A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fleur, vámpír-szerű lények :roll:

Mikor Rugó hat hónapos volt, ez a bolond Gábor Inuyashát nézett vele közösen :roll: :? :shock: :lol:

Heni, nem tudom, mit lehet még tenni pelenka-ügyben :roll:
De legalább Péterke jól alszik :wink:

Rugó is jól nyomja. Elalszik olyan fél kilenc-kilenc körül, és legtöbbször reggel fél kilencig meg sem moccan.
Ha hajnalban bökdös, akkor meg pisilnie kell. Már ügyesen ébreszt. Bevisszük neki a bilit az ágyba, trónol egyet a félhomályban, aztán visszaalszik :roll:

Két hete nem pisilt be.

Ellenben a nagy dolgát újabban a' la nature nyomja a ruhájába :roll:

Partival készülsz a szombatra?
Majd csinálj fotókat is :wink:

Így nem is olyan rossz egyedül, hogy az autó itthon van :D

Na, Viranka beírt pár kérdőjelet, aztán ő is eltűnt :P

Maggie, jobbulást a srácoknak!
Aztán nehogy betegek legyetek Ti is :!:
Éjszaka :?

Irina, már tuti a novemberi konfi, két előadással is be fogok jelentkezni :lol:
Majd meglátjuk, be is jutok-e mindkettővel. Azt hiszem, mind a kettő egy-egy szimpóziumon belül lesz.

Kép
vindolanda

Irina, hogy álltok az óvodával?

Kép
vindolanda

Minden drága szülinaposnak sok-sok boldogságot kívánok!!!!

Kép
Kép
nektarin

Péternek boldog szülinapot :)
mert már nem is Péterke :)

Vindo,mert mi voltunk az egyik meglepivendég Móniéknál :) :) na persze h. eltüntem :) :)

:arrow: M. horgolni szeretne :)

KépKép
viranka

Halihó!

Bercó fürcsizik, én meg szusszanok. Már megint jól elfáradtam. Azon gondolkodom, hogy szednem kellene némi magnéziumot, nem állapot, hogy ilyen hulla vagyok állandóan.

Háát, a múlt éjszaka sem volt valami rózsás. B. most aludt, én ébredtem f12 körül valami szörnyű álomból, aztán órákon át próbáltam visszaaludni. Nem igazán sikerült.

Du jó későn értem haza, akkor meg nekiálltam vasalni. Jó nagy halmot tüntettem el, de nem maradéktalanul. :?

Ja és az öcsémmel megkérdeztük a kedvenc cukrászdánkban, hogy tudnak-e Minimaxos tortát készíteni. B. azt szeretne. Azt mondta, az egyik gyereknek is olyan volt és az anyukája nyisz-nyisz gyorsan felvágta. :lol: Így most töltöttünk le egy képet, amit apa holnap bevisz a cukiba, aztán megmondják, hogy mehet-e a dolog.
Ma meg egyfolytában a télapót várja. :roll: :shock:

Péterkének nagy cuppanósat küldök!!!! Isten éltesse a nagylegényt!

Dávid már szinte túl is van a betegésgen. Jó gyorsan ment, csak erős. Gergő viszont még lábadozik rendesen. Éjszaka eléggé sokszor hallgattam ahogyan köhög. Jó csúnyán csinálta. Dávid holnapután már megy is suliba. Holnap meg már edzésre is akar. Csütörtökön meg meccse is lesz.

Hú, Vindo nagyon kíváncsivá tettél. Milyen szakra menjek??? Mondjuk még lehet, hogy egyszer Böszörményben kötök ki. A szakvizsgán még nagyon gondolkodom.

Móni-Viranka. De jó nektek! Én egyébként gondoltam. Sőt, Emeséékre tippelek még. :wink: Panndiékról tudtok valamit? Nekem is nagyon hiányzik!

Heni, ez nagyon durva. Fogalmam sincs, hogy mit tehetnél.
Mennem kell, megjött babóca.
dmaggie

Sok Boldog szülinapot Lillának és Péterkének!!

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Megyek hajat mosni, aztán keltem Rugót, mert munkanap. Holnap is az lesz, de napközben azért be-benézek.

Hát, hogy G. nincs itthon, olyan rend van, hogy azt el sem tudtam képzelni korábban :shock:
Tegnap szegénynek nagyon honvágya lehetett, vagy négyszer telefonált napközben, még a pályaudvaron volt, mikor először hívott.

Pénteken jön egy harisnyadiszkontos csomagom 8) 8) 8)
Múltkori shoppingolásom eredménye
:P

Maggie, gyere, drága, bár én a továbbképzésekbe-felsőfokú szakképzésekbe még nem nagyon vagyok beillesztve. A levelező andragógusokkal, szocpedesekkel és óvósokkal boldogítjuk egymást.
De kávézunk, ha jössz, a szobámban:)

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Helló!

Boldogságosat minden szülinaposnak.!!

Sokat nem tudok írni Domika nyüszis Reggel 7óta hányós.. :(

Körülöttünk van a calicid vírus vagy hogy írják.. :evil: Szóval öröm a köbön.. Nem is emlékszem mennyi idő míg átmegy,de olyan rossz. Ha iszik pár kortyot kijön belőle,és szomjas kérne inni én meg nem merek adni :(
varga tünde

CSak gyorsan...

Szülinaposoknak sok-sok boldogságot és jó egészséget!!!!!

Sajnos a mi szülinapunk nem sikeredett túl fényesre, mert hétvége óta betegek vagyunk. Egyiküknek a hasa megy, a másik tegnapig hányt, aztán most ő is hasmenéses lett. Ovi persze a héten nincs, Zsuzsu pedig közölte, hogy ő nem is akar menni többet... No szép lesz a következő hét...

Tünde!
Akkor most Ti is benne vagytok a "jóban". Jobbulást Domikának!!!!

Kép
gica1

Lányok, mennyi beteg baba :(
Gyors gyógyulást kívánunk mindenkinek!

Gica, majd meggondolja magát Zsuzsu. Reméljük :roll: :wink:

Képzeljétek, a csanában Rugó egyik társa, akinek eddig semmi baja sem volt, hirtelen szinte mindenre allergiás lett - eddig még ételallergiája sem volt. Csupa ekcéma lett szegény, és most egy hónapja nem is tud menni :shock: :?
Teljesen ledöbbentem :(

Én most épp az órák közötti netes munkákat végzem. E-mailezés, regisztráció egy konfira, absztrakt-írás.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Gergonek, Zsuzskanak, Peterkenek, Lillanak nagyon boldog szulinapot kivanunk!!

Jatszohazban vagyunk, gyerekek tombolnak, en pihizek kicsit :-)

S. Ma elment Bristolba, vasarnap jon haza... hat... nem lesz egy faklyas menet...(marmint nekem :-) )

Este jovok bovebben :-)
Vendég

Na, tudtam, most, hogy maganyosan itt tobzodok, meg Vindo sincs itt.... :? :roll: :D
Vendég

Sziasztok!
Bocs, de teljes kimerülés van (részemről), azért nem nagyon tudok jönni (munkahegyek, a náthám lassan két hete stagnál és állandóan fáradtnak érzem magam -- Rád gondoltam, Maggie --, a beszoktatás még folyamatban, így alig van idő dolgozni, Ádi elég hisztis stb.).

Gica, Tündi, a kicsiknek mielőbbi jobbulást!!!

Na, a csak calicivírus hiányozna még az óvodai repertoárból...
:cry:

Niki, kitartás!!! :-)

Vindo, nagyon örülök a novemberi dolognak, akkor mindenképpen üssünk nyélbe valami talit. Meg szállást tudok adni, ezt nem győzöm hangsúlyozni, egy ember nyugodtan elfér itt. De erre még Szegeden visszatérünk úgyis. Jövő héten meg akarom venni a vonatjegyet.
Ovi: eddig kétszer aludt ott, mindkétszer nyakig pisisen ébredt, úgyhogy lehet, hogy pelenkázni fogunk ott bent. Itthon 10-ből 1-szer, ha bepisil a délutáni alváskor. De állítólag sokan estek vissza a régiek közül is e tekintetben.

Komolyan vágom a centit, hogy novemberig éljem túl valahogy a dolgokat, de rég volt már ilyen **r kedvem.
irina

Boldog Szülinapot Zsuzsunak és Gergőnek!! :oops:

Kép

Kép
agica1126

UI: fontosak maradtak még le:

Maggie, Neked is a legjobbakat!!!

Drága Zsuzska és Gergő, Isten éltessen Titeket nagyon sokáig!!!
Kép
irina

Zsuzska és Gergő Boldog születésnapot nektek! És gyógyuljatok meg hamar!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Megérkeztem Böszörménybe :roll:

Rugó sajna felkelt reggel hatkor, mert bepisilt. Már az autóban majd' elaludt szegény :roll: Kíváncsi vagyok, hogy bírja ki estig a csanában :wink:

Irina, köszi a lehetőséget.
Nem tudom, hogyan is alakul a programom. Végül az egyik szimpóziumot sikerült csak megszervezni, meglátjuk, bejutunk-e, illetve mikorra tesznek időben.
Vagy G. szeretne-e Bp-re menni családostul egy-két napra, mert vannak ilyen tervei :roll:

Gergő és Zsuzska, boldog születésnapot kívánunk!!!

Irina, csak semmi depi 8) Gyógyulj meg Te is.
Pelenka - hát ez van, most mit csináljatok vele?
Két hónapja szerintem ezzel az állapottal is kiegyeztél volna :wink:

Jövök-megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Gergő és Zsuzska boldog szülinapot!

Jaj tegnap annyira élveztem az egy gyerekes létet 8) észre se lehetett venni, hogy Áron van, egy gyerek nem is gyerek :shock: na de aztán este már együtt behozták az egész napot :D

sikerült sok mindent megcsinálni, amit szerettem volna :wink:

Péterke viszont nagyon jól érezte magát mamával, sőt a mama is Péterkével igy most közölte, hogy most már bármikor elhozza egy hétvégére :roll: na majd kiváncsi vagyok :wink:

Betegeknak jobbulást!

Vindo jó munkát!Rugó lehet szundit délután :wink:

Irina sajnálom a visszaesést :(

Heni
KépKép
heni81

CSajok szülinapi fotók?????

Talira akkor hozzánk senki nem jön:-(

Nem szervezünk akkor egyet októberre Pestre?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Gergő és Zsuzska boldog születésnapot

Vindo hátha ma alszik a csanában a nagylegény :D

Irina már ez is haladás, hidd el
pár nap múlva nem kell majd az alváshoz pelus :)
Neked pedig jobbulást+++++++++++

Juba mi újság veletek?
nem gondoltad meg magad és adod oviba a nagylányt?
Mind a hármótoknak jobb volna.
Látom Grétikén milyen nagyon szüksége volt/van a heti három napra nélkülem.
Most már 3 évesek, nehéz tőlük elszakadni de muszály az önállóságuk érdekében :roll:

Mesi remélem jól sikerült Zsozsikának az első nap :D
gyere és mesélj :D
itt maradt a papucsod nálunk

Vera Míra rájött, hogy voltatok?

Fleur nem jutottam el tegnap párnát venni :(
cicus extra nyűgös és fáradt volt.
18:30-kor kidőlt és aludt reggel 6:30-ig :roll:
ma meg már nincs akcióban :(

Gica jobbulást Zsuzskának+++++++
majd hiányolja Ő az ovit, hidd el :)

Ágica ne csak köszöntgess hanem írj is magatokról kérlek!

:arrow: felébredt a kisherceg, cica nem hagyja aludni :? [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sok sok puszi a szülinaposoknak!!!!

rohanok a kis csajsziért..aki hv-n majdcsak meggyógyult de hátfő óta megint taknyos.:-( és én sem gyógyultam még meg..DE MEG FOGUNK!!!!!

jaj hogy sosincs időm írni, olvasni reagálni..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Szülinaposoknak Boldog Szülinapot! :)

Jobbulást a betegeskedőknek!!! :)

Irina megszokja és rendben lesz a du. alvás is.. :)

Vindo pörög ezerrel.. :)

Mi is megvagyunk... Most játszás van.. :)
varga tünde

Sziasztok

Móni: :wink: :)

Mi megvagyunk.Szoktalak olvasgatni titeket csak a válasz adásig ritkán jutok :oops: De tényleg hogy megnőttek ezek a babák mindjárt 3 évrs mindenki :) Mi zárjuk szerintem a sort :lol:

Holnap utazunk le Szolnokra mert szombaton lesz Petrus névadója és készülünk rá.

Képzeljétek a patikába a hölgy ajánlotta nekem az eurovit c.vitamint hogy egy szemet naponta adhatok Petrusnak.Már lassan elfogy a 30 db és ma bementem h vegyek másikat mire most a csávóhoz kerültem és újra rákérdeztem h akkor adhatom neki úgye? Erre persze csak egy negyedet naponta mert a veséjére mehet ha egészet kap :shock: :shock: mondom a kolleganője nem ezt mondta :? Úgyhogy magamat is hibáztatom h nem olvastam el a papírt de nem tudtam h a patikus félre tájékoztat :shock:

Kaqk: Jobbulást Emmának! Képzeld van Deberecenbe egy közös ismerősünk Potyók Iván :lol: és a szülei :lol:

Móni: Mesélj te is milyen a csana Grétinek? Mit mondanak az óvónénik?

Mesi: Engem is érdekel mi volt ma Zsozsival. :)

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Szülinaposokat Isten éltesse sokáig!!!

Móni! Köszi,minden oké velünk!:)
Ma kellett volna Zinának oltást kapnia de a védőnőnek más dolga akadt...
Nem gondoltam meg magam Berti nem kakil bilibe,nem akar,én meg nem erőltetem,így is mindig szorulásos és nem akarom még ezzel is zaklatni,így meg nem tudom elvinni az oviba mert pelus nélkül simán belekakil a bugyiba.
Zizinek sem állt még be a napirendje szinte minden nap máskor ébred és eszik,így meg őt is kéne ébresztenem és vinnem magammal az oviba...

Látom mennyi beteg van,gyors gyógyulást mindenkinek!!

Mi szombaton tartjuk a szülinapot,bár már ma megkapta tőlünk az ajándékát.
Tüneményes Bertus,mindenben utánoz,szopzitatja a babáját,pelenkát cserél neki ...:D
És annyit beszél,egész nap be nem áll a szája,nem győzöm csitítani,mondókákat tanítok,nagyon élvezi :D
Hétvégén ha csinálok képet megpróbálom feltenni(rossz a photoshopp)

Olvastam Vindo,hogy írtad az allergiás kisgyereket,én is most beszéltem minap itt egy anyukával,egy nappal idősebb a kislányánál Berti és most derült ki nekik is,hogy tejallergiája van,eddig semmi baja nem volt,most meg egyik napról a máskra tiszta kiütés lett a teste :cry:

Nem tudom,hogy mitől lehet,hogy egyszer csak előjön?!

Nagybátyám 51 éves,tavaly derült ki neki is a tejallergiája :shock:

Pffffffffff,mennem kell Zina elkeseredett....

juba0

Basszus Ágica de durva ez a gyógyszerész!!!
És mire vetted neki azt a vitamint?

juba0

Halihó!

Bercó alszik. :lol: A nagyok még nem. :wink: :lol:

Na, látszik is egyből, hogy én is milyen fordulatszámon vagyok. :oops: Annyit rohangálok megint. A saját munkámra meg már nem jut se idő, se energia.
De ma végre elintéztem a tortát vasárnapra. Bár tegnap rezgett a léc, azt hittem nekem kell megcsinálnom. A kedvenc cukrászdánkban azt mondták a kedvesnek, hogy ráteszik a képet, ha megcsinálom és bevisszük. :shock: Jól kiakadtam, de aztán egy másik helyen tényleg csak a képet kellett beadni.

Sőt, tegnap megérkezett Bercó ajándéka is, szóval szinte minden adva vagyon, bár még nem tudom, hogy mi lesz a menü. Egy biztos, hogy "fagyis leves" lesz, vagyis barack krémleves vanília fagyival. Ez lett a B. kedvence.

Ma még megnéztük Dávidot is. Kikaptak ugyan, de ő legalább lőtt kilenc gólt. Eléggé jól játszott. Jó kis erős gyerek, gyakorlatilag másfél nap alatt meg is gyógyult. Gergő viszont még marad itthon, majd csak hétfőn mehet iskolába.
Bercó még tartja magát, bár szoktam neki c vitamint, meg echinaciat (hú, lehet, hogy nem jól írtam) adni.
Tényleg Ágica, ez eléggé jó kis történet. Csak lestem én is. :roll:

Irina, teljesen megértelek. Egy kis vitamin, magnézium, lehet, hogy Neked sem ártana. Egyébként meg úgy gondolom, hogy minden el fog rendeződni, majd utólag döbbensz rá, hogy ezt is túlélted, kibírtad. Sok erőt Neked! A változás meg szerintem időlegesen visszavetheti a szobatisztaságot, de ez gyorsan rendeződni fog. B. meg bekakilt. Ma még itthon is sikerült egy kicsit. Nem csodálkoznék, ha tiltakozna a pelus ellen Ádi. De lehet, hogy egy gumilepedő is megoldaná a dolgot.

Vindo! Köszi. :wink: Még nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő, bár mondjuk az andragógia pont nem nagyon vonzott eddig. :lol: :lol:

Mónikám, jó volt olvasni a soraidat. Mintha alakulna a helyzet? Így ismerünk mi téged!

Juba! Szegény kicsi lánykád, jól megszenved ezzel a kaksival. Én is hasonló cipőt hordok.

Tényleg, Lányok! A "picikékről" képet kérünk ám!!!!

Heni, 8) :lol:
dmaggie

Gyors bekukk: sziasztok! :-)

Remélem, a kis betegek jobban vannak!

Ágica, teljesen elképedtem a gyógyszertároson. Még jó, hogy még egyszer rákérdeztél.

Maggie, gratu a szuperügyes Dávidnak!
Örülök, h végül összejött a torta!
Hát ma még nagyobb visszaesés történt az oviban: többször bepisilt Ádi, így azt mondták, holnap legyen rajta egész nap pelus. Én ezzel nagyon nem értek egyet, majd küzdök, hogy legalább még egyszer hadd próbáljuk meg nélküle. Mert ebből akkor hogy jövünk ki? Itthon semmi gond nincs (heti 1-2 balesetet kivéve) a nappali szobatisztasággal. Félre ne érts, nem derogál nekem a visszaesés, sőt meg is értem valahol, és nem is izgatna, meddig tart el, de tényleg nem értem, hogy akkor a pelusos Ádiból hogyan lesz nem pelusos az oviban...

Köszi mindenkinek a támogatást. Igazából szedek én már mindenfélét (halolaj, magneb6, C-vitamin hetek óta 500-1000 mg-on). mégis... képzelem, mi lenne ezek nékül :roll:
Mindegy, azért próbálok időnként kikapcsolódni (könyvesbolt, egy sorozatrész, bár erre nemigen van idő).
Tény, hogy az ovi most nagyon betett nekünk, időben is a vinni-hozni dolog (9 és 3 között kéne mindent megoldani és még oda is érni mindig a gyerekért), Ádi nagyon sokat hisztizik itthon, amióta van az ovi, szobatisztaságot l. fenn. Nyáron sem igazán pihentünk.
Ja, aki szereti: az ALMA EGYÜTTES most szombaton 14-től lép fel a Millenárison (Nők Lapja rendezvény). Még szerepel a koncertnaptárukban, remélem, nem marad el az idő miatt (nem tudom, zárttéri lenne-e).
irina

Ui:
Juba, remélem, Bertus kakigondjai tényleg mihamarabb rendeződnek.

Vindo, semmi gond, nagyon örülök akkor is, ha egyedül jössz Pestre, akkor is, ha családdal, utóbbi esetben is remélem, hogy össze tudunk futni.

Megyek, fürdöm, aztán ha végre tudok, dolgozom kicsit.
irina

Ágica: ez nagyon gáz ez a patikus! :-( Hát senkinek nem lehet hinni, mindnet ellenőrizni kell???

honnan ismered őket? Iván meg Emma egy napon születtek, még majdnem teljesen egyszerre, talán egy óra sincs köztük, csak ők ugye pesten! :-) kicsi a világ!

mennem kell, apának kell a gép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Bertusnak boldog szulinapot kivanunk!
Vendég

Irina, teljesen egyet kell veled értenem. Szerintem sem ez a megoldás. Persze, értem én, hogy a beszokatás idején sokkal nehezebb az óvónőknek, meg is értem, de...
Nem minden gyereknél megy egyből ez az önállósodásos, elszakadásos játék.
Bevallom én is tartok a kezdéstől. Bercó sem olyan azonnal barátkozom, feloldódom típus.

Nem is írtam. Nagy lépést tettünk. Már negyedik este alszik el cicizés nélkül. :oops: :oops:
dmaggie

Bertust, Gergőt, Zsuzskát Isten éltesse!
dmaggie

Bertusnak sok boldog szülinapot!!

Juba: valami c-vitamint akartam neki ami rágótabletta azt szívesebben beveszi mint a folyékonyat. És ezt ajánlották :roll:

Kaqk: Tudom h egy napon születtek mondta Bea nekem is aznap mikor bent voltam nála mikor megszületett Iván csak akkor még nem tudtam hogy ti vagytok azok :D Iván 4:55.kor született :D Amúgy egy dokihoz jártunk és összebarátkoztunk :D

Megyek pakolnimert lassan indulunk szerintem..Bár a családom másik két tagja még a paplan alatt. :)

Még az éjjeli keléshez annyit akartam szólni hogy nekem Petra ha nem jön 4x akkor egyszer sem :roll: Általában vissza is kísérem azzal a lendülettel de mikor már negyedjére jön akkot feladom annyira fáradt vagyok. És ezek a járkálások 22:00-03:00 óra között zajlanak. Tehát nem sokat sikerül aludnom :roll: Aztán meg persze kelnem kell mert csörög az ébresztő. :?

Na tényleg megyek...

Kép

Kép
agica1126

Bertusnak boldog születésnapot tegnapra!!!

Rosszul alvók most ne olvassák ezt a mondatot - tegnap fél tízkor lefeküdtem, és reggel nyolc után keltünk. Én még aludtam volna, de Rugó felkelt :roll:
Teljesen más érzés 8)

Gyógyszerész - :shock: Megáll az eszem, még jó, hogy rákérdeztél :x

Irina, Maggie - Rugó is becsorgat naponta egyszer a csanában :roll: Itthon meg nem :wink:
Éjjel nem nagyon van gond (kivéve a tegnapi napot).

Ez a rágótablettás c vitamin nem rossz ötlet, R. soha nem eszi meg a kanalas orvosságot. Ezért használunk kúpot is.
Szerencsére eddig nem volt baja.

Maggie, az andragógiához nekem sem sok kedvem van, de sok szociológiát tanulnak :lol:
Lám, Bercó is nagyfiú lesz :lol: :wink:
Épp akartam kérdezni pár hete, hogyan is álltok.

Reggelizni :arrow:

Mára várunk egy webáruházas csomagot 8)

Kép
vindolanda

Na, felhívtam az otthoniakat. Jól megkapta megint Rugó.

"Hááát, nagyon lassan fejlődik szegénykém."
Erre csak annyit mondtam, hogy nem baj, majd megy a kisegítő iskolába. :? :? :?
Aztán le is tettem :x

Bazé, ez így nem hiányzott kora reggel.

Odarakok egy adag mosnivalót, R. tűzoltóautókkal játszik. A macska fennakadt egy tetőn, három autó érkezik, hogy leszedje.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo nem idegesitsd magad! Szerintem egy ennyire kreativ gyereknek mint Rugó kutya baja, sőt neki valami más fejlődik gyorsabban, és lehet , hogy beszélni csak nem akar egyszerüen, fiúból is van. Meg ti se vagytok nagy dumások. Egy ilyen nagy pofáju nőnek mint én, nagy pofájú gyerek jár , aki szintén ehez képest elég későn kezdett el beszélni.

Péterke is nagyon későn kezdett el járni, mert nem akart, tudott közlekedni másképp, biciklizni se tud, mert nem is akar :roll:

Heni
KépKép
heni81

KÖszi :D

Csak mindig jól felhúzom magamat :x

Kép
vindolanda

Szebb napot :D

Itt hajnal óta esik az eső.
"Jó móka" volt szakadó esőben átvenni a hőszigetelő rendszert tételesen :roll: :?
na de legalább itt van :D

Cicus oviban, Gergőci alszik és meg dögrováson. Hangom semmi, torkom fáj ha beszélni próbálok, meg akkor is ha nem. Levegőt orromon csak módjával vehetek. És nincs itthon a teán kívül semmi ellenszerem.
Ha ébred és eszik Pötike akko szerintem elmegyünk patikába :roll:

Irina :? elég gáz az iovónéni.
csak egy kicsit kellene figyelnie Ádóra és nem lenne gond.
Szerintem csak nem mer még szólni. Arra azért kérdezz rá, hogy miként reagált az első bepisilésnél az ovónő. Mert ha kiabált vele akkor ezen már nehéz lesz változtatni mert ádó tartani fog tőle :roll:

Maggie jó sokáig szopizott Bercó :)
alakulunk egy picit. Az a hosszú alvás a kimerültségtől volt. Napokig nem aludt délutánonként és extra fáradt volt. Ma éjjel is csak 1* kelt :D
Gergőci viszont fél kettőtől fél háromig pocakfájt :(
De legalább nem 4-kor hanem 6-kor kért először enni :D

Ágica nem okoz gondot a C-vitamin
kipisili és kész
Petrus amúgy is sokat iszik
ne aggódj :D

Juba értem :)
küld el nekem emailbe a képeket
majd én kicsinyítem és felrakom 8)
mindjárt küldöm privibe a mailcímet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bertusnak sok boldog születésnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo ilyeneken ne húzd fel magad!
Rugó más területen meg kis zseni :D

Mesi gyere már és mesélj :idea:
nem bírlak felhívni mert nincs hangom :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

BERTUS DRÁGA, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!

Maggie, köszi, megnyugtattál, hogy nem csak én gondolom ezt. Milyen volt a pesti tanfolyam??

Vindo: pont uazt akartam írni, amit Heni: bevallásod szerint Te nem vagy bőbeszédű, G keveset van Hozzád képest Rugóval otthon, úgyhogy én sem csodálkozom azon, hogy Rugó nem beszél sokat. Én egy dumagép vagyok (mint Heni ;-)).

Ádi belázasodott, a bal fülét fájlalja, délután megyünk a fülészetre. :cry: Remélem, megússza antibiotikum nélkül, bár ha fáj neki, biztos gennyes. Vagy felszúrja a dokinénink, az lenne a legjobb, azután 2 nappal gyakorlatilag meggyógyult a múltkor
irina

Móni drága, akkor ezek szerint Téged is elért ez a rusnya nyavalya. Nálunk 2 hete tart és stagnál... Gyógyulj meg minél előbb!!!
Óvónénik: nem kiabálnak vele, ilyen szempontból tök normálisak. De nagyon sokan vannak, sok az új is, állítólag a "régiek" (akik a bölcsirészbe jártak korábban) közül is sokan visszaestek.
irina

Vindo, köztünk szólva én fel nem foghatom, hogy a család miért nem támogató. Én otthon ugyanezen tudtam kiborulni, minden túl volt drámázva, egyszer nem jutott senkinek az eszébe, hogy a kétségbeesett szülőt (pl. mert Ádi beteg volt) esetleg támogatni, vigasztalni kéne és nem tovább idegelni.[/b]
irina

Gergőnek Zsuzskának,Bertusnak,Nolkának boldog szülinapot :)

Ágica!
Én napi 500mgot is szoktam adni Bálintnak ha taknyosodik :) C vitamin kiürül, iszonyatosan kevés van a gyümikben :) Szerintem napi 100 mg lófütty ilyen időben(R. ha már kezd náthásodni akkor napi2000mg is bevesz :) )

akartam még sok mindent,tegnap is ,csak lányom bekavart :) -meg B. vonatokat nézne-telefonáltak oviból menjek érte fájlalja fogát.... elmentem már semmi baja nem volt,ma reggel irány gyerekfogászat(még jó h. pénteken az van) egész Gödön áramszünet volt :evil: (mielőtt indultunk volna elment áram) ott ültünk fél órát aztán mi lettünk az elsők(sokan elmentek :) )
Diagnózis: most egészül ki a fogsora(1 már kijött hátul) jön a következő-még vastag rajta az íny,felvágni nem szeretné- kenegessem Dentinox-szal :) viszont a tejfogai még nem kezdtek kiesni :) lehet olyan lesz mint anyám :) neki is volt pár tejfoga felnőttként is :)
Aztán még Jazz-balettre is rohantunk :)
elkezdtem hugi táskáját,de már uncsi volt(1/3a kész :) ) kis változatosságképp most poncsót horgolok lányomnak( magamnak akartam csináltam leírás szerint,de bakker elírták,mert Mírára lesz jó :) )

Panndi nekem is-Móninak is hiányzik
szóval

Panndi,gyere vissza :) :) HIÁNYZOL :)

csók :)

KépKép
viranka

Viranka, ez a fog mizéria ilyen hamar elkezdődik :shock:
Azt hittem, lesz pár nyugodt évünk.

Jön, j9vök vissdza

Kép
vindolanda

Lányok, gyógyuljatok meg gyorsan...
Az tényleg sz..., ha az embernek elmegy a hangja.

Beszéltetek amúgy Panndival? Hogy van???

Irina, drukkolunk Ádinak, hogy ne legyen komoly a dolog.

És végül. Fogyi fiú gyöngyöt fűz (na, elszakadt nyakláncra lyukas üveggolyókat).

Kép

Kép
vindolanda

Nolkának boldog születésnapot kívánunk!

Kép
vindolanda

Tényleg, NOLKA DRÁGA, TÉGED IS ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Vindo, köszi!
Nagyon édes Rugó és igen kézügyes. Akkor fogyi, amikor én ;-)

Ádit végre letettem aludni, dolgozom gőzerővel, legalább az óráimra tudjak felkészülni. Érthető mód éjjel is elég vacakul alszik, ha beteg.
irina

Verus, tényleg jó korán elkezdte Báló a végleges fogait növeszteni. Remélem, nem szenved vele a drága sokat.
Ádinak ugye nincs kinn 4 tejfoga (a 4 utolsó rágó minden oldalon), remélem azért, hogy fogcsíra van ott a következő végleges fogaknak legalább...

Na tényleg megyek.
irina

Rugó unokatesójának 7-8 évesen jött ki az első rendes foga :roll: Hogy mikor kezdett neki mozgolódni, azt nem tudom.

Én már csak arra a asját élményre emlékszem, mikor általános iskolás koromban egy kis bőrdarabkán fityegtek, és lehetett csavargatni óra közben :roll:

Irina, akkor dolgozz egy jót :wink:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: