Sziasztok!
El se hiszem, nem esik az eső, még a napocska is süt, mindjárt kiviszem a gyereket meg a kutyát a parkba
Kis-Csillag hihetetlen tényleg az 5 hét, de most első körben a 28. hétre hajtok, aztán majd jön a következő lépcső

Részvétem a fogorvoshoz
Krisztin ha küldesz privit, küldök e-mail címet, ahova ha elküldöd a képeket lekicsinyítem. Azt a könyvet én is megkaptam még tavaly nyáron, azóta se olvastam, el is felejtettem, lehet elő is szedem elolvasni, mert mostanában olyan tragédiaként élek meg mindent, biztos a horomnok, de tök gáz! Jó hogy eszembe juttattad!Babakocsiról nincs kép, az is jöhetne, milyet néztél ki. Hát kíváncsi vagyok majd a gyakorlatan hogy lesz ez a játék dolog. Kristóf mekkora volt, amikor a játék elzárásra sor került?
Avrenim nem semmi hogy így kiadtad a cukros löttyöt

Szar élmény lehetett. Nekem tényleg betonból van a gyomrom, meg se kottyant, még citromlevet se raktam bele. Spumilla is írta emlékszem hogy utána ő se volt valami fényesen. Beírtam a BPD-t. Hol az ásítós fotó, had lássuk!!!
Rozinante olyan sokan vagyunk, hogy nehéz követni ki tűnik el, de ha van kedved gyere a tábliba, azokat szoktunk hiányolni már csak aki benne van és amikor feltöltöm látjuk hogy rég írtak. Én egy kicsit többet is híztam nálad

. Itt nem cseszeget érte seni. Regivel 20 kg-ot híztam, most asszem meg fogom haladni

De majd ledolgozom. De én eszek is nem úgy mint te és én se akarok pocakosan küzdeni az éhséggel. Pocisan emelgeted a gyereket babakocsistúl? Azért vigyázz magadra, lehet kéne már ezeket mellőzni azért, nehogy gond legyen

10 hónapos a babód és már melózol? Gondolom nincs más választás, nehéz lehet. Az én vérnyomim is hasonló, 70-90/50-70 mikor hogy. Mondjuk itt is úgy van, hogy csak 9 hónapig jár a pénz, utána megy a Nursery-be a gyerek.
Nono nekem is a rózsaszín, meg a lila a best. Olvastad amit a pizsi feliratról írtam?

Sajnos már ilyen világban élünk, a legtöbb ember leszarja a környezetét, nem lepett meg amit írtál.

Itt mondjuk segítőkészebbek az emberek, gondolom a nyugodtabb élettempó miatt. Ne legyen átmeneti a sok szöveg, és ne tűnj el megint
Monka bízok benne hogy szülés után is klasszul együtt marad a csapat és jövő nyáron úgy szerveződik babatalálkozó hogy mi is otthon vagyunk és akkor el tudok menni, erre hajtok

Úgy látom neked is vannak rossz élményeid, de tényleg nem csodálom, az emberek egymással szembeni nemtörődömsége nagyon elhatalmasodott már
T.timi kiságyról fotó??? Első babát sokszor nem érzi úgy az ember, meg számít milyen erős hasfalad. Én Regit nem éreztem soha, csak a végén a csuklásokat. Most meg már most annyit tornázik, nagyon sokszor érzem és ha rárakja apa a kezét a pocimra ő is érzi, meg szemmel is látható. Pedig biztos voltam benne, hogy most se fogom érezni a babát, ha elsőre se. Te legalább érzed, valószínű akkor majd ha már erősebb, nagyobb lesz, jobban fogod! A másodikat meg tuti már hamar fogod érezni. Ne keseredj emiatt!!!
Anka örülök hogy jobban van apukád. Nem tudnak valamit csinálni a gyomorfekéllyel, műtét vagy valami?
Spumilla szuper, ügyes vagy, majd kérünk fotót a kabátról!!! Szép méretek, beírtam a tábliba! Akkor nem is sikerült jó kép a 4D-n? Azért néha bukkanj elő a dobozok mögül és jelentkezz be!