Doki bácsi szerencsére csak kívülről vizsgált meg. Megnézte, hogy lent van e már a buksija. És szerencsére már igen
Dévai jó alaposan beragasztotta ezt a gyerkőcöt!

Lelked??
Puszi, Gigi
2004.10.22 19:34
!!
. UH és kérdés: - nem akarom-e megműttetni a méhem? Mondtam, hogy a múltkor azt beszéltük, hogy egyelőre hagyjuk a dolgot (Sőt a múltkor egész konkrétan azt mondta, hogy a saját feleségének sem csinálná meg. Akkor ez elég meggyőzőnek tűnt, de akkor meg most miért kérdezi???????). Szóval erre nem mondott semmit, de szerintem elég necces lehet, ezért mondja ezt mindig. Emiatt most elég tanácstalan vagyok. Az utolsó dolog amit el tudnék viselni az egy vetélés lenne, meg hát ez a megtapadást is nehezíti...
. Hát nem tudom. Persze lehet abban is bízni, hogy minden klasszul sül el a végén, de hát a másik verzióra nagyobb az esély. És ez a véleménye a Dévainak is, de nem tudja leigazolni az inszemeket, SŐT valami miatt nekem úgy tűnt, hogy még szívesebben próbálkozna, mert mintha féltene engem a lombiktól. Azt mondta:"A lombik nagyon kockázatos." Vagy ezt mindenkinek mondja aki még nincs túl az inszemeken, mert persze az mégis csak egy humánusabb beavatkozást??? Gondolom ez lehet. Érthető.
.
! Látom a kis fickó jól érzi magát odabent. Mikorra saccolod? A barátnőmnél a nyákdugó után 1 napra jött a baba, de azóta tudom, hogy ez még 1-2 hét is lehet. Majd a magzatvíz... Mindennap gondolok rátok, hogy talán ma.
! Már alig várom, hogy január legyen, mert akkor többet leszel itt. Úgy hiányzol
. Milyen a suli és hogy van a pici lelked?
! Neked mikor lesz a nagy nap? Hogy telnek a napjaid? 2004.10.23 07:38
Mit is mondjak ha még Dévai se tudja igazán,hogy mi legyen.
Talán a műtét lenne a megoldás.Nem értem miért kell fölöslegesen kidobni a sok pénzt,ha úgy se lát esélyt az inszemmel?
Persze,tudom,hogy kötelező a 6 inszem,de ilyen leleteknél már a lombik is jöhetne.
Kérdezted miért kockázatos a lombik??Szerintem is szerdán üljetek le,és mindent kérdezz meg!Minek mi a következménye?Mivel lenne nagyobb esély a babucira stb?
Ha azt mondja,hogy műtét után jobban lesz esélyed,akkor szerintem ne gondolkozz rajta.
Nagyon szorítok neked!
Bár csak jobban megtudnálak nyugtatni!Kérlek ne keseredj el,minden jóra fordul meglátod!
Aztán gyere nyafogni is nyugottan,hisz azért vagyunk,hogy meghallgassunk!
Nappal még szokott aktív lenni,amikor fordul igen fájdalmas tud lenni.
Most már a dokibácsi szerint is előbb fog jönni.Lehet,hogy nov.vége dec.eleje?
"Dec.15-re vagyok kiírva."Kedden uh,majd megírom mennyit nőt.
Puszi,Dia 
Gyere gyakrabban!
Puszi.Dia2004.10.23 17:16
2004.10.26 10:03
!
!! 
!! Meglátjátok mi is (Anna, Enigma, Szani + sokan mások)követni fogjuk a példátokat
.
, nehéz dolgok történtek veled az eltelt időben, de azt is látom, hogy egyre erősebb vagy. Sok sikert a szerdai konzultációhoz!
, mi meg lehet hogy még találkozunk is januárban. Jó lenne! 
! 2004.10.26 10:35
(én is párszor kiosztottam a férjem a sok beavatkozás alatt
) 2004.10.26 10:43
De örülök,hogy újból itt vagy köztünk.
Biztos jót fog tenni egy kis kikapcsolódás,nyaralás.
Rendes ez az após!
Aztán feltöltődve,frissen,üdén meglátod sikerülni fog!
Én nagyon drukkolok neked/nektek/!
Sok-sok puszi!
Dia
Ne,hogy eltünjetek ti is!!
Dia 32+62004.10.27 11:52
!
! Úgy sajnálom!
Annyira hittem benned. Annában is annyira hittem.... Belőletek merítek erőt, olyan klassz csajok vagytok. Biztos hogy lesz nekünk is babánk. Csak valami olyan csoda készülődik amire sokat kell várni
!! A nyaralás nagyon jót fog tenni, feltöltődsz majd a napsütéssel és kipihenten kezdesz megint bele! Ez klassz!!
Jó, hogy megint hallunk rólad.
! Látom még tegnap is írtál!!! Mi lesz már, hol az a baba?? Úúúúú, már nagyon izgulok!!!
Már jó nagyok vagytok, ez már szupi. A legszebb karácsonyi ajándékotok lesz ő!!!
! Hol vagy???? 2004.10.27 16:44
Megríkattál!!! Nagyon hasonlóak az érzéseim....
Azt hiszem Giginek igaza van: mérlegelni kell, hogy a műtét mennyiben jelent előrelépést. Lehet, hogy lombikolni kellene...?
Nagyon kiváncsi voltam, mi van Veled!! SZóval még mindig egyben vagy!! Nagyon szorítok, mégha ritkábban vagyok is itt...

Örülök, hogy minden rendben van!! Fogy az időőőtök, jujjj!!!
2004.10.28 15:31
!
, köszönöm
, köszönöm
, olyan drágák vagytok, hogy ennyi kihagyás után is úgy fogadtok, ahogy sehol máshol! Jó érzés közétek tartozni, az ember sorstársak között érzi magát a legnagyobb biztonságban. Drukkolunk egymásnak, ismerjük egymás érzéseit, hiszen a magunké is ugyanolyan. 
, és nemsokára Dia is. Dia, a babácskád már szép nagy, fantasztikus, csodálatos 
!
, holnapra drukkolok neked, hogy szépek és egyenletesek legyenek a tüszőid
. Olyan jó volt olvasni a soraidat, most Te vagy a mi példaképünk, hogyan kell a rossz hírek után talpra állni és haladni a cél felé!
, dolgozzál csak, jót tesz! Tudom, milyen az érettségi előkészítő munka, - a férjem is ezt csinálja, csak latinból - van most rengeteg elfoglaltságod. Ha jólesik, írd ki Te is az érzéseidet magadból, nekem segít. 

!!! 
! 2004.10.28 15:52
Hisz te közénk tartozol!Mi itt mind egyformák vagyunk,hisz ugyan abban a cipőben járunk,jártunk mind.És egy kivülálló soha nem tud úgy érezni mint ahogy mi érzünk egymás iránt.
És IGEN LESZ BABÁTOK!
Az a fickó a múltkor most meg ez a csaj!?
Azért írom,hogy csaj,mert ezt barátnőnek nem lehet nevezni.
Nekem is van részem belőle esténként.
Csak a sok pihenés segít rajta és állítólag a Magne B6.Bár én már napi 3x2 szedek belőle de annyi mint halottnak a csók.
Sok puszi,Dia2004.10.28 16:39

Igyekszem minél többet jönni, nem akarom elszalasztani a nagy hírt
Olyan szar ez az egész. Az ember próbálja beleásni magát valamibe, hogy ne gondoljon RÁ, aztán az üres pillanatokban azon veszi észre magát, hogy semmi derű nincs benne, és bőgni v. ordítani tudna---Valahogy kerülöm az embereket, a családtagjaimat, mert nincs kedvem hozzájuk. Nem tudom, meddig tart ez...
Olyan jó olvasni a soraidat, mert sugárzik belőle a boldogság. Köszi
2004.10.28 18:06
Nem tudom mi van velem,valószínű az,hogy szeretném ha már ti is ilyen boldogok lennétek mint én.
Kivánom,hogy minél előbb teljesüljön!
Sajnálom,hogy ilyen rossz a hangulatod.
Mutatni akartam valamit,de azt hiszem ez most nem lenne jó alkalom.
Sok-sok puszi!Küldök néhány napocskát,hátha segít.Dia 

2004.10.28 22:03
)!!!!
! Óriási nagy baba (kukába az 56-os tipegőkkel
). Gratula, gratula! Ez gyors volt!!! Legyetek nagyon-nagyon boldogok, szívből kívánom
. Puszi Olinak és várjuk a képeket!!!
! Az én egyik legjobb barátnőm mikor egyszer tényleg kiakadtam (általában azért itthon egyedül szoktam magam jól kisírni, vagy a páromnak - a nagyon nagy fájdalmamat ritkán osztom meg másokkal, kivéve persze titeket és pont azért mert ti tudjátok miről van szó) szóval egyszer annyira kivoltam, hogy sírtam neki és elpanaszoltam neki minden gondomat. Szóval erre megkérdezte, hogy "akkor most öngyilkos akarsz lenni?" Na! Hát ennyit erről. Neki a nászúton összejött (2 abortusz után) így fogalma sincs milyen is az 2 naponta dokihoz járni, a saját hasadat szúrkálni és ismét összeomolni mikor megjön, hogy aztán kezdhess megint mindent elölről... Ezt senki nem értheti. Nagyon nagyon szurkolok neked!!!

! Kérlek higgy a sikerben!!! Én annyira de annyira szurkolok nektek a Szanival!! Eddig olyan jól bírtad, de az utóbbi 2 leveledből árad a szomorúság
. Nem szabad, nem szabad!!! Most úgy megsimogatnám a kis buksitokat! Boldog anyuka kell annak a babának
! Én is örülök, hogy ilyen boldog vagy! Mi is követünk nemsokára. Köszönjük a híreket Gigiről és ha beszélsz vele, kérlek add át, hogy pusziljuk őket!
) 2004.10.29 11:59

HATALMAS BÉBI EZ AZ OLIVÉR, NEM CSODA, HOGY FÁJ A GÁTSEBED!!!! NAGYON -NAGYON SZÉP NAPOKAT KÍVÁNOK NEKTEK!! ÉS SOK-SOK TEJCIT!!!

Enigma
Annyira aranyosak vagytok. Ha Titeket olvaslak, mindig megnyugszom.... Az első dolgom, ha számítógép-közelbe kerülök, hogy elolvassam, mit írtok....Nagyon fontos nekem. 
hát, asszem ez a nap híre

Akkor ezek szerint spontán beindult Neki, igaz? Ez a legjobb. Most akart megszületni. még októberben. éppen elcsípte.
2004.10.29 14:19
És azt szokták mondani,hogy az első szülés 8-10 óra vajudással.Ehez képest 1 órakor még azt írta,hogy sokat keményedik de semmi különös,aztán háromnegyed 5-kor pedig meg volt Olivér.
Szóval nagyon ügyes volt a mi Gigink!
SOK-SOK PUSZI NEKI!
Mára volt kiírva.
Puszi,Dia2004.11.01 13:42
Meglátod ez már sikerülni fog!
Várom a leveled.
A 36.héttől itta a málnalevél teát és attól olyan szépen tágult,hogy peregtek az események.
Még a férje is majdnem lemaradt a szülésről.
Azt hiszem ma mentek haza,úgyhogy biztos pár nap múlva jelentkezik és majd mesél.
Most rohanok.Sok-sok puszi,Dia 33+52004.11.01 20:17
!
.
, gondoltam ám rád!!!
! Nem fájt annyira, csak kellemetlen volt. Szegény megszenvedett velem. A végén már annyira le akartam szállni, hogy majdnem megrúgtam szegényt. Mondta, hogy jó, jó, megy már... Vicces volt.
! Köszi a képeket! Látod megy ez pikk-pakk, remélem nem izgulsz
!!! Ti egyébként már régóta ismered a Gigit? Vagy csak a netről? Ha beszélsz vele, puszi nekik!
Hogy vagy? Kirándulgattatok ezen a szép hétvégén? Spontán babód is lehet csak ne szomorkodj
!!! Sokat gondolok rád!
! Neked is ugyanazt tudom csak írni. Szurkolok nektek, magunknak nagyon nagyon!!!! 2004.11.02 09:05
Nagyon szorítok!
Tök jó,hogy ott is megismerkedtél egy sorstárssal.
Nekem sajnos nem volt ilyenben részem.
Gigit itt a neten ismertem meg.
De nekem olyan mintha ezer éve ismerném.
2004.11.02 16:14

2004.11.03 09:42
!
. Talán annyi, hogy ha mégsincs semmi baj veletek és esetleg összejöhetne spontán is, akkor némi pénzetekben kerül a dolog. Mert, hogy ez egy magánklinika és minden pénzbe kerül, de hol nem fizet manapség az ember???
2004.11.03 10:44

Három hét múlva megyünk vissza. nem is hiszem el...
Akkor: mikor kezded a málna teát?? Én rendületlenül iszom a cickafarkot, hátha történik valami.
Tutik vagytok, tetszik, hogy végignevetted az inszemet!!
Velem a múltkor a reggeliről kezdett beszélgetni, hogy ne figyeljek oda, és el tudjak lazulni. Szóval akkor most pihi van?? Ugye pihi van!!?
A lehető legjobb helyre gondoltál. Néha kicsit sokat kell várni, de nézd meg az eredményt (Gigi és bébije a fotón), ez mindent megér!!!!! A Vas dokihoz akkor kerülsz, ha külön kéred Őt. Egyébként a Dévai foglalkozik minden beteggel!!! ÉS: tényleg írj, hogyan haladnak a dolgaid, és ahogy Enigma is írta: bátrank kérdezz, megpróbálunk segíteni... 2004.11.03 15:01
írogatni, mostanában kicsit zsúfolt, néha OFF is és teljesen el vagyok anyátlanodva
.
De nem is ez a lényeg.
is írta már, hogy van ez az adagoló toll, valószínűleg a Puregonhoz (nem nevezik meg a gyógyszert, csak hogy jól ismert, régóta forgalomban lévő). A cikkben azt írják, hogy a kezelőorvos ingyen fogja rendelkezésemre bocsátani az adagolót! Hát nálunk erről még nem volt szó, de elviszem a dokimnak a cikket,hogy tud-e róla, legfeljebb nevet egy jót...
2004.11.03 15:11
A Dévai doki tényleg jó szakember!Sok sikert!Aztán várjuk a beszámolót!
Nekem a múlt héten volt itt a nővérem a 2 éves unokahugimmal.
3 nap alatt lestrapált.
De nagyon jó volt.
Brrr.Nem hangzik jól.
Szerintem rákérdezhetnél telefonon,szerintem a nővér is segítene.
Tegnap állítólag már jósló fájásaim voltak.
Ma már bepakoltam a kórházi motyónkat.
Nappal órákig alszik Olivér ,éjjel pedig fel van.
Nem sokat pihen Gigi.De hát ezt várta 5 éve!
Sok puszi nektek!Dia 34+02004.11.03 15:41
! Ez a toll a Puregonhoz van (én úgy tudom csak ehhez). Neve: Puregon Pen. A "tollat" (az adagolót) a Dévai mindenkinek adja. Ehhez ír fel olyan Puregon szurit, amit kifejezetten ehhez az adagolóhoz lehet használni. Itt a lányok még nem használtak ilyet, asszem én vagyok az egyetlen.
! Ezek szerint még nem múlt el a folyásod. Nem akarod felhívni, hogy mi lehet ez? Lehet, hogy sokaknak van ilyen és akkor megnyugodnál, hogy nincs baj. Gyere sűrűbben!!!
Különben az első inszemnél velem is dumcsizott erről-arról, de most erre nem volt mód. El volt foglalva a problémával.
. És szerintem nem találkoznak, vagy ami rosszabb bent rekednek. Most ezen parázom, de joggal, ezt a Dévai is mondta, hogy simán benne van a pakliban. De nem tud mit csinálni, mert mégiscsak átjárható orvosilag. Pedig a papíron ez van:" A jobb oldali gracilis pvezető - nagy nyomással adva a kontrasztanyagot- csak nagyon halványan ábrázolódott, rajta keresztül a kontrasztanyag szabad hasüregben való megjelenése nem egyértelműen, csak jelentős késéssel következett be."
.
! Hogy telnek első napjaitok otthon? A Dévainak mondtátok már?? Van tejcsid?
! Te hogy vagy?
! Mizu veled? Sok a meló? 2004.11.03 15:56
Amúgy 26 éves vagyok. Sokat gondolkodtunk rajta, hogy egy év után felkeressünk-e egy ilyen központot, főleg, hogy ezek a beavatkozások télleg elég ijesztően hangzanak, de végül oda jutottunk, hogy ártani nem árt, ha nincs semmi bajunk, legalább emiatt nem fogunk görcsölni. 2004.11.03 16:38
, de azért igyekszem nem túl zaklatósra venni a formát! Igen kaptam 5 ampulla Puregont is. Gondolom rendes szuri lesz belőle, ne ábrándozzak kímélős tollakról... azért rákérdezek, hátha.
2004.11.03 18:58
!
!
, olyan gyönyörűek vagytok!! Mindig visszalapozok oda megcsodálni benneteket.
!
,
! Még szükségünk van rá, ne bántsad ám!!!!
,
? Van ovulációs teszted? (Páfrányminta..)
), mert meg akarom vizsgáltatni szövettanon. Dévai azt mondta, csak nyálkahártyadarabka lehetett, de nekem sem volt még ilyenem soha, ezért az ember nyilván jobban figyel magára.
, mindjárt letelik az a 3 hét, aztán már vár is a dokink, ha csak Enigma addigra ki nem nyírja 

!!
,
? Ilyenkor az ember már elolvasott minden babaváró könyvet
? Te is spontán szülést tervezel, mint Gigi? Olyan aranyos vagy, minket mindig vígasztalsz és biztatsz, magadról meg olyan szükszavú vagy. Mivel telnek a napjaid? Írj
!
, 
, ezért meg kell tanulnod őt a sorok közül is kiolvasni
. Ha ez megy, imádni fogod!!
! Sok sikert, írd meg, hogy alakulnak a dolgaid!
,
!
. (Nem enged a rendszer hoszzú ö-t és ü-t írni, helyette mindenféle krixkraxokat ír, rövid mgh-kal pótoltam, bocsi..) 2004.11.03 19:42
Na de ha érdekel elmondom,hogy ma összepakoltam a kórházi csomagot és tegnap már jósló fájásaim is voltak.
Igaz,még van pár hetem hátra."Szerintem még kettő.
"Most még külö babaszoba nem lesz,még ott lesz velünk a hálóban.
Majd teszek fel képet az ágyról.
SokSokSokSok puszi!
Dia 
2004.11.04 12:27
barátnőmet, aki hónapokkal a kiírt nap előtt mutogatta sorra a cukibbnál cukibb ruhácskákat, takarókat, mindefélét, aztán jött a nagy nap, pár nap után hazamehettek és akkor jöttek csak rá, hogy NEM VETTEK PELENKÁT!!!
Drukk és kitartás!
2004.11.04 18:22
! Megint túlórázom, így bejöttem, de vigyázat, mert a főnök is túlórázik a másik szobában..
! De Hajni segítségével eltüntettem a baba-mama képet, így már nem ordít a képernyőről, hogy éppen nem a munkával vagyok elkeveredve
.
,
! 

, jó újra hallani felőletek! Nagyon édes a kisbabád
!!!!!!!!!!!! Fantasztikus lehet!! Szinte el sem hiszed???? Mint egy álom???
, nagyon kedves a kép a babaágyról!! Annyira kézzelfoghatóvá teszi a mi célunkat is! Jó, hogy tesztek fel képeket, Lányok, így nincs olyan CSODA-jellege dolognak. A kiságy és a pelenka teljesen természetes dolog, elérhetőbbé varázsolja a célt. Köszi
!
! Majd utána mindent megírok nektek.
, maradj velünk, számíthatsz ránk, hogy drukkolunk neked
!! 

: Szani2004.11.04 22:33
Én is akarok egy ilyen kiságyat!!!!!! Komolyan lányok, én már gondolatban 100szor berendeztem a kis bébink szobáját. Tudom milyen színeket akarok, miket tennék a falra, hol lenne az ágy, stb... Úúúú! Ez mikor lesz? Jó lenne tudni. Hajnesz
! A barátnőd története nagyon cuki. Hát igen, pelenka.
! Látom te is óriás bébire készülsz. 3-6 kg Libero
! Nagyon cuki az ágy és hogy ezt megosztod velünk. És a szülés is nudli, ahogy Gigitől halljuk. A nehezén már túl is vagy
. A mi esetünkben a összehozás fázisa a nehéz
. De miért is akarsz már 2 hét múlva szülni? Azért annál későbbre vagy kiírva, nem??? Azért tudsz még közlekedni a pocakodtól??
! Hello, hello! Végre itt vagy! Sőt mi több 2x is jelentkeztél már! Jót nevettem, mert megint visszagondoltam erre a kalandos inszemre. És frankón, tényleg majdnem fejbe rúgtam. Jaj, most is röhögök itt magamban. Azt hiszem egyébként muszáj ezt így felfogni (mármint inkább nevetni mint sírni; bár az utóbbit néha azért szoktam itthon
), ezt talán máshogy nem is lehetne végigcsinálni. De ahogy ti is írjátok, szerintem mindig jófej mindenkivel. Ezt is szeretem benne.
. Próbálok + lenni, de néha előjön újból ez a rohadt, tehetelen félelem-érzés. Bepánikolok és a legrosszabbakra gondolok. Hess, hess fránya gondolatok!!!!
.
, végtére is nekem is nagy szükségem van még rá!!!
Szesöl??? Szanikám! Az valami csodálatos lesz. Az maga a földi paradicsom! Ott aztán tényleg fehér a homok. Tuti jót fog tenni.
Szerintem is legyél velünk. Én is kíváncsi vagyok mi van veled. OK??? Megkérdezted a tolladat? Azt mondod bízzak a nanométerekben? OK. Ha te mondod
! 
! Szia! Jó, hogy benéztél és újabb képet láthattunk a kis bébidről. Nagyon cuki
, mondhatni gyönyörűséges!!!! Mondanám, hogy irigy vagyok, de ez nem igaz. Te aztán igazán megérdemled ezt a kincset!!!!
! Nézz be hozzánk!! Mi van a folyással? Megkérdezted, vagy már el is múlt? Mindjárt itt a következő!!! Hallo, hallo, az már biztos sikerül, csak bíznod kell!!! És együtt mentek a Szanival! Az is biztos segít majd. Én a múltkor megismerkedtem egy lánnyal, olyan jókat dumáltunk amíg várakoztunk. Mindig egymás után jöttünk, azóta is beszámol, hogy neki mikor lesz az inszeme.
! Az andrológiai vizsgálat, jó ha van. Ha lehet csináltassátok a Szabolcs-ban a Kopánál, csak azért mert az uramat is oda küldte, őt ismeri és elfogadja a szakvéleményét. Én csináltattam HSG-t (mondván, hogy haladjunk), ezért lecseszett, hogy máskor egyeztessünk mielőtt ilyet akarok. Szerintem azt hagyd meg neki, mégis csak jobban tud abból dolgozni, amit ő csinál (az persze igaz, hogy nála komoly pénzbe kerül, amíg a kórházban ingyenes). Én már megbántam, legszívesebb megnézetném vele is, de képtelen vagyok rávenni magam újból erre a vizsgálatra. Nekem rohadtul fájt, ájulás határa
. De annyiból jó, hogy azóta mindent ehhez viszonyítok és még közel sem volt semi olyan horrorisztikus. Remélem ez így is marad
. A hormonjaimat elfogadta, azt is a kórházban csinálták. 2004.11.05 09:28
Igaz,így egy kicsit nehéz egy keresetből,de első a gyerek!
Nekem ilyenben még sose volt részem és azthiszem nem is lesz.
Remélem én már akkorra babázni fogok!

Kiírás szerint még 5 hetem van.
De én már szeretnék 2 hét múlva szülni,mert már szeretném puszilgatni,nyomorgatni picurt.
De doki bácsi szerint 3 fölött lesz jóval.
Két hete volt 2kiló 20 deka.
Tehát jól jön az a 3-6-ig pelus is.
2004.11.05 11:42

A folyás megoldódott: egyszerűen megjött 21.napra -ez is biztosan a lombik miatt van. Amennyit késett a progi-pótlások miatt, most annyival előbb jött meg. érdekes. én is tanítok....
Én bizony irigy vagyok!! Nagyon boldog lehetsz még így fáradtan is, hiszen van egy kis szuszmákoló bébid!!! Mesélj, mesélj, milyen anyának lenni???
Nem csodálkoznék, ha két héten belül megérkezne a babó, hiszen csodás helye lesz Nálatok!!!El kellene kezdeni a málna teát, ha két héten belül várod már!!?Nem decemberre vagy kiírva??
Hát, remélem is, hogy beszámolsz majd az utatokról!!!Anyukámék a nyáron tervezik, hogy megnézik, milyen arrafelé! Jó, ha tudsz jönni, hiszen nemsokára együtt fogunk visszaszámolni!!!! Dec. elején megyek a dokihoz!! Már nagyon várom, a következő sikerülni fog, érzem. Főleg így, hogy ilyen bőséges a mensim -máskor alig van, mióta progihalom volt, nem panaszkodom. bár lehet, hgoy a cickafark-tea is közrejátszott,mert nyomatom ám azt is!
Isten hozott nálunk, remélem szerencsét hozunk Neked
Miért állítják le a petefészket?? A Kaáliban is ezt csinálják a lombik előtt. Akkor a spontán ki is van zárva, nem? Milyen gyogyikat fogsz kapni??
MÁr az első alkalommal meg fog vizsgálni, úgy számolj, hogy az uh+konultáció 10e Ft. A férjed eredményét is megnézik ott (hétfő, szerda 8h), az 5 e Ft. Szerintem várd meg, mit mond, és csak utána menj ide-oda. Nem mindegy, hogy hol csináltatsz bizonyos vizsgálatokat. 2004.11.05 11:55
tényleg gyönyörűséges baba, jó sokat gyönyörködök Benne
!
Meg is mondtam a dokinak, hogy ha nem zavarja, ezentúl mindig megkérdezem tőle, hogy HSG-hez viszonyítva mire számítsak...persze mindig az a válasz, hogy majd utána én megmondom, mennyire fájt...igaza van, tényleg nem lehet kiszámítani kinél mennyire kellemetlen egy vizsgálat, de tény, hogy én sem találkoztam még a HSG-hez fogható rettenettel.
és tisztára ki voltam akadva magamra, hogy ha ezt így viselem, ilyen nyomorultul, akkor mit fogok alakítani szülésnél?! De az biztos más, ugye mamik?
Előre a nudli szülésért!
2004.11.05 12:06
) - Closty - Choragon - Prednisolon - Puregon - Merional - + Betadine, Utrogestan kúpok. Ismerősek? 2004.11.05 12:24

Tudod: Előre az ikrekért!!