[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát köszönöm az együtt érzést. Ja és azért nem szóltam be akkor mert még nem tudtam hogy maradok vagy sem. Szóval nem akartam magam alatt vágni a fát.

DE vannak még jó híreim. Ugye ma kellett mennem AFP-re és Littlebaby hál istennek egyedül a "családból" ért rá hogy a gyerekre vigyázzon és ténylegesen el tudjak menni. Na ennyit apósékról. Mindegy. El is mentünk 9-ig lehetett menni mi kb 9-re értünk oda és több mint 1,5 órát vártam én is. Mert hogy a laboros egyedül van, hiába jelentkezel be a betegfelvételen nincs sorszám. Össze vissza hívják be a nőket. Valaki 27 hetesen fél 10 körül vették le a terheléses cukorra az első vért és még utána kellett 2 órát várnia éhgyomorra. Na volt is időm beszélni az ott szülő anyukákkal, de annyira nem voltak elragadva tőle.
SZóval a lényeg hogy visszamegyek a régi orvoshoz és reménykedem hogy ő is "megengedi" hogy simán szüljek. És ez már végleges mivel a vérvételesnek mondtam hogy ne adja oda az orvosnak a leleteket (mert hogy úgy volt hogy ő hozza el) és kérdezte hogy miért. mondom hááááát. Na mindegy szóval megyek vissza.

Jaaa és még jobb hírek. Ugye tegnap voltam nála a rendelőjébe csak tegnap erre már nem tértem ki. A lényeg hogy a váró teremnél nyitva volt az ajtó és ahogy kell járt át a húzat persze esett az eső és k hideg volt. Ja és bementünk a rendelőben és egy pici elektromos hősugárzó volt az öltözönél. Fütés vagy valami nuku. Szóval mondanom sem kell hogy tiszta takony vagyok, tökre fáj a torkom. És örülhetek hogy nem vagyok (még ) lázas.

Ezek után gratulálok mindenkinek. Mi majd a 8 hónap körül fogjuk átrendezni/visszarendezni a szobát. Boginak még ebben a hónapban szeretném megvenni az ágyát hogy megszokja.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Judysz
Nekem is vannak szurkálások. Minden napra jut valami "nyavalya". Hétfőn köldök magasságában, és függölegesen lefelé, és felfelé nyilalt bele többször, ha tüsszentettem, vagy csak épp rosszul mozdultam.
Aztán tegnap meg az altájékom fájt, ha megmozdultam, aztán mire rájöttem, hogy talán a biciklizéstől lehet. Hétfőn délelőtt meg sétáltam, sokat álldogáltam, és másnapra tiszta izomlázam lett, de nagyon fájt. Most is van egy kis izomlázam, úgy néz ki a nagy sétákat, és még a kisebb biciklis kimozdulást is kerülnöm kell. Bár a biciklizés a nagy hasam miatt, már amúgy is nehezebben megy.
Én is mindenen parázok, nem is tudom érdemes-e a dokit ilyenekkel fárasztanom, gondolom ezek a terhesség velejárói. Csak nekem itt vannak ezek a keményedések is, szóval félek, ha fájdalmat érzek, hogy vajon nyílik a méhszáj, vagy mi van.
Ráadásul a védőnőnek is sikerült rámijjesztenie, hogy vigyáznom kell minden apró fertőzéssel, gyulladással mert az is nyitogathatja a méhszájat.

Ekriszta
Nem lesz baj, ilyen előfordul, nekem is volt, igaz én 3-4 hasmenéssel megúsztam, de minden kijött belőlem is. Másnap elég a diéta, és harmadnap már ehetsz rendesen, de ezt úgyis érzed.

Kacsamama
Jobbulást! Sajnos ebben az időben nagyon könnyű megfázni, fűtést már szinte mindenhol elindították.
Vendég
 


Sziasztok!

Próbálom elbeszéléseitek alapján leszűrni hogy mit is érezhetek, és miért érzem azt.
Napok óta olyan érzésem van mint babfőzelék után...
nem tudom ez mi vagy miért van, minden esetre nagyon furi érzés.
Pukiznék egy hatalmasat legszívesebben, de nem megy :-(
és nem csak kajálás után érzem... Lehet az elevit miatt van?
azt egyébként szerintetek meddig érdemes szedni? pl: hogy ne legyen nagy a gyerek...
Huhhh nem semmi. hogy mostanában már nem tudom véletlenül se elfelejteni hogy kisbabát várok. Pedig mstanáig semmit nem éreztem odalennt, most meg mintha túlzabáltam volna magam és teli lennék...
jövő héten megyek védőnőhöz...
erre terheléses cuki vizsgálatra hány hetesen kell menni?

puuusssssz

Kép
Kép
judysz
 
 

 
 

Hali!

judysz:nekem az elevitet a 20.hétig minden nap egyet.utána 2 naponta egyet,majd a 30.héttől három-négy naponta egyet.ezt az orvosom tanácsolta így!
a cukorterhelést a védőnőm szerint a 26.ik héten kell megcsináltatni.

Én ma nagyon nem vagyok jól,délelőtt az ájulás határán voltam,most pedig fáj a fejem.ja és nincs kedvem az emberekhez--antiszoci lettem....

vigyázzatok magatokra
pusz

Kép
ani983
 
 


Ez a puffadás érzés engem is kísért :(

Brita!

Sztem ne nagyon biciklizz már...nehogy eless vagy valami.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok.

Hál' Istennek már jól vagyok, de a gyomorrontás óta nem tudom meginni a tejeskávét. :? Úgyhogy teával küldöm le a reggelit. Kicsit elszomorít,mert én szeretem a tejeskávé ízét, de remélem szülés után vissza áll.

Nekem mostanában a derekam fáj, de úgy,hogy a fenekem felé sugárzik a fájdalom. Általában akkor jön elő,ha sokat ülök vagy fekszem. Pl éjszaka is ha kimegyek pisilni előjön a nyilallás :(
Szurkálásaim nekem is vannak, volt,hogy lefelé éreztem egy erősebb szúrás félét, néztem is egy nagyot.

kellemes napot

Kép
ekriszta
 
 


legújabb "élményem"....
éjjszaka arra keltem, hogy nagyon kell pisilnem, mikor kikeltem az ágyból és már álltam, fognom kellett alulról a hasam, mert azt éreztem "kiszakad" a gyerek... ppppffff. csak én vagyok ilyen nyavalygós, vagy mi van:-)
egyébként pont ezt érzem, mikor autóval belemegyek egy gödörbe...

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Én is küzdök hasonlókkal. Tegnap állandóan szurkált a hasam, még levegőt is alig kaptám. Előtte lévő nap este hánytam egy jót és ment a hasam is. Na jó nem részletezem tovább. Szóval nem vagytok egyedül, együttérzek a haspuffadásósokkal!

Tegnap voltam 18.hetes UH-n. Minden rendben van a kicsivel de nem tudtuk meg a nemét,eltakarta a kis drága!

Jönnek ezek a rossz idők, influenza stb. Ti beoltatjátok magatokat vmi ellen? Nekem a doki nagyon javasolja! Nektek erről mi a véleményetek?

mindenkinek kitartást és szép napot!

Edina

Kép

Kép
mannogab
 
 


Judysz
Nem keményedés volt. Én olyankor érzek hasonlót, és csak a pocakom egy része keményedik, kidudorodik, ahol éppen belerúg.
Nem vagy nyavalygós, én is néha pörgök, máskor meg alig bírok felkelni az ágyból, vagy megmozdulni. Nekem mostanság az izomláz van, pedig alig mozgok valamit. Meg szurkálás, nekem is van, itt-ott. Derékfájás is elöjön néha. Minden napra jut valami apróság.

Mannogab
Új influenzára, vagy a szezonálisra gondolsz?
Én tavaly az új influenzával beoltattam magam, meg a párom is, de Regit nem, így a mi védettségünkkel akartuk óvni. Most már más a helyzet, mivel ovis, tuti összeszedi majd, úgyhogy most már oltatjuk. Elvileg nekem is ismételnem kell az oltást, ahogy az első hírekből hallanni, de majd konzultálok ez ügyben az orvosommal.
De én is azt mondom, hogy oltasd magad, mert tavaly is volt gond a kismamáknál.
Vendég
 


Sziasztok!

Szerdán én is voltam dokinál,csinált uhu-t és megint jó volt látni kis Kristófot.Olyan furi hogy egyre nagyobb és még éppen hogy belefér a képernyőbe teljes hosszba.
Jövő héten csináltatom az Afp-t,aztán megyek a védőnőhöz.
Úgy várom már hogy érezzem ahogy mocorog.Lehet hogy már most is érzem csak nem tudom hogy az az.De konkrétan érezni szeretném.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok, gondoltam beköszönök én is kisimultan 3 hét pihenés után:-)

Judysz, nem bírom megállni h ne mosolyogjak rajtad újra meg újra, ez a levegős érzés bizony már a babád, nekem is beletelt pár napba míg rájöttem, h mocorog, néha rúg egyet aztán semmi, néha olyan mintha a levegő mászkálna a beleimben folyamatosan, de nem jön ki sehol, tehát nem az:-D
szerencsések vagyunk mert 1. gyereknél elvileg a 18-20. hét környékén kellene érzékelni, én a 16. hét 1. napján kaptam az első rúgást és most örülök h minden nap érzékelem, ennyit a szívhangfigyelő fölöslegességéről, remélem:-) nah, így már más szemszögből figyeled?

én is nyilallgatok, de egyikőtök sem írta még, h magnéziumot milyen gyakran szedtek, nekem doki a szülésig napi 3 magnerotról rendelkezett és azóta nem fáj annyira az egész.

amúgy pedig örülök, h egyre több baba neme derül ki, tegnap egy kollégámat faggattam, h tudják-e már a nemét és amikor rögtön rávágtam h ugye lány, kifakadt h miért nézi mindenki őt lányos apának?? és beletrafáltam, lányuk lesz:-)jó ez arra h aki más neműt vár, legyen ideje megszokni az új helyzetet.

én öcsémmel bohóckodtam otthon hétvégén a karikagyűrűs ingás módszerrel, de semmi eredmény, nem vagyunk jó banyák, vagy a gyerek tréfás és nem akarja elárulni, hétfőn betámadom egy jó ultrahanggal, hátha:-)


és ne adjátok fel a taknyossággal meg a szar idővel a harcot, itt az idő bevásárolni egy csomó kötött holmit télire!

tegnap engem is meghurcoltak Afp-s vérvételen, de már egész hozzászoktam, csak tényleg nem értem, h miért fizetjük a tb-t h. ha csak a magán bánik velünk emberként, jó pénzért. nem baj, a lényeg h a nődoki jó legyen, a többit benyelem.

jah és szerintem én leszek a fórumon az egyetlen bősz influenzásinjekció elleni szurkoló, mi tavaly is eldöntöttük h nem adatunk be legyengített vírust -tehát betegséget a ki tudja milyen állapotban lévő szervezetünkbe.szerintem tavaly is volt olyan kismama akinek pont az injekció lett a veszte és lehet h amúgy nem is találkozott volna össze a betegséggel, így meg megharcolt vele és alulmaradt. de senkit nem szeretnék lebeszélni róla, hallgassatok a dokitokra, aki több kismamával találkozott mint én, plussz valóban a kisgyerekesek oviból hazahurcolhatják.Az biztos h nálunk a cégnél a 85 főből egy sem kapta el, most vagy mindenki oltat, vagy nem is annyira vészes.ha meg mindenki oltat, akkor tőlük sem kaphatom el.hű de pozitív vagyok ma:-)imádom ezt a takony időt, imádom!!!:-)

lényeg h nagyon szép hétvégét mindenkinek, üdv az újaknak, vasárnapra napsütést mondtak!!
:lol:

Kép
rumciné
 
 


Sziasztok!

Válaszok ahogy eszembe jutnak.

rumciné: Nem, nem te leszel egyedül oltás ellenes. Az embernek azért van immunrendszere hogy kivédje ezeket és megerősödjön. Ahhoz viszont kell a rendszeres próba. Szóval mi éves óta nem adatjuk be magunknak és sem Bogi sem mi nem fogjuk most sem, pláne nem terhesen. Igazából már egy kicsit bánom hogy akár a bárányhimlő ellenit beadattam Bogival mert az is teljesen fölösleges. Mi is túl estünk rajta és örültünk hogy legalább annyi szabink volt a suliból.
Ja és nézzétek meg a ..... naptárt nem tudom mi a neve, Littlebaby megírja hogy hol és hogy tudod megnézni. Nekik bejött és most csináltam de még nem tudom hogy bejött-e. Nekem lányt írt.

Pöcök nem túl késő az AFP? Én úgy tudom hogy CSAK a 16.-ban lehet csinálni.

MagneB6 nekem ezt mondta az orvos, de magnézium és B6 és van a sima vitaminban is szóval nekem az elég.

Nekem hál istennek mostanában nem szurkál a hasam viszont a takonykór miatt nagyon félek mert sokat köhögök és fújom a nozimat és azt megérzem a hasamon. Sajnos volt egy ismerős akinek levált emiatt a placenta és 8 hósan megszült. Szóval amennyit lehet pihenek. Bogi újra taknyos de a foga miatt, és nem lázas és nincs hasmenése sem. Szóval meg vagyunk.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Hello-hallo mindenki!

Tegnap este volt az elso igazi rugas a babatol:)
Nagyon furi volt mert eddig is ereztem de csak belul, most meg tegnap mikor mar fekudtem ereztem egy hatalmas rugast, odatettem a kezem es fizikalisan is ereztem meg 2ot :D
Nagyon-nagyon joerzes volt!
Minden este olvasok neki meset, es lehet mar azt varta :shock:

Voltam az elso kismama joga oran. Nagyon jo volt, egyszeru mozdulatok, relaxacio, legzes. 12en voltunk, 3 masik februari anyuka van meg 1 marciusi, de mindenki nagyobb sokkal mint en :?
Ugy neztem ki kozottuk mint egy palcika egy darazscsipessel :D
51kg vagyok most de a hasam mar latszik, de ezenkivul ugy nezek ki mint elotte.
Volt egy anyuka akinek mar csak 3 hete volt es brutal vizesedett, szegenykem, keze laba dupla meretu volt!
A lenyeg, hogy en azt gondoltam az ora utan mindenki beszelget majd de nem ez tortent :(
12 leendo anyuka 12 fele viharzott szelsebesen senki nem beszelt senkihez. En ott alltam mint valami hulye es meg voltam dobbenve :roll:
Hiszen tok jo lett volna tapasztalatot cserelni, beszelgetni, de ezek az irek borzalmasak. Ugyhogy elegge csalodottan jottem haza.

Mi is megyunk UH-ra penteken. Mar annyira varom! Foleg ahogyan olvasom mar milyen sokan tudjatok kisfiu vagy kislany :)
Nagyon fiut szerettem volna de most egyfeszt kislannyal almodom :lol:
Szoval nagyon varom mar, hogy lehulljon a lepel :wink:

Szep napot - hetveget mindenkinek!
Megyek Kinder Buenot kesziteni :wink:

Kép

Kép
valijja
 
 


Kacsakmama:Nem tudom hogy nem késői e az afp,így küldött a doki.Nekem azt mondta a 18.hétig kell levenni és minél később van levéve annál megbízhatóbb.Őszintén?Fogalmam sincs.Majd meglátjuk.


Jó hétvégét mindenkinek,reméljük holnap jobb idő lesz.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Pöcök: Hát ez tök jó mert nekem azt mondták/parancsolták hogy a 16 héten mindenféle képpen el kell mennem. Ezért mondta a doki kedden hogy szerdán vagy csütörtökön el kell mennem. Az már más tészta hogy ő döntötte el hogy a 2 nap közül én melyik nap érek rá és mikor tudom a gyereket elpasszolni. Szóval nekem ezért kelett gyorsan elmennem és szegény lányomat meg Littlebabyt meg az ő Lilijét közel másfél órán át váratnom a kocsiba hogy még a 16 héten levegyék. Na de ennyit erről mindenki mást mond. Nem mellesleg hogy a kombinált teszt után megy egyébként is majdnem semmit nem ér ez az AFP. Ugye már olvastunk rossz AFPs anyukáról és semmi baja nincs a picinek. Szóval az AFP helyett bevezethetnék a kombináltat kötelező tesztnek helyette.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Jelentem hasmars megszűnt!!!!! Hurrá hurrá hurrá, nem szedem az elevitet már 1hete és úgy nézem kitisztult a szervezetemből mert már 1 menés sincs.
A náthám alakulgat, most épp kifelé megyek már belőle, alig van orrfolyás, de a köhögés extrabrutál főleg éjjel. Gondolom szakadozik fel a cucc a tüdőmből, és sokat kell emiatt köhögni, és úgy féltem a picikémet, bár azt mondják ebből ő csak a "ringatózást" érzékeli, azt meg szeretik. De azért az aggódás bennem van, és próbálok nem túl erősen köhögni.

Tegnap festettem mamámnál a nagyszobát, tök jó kis mozgás volt, nem fáradtam el, mivel csak a karom mozgott a hengerrel, viszont este mikor hazajöttünk a csípőm kész volt, mintha becsípődött volna valami, - szó nincs ilyenről csak olyan érzés volt - gondolom a sok állástól elfáradt ahogy nyúlnak a szalagok.
Az albérlőnk tönkretette a nagyszobát, szó szerint graffitivel festette ki, bordó alapon, lila-arany-ezüst cikák és ezüst graffiti felirat. Gondolhatjátok....... és mikor kiköltözött megígérte h kifest és kitakarít, hát cseszett megcsinálni, így a büdös kutyaszagos lakást a húgom takarította ki, én meg kifestettem.

Az AFP-t 16-18hét között kell levenni, a legpontosabb eredmény a 16héten van, én így tudom a dokimtól.

Gratula a pocimozgósoknak, képzeljétek azt mondják a második babát már hamarabb megérzi az ember.
Péntek este ahogy játszottam Lilivel, és ültem a földön, éreztem bal oldalon egy kis bugyborékolást a petefészek magasságában a méhemben. Szerintem Littlebabykém volt, de azóta nem éreztem, biztos nem úgy fekszik h érezzem. Na majd fog ő még focimeccset játszani odabent!!! :lol: :lol:

Na kellemes pihenést nektek!! És szép vasárnapot, csodásan süt a nap itt nálunk!!!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Littlebaby: Elevittől ment neked is a hasad? Szerintem nekem is én is abbahagytam azóta minden ok.
Mit szedsz helyette?

Nekem is a 16.héten kellett levenni az AFP-t. Viszont nekem a Miluval magas volt és semmi baja nem lett a gyereknek. Most meg tökéletes. Szóval tényleg nincs értelme ennek az AFP-nek.

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok kismamik!

Nem tudtam visszaolvasni,de ma pótolom lemaradásaimat,de elszeretném mesélni hogy borzasztó éjszakám volt.

Tegnap este olyan 9 körül befeszült a pici a hasamban,kemény volt az egész,és szúrásokat éreztem.vettem be magne b6t vitamint,majd egy kicsit enyhült,de a keményedés nem múlt el,sőt 1 óra múlva visszatért a szúrás is,és ez reggelig így volt.:(((((

nagyon megijedtem hogy ez most mi,és nem tudom kapok e ma rá választ hisz megyek vizsgálatra,de a kórházba ahol szülni fogok,és nem találkozom a dokimmal.:(((((

mert ez valami nagy uh lesz,és ezt nem az én orvosom fogja csinálni.

Szerintetek mi lehet ez???
nincs baj ugye??

Kép
ani983
 
 


Ani
Nekem szinte ugyanez, volt csak szombat este, és nem akart múlni a keményedés, aztán napközben okés volt, csak egy-egy keményedés volt, ahogy szokás, de tegnap este egy kicsivel megint több, de nem annyira mint szombat este.
Szerintem ha elmúltak a görcsök, szurkálások talán nem lesz gond. De ha megnyugtat, menj el a dokidhoz, és megnézi a méhszájad. Én is aggódok emiatt, de most voltam dokinál, most nem rohanok el hozzá. Uh-ra pénteken megyek.
Vendég
 


Ani!Ne aggódj,biztos nincs baj!!!Remélem azért megtudod ma hogy ez mitől lehetett!Majd írj!Lehet hogy valami olyan kajcsit ettél???

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


brita,pöcök:voltam uh-n,ott kiderült számomra hogy mitől van,a kiscsajszi fejjel a méhemben lábban a gyomrom környékén van elhelyezkedve,tehát befordult,mint ahogy a szülésnél kellene,ezért szétfeszíti mindenem,az orvosommal telefonon beszéltem és azt mondta hogy szedjek magnéziumot napi hármat,és biztosan jobb lesz.
Az uh különösen sokat nem mondtak,de az eredmények jók.:)hál'Istennek.

holnap mennem kell a saját orvosomhoz és akkor ő megvizsgál.

de sztem ez a helyezkedés miatt volt.
képzeljétek mehetek szülésfelkészítőre:ingyenes,a klinikán lesz,hetente egyszer keddenként,és előtte van terhestorna is.

puszi nektek
holnap jövök a doki után.

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!

Végre ideértem én is. Nem volt netünk...

Visszaolvasni meg reagálni nem hiszem hogy tudok de innen megpróbálom felvenni a fonalat...

Ahogy végigfutottam? Gratulálok az összes jó eredményhez azoknak meg főleg akik már tudják hogy ki lakik a pocakban :D

Nekem 21-én kell menni Uh-ra remélem majd megmutatja mije van... bár a 12 hetes alapján ugye fiú, de nem biztos...

És már rendes bulikat rendez a pocakban. Tegnap olyan rugdosást hullámzást lerendezett :D Már a párom is érzi kívülről...

Na itt a rég beígért UH kép. Igaz már régi, pocakképet pedig még csinálnom kell...

A legkisebbünk 13 hetesen:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


oltás:én is alapvetően ellen vok..tavaly pont télen terhes voltam(ami sajna elment)de akkor nagyon féltem..a srácokat és apát beoltattuk,engem nem..aztán itt Gödöölőn egyátalán szinte senki nem kapta el,sztem nagyobb volt a szele mint maga a betegség...így sztem most senkit nem oltatunk...én amúgyis egyik alternatív oltást sem adattam be egyik gyereknek sem.

Ani!

Nekem is sokat keményedik a hasam...én már megszoktam és annyira nem ijedek meg mert a nagyoknál is pont így volt.

Én is úgy tudtam hogy a 16.hét közepe-vége fele ad az afp biztos eredményt..egyébként meg sehol máshol a világon csak önmagában nem adnak az afp eredményre, csak más értékekkel együtt...csak itt nálunk van ez és jól beparáztatják az embert ha nem jó az érték és közben meg semmi baj nincs.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok kismamik!

Ma voltam dokinál,vagyis lettem volna.Érdekes volt,és gyanús is nekem egy ideje,hogy uh-előtt megyek orvoshoz.Mivel itt még vizsgálat sincs,gondoltam mi a francnak.
Bementünk,megnézték a pultnál látták hogy időpontunk van.Mondja a nő,hogy voltunk már uh?Mondjuk,hogy majd pénteken megyünk.Azt mondja a nő akkor minek jöttünk.Mondom talán azért mert mostanra adott időpontot valamelyik okoska!Aztán elment egy pár percre,mikor visszajött egy dokival,közölte,hogy rendben,akkor menjünk el pénteken az uh-ra.És hát van itt egy magyar doki Mr.Kovács,vagyis még csak rezidens.És akkor hozzá irányítanak.Mondom,ez k.... jó,hogy 20 hét után jut eszükbe,hogy van magyar dolgozójuk itt.Eszem megáll,néha itt is.De azért kedvelem ezt a helyet,mert nagyon aranyosak,segítőkészek.Van ilyen!
Úgyhogy pénteken megyek uh-ra.Alig várom már.Remélem látni fogjuk,milyen nemű a kis picurkánk!
Úgy tudom,még ketten vannak rajtam kívül,aki pénteken megy.Na majd gyertek az eredménnyel.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok!

Sokan eltűntek.Gyertek írjatok!

Ma voltam kismamatornán,utána pedig szülés előkészítőn.
nagyon élveztem mindkettőt,sokat tanultam.

reni78:nyugodj meg,most már mindjárt péntek.:D

voltam ma a saját dokimnál.megvizsgált és minden ok,és végre láttam a kis nunit!!!:D:D
én olyan boldog vagyok.

Kép
ani983
 
 


Szép estét mindenkinek!!

Szerintem kár "mentegetőznünk" h már megint nem írtunk a topicba, hisz mindenki el van havazva! :lol: Akinek gyermeke van, azért mert bölcsi, ovi, iskolakezdés van, akinek még nincs, csak pocakban az meg a csöppséggel és egyéb vizsgálatokkal van elfoglalva. Szerintem ezek természetes dolgok. :wink: :D Talán én is kezdhetném minden levelem úgy, h bocsi h már megint nem írtam..... :lol: :lol: De hát a fáradtság és néha a kedvtelenség sem visz rá az írásra.
Szóval megértem, h ti is így kezditek a leveleiteket, főleg azok akiket tényleg kb 1hétig nem látni itt. :) De megértem.

Nos tünetekkel kapcsolatban, nem tudom ti h vagytok vele, de nekem iszonyatosan fáj a csípőm és naon hamar elfárad. Valószínűleg tágulnak a szallagok, és emiatt olyan fájdalmak gyötörnek, h ágynak esem és csak fekszem fél órán át mert nem bírok lábra állni. Tisztára mintha becsípődött volna valami, bár erről szó nincs.
Ja a másik tünet FARKASÉHES VAGYOOOOOKKK!!!!!!! :lol: :lol:
Megkívánok egy csomó mindent, ha eszem 1 óra múlva hányingerem van, de ha meg nem eszem akkor meg veszem érte.
Veletek előfordul ilyesmi? Lilivel semmi ilyesmi nem volt, se hátfájás sem éhség sem kívánósság. Gyakorlatilag a napi 5 étkezés helyett én 8szor is eszem! :oops: :roll: Azért persze próbálok gyümit, salátát, joghurtot enni ilyesmiket, h azért ne csússzon fel sok kg!

Ani!
Gratula a kis nunishoz!!! És szuper h kismama tornára jársz, valószínű nekem is kéne hamarosan mert írtóra fáj a hátam.

Reni!
Ez azért durva h 20hét után jut eszükbe h van magyar doki, no meg az h fejetlenül uh előtt hívtak be potyára!!! :evil:

Tecca!!
Csuda szupi kép a babóról, és látni a kis "gyöngysorát" is - a kis gerincét.

Mannogab!!
Igen az Elevittől ment a hasam, hál istennek ma már csak napi 1van de arra azt mondják normális, mindegy h a napi széklet híg vagy sem. Hát passz......
Én az Elevit helyett homeos bogyót szedek, talán ismered a Forever Livingnek a termékje, Kids vitamin- minden olyan vitamin megtalálható benne mint ami az Elevitben van, és még van olyan ami magasabb arányban is. Aztán Natur Mint- csonterősítő kapszula, Omega 3 halolaj, és Aloe Gél.
Ha nem ismerném ezeket a termékeket tuti h a Hipp Natalt használnám mert arról is csupa jót mondanak.

Holnap anyós program lesz, meg ismét festés a nagyim házában, remélem most már a 2.réteg betakarja azt a szörnyűséget.
Na kajálom tovább a szőlőt, jó éjt nektek!!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

akkor littlebaby bátortása alapján nem kérek elnézést, hogy nem írtam mostanáig :-) de valahogy nem volt kedvem gépezni, azért benézni benéztem és néztem ki mit írt.
Tegnap voltam a védőnőnél, aranyos, ő volt nekünk is tesómmal gyerekkorunkban, de meglepően fiatalos.
Összefutottam a rendelőben a gyerekdokimmal is, mondtam neki mennyivel szimpibb így, mint amikor gyerekként megláttam és szuri :-) mosolygott. Sajna novemberben nyugdíjba megy, de szerintem felfogadjuk magándokinak.
Szóval védőnő lemért, fogytam a 4,5 hónap alatt 2 kilót, vérnyomásom 100/60 mint mindig. Szóval OK miinden.
Nah és jött a kérdés... magzatmozgást érzek-e. Neeeeeeeeeeeeeeeeem, és ha érezném sem tudnám mit érzek, nem tudom mi az a magzatmozgás :-( hüüüüp hüpppp
mondta ne izgassam magam, bébike még lennt van következő 2 htben jn fel, akkor jobban fogom érezni, és hát van egy kis tartalékom, abban jól elfér, ezért sem olyan nagyon látványos a pocak növekedésem. Azt mondta most fog meglódulni, ahogy jön felfelé. 1 hónap múlva találkozunk, és mondta hogy majd jövő év elején eljön családlátogatásra vagy miffenére... érdekes, de örülök ha ad vmi jó tanácsot.
Képzeljétek lett a mellemen vmi kiütés, állítólag popsikenőccsel kenjem, mint a gyerekeknek :-(
Másik nagy dilemmám, napi fél liter kólát megiszom.... ez az egyetlen cukormennyiség amit beviszek, mert semmi édességet és édeset nem eszem. Ugye ez nem olyan nagy baj???
Elevitet szedem, semmilyen panaszom nincs, székletem is rendben, csak nagyon sötét, állítólag a vastartalomtól.

Aranyos volt a védőnő, lelkemre kötötte, hogy ha már fárasztónak érzem a munkát azonnal írassam ki magam, mertt az irodai munka legéább olyan veszélyes, mint bármelyik másik, a sok ülés miatt.
Jól esett :-))))

Hétfőn megyek dokikához, AFP eredmény végett, és állítólag kell menni 18-20 hét között UH-ra is vmi genetikaira.

Mondjátok, ahol ti szültök, fontos hogy legyen koraszülött osztály?

Puuuussssz

Kép
Kép
judysz
 
 


Judysz

Csak beléptem egy percre,és olvastalak.
Nem sok időm van most,de annyit írnék neked,hogy a kolát próbáld egy kicsit csökkenteni.Csak azért írom,mert önmagában nem káros a koffein.De amikor az első gyermekemmel terhes voltam,terhesség vége fele azt mondták uh-után hogy eléggé el van meszesedve a placenta.Kérdeztem mitől lehet,és azt mondták,amúgy olvastam is valahol,hogy a kola,cigi,kávé meg ilyenek!Na mondanom sem kell egyiket sem fogyasztottam,ezért erre nem lehetett fogni a dolgot.Nem tudom mitől lehetett.De megér annyit hogy megemlítsd a dokinak,kérdezz rá.
Én is többet iszom egy kicsit mint a két másik babámmal.Akkor semennyit nem ittam,most néha előfordul,alacsony a vérnyomásom,és nagyon jólesik néha egy kicsi!
Bocsánat,csak egyből eszembe jutott.Pláne úgy hogy mással nem viszel be semmi cukrot.Szerintem válaszd,a csokit.Ha nem kívánod akkor egy kicsit csak.Azt mondják ilyenkor mindenre szüksége van a szervezetnek,csak kis mennyiségben!

Na jó hosszúra sikeredtem!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok.

Reagálni nincs erőm, csak jelenteni szeretném, hogy jól vagyunk. Gratula az eredményekhez és Uh-hoz.
Az AFP meg az UH alapján minden oké, azt mondta a csaj,hogy valószínű kislány, de maga alá húzta a lábát és nem látszott egyértelműen.
A táblázatba változás: febr. 14 helyett febr. 17 a szülés várható ideje.
Szombaton tervezzük a babakocsi nézést, körbenézzük a választékokat, és átbeszéljük melyik a legjobb, hogy aztán amikor kelleni fog apuci elmegy és megveszi :)

Jó pihenést, gondtalan pocakosodást.

Kép
ekriszta
 
 


A hugom epp most szult meg Torokorszagban:)
Kisfiu!3,2kg Emir a neve:)
En vagyok a keresztanyuka :D
Csaszar volt, mert a koldokzsinor a pici nyaka kore volt tekeredve es nem tudott megfordulni. Ezert ugy volt holnap elinditjak a szulest, erre ma elindult magatol.
Nagyon furi mert a hugom ugyanigy szuletett, nyakra tekert koldokzsinor es 3,2kg! :shock:
Holnap hivom. Kevesebb mint 1 ora alatt megvolt es utana mar anyuekkal beszelt telefonon :)

Juheeeee
Bocsi, h ezt leirtam de olyan boldog vagyok :D

Kép

Kép
valijja
 
 


valijja

Gratulálok a tesódéknak,és neked is mint keresztanyuka!
De jó nekik,én is alig várom már hogy meglegyen a picikém!Gondolom te is,pláne most! :) Holnap mész te is az uh-ra nem?Na kíváncsi leszek!Majd gyere ám a hírekkel!!!

Üdv Reni

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Valijja!

Gratula mindenkinek!Tesónak a gyors és sikeres szüléshez,neked a keresztanyukasághoz és a szüleidnek a nagyszülőséghez!!

Látom mindenki jól van de ez a természetes!Csak így tovább!

Tényleg jelentkezzetek elveszettek!!Csak egy mondatra!


Mindenkinek gondtalan pocakosodást!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Littlebaby
FLP-s termékek tényleg hasznosak, és amiket írtál, ezek bátran szedhetőek. Az aloe gélt én is iszom, úgy kb 4 cl. Kids-et meg a köv. rendelésnél biztos fogok rendelni.
A Hipp Natal is jó, egyellőre azt iszogatom, illetve már két hete nem, mert elfogyott, de holnap veszek.
De most hogy a második terhességnél már korábban elkezdtem inni, sokkal jobb lett a vasam, ill. a hemoglobin értékem. Szóval érdemes innil, főleg mivel Reginél a végére extrán vashiányos lettem.

Ekriszta
Gratulálok a "szégyellős" kislányhoz :) ! Én is várom már az uh-ot. Holnap megyek, remélem a belső méhszáj állapotát is látják, mert volt egy-két extrán keményedős napom.
Vendég
 


Sziasztok!

Na én is kezdem a közhelyekkel. boccs hogy nem írtam eddig, de nincs kedvem este mert már pihenek, napközben Bogizom állandóan kint vagyunk.
Ma voltam védőnőnél minden rendben, és közölte hogy mivel még túl magas is volt a vas szintem most minden rendben van. Az AFPm jövő héten jön meg és akkor megyek vissza a régi dokimhoz is.
CSak név nélkül:

Kóla semmi képpen sem jó mert bontja a kalciumot a csontban. Még igy rajtad keresztül is minnél kevesebbet.

Asszem judisz írta hogy ugyan az a védőnő mint neki volt gyerekként. Tudjátok ez olyan furi. Anyukámmal mindig egy savanyúságoshoz jártunk a közeli piacon. És amikor már Bogi is elég nagy volt eljött velem savanyát várásolni. Hát tudjátok sírni volt kedvem. Emlékszem hogy 5 évesen mindig egy marék savanyú káposztát adott ingyen amit magában meg is ettem. Most meg én vittem sajnos anyu nélkül az én lánykámat. :) :(

Kép
Kép
kacsamama
 
 


ekriszta

Úgy látom megváltoztattad a vonalzódat.Lányos volt,vagy rosszul emlékszem?És az uh is lányt mondtak,hogy azt látnak.A mostanin meg kék cipőcske van!Bocsika,csak véletlenül tűnt fel.Mégis kisfiút érzel?

Holnap gondoljatok rám,délután.Remélem minden rendben megy az uh.

Mindenkinek szép estét,és jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Reni köszi az észre vételt, nem tűnt fel,hogy át állítódott a cipőcske. Tegnap próbáltam módosítani,ezek szerint a dátumot nem változtatta meg csak a cipőt :x

Drukkolok a mai Uhsoknak :)

Gondtalan pocakosodást mindenkinek.

Kép
ekriszta
 
 


Sziasztok! Eredetileg az eladósorba került kiságyunkat, pelenkázót meg ilyeneket jöttem volna feltenni, de aztán megakadt a szemem Pannyn!!!!!!!!!! De örülök!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!! Meg mindenkinek itt a topikon, természetesen!!!!!!!!! De Panny velünk volt a 2008. márciusiban és aaaaaannyira jó újra látni!

Vigyázzatok magatokra nagyon!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


na, és imhol a link, hátha valakinek pont jól jön, a komódon fekvő Beni nem eladó :-) az lesz hamarosan mindenkinek magának :D

http://www.vatera.hu/faktum_dolly_70x14 ... 41602.html

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Na ma sem lettem okosabb :cry:
Magan UH-n voltunk, a baba nagyon szepen fejlodik, ul a feneken a hasam aljan a feje meg felfele nez :shock:
Minden szerve kifejodott, a gyomraban folyadek van amire azt mondta a doki jo jel mert akkor iszik es az idegrendszere mukodik :? aha
szoval minden rendben, de a vegen mikor jott a mi a neme a babanak akkor nem tudta megmondani!
Azt mondta inkabb lanynak nezni, de lehet fiu is!!! :roll:
Hat ezt eddig is tudtam!!!!!
Ugyhogy tovabbra sem tudom mi a szitu.
Legkozelebb szinten magan uton megyunk mert ugye itt csak a 12.-heti uh van a korhazban.
A legkozelebbi ilyen alkalom meg november vegen lesz!Addig total biztosan be fogok kattanni!!!!

Remelem a tobbieknek nagyobb szerencsejuk van mint nekem!!!
Irjatok irjatok irjatok!!!!

Kerdes:Valaki csinalni fogja ezt a gatizom tornat?
A kriston fele torna az ugyanaz?Azt nekunk lehet csinalni?

Kép

Kép
valijja
 
 


Valijja:A kriston félét ismerem én is és azt nekünk lehet csinálni!Az a baj nem tudom mi alapján fogom tudni megtanulni,mert amit én halottam oktatást az 20.000 forint kb. a torna,ami 12 óra foglalkozást jelent.
Pedig nagyon szeretném elsajátítani...
Nekem ez too much.:)

Örülök hogy minden rendben volt az uh-n.

Ani

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!

Valijja

Sajnálom hogy nem tudtad meg a nemét!
Mi megtudtuk,és kisfiam lesz megint!Teljesen láttuk a kukacát,szét tette a lábát mint ahogy annak idején a bátyja :lol:
Nem mondom hogy nem éreztem,csalódást.Mert nagyon bíztam benne,hátha lesz egy lányom is.De boldog vagyok,és a lényeg hogy minden rendben és egészséges!

Csodás napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Tegnap voltam uh-on, hamar végeztem, azért bent kb 15 percig nézegettük a babát.
Méretek: BPD: 48 mm AC=153 mm FL=29mm HC=169 mm
Súlybecslés: 360 g
Minden ép, jól műkődik, és jól látható volt, csücsül még a pocimban, így hosszasan nézegette, aztán határozottan mondta, hogy kisfiú, mutatta is, de én igazándiból a foltokon kívül nem láttam a különbséget.
Lepény jó helyen mellső falon (elől) tapad. Belső méhszáj zárt.

Reni
Mi volt az uh-on??

Valijja
Az enyém is csücsül a hasamban, ökölbe szorítva a kezeit (Reginél is így volt). Nyelt is magzatvizet, neki is jól működik mindene.
Sajnálom, hogy nem tudták megmondani a nemét. De akkor ha nem látta egyértelműen, akkor inkább kislány :wink: .
Vendég
 


Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a sikeres uhu-hoz!
Valijja:Igaza lehet britának!Lehet hogy kislány???!!
Olyan hihetetlen hogy így megy az idő!Nézem a vonalzókat és teljesen le vagyok döbbenve,Eddig azt láttam hogy 8-10 hét most 18-20.Megy az idő.
Ma olyan szép álomra ébredtem.Tartottam a kicsi babámat a kezembe és nem tudtam elhinni hogy ő az enyém.Olyan boldogan keltem.


Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Rita

Köszi a kérdést.Milyen hülye vagyok.Csak a nemét mondtam itt!
Minden rendben.Minden jó és normális.
BPD:47.0 FL:32.0 HC:176,0 AC:153,0
Már majd ki rúgja a hasamat.Én már régóta érzem a babómat,intenzíven,szerencsés vagyok.De észrevettem,hogy most kezd kicsit többet fent lenni.Többször rosszalkodik odabent.Ultrahang közben is nagyon elemében volt.Mikor elkezdték,pont szembe fordult velünk,gondolta ti meg mit akartok :lol: Édes volt nagyon!

Mindenkinek nagyon gratulálok az eredményekhez!

És jöjjenek a többiek is,nagyon gyenge a fórum mostanában.
Mieza,hol vagy?Remélem minden rendben.
Napvirág?és te?Most így hirtelen nem tudok kik vannak még!Kíváncsiak vagyunk!!!

Pusza
Reni

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Reni: Én ugyan még nem tudom biztosra, de mivel megkockáztatta hogy lány ezért felajánlhatok neked egy cserét. Egy fiút egy kislányért hihi :lol: :lol: :lol: Sajnos ahogy elnézem a családot tényleg lányom lesz megint. a mostani babám a 8. dédunoka és mivel eddig 7 lány volt ebből valószínűleg a 8. is az lesz. :?
Ez van.

Velünk minden rendben egy kicsit feszül mármint nagyon feszül a hasam. Remélem ez nem haskeményedés. Bár ez állandó jellegü szóval nem hinném. Jövő héten megyek AFP teszt eredményért és az új régi dokihoz vissza. Remélem így félidőnél is bevállal. Na majd jövőhéten meg tudom.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Koszi lanyok a tamogatast szomorusagom eluzesere!

ani: en gondoltam a dvdrol talan ragad ram valami de meg nem neztem bele!itt ugye nincs lehetoseg ilyen jellegu tanfolyamra, igy a jogat csinalom tovabbra is csoportosan, de 4 het mulva vege es az intim torna talan kitoltene az urt utana.

reni:gratula a kisfiuhoz!!!!!en nagyon fiut szerettem volna de egyfeszt lannyal almodom.....
En is nagyon nagyon erzem a babat es nekem is az az erzesem, hogy egyre tobbet van fent, szerintem nem nagyon alszik :shock:
Tok jo, hogy te is erzed es irtad igy nem erzem, hogy van valami gond. De mi lesz ha nagyobbak lesznek???? :? Kirugjak a hasfalunk??? :D
Tuti beiratom valami kuzdosportra ha nagyobb lesz!!!! :lol:

Britta: gartula a kisfiuhoz!!!!nem hiszem el, hogy mindenki tudja csak en nem! :cry: Tok jo lehet tudni!!!OHHHHH

Kacsamama:kislany????en is ezert szeretnek fiut mert sok lany van a csaladban, de sokszr ugy nez ki ez nem jon ossze!
Na majd legkozelebb:)

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok!

Sajnálom kinek még nem derült ki, nagyon drukkolok.
A cserés dolgon jótm mosolyogtam.

SZombaton hosszabb sétát tettünk, és nagyon szúrt az oldalam, olyan volt mint mikor suliban tesiórán futás közben rosszul vettem a levegőt :-(
Szerintetek ez mitől lehet???
Ma hallottam először jól kivehetően az itthoni szívhangfigyelővel a baba szívhangját. Mozgást még nem nagyon érzek...
Hétfőn megyek dokihoz AFP eredményért, és kérdezek pár dolgot szüléssel kapcsolatban, mert erősen gondol-kozom kórházváltáson.
És nekem nem most kéne mennem vmikor a 18-20 heti II. géndiagnosztikára? az fizetős?

Ma megvettem a mesés babakocsit... olyan furi hogy a miénk :-)
lakásba nem hoztam be, ANyuéknál hagytam, ott gyűjtögetünk mindent.
Ti vettetek már valamit??

csóóóóók

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Judisz: kórház váltás??? mi történt?

Jaj CSAJOK segítsetek. Az én Bogikám eddig példaszerűen aludt. Egyszerűen csak adtam egy cumisüveg tejet, vizet és aludt. Ennyi. Sem nem ringattam, könyörögtem stb.
De most nem tudom egyszerűen mit a f-....t csináljak. Egyszerűen 1 óra mig lefektetem. állandóan kijön. Csinlom hogy visszateszem de 1 óra után már megőrülök. Szóval ha valaki tud valami trükköt akkor mondja kipróbálom. és mindegy hogy 7 kor vagy este 9 kor fektetem le. Na mindegy egy kicsit kivagyok. Főleg amikor Feró éjszakás. Február után már biztos nem fogom tudni csinálni.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Hát mi megkaptuk az első babaruhánkat Littlebaby-nek!! Olyan boldog voltam tőle!!! A barátnőmtől kaptam a névnapomra ami még aug. 29.-én volt, és azóta még nem adta oda, - mindent kitalált, h még nem vette meg, meg h otthonfelejtette...stb - végül ma kiderült arra várt h elmúljak 3hós terhes mert nem szerette volna előbb odaadni babonából! Olyan édes tőle!!! Nagyon szép kis együttes, halvány zöld színe van, kismaci van rajta, egy ujjatlan rugi és egy kis kardigán hozzá. olvadtam tőle.......
Mi még nem vettünk semmit a babának míg nem tudjuk meg h fiú vagy lány-e. Mert kislányos rucink Lilitől van, de fiús nem igen.

Tüneteim közül a farkaséhség és kívánósság maradt meg.
A babát néha érzem de nem a mozgást, hanem inkább a méhem mintha feszülne, de nem tágulás v ilyesmi hanem szerintem mikor ezt érzem akkor fordul a baba.

Gratula mindenkinek aki már tudja, h fiú vagy lány!! Irirgy - irigy!!!!
:lol:

1hét múlva tervezem a 4D uh-t!! Már naon szeretném tudni h fiúcskánk van-e!!!

És kezdem leírni lassan h mik kellenek majd a babának, néhányat le is írok nektek:
- szopi párna,
- pihenőszék,
- hordozó, - Lilié is használt volt és már nem olyan jó
- ruhák - ha fiúcska
- ágy - Lilié átalakítható 0-8 éves korig van, párom tervezi h az marad Lilinek és a babának csak kiságyat veszünk és mikor kinövi Liliére lecseréljük és Lili kap új ágyat.
- cumisüvegek
Hát ennyi de még biztos eszembe jut néhány dolog ami kimaradt.

Na szép estét mindenkinek!!!!
sziasztok

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm,gondoltam littlebaby listájára fellelkesedve,leírom az én listámat is,hátha segít nektek is valamit,a pici dolgai beszerzésében.Persze lehet én is kihagytam valamit,majd ha szükség lesz rá akkor eszembe jut. :)
Nekem azért van ennyi minden a listán,mert hiába van már két gyerekem,mivel kiköltöztünk ide,nem maradt meg sajna semmi :cry:
Persze a gyerekruhák azért igen,már ki is küldettem őket :)
Szóval az én listám!

-Kiságy
-Pelenkázó+Betét rá
-Matrac a kiságyba
-Babakocsi
-Babahordozó/Autóba ülés/
-2 üveg és 2 műanyag cumisüveg,2 cumi,/én otthonról hozatom mert csak a nukk-ost szeretem az meg itt nincs :(
-Üvegmosó
-Mérleg/bérelni/
-Mellszívó/ha kell/
-Szoptatós melltartó
-Mellpamacs/A melltartóba,tejfolyásra/
-Mell kenőcs
-Popsi kenőcs
-Picike köldökéhez/Hintőpor,alkohol/
-Törlőkendő
-Pelenka
-Textil pelus
-Zoknik
-Badik
-Kis sapka
-Rugik
-Overál/Anorák/
-Kiskabát
-A kiságyba:Gumis lepedő,paplan,pléd/
-Kis játékok
-Babakád
-Törölköző
-D-vitamin/vigantol olaj/Ezt az orvos felírja.Csak itt nem tudom mi a szokás,azért van nekem itt!
-Orrszívó
-Hőmérő
-Lázcsillapító/Rubofen,nekem mindig van a gyerekeknek itthon,és ezt használom,de az első babások jó ha vesznek.3 hónapos kortól lehet adni/
-Kis kefe a hajának
-Fürdető
-Sampon/Mondjuk én egy darabig a fürdetőt használom samponnak is
-Babaolaj

Na ennyi ami eszembe jutott eddig.Jó alapos vagyok :lol:
Ha valakiknek van még valami ötlet,akkor írja le,hátha jól jön nekem is.Biztos van ami még nekem sem jutott eszembe!


A csere dolgon én is jót mosolyogtam!Sajnos ez nem kívánság műsor!Ha három fiú akkor,három fiú :shock: Ez a sors!
Nem is tudom mit akartam még írni.
Na meg baj majd jövök!

Szép napot mindenkinek!

Pusza Reni

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: