendben lesz, próbálok nem gondolni sokat rá bár elég nehéz, talán nem dilizek be november 17-ig.
Anya itt lesz míg kiveszik a katétert neki. Most is jó volt hogy itt volt két napig mert én nagyon fázom ezektől a kínzásoktól, megcsináltam de erőt adott hogy anyu itt állt és addig próbálta szórakoztatni vagy éppen segített lefogni.
Tiszta vérben tucsog még mindig szegénykémnek a kukaca. Ma délután 38,5 volt a láza, még mindig ömlik a takony, hasmenése van de már kevesebbet köhög. Viszont kaját keveset kell adnom neki mert a rendes adagját kihányja.

Ja igen a betegség előfordulása:
A koraszülötteknél, elsőszülötteknél ,ikreknél, szeptember és december között születetteknél, anyai progeszteron kezelést követően, a terhesség alatt vegetáriánus diétán élő anyák, 35 évnél idősebb szülők gyermekeinél gyakrabban fordul elő. A táplálékba kerülő peszticidek, dioxinok, szója diéta, az in vitro fertilisatió szerepét is emlegetik az egyre gyakoribb előfordulás okaként.

ÉVI
Ez nagyon vicces, akkorát röhögtem majdnem felkelt miattam a két fiú. Sajnálom hogy nálatok is takonykór van.
Milyen édesek hogy védik a tesót. Megzabálom őket.

TWIST
Biztos megható volt a keresztelő. Azt hiszem nálunk is lesz majd jövőre. Én is szívesen néznék képeket biztos nagyon csinik voltatok.

LINÁCSKA
Remélhetőleg az iskolába már nem kell majd a cumi.
Nyaraláskor nem próbáltátok bedobni valamelyik vízbe?

DENI
Sajnálom hogy ti is betegek vagytok. Én most először szívom az orrát remélem hogy jó ideig nem is lesz rá szükség.
Már egyre ügyesebb, van hogy ő is pillanatra megáll mintha élvezné is talán picit.
Niki nagyon ügyes hogy engedi a kínzást. :)

A tesóm lányának is lecsurizták a haját 2 éves koráig utána jól megerősödött a haja. 3 évesen már hatalmas copfokkal mentek az oviba.

MONIC
Örülök hogy hamar megvolt a "műtét" és már biztosan el is felejtette Danci az egészet.
Puszi és gyógysimi a kis szemecskékre Danci egy hős!

VIKI
????
Ennyire el vagy havazva??? :(

BONI
Az milyen??? Mesélj!

Köszönjük az együttérzést!

NEMOKA
Szuper hogy minden rendben volt a kontrollon, sztem már régesrég nem látszik hogy anno miken mentetek keresztül, de bele tudtam akkor és most is gondolni hogy milyen lehetett ez az egész. Nem így képzeli senki az első heteket a babájával. :(
A lényeg hogy Réka egészséges és csodaszép, értelmes kislány.

Drukk a bölcsihez!!!

dita75
 
 


Köszi az érdeklődést, priviben küldök nektek képeket, oksi? Feltenni nem merem, mert a család és ismerősök is rajta vannak és nem engedélyezték.
Ja, fotózás most lesz vasárnap. Hát jó soká. Amikor még nyerte ezt, akkor hátul ki volt kopva a hajacskája és még csak hason feküdni tudott. Most már viszont szép haja nőtt és ülni tud, akár állni is, ha van mibe kapaszkodni, így aztán végül is tök jó, hogy hónapokat kellett várni a fotózásra:)

Betegeknek jobbulást kívánok. Ilyen hűvös időben örömmel járnak körbe a bacik sajnos.

Jaj, Ditus, nagyon nehéz lehet mindezt elviselni. Együttérzésem! Gondolj arra, hogy később viszont tök jó lesz Miló kukaca, a betegségnek nyoma sem lesz és neked köszönheti, hgoy meggyógyult, mert vitted dokihoz és foglalkoztál vele. Ha a jövőbeli szép képekre gondolsz talán könnyebb.

Linácska: Nehéz lehetett a folyosón várni, de hát igen, nem tud az ember mit csinálni, ha hallja a sírást. Csak akkor gyógyul meg a gyerkőc, ha a dokik végzik a dolgukat és nem tépjük ki a kezükből.
Legszívesebben oltásra sem vinném soha, francnak sem hiányzik, hogy kínozzák. De hát kötelező....

Némóci: gratula a jó kontroll eredményhez!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Monic,
Örülök, hogy hamar megvolt a műtét Dávidkának! Biztos nem fog emlékezni rá!

Denika,
Már csak nagyon ritkán jár lábujjhegyen Réka, és úgy vettem észre, hogy akkor is szórakozik, mintha szökelni akarna. Sajnálom, hogy beteg volt Niki, de ügyes voltás az orrszívással!

Twist,
Nagyon szép lehetett a keresztelő! Én is szívesen néznék pár képet Dorottyáról!

Dita,
Hát, nem lesz egyszerű ez a műtét! Remélem, hamar elszállnak a napok, hetek amíg meggyógyul Miló!
Sajnálom, a lázat, és hogy nehezen gyógyul a kukija! Azóta hogy van?

Éva,
Sajnálom, hogy Dóri beteg! Remélem hamar meggyógyul! Amúgy hogy tetszik neki az ovi?

Réka is betaknyosodott tegnapra, de vettem neki homeos bogyókat, és mára szinte semmi baja sincs! Azt hiszem ezt kúraszerűen fogom adni neki, így bölcsi előtt, és alatt is.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Denika,
A hajvágásra nem válaszoltam. :oops:
Férjem hajvágójával szoktuk levágni Réka haját. Először 21 mm-re, legutóbb pedig 15 mm-re, de most már hagyjuk nőni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vius,
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Hol van mindenki? :roll: Mindenki kint van ebben a szép napos időben?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen Nemone

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok
mi is kétszer sétálunk tegnap már sokkal jobban volt Miló az orrából nme is jött már semmi. azt találtam ki hogy csak a nappaliban és a kisszobában engedem majd garázdálkodni. A kisszobában szivacspuzzle lesz a nagyban meg egy vastag darabszőnyeg

a nappali és a konyha közé teszem a járókát ha a konyhában van dolgom akkor beleteszem. így talán nem fog megint felfázni a hideg kövön

VIUS
Boldog születésnapot!

NEMO
Remélem hatottak a homeos bogyók és nem hatalmasodott el Rékán a nátha. Miket használtok?

TWIST
Nagyon jók a képek. Írtam priviben is.

Tényleg nagyon eltűnt mindenki, kezd totál kihalni a topic. :(

SUSKA
Ha olvasol....
Nálunk a tejallergia miatt nem aktuális de a barátnőm szeretne rendelni olyan pudingot amit sztároltál egy időben.
megadnád az elérhetőséget?
előre is köszi
remélem ti is jól vagytok és sokat rosszalkodik Olcsa :wink:

IRJATOK!!!

dita75
 
 


Vagyok én is, de annyira nem írt senki, így én sem.

Képzeljétek, Levi pár másodpercig már meg tud állni magától. Olyan büszke vagyok rá. Remélem azért karácsonyra majd tényleg járni is fog.

Dita,
hogy álltok a tejallergiával? Képzeld, okt. 12-én megyünk tejterhelésre, mert nincs Levi vérében ellenanyag. Remélem 1 év után megszabadulunk a tejmentes diétától. Amúgy annyira nem zavar, csak kellemetlen, hogy mindenbe bele akar enni, és tiltani kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

mind a két gyerek beteg lett, ráadásul a párom is. Őket ápolom, ezért nem tudok jönni mostanában, majd jövök ha helyreállt a rend és az egészség.

Addig is puszi mindenkinek

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Köszönöm a köszöntéseket.

Linácska grat az álldogáláshoz.

Monic jobbulást mind 3 fiúnak.

Mi is betegek voltunk már megyünk ki belőle.Amugy minden oké Dari 3 lépést "megy" egyedül.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita, szörnyű volt olvasni amiken keresztül mentek, részvétem. Drága Jó Istenem, nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen veletek és Miló minél hamarabb rendbe jöjjön, gondolom Te is erre vágysz.

Az elérhetőség:

http://bookline.hu/search/search.action ... e=drogeria

Most látom most akciósak a pudingok!!


Jó éjt

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok,

csak az utolsó oldalt olvastam el.

Ditulika: nagyon nagyon sajnálom, h Milónak ilyen betegsége van, remélem minden rendben lesz a műtétnél. mi halmozottan veszélyeztettek vagyunk v voltunk, mert Nándus dec-i, elsőszülött, szedtem utrot és szedtem progeszteront, de szerencsére csak fitymaszűkületünk van, amit szerintem nekünk is műteni kell majd, de azt mondják, h azt csak szobatisztáknál szokták 3 éves kor körül. de majd felhivnálak, h elmeséld , h mi is van nálatok pontosan, ha nem baj! puszi nektek !!!

Némóka: köszönöm, h érdeklődtél, aranyos vagy, de nagyon el vagyok havazva a 2 gyerek teljesen leköt és lefáraszt. szuper, h Réka mozgása teljesen jó, és jó , h tetszeni fog neki a bölcsi, rem neked is megváltozott a véleményed a nevelőkről, mert annó azt olvastam, h nem túl szimpik. és a sok fiú között biztos lesz 1-2 aki védelmezni fogja a csajokat, ami nem nagy hátrány!

Monic: jobbulást a fiúknak, csak te ki ne dőlj!! sajnálom szegény Dávidkát, de gyorsan elfelejtik a rossz élményeket, meg még olyan kis picike is.

mi jól vagyunk, csak sűrű a nap, és hosszú, este 2szer kel Boti, de Nándi is kel sokszor és utána hajnali 5kor v 6kor kel, én mint az alvajáró jövök -megyek és etetem őket este. volt olyan , h hajnali 4 és 6 között fél óránként váltogattam a fiúkat, etetttem és altattam őket, de volt olyan a héten , amikor a párom nem volt itthon, h 1 órát 3asban aludtunk, mert már nem birtam. viszont egyik este Nándit altattam, Botit szoptattam , majd mikor Boti épp végzett Nándus is az ölembe kéredzkedett és mindketten rajtam aludtak el, és olyan megható volt, ahogy szuszogott rajtam a 2 gyerkőc!
szerencsére Nándus már meggyógyult a kakivizsgálat nem mutatott ki bacit, vmi baci volt benne, az okozott hasmast és lázat, de közrejátszott a foga, és a megváltozott helyzet, Boti jövetele.
szerencsére Nándus szereti Botit, simogatja, puszilgatja, de persze nem mindig sikerül túl finomra, meg van, h rátámaszkodik, de szerencsére nem bántja. a féltékenység nála abban nyilvánul meg, h most megint rettenetesen anyás, ha csak leviszem a szemetet már üvölt, elmegyek a gyógyszertárba , üvölt, és jobban szereti , ha én csinálok mindent vele, pelenkázás, fürdés...., és nagyon cumifüggő lett, és néha belebújik a kisördög, és rosszalkodik, de szerintem azért, h foglalkozzunk vele. ez nagyon aggaszt, remélem hamarosan változni fog a helyzet.
Boti nagyon jó fiú, nagyon jó étvágyú, szépen alszik, szeret cicin aludni, de mostanában sokszor van, h cicizik elalszik, és mint a himestojást berakjuk az ágyba és pár perc után felébred, és kezdek mindent előlről. ezt leginkább este játsza el, és volt, h 3 órát volt igy cicin és kézben, nem volt egyszerű. de nagyon jó fiú, ha fáj a hasa, akkor is leginkább csak nyöszörög, morog, és ficánkol, lehet, h a szoptatós tea jó görcsoldó (Nándinál ezt nem ittam, most kicsit sajnálom) és most pár napja adok neki infakolt is. ja és sajnos még mindig sárga, most itatni kell cukros vizzel 5 napot, napi 1 dl-t. de sajnos slég sokakat eszik, és már visszabukik. nem tudom, vhogy az az érzésem,h a cukros viz miatt is bukik. ma este kapott egy kis cicit, majd adtam neki a vizet, majd kapott még egy kis cicit és vagy 20 ml-t tuti visszabukott a cicin szopizva szegénykém.
egyébként Boti tiszta Nándi, az arca, amúgy nagyobb, mert már 5 kg fölött van, szerencsére van tejem, Boti szépen eszik és hát nagyobb súllyal is született, de pl a talpa teljesen más, hosszú vékony lábfeje van és a lábújjai is tök hosszúak, mint CSabának. De arcra tiszta Nándus. olyan kiváncsi leszek 2-3 hónap múlva már látszani fog, h milyen is lesz az arca, kiváncsi leszek mennyire fog Nándira hasonlitani.

puszi mindenkinek, jobbulást mindenkinek, bölcsiseknek is minden jót, bölcsisek anyukáinak jó pihit a szabira, vigyázzatok magatokra!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok

Hoztam pár képet ha nem haragszotok érte!

Kép Jól laktam és elaludtam Kép toffifee Kép porszívó lovagja Kép Éjjel 3kor kiterültem Kép Nincs akadály Kép apával Kép Kép Kép



Csajok szerintetek is vékony?A dokinő mindig azt mondja vékony!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
hány kiló Darinka? Szerintem amúgy nem vékony.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Viius, nagyon cuki Darinka! Dehogy vékony! Bár Dorkára is mondták egyszer, hogy vékony és többet kéne etetni, de ezen szétröhögte magát a család, annyira nem értettünk vele egyet:)
Gratula a pár lépéshez, ügyik vagytok!

Linácska, nem a torokgyulladás járvány ért el bennetek? Nálunk ez van ugyanis. Először apa volt beteg, aztán egyszerre Dorka és én. Most is még szívom az orrát, láza nincs már, de még köhög. Nem tudom mikor fog már teljesen meggyógyulni, de jó lenne, mennénk mindenfelé....

Tényleg: Stodal szirupot adhatnék Dorkának köhögés ellen? Voltunk dokinál, megnézte, tiszta a tüdeje, nem is adott semmi gyógyszert. De azért én aggódom.
Vendég
 


Sziasztok

Csütörtökön megyünk mérésre de a múltkori (1 hónapja)8690g 73 cm volt

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Örülök, hogy meggyógyultatok! Ha lesz időd rakj fel pár képet a fiúkról!

Vius,
Nagyon édes Darinka, és szerintem nem vékony! Réka most 82 cm, és 9 kg. Na, ő tényleg vékony, bár mindenki azt mondja, hogy nagyon formás kiscsajszi. Amúgy meg hiába akarnám többet etetni nem menne, van már akarata...

Twist,
Jobbulást nektek!

Linácska,
Gratula az egyedül álláshoz!

Dita,
Használtak a homeos bogyók! Echinacea 5 CH-t immunerősítésnek, az orrfolyásra meg allium cepa 9CH-t használtunk. Miló jól van már?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Twist,
nem tudom mi baja van a családnak, most már a férjem is itthon van táppénzen, de végre elment orvoshoz. Kapott antibiotikumot. Levi még tartja magát, neki csak az orrát szívjuk. Lili meg hétfőn kiderül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziazstok!

kicsit eltüntem.. mi is járunk családi napközibe.. Hétfőtől..

az első két nap az katasztrófa volt, végigüvöltötte Zsigi azt az időt, amíg nem voltam ott.. aztán a következő nap, csak szakaszokban pittyegett, hogy hol van anya..

csütörtökön mikor elindultam, mondtam nkei, ha okos lesz és keveset sír, akkor hozok nkei meglepit( ebéd utáni nasi)

megyek érte,m gyerek örül, átölel, majd rámnéz : Anya meginlepim hol van?

azt hittem megzabálom :lol:

echinachea bogyókat szedünk mi is immunerősítőre, már egy hónapja.. az egész böli beteg volt, Zsiga el s kapta... :lol: de ő kapott egy immunerősítő kúrát bronco vaxomot is szedtünk 3 hónapig nyár elejétől..

JObbulást miodnen betegnbek! Czinke egy közös kép?

Ditusom mik a fejlemények?

DArinka nagyon szép kislány lett!

MOnic meggyógyultatok?

Réka abszolute tökéletes formailag is, én már csak tudom, láttam! :lol:

LAckóbubusunkról és VIkiről semmi hírünk? :cry: adj életjelet!!!

Évi ti végül bölcsisek lettetek? :roll:

Twist képet teszel keresztelőről?

tegnap este a barátnőm elvitt a 80as évek ikonjai koncertre a Budapest arénába, VIP páholyban voltunk.. a cégétől igényelte a jegyet..

jaj csajok hát nagyon jó volt..

Boy George, Rick Astley, Kim Wilde, Paul Young, Nik Kershaw

ebből igazából a középső három volt ott a szeren .. hát mintha 20 évesek lettek volna... olyan hangjuk volt még mindig, olyan erő volt benne, nagyon szuper volt... jövő héten ugyanígy a 100tagú cigányzenekarra megyünk lehet.. ha marad jegy a cégnél :)

:lol:
mielőtt elindultunk volna Zsigikém magára rántotta a tömör fa etetőszékét, akkora pukli lett a homloka közepén.. jól megijedtünk egyből a szegény kisgyerek jutott eszünkbe a tv vel :cry: de egyből rányomtam egy kanalat, bekentem körömvirágkrémmel.negyed óra múlva már semmi sem látszott.. így kissé nyugodtabb voltam és elindultam..
Vendég
 


Sziasztok,

mi jól vagyunk mostmár, bár mindkét fiú beteg volt és a párom is...
Danikán megint kijött a bronchitis, de Dávidon nem , ezért reménykedem, hogy ő nem örökölte ezt a vonalat.

Múlt héten voltunk a védőnőnél, Dávidka 6300 g és 64 cm. Danci ekkor már fél kilóval több volt, de ő tápszert is kapott, Dávidka pedig csak anyatejet eszik.
Nagyon aranyosak a gyerekek, most, hogy az első 3 hónap eltelt azt kell mondjam, hogy kezdem élvezni az életet, mostmár csak ritkán sírnak akkor is rövid ideig, Dávidka szépen forog, nagyon figyelmes, ügyesen fog mostmár, pl. az orrszívós simán kiveszi a kezemből.
Ráadásul ha a picinek kiszívtam az orrát akkor Danci is sorba állt, és kérte, hogy az övét is szívjam ki, így a nagy megfázások közepette semmi gondom nem volt, hogy beszéljem rá, elég volt ha csak annyit mondtam, hogy kiszívjuk Dávidkának, és már ment is a porszívóhoz és rakta össze az orrszívót, hogy neki is szívjam 8)
AZ éjjelek is nagyon jók mostmár, Dávidka egyszer kel 4-5 óra között, és a 6 órai etetés így kimarad, alszik kb 9-ig mindkét gyerek.

És ami nagy forradalom, hogy kb 1 hete Danika a gyerekszobában alszik a saját ágyán (10 hós kora óta köztünk aludt a hálóban). Egyedül, reggel 6-kor fekszem oda hozzá, mert akkor kéri a kakaóját ami oda van készítve a termo táskában, de ő azt onnan nem tudja kivenni így én adom oda neki.
De azt be kell vallanom, hogy nagyon hiányzik, hogy Danci nem velünk alszik, én nagyon szerettem, de hát az élet rendje, hogy neki is külön ágyikója legyen. Már annyira megszokta, hogyha kérem, hogy mutassa meg az ágyát akkor a gyerekszobába megy be és mutatja ahol alszik.

Az esték is jók mostmár, szoptatás után Dávika zömmel elalszik szépen és nem kell járkálnom vele 1-2 órákat mint eddig. Így én is egyre kipihentebb vagyok.

Délután is egyszerre alszanak végre, ha meg mégis ébren marad az egyik akkor az csendben eljátszik, és nem zavarja a másikat. Dávidka is képes a játszószőnyegen akár 1 órahosszat is ütögetni a játékokat, ha pedig hasra teszem le akkor nézelődik és ha megunta akkor átfordul hátra és püfölgeti az állatkákat a játszószőnyegen.

Múlt hétvégén voltunk lakodalomban, Danika vitte a gyűrűket, nagyon szép öltönyben volt (ekrü színű, csokornyakkendővel), persze 1 m után megtorpant és a párom ment oda segíteni neki, de a végén amikor átadta a gyűrűket annyira büszke volt magára a kisfiam :lol:
Persze beleszeretett a menyasszonyba, a körasztalunk épp a menyasszonyi asztal mellett volt, az én fiam az egész estét az asztal előtt töltötte, odaállt, és amikor a menyasszony odafigyelt, levetette magát a földre, mutatta, hogy tud pörögni, táncolt, rohangált, hogy magára terelje a menyasszony figyelmét. Ő volt a lakodalom bohóca. :lol: Este fél 12-ig bírta, akkor aludt el anyukám kezében. A picire pedig a keresztszüleim vigyáztak, én meg csak szoptatni jártam haza hozzá. Nagyon jó volt, hogy mi is ki tudtunk mozdulni egy kicsit.

Dancival elkezdtük a Helen Doront, nagyon tetszik neki, bár ő az egyetlen fiú a csoportban. Minden feladatot ő akar csinálni, esküszöm, mintha értené mit kell, pedig egy árva magyar szó sem hangzik el, csak alngolul folyik a tanítás.

DÁvidka pedig egy mosolygyáros, 2 hós kora óta állandóan vigyorog :lol: Danika is jókedvű baba volt, de Dávidka sokkal többet mosolyog, nevet, sőt kacag is. :lol: SOkat beszél babanyelven, még mondtam is Dancinak, hogy hamarabb tanul meg beszélni mint ő :lol:
Ami persze nem igaz, mert Danci szépen halad a beszéddel, persze a Papa szó a sláger mivel készül az emelet és apukám sokat van itt, imádja Danikát és Danci is őt, persze éjjel nappal őt hívja. De pl az előbb adott nekem kekszet és mondta, hogy "Anya tessék" Úgyhogy haladunk.
Bölcsit nem tudtuk elkezdeni, mert ami itt van mellettünk most szünetel tavaszig, messzire meg nem akarom elhordani.
De a HD-ban így is jut neki közösség, ráadásul a szomszéd 2 éves kisfiúval igazi barátok lettek, amikor az egyik meglátja, hogy kint van a másik már kiabálnak is át, ha meg a kapu is nyitva van, akkor már mennek is át a másikhoz . Aranyosan motoroznak, traktoroznak, jó fejek nagyon.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


CSajok vankt db eladó jegyem S.O.S ben a Rebecca musicalre ha valakit érdekel irjon privit

én vettem, de a barátnőm másnap felhívott hogy mégsem jön fel,mer halottaknapja lesz....én meg csak miatta mentem volna el még egyszer.. egyébként fantasztikus előadás.. de most így feleslegesen nincs rá pénzem...
http://www.vatera.hu/rebecca_10_31_19_o ... 32454.html
Vendég
 


Monic, nagyon édi lehetett Danika:))) Remélem, hogy levideóztátok:) Jó fej nagyon! Jó, hogy végre egyszerre alszanak és tudsz pihenni te is. Belejöttél szépen a dolgokba.
Én úgy tudom, hogy a tápszeres babáknak nagyobb a súlyuk, ez természetes.

Boni, ez a koncert tök jó lehetett! Élőben itt voltak ezek a sztárok? VIP páholy igen király:) Pukli elmúlasztásában ügyi vagy!

Na, tényleg, el is mesélem, hogy jártunk. HÉtvégén volt a nyeremény fotózás, azaz lett volna. Odautaztunk, 10 000 Ft-unk ráment az utazásra. És nem is akartak velünk foglalkozni. 12-re voltunk odarendelve, de 13-30-kor még ránk sem néztek. Dorkám már kivolt, pedig etettem, tisztába tettem, játszott vele egy kisgyerek, de álmos volt, elege volt és szegény nagyon sírt. Aztán láttam, hogy tényleg észre sem vesznek minket és a felnőtt modellek készülődtek fotózásra még előttünk, úgy kb. 3-4 ember, többféle ruhában stb. LÁttam, hogy ebből már nem lesz semmi, vagy várunk még 2 órát, és Dorka kikészül, vagy eljövünk. Hát felpattantunk és eljöttünk, valahogy senki sem tartott vissza. Hogy lehet egy 8,5 hónapos pici babát ennyire megváratni? Minek kellett időpontra menni, ha érkezési sorrendet tartottak? Rosszul esett az egész.
Vendég
 


sziasztok

SUSKA
Köszi a linket továbbítottam.
Köszi a jókívánságokat!

VIUS
Darinka sztem teljesen arányos kislány, se nem vékony se nem kövér.
Nagyon jók a képek. Gondolom meg sem áll egész nap.
Nálatok hogy alakul az alvás nappal és éjszaka? Nappal kétszer alszik? Ha igen mennyit?

NEMOKA
Szuper hogy nem hatalmasodott el Rékán a nátha.
Láttam hogy írtál ma a g-mailon, de közben főztem és csak később vettem észre. Mizu a bölcsiben?

CZINKI
Sajnálom hogy Nándusnak is vannak kukac körüli problémái.
Drukkolok hogy ne kelljen műteni.
Örülök hogy meggyógyultatok és hogy viszonylag jól telnek a napjaitok a kibővült családban.
Ha időd engedi tegyél fel képeket.

MONIC
Minden tiszteletem a tiéd továbbra is hogy két gyerek mellett ennyi munkát el tudsz végezni.


LINA
Drukkolok a terheléshez. Azért még hanyagolod 3 éves koráig a tejet nem? Mi nem megyünk majd csak a műtét után ha jól lesz mert előtte nem kéne a szervezetét terhelgetni elég lesz neki ez az egész kukac - mizéria.

Bocsika holnap folytatom mert folyton kiléptet a gépem és meguntam.

jó éjt

dita75
 
 


Sziasztok!!!

Twist sajnálom hogy megvárattak benneteket ez bunkóság volt.


Dita Dari 2szer 3szor alszik de a 3. nem mindig van meg de másfél 2 órát alszik olyankor.Mondjuk éjjel megint azt hitte reggel van.aztán aludt egy kicsit és fél 5kor újra keltünk fél 7 ig fent majd 8 kor ébresztő.persze melette kell feküdnöm különben fel kel.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Dita,
Jaj, azt elfelejtettem, hogy a Brendonban most akciósak a Humana pudingok, joghurtok, és tápszerek is.
Réka meg pont felébredt amikor írtál. Még nem jár bölcsibe, csak november 22-én kezdjük a beszoktatást.

Monic,
Örülök, hogy meggyógyultak a pasijaid! :)
Nagyon édes lehetett Danika az esküvőn! Képek nincsenek róla? Csini volt?

Boni,
Hogy hogy jár Zsigi napközibe? Mész vissza dolgozni? Vagy csak a gyerektársaság miatt?

Mi jól vagyunk! Bár, bekeményítettem Réka evésével kapcsolatban... Megbeszéltem a védőnővel, hogy mit lehet csinálni, és tegnap elkezdtem. Hétfőn nagyon felbosszantott Réka azzal, hogy nem a megszokott tésztát főztem a leveshez, és már rázta a fejét, hogy nem kell neki. Belekényszerítettem a szájába egy falatot, megérezte, hogy ez ugyanolyan tészta, és ette mint a kis angyal. Tegnap nagyon finom sütőtököt, és cukkinitócsnit csináltam ebédre, és én is direkt akkor, és azt ettem, hogy lássa én is eszek. Sírt, rázta a fejét, de 15 perc múlva a cukkinit megkóstolta, de a sütőtököt nem volt hajlandó. Ezért uzsira is azt adtam, nem ette, vacsira is, de akkor sem akarta megkóstolni. Így 1 dl tejitalt kapott, és ment aludni. Reggel megint nem kóstolta meg a tököt, és nem is kapott mást. Nagyon éhes volt, de amikor mutattam neki rázta a fejét. Végül 10.45-kor mentünk a konyhába, hogy elkezdjem csinálni a halat. Meglátta, és rögtön mutatta, hogy enni akar belőle. Megmelegítettem a tököt, és mondtam neki, hogy akkor kap halat, ha legalább megkóstolja a tököt. Végül megtört, és kb. 4-5 kanállal evett a tökből, és utána megevett 1 szép szelet halat, fél szelet kenyeret (eddig azt sem evett), céklát, és még 1,5 dl tejitalt is ivott. Remélem megjegyzi ezt, és ezután legalább megkóstol mindent! Nagyon nem egyszerű a csajjal...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vigantiol Bevontál 2010 10.04.-én

http://www.ogyi.hu/kivonasok_2010/

Ezek a gysz-ak nem jók ne használjátok!!!

6619301 6531802 6531901 6548902 6549001 6565002 65 66003 6566101 6595802 6600902
6633502 6633601 6635502 6636601 109793 109795 111323



A GYÓGYSZER KIVONÁSÁT AZÉRT TESZIK MEG, MERT A MEGENGEDETT MÉRTÉKNÉL NAGYOBB A NEM MEGFELELŐ ANYAG JELENLÉTE, DE EZ OLYAN KISMÉRTÉKŰ, HOGY NEM OKOZ KÁROSODÁST, DE SZAKMAILAG NEM FELEL MEG A KÖVETELMÉNYEKNEK. KÉT JAVASLATUK AZ, HOGY HA MOST VESZTEK VIGANTOLT, AKKOR MINDENKÉPPEN NÉZZÉTEK MEG A SOROZATSZÁMOT VAGY HAGYJATOK KI EGY HÓNAPOT, ADDIGRA BIZTOSAN VISSZAVONÁSRA KERÜL AZ ÖSSZES ÜVEG.


az enyém is ami itthon van és most váltottam ki szerepel :roll:
Vendég
 



Boniko
Én is olvastam tegnap este a Vigantolos történetet. Ami nekünk van itthon, az is beleesik a gyártási tételekbe, csak nem tudom, mi a nagyobb kockázat, adni, bár van benne nyomnyi mennyiségű gumi (ki tudja még miben van...), vagy nem, bár még mindig nem nőtt be a kutacsa, félúton mindig megállnak a fogai a növésben, és pont most emelték két cseppre. Amúgy van itthon egy régi, kifogyott, az nincs a listán. Gondoltam adom annak a cseppentőjével, bár ugye emez meg benne ázott legalább fél éve.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Most csak gyorsan reagálok a Vigantolos dologra ha nem bánjátok. A másik fórumunkon van egy gyógyszerész csaj, aki rákérdezett az egyik ismerősénél erre a dologra. Szóval ő azt mondta, hogy nem okoz gondot ez a vigantol sem, de mivel külföldön úgy döntöttek, hogy lecserélik műanyagos cseppentősre, ezért ezeket itt is ki kell vonni a forgalomból. Én adom Barbusnak továbbra is.

Egyébként jól vagyunk, olvasgatlak titeket, csak már reagálni nem tudok. Már két foga van a csajszimnak, de elég nyugtalanul alszik mostanában. Amihez én nem vagyok nagyon hozzá szokva. Szombaton lesz a névadója és ha sikerül az oktatómnak megcsináltatnia a kocsit, akkor kedden vizsgázom forgalomból. Nem jött most ez a meghibásodás jókor, így már egy hete nem vezettem. Csak átmegyek.

Minden baba gyönyörű, én is akarok másodikat. Bár ma éjszaka azt mondta az apja hogy neki nem kell még egy gyerek, ő nem bírja kialvatlanul azt hallgatni hogy a kicsi angyalkája visít mint akit nyúznak. Remélem azért hamar átvészeljük ezt a dolgot.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

bocsika hogy mostanában én sem tudok sokat jönni és igaz megígértem hgoy folytatom de nem sok időm van.
készülgetek már a szülinapra.
egyelőre még csak összeírtam hogy mit honnan szeretnék beszerezni, utánanéztem a dekoroknak, takarítgatok, rendezgetek, ajándékot vadászok ja és megcsináltam a próbakaját ami majd lesz főzve a jeles napra. le is teszteltem és nagyon fincsi. hétfőn vagy kedden megcsinálnám a tortát is csak kéne a recept.

LINACSKA
el tudnád küldeni Levinek készített tejmentes torta receptet?
Előre is köszi

pusszanat majd ha már lesz szusszanatnyi időm jövök a szülinapi képekkel is.

dita75
 
 


Ja Boni eszméletlen szép az idézet a vonalzódon.
Hol találtad?

dita75
 
 


boni: Nekem is nagyon megtetszett ez az idézet, én a Barbus uncsitesójának a vonalzójára raktam.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita,
mikor tartjátok a szülinapot, hogy már most készülődsz??? :shock:
Vagy még most nem Milóéra? Mert remélem nem november végén jössz újra a szülinapi képekkel :lol:

Szóval: Levinek síma puncs tortája volt, azt vettem, mert ugye a puncstorta tejmentes.
Lilinek csináltam én, az annyi volt, hogy vettem darált kekszet, tettem bele porcukrot (azt hiszem fél kiló keksz, 25 deka porcukor), és olvasztott Liga margarinnal össze kell trutyizni, amíg massza nem lesz belőle. Ezt egy kerek tortaforma aljára tettem úgy, hogy legyen egy kis pereme. Ebbe ment a gesztenyekrém. Gesztenye+cukor+liga margarin. A tetején csokimáz volt, kakaó+cukor+víz keverékéből. Arányokat nem nagyon tudok, érzésre szoktam csinálni. A kakaópor+cukor az tuti 8-8 evőkanál, elvileg 8 evőkanál víz kellene hozzá, de az nekem mindig kevés.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok

LINA
Köszi a tippet akkor lehet nálunk is puncstorta lesz, de én úgy tudom a kakaóban is van tejpor.
Na majd érdeklődöm itt a helyi cukiban.... :)

De a Milóét tartjuk most mert a műtét után nehéz lenne egyrészt mert fájdalmai lesznek. :(

dita75
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan Tegnap este Darinka elindult egyedül fél szobát végig totyizta és egyre többet gyakorolja sőt már nem is akar mászni tegnap óta feláll és indulás csak még persze bizonytalan és elesik meg persze siet is nem ér rá.

Dita jó készülödést bizti minden szupi lesz.

Majd jövök még sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita,
ja, így már értem. Én síma kakaóporból csináltam a tortát (arany, vagy szerencsi, abban nincs tejpor). Sőt, Lili étcsokit is ehetett anno.Most indulunk tejterhelésre, bent is alszunk a kórházban. Remélem véget ér ez a tejmentes mizéria.

Vius,
gratulálok a járáshoz. Dari még Levit is belelőzte, pedig van köztük 3 hónap :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan röviden.
A Vigantolos témához: Mi tegnap voltunk a doktornéninél, Niki megkapta a 18 hós oltását, ezért rákérdeztem. Eléggé ellentmondásos a határozat ("nem jelent biztonsági kockázatot" mégis kivonják a forgalomból), ezért a mi dokink szerint inkább ne használjuk a felsorolt tételeket. Írt fel tablettát.

Viki: Drukk a forgalmi vizsgához! Megírod priviben, hogy melyik sulinál csináltad, és hogy tudtál Barbus mellől elszabadulni? Van itt a környéken esti/hétvégi iskola? Én is szeretnék már jó ideje jogsit, de nem mertem belevágni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: