A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

"Birkózás"
Kép

Kép

Délelőtti játék
Kép

Ma még a védőnő is befutott, örültem neki, legalább meghallgatta, hogy milyen morgást vág le.....azt mondta nem baj.

Én is a gyógyszertári fürdetőt használtam, de a hajára már rég nem, nekünk is ragadt. Pár napja próbáltam ki a neogr. fürdősót, semmi baj tőle, tegnap használtunk Gabi esti fürdetőt, attól sem lett gond. Remélem ezután sem jön már ki semmi.
limo73

nekünk a gyógyszertáritól hámlott a bőre :(
Vendég

Pár napja végre Berci is elfogadja a teát, ő is Mecsek Baby-t kap, és tegnap előtt befejeztük az Infacolt. (gondolom nagy örömére)
Tegnap vettem cseresznyemag párnát, az éjjel aludt. Igaz csak a babakocsiba, de nem érdekel. Remélem tényleg a párna használt és nemcsak egy napi kegyelmet adott. :)
Bár az elmúlt napokban kicsit jobb volt a helyzet, csak este 11-ig dorbézolt!
limo73

irigyellek titeket az én Bencém nem fogad el semmit cumisüvegből :( igy a tea is likvidálva :(
Vendég

Limo, Bévi,

Penész:
Fontos: a bukóra nyitott ablak és úgy szellőztetés pont nem jó, főleg fűtési idényben, inkább ki kell tárni 10 perce időnként, minthogy egész nap nyitva legyen kicsit...!

Szellőztetés

A penészesedés megelőzésére érdemes bevetni a gyakori és kielégítő szellőztetést. A szellőztetés mind a spóraszám, mind a páratartalom csökkentése szempontjából kiemelkedő fontosságú. Csodára azonban nem számíthatunk. Ez a módszer nem jár ugyan beruházási költséggel, ám tévedés lenne azt hinni, hogy nem kerül pénzbe. A szellőztetés során ugyanis kénytelenek vagyunk otthonunk melegét kiengedni a szabadba.

Valószínűleg most már jól ismert, hogy a huzamosabb ideig résnyire nyitva hagyott ablak a legrosszabb megoldás. Ennél a szellőztetési módszernél a meleg teljes mértékben ellenőrizetlenül távozik a szabadba, valamint a lakás levegője sem tud teljesen kicserélődni. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben hosszú ideig nyitva marad az ablak, a körülötte lévő fal teljesen kihűl, így a páralecsapódást még segítjük is. A szellőztetés tehát tartson csupán néhány percig, ám akkor teljesen tárjuk ki az összes ablakot és ajtót, hogy a légcsere alapos legyen. Erre az 5-10 percre tekerjük le a fűtést. Ha csupán ennyi ideig szellőztetünk, a lakás levegője ugyan lehűl, ám a falak nem, így amikor becsukjuk az ablakokat és ismét feltekertük a fűtést, a fal le tudja adni a szobának az addig tárolt hőt.

Szintén fontos, hogy nagy páraképződéssel járó tevékenységek – mint például a fürdés és a főzés – után, vagy közben gondoskodjunk a szellőztetésről, így a levegő nem telítődik nedvességgel. Szellőztetésre napi 5-6 alkalommal kerüljön sor.

Kép
xtina75

Tina!....Ha nálunk nincs nyitva az ablak, annyira meleg van, hogy nem lehet kibírni. Most fűtés nélkül, nyitott ablaknál van 23-25 fok.
A vastag falak, a fél épület a domboldalba :arrow: nyáron hideg, télen meleg!
limo73

Limo, akkor esetleg próbáld ki azt, hogy a bukóra nyitás mellett néha kitárod - azokban a helyiségekben, ahol nem vagytok épp... Más ötletem nincs. A penész egy utálatos dolog, a hideg ráz tőle. Mikor már meglátok egy pöttyöt, fent van a vérnyomásom az egekben!
xtina75

Így csináljuk, naponta többször szellőztetünk. Nekünk most még nincs gondunk, nem jött elő...de a télen biztos újra megjelenik.
limo73

Babákok gyönyörűek!

Popsikenőcs
Spórolunk azzal is... azt mondták, hogy az ép, egészséges bababőrt nem nagyon kell kenni! Főleg, hogy ezeket a mai modern pelusokat használjuk... Én sokszor csak sima vízzel lemosom Katus fenekét, alaposan megtörölgetem... és kész...

Vanilla
Mi a gyógyszertári fürdető kenőcsöt használjuk, arra nem érzékeny Katus. Egyebet még nem próbáltuk ki... éppen azért, mert ilyen piciknél gyakori, hogy különböző kozmetikumokra érzékenyek...
Szép mennyiségeket eszik Bence! :wink:
Mi is az eredeti csomagolást szeretjük! :wink:

Barbcsi
Fel lettetek avatva :lol: :wink:

Bévi
Gyerek se eszik mindig ugyanannyit, mint ahogyan te sem!
Az, hogy mindent a szájába vesz, rágcsálja a kezét... megismerési folyamat... a tökéletlen látásuk miatt, az egyik legfontosabb érzékszervük a nyelvük... És a szopóreflex is működik...
Sírás: fázik, melege van, unatkozik, túl sok az inger, anyára van szüksége, álmos... ki kell tapasztalgatni... :oops: :wink:

Limo
Ha a fél épület a domboldalban van, akkor onnan nedvesedhet a fal...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ha esetleg belefér anyagilag, az Aldiban vasárnaptól kapható nagyobb teljesítményű páramentesítő:

http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offe ... z_src=main

Bár elég drága.
xtina75

Popsira Scudocream-et használok, felváltva a gyógyszertárival.

Lányom már 14:30 óta alszik.... :shock:
Aludtam vele egy órát, tudtam enni, elpakoltam, kivasaltam a ruháit.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!
Kösz a dicsérő szavakat!

Penész: a ház külső stigetelése nagyon hatékony, csak nem két fillér! C
claire

Claire, nekünk szigetelve van... úgyhogy ez sem garancia.

Kép
xtina75

akarom mondani szigetelése
claire

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok
Hazaértünk..Komlón voltunk,anyukámnál festünk-Miki és az öccse,mi meg ott vagyunk magnak..azaz keresztanyámhoz felcuccoltunk délután mikor már por volt meg csiszolás.Ma ezer helyen voltunk,Miki munkahelye,anyukám,keresztanyám,aztán még a másik mamánál(anyós :evil: ) Tomi csak nézett :) apja most altatja,mai fürdés kimaradt :oops: olyan éhes volt most meg már aludna ő is,mi is...holnap is megyünk,aztán vasárnap itthon pihi,hétfőn is itthon lesz velünk apa,megyünk UH-ra.
Mindenki agyon dicsérte Tomit :) :)

Mi gyógyszertárival fürdetünk is popsit kenünk is,de sokallom az 500 ft-t érte,lehet drága patikába mentem be(Sipo) Gabi babaolajat már kipróbáltam,lassan bevetem a fürdetős is,Limo ha már Ti is használjátok...

Vanilla jó hogy jöttél,200-240 ml,nem semmi,szépen nő a kis Bence!

Barbcsi,kendő?

Pécseik,jövő héten hétfőn vizsgálatok,kedd tanácsadás,szerdán jön anyukám,de csüt-pént.ráérek,bárki ha erre jár :) vagy megyek én,ha vki magányos :)

Na megyek,pihenünk...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én tiszta hülye vagyok!!! Most meg az a bajom, hogy alszik a gyerekem!
Du. 2-től csak enni kelt fel, illetve a simi-torna-fürdés ceremóniára.
Amikor Apa megjött lementünk vásárolni, sütizni és ugye az autóban csak 3 saroknyit bír ki ébren.

Ircsi!....Azon a falon ami a dombban van, egy szem penész nem jelent meg....és igazán a falak nem is vizesek, ez inkább a belső párától van. És most hogy ez írom beugrott, igaz nálunk is akkor jelentkezett tavaly, amikor itthon maradtam januárban.

Évi!....Mégcsak ma használtam 2. alkalommal a fürdetőt, eddig semmi "nyomott" nem hagyott, de nem akarom elkiabálni.
És vigyázz, még szavadon foglak jövőhétre :)
limo73

Félek meglesz a böjtje ennek a nagy alvásnak :arrow:
Fél3tól aludt 6ig(ébresztettem), akkor megfürdettem, megetettem, azóta aludt 9ig, ébresztettem, megetettem, most megint alszik.remélem a szokásos fél5nél előbb nem kel.
Limo lehet, hogy front van :roll:

(nem szoktam ébreszteni, de nem akarok éjjel fentlenni....)

Clárika
Kép
clárika

Atom brutál ez a rántott leves..... dúrrannak a "kebelcsodák" :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Clárika!...de jó!...nemcsak az enyém alszik!....de itt már némi morgás van a kiságyból!
limo73

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de ez nem jelenti azt, hogy ne olvasgatnálak Benneteket! Persze nem tudok mindig mindent elolvasni visszamenőleg, de igyekszem! :-)

Mi a Weleda cég popsi kenőcsét használjuk és nagyon jó! Kicsit drága ugyan, de mi nagyon szeretjük.

Pelusból nekünk a Pampers annyira nem jött be, de a Libero és a Huggies nagyon jó. Sőt, kaptunk egy csomag DM-es Babylove márkájút és meglepően jó volt!

Remélem jól sikerült a találkozótok! :-) (Majd megpróbálok visszaolvasni!)

Kép
napsugar1123

Sziasztok

Olvaslak mindig benneteket, de hogy írjak is, addig sose jutok el.

Clarika mi az a rántott leves? :oops: van egy olyan érzésem, hogy rém egyszerű dolog, csak mi máshogy hívjuk.
Nekem a tojásleves, és a karamalz maláta ital jött be eddig (alkoholmentes). Meg eleinte ittam a laktoherbet.

Ircsi, valamikor régen írtál egy receptet, felvágott, zöldségek kockázva zselatinban. Leírnád még egyszer?? Nagyon fini volt és eszembe jutott olyat "kell"' ennem :D :D :D

Enyém gyerek ma nem aludt sokat, és este nem is evett sokat, talán 50-60 g-ot, kíváncsi vagyok meddig bírja így.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok Kedves Anyukák!

Először is, mindenkitől elnézést kérek, hogy ide pofátlankodok közétek, és itt mindannyiótok előtt fejtem ki a véleményemet, de már nem ez az első, hogy bemocskolnak ezen az oldalon.
Bemutatkoznék, én vagyok az a szörnyű ex, akiről Vanilla mesélget nektek!

Tehát kedves Krisztina!

Ha nem vetted volna észre én már rég lejöttem erről az oldalról, megkíméltem én is a szemeidet, csak vannak itt fent barátaim, akik voltak kedvesek tájékoztatni róla, hogy miket hordasz itt össze rólam!
Nagyon, de nagyon gyorsan fejezd be a rólam, és a fiamról való hazudozást! Az, hogy a volt férjem még az esküvőnk előtt összejött veled, már a kutyámat sem érdekli kint a kertben.
Ne velem foglalkozz, és ne a fiammal, mert Krisztiánhoz neked és a családodnak az ég világon semmi közötök nincs!
Csak közlésképp, nem a gyámhatóságon jártunk, hanem a családsegítőnél, és azért, hogy működjön a kommunikáció a gyerekem apja és köztem, tudod van amit meg kell beszélnünk, a gyerek érdekében.
Senki nem neveli a fiamat az apja ellen, pont fordított dolog van.

Úgyhogy kérlek, ne költsd azt a kevés pénzedet egy olyan gyerekre, akihez semmi, de semmi közöd nincs!
Jah és egyszer már megegyeztünk, hogy hagyjuk egymást békén, tök jó lenne, ha így is maradna!
Illetve, ha bármi gondod van velem, gyere ide, tudod, hogy hol lakom, és közöld velem, szemtől szembe a problémád!

Még egyszer elnézésetek kérem kedves Augusztusiak, de ez már a személyiségem jogaim megsértését súrolja!

Sok boldogságot kívánok a gyerkőcökhöz!

Kép

Kép
pindimano

Penész az nálunk is állandó sajnos. Penészölővel meg domestossal szoktam lemosni, lekezelni. Régen is volt, de mióta újak az ablakok még több van. Pedig azt hittük jobb lesz, mert a régi ablakok folyton párásodtak, ezek nem, és mégis egyre rosszabb. Nálunk a sarkok leginkább.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

kencék: fürdetőből 3 napja johnsont használok, amúgy a kórházban is azzal fürdették a babákat pár naposan. Gyógyszertári popsikrémet, de minimálisan, mert szép egészséges a bőre, Kristófnál sem kentem agyon. Ha jött a foga, akkor pirosodott neki, akkor több kellett. De szuper jó a sudocrém is. olajat, testápolót nem használunk.
Pelus: huggis, pampers bevált, libero nem

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

na a fele elszállt,

szal a libero nem vált be, meg a zöld tescos sem, pedig kristófnál inkább ezek voltak jók. Babafüggő

Popsitörlőt mindenfélét használunk.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Dia

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi: nagyon szépen köszönöm! Meg is hatódtam, nagyon tetszik ez a vers és a csomagolása is gyönyörű :D
Katus olyan édes! Kész nagylány már :D

Folyamatosan olvasom a topicot csak írni nem volt/nincs kedvem. Nincs semmi baj, minden rendben van velünk, jól vagyunk. Áron továbbra is nyugodt: eszik-alszik-nézelődik, elvan a kiságyban is.
Mindent meg tudok mellette csinálni, jó persze nem úgy mint a születése előtt, a házimunkát be kell oszatnom. Igazából ami "nehéz" az az, hogy miután Bencét hozni-vinni kell az oviba és emiatt az idővel kell sakkoznom. De azt hiszem ez legyen a legnagyobb bajom az életben....

Popsikenőcs: én úgy csinálom, mint Ircsi, módjával kenem csak. Szép a bőre, nem kenegetem állandóan. Majd ha foguik akkor kell jobban kenegetni.

Fürdető: én a gyógyszertárit használom. Árát nem tudom, mert EP kártyával fizetek. Feloldom kicsi forró vízben, hozzáöntöm a kádban lévőhöz és mehet a pancsi. Haját (alig van neki :lol: ) is ezzel mosom.

Pelenka: Bencénél a BabyLove vált be és úgy látom, hogy most is ez lesz a legjobb. Nem folyt ki a Pampers-ből és a Libero-ból sem semmi, de a DM márkája többet bír.

Popsitörlő: mindegy milyen, de a Pampers-t részesítjük előnyben.

Penész: nálunk tavaly télen volt nagyon durva a helyzet. Vettünk Cerezit top Párát is. Használt valamennyit, de csodát nem csinált. Most leszedte Gábor az ablakok alól a tapétát, lekezeltük és színezett mésszel lett lekenve, hogy szellőzni tudjon a fal. Asszem kevert bele penészgátlót is. Idén télen kiderül van e valami hatása :roll: Sajnos az ablakok nálunk is csurom vizesek fűtési szezonban. Eddig csak szárazpárásak voltak, de az elmúlt télen bizony csurgott a víz. :twisted:

Limo anyukám a képeket látva azt hitte Áron az :lol: aztán mondtam, hogy Ő Bercibó (nagyon tetszik ez a becézés, egyébként apukám is Bertalan), nagyon tetszett neki, mondta, hogy aranyos, szép baba :D

Áron ébredt, reggeli neki.....

királylány

[quote="szamocamoca"]
írta:
szamocamocaClarika mi az a rántott leves? :oops: van egy olyan érzésem, hogy rém egyszerű dolog, csak mi máshogy hívjuk.

Rántott leves:
http://www.mindmegette.hu/rantott-leves.recept

Clárika
Kép
clárika

Jóreggelt!

Nagyon aludtak a babák!!??? :) ez azért néha tud jó hír islenni nem???

én sütivel kész, túró torta meg zabpelyhes sütike a szülinaposnak (uram kislánya) ebéd meg vegyes sali olivával olajjal sajttal meg kockára pirított csirkemell hozzá és lehet még rá főtt tojás ( ez lenne az Oliva étterem salija csak én csinálom néha itthon is)

aztán irány szülőszoba nézés :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika: amit feltettem privibe kérdést, elvileg tárgytalan :((((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Diának!!!!!
Kép Sok boldogságot!!!

Mi igazi esős szombatot tartunk....még mindig ágyban...hol ketten, hol hárman.
limo73

Limo: köszönöm szépen! Ez nagyon aranyos!Itt süt a nap :) (még).

királylány

Sziasztok!

Életjel...

Köszi, h hiányoltatok, olvastalak benneteket, de annyit írtatok, h mikorra végigolvastam a napi termést, már nem volt időm reagálni.

Szülés (ami nekem nagyon szuper, pozitív élmény volt) óta nem jelentkeztem. :oops: Gyorsan meglett Péter, este 1/2 8-kor mentünk a kórházba, 23 órakor már felsírt a fiúnk. :D Ami meglepett sima szülés volt (pedig a császár is szóba került a másik papírmagzat miatt).

Peti baba, jó fiú, eszik alszik és imád fürödni. Éjszaka 1x vagy 2x kel enni, de hagyja anyát és apát aludni. Szépen hízik, tejcsi van elég.

Kép

Kép

Bocsi, h önzőztem és csak magunkról... :roll:

Babák mind gyönyörűek!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!!!!

Dia, BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi de nincs időm visszaolvasni, Petra hamarosan ébredni fog :wink: Mi jól vagyunk csak el voltunk utazva mi is a dédikhez hétfőtől-csütörtök estig, előtte meg apa volt itt azért nem volt időm írni. Most is itt van, de alszik mindenki 8)

Dédik agyon dicsérték és körülrajongta mindenki. Nagyim alig tudott aludni, mert sajnálta a kicsit aki első nap a nagyon sok embertől végig sírta az estét, míg kibukott. Másnap este fájt a hasa és nem aludt azért volt a sírás, aztán harmadik napra már jobb lett. Neki kicsit tálán sok volt de a dédik nagyon látni akarták. Amúgy meg nappal kint volt a levegőn és az nagyon jót tett neki nagyokat aludt.

Mikor lesz időm majd nekiállok az olvasásnak is ígérem!
Puszi nektek!!!
Nem tudom ha ezen képeket végül feltettem vagy nem itt voltunk 1 hónaposak
Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Szilvás, mit figyeltél meg a tejjel kapcsolatban?

Dia, boldog névnapot!

Enikőnek is utólagosan... én azt se tudom néha milyen nap van, hányadika, és így nehéz a köszöntéseket fejben tartanom :oops:

Limo, jó a köszöntés 8)

Napsugár, gyere, amikor tudsz, és szerintem, elnézést sem kell kérned :-)

Bols, örülök, hogy pozitív élmény volt a szülés! Én tegnap azt álmodtam, hogy megint szülök - szóval, én is ezt a tábort gyarapítom :D

Csibuc, csak gondoltam segítek, nekem is volt hasonló - bár közel sem ennyire komoly - problémám.

Maccs, ne hagyd itt a csapatot!

6 hetes kontroll: kár volt aggódnom, jók a szöveteim, a vérömleny szépen gyógyul, bár még érzékeny volt kicsit. De mi ez ahhoz képest ami az elején volt... :roll: :wink: Doki nagyon rendes volt, gyerekek is jöttek velünk, megnézte Bálintot, Kristóf kapott egy fejsimit. Egyébként durva, mennyire érzékeny radarja van a fiamnak! Még itthon elkezdte, hogy anya, ne menj a doktor bácsihoz! Ne vizsgáljon meg, mert fájni fog! :shock: :shock: :shock: Próbáltuk nyugtatni, de majdnem bejött velem a vizsgálatra, párom az ajtóból csalta vissza :D

bekri

Bekri, újra szülés :D , bár lehet kinevettek, mikor megszületett Péter, rögtön mondtam a dokinak és a szülésznőnek, jöhet a következő! :wink:

Dia, boldog névnapot!

Enikőnek is utólag ugyan, de nagyon sok boldogat!

Napok úgy szaladnak, sokszor én sem tudom hányadika és milyen nap van, de sebaj.

Látogatókban nem szenvedünk hiányt, (nagy a család). Anyum is volt itt majdnem 1 hétig, de elég idős, így szinte csak az unokában gyönyörködés volt a dolga.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Megjártuk a Decathlont 6 gyerekkel, párommal, anyámmal, utána az Ikeában kajáltunk. Hát....Joni elég nyűgös, így azért lefáradtam az akcióban. De a hosszú listát majdnem tutira kivégeztük. :D Beiskolázási támogatást elköltöttük.
A gyerekek ilyenkor elrohannak, mert ott mindenfélét lehet közben sportolni, a nagyok fociztak, a középsők rollereztek :D Csak győzd őket előszedni, amikor felpróbálnál rájuk valamit!
A legkisebbek második napja állandóan szopiznak, főként Jonatán . Ez még hagyján, de közte elég nyűgös :( biztos a holnap esti mérlegelésre gyúr :lol:
Claire
claire

Sziasztok
Mai napnak is vége..de a festésnek nem,szar a fal,még vissza kell menni jövő héten is.

Dia!
Isten éltessen sokáig!!!!
Én hiányollak,írj többet... :roll:

Limo marha jó képeslapot készítettél :)
Szavamon foghatsz :wink:

Tomi egész nap aludt,éjjel meg óránként volt fent :?
Holnap nem csinálunk semmit csak pihenünk és eszünk...ránk fér.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nézzük a Nicsak kibeszél méget.....egy kis továbbképzés! :D

Jó éjt mindenkinek!
limo73

De irigyellek benneteket, Limo! Én is, én is, én is! Kb. 2 percet tudtunk belőle megnézni, felébredt Bálint, Kristóf meg újabban nem hajlandó aludni, hanem megvárja, amíg tesókája elalszik és csak akkor... :oops: :? Pedig nincsenek is egy szobában. Talán egyszerűen csak szeretné azt a figyelmet megkapni, ami előtte járt neki és nem akar semmiből sem kimaradni...

Ha jól belegondolok, nem kell nekem tv-t néznem, van aki szórakoztat élőben... :oops: :lol: A szomszédban lakodalmat ülnek, Kristóf lábában meg benne volt a boogie, hiába mondtam, hogy aludjunk... "Anya, tapsolok, mert jó zene van." És becsukta a szemét, tapsolt és a lábával hozta a ritmust... Aztán egyszer csak megszólalt: "Én tűznyelő leszek." :shock: :shock:

Bálint meg egész nap nyűgös volt, felborult a "napirendje". A fürdésnél este kellően ellazult és aztán a fehér törcsijét telerakta kakival, míg beértünk a szobába és megtörölgettem (volna). Lehet, az áztatás helyett jobban járok, ha veszek sárga festéket a törcsinek? :roll: :roll: :roll: :roll:

Jó éjt nektek is!

bekri

Claire, dacathlon 6 gyerekkel... minden elismerésem!!! Nagyon profi vagy...

Bols, na azért én ennyire ügyi nem voltam :roll: :D De majd legközelebb :lol:

Évi, jó pihenést és evést :D

Limo, egyébként jó továbbképzést - máris a következőn gondolkoztok? :oops: :wink:

bekri

Jó reggelt!

Bols, Melisch, Bekri, Évi: köszönöm szépen!

Évi igenis értettem! :lol: Írok! :lol:
Festés: :? Lehet elege Mikinek. Jó pihenést mára nektek.
Mi akkor is fürdettük Bencét ha nagyon későn értünk haza(ritka volt), biztonságérzetet adott neki, hogy minden oké, nincs semmi baj.

Bekri dokihoz való menetel nálunk is hasonlóan zajlott. Bence mindenáron jönni akart velem :D Nehezen, de sikerült őt meggyőznöm, hogy nem leszek sokáig és nem fog fájni. Azt mondta majd ő megvizsgál, megnézi a sebemet. Ha egyenes akkor szépen gyógyul, ha kacskás (kacskaringós :lol: ) akkor nem. :D Végül sikerült meggyőzni őt, hogy maradjon itthon anyukámmal.
Nálunk egy szobában vannak a fiúk, nincs gond az alvással. Kristóf még pici és ez legyen a legnagyobb probláma, hogy nem alszik el addig amíg a tesó fent van. Nálunk Bence nem nagyon akar menni egyedül a mamáékhoz, mert fél, hogy otthagyjuk őt. De haladunk, mert pénteken du elment anyukámékhoz, tegnap meg sógorom vitte őt el focizni. :D

Bols és mi lett a papírmagzattal? Mármint elsorvadt vagy mi?
Péter nagyon helyes pasi és rendes gyerek :D

Limo :lol:

Melisch Petra nagyon édes. Szerintem az idegen környezet is megviselte őt, azért volt nyűgös. Mi is mikor egész nap kint voltunk anyósoméknál, este Áron nagyon nehezen aludt el, pedig ott jól viselte magát és mégis.

No teszek egy kört a lakásban.....ma is jönnek babanézőbe (tegnap unokatesómék estek be) :wink:

Unokabátyám felesége egyre kérdezgette nem kell ennie? :lol: Gábor mondta is, hogy minden nap kellenének vendégek és akkor mindig lenne aki levesz egy etetést rólunk :lol: (nem mintha megterhelő lenne)

királylány

Jó reggelt
Ezt a szutyok időt :(

Képzeljétek,kijött egy kárfelmérő a biztosítótól,a szennyvíz-ázás kapcsán(ami ugye 13 hete volt)mert szőnyegre bútorra mégis fizetnek,és 15 ezer ft-ot írt a szőnyegek kára kapcsán :wink:

Apa ringat,anya mos,mosogat...még a tescoba elmegyünk ma,valamikor,attól függ hogy alszik a Töki

Dia,ünneplés volt?

Kép

Apa miről beszélsz?:
Kép

evilany

Sziasztok augusztusi Kismamak,
remelem nem gond ha igy kesve csatlakozom hozzatok. Nekunk aug.12en szuletett ksfiunk,Botond Almos.
Megmondom oszinten mar eleg regota rendszeres olvasoja vagyok forumotoknak. Kb 2 honapja kerstem ra a neten a "hanyinger-fejfajas a terhesseg utolso honapjaban" temara es kerultem ide. Es azota is fuggo vagyok. Amint tehetem jovok es olvasok,mindig megtudok valami ujat es hasznosat. Hat es persze nezegetem a szebnel szebb babakat. :D

Szoval ma reggel elhataroztam hogy "megszolalok" vegre es megkerdezlek Titeket, kicsit irigykedve, hogy lehet raszoktatni Botikamat arra hogy ejszaka tobbet aludjon. Szopizunk, eleg gyakran (es szerintem eleg sokaig 30-40 perc) 2-2esfel orankent,ejszaka max 3-3esfelet bir ki es megehezik... de mivel hasfajos,utana mindig nyuglodunk egy kicsit,szoval kb 2-3 orat alszik egyszerre. Igy en meg kevesebbet. :( :cry:
Probaltam mar kicsit "tomni" is estere,hatha ugy tovabb alszik majd,de a felesleget visszabukta... :wink:

Napkozben meg ennel is kevesebbet alszik. A pihenoszekeben max egy oracskat naponta 2x-3x. Ha elmegyunk setalni vagy kocsikazni akkor persze azt vegigszundikalja...dehat ugye az nekem nem pihenes. :roll:
Van valakinek valami otlete?

Bocsi hogy ekezet nelkul irok,de nincs ekezetes magyar billentyuzet a gepemen. (vagyis biztos be lehet valahogy allitani,csak en nem ertek hozza) :oops:

Elore is koszonom a jotanacsokat,
Klari
nklari80

Jó reggelt!

Itt tél van. Reggel 3 fokot mutatott az ablakba tett hőmérő :evil:

Bols
Jó olvasni a soraidat! :lol:

Szamoca
Parizer, paprika, uborka, lila hagyma...ezeket apró kockára vágni
5-6 főtt tojás
1 tubus majonéz
1 pohár tejföl
1 húsleves kockát 2 deci vízben felfőzni... ebbe 1 tasak zselatin

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Üdv itt!
Persze, hogy csatlakozhatsz :wink:
Egy feltétel van... kérünk képet a kisfiadról :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kitartást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi 3 fok,atyaég!!!!

Klári,üdv itt,jótanácsot adni én nem tudok de vannak itt tapasztaltak :wink: mondjuk amíg hasfájás lesz,addig biztos nem egyszerű :( arra mit próbáltál?

evilany

Kép

Kép

Szülők kicsit fáradtak :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi nem engem ünnepeltünk. Áront jöttek látogatni, munkájuk miatt ritkán járnak haza a szülőkhöz.
Szőnyegkár: :D mármint a pénz utána....

Klári üdv! Igen képet kérünk. Merre laktok? Hasfájás nem jó, sajnálom. Infacol, espumisan, mecsek baby tea, meleg cseresznyemagpárna vagy valami homeos bogyó esetleg? Alvás: :? Nem lehet egyszerű nektek. Lehet pici a gyomra, egyszerre nem tud annyit enni és ezért eszik sűrűbben. Persze ez téged nem vígasztal.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: