Köszi
Gigi!
Itt a nagy nap
Minden rendben lesz, nagyon drukkolok!!!!!!!!
Ann!
Előszöris, bízz Sz ügynökben, tudja mit csinál!!!
Amúgy szerintem jól tetted hogy ha nyugtalanított a dolog, hogy elmentél egy másik dokihoz is, de ne felejtsd el, hogy nőgyógyásznak lenni egy SZTK rendelőben és nőgyógyásznak lenni egy meddőségi központban, két külön dolog! Vannak orvosi protokollok, amikhez van aki szigorúan ragaszkodik, van aki nem! Nekem szülés után a dokim 3-6 hónapot mondott, amennyiben az eredményeim megfelelőek, K ügynök eredmények ismerete nélkül 1 évet, mert a babák sóly és kora miatt konkrét 3-as iker szülésnek minősítette a történteket (merthogy az is volt). És abban az esetben ez a protokoll.
De a 5-6. Havi kontrollon olyanok lettek az eredményeim, h dokim zöld utat adott, és a eletek alapják K ügynök is azt mondta, hogy ezesetben hadd szóljon a következő program. Belevágtunk aug 11-én és már itt van Móki!
Ugyhogy az 1 év miatt ne ess kétségbe előre! Inkább tegyél meg mindent a lehető legjobb eredményekért, mert azok képesek felülírni a papírformát!!!
Én azt pozitívan értékeltem, hogy mindketten azt mondták, hogy nem okoz bajt a megtapadásnál!!!
Progit tuti nem szednék Sz jóváhagyása nélkül!
Asszem, ilyenkor éppen azért adnak fogigátlót, hogy kiűzze ezeket a bent ragadt petéket! Uh kontroll van utána, és akinek nem múlik el, annak végső esetben le szokták szívni!
Ne is várd, hogy azonnal normálisak legyenek a petefészkeid… nekem is sok és nagy tüszőim voltak, kb 1-1,5 hónap alatt ment vissza teljesen! Azért ami egy folyamat eredményeként nől meg nagyra, az nem megy össze egyik napról a másikra!!!! A test nem tud úgy működni, ahogyan a céljaink eléréséhez kell. Ezt az eszünkkel tudjuk, hogy most az a jó, ha hipp-hopp összemegy, kiürül és lehet előről kezdeni, de mindennek megvan a maga ideje!!!
Türelem! Inkább várj most, míg visszarendeződnek a dolgok, és utána lehet egy gondtalan terhességed, mint hogy különböző praktikákkal sürgesd és ne adj Isten később okozzon nagyobb gondot!!!
Hidd el, saját tapasztalatból írom, és nem egyszerű tanulópénz árán jöttem rá én sem, hanem a három 6 hónapos kisbabánk élete árán…
Ha azt érzed, hogy most ez túl sok lelkileg, akkor várjatok picit! Én hiszem, hogy a babák akkor jönnek, mikor a szülők fenntartások nélkül biztosak a dolgukban!!! De ne emiatt érezd és ne éld meg kudarcnak ezt a problémát! Az orvosok azért vannak, hogy segítsenek és fognak is!!!