A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok!

En is pont ma neztem be a szeptemberi topicba, mert gondoltam, mar biztos vannak babak, de hogy ennyi :)

en ma mar 2 rennie-t ettem a gyomoregesre, egy ideig jo, de most megint kezd romlani. Es a hulye torkom is lekezdett fajni, de most nem tudom, hogy elkaptam-e Juli nyavalyajat, vagy csak mar szetegett a nyelocsovem :( Na mindegy, nem is nyafogok mar emiatt, lassan csak elmuli.

Nekem most meg nem volt joslom, es Andrissal nem is kemenyedek szinte soha. Rendes gyerek:) Julival ilyenkor mar rendesen kemenyedtem, ha egy kicsit tobbet mentem, vagy tettem-vettem. Pedig most joval tobbet vagyok talpon, ki erti ezt. Biztos most mar jobban szokva van a szervezetem. A joslok nekem a a hasam aljaban 20-30 masodparces nem tul eros fajasok voltak, amik adott idonket ismetlodtek. De nekem Julinal is csak par nappal a szules elott volt, es o a kiirt napon szuletett.

Na megyek lefekszem, csak meg megnezem megszuletett-e az a negyedik baba a szeptemberieknel :)
Jo ejt!
Edit

Kép
Kép
etus79

Iceberg
Ez a 18 órás evés nem jönne be nálam sem, mert pont lefekvésre éheznék meg ami megint gyomorsavat jelentene nálam. Á mindegy majd ha megszületik a baba ez is megoldódik.
A faros babákról sok mindent hallani. Én is hallottam már a külső forgatásról, de azt is hallottam már, hogy nem véletlen ha egy baba nem fordul meg, lehet valami akadályozza ezért kisebb a császár rizikója, mint a faros szülésé.

Kfmares,
Na még a korpás kekszet sem próbáltam csak a sima háztartásit.

Mók,
Akkor holnap nagy nap lesz! Új hely, új cuccok! Majd tegyél fel fényképet.
Jó hallani pozitív véleményt a SOTE-ról különösen ilyen frisset.

Ami a varrást illeti nekem is van két függöny amit meg kellene még varrni, pontosabban az egyik függöny még meg sincs, de sajna nem én fogom varrni, hanem elvisszül az egyik ismerőshöz. Nekem sajnos nincs varrógépem.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kép
Vendég

Kri, Tüncü és én :wink:
37.hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyomorégés
Nekem a dokim írt fel olyan gyógyszert, ami a savtermelést csökkenti (a Rennie csak a termelődött savat közömbösíti). Így egészen tűrhető a helyzet...
És az, hogy szinte ülve alszom :oops: :wink:

Szeptemberi topikot én is néztem. Olyan furcsa, hogy nálunk is már bármikor beindulhatnak a babák.
Vendég

Sziasztok,jó reggel! :)
Ma sikerült 8ig aludnom igaz megszakításokkal,de most nem kellett a fiúk miatt sem kelnem! :roll: én vagyok reggelente a szendvics,kávé,kakaó készítő amúgy :)

Én sztem a jósló fájás az amikor olyan feszítő érzés van alól a hasban.Jön jön utána szépen elmúlik.Ilyen a szülésnél is csak sokkal erősebb,de ki lehet bírni!!

ceyla:igen ezt én is olvastam,hogy valami akadályozza!lehet akár mióma is ami nekem van sajnos!sok oka lehet még,nincs elég hely,kevés a magzatvíz,neki így kényelmes...
reméljük megszűnik a savad a terhesség végén!!

:wink:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Gyomorégés

Az utolsó harmadra jellemző probléma. A terhes nők legnagyobb része küszködik ezzel a tünettel, ha lefekszik aludni. Ez azért van, mert a gyomor szűk helyre van bezsúfolva, és nagyon magasra kerül. A gyomorszáj kis kupakja fekvő testhelyzetben félig nyitva marad, így gyomorsav kerül a nyelőcsőbe. Ez okozza a nagyon kellemetlen érzést.
Segíthet, ha közvetlenül lefekvés előtt nem eszel. Ne fogyassz zsíros, nagyon fűszeres és túl forró ételeket. Egyél gyakran, kis adagokban. Segít a lucerna tabletta, tea vagy csíra formájában, mert nyolc különböző emésztő enzimet tartalmaz és gazdag A-, D-, E- és K-vitaminban.
Hasonló gyomornyugtató hatása van az édesköményteának, a fahéjnak és a babérnak.
Lefekvés előtt megihatsz egy kis tejet, vagy joghurtot (olyan is van, akinél ront a helyzeten), vagy ihatsz egy kis vizet.
A leginkább az segít, ha felpockolt felsőtesttel próbálsz aludni. Emeld magad félig ülő pozícióba párnákkal, így megakadályozod, hogy a gyomorsav a nyelőcsőbe kerüljön.
A gyomorégés nagyon bosszantó tünet, sokszor e miatt nem tud aludni a kismama. Ez az állapot a legvégére javulni fog.

http://www.maternet.ro/
Vendég

Jóreggelt!

Miujs? Van még valaki akinél esik? Mert nekem már unalmas :-( Főzök egy kis székelykáposztát, nincs oda érte egyik se de akkor majd eszik a tegnapi krumplistésztát. Egyszer had együnk amit én mondok. Ugy meg vagyok fázva, ez egyre rosszabb ....Tele a nozim, kapar a torkom. Biztos ennek a kuka időnek köszönhető.
Mi a progi a hétvégére? Mit főztök?

Kri:örülök hogy jol vagytok :-) És gratulálok a betöltött 37.héthez.Thomas az itt is nagy sláger még mindig, sokszor már én sokallok be tőle. Ezekszerint a lányoknak is bejön, azt hittem ez csak fiu mánia :-)

Cherryke:mensiszerű az pontosan mit takar? Ugy annál kicsit azért gyengébb? Ez a rossz benne hogy nem tudod nagyon ha nem voltak erős görcseid sose, de biztos észreveszed. Kajcsit lementettem majd kiproszálom :wink:

Kfmares: izomláz :evil: azzal gyötrődök reggel ota. A lábamban is meg a hasamban is. A fene tudja, de tudjuk be tényleg a tágulásnak. Bár én már hova tágulok... :roll:

Iceberg:mindegy is már, majd llefogyok..Ha nem meg maradok ilyen, egy darabig ugysem ezzel foglalatoskodom. Mostis éhes voltam éjjel, de azért annyira türtőztettem magam hogy nem mentem ki csak pisilni :-D

Mók:hát felsoroltál egy csomo tennivalót, de azért vigyázz magadra oszd be szépen az időd is meg az energiád is ok ? :-) Gondolok rád hogy holnapra minden a helyén legyen. Hát nem lesz akkora mákom hogy én nyissam a sort szerintem :roll: jósló marha ritka, igazi meg sehol..

Gira:lehet hogy az a magzatviz szépen elszivárgott vagy pont pisilés közben. De szerencse hogy jol vannak.Az őssejtet énsem támogatom, rentgeteg pénz és mi a garancia arra hogy beválik bajesetén. Nem?

Kata:ülve alszol? Mért? :-( Amugy lehet át kell irni majd megkérlek a tábliban a nevet :-D De nem biztos ez még ma talán eldőlik. Gratula a 37.héthez :-D

Többiek?

dinuci01

Dinuci
Igen, szinte ülve alszom. Muszáj, merg egyébként majdnem a számon folyik ki a sav :cry:
laposan a hátamon se tudok feküdni, mert Noel elnyomja a nagy vénákat, szédülni kezdek néhány perc után... és az oldalfekvésemet se szereti a fiam... :cry:

Már terhes vagyok.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Itt is esik az eső :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Fájások
Ismerősöm szült most... egész este fájlalta a derekát...(fájhat az simán a rossz tartástól is így a terhesség utolsó hónapjában)...aztán hajnali 4 körül szivárogni kezdett a magzatvize...bementek a kórházba, és reggel 8-ra megszületett a kislánya...
Amit ő derékfájásként élt meg, az már rendes fájás volt!!!!

Az, hogy a fájást, fájdalmat ki hogyan éli meg, nagyon személyfüggő!!!!
Vendég

Sziasztok!

csak beugrottam később majd jövök még, de most segítségre lenne szükségem és nem akarom a dokit zaklatni.
Piszkosul megfáztam, köhögök, fáj a torkom, folyik az orrom, lázam nincs!Tegnap egésznap feküdtem mertolyan gyenge voltam csak teáztam.Kérdésem: szerintetek lehet kamilla teát inni, és kamillával gőzölni,most csak ez van itthon és mivel itt egyfolytában esik és egyedül vagyok a gyerekkel nem szívesen mozdulok ki.

Tünde
btunde

Tünde
Jobbulást!
Szerintem, nem árt a kamilla...(bár, én a hasznában se hiszek :oops: :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Tündi: vigyáz magadra, elvileg kamilla nem árthat, de azért itt neten nézzzz utána és gyógyulj meg!

Kata: hát igen, kellemes ez a teher, de most már "teher" :)

Dinuci: nekem meg elvileg még annyira nem kellene tágulnom... én ma pasta carbonarat csinálok sütőben megsütve, meg tegnap ismét kenyeret sütöttem :)

Kriszta, Cherryke, Gira: fájások => hát nagyon remélem hogy rájövök majd mi az :) de tényleg nem akarom hogy hülyének nézzenek hogy azt se tudom mi van vagy feleslegesen hivogatom a dokit vagy szaladgálok be a kórházba :)

Mók: remélem cukrod, baba súlya jó lesz majd uh, én hétfőn megyek...

Ceyla: korpás keksz csak ötlet, mindenkinek más jön be, nekem bejött eddig...

Edit: remélem a családon gyorsan átmegy a kór náladtok

itten esik mert miért ne esne... hát ez van.... de csajok most már a célba tartunk!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

dinuci:én meg majdnem töltött káposztát csináltam a párom nagyon szereti,de most ő is meg van fázva közben fél,hogy el ne kapjam!jó lenne,ha Máté sem kapná el!!!az ő családjában sűrűn meg betegednek!jaaj és milyen hisztis tud lenni a párom amikor beteg! :roll: ,fúú most nincs türelmem hozzá!!mi felénk tegnap este óta esik egyfolytában!!! :? azért idegesít mert párás a levegő és nem száradnak a ruhák,de olyan hideg még nincs ,hogy beindítsuk a fűtést!én csülkös bablevest főzök!

btunde:ahhoz,hogy érjen valamit a kamilla tea(persze nem a filteres) ahhoz több héten át kell inni.gyógyszertárba is szívesen segítenek,hogy ilyenkor egy kismama mit szedhet,de homeopátiásat tuti lehet!nekem használt köhögésre pl!

mares:azért köztünk sem sok különbség van időben :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!
Meg vagyunk mi is.Ez az idő tényleg gáz,vettünk babakocsit,szétszedtük,ki kéne mosnom a részeit,de félek,hogy csak áporodott szaga lesz,mert nem szárad.Vásárolgatunk máér mi is.Egy kérdés:miért mondják annyira,hogy a kókuszmatrac kell a kiságyba?
Nem használt valaki véletlenül tesco-s mum"s care kézi mellszívót?Tapasztalatok?
Én is mosok,csak utálom ezt a nyirkos levegőt!!!!!

Mindenkinek gratula 37.héthez. :) Na,majd még benézek,nem tudom,mit főzzek.... :cry:

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Itt is zuhog, e ELEGEM VAN BELOLE!

MEg jo hogy ma allatkertbe mentek volna lanykam e ferjem....

NAh en is a savtol szenvedek, es igy nappal is nem csak ejjel. Ejjel kegyetlen volt, de most se sokkal jobb. mar enni inni se merek, es tarsul hozza jo ki hanyinger:(
Meg jo hogy minap emlegettem most elkerul...erre rosszabb mint Annanal volt:((

Egyetertek hogy a fajaokat mindenki manak eli meg, mashogy, attol a fajdalomtol amitol en kiabalva karomkodtam mas meg se nyikkan, mert meg se kottyan neki, sot "orul" hogy ismet kozelebb kerultek a celhoz.
Amikor en bementem az 5 perces fajasaimmal, mondtak de hat ez meg nem is fajas, akkor nem hittem nekik, majd mikor az egez ejjelemet sirva az agy mellett guggolva toltottem a korterembe en is azt mondtam az nem volt fajdalom, es egy ido utan az ejjelire is azt mondtam hogy jah akkor meg legalabb lepni tudtam....
Szoval amikor azt hisszuk ez brutal, akkor ne higyjuk rosszabb mar nem lehet:))
Ugyanakkor vannak nok akik a 3-5 ujjnyira ugy jutnak el, hogy kis derekfajas, hamenes, kis hasfezules( ami nekem mindennapos) ...
Szoval kiszamithatatlan, es tan jobb is igy, mert lehet en nem vallaltam volna meg egy gyereket ha nem lenne meg ez a remeny hogy most ma lesz:))

Tunde: homeopatias szerek? VAn akinek segit!A kamilla amugy mehet, meg menta tea is Torokra nekem a tantum verde be szokott jonni, meg mezes tea, sok sok, es megemelt c vitamin! Jobbulast!
En amint ereztem valami nemok ezekre rastartoltam es 3 nap alatt teljesen tunetmentes lettem!

MAres: en 3szor mentem be az elso terhesegnel "szulni", es mindig hazakuldtek:( De azt mondta mindig az ugyeletes inkabb menjek be foloslegeen mint hogy baj legyen. Oszinten most se fogom jobban tudni mi van.BAr mar az is megfordult a fejembe nehogy legyintsek mondvan nah ez meg nem lehet az, oszt hopp megis:)

Sissy: mar tuljutottunk a kokuszmatrac istenitese korszakon....nem tudom, en azt hasznaltam de cak mert azt kaptuk kolcson, most egyik lanynak se az van/lesz.
A mellszivot nem ismerem, bar neztem.

Fozes: en tokot keszitek, de tuti nem eszem belole. tan eg yki sima fizben fott krumplit vagy rizst, de lehet csak haztartasi keksz, mert brutal rosszul van a gyomrom.

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Kamilla tea, en iszom bogre szam, mert pesrse most mar nekem is faj a torkom, de nem gondoltam ra, hogy gaz lehet. Miert van olyna tea, amit nem lehet inni? Komolyan keredezem, mert en ennek nem jartam utana, es eddig ittam, amit megkivantam.

Tunde jobbulast, remelem nem tart sokaig. Ha megis lejutsz a gyogyszertarig, en tegnap Julinak olyat vettem, ami direkt kohogesre van. Ez gyerektea, gyogynoveny keverek, de biztos van felnotteknek is. A nevet nem irom, mert ez svajci, es otthon biztos nincs, de tutira tudnak valamit ajnlani. Es szerintem is jol c vitaminozd be magad.

Dinuci, te is gyogyulgass!

Kata, kosz a tippet, az edeskomeny teara nem is gondoltam, es az pont van is itthon, kiprobalom. Es hat ugyes vagy, en nem tudnek ulve aludni, most mar mondjuk fekve is egyre nehezebben. Valahogy az elalvas megy nehezen.

En ma sajtta,l sonkaval toltott rantott husit csinaltam (meg ki kell majd estere sutni), meg krumplipuret, meg almas ubaisalit, ferjem hazajovetelenek tiszteletere. Csak szegeny azt mondja, hogy annyira tele van a feje, hogy mar szinte nem is erzi az izeket. szoval hetfon megy dokihoz. Remelem,azert nem arcureggyuszi :(
Na szep hetveget!!
Ha Juli felket, megyunk a repterre, apa ele. Lefekves elott mar nagyon be volt zsongva :) Persze meg o is kajakra nathas...
Edit

Kép
Kép
etus79

etus:az én házi orvosom STODAL szirupot mondta,hogy vegyek mikor fájt a torkom,köhögtem és használt!Terhesek és gyerekek is szedhetik,homeopátiás.Sztem a mentolos ízű tea nem a legjobb amikor valakinek fent van a sava!A tantum verde is jó!!(csak én mindig majd el há.... magam amikor befújom a torkomat :roll: )

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok,

a betegeknek jobbulást.

Tünde azért remélem eljutottál a gyógyszertárba. A Stodal tényleg jó köhögésre és a Tantum verde torokfájásra. A kamillatea nem csinál hasmenést? Nekem még az oscilococcinum jött be - valahogy így kell írni. :oops:

Főzés,
ma tökfőzeléket csináltam, a hét közepén pedig töltött káposztát.

Kata,
37. hét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez lelkileg nagyon jót tesz nekem!

A sógornőm tegnapra volt kiírva, ma be kellett feküdnie. Mindig mondogatta, hogy egyszerre fogunk szülni, lehet, hogy a végén igaza lesz. Bár én azért szeretném ha legkorábban szeptember végén születne meg a babó, vagy októberben.

Sissy,
mi nem vettünk Briginek kókuszmatracot, csak hagyományos szivacsosat. A mellszívót nem ismerem, nekem Avent van, kézi és szerintem elég jó.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/buto ... -22364608/
Ha érdekel valakit most találtam,kókuszmatrac!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Dinuci: menzesz szerű görcs mit takar? Neked nem volt még ilyen? Azt takarja amit jelent. Alhasi görcs, combomba sugárzik ki a fájdalom. Most is ilyen, csak erősebb. Némán szenvedek.

Kata: én már most terhes vagyok :D sőt...

Voltunk a Nagykőrösi úti babadiszkontba. No comment. Amit akartunk, abból a kádat és a hasleszorítót tudtuk megvenni. Meg 6 pár zoknikát.
Bementünk az auchanba, párom valamit akart venni. Ott kaptunk babaápolószettet, orrszívót, lázmérőt...
Aztán elmentünk a Soroksári úti baba boltba. Ott vettünk tutyit, 2 cumisüveget+cumit hozzá, előkéket, pelenkatárolót+töltényt bele. Az egész minden 28 ezer volt...
Még kell a kórházba nekem néhány cucc, amúgy meg minden megvan. Lehet kifőzni, még mosni és vasalni-vasalni-vasalni :D

Sissy: kókuszmatrac azért jó, mert az atkák nem telepszenek meg benne. Én vaterán vettem 5400ért postával együtt vadonatújat huzattal.

Kriszta
Kép
cherryke

Mellszívót még nem veszünk, mert a kórházba úgysem lehet nálunk használni, aztán meg ha kell, majd nézünk valamit. De lehet, csak annyi tej lesz, ami a babunak kell. Azért én meg nem költök...

Kriszta
Kép
cherryke

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Megnéztem ezt a hírdetést: nem aludt rajta... És akkor hol aludt? :D Mint a múltkor valaki berakta ide a kiságyat, hogy 3szor aludt benne a baba. És utána? Nem értem...

Kriszta
Kép
cherryke

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="cherryke"]h írta:cherrykettp://www.maternet.ro/Tanfolyam/tabid/55/language/en-US/Default.aspx

én ezt szoktam olvasgatni...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tetszik a pszichológiai megközelítése :wink:
Vendég

cherryke:tudod milyen sokan maguk közt altatják a babát!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ice, igen sajnos :( Mi nem fogjuk. Azért van az ágya a szép új matraca, ágyneműje... Ha nagyobb lesz és felébred, magun k közé vesszük, de semmi elgyengülés :D

Kriszta
Kép
cherryke

Nálunk lesz egy köztes megoldás... a saját kényelmem érdekében... :oops: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.12 16:29-kor.
Vendég

Mellettem akkor aludt Máté amikor beteg volt!Ha felsírt kivettem visszaaltattam és ,beraktam az ágyába vissza!Vagy pedig az ágyában simogattam amíg el nem aludt!!Én nem szoktattam sem közénk sem arra,hogy felkapkodom!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kata: nemsokára a maci mehet az ágyból :D
Nálunk az ágyunk és a gyerekágy közt ott lesz az éjjeli szekrény. De ha úgy van, be tudok nyúlni a rácsok közt...

Kriszta
Kép
cherryke

Ma már mondtam Noelnek, hogy lejár az albérleti szerződés! :wink:
Vendég

Picit még beköszönök, aztán megyek vissza X-Factort nézni csak eszembe jutottatok :-) El voltam egész nap foglalva, most ránéztem a gépre gondoltam még megnézem mizu?
Majd milyen jo lesz azt lesegetni kinek van már babája igaz? :wink:

Kata: sajnálom az alvási helyzeted de ennek is mint minden kellemetlenségnek hamarosan vége, mert itt lesz veled Noel :-) Ez nagyon jo megoldás a nyugalmad érdekében. Tényleg ha nem aludna el, akkor nem kell egyik szobábol a másikba flangálni.

Iceberg:énis igy vagyok ezzel, sosem szoktattam magam magam mellé a fiamat! Ha beteg persze hogy a legnagyobb törödést és szeretetet adjuk neki, meg felvesszü de nem viszi egyikünk se tulzásba.Csülkös bableves nagyon fincsi :-)

Cherryke: helyesen gondolodsz a babával kapcsolatban. Sok sok szeretet, és törődés de csak semmi elgyengülés :-) A fájdalom az pontosan olyan mint amit te leirtál :-( De nekem ritkán jelentkeznek, és rövidek. Ma talán 5 ször volt kb.

Kri:köszi igyekszem énis meggyógyulni :-) Azért ne szülj a sogornőddel, te még ne!Maradjon még a babókád. Neki azért sok szerencsét!! :wink: Tökfőzi... :-) Emléxel hogy utáltam és hogy rászoktam ? :-D

Etus: ma mindenki ilyen fiiniket főz?? Le vagyok maradva :-) Remélem jol telt apával a délutánotok, biztos örül hogy otthon lehet.De most már nem megy el igaz?

Kfmares: hát neked még tényleg nem kéne tágulni, erre szokta mondani a dokim hogy nem baj bevarrjuk :-D Na jo nem illik ilyennek viccelni, de inkább iylet mint rosszat. Fini lett a kenyér? Látom azt sütöttél..

Na megyek mert az apja szokás szerint attikával veszekszik nem képes megetetni. Én nem tudom mi lesz itt amig nem leszek... :roll:
Holnap husilevest, meg ezt a zacskos zöldfűszeres csirkesültet csinálom krum,plival. Kiváncsi vagyok milyen, agyonreklámozták már ér e valamit...

Jóéjt mindenkinek!

dinuci01

Kata,
Én már nem íratok savlekötőt az tuti, inkább már kibírom.
Nem lehet számodra kényelmes az alvás. Én igyekszem nem háton aludni, de egy csomó esetben úgy éberedek, de szerencsére nem érzem, hogy a baba elnyomna bármit is.
Jajj de jó a kép amit felraktál! Nálunk a bölcső lesz az ágy mellé állítva és este ott alszik majd, de abból ugye ki kell majd emelni. A ti megoldásotok nagyon tuti!

Dinuci,
Szerintem nem a jóslótől függ ki nyitja a sort. Szerintem jósló nélkül is meg lehet szülni. Amikor anyámat kérdeztem volt-e neki, csak nézett, hogy normális vagyok-e. :lol:

Iceberg,
A töltöttkáposztát én is imádom, bár furamód még soha nem csináltam, mindig valaki más készítette el. :D

Sissy,
Gratula a babakocsi szerzeményhez! Nem teszel fel képet?
Talán azért preferálják a kókusz matracot, mert kemény, egyenletes tartást ad, nem süpped bele a baba feje és a pisi átcsurog rajta :D Egyébként más ötletem nincs, hogy miért.

Tavasziszél,
Ez frankón hangzott amit leírtál a fájásokról. Azt hiszem elmenekülök!!! :shock:

Kri,
Befektették a sógornődet? Hát nem írigylem! :(

Cherryke,
És milyen a pelenka tároló? Tennél fel róla képet? Kíváncsi vagyok.

Szilvi
KépKép
ceyla

Én ma tömören, nem csináltam semmit! Egész nap mutty voltam! :oops: Igaz késő délután elmentünk némi pénzt költeni, de fizikailag semmire nem tudtam magam rávenni.
Szörnyű ez az idő!!

Más kérdés:
Tud valaki jó endokrinológust ajánlani? Öcsémnek kellene, tehát nem tipikus női problémáról van szó. :lol:

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Olvaslak benneteket csak már eröm nincs irni sajnos!Sokat vagyok egyedül a lányommal és egy kicsit lefáraszt!

Betegeknek jobbulást!
Költözöknek felujitoknak kitartást!

Gratula a 37 heteseknek!

Mi jól vagyunk a tökös még nem akar kibujni igy fel kell készülnöm nekem is a császárra!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Kép
Vendég

Kata
37.hét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tüncü
Császár lesz? :roll: :cry:

Nekem megint nagyon car éjszakám volt...gyomorsav, pisilés, Noel ficergése, sehogy se találom a helyem :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Azt hiszem, szivárog a magzatvíz...
Beszéltem doktorral, 10-kor találkozunk a klinikán!
Vendég

Gondoltam Kata,hogy van valami azért mert nem leled a helyed ez gyanús volt!!!De hogy vagy???

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Szorítok neked,lehet baba lesz!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Jajj Kata! Jelentkezz amint tudsz! :D

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla:te is közel jársz időben,hasonlóan mint kata!! :wink:de izgis!!!!!!!nem is én megyek,hanem kata,de olyan megható és izgalmas ugye? :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Nagyon izgi! Kíváncsi vagyok mit mondanak neki!
Nem tudod, hogy honnan szúrja ezt a táblázatot Kata?

Szilvi
KépKép
ceyla

passz nem tudom sajnos!bocsi!lehet,hogy haza sem jöhet!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Hú Kata, bagyon drukkolok. Írj, amint tudsz!!!!

És egy kérés, tudna esetleg valaki küldeni egy listát a babának beszerzendő dolgokról. Julinál tudom, hogy kaptama védőnőtől, de már nincs meg. Most elkezdtük összeszedni a férjemmel, és kb meg is van, hogy mit kell még megvenni, de jó lenne leellőrizni, hogy ne hagyjunk ki semmit. Itt védőnőhöz csak a szülés után kell menni, előtte nincs.

Szép vasárnapot!
És Kata még egyszer nagyon-nagyon drukkolok! Ha szültök, könnyű, gyors szülést kívánok!
Edit

Kép
Kép
etus79

Igen, ha nem jelentkezik az már egy biztos hír! :lol:
Azért remélem dob egy sms-t valakinek.
Legrosszabb esetben megpróbálom lekopizni a táblázatot és ezek szerint Ő lesz majd benne az első! :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Etus,
Ugyan az kell mint Julcsinál. :wink:
Én szívesen küldök listát, de lehet te jobban tudod már mi kell, mi nem. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: