2010.09.09 10:02
[quote="nyuszi81"] írta:nyuszi81n megfejtettem a rejtélyt,hogy miért iszik annyit Lili éjjel: mert vacsira sonkát,virslit kap,amire nyilván vedel. Tegnap is megevett 3 db virslit!! Nem is csodálkozom,hogy szomjas rá. Persze kenyeret nem eszik. Most komolyan,mit adjak neki vacsira,nem eszik meg mást.... Úgyhogy ez egy ördögi kör...
2010.09.09 10:06
2010.09.09 10:08
[quote="tike"]N írta:tikeyuszi: Nézd a jó oldalát, Lili legalább megeszi ezeketHédi nem eszik meg semmilyen felvágottat, se a virslit
ő inkább eszi a kopasz kiflit...
[quote="tike"]J írta:tikea és ő beszél is álmában![]()
Múltkor csak hallom ám a sötétben,hogy vau...kak ( kakas)...pfuj ( azt hittem ébren van, de ekkor is csukva volt a szeme) Mondjuk ha ebben rám ütött, akkor lesznek még érdekes dolgok
![]()
[quote="tike"]M írta:tikeég a lakáson belül sem tudok tőle mozogni,mert hacsak kimegyek a konyhába visítva fut utánam és csimpaszkodik a gatyámba.
2010.09.09 10:31
Áááááááááááááááááá...........!!!!!!!!!!!!!!!!![quote="gabi1"] írta:gabi1n is beülök az iskolapadba. Elvileg felvettek a fősulira de sajna a védőnő szakra 1 pont híjján nem vettek fel, mert nem fogadták el a felnőtt szakápolói végzettségemet, mondván hogy az már régi.
2010.09.09 10:45
[quote="pagika"]H írta:pagikaelló!
Bocsi, hogy így kezdem, de végre van kaki!!!!!! Most mondjátok meg, hogy lehet egy sz@rnak így örülni? De én mégis tudok!![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="pagika"]J írta:pagikaa és a bölcsisek megnézték a lányokat alvás közben. Azt mondja az egyik, hgoy milyen kis vékonyak. Hát szerintem nem azok. Tök normális 1 évesen (na, jó 14 hónaposan) 10 kilósnak lenni, nem? Meg amúgy is magasak. Szerintem. (már csak azért jött fel, mert hogy ilyenkor sokat betegeskednek és erre mondta, hogy ők lehet sokat lesznek itthon, mert milyen kis vékonykák, de hát nem is ettől függ!!! irgum-burgum! Akkor se!!!!)
2010.09.09 10:45
-[quote]t írta:ike írta:
Ja és ő beszél is álmában Múltkor csak hallom ám a sötétben,hogy vau...kak ( kakas)...pfuj ( azt hittem ébren van, de ekkor is csukva volt a szeme) Mondjuk ha ebben rám ütött, akkor lesznek még érdekes dolgok
2010.09.09 11:10
[quote="czigka"] írta:czigkalom: sorbaállok én is, és nem csak apával.
[quote="czigka"]S írta:czigkazerintem sem vékonyak (illetve azt nem látom, de nem könnyűek, az tuti). Azért ami belőled bő egy évvel ezelőtt kipottyant, az mára már 30kiló. Mennyit akarnának??
:
[quote="czigka"]1 írta:czigka3-tól azért több, de kinézni nem nézett ki sokkal többnek.![]()
Most meg már deresebb, mint a határ.
![]()
![]()
:
2010.09.09 11:15
[quote="boo"]A írta:booz a gáz, hogy amikor érdeklődtem az információnál, hogy vmi szájenszfiksön alapján esetleg vki nem adott -e le egy pénztásrcát, akkor közölték, hogy ez gyakori eset az Árkádban, több "csapat" is dolgozik, és ált kimennek, és a lakótelepen, vagy a metróban dobják el a tárcákat már a pénz nélkül![]()
2010.09.09 11:23
2010.09.09 11:29
[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiotond 10,5 kiló, és sztem "normális" a testalkata. Kisdagi barátja midig jócskán verte kilóban, mégis sokkal betegesebb szegény, már immunerősítőt is kapott
.
Szóval ez egy nagy hülyeség. Ezek szerint apa sose kéne, hogy beteg legyen?
Akkor csak szimulál néha! Eddig sejtettem, de most megyek elő is veszem ezért
![]()
![]()
.
2010.09.09 11:45
2010.09.09 11:50
[quote="pagika"]M írta:pagikaa megyek én is vásárolni egy-két dolgot. Pl. kellene cipő a lányoknak, mert most elég hülyén néz ki, hogy még szandált adok rájuk. Amit kaptunk cipőket az unokatesóktól, pont kicsik már, nekik nyáron volt ekkora lábuk, szóval csak nyári van. Képzeljétek, nem jó rájuk a 20-as téli cipő/bakancs. Viszont a szandálból jó a 20-as. Lehet teljesen más méret kell a téliből, mert hogy az zárt, meg bélelt? De akkor mekkorát vegyek, mert nekünk van itthon egy ilyen műanyag lábmérő (elaphanten-es) és az alapján a lábuk pont a 20 és a 21-es között van. Az azt jelenti, hgoy téliből inkább 22-es kellene, ha még a zoknit is számolom, meg hgoy egy kicsit nagyobb kell nekik, ne rögtön nőjjék ki? Ti mekkorát vennétek? Mert nekem ugye nehezebb, mert én úgy csináltam a szandálnál is, hgoy kinéztem egyet, amiből volt méret, hazavittem és megbeszéltem az eladóval, hogy otthon próbáljuk fel, ha nem jó, visszahoznám, be nem viszem a három lányt a boltba. Hacsak nem találnék még két felnőttet, akik segítenének. Jó lenne két ráérő barátnő...
2010.09.09 12:21
[quote="nyuszi81"]S írta:nyuszi81zopi elhagyásLili még nyomatja este,de inkább már csak szórakozik közben,úgyhogy szerintem én is el fogom hagyni,vagy hagyjam,hogy ő ne kérje?
[quote="nyuszi81"]M írta:nyuszi81a felhívtam a védőnőt,hogy mit tanácsol az éjszakáinkra. Bár a miénk szabin van,egy tök kedves csajt fogtam ki és azt mondta,hogy legyünk türelemmel,el fog múlni,tapasztalatból mondja,neki is volt ilyen periódusa a gyerekével. Ha gondolom,választhatom a drasztikusabb módszert is,de nem érdemes,mert le fog szokni erről.. Hát,kiváncsi vagyok.Sírni hagyni én sem akarom,mert tényleg nagyon durva frekvenciája van![]()
2010.09.09 12:30
[quote="loislane"]B írta:loislaneasszus meglátja a kezemben az orrszívót és szalad el, sőt tegnap frankón elbújt a előlem. De tök cukin csinálta, olyan mint egy kis strucc, azt hiszi ha ő nem lát engem, akkor én sem látom őt
[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Pagika!
KakaságÉljenéljen
![]()
![]()
![]()
Zéténnyel szerencsére nincs ilyen gond, de az unkahugim rémes emésztésű volt a hozzátáplálás kezdetétől vagy 3 éves koráig. Nagy tételben vették az összes csudaszert, de minden ideig-óráig volt csak jó, utána jött a gyötrelem elölről..
[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Ja el is felejtettem reagálniEgyiptomi nyaraló
Na kapjadbemostmá'
![]()
![]()
![]()
2010.09.09 12:40
[quote="boo"]P írta:booocok
tényleg magadnál hordjad a dolgaidat, jobban mondva magadon! mert nekem is azért lógott a babakocsin a cuccos, mert abban van a pelusozó felszerelés, és az etető kellékek, plusz kaja, és az egyéb apróságok, és hát ez az ért nem 20gr, így nem akartam sosem magamon hordaniígy most kénytelen leszek váltani, és ezek a babás dolgok maradnak a kocsin, az értékeimet pedig vhogy magamra kell aplikálnom
![]()
ma megnéztem ezeket az átdobós kis irattáskaszerűizéket,én ezeket nem tudom magamon elviselni, annyira nem az én stílusom, a kis vékony pántlikájukkal
![]()
így találni kéne vmi "szép" övtáskát, aminek elég hosszú a pántja, hogy keresztben legyen rajtam
![]()
a sima táskát már próbáltam, de ahányszor előrehajolok hozzá, lecsúszik a vállamról, és mint a lengőteke vágná pofán a gyereket![]()
2010.09.09 20:03
2010.09.09 21:36
2010.09.09 22:07
2010.09.09 22:28
2010.09.10 09:04
2010.09.10 09:19
2010.09.10 09:26
2010.09.10 09:46
2010.09.10 10:10
2010.09.10 10:22
2010.09.10 10:35
2010.09.10 10:39