A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Hellóka, itt vagyunk már!

Huhh, mennyit termeltetek, jesszusom.....

Suzy!
Szupi, hogy ennyire pozitiv vagy, nem is lehet másképpen........Apa oldja meg a laptop problémát egy hosszabitóval!!De ügyes.....megcsinálja úgyis!
:wink:
Én is küldök sok sok ++++++++++++++!

Vivi!
Barnifiú....egyem meg....rugdosson csak, az a dolga! Nyugodj meg....még szerencse, hogy "CSAK" a kocsi... :wink:
Ha elismerte fizet a bizotsito tutira, csak az a kérdés, hogy mikor.....a rohadt bürokrácia malmai...olyan lassúak...! :?

Gabi!
Ablakot pucolni???? Erre ez a válaszom: " MARGITTTTTTTT! NOOOOORMÁÁÁLIS!"........mit akarsz Te már ekkora pocival, tessék szólni Anyóspajtásnak vagy Anyukádnak és segitsenek, Te max az újságpappirt és a rongyogat adogasd Anygalom!!!! :shock: 8) :roll: :D

Bettike!
Csodás dolgaid vannak, ügyesek vagytok! :wink:
És a pocid is szépen növöget....Kukis a szentem, örülök! :lol:

Nomi!
Egyben vagyunk még....minnyá megirom az eredményt, még húzlak Benneteket picit...hihihihi! :wink:

Evita!
Köszi a receptet, ez istenien hangzik, leirom...hátha még a szülés előtt meg tudom csinálni Apának...... :lol: 8)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Erika!
Köszike, az éjszakám most is érdekesen telt....elájultam az ágyikóba....2 óra múlva fent voltam....kijöttem a nappaliba netezni....utána ismét alvás....de hajnalban kb.4 től ismét fent...azóta fent vagyok!

Verdict!
Örülök, hogy jelentkeztél és sokmindet leirtál magadról! :) Nagyon szép szakmád van...gondolom szereted a könyveket.... :wink: Én is imádok olvasni..jobban, mint filmet nézni..igy a saját fantáziám csaponghat ide-oda....
Huhh, tényleg nem jó, ez a távmunka...de sajnos ez van, el kell viselni és csinálni minden nap..valamit valamiért alapon!De jön a Babátok, ez hatalmas boldogság...... :D :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Kép

Yokka kb. jól tippeltem a kiírt időpontodat?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Sajnálom azt a nem alvás dolgot! :(
Ne csigázz minket!!! Mi volt NST-n?!?!?! :)

Böbe
Szerintem most hétvégén sok-sok pihi és nagy-nagy evészet! :) :D
Ha engednek felkellni, megcsinálom az Evita féle husit! :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Verdict
Nehéz lehet így, h a párod messze dolgozik... :( Sajnálom!
Én 6ra jártam dolgozni. :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Yokka!
Szép napot Neked! Puszilom a Babódat! :)

Hencsi!
Neked szintúgy szép napot, vigyázz Magatokra! :wink:

Böbe Baba!
Az tuti már a Pocaklakód.......csak még annyira pindurka és gyengécske, hogy simán összekevered a beleid mozgásával, de gondolj vissza, morgott ennyit a beled, mielőtt terhes lettél vagy sem?Igy kideritheted, hogy az-e vagy sem....! :P

Menion!
Szolis sztori tök jóóóóóóóóóóóó, a Kislurkónak nem jött be az a barnuljunk hű,de gyorsan dolog! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Suzy!Örülök h a családod segít neked...nagyon jó.
Pihenj sokat és ne járkálj.A férjed ügyes nagyon meg látod meg oldja a leptop dolgot.Jó h nem kell dolgoznod.++++++++

Evita!Öülök h kedves a védőnőd és h törődik veletek...és h minden rendben van a picivel.Ugye milyen jó érzés mikor mocorog a pocaklakó...örülök h te is érzed már.
Recept:jól hangzik...bisztos fincsi...ki fogom próbálni,köszi.

Vivi!Örülök h minden rendben van veletek.Pihenj sokat!
Autó:-Szorítok h sikerüljön meg javittani...rossz autó nélkül.Jó h így meg usztátok és nem lett komolyabb baj.

Verdict!Semmi gond h nem jelentkeztél...mi megértünk.Elég sokat dolgozol...még jó h nem kell korán keljél...pihenhetsz.Jó lett a vonalzód :!:

Bettike!Ferenc...szép név.

Böbe!Mi holnap 2 fajta sütit csinálunk az egyik almástészta a másik pedig lekváros kifli.Ma délelőtt meg pucoltam az almát és le reszeltem ezzel is előrébb vagyunk.
Főzés:Csirke paprikás lesz mellé saláta.

Orsi!Hogy aludtál az éjszaka :?: és Dalmus :?:
Várjuk az eredményt.

Gabi!Rakott krumpli,fincsi...nyami...rég ettem.Mi ma savanya levest főztünk és mellé káposztás tésztát és túrósat...még nem ettem de mindjárt megyek is mert már nagyon éhesek vagyunk :lol:

Vitamin:-Én amióta terhes vagyok szedem naponta a Centrum Materna vitamint a nyőgyógyászom mondta.De meg fogom kérdezni mikor megyek uh-ra h szedjem-e még .Én még nem hallottam h nagy baba lesz a vitamin-tól.:roll: .

Szép napot mindenkinek :!:
És pihenjetek sokat.

Kép
erika12

Halihó :!:

Ebéd idő van és egy kis netezés :wink:

Evita
Köszi a receptet :!:
Jó vásárlást neked, remélem sikerül eljutnod és megvenned :!: :wink: Én még ott soha nem vettem semmit, milyen cuccok egyébként :?: mert az árak nem olyan rosszak :!: :roll:

Noémi
Remélem jó híreeket hozol :?: :roll: :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és lehet, hogy most fogod megtudni a pocaklakó nemét :!: :roll: :wink:

Gabi
Köszke :!: :wink:
Na ne kezdj el nekem most ablakot pucolni :?: nagy már a pocid, pihizz inkább vagy ülj be egy könyvvel a szép Barni szobába és olvass :roll: :wink: vigyázz magatokra :!:
Én nem főzök, hozzák az ebédet, drága anyukám kiszolgál :!: :wink:

Vivi
Örülök, hogy írtál és biztosan nagy volt az ijedség :!: :roll: olvasni is szőrnyű volt, nem hogy átélni, pihizzél drága :!: :roll:
ÁMEN :!: :wink:

Verdict
Örülök, hogy írtál bővebben magadról/magatokról :wink: nagyon szép szakmád van :!:
Reméljük és szorítok, hogy továbbra se legyen semmi komplikáció a kismamaságod alatt :!: :wink: nagyon édi vonalzód csináltál :!: :wink:

Yokka
Pihenek amennyit csak tudok, bírok :!: :wink: köszike :!:
És Te/Ti hogy vagytok :?: mikor kell menned kontrollra :?:

Orsi
Igen, próbálok továbbra is pozitív maradni, rengeteget jelent, tudom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika
Igen, nagyon jó itthon lenni, úgy érzem ezernyi időm van, ma már annyit aludtam, de ebben az időben nem is csoda, hogy mindig csak aludnék :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rólunk!

NST: jól kimutatható, erős méhösszehúzódások.....de még elég rendszertelenek....Dalma kiválóan villogtatta mozgás tudományás és a szivecskéjével is minden rendben volt.
Vérnyomásom: 120/70
Szupi!

Méhszájvizsgálat: teljesen érett, 2 ujjnyira nyitva....
Drága dokikám jól megturkált.....bocsánatot is kért, de mivel eléggé fent van a méhszájam ezek a vizsgálatok soha nem kellemesek....és megbeszéltük, hogy egy kicsit jobban megnéz....
Igy most vannak görcseim és egy picit véreztem .....de a vérzés elmúlt.

Méhlepény:
Nagyon szép állapotban van a multkori két meszesebb folt megvan, de nincs rajta több igy azt mondta ha nem indul meg akkor is jó, mert táplálom még Dalmát!

Menetrend, ha a hétvégén nem szülnék:
Kedd: NST, Aneszteziológiai konzilium....
Péntek: NST
Szombat: NST
Hétfő: NST, dokival megbeszélés a szülés inditásról.....

Hát Drágáim ennyi!

Na, de van más mondanóm is:
Az Én Drága Unokahugom több hete Barbadoson tartózkodik az Ökölvivó Világbajnokságon, nem mertem mondani edig, mert nem tudtam milyen eredményt ér el.....
Gyönyörűen menetelt felfelé....
Ma éjjel az ARANYéremért küzd! Ha nem sikerül neki akkor is Világajnok 3. helyezett!
Én olyan büszke vagyok RÁ!
A hiradásokban bezzeg erről kuss van....ki mennyit lop és hogy válik el arról fossák a szót, de az hogy 8 nő kint küzd Magyarországért több hete.....arról nagy csend van.....röhejes!
Hát kérlek szoritsatok neki is! És lehet Mi már Dalmával örülhetünk a bronznak vagy az aranynak! :P :shock: :P :lol: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Wivianne!

nekem kedden talán kiderül a baba neme , volt már arról szó , hogy esetleg kisfiú:)és akkor Peti lesz a neve , ha lány akkor Maja Angéla.
február 16-17ére vagyok kiírva ha minden jól megy...:)
tetszik ez a kis táblázat , jah és SOTE II-es női klinika:)

Kép
böbe baba

Böbe!
Majd átadom a tapasztalatokat!
:wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jajj Orsi csak most látom , hogy te is a II-es nőin :oops: :oops: :oops: de jóóóó :) :) :)
ilyen bamba voltam észre se vettem?na akkor gyors kérdés?melyik orvosnál vagy,és milyen?eddigi tapasztalatok??segíts:)

Kép
böbe baba

Böbe!
Dr. Timmermann Gábor az orvosom és Gönczi Katalin a szülésznőm! És maximélisan elégedett vagyok Velük! Segitőkészek, rugalmasak, szeretik a szakmájukat, fiatalok/34-36 között/, de tapasztaltak!

A SOTE II. a szülőszobák nagyon jól felszereltek és inkább hasonlitanak egy hotelszobához....igaz az ágy mellett ott vannak a szerkenytűk, de ennyi...., van alternativ lehetőség is...bordásfal, labda, kád, zuhanyzó...
Gátvádelemmel készülök szülni, szülésznő alkalmaz gátmasszázst....
Kérdezz! :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Szuper hírek! :lol: 2 ujjnyi?Akkor lehet nem kell indítani se majd.Vagy hogy szeretnétek?Mikor legyen legkésőbb indítás?

Ablak pucolás:
nincs sok ablakunk és amúgy is egyesével akartam csinálni.
Anyukámat nem hívhatom,kedden megy kórházba,érszűkülete van és kicserélik neki a műeret ami már bent van.Majdnem 2 hónapja tolódik és már nagyon ki van,hogy jó lenne,ha nem szülnék előbb,mert addigra nem épül fel :? Anyóst meg nem szívesen hívom ezért át,semmi bajom vele..,de akkor is.
Na lehet apát befogom,végülis legutóbb is segített! :lol:

Rakott krumpli sül,ablakpuci helyett rendbe raktam a hűtőt. :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Nagyon jó hétvégét nektek lányok!Mindenki pihenjen sokat!
nem is lehet nagyon mást csinálni ebbe a rossz időben!Mi megyünk a hétvégén apárom szüleihez,majd csak vasárnap jövünk haza.majd hétfőn jelentkezem!!
Vigyázztaok magatokra meg a babókra is!

Puszillka titeket!! :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi!
Nektek is jó hétvégét!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Hát elindult szépen a folyamat.....meglátjuk mit hoznak akövetkező órák, napok! :wink: :)
Hát Én azt szeretném, ha elfolyna a magzatviz és beindulna magától....ahogy kell....de sajna nem tudom ezt befolyásolni......ha kell burokrepesztés...aztán elvileg jelentkeznek a fájások is, ha nem ocitocin..... :?
De nem erre készülünk!!!!!!!!!

Akkor is...ne Te csináld....! Szólj Apának..Te meg dolgozz a keze alá! :wink: Aztán jól dicsérd meg...kaphat érte jutalmat is....azt Rád bizom, hogy mit.... :wink: :)
Ujj, szegény Anyukád, sajnálom, nem tudtam...bocsikaaaaaa! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hencsi!
Jó hétvégét Neked is, pihenj sokat! Puszilunk! :) :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Semmi baj,végülis nem mondtam mi van vele.Múltkor elszúrták neki az érfestést és egy rög lett a kar hajlatába.S.O.S megműtötték,10 centis vágás van most ott. :twisted: Közben már rosszabbodott az állapota is,mármint a keringés a lábába.Most meg beteg lett,pedig hétfőn ment volna be.A köv dátum 21-e kedd,remélem nem jön közbe semmi,mert tényleg kifutunk az időből.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Orsi
Örülök a híreknek! Nem kell beindítani a szülést, megy az majd magától. :wink: Dalmus tudja mit kell csinálnia! Okos lány!
Egy dolgot nem értek! Ha aranyéremért játszik, ha kikap, akkor ezüst érme lesz nem? Legalábbis mindenhol így van!

Gabi
Szerintem is kérd meg Apát biztos segít! Aztán jöhet a jutalom! :P

Suzy
Milyen jó, hogy tudsz aludni, bezzeg én.... :twisted:

Recept
Azt nem is mondtam, hogy ezt a mennyiségű pácot 8 csirkecombhoz ajánlják! Én nem tudom hány csirkemellem csinálom! :oops: A lényeg, hogy után kicsit lepje el a tepsiben! Jó sütögetést! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi!
Drukkolunk neki!!!!!!! Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Sajnálom Anyudat.....nem semmi! :(
Szoritok, hogy rendbe legyen! :)

Evita!
Ezeket a szabályokat Én sem értem.....de igy van,legalábbis ezt mondta, ha nem nyer 3. lesz....a fene tudja miért, de minnyá utánanézek a neten, hátha okosabb leszek!

Remélem Dalma magától is megindul majd....szeretném! :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Női ökölvívó-vb: három magyar versenyző jutott az elődöntőbe

2010.09.16
0 hozzászólás 24x megtekintve

Némedi-Varga Csilla, Kovács Mária és Nagy Tímea bejutott az elődöntőbe, így már biztos érmes a Barbadoson zajló női ökölvívó-világbajnokságon.

Némedi-Varga Csilla, Kovács Mária és Nagy Tímea bejutott az elődöntőbe, így már biztos érmes a Barbadoson zajló női ökölvívó-világbajnokságon.
Az 54 kg-os súlycsoportban szereplő Némedi-Varga nagy csatában, 17-15-re verte a görög Evgenia Mikaeliant, a 75 kg-ban bokszoló, az egy súlycsoporttal feljebb világ- és Európa-bajnok Kovács Mária egyértelmű fölénnyel, 19-7-re nyert a holland Nouchka Fontijn ellen, és hasonlóan magabiztosan, 12-6-re verte Nagy a 81 kg-os kategóriában a lengyel a lengyel Lidia Fidurát.

-------------------------------------------------------------------------------------Csilla az unokatesóm....biztos 3. hely az tuti....de ugye játszik a döntőbe...nem tudom miért 3. ha döntőt játszik...talán Apáink tudják... :wink: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Wivi az időpont teljesen jó :)
Suzy! Elméletileg okt.12-én kellene visszamennem a semmelweisre, de köv.7 hétfőre felajánlottak egy uhu-t a Vasasban. Szerintem elmegyek. Most már csak folyásom van, néha kicsit barnás, a hasam szerencsére egyszer sem görcsölt. Viszont megint 24 órás émelygés...enni sem bírok, a magne b6 már bántja a gyomrom. Olvasgattam neten egy kicsit és elég sok kismami panaszkodott ilyenre az első trimeszterben, és egészséges babujuk lett. Bízok benne hogy csak tévriadó volt, pont a kimaradt mesi napján jelentkezett este és nem élénkpiros vérzés és görcs se. Telhetnének egy picit gyorsabban a hetek, hogy erősödjön meg minél előbb....nagyon rossz semmit se csinálni, pláne úgy hogy párocskám is este 8-9-ig dolgozik :(

KépKép
yokka03

Ujbol sziasztok!

Orsi!!! Ez azt jelenti,hogy?????? Te jo eg!!!!!! Szoval csak egy par nap,max...... Hat megy a drukk :wink: :wink: :wink:
Es az unokatesodnak is :)

Vivi! Minden jo,ha vege jo..... Ugyes gyerkoc a Barni :)

Suzy! Hat meg mindig nem tudjuk a bebi nemet. Igaz,nem is szamitottam,hogy ma lesz UH,hiszen 1 hete volt utoljara.

Gabi! Anyudnak gyogyulast!

Erika! A baratnom meselte,hogy o is Maternat szedett(nem tudom,a 2 egy es ugyanaz-e),es valamikor 7-8. honap tajan szoltak neki,hogy ettol a vitamintol oriasbebi lesz,azonnal abbahagyta,de igy is 4 kg felett volt a fia. Jo lesz rakerdezni a dokinal.

Verdict! Koszi a bemutatkozast! A keresztnevedet elarulod??

Hencsi! Kellemes hetveget!!!

Hat...nalunk minden ok. Igaz,majdnem agyverzest kaptam amikor felalltam a merlegre....2 het alatt 3 kg-t szedtem magamra (elotte 1 honap alatt 1.5-t). Fel is ugrott a vernyomasom.....idealisra :wink:
Kulonben minden ok,szivhangot neztek csak,rendben van. Es a napom is jol kezdodott :wink: :wink: A postaladaban vart a csekk,2 honapra visszamenoleg kaptam a tappenzt,es egy picit tobb,mint amire szamitottam. Sot,meg be is tudtam valtani a csekket. Az a helyzet,hogy a bankok csak 13-ig vannak nyitva,es errol a bankrol nem is hallottam. Szerencsere oda mentem,ahol nyitottam szamlat,es ott el tudtam intezni.
"Roviden" ennyi :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Nem mindent olvastam vissza,de az elég is volt!
Vivi!
Te jó ég, nagyon ijesztő ez a baleset! Nagyon örülök, hogy semmi bajotok nem lett. Barni nagyon erős és te is az vagy, még jó hogy használtad az övet! Remélem teljesen rendbe jössz lelkileg is és elfelejted ezt a balesetet!
Suzy!
Pihenés, pihenés, pihenés!Cipikének is sok puszi vigyázzatok egymásra.

Többiek! Vigyázzatok magatokra, mennem kell mert felébredt a kisasszony!

Ja, Noémiről nem tudtok semmit? Már rég láttam írni!

puszi

andicsiga

Orsi!Sajnálom h nem aludtál.Örülök h minden rendben volt az NST-n.
Hogy repül az idő...jesszusom neked már nemsokáj el jön a nagy nap.
Drukkolok h minden rendben legyen+++++++!!!
És az unokahugodnak is drukkolok :!:

Gabi!Sajnálom Anyudat...szorítok :!:

Nomi!Köszi h írtál a vitaminnal kapcsolatba...ugyanaz...rá fogok kérdezni mikor megyek a dokimhoz.
Súly:-Szerintem nem bánkodj h mennyit szedsz fel...nem jó idegeskedni rajta.Először Én is ki akadtam mikor meg láttam a mérleget h mennyit híztam idáig...de aztán meg békéltem lesz ami lesz,majd a szülés után le fog menni...most vagyok 71 kg és 49 kg voltam mikor terhes lettem.

Örülök h visszamenőleg is meg kaptad a pénzt.Sajnos Én a múlt hónapra kevesebbet kaptam :( mint azelőtt...de sejtem h miért...rendes beteg szabadságom volt augusztusba és 75%-ot fizetnek.

Andi!Örülök h jelentkeztél.A kislányod éjszakánként jól alszik :?:
Lenne egy kérdésem...az igaz h 1 hónapos koráig nem jó h jönnek látogatók :?: Egy barátnőm mondta h könyen el kaphat bármit.
Előre is köszi. Kellemes hétvégét kívánok nektek :!:

Hát kéne varrjak egy huzatot a matracra a kiságyba...de semmi kedvem nincs hozzá :roll: esetleg csak le mérem és méretre vágom az anyagot.

Többieknek is kellemes hétvégét kívánok :!:

Kép
erika12

Erika!
Szerencsére most már átalussza az éjszakát! Olyan 10 fél 11 körül alszik el és hajnali 4nél előbb nem kel, de ma például 7 órakor kelt, szóval most már egész jók az éjszakák, kb 6 hétig 2-3 óránként kelt éjszaka is.
Nálunk a kezdetektől voltak látogatók, de az igaz, hogy az első hónapban csak a család jött.

jó hétvégét!

andicsiga

:? :)
Hát Én továbbra is görcsölgetek...alkalmanként felkeményedik a pocim...és most voltam wcn...van ilyen barnás-kicsit véres folyásom...most tettem be betétet, hogy nézzem mi lesz....
De nyugi van!Pihi van!
8) :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Én a kilókkal még egész jól állok,olyan +2 kilonál tartok.

KépKép
bettike83

Sziasztok! Megjöttem!

Az a helyzet, hogy a héten nem volt itthon a laptop, mert api hetelni volt és elvitte magával, úgyhogy most próbálom visszaolvasni amit írtatok, de ti aztán termeltetek rendesen. :lol:

orsi
hát ez nagyon izgi, én nem is tudom mi lesz, ha ott fogok tartani ahol most te

többiek
remélem mindenki jól van, és nincs semmi gond

mi jól vagyunk, tegnap egy kicsit görcsölt a hasam, meg aggódtam már, hogy kb. 2-3 napja nem éreztem a kicsicskét, de aztán ma amikor apa hívott hogy hazaért egyből éreztem :D

megyek csinálok egy kis vacsit, meg felkészülök a holnapra, megyek suliba, megkezdődik a félév

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Látom nem telt eseménytelenül az az idő, amióta utoljára voltam!

Vivi!
Nagyon sajnálom a balesetet! Hogy milyen emberek vannak!!! Remélem nektek az ijedtségen kívül tényleg nincs semmi bajotok! Nagyon örülök, hogy Barni "visszatért a régi kerékvágásba"! Pihenj sokat, és nagyon keveset aggódj!

Suzy!
Neked is jó pihenést! Milyen érdekes is az élet, jelez, amikor valamiből elég! Használj ki minden percet, hogy kipihenten és boldogan fogadhasd a kis jövevényt! Laptop probléma megoldva?

Betti!
Gratulálok a kis legényhez!

Gabi!
Nagyon szurkolok az anyunak!

Evita!
A recept fantasztikusan hangzik! Tuti ki fogom próbálni!

Orsi!
Megy a szurkolás ezerrel, a haza női ökölvívó büszkeségéért! Majd írd meg az eredményt!

És egy édes sztori a végére!
Mikor a családban elmondtuk a nagy hírt, mindenki boldog volt és nagyon örült. Pár nappal később telefonált a Zsolti anyukája, hogy képzeljétek mi történt! A családban már van egy unoka, ő most tíz éves. A bejelentés estéjén, a szülei – sógoromék -, arra mennek be a fürdőszobába, hogy a Dávid keservesen zokog! Mikor megtudakolták az okát, a következővel állt elő: „Most, hogy a Zsoltiéknál jön a baba, a Marika nagyi engem már nem fog szeretni!”

Hát ehhez szóljatok hozzá, drágáim! Hogy fordulhat meg ilyen a kis fejében?

Mindenkinek jó éjszakát, és jó pihenést a hétvégére!

Tsók, Anita

Kép
verdict

Orsi! Huuu,ez mar kezd nagyon izgi lenni :) Lehet hogy hetfore mar a karodban tartod Dalmacskat???

Anita! Szegeny kissrac! :) Majdcsak megnyugszik :) Az en unokaocsemek es edik voltak... Igaz,ok mar nagyok: 21 eves,es a huga 19. Boti azt mondta,mikor el meseltem,hogy szegyenlos az unokateso,es nem mutatja meg magat "en azt szeretnem ,hogy fiu legyen,de mivel a tietek,hadd legyen lany"

Erika! Nem is idegeskedem a kilokert,csak egy kicsit meglepett ez a 3 kilo...... A latogatokkal kapcsolatban...szerintem a csaladot es kozeli baratokat nyugodtan fogadhatsz. Ha arrol van szo,a bacikat anyosod vagy a ferjed is hazahordhatja.

nomi77

Orsi izgulok értetek! remélem mi sem maradunk le semmiről.

KépKép
yokka03

Sziasztok :!:

Jelentem, laptop kérdés megoldva, most már csak írnom kellene gyorsabban :!: :roll: :wink:

Orsi
Szorítok értetek nagyon, remélem, hogy minden rendben lesz, Gabi, majd hozza rólad úgyis a híreket :!:

Minggyá folytatom...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Ma nem vagyok toppon :?

Orsi!
Juj :shock: :lol: Mi volt éjjel?Vagy inkább az sms-t várjam? :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Végre olyan jó éjszakám volt!!! :lol: :lol: Olyan jót aludtam!!! Végre,végre,végre! szerintem már annyira kimerültem, hogy nem volt más választása a szervezetemnek! Egyszer arra ébredtem, hogy hason alszok! :oops: Igaz nem tudom összenyomni Babót! :oops: Mintha védőnő mondta volna, hogy van olyan,aki szinte a terhesség végéig tud hason aludni! :shock: Szerintetek?

Azt nem is mondtam, hogy azt mondta a védőnő, hogy ne nagyon engedjem, hogy mások simogassák a hasamat! :P Mert nem jó a babának + a sok simogatás méhösszehúzódásokat, görcsöket okoz! Nekem is szerintem vissza kell fognom magam, mert túl sokat simogatom!

Suzy
Tök jó, hogy megoldódott a laptop kérdés! Így tudsz majd jönni gyakrabban!

Gabi
Mi a baj? Miért nem vagy topon?

Orsi
Izgulunk ám érted!!!!

Menion
Hol vagy? Minden oké?

Én nem tudom, hogy tudok-e még jelentkezni, írni! Igyekszem! Legkésőbb hétfőn jövök! DE azért figyelem a híreket! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
Mi a baj :?:

Evita
Örülök, h jól aludtál végre :!: :wink:
Nem jó a sok has simi, mert egy idő után beindíthatja a szülést, mert ugye vérbőség keletkezik :!:
Szép hétvégét :!:

Anita
Aranyos a kissrác :wink:

Noémi
Pedig Én már azt hittem fogod tudni :wink: örülök, h minden rndben a babóval :!: :wink:
Szuper a táppénz :!: :wink:
Milyen az idő odakint :?:
Pocakod növöget :?:

Andi
Igen, most mást nem is fogok csinálni :!:

Verdict
Igen, telhetnének gyorsabban a napok :roll: kitartás drága, minden rendben lesz :!:
Remélem Siko csinálja a 12 hetes uh-dat :roll: a vasasban van egy elég érdekes doki :roll: Én szerdán megyek 10-re a védő nőhöz, Te mikor mész az uh-ra :?:

Csajok szép hétvégét kívánok :!:

Olyan rossz fekve írni, szinte sehova nem haladok :roll: :oops:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

2010.09.16-án írta Noncsi a szeptemberi topikba:
"Ma voltam dokinál, és mivel nagyon kevés a magzatvíz, és IV. stádiumú a méhlepény, holnapra berendelt. Bár amúgy sem sok lenne már hátra, C1111-et írt be.
Úgyhogy holnap reggel megyünk, és valamikor lesz egy Emesénk is"

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És még egy hír Noncsiról:ez volt pénteken
sms Noémitól:

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy ma 16.51-kor megszületett a 2800 grammos és 52 centiméteres csodánk, Emese.

Gratulálunk Noncsi, reméljük azért ide is jössz majd :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szombat, mai nap:
Hírek Noncsiról:

"Uram volt olyan jó, hogy behozott nekem mobilnetet, úgy hogy gyorsan írok.
Köszönöm a gratulációkat mindhármunk nevében.
Nagy vonalakban a tegnapi napom: fél10 körül burokrepesztés és oxi, ettől olyan fájások, hogy néha 1 perc szünet sem volt a kettő között. Gyorsan tágultam, de kellett az epi mert majd meghaltam (2kor kaptam). Minden jól ment volna (az az hihetetlen gyorsan, igaz fájdalmasan), de Emese kétszer is eljátszotta velünk, hogy leesett a szívhangja, és harmadiknál már nem volt vissza út fél5kor császár.
Most itt szunyál mellettünk. Este még gépre rakták, tiszta apja egyébként."

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Noncsi! Gratulalok a kislanyotokhoz!

Megvan a 2. bebink! De jooooooo!!!!! :lol: :lol: :lol: Vagy mar a 3. is? :roll:

nomi77

Suzy! Kosz a tudositast! Kulonben k..va meleg van. Meg sem nezem a homerot. Remelem abbol a 3 kilobol 1 kg a pocimra is ment :P De azert mar hatarozottan nagyobb :)
Jo pihit!!!

nomi77

Sziasztok!

Orsi
Nagyon drukkkkkk!!!!!!!!!!!! :) :D :D :D Ez olyan izgi!!!! :D :D :D

Noncsi
Gratulálunk! :D Majd, ha erre jársz kapunk fotót??? :) :D

Suzy
Köszi a tudósítást! :) Hogy vagytok?
Jól viseled a fekvést? Mert én teljesen kivagyok tőle! :( De amikor többet állok elkezdek görcsölgetni és húzódni a pocim... :(

Nomi
Biztosan a babu is nődigélt! :D
Nem irigyellek a hőség miatt! :(

Gabi
Mi baj? :shock: Nem vagy jól? :? :(

Anita
Ez nagyon aranyos! :) Jópofa kissrác lehet! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi! Azert probalj fekudni.......

nomi77

Sziasztok Csajok!

A tegnapi fájdalmaim, éjjel még jöttek és volt vérzés is...de máras elröppentek, tök jól vagyok! Dalma nem kivánkozik kifelé.....minden a megszokott kerékvágásban halad!
Bár a derekam fájdogál, de ennyi....sokat mocorog...rugdos, szokásos!
Ha van valami úgyis irok... :wink: :)

Gratulálooook ...Emese üdvözöllek a nagyvilágban!
Oxi...epi....hajajjj, mire készüljek!

Na megyek,pihi van!
Puszi Nektek!
Majd jövök még! :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi! Es en mar azt hittem........... :roll: :roll:
Jo pihit Nektek is!

nomi77

Helló lányok!

Noémi!
Gratulálok Emeséhez!!!!

Orsi
Pihizz,aztán,ha Dalmus akar úgyis elindul! :lol: Már nagyon várom.

Velem amúgy semmi különös,csak tegnap se voltam sehol,egész nap itthon voltam,aztán ma reggelre kicsit depis lettem.
Átmentem anyuhoz meg elmentem vásárolni és most értem haza,most már nincs depi hangulatom :lol:

Mindenkinek nagy cuppanós!!!!

ÉÉÉÉÉÉÉS JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Most jöttem haza moziból! Megnéztem a Hétmérföldes szerelmet! Aranyos film volt! Most filmnapok vannak a Palace mozikba, így olcsó a jegy! 500 Ft Palace kártyával, amúgy 590. Szerintem megéri! :lol: :lol:

Ki mit főzött mára? Én sült husit, rizzsel, és csináltam gundel palacsintát is! Ma rámjött a süthetnék, főzhetnék! :D

Azt nem is meséltem, hogy éjszaka megint azt álmodtam, hogy kislányunk van. Eddig 4x álmodtam Babóval, és mindig kislány volt. Megkérdezték tőlem, hogy hogy hívják, és azt mondtam Norina! :lol: :lol: Hát kíváncsi vagyok már nagyon!!!!!! Remélem hétfőn megtudjuk! Ma is éreztem Babaót. Már egyre többet érzem! Ennek úgy örülök! :lol: :lol:

Holnap tuti nem jövök! Nagy családi összeröffenésre megyek!
Úgyhogy mindenkinek további szép hétvégét! Hétfőn jelentkezem!

Noémi
Gratula Emeséhez!!! Tök jó, hogy már a karjaidban foghatod a kislányod! Sok boldogságot hozzá! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: