A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Heni, ügyes mesterember a férjed, így csinálják a bölcs asszonyok ;-)

Mesi, na végre, hogy jöttél, csajszi! :-)
Zsozsi hamar bele fog rázódni, nagyon ügyes kislány. Pedig tényleg nem egyszerű ügy az ovi, de ezek olyan okos gyerekek.
Gegi szép súlyú :shock:

Móni, ez szuper volt :lol:

Vindo, ne aggódj, a náthából Ádi 2-3 nap alatt gyógyult max. A fülgyuszi más tészta, az ugye neki állandó adottsága. Holnap kontroll, de én már viszem oviba is, mert 3 napja tökéletesen van. Meg küzdök a pelenkátlanításért ugye.
A héten szerintem veszek vonatjegyet Szegedre, csak még ki kell találnom, hogy érjek le pénteken, mert kb. 1-kor ér véget az egyik konferencia, a szegedi ugye épp akkor kezdődik. De a későbbi délutáni (4-es) szekcióra már jó lenne odaérni... mondjuk a helyszín gyalog kb. 15 percre van a pályaudvartól (ha a régi helyen lesz, majd megnézem).
Szerintem majd szombat reggel regisztrálok. Te hogy tervezed a lemenetelt? Valahol találkoznunk lenne jó majd. Pl. a konfin és a fogadás után menni a szállásra. Majd kigondoljuk. Izgi :-)
irina

ne aggódj = ha netán megkapnátok a náthát.... erre értettem.
irina

Mesike, Te meg gyógyulj meg, de iszkiri! .:-)
irina

Irina bölcs asszony 8)

Mesi ezek szerintem csak apró nehézségek, menni fog!

egy kép rólunk:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, micsoda szépséges anyuka vagy, nem csoda, hogy a fiaid is ilyenek! :-)
Ezen a képen nagyon emlékeztetsz a húgodra :-)
irina

Jó reggelt!

Kérem szépen a 6os LIbero beválni látszik, nagyon sok pisi belefér :D igy nincs átázás, de biztos ami biztos, 5 körül kicserélem :roll: ezt az ivást kellene csökkenteni :roll: csak még nem tudom hogyan :roll: kéri az innit és a tiszta vizet nem is fogadja el :? pedig az lesz, hogy nagyon hig szörpöt fog kapni :roll:

Irina köszi:-)

Hogy van ez az oviban, déli alváshoz nem kell átöltözni pizsibe?

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni, tényleg szépek vagytok ám :D

Irina, hát, ha náthásak is leszünk, csak túl leszünk rajta valahogy :roll: :wink: Csak tavasz óta nem volt Rugónak semmi baja, még az orra sem folyt, és ez most olyan jóóóó.
Tavasszal 3-4 lázas betegség követte egymást szinte szünet nélkül :x

Hát, én még nem tudom, hogy Szegedre vonattal vagy busszal megyek. A busz Db-ből a 47-esen megy, a buszmegálló meg öt percre a házunktól 8)
Majd kirajzoltatom egy útvonaltervezővel, melyik pályaudvar a nyerő nekem. Szegedet nem ismerem :oops:

Írd meg, mikorra leszel ott, aztán bevergődik akorra én is. Bár nekem a bőrönddel valamit csinálni kellene, nem tudom, van-e csomagmegőrző a konfi helyszínén.

Figyu, ez mennyire puccos konfi? Mert a neveléstudományos konfik nagyon puccosak, a szociológiai konfikon meg lepukkant emberek rohangálnak kockás ingben. Szóval ha félig alkalmi ruhában vagyok, akkor beeshetek-e. Alkalmi felső, fekete farmer, félig alkalmi cipő, ami pl. buszozáshoz vállalható.

Emese, biztos egyenesbe jön Zsozsi :wink:
Hú, de laza leszel, ha Gegi is csanába megy pár napra. Azt sem tudod majd, mit csinálj nagy jó dolgodban 8)

Móni, akkor jó házfelújítást kívülről :wink:

Ja, Heni, állítólag öntik a térköveket a héten, és ha jó idő lesz még az ősszel, talán belefér a lepakolás. Meglátjuk.

Ma itthon vagyunk, szóval írjatok.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Elakadtam az 1014-es oldalnál, ami több napon keresztül íródott, azóta pedig csak lesek, mennyit írtatok :shock: ...behozhatatlan lemaradásom van olvasásból :oops: .

Szülinaposoknak nagy puszi!!!

Mi is túl vagyunk rajta, szombaton Pilisen, vasárnap itthon tartottuk. Panka nagyon élvezte, hogy "bulija" van, aztán este megkérdezte, hogy az én munkatársam miért nem jött el (fiúról van szó :wink: ), mert őt is el akarta hívni a bulijába :D . A legkedvesebb ajándéka a "veszekedős" Annapetigergő, a Megmondalak című. Azóta non-stop abból kell mesélni. És kapott egy mikrofont is, bár elég gagyi, de visszhangzik, hogy ne elemlámpába kelljen énekelnie :wink: .
Az ovit nagyon szereti, szombaton családi sportnap lesz, remélem, az idő sem tol ki velünk.

Megpróbálok visszaolvasni, ma éjszakára megyek, remélem lesz időm... :roll: .
dettyk

Sziasztok!
Dettyk, röstellem, de szerintem én Pankát fel sem köszöntöttem, ezért most tenném meg: utólag is Isten éltessen nagyon sokáig, drága!!!
Képeket mutatsz majd? :-)

Vindo: ez inkább laza konferencia lesz, de nagyon vegyesek az emberek (eléggé állandó a társaság, ezért mondom), van a tipikus laza és a kiskosztümös. Szerintem a félelegáns bőven megteszi. Amúgy is nagyon közvetlen a társaság szerintem.
Találka: két vonatot néztem ki (csak IC-t, mert az a tuti), az egyik 15.15-re, a másik 16.15-re ér le. Mivel a délutáni szekció 4-kor indul, jó lenne az elsővel mennem, de a bp-i utolsó szekció meg 1-kor zár (még csúszhat is), és két fontos előadás lenne a végén, úgyhogy szerintem inkább az utóbbival megyek. Ha busszal jössz, onnan is nagyon egyszerű az út (a konf. honlapjának alján ott a térkép, bejelölve a buszpu-tól és a vasúttól is az út, szerintem kemény 10 perc séta mindegyik gyalog az Egyetem utcáig). Én a vasúttól ismerem az utat, de a busztól ránézésre még egyszerűbb, lényegében egyenesen dél felé kell menni ;-) Amúgy jó a googlemaps-es Szeged térkép.
A legjobb hír, hogy a kolesz meg a Dóm bal oldalán lesz, el sem lehet téveszteni, mert a Dóm mindenhonnan látszik ;-) Kb. 5-10 percre esik az is a konf. helyszínétől. Ezt szeretem Szegedben, hogy gyalog minden fontos helyre el lehet jutni rövid idő alatt. :-)
Ma itthon dolgozós napom lenne, de el kell ugranom egy helyre könyvekért, az 1 óra mínusz, plusz Ádiért az oviba, onnan meg a fülészetre kontrollra. Szóval hol leszek, hol nem, mint a mesében.
irina

Vindo ma akkor lazultok 8) Áron felcsapta a fejére a kalapját és már menne ki :shock: na majd 10 után, addig még melegszik az idő, meg a sóskát is meg kellene főzni :roll:

Köszi Vindo, azért már nekem is kell smink a jó kinézethez, pedig nem vagyok egy nagy sminkelő, de jobban nézek ki úgy
:roll: 30 fele vagyok már nagyon :roll:

Dettyk én mindig csodállak, hogy hogy birod 2 gyerek mellett a 3 műszakot. Reméljük jó idő lesz akkor szombaton.

Heni
KépKép
heni81

Vindo:
Ja, bőrönd: én mindig vittem magammal, ez ezen a konfin általános is volt, hogy az előadóterem végébe tette le mindenki a magáét (én azért elég paranoid vagyok, úgyhogy szemmel szoktam tartani azt a részt). A koleszba bejelentkezni stb. időkiesés, hiába van közel, de ha Neked úgy jobb, szerintem nyugodtan rakd le ott a csomagodat a szobában. Próbálok minél kevesebb cuccot vinni.
irina

Heni, én csak nézek, apátok milyen ügyes :shock: . Ez nagyon jó ám, a miénkbe sajnos semmi hajlam nem szorult, és ez családi ház esetén elég gáz. Még ha panelban laknánk...Nagyon szép a házatok, én is hasonló színt álmodtam meg, szerintem egy darabig még álom is marad :? .
A fiúk nagyon szépek, és egészen összenőttek már :D .

Maggie, micsoda tortája volt Bercónak :D . Látom, ő is előszeretettel segít :wink: .

Mesi, szerintem nem lesz semmi gond Zsozsival. Teljesen normális, hogy eleinte sírdogál, de annyi programmal, feladattal látják el őket, élvezni fogja :D .

Nálunk is nagyon sok náthás van, szerencsére mi nem, Pisti és Bence köhögnek kicsit, de nem vészes...

Heni, szuper ez a kép rólatok! Nagyon 30 felé :shock: :wink: ...én meg már nagyon túl a 30-on :? .
Én max kihúzom a szemem, esetleg egy kis szájfény és slussz. Nem is tudok sminkelni, de egyszer kozmetikus sminkelt ki (én akkor 1x jártam kozmetikusnál 8) ), és egészen más voltam...persze nagyon tetszettem magamnak, de nem én voltam...

Egyébként nálunk az oviban, amíg jó idő van, pólóban és bugyiban alszanak, de ha már hűvösebb lesz, pizsiben fognak.

Irina, nagyon köszönjük :D . Sok kép nem készült, de majd megpróbálom letölteni őket éjszaka 8) .

Nem rossz a több műszak, hiszen nincsenek itthon napközben, bár elég sűrű, mert reggel hazajövök, felöltöztetem őket, elviszem őket, hazajövök aludni, és amikor felkelek, már mehetek is értük, de 6 óránál többet nem is tudok aludni :? . Amikor pedig hazajövünk, szinte mehetek is dolgozni, mert 6-ra járok...Panka a múltkor nem engedett el, sírt nagyon, úgyhogy fél órás késéssel értem be, amit reggel bepótoltam :? .
dettyk

Sziasztok!

En is probalok jovogetni ma, tegnap S. kivett szabadnapot es kirandulgattunk, nagyon jo volt, szep ido is volt. Elmentunk par nagyon hangulatos kisvarosba, az egyik kulonosen nagyon tetszett, Bourton on the Water a hely neve. Sok turista is volt.
S. megerkezett vasarnap delelott, hulla faradt volt, szinte non-stopban dolgozott szerda ota, szombat este meg a bucsu buli volt, nagyon sokat ivott. :? :D Igy delutan beiktattunk egy kis siestat, aztan jott a vendeg...
Tegnap este suliban voltam, fel 9-kor hazaertem, aztan vegre kettesben megneztunk egy filmet es borozgattunk. :oops: :D Olyan gyorsan elfogyott az uveg bor, hogy ki kellett nyitnunk a pezsgot, amit S. most kapott Bristolban, ugyhogy ma masnapos vagyok rendesen... :? Hat...kedden masnaposnak lenni.... :roll: :lol:

Csak futtaban olvastam vissza, Heni, Lali nem semmi! Aranykezu ember!! :D Te meg szepsegversenyen indulhatnal!!! :D Gyerekek is gyonyoruek! Kozeledsz 30 fele?? Kepzeld, en 40 fele!! :D Viszont tegnap is azt mondta egy srac a suliban, hogy azt gondolta 28-29 vagyok! :wink:

Olvasok meg!
Vendég

KÖszi, Irina a tanácsokat. Ha lesz időm, megnézem a menetrendeket is.

MOst másra nincsen időm.

Képzeljétek, Rugó megtanult fényképezni a telefonommal. Ha elkattintotta, megnézi a képet, majd visszalép a fényképező üzemmódba.
Most egy tököt fotózik, aztán meg utánam jött, aztán meg engem kattingat :lol: Meg a dórás posztereket 8)

Szia Dettyk, szia Heni. Jövök majd.

Kép
vindolanda

Filmajanlo: Seven pounds (Will Smith....hmmm :P ) szomoru film, de nagyon jo!!! Nem tudom, magyarul milyen cim alatt fut.
Tegnap meg a Single man nevezetu filmet neztuk meg, Colin Firth volt a foszereplo, aki ezuttal a fiukat szerette es profi mod csokolozott a partnerevel :D
Vendég

Na, mégis itt vagyok. A bilin ül, és fényképezget, hallom a kattogást 8)

Heni, Te olyan fiatal vagy :shock: :wink:
Nekünk 30-on túl már minden nap ajándék :lol:

Niki, én is úgy lennék másnapos már egyszer :wink:
De majd Irinával támogatjuk egymást jövő hét pénteken :lol:

Irina, az jó, ha minden közel van 8)
Akkor megnézem, én mikorra tudok beérni.
Nem utazok akkor teljes puccparádéban 8)

Kép
vindolanda

Colin Firth-nek elnézzük :roll:

Kép
vindolanda

Tegnap jó napja volt, nem pisilt be. Kb. egy hete minden nap bepisilt a csanában :roll:
De tegnap nem, sőt, elaludt :shock: :shock: :shock: :shock:

Mire odaértem, már nem volt ott az a gondozó, akinek sikerült a nagy tett (éjjel aludt vagy kilenc órát össz-vissz, majd eldőlt), a többiek pedig, mintegy urbánus legendáról tájékoztattak.

Vagy nyolc hónapja nem aludt el a csanában :roll:

Kép
vindolanda

Dettyk, ez a napirend elég fárasztó lehet :roll: Pláne a hat óra alvás utána :(
Mikrofon 8)
Akkor Panka pasizik :lol:

Rugó most a kekszet fotózza :roll:

Kép
vindolanda

Gondolkodok :arrow:

Kép
vindolanda

Keksz foto :D Alex a magassarkumban maszkal - remelem, csak mulo szeszely! :)

Biztos jol fog sikerulni a talitok Irinaval! :wink: Ez a konferencia tokeletes alkalom, hogy vegre masnapos legyel! :D
Vendég

Ne izgulj, Rugó is kedveli a magassarkú cipőket :roll: Ha neccharisnya van rajtam, akkor meg a lábamat ölelgeti :roll:

Kép
vindolanda

:lol: Es mikor van rajtad neccharisnya :?: :lol:
Vendég

Szoktam hordani. Hetente párszor :wink: Na jó, legtöbbször.
De nem hordok szoknyát, csak akkor látszik, ha nyitott cipőm van, vagy a bokámnál :wink:

Kép
vindolanda

Ja, szoval nadrag ala.... ertem mar! :D
Vendég

Hát, nem tudom, miért kedvelem :roll:
De mikor rendelem a netről a cuccokat, mindig a necc dolgoknál kötök ki :roll:

Amúgy nem tudok hordani rövid szoknyát, nem áll jól :roll:

Kép
vindolanda

Diós tésztát eszek, rászórtam a diót a notebookra :x

Kép
vindolanda

En is szerettem, mielott Rania es Alex szuletett, sokat hordtam - en inkabb szoknyahoz, a terdig ero szoknyat szeretem - nadrag ala en sosem hordok harisnyat, csak ha mar nagyon-nagyon hideg van, legtobbszor mindig kocsival jartam, igy akkor is nagyon ritkan. Itt Angliaban meg a zoknirol is leszoktam, 5 fok alatt huzok valamit a labamra, megszoktam a klimat, angolosodok! :D
Vendég

Vindo, :lol: :lol: . Na a fényképezgetést addig engedtem, míg nem jelezték az ismerőseim, hogy MMS-eket kapnak tőlem, felismerhetetlen pacákról, vagy Pankáról :lol: 8) ...
dettyk

Hát, én nagyon fázós vagyok :roll:
Hideg a kezem-lábam mindig :D

De azt írtad, hogy az angolok nagyon bírják :shock:

MOndjuk, mikor - 20 fokban indultam Nyíregyre vonattal zöld hajnalban, akkor két kesztyű volt rajtam mag vagy három pulóver :lol:

Kép
vindolanda

:lol:
Egyem a kis lelkét :wink:

Rugó is csinált régen hasonlókat, de pár hónapja valahogy nem tudok mms-t küldeni, és épp ezért nem is erőltetem :roll:

De telefonálni szokott a drága lélek.

Kép
vindolanda

Fazos vagy es megis a telet szereted? :D
Ja, az angolok nagyon birjak, tegnap a filmben Colin Firth is mondta, hogy mi angolok szeretunk fazni es vizesek lenni :D Sokkolo volt az elejen, foleg a kisgyerekeket latni 4-5 fokban kis nyari ruhaban a szeles tengerparton, meg ilyenek... mar kezdem megszokni a latvanyt.
Dettyk :D Vindo, vigyazz, nehogy a tanitvanyaid neccharisnyas mms-t kapjanak Rugotol! :lol:
Vendég

Ja, bár problémásabb személyek is vannak a telefonomban (profok és egyebek :lol: ) :lol:

Íme pár fotója:
Kép A tökre rátett egy ruha-címkét, nagyon tetszett neki.

Kép Dórás poszter a hűtőszekrényen. Belelóg a keze.

Kép Fényképezés a bilin ülve. Belelóg a lábija :lol:

Kép Anya babanetezik :o

Kép
vindolanda

Amúgy fura, de tényleg a tél a kedvencem, minél hidegebb van, annál jobb :D
Ha esik a hó, az meg... 8)

Csak vezetni ne kellene :?

Istenem, de rossz lehetett látni a kis alul öltözött angol lányokat.
És betegek amúgy gyakran???

Dóri, hol vagy????
Nikolett?
Sense?

Kép
vindolanda

Ki kéne osonnom egy lavór vízért a szivattyúhoz, vízcsere esedékes az akváriumban.
Traktort tologat, hátha megjárom :arrow:

Kép
vindolanda

Hazaértem. Beszereztem két könyvet, amit még évekkel ezelőtt rendeltem meg az antikvarium.hu-n, nem volt akkor, most érkezett be. Két ritkaság, persze brutál szakkönyváron.

Niki, ez a keddi másnaposság amolyan tini szeleburdiság ;-))))

Hm, a neccharisnya Vindón nekem is szemet szúrt :lol:
Én sosem hordok szoknyát, erre az alkatra felesleges. Az egyetemen is csak vizsgákra vettem fel
Fázósság: a szülés óta nem vagyok fázós, kivéve, ha alszom. Előtte mindig fáztam (ugyanakkor én is a telet és az őszt szeretem, a nyarat utálom).

Gyerekek és ruharétegek: Niki, hát néha itt sem semmik a szülők, ma reggel kabátos idő volt, simán láttam vékony hosszúujjuban pöttömkéket. De hát mit tudhatom én, lehet, hogy ilyen fajták.

Tündériek ezek a fotós gyerekek. Szerintem kiírhatnánk egy fotópályázatot. :-)

Vindo, szerintem Szeged szuper hely, nem mintha bejártam volna, de amit láttam belőle, az mindig nagyon tetszett. Élnék ott szívesen, bár rögeszmés pesti vagyok. Ma is városnéztem a 15-ös busszal (azzal hosszabb hazajönni), mert a belvároson megy át és az olyan szép. Pedig naponta látom. ;-)

Ebédelek, aztán meló 2-ig ezerrel, 3-ra az oviban kell lennem.
irina

Vindo, köszi a szuper képeket, a tökös vmi isteni. :lol:

Colin Firth: nekem is bejön, csinálhat bármit. A Mamma miában is ő volt a legjobb. Hiába, az angol színészek. 8)
irina

Kirúgok a hámból, csokis tejszínhabot vettem, azt nyomok a kávéra.
irina

Hu, muveszi fotok, nekem a tok es a cimke a kedvencem :D

Irina, nagyon is csinos no vagy, ne szapuld mar magad annyit! :)

Vindo, eleg szivosak itt, es csak akkor mennek dokihoz, ha mar halalos... gyerekeknek meg csak a legvegso esetben irnak antibiotikumot, igy edzodik az immunrendszeruk. Viszont az orruk allandoan folyik, es itt nem szokas megtorolni, hanem felszippantjak. :x
Vendég

Nikikém, drága vagy, de ennyi kilóval már rémesen érzem magam. Mondjuk ugye nem csokis tejszínhabokat kéne nyomogatni. Az a baj velem, hogy szeretek enni, inni, kávézni, borozni, tornázni azt nem szeretek (csak sétálni), és ezek folyománya ugye a nagy kuffer. De azért el vagyok szánva, hogy változtassak a helyzeten. :D
irina

Lányok, és még fekete körömlakkal nem is láttatok :idea: :lol:

maradtam volna beszélgetni, de sajna felült a triciklire, ott posztol a kapu előtt. megyünk biciklizni

Kép
vindolanda

Niki, hát ez is egy gyerekgondozási filozófia... egy olyan immunitású gyerekkel, mint Ádi, azt játszottam volna el, hogy csak legvégső esetben kap antibiotikumot, lehet, hogy már nem élne. Engem az az első kórházazása 7 hónapos korában fosós-hányós betegséggel nagyon taccsra vágott, mert a gyerekorvos tudtával vártunk majd 5 napot az antibiós kezeléssel, addig csak lázat csillapítottunk, és a kórházban mondták, hogy olyan volt már a gyerek vérképe, hogy szepszisre gyanakodtak. Mondjuk ebben volt némi orvosi lármázás is, a kötelező "hülye szülő effektus", de ez nekem egy életre tanulság volt. Ádi rengeteg antibiotikumot kapott már, de ennek töredék része esetében gondolom azt, hogy felesleges volt. Igaz, ő az átlagnál jóval gyengébb immunitású (én is az voltam, tudom, mivel jár).
irina

Jaj, emlekszem, Irina, rossz volt nagyon olvasni a korhazas eseteiteket Adival.... :(
Szegeny Alex is amikor par honapos volt heteken keresztul be volt dugulva az orra, sosem kapott levegot...Mar sookszor majdnem sirtam, ahogy aludt szegenyke es szenvedett a levegovetellel... Hiaba vittem dokihoz, azt mondtak, a babaknak nagyon szukeke az orruregeik, nehezen tud tisztulni... aztan a vegen kapott egy fulgyulladast, aminek - most ez hulyen fog hangzani - nagyon orultem, mert vegre kapott egy antibiotikum kurat, es teljesen meggyogyult, azota sincs meg egy nathaja sem.

Lassan lelepek, mert elkeszulodunk, amig Alex alszik, aztan megyunk levegozni, gyonyoru napsutes van, ki kell hasznalni! :D (Bar a fejem meg mindig fragile, es kicsit szedulok is... :? )
Vendég

Vindo, azt hiszem, masok neveben is mondhatom, hogy egy necharisnyas, fekete koromlakkos fotot szivesen megneznenk :D
Vendég

Vindo képet! képet! képet!

Hm Anglia, épp teganap volt a Dr.Csont Londonban :roll: hát az egy más életforma, nem nekem való, de biztosan megszokható. Én még nem tudom, hol volna nekem jó, de azt tudom, hogy az ilyen időjárást szeretem mint a mai:-) állandó 20 fok hol van?ja de a napocska is süssön és ne essen:-)

Irina tegnap elkezdtem futni, este 8kor megyek, hogy ne lássnak

:roll:

Rugó nagyon ügyesen fotóz!

Niki jó lehetett a kirándulás :-) nem fotóztatok?

Sóskát mind a 2 gyerek evett 8) majd nem tudom mit szól a 3. ha hazajön, bár cukros változat lett ( P miatt) , nincs más , megeszi:-)

Dettyk akkor te 12 hózol? hogy dolgozol akkor pontosan?

Heni
KépKép
heni81

Igen, igen, kérjük a necces-körömlakkos képet! ;-)

Heni, én is a futást lőttem be, de a városban este nem merek egyedül futni (a Margit-sziget jön szóba, ott a sötétben egyedül nem futok, férfiként mernék, nőként nem). Reggel ugye rohanás az oviba, napközben érnék rá, de annyi munkaelmaradásom van (és mindig beesik vmi ügyintézni- és takarítanivaló), hogy nem tehetem meg, hogy most elmegyek futni. Majd novemberben. Kedvem amúgy lenne hozzá. Neked pedig: HAJRÁ!!!
irina

Hű csajok, én a futást már csak akkor mertem megkockáztatni, amikor már egyébként is jó kondiban voltam (nem mostanában volt :? )...Nem bírják sem a térdeim, sem a tüdőm. Bár tény, hogy naponta sokat fejlődtem, de most nem mernék belevágni. Amióta dolgozom, egyébként 2x akkora lett a hátsóm, mint volt 8) . Még szerencse, hogy nem dobtam ki a régi gatyóimat...ennyit ért a rendszeres torna :roll: .

Heni, pontosan 3 napig 12 óra nappal, aztán 3 nap pihenő (már ha nincs helyettesítés vagy training), 3 nap éjjel 12 óra, 3 nap pihenő, és így tovább....Ki lehet bírni, és ha kiveszek 3 nap szabit, akkor 9 napig vagyok itthon 8) ...na ilyen csak egyszer fordult még elő, az volt a nagy nyári szabim, 4 gyerekkel itthon 8) ...
dettyk

Hát, Rugóval kocsmáztunk, most a szomszédbab van, én meg hazaugrottam teregetni.

Most éppen nem fekete a körmöm, de tervezem újra :lol:
Majd lefotózom :idea:

Niki, ez az orrfolyós dolog érdekes azért.

Irina, én Ádinak a bcg-oltásos kálváriájára emlékszem még olvasó koromból :?

Csokis tejszínhab - na, olyat még nem ettem :idea:

Itt is gyönyörű az idő, tűz a nap és meleg van :roll:

Most rohanok vissza Rugóért.

Tornázóknak kitartást :!:

Kép
vindolanda

szomszédbab = szomszédban

Hazajöttünk, bilire kellett ülnie.

Kép
vindolanda

Persze csak ott ült, nem csinált semmit. Szerintem telepakolja a gatyáját mindjárt, már felöltöztettem :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: