A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari, képzeld nem kértem altaltást. Úgy olvastam az egyik tájékoztatóban, hogy a petesejtek kiválósága érdekében nem javasolja Dévisz. Én abban a helyzetben voltam, hogy előre tudtuk nem lesz 8-10 petesejtem az egy petefészkemből. Azért kaptam egy kis nyugtatót, meg gondolom fájdalomcsillapítót is és jól viseltem az egészet. A fantasztikus egyébként az volt benne, hogy minden egyes sejtnél szóltak, hogy találtak egyet aztán még egyet.... Nagyon jó érzés volt. A végén Dévisz megsimogatta a kezemet, és azért nekem is belerajzolta a szivecskét meg a számot. Remélem nekünk ez volt az utolsó punkció, de ha esetleg megyünk még a jövőben akkor sem fogok altatást kérni. A nyugtató egyébként teljesen ellazított, szóval jó élményként maradt meg bennem a dolog. Egyébként a doktornő előtte szólt, ha bármilyen fájdalmat érzekamit nem bírok elviselni, akkor elaltatott volna közben is, de szerencsére nem került rá sor. Nem tudunk holnap sajnos Pesten maradni, de majd apa óvatosan fog vezetni hazáig.

Szélkisasszony, örülök a jó tapasztalatodnak Dévisszel kapcsolatban. Csak így tovább.
monilla

Monilla egy HŐS! Bátor voltál nagyon :lol: Én tuti soha nem merném vállalni...Mikor az én punkcióm volt én voltam a második, így egy csomó minden kihallatszott, ami megmaradt nagyon az a mosás...mosás... :lol: Még egyszer gratula ;)
Amúgy tényleg nem fájt? vagy éreztél valamit? Ami még megmaradt,h mikor felkeltem nekem elég rendesen fájt a hasam. Kaptam is szurit rá (de valszeg a sok tüszőm miatt, mert infúziót is vagy 3-at kaptam....)

Remélem holnapra minden kátyú eltűnik :lol:

bari6

Monilla: nagy-nagy gratula. A hatásodra elgondolkoztam legalább azon, hogy nem kérek majd altatást. Egyébként szerintem pont Dévisznél ültem, amikor telefonáltál. Nem Neked mondta, hogy fel lehet érni, Szeged, aztán autópálya? :D
Nagyon drukkolok! És valóban egy hős vagy!!!
Bari: nem lehet otthon sem egyszerű. De csak kitartás.
Kriszto: aranyos vagy, köszi.

És továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek!

Leeda: már csak 5 nap! :D
szélkisasszony

Monilla, de jó, hogy jöttél. És nem semmi, nem kértél altatást, biztos ennek a hős tettnek az eredménye a 4 bogyó! :) És igen, holnap remélem találkozunk!!!!!!

Kriszto, persze, nem akarok izgulni, de szerintem mindenki félti a hasát, mindenét, ha már ennyit küzdött... És én most eléggé ramatyul érzem magam. Sem állni nem jó, sem ülni, szúr a hasam folyamatosan.... :( Most kezdek kicsit elfáradni........... :( Már várom a holnapot.....
nyuszika85

Kisgaby,
köszönöm, igen, én is erre gondoltam. Próbálok pihenni, de már rojtosra ültem a fenekemet, teljesen eltunyulok itthon... :lol:

Kriszto, Szélkisasszony,
Nektek is nagyon köszönöm a drukkokat!! :D
Szélkisasszony: nagyon szorítok Nektek, nekem anno kontrasztanyagos átjárhatóságim volt, az kicsit kellemetlen volt.

Monilla,
gratulálok és ügyes vagy. Én tuti nem vállaltam volna altatás nélkül... :?
leeda

Kedves Szélkisasszony!

Az MR vizsgálatot bármikor meg lehet csináltatni, de önköltséges. Kb. 40-50eFt. Bejelentkezés után fogadnak, nem tudom, mikor van szabad gép, de arra is várni kell. Intézmény függő, a 4-5 naptól a 2-3 hétig tart a várakozás úgy is, hogy Te fizeted...
Azért kérj a Dévaitól egy papírt, hogy mit nézzenek!!! ( Ha nem tudsz, akkor kismedencei MR-t kell kérned!)

SOK SZERENCSÉT mindenkinek!
izmael

Szia Bary és mindenki!
Remélem minden oké veletek.
Mi ma voltunk csoportos tájékoztatón a férjemmel D-nél.
Minket sokkhatásként ért a amiket elmondott. Szerintem egyébként mindenkit a csoportból, mert kérdést nem nagyon tettünk fel a dokinak.
Ti hogy éltétek meg?

Sziasztok, Vivi74.
vivi74

Vivi,

szerintem mindenki sokkhatásként éri meg....de jobb, ha az ember tud mindent. Meg neki amúgy is kötelessége elmondani, és mindenki ennek ismeretében kell, hogy döntsön!!
leeda

Bari, dehogy vagyok én hős :lol: , csak igyekeztem a siker érdekében emberileg mindent megtenni, ami lehetséges. Ráadásul azt is lehetett tudni, hogy nekem csak az egyik petefészkemből fognak sejteket leszívni. Öten voltunk tegnap és én voltam a legutolsó. Rajtam kívül volt még egy leendő anyuka, aki szintén nem kért altatást sem most, sem az előző lombikprogramnál. Tőle kérdeztem meg én is, hogy mire lehet számítani, és ezután döntöttem csak el, hogy megpróbálom. A nyugtató, amit adtak jól ellazított, és azt is tudtam, ha nem bírom akkor szólok és ugyanúgy elaltattak volna engem is. Előtte egyébként kijött hozzám a doktornő és mindezt elmondta. Tompa szúrásokat éreztem, ami nem volt ugyan fájdalommentes, de nem okozott elviselhetetlen fájdalmat sem számomra.

Szélkisasszony, igen én telefonáltam 9 óra körül.

Nyuszika! Nagyon szorítok Neked!!!!!!
monilla

Sziaszok! Ma voltunk szóbeli tájékoztatón.... :cry: az élettől is elment a kedvünk... :(

Szélkisasszony: nekem MRI volt, a MÁV kórházban, privát, 25000 FT, egy hét kb a várólista, azonnal készen van.
Vendég

bocsi, pontosabban mostmár az ÁEK-nak hívják :)
Vendég

Szép napsütéses jó reggelt mindenkinek!
:)

Vivi
Kretty

Mi is tegnap voltunk szóbeli tájon. Az utolós előtti sor szélén ültünk!
Hát elég részletesen elmondta a lehetséges szövődményeket :(
De szerintem nem kell kétségbe esni! Kötelessége volt erről minket tájékoztatni, a saját érdekünkben is. Annyira szeretnénk gyereket, hogy képesek lennénk bármibe belefogni :) , figyelmen kívül hagyva a kockázatokat.
csibi79

Sziasztok Lányok!

Én ma megyek Apánkhoz megkezdeni a programot,mert megjöttek a vörösök.Most is kell valamiért még fizetni?

Drukkok mindenkinek!

tulipán
tulipán31

Szélkisasszony, csak annyival egészíteném Kretty hozzászólását, hogy valóban az ÁEK (volt MÁV) épületében van az MR, de a Nemzetközi Egészségügy Központ végzi a vizsgálatot. Van honlapjuk is: www.euromedic.hu Itt részletesen le is van írva az MR vizsgálat menete és árak.
Egyéként én is ahogy kértem időpontot, három nap múlva mehetem is és szinte 15 percen belül be is hívtak a kapott időpontban. De csak az kap ilyen gyorsan időpontot, aki magán úton megy, nekem elmondták, hogy aki beutalóval megy annak kb. fél év a várakozás...
25 eFt-ot fizetem. Ez nativ, kontraszt anyag nélküli kismedencei MR volt. Dévai mondta, hogy ez a vizsgálat kell. Az eredményt aki megvárja, az még aznap megkapja pár órán belül. Aki nem tud várni, az kérheti postán, de akkor ott kell hagyni egy felbélyegzett és címzett porítékot, illetve meghatalmazással más is bemehet az eredményért. Én postán kértem, így egy hét múlva kaptam meg.
Remélem tudtam segíteni.
anim

Az altatással kapcsolatban: statisztikailag nincs kimutatható különbség a tüszők minőségét illetően, tehát a tájékoztatónak ezt a részét nem kell komolyan venni. (Ezt Dévisz is el fogja mondani, ha valaki rákérdez.) Nem egy olyan történetet hallottam már, ahol Dévisz az utolsó pillanatban mégis rábeszélte a pácienst az altatásra és nem véletlenül! A hüvelyboltozatnál kevés ideg van, tehát nem valószínű, hogy eltalál egyet, de ha igen, akkor ott rottyantja össze magát a kedves páciens, az tuti. Az is megfontolandó, hogy ha valaki nem kér altatást, magyarul benne van a pakliban, hogy esetleg fájni fog, stresszelhet emiatt, ami bizony visszahathat a tüszők növekedésére, ráadásul Dévisznek sem mindegy, hogy mennyire kell megosztania a figyelmét. Nyilván egyszerűbb (számomra megnyugtatóbb is), ha 100 %-ban a monitoron látottakra tud koncentrálni és nem azt kell folyamatosan lesnie, hogy a páciens hogy van. (Ezért nagyságrendekkel hatékonyabb pl. a kolonoszkópia is altatásban.)
Nekünk annak idején Iron tartotta a tájékoztatót és egyértelműen az altatás mellett tette le a voksát, pedig nyilván nem tenné, ha ez a tényező a tüszők minőségén keresztül a sikerrátát negatívan befolyásolná.
Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy Szimbánénak legalább emiatt nem kell izgulnia. Alszik egy jót, ráadásul sem a szituáció, sem pedig a fájdalomtól való félelem nem stresszeli feleslegesen. 8)

Ami minket illet, még csak most szívjuk fel magunkat az újabb procedúrához és a leletbeszerzést tervezgetjük. Nálam megvolt a kontroll, de felemás eredménnyel, mert betegeskedtem is az elmúlt hetekben, ráadásul továbbra is megy a hormonkezelés. Eddig úgy tűnik, hogy a romlás megállt, egy kis mértékű javulás is van, ami persze édes kevés ahhoz, hogy az ICSI-t átugorjuk. Köszönjük az érdeklődést, de most még csak tényleg ennyit tudunk.

Drukkolunk a pihengetőknek és a szurizgatóknak, a többieknek meg azért, hogy minél hamarabb kezdhessenek! 8)

Bari! Elfelejtetted, hogy mit írtam annak idején a "tünetvadászattal" kapcsolatban? Irgum-burgum! :?
szimba

Sziasztok!

Ma este én is megyek Déviszhez, engem is meglátogatott ma piri... :lol:
Remélem, el tudjuk kezdeni az 5. programot, és most már jól lenne egy kis siker is...
Ha ez sem sikerül, nem tudom, hogy képes leszek-e folytatni.... :(
anim

Tulipán, ha beállításra mész, akkor már nem kell fizetni ;)

Kretty üdv közöttünk!

Vivi, mint Leeda is írta, mindenkit sokkolnak azok a dolgok amit Apánk elmond, de el kell mondani. Ő mindig felkészít a legrosszabbra, ezért is tűnik ijeszgetősnek, de Ő csak jót akar! Egy csomó helyen pl. még arról sem tudnak,h mi a túlstimu, ill. hyperstimu.....mi tudjuk, tudjuk,h mire kell figyelnünk.

Jó sokan indultok megint! Szupeeeer és jöhet majd a bababumm :lol:

NYUSZIKA, MONILLA hatalmas drukk mindekettőtöknek!

bari6

Szimba, ma megígérem,h a gondolataimat Nyuszira és Monillára irányítom :lol: de nagyon rossz nem odafigyelni magunkra (sztem lehetetlen... :oops: :oops: :oops: :oops: ) de köszi,h figyelmeztettél :lol:
Örülök,h romlani nem romlott a helyzet. ÓÓÓ az a fránya betegeskedés...annyi mindent befolyásol! Drukk,h a következő időszak betegmentes legyen és az eredmények is javuljanak. :wink:

Anim, ilyenre ne is gondolj!!! Sikerülni fog és kész :!: :!: :!: :!: :!:
Dévisz szerintem azon van, h minél több karácsonyi ajándékot készítsen nekünk :lol: DE mi is kellünk hozzá!!! (mondom én aki tünetvadászaton jár.... :oops: )

bari6

:D Sziasztok :D

ELŐSZÖR IS, MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SOK DRUKKOT, Barinak és Krisztonak a tájékoztatást, míg én nem tudtam jönni.
Nem sokára visszaolvasok, hogy mi zajlik most a topikon, hogy én is tudjak érdeklődni felőletek :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 19:45-kor.

Csuti
Kép
csuti83

:lol: :D :lol: :D Mindenkinek mosolygós napot kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,
gratulálok, nagyon drukkolok!!++++++
leeda

Anim,

kitartás, már csak a statisztika szerint is sikerülni kell!! :D Ügyes vagy, hogy nem adod fel!
leeda

Sziasztok!!

izmael, kretty, anim: nagyon köszönöm. Ez az ár még elfogadható, és mivel ezt bármikor el lehet végezni, ezért valószínűleg ezt fogom választani. :D Nagyon köszönöm az információt, nagyon felvidított. Mert már éppen kezdtem volna lemondani az októberi kezdésről. De így nagyon remélem, hogy sikerülni fog elindulni. :)
anim: fel a fejjel. sikerülni fog! bízz magatokban és a babócákban!!!
Szimba: sok sikert Nektek is! :D Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok!!
Bari: tetszik az ötlet, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot!!! :D és drukkolok, hogy így is legyen! A vadászatot meg tessék elkerülni. (már amennyire csak lehet) :D Sokat gondolok rád is!
Csuti: de jó!!! de jó!!! babaragacsok mennek. Igaz én nem tudok olyan szépet, mint Bari, de a szándék meg van!!!! Ja, és köszi, hogy mosolygóssá tetted a napom!!! :D csuriban van kezem, lábam értetek.
És mindenkiért!!
:D
szélkisasszony

Lányok!

Kedves tőletek, hogy biztattok, mindenkinek köszönöm! Rám is fér...
Bevallom egyre nehezebben megy a kezdés, mind lelkileg mind fizikailag kezdek kimerülni. A sok stimuláció (8) nyomott hagyott minden téren. :(
De egyenlőre nem adom fel :!:
Megmondom őszintén, hogy olvasva ezt a fórumot sok erőt ad, főleg, ha valakinek sikerül, mert az mindig megerősít abban, hogy nem szabad feladni!
Csak aztán jönnek a kudarcok és az padlóra vág... :cry:

Kicsit tartok attól, hogy mi lesz este, mert úgy volt, hogy szeptember elején kezdek (csak piri nem így gondolta) és akkor még érvényes lett volna minden vizsgálati eredményem. Most viszont így nem. A kenetet azt már tuti újra kell csinálni, mert az múlt héten kérdeztem Dévisztől, de atttól mehet a program.
Ami jobban aggaszt, hogy a HIV, hepatitis stb. ereményeink is lejárnak a hónap végén. Félek, hogy ez miatt nem kezdhetek...
anim

Anim,
ne add fel, de tényleg! Hogy érted, hogy nyomot hagyott a sok stimuláció? Remélem, nincs semmi bajod fizikailag és egészséges vagy!! Hagytál időt a szervezetednek, hogy regenerálódjon??
leeda

Anim, nagyon fogok drukkolni a stimu alatt és utána is neked.
Szerintem ami hónap végén jár le, azt nem kell újra. Nem szőrösszívű apánk. Nekem is épp, hogy jók voltak az előzőek.
momelcsi

Leeda

Te most hol tartassz? Ne haragudj, de tényleg nem tudom, még nem volt időm visszaolvasni. Köszi a babaragacsot, remélem hatásos lesz.

Barikám

Veled mizu? Jól vagy? Mit csinálsz, képzeld, én ma még nem pihentem (feküdtem), mert olyan szép idő van kint, hogy nem visz rá a lélek, hogy a szobában fetrengjek. Vagy rosszul teszem? Nem sokára lepihenek. De én sosem bírtam fetrengeni, nem tudom, hogy miért nem. Érzel már valamit? Én semmit, egy kicsit feszül a pocim.
Monilla

Akkor te az a lány vagy, akinek szőkésbarna kleós hullámos haja van, és a "rosszullevős lányka" mellett feküdtél punkciókor (hétfőn)? Én a transzferes vagyok. :lol: Remélem ő vagy, és örülök, hogy megismertük egymást. Akkor ma van a transzfered? :lol: Sok sikert, majd írj, hogy mi volt, hányat kaptál vissza.

Anim

Képzeld, én is ugyanebben a cipőben jártam, és lám most itt vagyok két babóval (remélem igazi baba/ák lesznek 8-9 hónap múlva). Mi is már március óta készültünk, de mindig volt valami, amiért csúsztunk. Szeptember 1-5 között kellett megjönnie pirinek, és pont jókor 3-án pénteken jött meg, így hétfőn már kezdhettünk is. Itt közbe szólt nekünk is a clamidia és a kenet, mert D. doki májusban csinálta, amit nem fogadott el, és felhívtam, azt mondta, hogy későn hívtam, mert előtte kellett volna 3 héttel (tehát kezdés előtt) telefonálni, mert már nem tudott időpontot adni, csak 6-ra. De ha előtte való napokban jön meg, akkor nem kezdünk. Az a lényeg, hogy elmentem az itteni ngy-hoz, és ő megcsinálta a kért vizsgálatotat. Tehát itt arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy kérj tőle időpontot minél hamarabb, hogy csinálja meg a szűréseket kezdés előtt legalább 3 héttel!!! Ti is fogtok hamarosan kezdeni, és tudom, hogy nem könnyű átvészelni ezt az időszakot, én is teljesen kész voltam. Nem hittem el, hogy már mindenki indul, csak én nem. De egyszer eljön mindenki ideje :wink: :lol: :wink:

Szélkisassony

Köszi, nagyon ari vagy, te hol tartassz, melyik "időszakban" jársz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 19:39-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Anim,

Én is ma este megyek,remélem minden rendben lesz a kezdéssel nekünk, és még azoknak akik szintén kezdeni szeretnének!Itt a Dévaiban volt mind a négy előző beültetésed?

Bari,
Köszönöm az infót!Sok sikert kívánok!

tulipán
tulipán31

Leeda küldtem pü-t.

Tulipán, igen, minden programot a Dévainál csináltam. Már úgy megyek oda, mintha haza mennék. Sokszor már Dévai és kollégái is viccelnek velem, hogy már szinte 'családtag' vagyok. :?

Csuti, ha ezt az időpontot elszalasztom, akkor lehet, hogy ebben az évben nem is tudok kezdeni a túl hosszú ciklusaim miatt (60-70 nap). Lényegében minden papírom megvan, csak a Mária utcai leletek fognak lejárni szept. 30-án, illetve a kenetem, de azt megcsinálja a program alatt is.
De este majd minden kiderül.... már egyre jobban izgulok. Remélem jó kedve van Dévisznek, nem szeretem, ha morci.
anim

csuti: még csak a "bemelegítésnél" tartunk. :?
Vagyis tegnap voltam első konzultáción, de elég sok papírunk meg van és így már nem kell sok minden. A kenetet jövő kedden reggel veszi le, megcsináltatom a méhűrit, meg remélem a bohóckodó pajzsmirigyemmel is sikerül megdumálnom, hogy csitu van, és akkor már csak a páromtól kért anyagot tenyésztésre.
Nagyon-nagyon szeretnék októberben indulni! És remélem addigra már Te is jössz a jó hírekkel!!
szélkisasszony

Én is felhívtam apánkat, hogy érdekli-e, hogy meg vagyok fázva és voltam háziorvosnál. Annyira nem érdekelte, mondta, hogy reméli, nagyon megnéztem a gyógyszereket, hogy mit szedtem be, valamiféle 84db-os listát emlegetett. Találtam is a neten, de azok vény nélküliek. Nem hinném, hogy a háziorvosom olyat írna fel, ami ártana nekem vagy a babáknak. Faluban lakunk, nagyon jól tudja, hogy terhes vagyok, ez is volt az első kérdése. De most úgy beparáztam, hogy semmit sem fogok szedni. Mézes tea citrommal.
Láz és fájdalomra Dévisz a panadolt mondta, ajánlom mindenkinek, jegyezzétek meg :wink:
azért belinkelem a 84db-os elérhetőségét, hátha valakinek hasznára válik:
http://bolthely.hu/arcanum/lista/49592d ... eto_szerek
és egy másik (persze, totál nem fedi a kettő egymást :lol: )
http://www.dokimami.hu/2009/08/10/terhe ... k-listaja/

Anim, többen is voltunk, akik a hosszú ciklusra kaptunk gyógyszert, hogy előbb megjöjjön és így nem kellett hosszú hónapokat várni. Talán ha nagyon nem akarja a köv. kezdést, ezt is feldobhatnád, hogy jó, most nem, de 28 nap múlva gyógyszer segítségével hadd kezdhess.

Csuti, azért pihenj is, az is fontos ám! Nem kell egész nap feküdni, de időnként dőlj le egy kicsit.
momelcsi

Csuti, elvileg a mi beágyazódásunk hétfőn volt. A tiétek csütörtökön kell,h legyen :) Sétálj nagyokat, olvastam,h jót tesz a medencénk vérkeringésének!
Az igazat megvallva, Apánk azt mondta,h mindent lehet csinálni, de nekem pl. ma volt az első dolgosabb napom ;) Az eddigi napok sétával és pihivel teltek el. Ma már mostam, teregettem, főztem...apróbb pakolászások a lakásban.
Anyósoddal pedig ne is foglalkozz.

Melcsike, jobbulást! Remélem napról-napra jobban leszel majd ;)

Szélkisasszony, hamarosan te is megtudod milyen jó is a fél kiló husi :lol:

Nyuszika, Monilla, remélem minden jól alakult veletek ma ;)

Anim, Tulipán, gyertek majd,h mi volt este!

:lol:

bari6

Csuti,
én ma vagyok az ET 16. napján. 1 embriót kaptam vissza és sajnos negatívat teszteltem. Eléggé le vagyok törve :cry:

Tulipán, Szélkisasszony,
drukkolok Nektek a mihamarabbi kezdéshez!!

Momelcsi,
köszi a linket! Jobbulást Neked- illetve Nektek! :)
leeda

Leeda, ne törj még le!!! Te is tudod,h bármi lehet! Ma volt az első teszt? Reggel csináltad?

bari6

Monilla! Nyuszika! Nagyon sokszor gondoltam ma Rátok! Remélem, minden rendben volt! :D Majd gyertek és meséljetek! :D

Anim! Tulipán! Drukk a beállításhoz!

Bari! Csuti! Tünetvadászat helyett képzeljétek el, hogy hogyan kapaszkodnak a babócák! Amikor én elkezdtem/elkezdek izgulni, elterelő hadműveletként gondolatban mindig elkezdem simogatni a babócámat! :D

Leedám! Mikor teszteltél? Reggel vagy most délután? És milyen erősségű teszttel? Smónika írta még régebben, hogy ő 5-ször tesztelt az Apánk által kitűzött időpont előtt, mind az 5-ször elkeseredett, mert negatív volt a teszt, és a 21. napra pozitív lett! Azóta Fanni-Tündérke már 2 éves is elmúlt! Úgyhogy még nem szabad elkeseredni!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.09.22 15:28-kor.
loreena

Leeda: remélem, hogy amit D mondott tesztelésre napot, akkor pozitív lesz. Basszus, valami ilyesmit írt itt valaki nem rég! Kérlek, tudom, hogy nehéz de ne add fel!!! :shock:
Giga drukkok mennek!!!
szélkisasszony

ugye, jól emlékeztem én!!!! :) Csak amikor el kezdtem írni, még nem láttam Lor bejegyzését.
szélkisasszony

Lor,
délután teszteltem, de előtte sokáig nem voltam mosdóban. A teszt szerint " a beágyazódás 3. napjától " mutatja az eredményt. Annál meg már egy kicsit odébb vagyok... És akárhogy is szugeráltam, csak nem akart 2 csík lenni :? Smónikának is lombik volt, vagy inszem?
Hát, nem tudom...köszönöm azért a biztatást. A hőm összevissza ugrál, 37.2 és 37.6 között, éjjel meg folyik rólam a víz. Ez a progeszterongyógyszertől lehet?

Szélkisasszony,
Neked is köszönöm a bíztatást, aranyosak vagytok! :)
leeda

Leeda, tudod,h akár milyen jó is a teszt, akkor is azt mondják,h a reggeli elsővel kell tesztelni. Bár most esik le...éjszakánként min. 3x-4x járok wc-re, akkor melyik lesz az első??? :shock: :shock: :shock:
Szóval a lényeg a lényeg, nem elkeseredni :wink: :wink: :wink:

Kép

bari6

Leedám! A reggeli tesztelés az igazán megbízható! (SMóniéknak ovu indukció volt) Milyen fajta tesztet használtál, van egy listám, amin meg tudom nézni, hogy hányas érzékenységű! Nem mindegy, hogy 10-es, 20-as vagy 25-ös! Még ne add fel!!!
loreena

Lor, én Bogyóhoz beszélek már mióta beköltözött :lol: tegnap mondtam is neki,h ha tényleg bent van akkor üzenjen az anyujának :lol: hogy-hogy nem pár perc után volt is egy-két szúrkálás :lol: h az agyunk mire nem képes.... :shock: :shock: :shock:

bari6

Lor,
a neve Pregnasens, érzékenysége 25-s volt.
Van még itthon egy Illa Test - 20-as, illetve egy Maria Romed nevű, amin nem látok számot. Köszönöm!

Szélkisasszony,
Neked is köszönöm

:)
leeda

Bari,
köszi a gólyát!!! :lol:
leeda

Leedám! A Maria Romed is 25-ös. Előkerestem a tesztjeimet, és nekem az ET+16. napon még rettenetesen halvány volt egy 10-es (!) érzékenységű teszt reggeli tesztelésből! Ráadásul nálam elvileg a normálisnál korábban látszódhatott azért is, mert az első UH alapján nemcsak egy babóca indult el a fejlődésben az elején, hanem egy kicsit a másik kettő is. Ha eleve csak egy babóca indult volna el, akkor biztos, hogy csak később látszódott volna! Egyébként az is nagyon különbözik egyénileg, hogy mennyi hcg kerül a vizeletbe, amit a teszt ki tud mutatni! Lehet, hogy a véredben épp elég hcg kering!!!
loreena

Bari! :D :lol: Hajrá! ++++++++
loreena

Leeda! Nem letörni itt mint a bili füle! :-) Még semmi sincs veszve!
Türelem. Arra a napra koncentráljatok, amit Dévai megjelölt.
Sikerülnie kell! :-)
kisgaby

Lor,
köszönöm, nagyon aranyos vagy :D Örülök, hogy mindig ilyen pozitív vagy, erőt tudsz adni másoknak :wink:
leeda

Kisgaby,
igyekszem összeszedni magam :shock: Látom magam előtt a jó és követendő példákat, mint például Téged :lol:
leeda

Leeda!

Én is pont ezen a napon teszteltem először, és az ikrekkel épp hogy halvány csíkot láttam, a Dévai által említett nap pedig már elég erős lett. Nyugi, most már hétfőig bírd ki!!!!!
Jó lesz, érzem. Drukkolok addig ezerrel értetek.
momelcsi

Momelcsi,
nagyon köszönöm a drukkokat! :) Jobbulást Nektek!!
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: