A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo: Rugó nevelése: de édes! 8)
Ádi csak annyit kiabál, ha nem tetszik neki, amit S-val művelünk, hogy "ne beszélj(él!", illetve "ne énekelj!". Ezek elég gyakoriak nála. Őtőle persze sosem nézhetünk semmit, mert a szülőifigyelem-mérője jelez, és azonnal riaszt, ha mi netán bármi mással (egymással, tv-vel) foglalkoznánk egyszerre. Akkor elkezd hangosan ordibálni, gajdolni, énekelni. Pl. a stand-up comedy számoknál, amiket szívesen néznénk-hallgatnánk az apjával, ez a mániája. :shock:
Fú, ezt a desert flowert nem ismerem, de jó mulatást hozzá!

Nikikém, az előbb leHeniztelek, bocsánat (a női dicséretekről szólván). Mindjárt nem leszel Te már özvegy! ;-) A rokonokkal meg csak erős kézzel és így tovább, ha már maguktól nem jut eszükbe segíteni. 8)
irina

Eleg sokat lattam a listadbol, Irina, valamelyikre nem is emlekszem.. :oops: Majdnem mindennap nezunk filmet, mivel tv csatornank nincs...Aztan igy nem mindig marad meg... A Hurt Locker egyaltalan nem tetszett, Az an education jo volt.
Vendég

Vindo, tényleg, a Chéri, az még érdekelne, majd megszerzem.

JÓ ÉJT, CSAJOK! FOLYTKÖV HOLNAP (REMÉLEM!). :D
irina

Ui: Niki, pedig úgy vártam Bigelow filmjét, hogy majd milyen jó lesz. Azért megkukkantom. Egyszer, úgy november tájékán. :lol: Puszi!
irina

Adi nagyon kesztyus kezzel banik veletek! :D Vigyaz, nehogy elkanaszodjatok! Orulok, hogy nem lazas, hetfore szerintem viheted oviba!
Vendég

Szökünk, Irina, szökünk????

Kép
vindolanda

Én is dolgozom ám közben, nem ám csak babanetezek :lol:

Majd kiírom neked. A desert flower egy afro modell története, életrajzi film. Afrikából indult stb. Imdb-n nyolc körüli átlaga van, csak jókat hallottam róla.

Kép
vindolanda

Jo ejt, Irina! Mondjuk az en velemenyemre ne adj sokat, nem szeretem a haborus filmeket.... multkor neztunk egyet, abban raadasul a japanok voltak, hat azt sem tudtam ki kivel van, mert olyan egyformak...meg az egyenruha is... Na, szoval a hurt lockerben vegig bombakat hatastalanitottak... ennyi volt.... de az is, lehet, hogy valami mondanivaloja volt, csak en nem vettem eszre... elo szokott ilyen fordulni! :lol:
Vendég

Hát igen, Ádi mellett sem pihentek akkor :lol:

Dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Na ez a desert flower jol hangzik, megnezzuk! :)
Vendég

Látod, Niki, ezért jó, mikor a japán nindzsák a filmekben különböző színű ruhákban vannak felöltözve (fehér nindzsa, fekete, zöld... láttam már ilyet) :lol:

A háborús filmeket én sem szeretem nagyon.

Kép
vindolanda

Ja, Irina, mindig elfelejtem, ha jossz megint ird meg, legyszives, hogy milyen Zseda eloben? :) En nagyon szeretem, kivancsi lennek, milyen, amikor hetkoznapi szerkoban, smink nelkul oviba viszi a gyereket.. :)
Vendég

Egyedül maradtam, tényleg dolgozom :arrow:

Kép
vindolanda

Olvasgatok a magyar oldalakon... micsoda hirek vannak a magyar sztarokrol! Xantus Barbaranak levettek az anyajegyet... hat ezt a szerencsetlen Bodnar Attila gyereket meg miert tagadta ki az apja? Az en nagylanyom kicsi volt, mikor az apja megy a Papp Rita bohockodtak a gyerekdalokkal, aztan egyszer elvittem a lanyomat egy koncertre, utana persze arultak a kazettakat, hat olyan bunkon beszeltek a gyerekekkel, hogy teljesen felhaborodtam...
Vendég

NEM MARADTAL EGYEDUL!!! :D
Vendég

Csajok ez nem semmi 8)

Vindo igen a itthon volt a party a nappaliban. Volt egy csomó lufi felaggatva, mikor délután felébredt nagyon megörült, de 10 perc után megkérdezte, hogy anya de hol van a Péterke szülinapi partyja? Mondom drágám jönnek a vendégek és kezdődik is 8)

Maggie epres volt, házi készitésü torta, egy kismama sütötte szloviban, azt mondja afféle hobbija.

Niki cherokees felső, tantum allert

Heni
KépKép
heni81

Hú, hozzám ezek az információk nem jutnak el :shock:
Tévét meg nem hagy nézni Rugó.
Ha bulvároldalakat olvasok a neten, akkor meg beállítom, hogy csak a külföldi hírek jelenjenek meg.

Hát, aki a Csovi-csovi Jaspert el tudta énekelni...

Kép
vindolanda

A fotelekről gondoltam 8)
Hányan voltak a partin?

Kép
vindolanda

Vindo fotelek 8) képzeld tegnap előtt az egyik eltörött, persze apa megint nagy hintázásban volt, többször kértem ne csinálja, mert el fog törni, na tessék eltörött :? másnap elment és vett másikat ( még szerencse,,hogy nem egy vagyon) és vett hozzá lábtartót is, na igy már igazi relax 8)

Heni
KépKép
heni81

Ja és 10 en voltunk felnőttek és 3 gyerek.

Heni
KépKép
heni81

Hú, nekünk nincsenek lábtartóink :idea:

Az elég sok ember :roll:

Kép
vindolanda

Akkor mi sem hintázunk rajtuk :roll:

Kép
vindolanda

Heni, tantrum alert - hiszti figyelmeztetes :lol: Hat, ez Peterkere abszolut nem illik! :D
Vendég

Rania kapott ajandekba egy felsot, az van rairva: "Don't you think I've got a yummy mummy?" :lol: Multkor majdnem raadtam, de olyan pocsekul neztem aznap ki, meggondoltam magam, hulyen jott volna ki :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó régen voltam... Tudjátok, sztem, miért...

Azért jöttem újra, mert hiányoztok nekem. Meg azért, mert itt van ez a sok 3 éves gyönyrű gyermek, akiket Isten éltessen, és áldjon meg nagyon gazdagon.

Nálunk most mindenki beteg, Apa leginkább, ő már 5 hete, de mostmár én és a fiúk is dögrováson vagyunk...

hamarosan le is fekszünk, hogy legalább aludjunk vmennyit...

Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Hmmmmm. Ezt nem így képzeltem...

Kép
Kép
Kép
zdori

Szia, Dori! Jobbulast nektek! En nem tudom, miert nem jottel.. :roll:
Vendég

Dóri, drága, nehogy Te is elhagyj bennünket :!:
Gyógyuljatok meg, aztán tessék visszatérni közénk :P

Niki, hát, vannak pocsék napjaink :lol:

Kép
vindolanda

5 hetes betegség :x :?

Kép
vindolanda

Visszakukkantottam gyorsan:

Dóri: szegénykéim, nagyon sajnálom ezt a hosszú betegeskedést! Gyógyuljatok meg minél előbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én szeretem az újabb kori (tehát nem a klasszik) háborús filmeket, mint Az őrület határán, Ryan közlegény megmentése stb. Az előbbi egészen fantasztikus volt... Nő rendezte háborús filmet meg még nem is láttam, már csak ezért is muszáj megnézem a Hurt lockert.

Niki: Zséda: én nem szeretem sem a jelenséget, sem a zenét (nem fejtem ki, miért, legyen annyi: ízlések és pofonok), viszont semmi rosszat nem mondhatok rá az oviból :-) azt viszont nem mondanám, hogy hétköznapi szerkóban és no smink jelenik meg, ez azért nem így van. figyel a külsejére rendesen. még némi infó a rajongóknak :lol: : törékeny és apró, és irtó szép nő. én konkrétan úgy érzem magam mellette, mint egy mamut, de ez az érzés nem új nekem. 8)

Na mék vissza dógozni a mezőre.
irina

Én viszont mára befejeztem. Még írok egy e-mailt, aztán alszok, mert hétfőn zöld hajnalban indulunk :? Addig jó lenne egy nagyot aludni.

Jó éjt.

Kép
vindolanda

Irina, koszi az infot! :) En is lefekszem, jo ejt!
Vendég

jo reggelt. Nekem meg mindig nincs gepem, ugyhogy ferjem gepen garazdalkodom, vagy telefonnal bibelodom...

Ma ejjel semmit sem aludtam, a kohoges, a szunyogok, es meg egy sima nemtudokaludni pluszban azt eredmenyeztek, hogy csak forgolodtam egesz ejszaka.

De most megyek, mert vki nagyon igyekszik a csukott ajton kifele...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri, sajnálom az éjszakát.
A szúnyogoktól mi is kivagyunk, este hat körül rajzanak a fejünk felett, ha kinn vagyunk, és néha bentre is jut belőle.

Ekkor viszont hajthatatlan vagyok, konnektorba dugós vegyszeres irtónk van, mert én hajnalig nem alszok, ha hallom, ahogy repked :x

Zséda - hát, ezt a fajta zenét én nem szeretem :roll:

Rugó rettenetesen felsírt álmában, vagy 10 percig zokogott éjszaka. Mi lelte???

Ma várjuk az eonosokat szennyvíz-ügyben, meg talán baumax.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Micsoda pörgés volt itt :lol:
Jó volt olvasni titeket csajok.
Filmekhez hozzászólni nem nagyon tudok. Ezer éve nem láttam végig egy filmet sem.
Kozmetikushoz az esküvőm előtt jutottam el utoljára, sminkelni nem nagyon szoktam.
Vindo nagyon szép voltál az esküvődön, na meg vagy most is :)
Zséda zenéjét én szeretem :)
Viranka csodásakat alkot, én csak ámulok és bámulok rajta, de majd tesz képeket és a ti állatok is leesik :D

Tündi Domijának és Panndi Zsófikájának boldog születésnapot

Dóri jobbulást a családnak+++++++
sajnálom a rossz éjszakát.
ne hagyj itt minket kérlek
Panndi is nagyon hiányzik ám :roll: nekem legalábbis.

Heni szuper kis buli lehetett, csodás az a torta :D
holnap postázom, majd írd már meg mik vannak nektek légyszi (bocsi, hogy nem privi)

Ma én is csináltam egy túrótortát. Csibi kérte én meg nem tudtam neki nemet mondani:)

na el teregetni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

sziasztok:-)

Móni oks, majd priviben elküldöm a listát:-)

Vindo rosszat álmodhatott

:roll: mostanában Péterke is csinált ilyesmit.

Panndi nekem is nagyon hiányzol:-(

ZDori , gyere te is gyakrabban, képeket is nézegetnék a fiúkról:-)

Hoztam én is párat még: Kép Kép Kép Kép
Ilyen lett a házunk szine

Heni
KépKép
heni81

Csak gyorsan pár képet. Remélem később még tudok jönni!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Szelinek boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

Maggie de édes Bercó! 2 tortája is volt:-) és téged is látni :wink:

Szelikének nagyon boldog szülinapot!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, 3 ÉVES SZELIKE!!!

Heni, nagyon klassz a házatok, ügyes az urad :-) A fiúk meg szépek, mint mindig.

Maggie, Bercónak remek szülinapja volt és klassz tortája (hogy megnőtt a kislegény és a haja is, így még szebb :-)) Végre, láthattalak Téged is! Kollektíve mondhatom: több és több Maggie-képet! :-)

Mónikám, indítsunk szerintem verseny "ki volt a legrégebben kozmetikusnál" címen. Erős a mezőny. :lol:

Vindo: szegény Rugó, remélem, csak rossz álom volt.

Ma nagy volt itt a csend.
Jövő hétre jó időt mondanak, hát úgy legyen.
Még nem tudjuk, Ádi menjen-e oviba holnap. Az orvosok persze mindig azt mondják, hogy majdmajd, a munkahelyek mást mondanak.
Hm, ma nincs valami jó kedvem, tegnap sokkal klasszabb volt. Már megint nyomasztanak a dolgok.
irina

Itt vagyok én is, de most nem éjszakázok, mert hajnalban kelünk, reggel nyolcra Bösz-be kell lennem :roll:

Bercónak tényleg jól áll a hosszabb haj 8)
Csajok, micsoda torták vannak itt :shock:

Irina, csak semmi depi :!:
Majd tudósíts, mi is történt Ádival :!:

Heni, szépek vagytok :P
Ház beszínezve 8)

Móni, én is esküvőm előtt voltam kozmetikusnál utoljára (2003-ban) :lol:

Na, léptem is. Még van egy kis dolgom, aztán meg hajat kell mosnom meg pakolnom-vasalnom holnapra.

Jó éjt.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Jó munkát Vindo! igen ház beszinezve 8)

Irina igen nagyon ügyes! sehol nem tanulta, afféle hobby:-)

Apánk idei munkássága:
Kép

mindent teljesen egyedül csinált:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, nem semmi a párod :shock: 8) Nagyon ügyes.

Nekem közben van egy óra szünetem.
Lányok, a hallgatók közül szinte mindenki tiszta nátha volt, a csanában folyt a gyerekek orra :roll: Gondolom, aki nem volt itt, az meg betegen fekszik otthon.
Hát, csoda lesz, ma megússzuk betegség nélkül az őszt :?

Kicsit kóma vagyok.
Rugó viszont könnyen ébredt még fél hét előtt.

Háromkor az egyetemen vagy megbeszélésem, aztán megyek négyre Rugóért, aztán Gáborért, és végül közösen haza. De holnap lazulunk:)

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Isten éltesse a közelmúltban 3 évessé lett porontyokat!

Mérföldekkel le vagyok maradva! :oops:
Zsozsi ma oviban van. Élesben, reggeltől kb. f4-4-ig. Állítólag megbirkóznak a pelcsibe kakilással (mondták, hogy ne hagyjak ott pelenkát, majd megoldják :) ), és a nem pizsiben alszunk du. kérdéskörrel. Mert Zsozsi pizsit kér.
Idáig még nem telefonáltak, hogy gond lenne - minden esetre nagyon kedvesek és profik az óvónénik, dadusok. :)
Gegivel délelőtt ügyvédnél voltam, autó és mei tai volt a szállítóeszköz. Elég jól megedződtem, mert cipővel, ruhával együtt majdnem 15 kg.

Pénteken lebetegedett az egész család, Zsozsi nem is ment beszoktatásra. Én meg szombaton betegen csináltam végig a Mamával a bababörzét a Hungexpón. Szerencsére jól sikerült. :)

Gegit még csanába szeretném elvinni, hetente kb. 2x.

Olyan fura, hogy Zsozsi nincs itthon. :(
Persze lefoglalom magam az ezer dolgommal, meg Gegivel, de akkor is...

Heni! A párod egy zseni! Nagyon szépeket alkotott, és a ház is kúúúúl! 8)

A fényképek nagyon jók, lassan érik egy NAGY tali!

Mindenki vigyázzon magára, igyekszem sűrűbben jönni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Jelentkezz!!!!

Sense?

Kép
Kép
Kép
gremese

EMese de jó, hogy jöttél, jó olvasni soraidat! bizony érik, érik a tali, én bizom benne, hogy lesz is belőle valami:-)
Zsoszsi biztosan élvezi az ovit, Geginek nem hiányzik? Mert nálunk Áronnak nagyon hiányzik Péterke ha nincs itthon, szomorkodik is :roll:
15 kg :shock: szép! áron is 12 , még birom :D
L ügyes:-) bár nagyon nem kedvezett az időjárás:-( igy az udvar nem lett lebetonozva, térkövezve:-( de majd tavasszal.

Jobbulást!

Vindo nem lesz senki beteg! ti térköveztek még az idén?

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Ebéd közben vagyok. :oops: Gyorsan bejelentkezem, aztán dolgozom kicsikét, amíg haza nem ér a hosszúhajú.
Köszi lányok, de sajnos csak kényszerből ilyen a haja. Már július óta le akarom neki vágni, de nem engedi. Most azt mondta, hogy a fodrásznak engedi meg. :wink: Majd kíváncsi leszek. :roll:

Egyébként rettenetesen örült a Legonak. :lol: De tegnap du elaludt az ölemben. Nem engedtem alig egy óra alvást neki, de csak az lett a vége, hogy kilenc körül kijöttem tőle, mert még volt némi elintéznivalóm. Így is 11 körül feküdtem le.

Na, folytatom az evést.
dmaggie

Minden betegeskedőnek mielőbbi jobbulást kívánok!!!!
Ma reggel én csupa tüsszögő, orrfolyós gyerekkel, felnőttel találkoztam.

Henikém, azta!!!!! Csak lesek. Hát hiába, egy férfi nagyon sok dolgot megcsinálhat. Aranykeze van, az már biztos.

Gremese, nagyon hiányoltunk ám. Nyugi, hidd el, tényleg meg fogják oldani!!! :lol:
dmaggie

Micsoda szuper képek :D

Maggie szuper tortái voltak a fiatalúrnak

Heni párod nagyon ügyes
remélem hamarosan én is feltehetem, hogy milyen lett kívülről a kéró :D

Mesi na aludt? Megoldották?
Hogy érezte magát?
Jobban vagytok?

Egy kis vidítónak:

Nénike bemegy a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodik hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván, hogy sok pénzről van szó. Nem kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakíséri az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezi, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165000 dollárt - feleli a hölgy, és a táskájából kiborítja a pénzt az asztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lesz, honnan származik a pénz és megkérdezi:
- Asszonyom, meglepett, mekkora összegű készpénzzel rendelkezik. Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadásokból - feleli az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezi az elnök.
- Hát, például fogadok önnel 25000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek - mondja az idős hölgy.
- Hahaha - nevet az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdi kihívóan a nénike.
- Persze! Fogadok 25000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentős összegről van szó - mondja a nő -, lehetséges, hogy holnap reggel tíz órára visszatérjek az ügyvédemmel?
- Természetesen - feleli az elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges a fogadás miatt, jelentős időt tölt a tükör előtt, ellenőrizve a golyóit, forgatva jobbra-balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrzi mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződik arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan tíz órakor az idős kis hölgy megjelenik az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatja az ügyvédet az elnöknek, majd megismétli a fogadást:
- 25000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadja a fogadást, majd a hölgy megkéri, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megteszi. A kis idős hölgy egész közelről rámered a herékre, majd megkérdezi, hogy megfoghatja-e?
- Nos, rendben - feleli az elnök. - 25000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor veszi észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezi az elnök.
- Semmi - feleli a nénike. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100000 dollárba, hogy ma délelőtt a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

Szelikének boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy Zsozsi állítólag délelőtt sírt - gondolom hiányoztam neki -, de ezt majd megkérdezem a délelőttös óvónénitől. Az alvás volt érdekes, mert ők leveszik a nacit és bugyiban alszanak, Zsozsi meg nem akarta levenni a nadrágját, szorongott, sírt és bepisilt. :(
De szépen evett, játszott, amúgy minden rendben volt.
Ja, és el is aludt!!!
A fenti dolgokat hamar meg fogják oldani szerintem, de azért kíváncsi vagyok hogy fog ez rajta kijönni, mikor tudatosul benne, hogy az ovi nem múló hóbort, hanem minden napos elfoglaltság.
Nagyon fura volt, hogy nincs itthon, nagyon hiányzott, és ő is mondta, hogy hiányoztam. :D
Kb. 8-kor érkezünk, és f4-4 között hozom el.

Nálunk mindenki taknyi, Zsozsi már a legkevésbé, nála lecseng a betegség, én annál jobban. :?

Az éjjel alig aludtam, úgyhogy megyek is szerintem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: