A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!

Meglepinév :shock: :P :P :P . Ez tök édi :D .
A Léna régi favoritja Nikinek, csak ő sem akart "becenevet" adni, de a Magdaléna, valljuk be, nem az igazi :roll: :lol: .
Bár most, hogy így "ízlelgetem" nem is beceneves :roll: . Olyanokra gondolok, mint Panni, Dorka, vagy Bence.

Mi volt a másik nevetek? :roll:

Nekem most lányból az Iza(bella) favoritom, de hát ugye i-re végződik a nevünk és úgy béna :? . Eleve szép név sztem, de a reptéren volt egy Iza és "beleszerettem" :oops: :lol: . A Botond névvel is így volt... :wink: .
Én hiszem, hogy a név sokszor meghatározza a karaktert, s nálunk be is jött :wink: .

csibe!

Tudom, a halál idős korban is szörnyű, de egy fitalnál én nm is tudok vele mit kezdeni :cry:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

lois!
még 1hónappal ezelőtt fizettünk bánatpénzt és azon a papiron minden
rajta volt,h mikor kapjuk csak vissza vagy mikor nem kapjuk vissza,
de abban az is benne volt,h az ingatlanirodának le kellett volna
vennia hirdetés
és mág a mai napig fent van több oldalon a hirdetés és ezt bizonyitani is tudjuk

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
hát mindannyiunkat nagyon elkeseritett és meglepett,hogy hogy történhet
ilyen

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!
Az egy dolog, hogy az iroda mit machinál a hirdetésekkel, de a bánatpénz csak az egyik fél érdekét védő garancia, szóval a ti veszteségeiteket nem védi semmi ennél a konkrét szerződénél. A minimum az lett volna, hogy a másik fél elállására is legyen valami kárpótlás. Erre van kitalálva a foglaló intézménye. Már ne is haragudj de az ügyvédetek nem igazán képviselte jól az érdekeiteket.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Teccikteccik :D . A fiam megismeri benne magát :shock: . Kiválasztja a saját arcát :D .
Apa persze egyből mutogatta, hogy is benne van. 2* is. Nagyon büszke magára, köszi :lol: .

Nagyon hatékony voltál ma :twisted: .

Ja, kiderült, hogy nem volt víz, ezért nem rendelt a fogdoki tegnap. De holnap, rendelési idő előtt megcsinálja, ami elmaradt. Ez azt jelenti, hogy én elvileg 2* vacsiznék holnap, aztán gyakorlatilag lehet, hogy 1* sem fogok, mert szét lesz zsibbadva a pofikám, és kár belém :? :lol: . Nem baj, a pia attól még üt :lol: :lol: .

Lois!

Most néztem meg milyen az elektromos cigi...
Elsőre nagyon faszának tűnik, de nem értettem, mitől van a füst: a nikotint vízpára segítségével juttatja a szervezetbe. Ergo nikotin így is van, de mindenesetre sokkal jobb, mint a sima cigi :wink: . És van belőle tök szép is :shock: :lol: .

Boo!

A szeletelt sonkával mi a baj? Azt mi is esszük.
Teapa meg szokjon le :evil: !!! Ricsi is azt ígérte, hogy majd, ha megszületik a baba, leszokik. Aztán január elsején másnapos volt, nem kívánta, és úgy döntött, hogy ha én megtettem a fiamért, hogy születése előtt leszokom az érdekében, akkor neki is meg kell tennie :wink: .

Te is vezetsz? Miért? Teapa most nem hozna el :roll: ?
És akkor te hozod Pockot is? (Pockot :lol: :lol: :lol: )?

Katy!

Téged hazaviszünk megint, szóval te igyál :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

lois!
akkor még nem volt ügyvédünk.utána lett meg a jelenlegi ügyvédünk.
eléggé pikk-pakk intéződött ez a része,viszont a hitel meg nem...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Ááá nem, azért nincs egész éjszakára kimenőm :roll: Ilyesmi fel sem merült, nekem nem gáz, nem nagy távolság, meg nem is naponta csinálom. Éjszakai vezetés nem zavar, anno sokat csináltam. Kicsit több mint egy óra az út haza, nem hinném hogy nehéz lenne akkor már kikaratézni a városból.
Öööö, én azt hitem egyből az étteremben van a tali, mert különben az Oktogonnál hol?? Szobrozunk majd ott, mit a tinik?? :lol: :lol: :lol: Gondoltam mondom a hosztesznek hogy Katy76-ra van foglalás, és meggyüttem 8) 'Oszt jól leülök :wink:

Dodi!
EnyémFérj alacsony nikotintartalmú patront használt, és úgy volt tervezve, hogy később átáll a nikotinmentesre, ás akkor már csak a fíling lesz, és az orális fixáció maradhat. De nem volt tuti az a készülék, így egy idő után bevágta a sarokba :?

Csibe!
Elhiszem, hogy könnyen aláírták a szerződést, hisz igazából az ő érdekeik érvényesültek benne, hisz a bánatpénz csak az ő érdekeiket védte. Mivel nekik nem volt vesztenivalójuk gondolom bőszen árulgatták tovább a a telket, hátha lesz valaki aki többet ad érte, nektek meg fityisz. Úgy, hogy ti hitelért folyamodtatok, sokkal kétpólusúbb szerződést kellett volna kötni, és erre az ügyvédeteknek fel kellett volna hívni a figyelmeteket. Akár utólag is. Na nem szakbarbárkodom, csak kibújt belőlem jogtudorkezdemény.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

rapid:
tőlem találkozhatunk a Marzanoban is, az én VALÓDI nevemen van a foglalás. Aki nem tudná, az jelezze priviben!

Dodi!
Még meglátom, hogy autóval jövök-e, nincs kedvem inni.

Boo!
Én a Jókai u-ban szoktam megállni, ott szinte mindig van hely.

Kép
katy76

Boo!
mi is úgy vagyunk vele,hogy ekresünk más telket és akkor majd
már kp-ban ki tudjuk fizetni.
addig meg lekötjük a pénzt.

Kép
Kép
csibe83

Katy!

Nekem sincs kedvem inni :roll: . Bár most még korán is van hozzá :lol: . Nem tudom este hogy érzem majd, mert hosszú napom lesz, és lehet hogy jól esne majd. De egdül meg biztos nem iszom, tök ciki :lol: .
Ja, meg előtte is ünneplünk, illene innom egy kis pezsgőt, de majd akkor iszom Niki kölyökpezsijéből :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo!

[quote="boo"]N írta:booekem körte volt a jelem az oviban (semleges volt), a barátnőmnek meg alma :lol: később a melleink is e szerint nőttek :evil: :twisted: :lol:

képzeljétek Miron fél a lufitól, és ha "kergetem" vele, akkor menekül előle :shock: :lol: ennek csak azért van jelentőssége, mert a konyhát le kell szeparálnunk vmivel, és eddig egy fából tákolt kis kapun gondolkodtam, de ennél jóval egyszerűbb és eszerint hatékonyabb is, ha madzagon felakasztok a bejárathoz, az ő magasságában lufikat :oops: nagyon genyó vagyok? :roll: :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

kispocok13!

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13oo,

szegénymüzlikutya... gondolom, azóta is megszeppenve ül a sarokban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lufi - nálatok akkor most standard szülinapi hangulat lesz??? :-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

czigka!

[quote="czigka"]( írta:czigkaMost apa 5 percenként méri a lázát, mert most csak 36,3. De azért fekszik. :lol: :lol: :lol: )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

loislane!

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Ja persze, én is mindig a férjemmel cexelek álmomban is, bár a múltkor úgy nézett ki mint Brad Pitt, de istibizi a férjem volt :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nagyon fogadkozol! :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

boo!

[quote="boo"]L írta:booois
látod, amilyen hülye vagyok, az "álompasimmal" meg kihagytam :? :? :? de hátha visszajön vmelyik éjjel :roll: :lol:
arra is gondoltam, hogy lehet, hogy vmi dimenziókapun léptem át :twisted: :lol: :lol: :lol: egy másik univerzumban nagyon ideális lenne házastársnak :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

loislane!

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Czigka!
Leszakadt kipufogó :? Nekem olyan volt régebben hogy szétrobbant a kipufogóm. Na az totál besz@rás volt, akkorát robbant azt hittem ránk támadtak a tálibok vagy hasonló :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

boo!

[quote="boo"]J írta:booelentem este is le kellett ölnöm egy keresztes pókot, és reggel is :x :x :x .... megnéztem közelről, ezeknek műkörmeik vannak, amivel kapaszkodnak :shock: :twisted: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mironnak a szurit nagyon sajnálom. És nem tudom eldönteni, hogy a hormon volta, vagy pedig a szuri, mint olyan, miatt. :roll: :roll: :roll: :( :( :( :( :(

csibe83!

Éjszakai kelés, evés van még?

lola29!

????????????????????????????????????????

loislane!

Jó kis nyaralás lehetett! :) Nem kellett volna pisztolyt tartani a fejemhez, hogy menjek. :lol: :lol: :lol: :lol: Azért nem tudnál néhány képet felraki? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

loislane!

[quote="loislane"]A írta:loislane másik topikomban ezer éve volt egyszer téma ez, nem az hogy kiről álmodunk, hanem hogy gond e az, hogy a veszélyeztetett terhes kismamának, aki ugye le van tiltva és mégis valami álom indukálta örömben van része, gond -e. A részletekre már nem emlékszem, de egyik Anyu mesélte, hogy álmában üldözték a dinók(!!!) és neki ez jó volt.

Ez érdekes felvetés. Mert Apától még csak-csak megtartóztatja magát az ember, de az álmainak nem tud parancsolni. :roll: :roll: :roll:
Dínókkal azért óvatosan kell lenni az ember lányának! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

tike!

[quote="tike"]D írta:tikeélelőtt megvolt az első hosszabb sétánk gyalogosan. Kisbolt - otthon babakocsival 15 perc, ma kisbolt - otthon 80 perc :lol: ( csak vissza, odafele babkocsiztunk) Természetesen az összes pocsolyába bele akart menni, de még nincs gumicsizmája, az összes kutyát,pipit, fűszálat közelről megvizsgáltuk, 66x eljátszottuk,hogy sétálunk...sétálunk...lecsücsülünk és 4 háznyira a mi házunktól sikerült eltanyálnunk egy pocsolya kellős közepébe :lol: :lol: :lol:
Nem is kellett ebéd után altatnom...

Ezt úúúúúgy el tudom képzelni, annyira aranyos lehetett! :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]T írta:kicsidodiike!

Mi is begyújtottunk :wink: . Vagyis inkább :? . Botond persze egyből rástartolt, én meg jujjogtam, meg pantomimban öngyulladász imitáltam, de nem vette az adást :lol: . Apa mondta, hagyjam, hagy nyúljon hozzá. Hagytam :oops: . Nyálas volt az ujja, sistergett, ő meg röhögött :shock: :lol: . Na mondom, ez jól sikerült :? . Persze megint megpróbálta, de már nem volt nyálas az ujja :roll: . Kicsit "megégette", sírt is, de nem látszik semmi, mert persze csak egy pillanatig ért hozzá. Azóta viszont szemrehányóan néz a kandallóra, és nagy ívben elkerüli :lol: .

Igen. Én is így tanultam meg, hogy nem, nem tenyerelünk rá a forró grillsütőre. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Szerintem is egy egyből a Marzanoban találkozzunk,ebben a fos időben ne ácsorogjunk az Oktogonnál :oops: Én sem iszom :oops:

Basszus,gyerekemet nagyon megviseli ez a köcsög fogzás,éjjelre kapott Germicid C-t és azzal felébredt szegénykém visítva kétszer is:cry: Nem is eszik rendesen,pedig úgy örültem,hogy végre megjött az étvágya,de kár volt :cry:

Boo! Tegnapi napod :cry: Mi a Camponaban voltunk a barátnőmmel és a két gyerekkel,Lili a H&M kellős közepén befosott,de nem egyszerűen,szerintem az egész üzletben terjengett a szag :lol: Alig bírtam tisztába tenni,mert piros a popója és érzékeny neki :cry: Persze utána már ment a hiszti,idegbajt kaptam,hazajöttünk,majd itthon folytatta...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én nem tudom Katy valódi nevét :oops: De gondolom azért már csak nem tévedek el :roll:

Üdv Bond :)
Látom kellőképpen kimazsolázod az elmúlt időket :wink:
Képeket tervezek felrakni ....ha odaérek :oops:

Boo!
Ja hogy te lenni kolléga :wink:
Ügyvéd nélkül is köthetnek előszerződést. Ügyvédi ellenjegyzés csak magához az adásvételi szerződéshez kell.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszi!
Ajaj, sajnálom, nekünk is elég nyüves esténk volt, 11 után aludt csak el, sírva :? Nem is emlékszem ilyenre mikor volt :(

Én nem ácsorgok az esőben...mi lesz akkor a hajammal ugye :oops: 8) :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Voltam fogorvosnál, nagyszerű volt :twisted: :lol: . Csak felülre kértem érzéstelenítőt, mert így a nyelvem nem zsibbad, és érzek ízeket 8) . Na nem gondoltátok, hogy kiütött ízlelőbimbókkal megyek vacsizni :lol: :lol: :lol: . Viszont alul is kicserélt egy jó nagy amalgámot, szóval jó mélyre fúrt, és hát nem szerettem :? . De megdícsért, hogy milyen jól tűröm a fájdalmat, és szte felesleges innentől kérnem szurit. De fogok :roll: :lol: .

Ja, és elhatároztam magam: kocsival megyek, és Katyt is én viszem, szóval majd érkezünk az étterembe, próbálok nem késni :wink: .

Répatortát sütök, rá kell néznem... :arrow:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezt az antialkesz bandát :shock:
Hát csak én innék itt???????? :oops: :oops: :oops: Nekem bezzeg nem lehet :?

Dodi!

Hősies vagy :)

Amire nem válaszolt nekem senki :arrow: Ez mennyire puccos hely?? Képeket néztem, azon nem tűnt annak.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Én is innék, de hát te nem iszol, Katy sem, Boo sem, Nyuszi sem, Ikoka sem, Kispocok meg nem nyilatkozott. Egyedül meg iszogasson a halál :? :lol: .

Én a Dorottya utcaiban voltam egyszer, sztem nem puccos. Nem kell a Gucci kisestélyid :wink: :lol: . Én épp vajúdtam, és melegítőnaci volt rajtam :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Oksa, Gucci visszapaterolva a gardróbba :wink:
Emlékszem a mackósan vajúdós Marzanós sztoridra... :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csajok, HELP!

Kell a répatortához vmi öntet? Nem száraz anélkül? :roll: Bennem fel sem merült, mert én szeretem így, de apa rákérdezett és most idegesít :twisted: . Szóval ti csak magában eszitek?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Répatorta :arrow: Lövésem sincs, életemben nem ettem :oops:

Ezt Boonak akartam már rég, csak mindig elfelejtettem:

http://milasdaydreams.blogspot.com/

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Rapid:

a társaság alkesz fele számíthat rám, az olasz kajához jóféle vörösbor dukál... Mondjuk hulla fáradt vagyok, így lehet hogy egy pohár után bealszom :oops: :oops:

Akkor Marzano fél9, macinaciban? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Nem puccos a hely,én farmerban nyomom este :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Okké, a köztes megoldásként, alul farmer, felül susogós mackó :wink:

Nyuszi!
Te már tudsz valamit?

Bakker itt most kezdett el durván szakadni az eső :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Itt még nem esik,de gyanús...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
A kérdést nem az esőre értettem :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát mire? :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hogy együtt megyünk -e :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Jaaaaaaaaaa,bocsi! :oops:
Amúgy már el is ment a barátnőm,úgyhogy akár oda is érek 8-ra a kúthoz. :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi, oké, akkor majd csörgök, ha indulok :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois itthon, kafa volt :arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Naaa, hát itt meg mi történt?? Mindenkit megettek a dinók hazafelé?? :roll: Mi most keltünk fel, kávéval próbálok fittnek tűnni :oops:
Most vettem észre, hogy C. elfelejtett tejpépet adni Z.-nek. Úgy döntöttem, jófej leszek, inkább nem szólok be érte 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A kölköm most épp múnvolkert játszik, megy hátrafelé, annyira cuki :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Múnvokoer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó neked, hogy ilyen sokáig aludhattál!
Én 7-re állítottam a telefont, gondoltam, hogy engedek magamnak egy kis alvást, de a kislányom fél 7-kor úgy gondolta, hogy akkor illene mindenkinek felkelnie. :roll:

Mikor hazaértem, olyan édesek voltak az apjával, egymás mellett aludtak (mármint Petra is a mi ágyunkban volt). Picit gyönyörködtem bennük, aztán gyorsan átraktam a gyereket a saját ágyába, elvégre mindenkinek megvan a maga helye. :oops: :oops:

Tegnap este jó volt! Szerintem a kaja is.

Kép
katy76

Ma apás nap van, nemsokára jönnek is be látogatóba az irodába. :D Szeretem az ilyen napokat! :D :D :D

Kép
katy76

Katy!
Ez nálunk nemsokáigalvás volt. Mi 9 előtt nem nagyon szoktunk kelni. De nem is mondom inkább, mert nincs pofám, mikor ti meg olyan korán keltek :oops: Drágáid édesek lehettek a közösalvásban :D
Nekem a kajám elég felejtős volt...vagy inkább kaka :? Mármint a főkaja. Az előétel sztem finom volt. A tiramisu meg szintén totál felejthető.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: