A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszi szépen, szerintem ki fogom próbálni. Majd jól levadászom, hogy hol lesz akciós. :wink:
Most valamilyen egyszerűbb, talán avonos van, de már nem tudom, hogy mióta őrizgetem. Azért igyekszem figyelni a szavatossági időre. :oops: Na nem napra pontosan, de egyszer már megjártam egy tusfüdővel, vagy testápolóval. Olyan allergiás lettem... Tiszta pötty volt az egész testem. Tartok tőlük azóta.
dmaggie

Az egész oldal velem van tele. :oops: :oops:
dmaggie

Maggie, akkor most már Te is ismered ezt az érzést :wink:

Mikor veled van tele az egész oldal.

Kép
vindolanda

Rugó megevett egy fél bagettet :shock:
Fokhagyma-szagú lett :P

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy írtam-e már, de az egyik ismerősöm a pattanásos bőrre teafa szappant ajánlott. Dávid használta is, jó is volt.
A teafa nagyon jó baktériumölő. Bori azt mondta, hogy ő például az intim mosakodó helyett is ezt használja. Neki nagyon jól működött.
dmaggie

Bercó 2 és fél májkrémes kiflit nyomott be. Majd elfogyasztott még néhány gyümölcsös karamellát is az apukájával.

Egyébként ki sem nézném belőlük, hogy ennyit bírnak enni. :roll: :lol:
dmaggie

Hú, rémlenek még nekem is teafás cuccok 20-as éveim elejéről :roll:
De régen volt, mikor ezeket próbálgattam. Még boldog kollégista éveimben.

Talán megyek fürdeni, a férfiak meg elfoglalják egymást addig.

Kép
vindolanda

Hát enni, azt tudnak :lol:

MOndjuk én R. testsúlyának fényében nem értem, hová tűnnek a pizza-szeletek, bagettek, karaj kenyerek :?: :idea:

Kép
vindolanda

MOndjuk, most jó húsban van, elérte a 12 kilót :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Itt nyűg van a köbön. Lassan pakolgatok. Megcsináltam a teámat. (mályva tea. Ilyenkor próbálom meg kiűzni midazt, ami a héten nem jött ki. :oops: Holnap várhatóan nem megyek sehova, így nem leszek távol a wc-től. :oops: )
Megyek megpróbálom elaltatni Bercót.
dmaggie

Hát, minden gyereket saját magához kell mérni. Így Rugó most jól belehúzott. :lol: Akkor már ő is gömbölyű pólókat hord? (így hívom, amikor kidomborodik a pocakjuk. :lol: )
dmaggie

Maggie, mályvatea -- jó ötlet!

Vindo, örülök nagyon a 12 kilónak! Micsoda étvágy...

Én a játékboltos nőre akadtam ki a héten, előadta, hogy neki is ilyen kis törékeny, vékony, az átlagnál kisebb volt a kisfia 3 évesen, mint Ádó. 98 centi, 14 kiló, mi a túróról beszél?! Magasabb az átlagnál, a súlya meg az átlag kellős közepén van.
Félre ne értsetek, nem lenne bajom akkor sem, ha kisebb lenne az átlagnál (volt ilyen időszakunk és ugye a gasztrós parák egyéves kora körül), de történetesen nem az.
irina

bocs, csak nem bírom, hogy amikor az átlagtól való eltérés esetében is a normalitásért kell harcolni, nem bírom, amikor az átlagot is patologizálják. :roll:
irina

na, ez értelmes volt az előbb, szóval a lényeg: az átlag ne legyen már kevés, mert ebben a szemléletben hülyül meg sok ember, h mindig mindenben a plafonhoz viszonyítanak.
irina

Sziasztok :)

Na, en jol ra tudok erezni, mikor kell/nem kell jonnom.. :roll: :lol:
Vendég

Igen, pocakos lett :wink:

Egyem azt a kis törékeny boltos gyereket :lol:

Megfürödtem. Használtam szemránckrémet, sőt arcradírt is :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Szia, Niki,
de, de most épp jókor jössz például! :-)
irina

:lol: :lol: :lol: :lol: mosolyogtam jót :)

én jártam darabig kozmetikushoz,a legjobb az volt,h. reggel mentem és jót aludtam közben :) bár a szemöldökszedést ált. végigtüsszögtem :)
meg hetente fodrászhoz mosatni,szárítatni,legalább a hajam normálisan nézett ki :) és nem is volt drága anno :) :)

krémezés....na az az ellenségem :) bár van gyógyótári teafaolajos arclemosom,de csak akkor használom ha már jól megkínoztam magam :) :) nem is lesz sebes a ragya helye :)

Rugó ledolgozza a kaját :) :)

Ádinak jobbulást!

Míra ha beteg akkor nem beszél,alig mosolyog látni rajta h. gáz van.
Bálint meg olyan,mint máskor :) bárlázas akkor bágyadtabb,s Ő sem beszél egyfolytában :)

tegnap Bálint bicajozott postáig,közben természetesen mindenkinek köszönt,dumált.Jött velünk szemben egy idősebb házaspár s így szólt a pasihoz :)
Fiatalember,szia :)

Maggie,legalább most itt vagy :) :)

s változatosságképp elkezdtem katicát horgolni unokanővérem nemsokára születendő lányának a sapijára :)

KépKép
viranka

Niki,Te meg fogadjunk profi vagy ezekben :) :) :lol: 8)

KépKép
viranka

Szia Niki!

Kép
vindolanda

Na, most sok mindent vegig kell olvasnom. Annyit eloterben: latom ebben a topikban sok a testileg szellemileg fogyatekos gyerek... :? :roll:
Vendég

Mi a szellemi oldalon mozgunk :wink:

Szia Viranka!

Kép
vindolanda

:-) mi meg a testin

fürdetés :arrow:
irina

Na, megyek akkor gondolkodni.

Kép
vindolanda

Koszonom a lelkes udvozlest! :D Az az igazsag, hogy eleg maganyos vagyok... :( S. mar szerdan elment, az elso estet meg elveztem is maganyban, a masodikat mar nem annyira, most meg mar halalra unom magam.... :? (nem amiatt, hogy nem lenne mit csinalnom, hanem hogy nincs kihez szolnom...)
Vendég

Az 1016-os oldal miért lett olyan rövid? Nálatok is így mutatja?

Niki, én most megyek altatni lassan, de este dolgozom, és ilyenkor folyamatosan net előtt vagyok éjfélig-egyig :wink:

Na, hát akkor képzeld el, hogy milyen Rugóval beszélgetni egész nap :roll:

Kép
vindolanda

En nagyon sok beszolast kapok ha hazamegyunk a vegetarianus etrend miatt. Amikor terhes voltam, a nagymamam azzal riogatott, hogy beteg lesz a gyerekem. Aztan meglett Rania, Alex raadasul koraszulottkent makk egeszseges...atlagnal nagyobbak is, megis meg mindig hallgatok. De legalabb, ha jo erv lenne mogotte. De amikor olyan megjegyzeseket kapok, hogy "azert legalabb parizert adhatnal nekik..." :shock: :shock: :shock: :x :lol:
Vendég

Ok, Vindo, a randevu lefixalva :)
Vendég

Vindo!
menj 100as boltba vegyél műanyag ételhordókat és azt ki tudod lyuggatni :)

Tényleg Niki!
gyerekek sem esznek húst?(van egy ismim Ő is vega, a lánya csak apjával eszik húst :) tudom S. is vega :) ) parizert :shock: :shock: :shock: :shock: az a legjobb...
mikor a nagylányodat vártad akkr is így éltél,vagy ez csak később alakult ki?
gyere írjál,legyen veled is tele az oldal
:wink:

na jó éjt(fektetés altatás,aztán R.jön naptár alapokat csinálni)

KépKép
viranka

én meg élvezem ezt a pár percet,míg apjukkal a fürdőben élvezkednek :) :) már nem sokáig :) most olvastam el lap alját :)

KépKép
viranka

Viranka, mire irtad, hogy en abban profi vagyok? (meg az elozo oldalon)
En akkor lettem vega, amikor megismerkedtunk Steve-vel, o mar 17 eve vegetarianus. Igy nekem konnyu volt, o nagy szakerto. Termeszetesen a gyerekeink is azok. Meg soha nem ettek hust, es nem is fognak, amig a mi fedelunk alatt elnek :)
Vendég

Halihó!

"Visszavagyok" :lol: :lol:
Bercó kiküldött, hogy Gergővel akar mesét nézni. :roll:
Viranka, :lol: :lol:

Niki, szijjjjjaaaa! Bevallom sokáig én is osztottam azt a nézetet, hogy egyféle hiány keletkezhet a vegáknál. De már nem gondolom így. Néhány éve pl. megtudtam, hogy a csicseriborsóban pl. rengeteg fehérje van, talán még a hústól is jobb. (Dávid is befalt ennek örömére egy csomó falafelt. :lol: )
Ugyanakkor meg azt is gondolom, hogy mindenkinek joga úgy táplálkozni, ahogyan szeretne. A gyermek szüleinek elveit meg kötelező érvényűnek tartom.
dmaggie

Niki, ez a parizer... :roll: "A régi jó dolgok", ahogy a hülye reklám mondja.

Verus, aztán majd mutasd meg a katicás remekművedet! ;-)
irina

Niki, kozmetikumokról, stb. beszélgettünk a lányokkal. :lol:
dmaggie

Tényleg, a mi kis ezermester, aranykezű, kreatív tündérkénk már megint alkot. :lol: :lol: Duracell-Viranka. Hihetetlen, hogy mennyi energia tombol benne. Csak irigykedem itt. :lol: :lol:
dmaggie

Niki, megértelek. Én egyszer voltam egy fél estét egyedül (Ádit S vitte haza és 6 körül jöttek), nagy csönd volt a lakásban. Cseppet sem élveztem...

Ádi hőmérséklete rendeződött, csak így is maradjon.l
irina

Ja, amúgy azt mondta a dokinénink ma, hogy van allergiás jellege is Ádi mostani náthájának :shock:, úgyhogy erre is kap vmit (Claritine-t). mondjuk S vastagon parlagfű-allergiás, örökölhette.

Megyek fürödni, munkálkodni.
Azért még visszanézek. 8)
irina

Jajaja...kozmetika!!!
A
Szuper jo alapozot talaltam: Estee Lauder Double Wear. En is MINDENT kiprobaltam mar, kb 16 eves korom ota, iszonyu problemas a borom, most a 40 fele kozeledve kezd istenes lenni...

Meg annyit a hus-temahoz, hogy azt megertem, ha valaki azt gondolja, hogy hust igenis enni kell, hisz en is ettem 33 evig...csak ezt egyszer eleg elmondani, es en ezt az ervet tiszteletben is tartom, csak az a baj, hogy az en ervemet viszont nem tartjak tiszteletben.
A masik: ha mi nem eszunk hust, mert meggyozodesunk, hogy jobb, ha nem (S.-nek erkolcsileg sokkal erosebben meggyozodese...) akkor hogy adnek mar a gyerekemnek, konyorgom... :? :) Azt mondom majd nekik, ha megkerdezik, hogy hat igen kislanyom, apa es anya nem eszik hust, mert azt tartjak helyesnek, hogy allat megolese nelkul is be tudjuk vinni a megfelelo tapanyagot a szervezetunkbe, de te csak egyel nyugodtan... :? Hisz minden szulo a sajat meggyozodeset adja at a gyerekenek, akkor azzal miert van baj, hogy mi is.. :roll:

Na, vega tema befejezve, igerem! :D

Hu, Maggie, nagyon jok ezek a versek... es ilyen fiatal a srac :shock:
Vendég

Mostantól kész vagyok a kommunikációra. Munka közben fél szemmel
:wink:

Kép
vindolanda

Ja, meg a citerazo Rugo!!! :D :D Nagggyon edes!!!! :D
Vendég

KÖszi :P

Ja, amúgy a parizer pont a legjobb, ha húst akar enni az ember :lol:

Kép
vindolanda

Na, szia :) Vegre elkaptalak, ha en jovok, akkor te sosem vagy itt :lol:

Kerdezted meg regebben, csak akkor nem tudtam valaszolni, hogy otthon mi volt a munkam. Az Obudai babaviznek voltam a termekmanagere.
Vendég

Na, es megsugom, hogy muvelodesszervezo amugy a diplomam :wink: De ezzel nem akarok pont neked dicsekedni, mert nem sok kozom van hozza... :oops: Az ugy volt: (most elmeselem az en tanulmany-kalvariamat :) )

Kozgazdasagi szakkozepiskolaba jartam, es az volt (anyukam) hosszutavu terve, hogy onnan a kozgaz egyetemre megyek. Na de: egesz jo tanulo voltam, megsem vettek fel, mert 72-ben szulettem, amikor is baby-bumm volt, rengeteg gyerek szuletett abban az evben, hely keves. Pont 1990-ben erettsegiztem a rendszervaltaskor. Aztan ehelyett ferjhez mentem, gyereket szultem. Par ev mulva ugy gondoltam, megiscsak kene tanulnom, de akkor mar nem vonzott a gondolat, hogy konyvelo legyek, mert akkor mar sajat gondolatom is volt, nemcsak az anyukame :lol: Elhataroztam, elvegzem a jogot, de masoddiplomaskent, mert akkor nem kell azt a nekem lehetetlennek tunu felvetelit megirnom. Igy tanultam muvelodesszervezo szakon, sokat puskaztam is, mert tanulni nem sok idom volt. :oops: :lol: Aztan a jogot elkeztem, de abba hagytam. Sok zavaro korulmeny volt az eletemben abban az idoben, aztan el is valtam, nem birtam sajnos olyan lelkiallapotban annyit tanulni, amennyit ott kellett.

Na, most vegul ugy nez ki, megiscsak konyvelo leszek...anyukam mindig azt hiszi, neki van igaza....talan nem veletlenul.... :lol:
Vendég

És mit csinál egy babavíz-termékmenedzser?

Kép
vindolanda

Na hello csajok

huh kozmwtika, fodrász rám férne! :? :oops:

Mi lányok továbbra is taknyosa..el og ez múlni???

vega: olyan fini vega cuccok vannak....de én olyan vagyok hogy ha nem eszem húst akkor egész nap eszem..mert érzem hogy valami hiányzik..aztán este rájövök egy falat kolbász után..:-)

De mindenki tudja hogy neki mi a jó! és kész!

Emma szereti az ovit...mostmár tuti..alig tudom hazahozni..még fél órát eljátszik az előtérben..:-) és olyan fáradt..álmában folyton az oviról beszél..nem győzi feldolgozni..:-) kap sedatifot.:-)
Van mókuskerék az udvarukon..ha kint vannak, arról le sem szál, úgy szalad rajta...:-)

Ma kerestem neki tornát, mert amit itthon művel. fel -le mászik, ugrál, tornázik..annyi energiája van.
jövő héten megnézzük. kedd csütörtökön van ...kérdeztem akar e menni..IGEN...:-)
ma voltunk a hervis-ben..görkorit kellet felvenni...azzal ment kézen fogva, biciklizett, focizott, rollerezett...sport lady! :-)

na mennem is kell.
jó dumcsizást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, hát akkor ez a történeted.

Figyu, a művelődésszervezéshez nincs sok közöm, csak tanítom őket.
Viszont a kisebbik bátyám a debreceni művelődési központ igazgatóhelyettese, na, ő már komoly művmenes :wink:

Igen, azokban az években magasak voltak a felvételi ponthatárok, és még a létszámokat sem bővítették :roll:

Én 1996-ban felvételiztem, még nyolcszoroznom kellett ( a csapnivaló hozott pontjaim miatt):)
De már elmozdultak lefelé a pontok.

Anya mindig azt akarta, hogy jogász legyek. De neki nem lett igaza :lol:

Kép
vindolanda

ja, csak azert mondtam, mert andragogiat, kis szociaologiat tanultunk. :)
Vendég

És Máltát tervezitek továbbra is?

Kép
vindolanda

En nagyon, de jol tudom, hogy sok minden tortenik meg addig, mire meg tudjuk tenni azt a lepest, es hat sosem tudni ugye, mit hoz a jovo... :? En nagyon nem szeretk itt elni. S. tisztaba van vele, hogy miert, meg is erti, de o sokkal jobban viseli nyilvan, mert itt szuletett. Viszont ha sikerul elvegeznem az egyetemet, itt nagyon (ertsd NAGYON) jol tudok keresni... aztan S.-et most kiszurtak a hondaban, nemhiaba o a kivalasztott bristolban... az igazgato is figyeli. Ha eloleptetik, az is visszahuzo ero lesz. Pedig a penz nem kene, hogy visszatrtson, dehat ilyenek vagyunk mi, emberek, azt akkor nem konnyen eresszuk el...
Vendég

na, ezt most jol megaszontam :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: