Sziasztok!
Úgy látszik talis napok vannak. Ma az anyatej világnapja alkalmából volt vmi rendezvény az óbudai művházban, mi meg ott voltunk, volt külön ikres tali, ott találkoztam egy lánnyal az 2010es ikres fórumról. de ha nem lett volna megdumálva, nem megyek, mert ömlött az eső. Persze akkor kezdett szakadni, amikor már eltökéltem, h megyek, és a gyerekeket összekészítettem! Hazafelé meg megálltam at ovi-isinél, és hazahoztam az enyéim és a sógornőm gyerekei mözül is akit már lehetett (isisek közül még nhem végzett mindenki), így 8 gyereket szállítottasm haza

, a 12 évestől a 0 évesig, na, azt látnotok kellett volna, bár az autó 9 személyes, de még így is
Limo! ne aggódj, az enyémek sem mindig alszanak, néha meg felváltva. időnként meg amikor reggel kilököm a 4 nagyobbat, olyan nyugi és csönd lesz, h azt hiszik akkor kell a nagyot aludni
Mondjuk ma délután szundítottunk egyet, 2 gyerek az ölemben szopispárnán, én meg kidőltem

, nagyobbak unokatesókkal játszottak.
Clárika! Nekem meg a hajas babók furák mindig, állatira bírom a frizójukat, de az én gyerekeim mind kopaszkák voltak, némi bébi pihét leszámítva. Sőt, a szempillájuk, szemöldökük is most kezd nőni

. A szülészeten is volt egy kissrác, nagy , sűrű fekete hajjal és kunkori szempillákkal, tök cuki volt! de egy fodrász gyereknek ki is jár a hajkorona

.
Bévi! Én megbízható körökből azt hallottam, hogy a meddőségi kp amúgy is jobb "hatásfokú",(túl a nem közömbös piszkosanyagiakon!), mint a Kaáli. Nem tudom, de ezek a helyi hírek!
Claire