A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Na megyek hasznossá teszem magam!
Nekem még a gyerekruhák sincsennek kimosva! Na de majd ma!
(Az asztalos is az elronott fiókot és a pelenkázó tetejét már 2 hete ígérgeti, na most hétvégére sem ért ide vele :evil: , de állítólag majd keddre...)

Szilvi
KépKép
ceyla

Jóóóóóregelt! :-D

Feldobtam a kaját és már jöttem.Hallom a nagyszerű híreket! :-D Kitartást és Noel babát Kata!! Szorítunk!

Ceyla:lehet Kata lesz az első, ha szivárog a magzatvíz azthiszem onnan már nincs visszaút :-) Abból bizony már baba lesz. ha nem ma holnap. Amugy igaz lehet amit irtál, mert soknak nincs is joslofájása. Vagy csak összetéveszti valami mással. Lehet énis igy vagyok.

Iceberg: szerinetem ha az a magzatviz, akkor nem jön haza hanem majd babázik. :-) Olyan izgi :-D És pont reggel gondoltam rá, hogy ma is huslevest főzök és majd elhencegek milyen jo lett Katának is .( mult héten a huslevesről folyt a téma)

Etus:meg kéne nézni a neten ezt a listát. Most én sem kaptam. Szeritnem ezek azt hiszik hogy most nem kell, vegyél amit akarsz.
Amugy amit én tudok:
-steril gézlap vagy vatta
-alkohol 70%
-lázmérő
-orrszívó
-hexaclorophenes hintőpor
-gyogyszertári fürdető

Ruhaneművel nem vagyok tisztába én csak ilyen listát kaptam de ebből pár dolog egyértelmű ugyis.

Na majd még jelentkezem. Amugy babus igen akktiv, és nekem szörnyen melegem van :-( Remélem jobb lesz délutánra.

dinuci01

http://www.babaabc.hu/index.php?option= ... &Itemid=47

Itt találtam egyet. Ha erre gondolsz. Ezis egy kelengyelista

dinuci01

Hu Kata, ez izgiiiiiiiiiiiiiiiii! Drukkolok nagyon!

Amugy ejjzaka en is ezen morfondiroztam valyon nem szivarog e a magzatviz, meg igen erosodtek a fajaok is, de vegul el tudtam aludni, igy elhessegettem a magzatviz gondolatat is:)
Csaknem....
Bar nekem ez fo problemam ha nem folyik akkor honnan tudhatnam az e az....
Mert ugye eros a folyasom is, amikor meg 2 eve bementem hogy tuti szivarog hiz 2 bugyim azott at bizonygattak csak vizeelt visszatartasi gond...szoval elkepzelni se tudom mibol vennem eszre ha magzatviz lenne....

En a svatol nem birtam magammal vegul rennievel elaludtam egy masfel ora alatt addigra a fajasok is elmultek, savam is lenyugodott, Flora is kelloen....
Aztan csak 3szor keltem pisilni e ketszer kiabalt a lanyom:(
Komolyan en a korhazi napokat varom hogy vegre aludhasak. HA szar anyanak neznek is tuti min 2 ejjelre beadom a gyereket.

Egyutt alva: velunk Anna aludt egyutt az elso 3 hetben hisz valahogy ott ragadt szopi utan:)
De aztan ejjel tapot kapott es utana mindig a mozesbe tettem vissza.
Most szerintem elobb fog koztunk landolni mint hogy kovetkezetes legyek, hisz egy szobaban fogunk mind a 4en aludni..

Kokusz matrac kontra szivacs: a gyermekorvo mondta a legujabb alla szerint allergiara hajlamo caladban ima szivacs, leguti allergiaval kuzdo gyereknek TILOS a kokusz matrac. Igy en mar nem torom magam azon hogy Annanak mar nem az van, hisz allergiara valo hajlam oriasi, sot mar tunetei is voltak.
A kicinek meg mivel nem lesz agya igy matraca se:)
Ami a bolcoben van az egy sima vekony ki szivacs.
Amugy egy valami miatt inkabb kokuz- szamomra- mert nem olyan puha nem tud belesuppedni a baba.

KépKép
tavasziszel

Méhszáj 2 ujjnyi... tényleg a magzatvíz csordogál... szülünk...
Előkészítenek... kapok oxitocint... estig meg kell lennie a gyereknek!
Vendég

Ninuci, Ceyla, Köszi a linket, meg az utánanézést. Ja kb tudom, mit kell beszerezni, csak bennem van, hogy nehogy elfelejtsünk valamit. Na és akkor most jön, hogy hogyan is mondják ezeket németül :)

JUlinak egyébként kókuszmatraca van. Illetve csak volt, mert az a kiságyban van, szóval most már Andrisnak van kókuszmatraca :) A rendes ágyába, ami felnőtt méretű, mi egy egyszerű szivacs matracot vettünk az IKEA-ban, mert ráfektettük és még az sem nyomódott be alatta egyáltalán. Én az allergiáról még nem is hallottam, de mondjuk jó ha az ember észben tartja, ha a gyereknek ilyesmi baja jön elő.

Kép
Kép
etus79

Jó ez a telefonos internet :lol:
Vendég

Érdekes lányok,mert az én éjszakám is "furi" volt,hogy szépen fogalmazzak!3x ébredtem fel arra,hogy görcsölök,de vissza tudtam aludni,akkor pisi járat,aztán fél 5 kor felkeltem és úgy mintha ki aludtam volna magam csak később tudtam vissza aludni!
Lehet,hogy front van???

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Éljen-éljen Kata!!!!!!

Nagyon-nagyon drukkolok!
Hát tisztára izgulok értetek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Jaaaj de izgi!!!kirázott a hideg!szorítok kata nagyon!!! :) :) :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Nagyon szoritok én is, hogy minden rendben és könnyen menjen. Ugy izgulok már én is. Ha vannak friss hirek és lesz eröd hozza, türelmetlenül várjuk szerintem mindannyian. Légy ügyes.

Ma nálunk is husleves lesz és sült csirke. Vasárnapi menü ez nálunk. A fiuk nagyon szeretik.

Hát nálunk biztosan velünk fog aludni a pici, mind a két fiam velünk aludt, most sem lesz másképpen. Nincs lelkem külön ágyba söt külön szobában altatni. Amugy is ezerrel könnyebb éjszaka szoptatni ha melletted van. Csak odafordulok , ö intézi magának az ételt én meg alszom tovább. :) Egyserübb mint éjszaka 3-5 ször felkelni átmenni a másik szobába kivenni az ágyából azután visszaaltatni , meg visszavinni, ez nekem tul komplikált.
Egyik gyerekem se lett ettöl elkényeztetve és az elejétöl nyugodtan, aztán késöbb végig aludták az éjszakát.
9 hónapig amilyen közel csak lehet hozzám olyan közel van, kibujik és akkor még csak a testemet se érezze közelröl, hanem egy idegen ágyban, szobában aludjon. Nem csodálkozom, ha nyugtalanok és sirnak azok a babák akik az elejétöl igy el vannak választva az anyától.

De természetesen joga van ezt mindenkinek másképp gondolni, vagy érezni. En igy vagyok beállitva, hogy minden ami természetes az a legjobb a babának és mindenkinek.

Azt hiszem ma sokszor fogunk bekukkantani, hogy mi van Kataval, nagyob izgalmas.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Nemtom, mert JUli nem aludt velünk soha, na jó néha reggelente, amikor bevezette egy időre, hogy 5-kor kel, és csak közöttünk aludt tovább. DE ő pl az esti hasfájós sírásokat leszámítva nyugodt baba volt. Szerintem ez is olyan, hogy egyiket sem szabad kényszerből csinálni (velealvás, különalvás), csak azért mert valami okos könyv, rokon vagy szomszéd azt mondja hogy ez vagy az a jobb, mert a baba nagyon érzi a szülei hangulatát, és ha valami a szülőknek nem jó, akkor arra hevesen :) reagál. Mi a férjemmel jobban éreztük úgy magunkat, hogy este kettesben voltunk (és nem feltétlenül a szeretkezés miatt), nekünk ez így volt jobb. De most nem ellentmondani karok Rékak, hanem pont azt megerősíteni, amita a végén írtál, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, semmit nem szabad eröltetni.
Azzal egyébként egyet értek, hogy néha marha nehéz kikászálódni az ágyból, de nekem ez nem is a szopinál volt nehezebb, hanem olyna egy éves kora körül volt nálunk egy sokat ébredős időszak, amikor már nem enni kelt. Na és mi akkor vetettük be a Suttogós felvesz-leteszt, mert a bőgetős az nem a mi stílusunk :)
És mégegyszer hajrá Kata, és Noel, ügyesek legyetek!
EDit

Kép
Kép
etus79

Dinuci: na nekem azok a fájdalmak, jó néhány naponta jlentkeznek még csak, és kb 10 percesek.

Ceyla: a pelenka tároló, az a szennyes pelenkénak van, hogy ne kelljen éjszaka kiszaladgálni vele. Teljesen szagmentesen zár. Angel care a márkája. 5000volt és van benne töltény, meg még vettünk bele egyet.

Kata: szurkolunk és kitartás :) Meglesz az első babuci :)

Kriszta
Kép
cherryke

Ne vegyetek sterilizáló folyadékot. A neogranormon tabletta van a petikába és olcsóbb. A cumikat meg ilyeneket én kifőzöm. A neogranormon tablettát feloldom és a bútorokat áttörlöm. A kádat is azzal fertőtlenítem.
Az a folyadék, ha nem öblíted el rendesen, márpedig óhatatlanul is maradhat rajta, bekerül a szervezetébe és felszívódik...

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke:nekem muszáj most mást kitalálnom a kifőzés helyett,mert annyira rossz a víz,hogy borzasztóan!!!fehér lesz az üveg ha kifőzöm! :cry:

sajnos beteg a kisfiam,már este gyanús volt fázott ,reggel meg fájt a feje meg a keze-lába!piros volt a fülikéje akkor már sejtettem,hogy lázas,megmértem és 38.2!ilyenkor én mindig ideges vagyok,nehezen megy le a láza általában! :cry: hiába adom felváltva a gyógyszert+ülőfürdő! :cry: és észrevettem magamon de már rég óta,hogy amikor ideges vagyok akkor elkezdek takarítani!!

kíváncsi lennék mi újság katával!!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Nálunk is nagyon kemény a víz... De biztos nem vészes mert a bnőm is főzi, ugyanazt a vízet használjuk.

Fiadnak jobbulást. Ne idegeskedj. Mondom én, aki mindenért aggódik...

Kriszta
Kép
cherryke

Kata,
most olvasom! :lol: :lol: :lol: Kitartást, ügyes légy. Várjuk majd kis Noelről és rólad a híreket!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata!Nagyon drukkolunk!!!!!!Még jövök,és izgulok addig is!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

cherryke:köszönöm!nálunk olyan kemény a víz,hogy a teát pl én mentes ásványvízből csinálom!drága jó anyósom :roll: ő a csap vízből és mindig fehér por van alul a lábasba amiben felforralja a vizet :shock:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

sziasztok
ne haragudjatok a zavaráért a szeptemberi topikból vagyok és szeretném megkérdezni hogy megvan e valamelyikötöknek a Suttogó gépen?
légyszi ha valamelyikötöknek megvan és el is küldeni az írjon privit,és megadom az e-mail címem
elöre is köszönöm
elnézést a zavarásért
további szép napot

zsyke
Sárbogárd

Kata,
Megy a drukk! Tényleg jó ez a mobil internet! Szólj ha hatni kezd az oxitocin! Nagyon drokkolunk neked!

Cherryke,
Ja! Hogy szennyes pelenka tároló. Azt tudom mi, szerintem nekünk is olyanunk van, én azt hittem tiszta pelenka adagoló, mert már láttam olyat is...
Mennyibe kerül a neogranormon tabi?

Iceberg,
Hát ha ideges vagy, ne fogd vissza magad! Pl., hozzám jöhetsz! :wink: :D

Sterilizálás: Én kaptam köcsön gőzzel sterilizálót, majd azt használom.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kata,
És pontosan mit éreztél amitől gyanítottad, hogy ez a magzatvíz lehet?

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla: ha folyik valami és hiába tartod vissza,akkor is nedves lesz a betét vagy a bugyi. Legalábbis nekem így ugrik be.

Elírtam: nem neogranormon :( NEOMAGNOL

Neomagnol tabletta 10x
Egységár (darab):

905 Ft

(Áfatartalom: 5 % )Egészségpénztárra elszámolható: ( igen )

Termékinformáció

Mindennapi környezetünkben számtalan fertőző kórokozó található, melyek a fertőzési kapukon keresztül könnyen bejuthatnak szervezetünkbe.
Bizonyos körülmények, - mint például a stressz, a fáradtság, vagy akár a várandósság - ennek valószínűségét pedig még inkább fokozzák.

Szintén fertőzés veszélyének lehetünk kitéve nyaralás alkalmával a területenként változó ivóvíz baktérium-összetétele miatt. Mivel szervezetünk általában csak az állandó élőhelynek megfelelő flórára van felkészülve, az utazások során gyakorta alakulhatnak ki a víz közvetítette hasmenéses jellegű problémák.
Ezen felül főként az egzotikus, távoli országokban az itthon nem jellemző betegségek jelentenek veszélyt. Ezek ellen körültekintő táplálék- és vízfogyasztással védekezhetünk.
Ki kell emelnünk az otthoni fertőtlenítés fontosságát is, hiszen a különböző fertőzések leggyakoribb közvetítője a családon belüli kontamináció, ezen belül is a vizes helyiségek (konyhában: edények, evőeszközök; fürdőszobában: kád, WC, mosdókagyló).
Éppen ezért kellő figyelmet kell fordítanunk ezek megfelelő higiéniájára.

A megelőzés egyik leghatékonyabb módja: a fertőtlenítés!

A Neomagnol fertőtlenítő tabletta hatékony fertőtlenítést biztosít higiénés kézfertőtlenítésnél, fogászati gyökérkezelésnél, továbbá kis felületű sebek, gyümölcsök, mosható textíliák és ivóvíz tisztításánál.
Kiválóan fertőtleníti többek között a

rozsdamentes fémtárgyakat,
gumi-, és műanyag tárgyakat,
orvosi kézieszközöket,
evőeszközöket,
konyhaedényeket,
mosható bútorokat, berendezési tárgyakat,
fésűket, keféket, borotválkozási eszközöket,
gumi-, műanyag gyermekjátékokat,
WC-, mosdókagylót, kádakat, váladékgyűjtő edényeket.
A Neomagnolos fertőtlenítő oldat elkészítése gyors, alkalmazása egyszerű. Vény nélkül kapható a gyógyszertárakban 10x illetve 150x kiszerelésben.

Kriszta
Kép
cherryke

10-en évvel ezelőtt ezt használták a környezetemben is, amikor kisbaba született. Ott volt egy tál, benne feloldva. Mielőtt hozzányúlt a picihez, belerakta a kezét. Bnőm most is ezt használja. Mindent ezzel mosott le a baba környezetében. És jelenleg ezzel törölget port is :) Mivel cicája van a lakásba, muszáj is.

Kriszta
Kép
cherryke

huha KAta! NAgyon drukkolok! HAsson hamar az oxitocin es pikk pakk bujjon ki Noel! Irigyellek am:)

A viz nalunk se tul jo de ha csepp ecetet vagy citromlet cseppentesz a vizbe amibe kifozod, nem vizkovesedik annyira.

En 3ik honaptol hasznaltam a fertotlenito folyadekot, de utaltam a szagat, hamar felhagytam vele:)
Most szerintem nem leszek ennyi ideig buzgo a fertotlenitessel:)

Iceberg: jobbulat a fiadnak! Rossz ha ilyen lazas tipus nekunk anyaknak, de a betegseg szempontjabol meg "jobb" mert kuzd a szervezet, e hamarabb meggyogyul!

KépKép
tavasziszel

en ismet lejartam a labam oszi cipo utan Annanak, de meg a 9ezer ft-os elefantan se vizallo. Hogy lehet egy oszi cipo nem vizallo???
Ami meg vizalo kaphato most az meg mar teli....
De hat nem jarhat mindig gumicsizmaban....
Noh mindegy, legalbb sapit kaptam neki, meg body volt jo aron-1300 ft ket szines hosszu ujjas- meg azert kivaltottam a kupont ac&ahoz amivel 20 %kedvezmeny jar most kabatra, de hat nekem meg igy is sok....
Nagyon remelm teszen osszejon valami overall majd neki, mert horror arak vannak:( Es akkor magamnak meg semmit nem is neztem.

KépKép
tavasziszel

Húúú Kata! :-D :-D Ez komoly, nagyon ügyes légy és kitartás ha ugyan nincs már meg a baby :) Biztosan meglesz ma várunk a hirekkel mindenképp!Nagyon örülök!

Tavasziszél:irigykedünk, irigykedünk de lehet ha most hirtelen nekünk is elindulna a baba beszr...nk.

Tényleg nem féltek? :roll: Most hogy elindult az első baby.....Olyan fura érzéseim vannak. Ilyenek is meg olyanok is.

Ceyla:amuyg ilyen gőztserilizáló drága nem? Én ugyan még nem néztem de nem lehet olcsó. Jah azért énis kiváncsi elnnék hogy vette észre a magzatvizet? :roll: lesz köztünk egy frissen szült kismami is :-D

Iceberg:sajnizom a kisfiadat!!Mielőbbi gyogyulgatást neki!!!

Cherryke: hát ha igy állunk vigyu nagyon magadra!!

Megyek most rövd voltm, átmegyünk Lidlibe valami vacsiért.Igaz semmi kedvem meg ez a nátha...Sőt egész nap aludnék!

Nem tudom jövök e esténél előbb de kérek valakit hogy dobjon nekem egy üzit azért ha megvan Kata babája jo?? :lol:

Köszike!!

dinuci01

Hát ha elfolyik a magzatvíz azt aligha én is észreveszem azért, de ha csak szivárog... Na meg milyen mértékben az sem mindegy.
Azért csak lesz valahogy! :D

Tavasziszél,
Rohadt bosszantó, hogy minden ilyen drága és még csak nem is jó! Nehéz igazán jót kifogni.
Én meg még mindig szandiban járok, még esőben is, mert egyik cipőm sem jön rám. Erre a kis időre meg már akkor sem veszek, ha leesik az első hó!

Cherryke,
Neomagnol. Oké, jegyeztem, azt még veszek, mert engem sem visz rá a lélek a domestossal fertőtleníŧésre, de ezzel vége! Befejeztem! Mást nem veszek. Vegye meg nekem más :wink: :)

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla:olyan mintha kinyitnád a csapot lassan,folyik és folyik!tudni fogod ne izgulj!már lenyugodtam mert a párom is haza ért! :roll:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Jó, ha folyamatosan folyik akkor fel fogom ismerni. :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok lányok!
Már megint jó időre eltűntem, de volt okom rá, ugyanis nyaralni voltunk, majd itthon alig telt el egy kis idő, a hét elején hétfőn be kellett feküdnöm a kórházba, mert görcseim voltak, és 1 ujjnyira kinyílott a méhszájam, félő volt, hogy beindul a szülés és hát nálam az még kissé korai lett volna így a 33. héten. ill. hét elején még 32 volt. A kilátásaim nem valami jók, mert azt mondták valószínű nem jöhetek haza a 36. hétig, hacsak meg nem szülök, de akkor meg a baba miatt nem mehetnék, szóval most gyúrúnk a 36 hétre, hogy addig kihúzzuk, ittbent kettesben.

Kata: megy a drukk! Ügyi leszel és gyorsan meglesz a kis Noel!

ancsika82

Csajok,
ha folyamatosan folyik a magzatvíz azt tényleg észre lehet venni, de ha csak megreped a burok és a baba feje jól be van illeszkedve lehet, hogy csak "csurdogál" majd eláll. Nálam is ilyen volt Briginél, és kicsit bizonytalan is voltam. De azt éreztem, hogy nem pisilek és valami folyik. :lol: :lol: :lol: :lol: Utána meg jöttek a fájások is. :cry:

Dinuci,
emlékszem a tökfőzelékre!

Iceberg,
jobbulást a kisfiadnak. A lázat én is nagyon nem szeretem.

Izgulok Katáért, már lassan a finisben kell lennie.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Örömmel értesítünk mindnkit, hogy 15:30-kor megszületett Noel. 3460g és 53 cm.
Mindketten jól vagyunk!

Apa majd tesz képeket!

Gyönyörű kisfiúnk lett!

Kata
Vendég

köszönöm szépen aranyosak vagytok megkaptam
további jó babavárást

zsyke
Sárbogárd

Jajj,de izgi,mi lehet Katával!!!

Én még nem parázom annyira,mert még azért több,mint egy hónapom van,de ha előbb lennénk,lenne már zabszem... :)

Teszek fel két képet a babkocsiról,hordozóval együtt képzeljétek 15 000 Ft volt.Kimostam minden részét,mert mindent le lehetett szedni róla,most szárad.Ikeában vettünk pelenkázót,csak azt az egyet nem tudom,hogy megvettük ugyan a bele-való alátétet,de nem tudom,nem lesz-e pici (rövid) mondjuk féléves korától kezdve.Nem kellett volna nagyobb vajon?Bár azt írták,egy éves korig jó. Kép Kép Kép

Szilvi

sissy01

Kata,

nagy-nagy gratula a kis Noelhez. Milyen szép mértekkel született!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata :) nagy gratula, és jó hogy hamar megvolt. Én nagyon örülök, amikor nem szenvednek sokat.
Jó egészséget mindkettőtöknek. Várjuk a képeket :)

Puszi nektek

Kriszta
Kép
cherryke

na,én meg közben elküldtem az üzit,aztán láttam Katát!

Kata!Nagyon nagyon gratulálok,ügyesek vagytok!Majd,ha lesz erőd,időd,gyere!És várjuk a képeket is!!!!!

Szilvi

sissy01

Dinuci: persze hogy be vagyok sz..rva. tenap este mikor ezen tanakodtam valyon a magzat viz e, olyan remeges jott ram...Meg a ferjemnek se mertem szolni.
Ma ugyan ez, setalok a boltba mikor erzem valami nedves ott lenn, figyelek figyelek...Aztan nem birtam irany a wc, de szerintem csak folyas....A fene se tudja, holnap megyek ctg-re megkerdem a nocit mondja mar meg mirol jonnek ra ha magzatviz lenne.

KAta: DE JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATUALALOK nagyon! Ugyessek voltatok!

KépKép
tavasziszel

Sissy: ezért kell egybe lenni mindennek 36. hétre...

Mi is 2 hét múlva össze tudunk csomagolni, aztán párom összerakja a kiságyat, megágyazunk a gyereknek, letakarjuk pléddel, hogy ne porosodjon, polcot fel, azt is megpakolni, mindent a helyére... aztán kész.

Kriszta
Kép
cherryke

Tavasziszél: nekem 2 napja kezdődött ez a folyás. Bnőm azt mondta, erősebb is lesz. Ha valakinek van, ne ijedjen meg...

Kriszta
Kép
cherryke

Kata Gratula a "kis" Noelhez! Sok tejcsit!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Tavasziszél lehet kapni gyogyszertárba olyan betétet ami "szines " lesz ha magzatviz folyik!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Kata! Óriási gratula!!!!![/b]

Szilvi
KépKép
ceyla

Tüncü: az nagyon jó... Utánnézek a neten. Ha találok valamit belinkelem.

Kriszta
Kép
cherryke

Konkrétat nem találtam.. de állítólag a lakmusz papír is kimutatja...

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
Hihi és milyen a PH-ja a magzatvíznek??? :lol:
Azért szóljatok ha találtok valamit!

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Kata megkért, hogy Nektek is mutassam meg családunk legkisebb tagját!

Néhány kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

A nagyon boldog Apuka :lol:
Vendég

[quote="kata1002"]M írta:kata1002a már mondtam Noelnek, hogy lejár az albérleti szerződés! :wink:

Nagyon rendes albérlő ez a kicsi fiú!!!!Ha lejár a szerződés,akkor költözés !!!!!!!!

Nagy gratuláció Katának a kicsi fiához.Sok tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok neki!

Mindenesetre,nálam is útra készen a bőrönd!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: