Jó reggelt

!
Nem merem leírni meddig aludtam, de maradjunk annyiban, hogy utoljára még pocak előtt

. Botond fél8-kor kelt, kapott tápit, aztán meg ment apával szervízbe, anya meg szundikált

.
Előző oldalhoz csak emlékezetből...amiből nem sok van

.
Kolos:
Na hát Nimródra nem illik, az tuti! Botondra vagy Zétényre sokkal előbb mondanám

. De maga a név nekem is tetszik, már évek óta. Anyuékhoz még annak idején a Schöpfi-be tettek be babákat az inkubátorba, és mindig az ügyeletes orvos nevezte el őket. Anyunak így lett egy Havasi Kolos nevű "keresztgyereke" (Havasi, mert nagy hó volt

).
Magány:
Na ez az, amire én nem vágyom

. Vagyis amennyire vágyom, annyi végülis van. Viszont megértem, ha valakinek ez igénye. Kivéve apánál

. Neki néha igénye volt, de leszoktattam

. Neeem, csak amióta Botond megvan, azóta nem megyek vele mindenhová, (mert előtte tényleg mindig együtt voltunk. MINDIG

) , és annyi viszont elég neki nélkülünk, amíg jön-megy, ügyintéz, vagy beugrik egy-egy órára vmelyik barátjához.
Pocok, végülis az igényedet már elmondtad, innentől meg sugallmazd, hogy egy egynapos wellnessprogramot szeretnél kapni a közeljövőben (pl. egy masszás, szauna, úszás, aztán meg olvasás a pihenőben...

). Az csak egyetlen nap, este hazamész, ő meg legalább közös programot csinálhat a fiával

. Mondjuk látogassák meg a kedves mamát

.
Arról nem is beszélve, hogy egy feltöltődött asszonyka milyen "hálás" tud lenni

.
Kispocok!
Most, hogy olvasom a soraidat, rájöttem, hogy sz@rfej vagyok

. Kb. mint teapa

. Nekem kikapcsolódás, ha úgy olvasok, hogy férjem mellettem fekszik. Sőt, este is inkább nézem azt, amit ő akar, csak hozzábújhassak. Pedig már 6. éve együttvagyunk (

húdedurva), de én mai napig igénylem. Tudom, hogy nem ez a normális, de nekem mégis fura, hogy ő miért nem "akar" engem állandóan

. Én ilyenkor úgy éreztem, hogy akkor biztos nem is szeret már... Most már tudom, ez gerekes, de nem a koromból adódik ez sztem, hanem én ilyen vagyok...
Vlsz. Teapával is azt kéne megértetni, hogy szereted őt, és nem másra vágysz, egyszerűen csak "magadra". Biztos neki is vannak időszakok, mikor csak néz ki a fejéből a munkahelyén, és elmélyedik a gondolataiban. Hát, neked ebből kéne most több, mert Nimród mellett ilyen szinte nincs!
Nálad ez az együl hétvégézés azért lenne bajos, mert tuti féltékeny lennék

. Ki az a hülye, aki egyedül megy wellnesshétvégére?