Sziasztok!!!
Még nem olvastam vissza, mert már 3x jártam úgy, hogy olvastam keveset és felkelt a lány írni nem volt már mikor.
Mi jól vagyunk de időm nem sok, pedig anya meg apa mindent megcsinálnak, mégis nincs sok időm. Reggel simán indul a napunk 5-6 között evés-alvás, 8-9 között megint eszik, kicsit fenn van és durmol tovább. Ilyenkor én reggelizek, összeszedem a szobát és ébred Petra, evés, peluscsere, stb., játszunk, magyarázunk neki míg visszaalszik (aztán itt tudok menni kicsit a városba ezt azt venni, vagy éppen valamit pepecselek), 2 fel ébred eszünk, peluscsere és megyünk sétálni. Mire hazaérünk már ordít ismét éhes, na ilyenkor már nem mindig alszik vissza csak nehezen, aztán ha felkel fürdetés és lehet alszik de lehet nem és 1-2-ig még mindig nincs alvás. Tegnap éjjel már olyan fáradt volt, hogy csak sírt és sírt. Hát ez nálunk a napirend.
Voltunk már orvosnál, minden rendben vele. Barátnőmék is voltak látogatóba, ők 6 hetesek. A két lány kórusba rotyizott

Ők ettek előbb, majd mi, peluscsere (mindenhol kivételesen ruha is kakás

) és mindketten csuklottak. Nagyon vagány volt jót nevettünk végig és nem volt fárasztó, kényelmetlen, mert mindenki tudta ez igy van rendjén. Aztán mire álmosok lettek elmentek

- rövid volt sajnos.
A képeket néztem, nagyon aranyosak a babák!!!!!!!
Tina fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lesz ott baba hamarosan.
Mares kitartást neked!!!!!!