A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Nekünk az infacol jobban bejött mint az espumisan :(
de van itthon mindkettő...biztos ami tuti

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer

Ha sírok, folyik az orrom is :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika!
Milyen fokozaton melegíted 1 percig a párnát? (nehogy szétrobbanjon :lol: :lol: )
Claire
claire

Tominak is van váladék az orrában sírás után...de nem szívtam még le...majd a úgy látom,zavarja... :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="claire"]C írta:clairelárika!
Milyen fokozaton melegíted 1 percig a párnát? (nehogy szétrobbanjon :lol: :lol: )
Claire

800W-on

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="evilany"]T írta:evilanyominak is van váladék az orrában sírás után...de nem szívtam még le...majd a úgy látom,zavarja... :?

Nekünk volt már, hogy abbamaradt a sírás orrszívás után.

Éjjel porszívóztam neki először, már nem tudtam elképzelni mi baja lehet....

Clárika
Kép
clárika

Engem zavar ha fika van az orromban, még ha kapok tőle levegőt, akkor is.

Clárika
Kép
clárika

Sucer
Születés után is hasonló szerkezettel tisztítják ki a váladékot a baba orrából, szájából, mint a porszívós orrszívó :wink:
Ha szükséges, lehet, sőt!!!!! KELL használni!!!!
A pici babák csak az orrukon keresztül tudnak még levegőt venni! Azt később tanulja meg az ember, hogy szájon keresztül is lehet...
Mi még csak a kis kézi szippancsot használtuk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer
Ergam... azt nem tudom, hogy a babánál okozhat-e hasfájást, viszont azt több helyen leírják, hogy a tejelválasztást csökkenti!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika! Köszi, vettem, kipróbálom! C
claire

Jó reggelt
remélem mindenki jól van,az idő pocsék,séta ma lehet kimarad...ezt a babakocsit egyedül képtelenség fel-le vinni a lépcsőn,gyerekkel a kézben,és ma nem jön anyukám se,szóval.. :roll: Tomi jó gyerek volt,evett fél 2-kor,fél 5-kor,egyébként aludt.

Akkor hány körül legyen a tali? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok :)

Évi írtam pü-t

Gergő este 8kor evett, hajnali fél 3kor kért újra...és most reggel 7:30kor
Panaszra semmi okom :)

Tali jó lenne...
Azt hiszem ha összejön,megint leszakad a karom :(
A buszra esélytelen felrakni a babakocsit :( marad a hordozó :(
De kibírom :)
Mit kell vinni a talira?
Ugye nem nehezet? :wink: :) :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ne is mond,a bal karom már be van durranva rendesen :) és a babakocsival én se tudok mozogni :( kendőzök...
Gergőt hozd :)

evilany

Megadnátok a számot ahol sikerült audiológia időpontot kérni? Vazze nekem nem veszik fel,ezt hívom:518-522

UH-ra most nézem,mi a gyerekklinikára megyünk,szept.10 11:20-ra,akkor Csillag lehet mégse találkozunk?

evilany

Tünde!
Nem is kérdeztem még... :oops:
Hatalmas vérebed,hogy viszonyul a pici lánykához?
Bubi azt hiszi játék... :)

Nézem a képeket a falon....
Kép
Anyára figyelek...
Kép
Hazaértünk...eláztunk...éhes vagyok és azt hiszem visítani fogok
Kép
Most viszont aludni szeretnék...
Kép

Ezek a tegnapi képek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]M írta:evilanyegadnátok a számot ahol sikerült audiológia időpontot kérni? Vazze nekem nem veszik fel,ezt hívom:518-522

UH-ra most nézem,mi a gyerekklinikára megyünk,szept.10 11:20-ra,akkor Csillag lehet mégse találkozunk?

Évi!
Már egyszer leírtam :) de bizti nem figyelted...rossz az a szám ami a záron van!!!!
A jó szám:

0672/ 518-540

ezt fel fogják venni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Mi 15-én megyünk Ortopédiára és 20-án Koponya és Hasi Uh-ra...
Sajna nem talizunk :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag tudom h.leirtad csak nem volt kedvem visszakeresni :) :oops: köszi,már hívom is.

Gergő nagyon édes,látom már őt is lekötik a rajzok,csak érdemes volt festegetni :)

Kaptam családi pótlékot,de most ez hogy van,ez az aug.havi? Utólag jön mindig,vagy mi?

evilany

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Évi

20-án a 400 ágyasba?

evilany

csajok
aki emlékszik a tegnapi képeimre (overálok-különrészesek)...adjon már tanácsot melyiket vegyem meg...mindkettő tetszik :D :oops:
A fehér-narancs vagy a zöldes???? :shock: :roll:
Mindkettő sajna nem megy :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.09.09 08:00-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Évi

20-án a 400 ágyasba?

a 15-ei az ortopédia-400 ágyas... 10:00
a 20-ai a Koponya ....-József A. gyerekklinika 11:15

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Naa hát akkor mégis talizunk!Mi 20-án 11.20-ra!

evilany

wowwwwwwwwwwww :D
ez csúúúúúúúúúúúcs :D
de jó... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem a narancs fehér overall jobb

evilany

köszi Évi :oops:
Én is arra voksolnék...de a másik is tetsz :)
Azt hiszem le is ütök rá! Holnap jár le!!! (nem lenyúlni) :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hehe:)

evilany

Sziasztok!

Látom Tomika meg Gergő is rendes pasi volt éjjel. Nos panaszra nekem sincs okom, még 22.30-kor megetettem a gyereket (aki félig aludt) és reggel 6.30-ig csendben volt, így én is tudtam aludni :D

Nekünk nem mondták, hogy menni kell hasi és koponya uh-ra :roll: majd rákérdezek.
Hallásvizsgálatot még a kórházban megejtették, csípő uh-ra meg október 1-én megyünk.

Keresztelő nálunk is október 10-én lesz. Én nem is figyeltem a dátumot (2010.10.10.) itt most új módi van....minden hónap második vasárnapján keresztelnek :arrow: csoportos lesz a dolog. Bencénél még csak mi voltunk akkor, utánunk jöttek. Nekem mondjuk ugyan mindegy nem csinálunk belőle nagy felhajtást.

Sucer nagyon szépek a gyermekek. Házi feladat :?: :shock: Első héten :?: Érdekes.....

Csillag Gergő nagyon aranyos a képeken :wink:

Sajnálom, hogy nem egyszerű a közlekedés babakocsival. Nekünk szerencsére van lent tároló, így nem kell felcipelni a harmadikra. A hordozót szoktuk húzni-vonni, én már azt is lenthagynám....

királylány

Dia,van liftünk de addig a lépcsőházban 8 lépcső vezet fel.Tegnap 2 kézzel alig bírtam felrángatni a kocsit,nem ám emelni felhozni..van tároló is lent a kapu mellett,oda akartam anno berakatni,de kiderült,oda patkányok járnak be,büdös is nagyon,hát inkább kihagytam...
Hogy megy az ovi?
Kik lesznek a keresztszülők?(nálunk itt bukik meg a keresztelő dolog...)

Hívom az 518-540-et,felveszik,kérem az időpontot,azt mondja azt az 518-522-n kérjek..mondom de azt soha nem veszik fel...majd fel fogják venni,ez a válasz..hát nekem a kisbaba,etetés,fejés,stb.között pont erre van időm...hát akkor nem viszem el és kész...

evilany

Évi
Én ezen a számon kaptam időpontot!!!
Nem értem miért "szívóznak" veled?
Nekem sem vették fel soha az 518-522-őt.
Dokinőm adta ezt a számot: 518-540 :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia-köszönjük a dícséretet :D
Jó hogy neked sincs okod panaszra-tökéletes bébid van :D :wink:

Többiek?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Jó régen írtam, de most visszaolvastam pár oldalt. Gyönyörűk a babák :D :D
Mátém ma 4 hetes, egész jól kialakult a napirendünk. kopkop
Napközben 3 óránként eszik (+/- fél óra) éjjel pedig egyszer, de egyre tolódik későbbre, remélem lassan elhagyjuk az éjjeli evészetet. Tejem sok van, Máté meg szó szerint zabál, túleszi magát, aztán bukik, dokinéni azt mondta max 15 perc legyen az evés, de ő kb 5 perc alatt behúzza az adagját. 4330 g (3750-el született)
Kristóf ovis, tegnap megtört a jég, és már nem sír, szívesen megy be a csoportba.

Én is overállt vadászok, 56-62-es rucikat hord a gyerkőc, de ebben a méretben leginkább nyári cuccunk van, a melegebb ruhák 68-asok, abban meg elveszik még.

Vizsgálatok: csípő uh volt a kórházban, arra nem kell vinni, viszont hallásvizsgálat nekünk nem volt, de nem érem el őket időpontért.
Nem kötelező oltásokról mi a véleményetek? Most kaptuk a rota és a mengitec elleni receptet, de még filózok rajta. A pneumot kapja a 2 hóssal, a másik kettőt 2 és fél hósan kapná.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca......ajánlom figyelmedbe a teszveszt...most is találtam egy aranyosat :D
Jó gyermeked van :D
Bukást-sajnálom...átérzem :(

http://teszvesz.hu/item1217148825_68_as ... yival.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Babakocsi- busz: hát ezt nem nekem találták ki, kedden muszáj volt busszal lemennem a városba, hát alig tudtam felküzdeni a kocsit, persze nem segített senki. De én nem bírnám a hordiban cipelni.

Évi milyen babakocsit keresel és mennyiért? Van egy peg perego veneziám, használtan vettem nagyszülőkhöz, hogy ne kelljen az itthoni nagyot hurcibálni, de végül kaptunk egy másikat. A kupolája kicsit napszívta, de mást nem látok rajta, én nem használtam.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

felsöpörtem az udvart-elmosogattam-kiteregettem...
most megyek etetni,majd jövök :D
szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én olyan lusta vok, főztem, de azon kívül nem csináltam semmit itthon :oops:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Kaptam családi pótlékot,de most ez hogy van,ez az aug.havi? Utólag jön mindig,vagy mi?

a fizut, a táppénzt, a TGYS-t és a GYED-et is utólag kapod! természetesen a családi pótlékot is!

sziasztok! végre szép idő van és megdöbbentően meleg! :lol: már voltunk egyet sétálni, de délután is megyünk egyet csavarogni!

Csillag nekem is inkább a naris overál jön be! :lol:

Kép
gtunde75

Ja Tündi az igaz :oops: :roll: csak azt hittem az aug-szept.egybe küldik majd.

Szamóca,szempontjaim:ne legyen nehéz,lehessen fektetni(újszülötthöz)forogjon a kereke és lehessen szemben betenni a babát(tolókar iránya)Eladó az a kocsi amit említettél?
Jó hogy jöttél,már rég voltál,képek? :roll:

Csillag végül elértük őket,holnap reggel mehetünk fél 8-ra(marha jó mert 7-kor szoktunk enni,na mindegy)

evilany

Évi sógoromék, Gábor tesója meg a felesége lesznek a keresztszülők. Bencének is ők. :D Tesóm nem jöhet szóba, mert nincs megkeresztelve, igaz sógorom meg evangélikus, de sóginőm katolikus :D

Időpontkérés: :twisted: nálunk sem szokott egyszerű lenni....

Megyek holnap a 6 hetes vizsgálatra... :D

Ovi: háááát....öööööööö...........ma reggel is volt egy kis sírás. Majdcsak belerázódik. Egyébként ezen kívül mindig örömmel meséli mi volt.

Tegnap mikor indultunk volna Bencusért, Áront épp a hordozóba próbáltam gyömöszkölni mikor egyszercsak elvörösdött.....na gondoltam peluscsere. gyerek ki. Levetkőztet(olyan hideg volt, hogy jól beöltöztettem). Pelenka cserél. Gyerek visszaöltöztet. Hordozóba berak. Én menetre készen, épp indulnánk mikor hallom trotyizik. Órát nézem, menni kell. Áron nem nyűglődik, na mondtam magamban, márpedig most szarosan jössz. Odaértünk, ovónénit megkértem zgyan hagy cseréljek pelust. Az a zsák bolha aki ott szaladgált, ugrosott, kiabált a csoportban az mind körénk gyűlt. Azt sem tudták hogyan simogassák Áront. :D Egyik kislány:
Szeret engem, megszorította az ujjamat! :lol: Hát olyan édesek voltak, fiúk, lányok egyaránt :D Persze amint meglátták a termést a kibontott pelusban mindegyik az orrát fogta meg fújjogott :lol:

Ugyan nem süt a nap, de nincs hideg errefelé.

Ma már vasaltam(tegnap elmaradt).

Szamoca örülök, hogy jól vagytok! És a napirend: szuper. Bukás: :(
Mi nem adatjuk be a nem kötelező oltásokat. Gondolok itt a Rota ellenire... :roll: Szerintem drága 18.000ft/db ahhoz képest, hogy 1 azaz egy db legyengített vírust tartalmaz.....és a többi ellen mi véd akkor? Ha nem ezt, majd amazt kapja el a gyerek....

Csillag egy szavam sincs ám a gyerekemre. Viszont este kicsit dajkálni kell, mert zokon veszi ha leteszem. Olyankor csak fogom ő meg néz rám bociszemekkel :D

királylány

Dia édesek lehettek!(ovisok)
Tomi is mindig a legrosszabbkor kakál be...pl.mikor végre elaludt...akkor mindig vívódok,felvegyem tisztázni vagy hagyjam aludni miután nyűglödik 1.5-2 órát az elalvással?... :roll:

evilany

Igen-kakis téma ismerős :D
Bociszemek :D nekem bejönnek :D

Én ma nem főzök.Tegnap csináltam miután hazajöttünk töltött paprikát meg spagettit.
Ma ez a menü :D

Még mosok egyet...aztán ebédelek én is :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi ha elaludt és nem zavarja őt.... :roll:

királylány

A fiam 10 óra óta alszik :shock: előtte visított persze :)

evilany

ügyes gyerek :)
Gergőm itt nyűglődik a kezemben.......fészkelődik,semmi nem jó neki :(
néha göggyent egyet...nem tudom még mit beszél a szájával :)

tegnap volt egy jó beszolása az egyik kislánynak a DM_ben:
Gergőm bukott egyet...mire a kislány:

-Anya! Nézd! A babának kiesett valami a szájából!

nagyon haláli volt :)
:D :D :D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi ha elaludt és nem zavarja őt.... :roll: [/color]

őt csak az zavarja mindig,ha elveszem tőle a nagy munka gyümölcsét :roll:

evilany

Királylány, a rotyi téma ismerős.. volt hogy 3-szor vetkőztünk öltöztünk. Fürdés után szokott még 3 garnitúra ruhát lealázni, néha nyakig olyan a gyerek :oops: :oops:

Évi, eladnám, mert nekem totál feleslegesen áll itt. Fektethető, átfordítható a kar, a kerekek mind a 4 fékezhető, bolygósítható, forog a kereke.. vagy ezt hogy érted? bár én csak itt a szobában próbáltam ki. A kupolája fakó, van lábzsákja. Fotózom ha érdekel. Súlyát nem tudom, lemérem.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Teszek képeket

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca de ti hol is laktok?

evilany

hogy kell ide képet tenni?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

le kell kicsinyíteni :(
melléklet feltöltése...

bár nem tudom mekkora a kép amit fel akarsz tenni :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976