Köszönjük a Kincső dicséreteket!
Szosz
Rékád jobban van? Sikerült valamit a köhögésre találni?
Kata
Priviben megírom, hogy hol voltunk fotózáson. Nem ugyanott, mint a múltkor ez egy másik hely.

Még mindig nem alszik Kevin délután vagy már vissza szokott? Azért szerintem még sok nekik ennyi nem alvás. Kincső is már csak 1 órát alszik, de alszik!Epilátor?
Meli(fürtöske)
Én megismertelek Titeket.

Nagyon ügyes Marcikád. Kincső is 20 hónaposan már 10-ig számolt és megmondta a nevét, azóta is folyamatosan fejlődik a szókincse már a vezeték nevével együtt mondja a nevét.

Nagyon szép fiad és látom meg is komolyodott. Szülinapi ajándékok. Nekem lányom van konyhát kap.

Meg persze még egy csomó-csomó mindent!! Lap-topot Én tavaly karácsonyra vettem Kincsemnek, biztos fog Marci örülni jó kis játék!

Jaj istenem édes, Kincs is mondja már vagy 2 hete.

Most az „ez borzasztó” megy.

Kistesóhoz hajrá!! Marci is segítséggel fogant??
Katica
Mindent köszi!

Valamikor nincs kedvetek meseházba jönni??
Ilba
Köszönöm az ingyen képeket előre is, ezt ki is fogom használni. Vigyázz!!

A fiúk tünemények!! Gondolom volt sikerük!

Néztem a tücsi-zenét jó lehet, kár, hogy nekünk nagyon kiesik.

Mi most csiri-biri tornára meg zene-oviba járunk.
Ission
Nagyon édes Johanna a motoron!!

Pedig tényleg szép, hosszú és dús haja van, a Mi képünk csak látszat , kiszedi ám Ő is.

Nagyon izgultam, hogy két percig maradjon a hajába.

Úgyhogy Kincsem se visel el semmit a hajába sajnos. Úgy szoktam, hogy mikor megyünk el valahogy belecsempészem a hajába, aztán már az új hely jobban leköti és (talán) elfelejti. (pedig nekünk is annyi csatt meg gumi meg hajba való van mindenféle)
Klarissza
Jó, hogy jöttél. Mesélj ha lesz időd!! Nagyon sajnálom a kórházat!! Remélem most már minden rendben a fiúkkal!!!
Csuri, Dalma, Évi????