A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Na szép, majdnem csak a pécsieknek üzentem, ....

Dia: igen, elfér bennem GErgő, vagyis remélem, bár sokat mozog, lehet mégis szűk neki a hely... de nekem igen nehéz... és elaludni sem egyszerű, aludni meg főleg nem....

Limo: a kis drága pöcsöske :) hát cukker én mondom!!!

Különben rajtam a para... pedig még bő 5 hetem van... de azért is... és hiába mondta doki hogy kicsit ki vagyok nyílva, nem sokan bíztattak, mert ezzel még túl is lehet hordani...:( dokim meg 7-14ig októberben nincs én meg 15re vagyok kiírva, mondtam neki akkor előbb szülünk, ezt próbálom "beadni" Gergőnek is :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika: hát valami tüneméyn Petra!!!! Én mondom már most fotómodelllllll főleg a séró miatt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ez gyorsan ment :D
Már alszik is...csórikám... :D

Mares
Átérzem a helyzetedet...én is ilyen cipőben jártam :oops:
Hidd el,Gergőd szót fogad!
Én Gergőm is jó fiú volt...hallgatott anyára :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

12:46-kor megy be buszom pécsre...13:05-re bent vagyok :)
Veszek Fanninak kártyát a vodánál és felmegyek a DM-be is...cserkómagért :wink: :)
Próba-cseresznye! :D
Aztán 14:15-kor jön haza buszom...de lehet megvárom a gyerekeket...és a 14:35-el jövünk :)
Nem nagy időkülömbség :D
Addig legalább ismét leszakad a kezem a hordozótól...és körül nézek egy kicsit.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk. Évi köszi az sms-t, aranyos vagy, hogy hiányoltál :D

Bence kezdte az ovit hétfőn és nem volt egyszerű a történet. Gábor dolgozott így egyedül küzdöttem, Áronra anyukám vigyázott míg elvittem Bencét.
Ki kell alakítanunk egy újabb napirendet, illetve a "régit" kell átalakítani az ovihoz. Áront még 22.30 környékén megetetem és így kibírja reggel 6.30-ig saccperkábé. Én is tudok aludni, fel is bírok kelni és el is készülünk időben...
Egyébként nem panaszkodom,mert napközben Áron nyugis, eszik, alszik, el is van magának ha úgy alakul. :D

A szülés módjához: én azt vettem észre Bencénél, hogy miután őt hipp-hopp kiemelték, nem szereti ha valami új eseményt előre beharangozunk neki. Akkor tiltakozik ellene. Pl: oviban kiszűrték, gyógytornára kell járnia, ezt ott az oviban tartják péntekenként délelőtt, kb egy óra. na mikor mondták neki, hogy mi lesz, meg hova kell neki menni, két napig sírt itthon, hogy ő nem akarja, stb. Aztán persze semmi gond, szeret is járni, de nem kell felhívni a figyelmét rá, be kell dobni a mélyvízbe és akkor jól veszi az akadályokat. Hogy aztán ez mennyire függ össze a születésével azt nem tudom, de tény, hogy így működik a gyerek.

Bévi olyan szép Lili, és az a hajpánt a fején :D

Zoé is nagyon szép lány, Apa készítheti a puskát.

Katus továbbra is édes!

A pasik is: Gergő, Tomi, Borisz, szívem csücske az összes.

Rékának meg jó a frizirája :D Szép baba ő is.

Csillag enyém is hason alszik, oldalt nem tud, ha be is alszik úgy, összerezzen és felébred. :? Jól be van öltöztetve Gergő :shock: Sajnálom, hogy hideg van!

Bekri ügyesen megoldod a hullámokat, így nem tudnak átcsapni a fejed felett :D

Most ennyi....megyek valami ebédet összedobni meg vasalni sem ártana, aztán hipp-hopp délután lesz és szedhetem össze a csapatot (Bencét oviból, Apát munkából)

királylány

No,sztem akkor legyen a hétfő,többit egyeztetjük még,Tomi ordít...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="kfmares"]C írta:kfmareslárika: hát valami tüneméyn Petra!!!! Én mondom már most fotómodelllllll főleg a séró miatt :)

Köszi, de Réka :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
Kép

királylány

Vettem teszveszen 3forintért rugit Gergőnek :D
Bundazsákokat keresek...de semmi jót nem találok :(
Lányos rengeteg van-és gyönyörűek....bár van egy fius is... :oops:

3ft-os rugi

Kép

Igaz nem bundazsák

Kép Kép

De ez bundazsák-most találtam :D

Kép

Lányos anyukáknak!!! :D

3db-2000ft

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1283933136.1
749.jpg[/img]

Fókás :D

Kép

Tüneményes :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: remélem hallgat rám, én 37. hétre kértem az érkezését és hétvégére, hogy apa biztosan ott lehessen :) mennyit kérek már most tőle :)

Dia: persze a születés körülménye hatással van az ember életére, legalábbis olvastam ilyet... de a legjobban a szülők, mint látod Te magad is , látják hogy milyen a babó és mi kell neki :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia-tündériek együtt :D
hjaaaaaaa...ez a beöltöztetett kép...indulás előtt volt...nem így van a házban :)
a játszószönyeges a háziruhás kép :D
na ezt megaszondtam :D
Kép

egy hosszú body, rugi és a takaró... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika: bakker, bakker, elnézést... kell nekem össze vissza kapkodni... látszik már most zizi vagyok.... neharikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

a 3db-os képét nem tette be az előbb :(

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

http://teszvesz.hu/item1222482218_56_62 ... on_is.html

ez pedig a linkje

na eltüntem...sokat irogattam és töltögettem mára...hagyok helyet másnak is :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag pedig el tudom képzelni milyen hideg van a családiban, itt a panelben is ha leülök akkor fázok :?
Nagyon aranyosak a bundazsákok :D Meg az a kétrészes együttes is...

Mares úgy legyen ahogy szeretnéd :wink:

királylány

Nem hari.....:) ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mares!
Hidd el!Szófogadó gyermek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

nem volt eccerű éjszakánk! a szokásos 3 és 7 órás evés helyett Zoé 2-kor, 4-kor, fél 7-kor is evett, aztán 8-kor is jelzett... mi a fene, gondoltam :arrow: biztos most van az a bizonyos növekedési ugrás... nagy frászt! evett 5 percig, sztem 20 gramm se lehetett... aztán ki is bukta! ezek szerint nem volt éhes! ennyit arról, hogy ha kéri, tedd cicire! szóval némi nyüszögés és bukás után most édesdeden alszik...

a tali nekem is jobb, hogy hétfőn lesz, mert szerda délelőtt tanácsadásra megyünk, és akkor sok lett volna egy napra...

Kép
gtunde75

Igen Dia...valóban nagyon hideg van...de jó vastag rugiban és a takaróban kibírja... :D
Aztán délután befűtünk,fürdéshez kell a meleg :D
Sajna ez van :(
Majd ha nagy a baj (hideg)...összebújunk :wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde...hiányzott neki anyája :(
Sajnálom...biztos őt is megviseli az idő!
De tündéri leányzó Zoé is!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek mosogatok és készülődök...előtte etetés van 11:30kor :D
Bocsi hogy ennyit "dumáltam"
:oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde

A védőnő mondta, hogy cuppoghat hasfájás esetén is, mert nyugtatni akarja magát.
Én is így (mindig mellretettem) értem el a túlzabálást, sugárba hányást.
Most mielőtt mellreteszem, ráteszem a magpárnát, meg beteszem neki a cumit, amit persze ki akar köpni, de egy újjal benntartom neki, kis idő alatt rá is kap.
A meleg oldja a görcsöket, a cumival megnyugtatja magát, s elalszik.

Ha éhes lenne nem aludna el.....

Persze a etetés után 3 órával kezd sírni egyből cicireteszem.....

Clárika
Kép
clárika

Ja és 2 etetés között adok neki 10 korty köménymagos teát...
(1dl forrásba lévő vízbe teszek 5-10 szem köménymagot)

Clárika
Kép
clárika

Szopi után:

Kép

Olyan mint egy Moncsicsi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.09.08 10:22-kor.

Clárika
Kép
clárika

Én is befűtöttem ma reggel, már csak 20 C volt, az meg Rékának kevés.....

Clárika
Kép
clárika

Pécsiek!
Vasárnap bababörze a vásárcsarnokba!

Clárika
Kép
clárika

Azt néztem, nincs Rékán anyajegy.
Az csak később lesz?

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]A írta:clárikazt néztem, nincs Rékán anyajegy.
Az csak később lesz?

igen, az csak később lesz!!!!

Kép
gtunde75

Clárika: annyit mondtad ezt a magpárnát, lehet majd elugrok egyért... :) ... Tényleg, Rékus, vagyis Moncsicsi , hogy iszik, vagyis miből??? ( mert sógornőm adta pohárbol, más cumisüvegből... én meg nem értek hozzája )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tomin sincs anyajegy,én is kerestem :D
Tényleg olyan mint egy Moncsicsi :) Nagyon édes!
Börzére mi megyünk,kéne néznem babakocsit.

Dia nagyon szépek a gyerekeid.

Én gyerekem 11-kor evett 5 percig...most sétáltunk 1.5 órát,alszik mint a bunda,azóta is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vettem barackot,anyukám most pucolja,aztán turmix és megy a fagyasztóba télire a kölöknek :wink: iszonyat ára van a bébiételnek arról ne is beszélve h.tartósítószeres,stb.

evilany

[quote="kfmares"]C írta:kfmareslárika: annyit mondtad ezt a magpárnát, lehet majd elugrok egyért... :) ... Tényleg, Rékus, vagyis Moncsicsi , hogy iszik, vagyis miből??? ( mert sógornőm adta pohárbol, más cumisüvegből... én meg nem értek hozzája )

Nincs olyan kifelé ívelős poharam, így cumisüvegből adom.
De ez a pár korty sztem mindegy miből megy.
Cumit is adok neki, bár nagyon ellene voltam.
De nem lóghat nyugtató céllal egész nap a cicin, s mikor már egész nap üvöltött, elővettem a cumit!!!! :)
És csak akkor adom neki, mikor pocija fáj, nem is kéri máskor....
Meg miután elaludt, ki is köpi.

Se a bimbóvédő (jobb mellemnél nem tudom elhagyni), se a cumi, sem a cumisüveg nem zavart be a szopásnál.

Clárika
Kép
clárika

A magpárna mellett a legjobb találmány az orrszívó porszívó ;)

Clárika
Kép
clárika

Mares ráérsz még,hátha Gergő nem lesz hasfájós.Bár sok mindenre jó,fülfájás, menstruációs görcs,stb.

Clari,Tomi vodkás feleses pohárból iszik :) az kifelé ível picit.

evilany

Sziasztok!!

Eladó egy teljesen új,(Kislánynak) overál 74-es.

És 2 db bundazsák,(Kisfiúnak,sötét kék) 56-os van beleírba,de sokkal nagyobb,úgy 68-74.

Többit priviben megbeszéljük,képet tudok küldeni.
csucsu99
Budapest

Clárika
Kép
clárika

Évi!

Kép? ;)
Remélem megörökítitek ;)

Vodka :wink:

Clárika
Kép
clárika

Clárika: ez mennyire dúúúrva!!! Mik vannak, azért még nálunk ha egy lány szakítani akart nem kellett attól félnie hogy utána mi lesz!!! :( nagyon szomorúúú

jegyzetelek, mindent, ami okosat mondtok itt... talán hasznom is lesz belőle és mint TI olyan ügyes leszeik :)

Évi: itthon unicum-os és vilmosos kispohár van :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Nekem mostmár minden létező fényképezőm bedöglött :cry: A rendes digitális zárhibás, javíttatása 15-16ezer ft. A telefonommal most van a párom szervízben, remélem azt még garanciálisan megjavítják, hiszen a szülinapomra kaptam (május), az még nem volt ilyen rég. szóval nem akarom mrgvonni a képeket tőletek, csak a technika ördöge betette a lábát.
Én viszont megcsodáltam az összes kis bütyköt, bagyon helyesek! Sőt, h ne csak az "újakat"dicsérjük, a nagytesók is!!!
Csillag! Milyen jó lesz, a te gyerekeid hogy fogják tudni mit kell egy babával csinálni, mire lesz sajátjuk!!! így még jobb parti a fiad :lol: !

Ha már kép nem megy, egy jó sztori az enyéimről. Tegnap feküdtek az ölemben a szopis párnán, nyüglődtek, aztán elégedett cuppogásra lettem figyelmes. Látom ám, h Joni noémi öklét cuppogja, olyan benfentesen, mintha a sajátja volna :lol: és a kislányt sem zavarta :lol: . Persze mire került egy akkor még használható gép a kezembe, addigra abbahagyta, pedig állati helyes volt! :D

Claire
claire

Irni szerettem volna de Lili nem biztos hogy hagyja ébredezik!
Nem tudok reagálni sem lesz vajon olyan,hogy több időm lesz valamire csak olvasom miket csináltok,mi nem megyünk sétálni félek még kivinni elég hideg van ma még csak 2 hetes!És ha sír reketes a hangja lehet így is megfázott,tegnap mikor büfizet volt valami kis véres benne ahogy szétkentem,lehet hogy a mellem szét van csattan va abból szivta a vért.Nagyon sok pánikolós dolog van most nálam,annyira féltem és nem tudom jól csinálok e dolgokat mi még elég sokat fent vagyunk este sajnos,de ha nagyobb lesz hátha jobb lesz,nah megyek mert kell.Jövök ahogy tudok!!!Babák csoda szépek,jó egészséget mindenkinek!!!Bocsi a helyes írásért de nagyon siettem

Kép
bévi

Claire: ez jópofa lehetett :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi ne pánikolj ennyit mert Lili is érzi :(
Séta: kimentek majd ti is,még pici tényleg,jó időben 2 hetes kor után javasolják,lassan eljön a Ti időtök is.Jól felöltözteted majd.
Lesz több időd ne aggódj,de remélem nem súrolod a lakást mikor épp nem Lilizel!!

Claire,ez tényleg jó sztori :)))

Pécsiek,hány körül legyen majd a tali? Enyém gyerek kora du-onként alszik,3-4-ig..de ettől még el tudom vinni,ha napközben lesz,akkor úgyis busszal megyek,kendővel.

evilany

Bármikor jöhettek!
Van 2 babakocsim, meg egy mózeskosaram, fel tudom ajánlani alvásra ;)

Clárika
Kép
clárika

Bölcsődét is nyithatsz :wink: jó pénzér' :lol:

Tomi alszik gyakorlatilag 11 óra óta :shock: 11-kor cicizett 5 percig,fél 2-kor 12 percig,azt annyi...érdekes. (mit fog csinálni éjszaka? :roll: )

evilany

Sziasztok Csajok,

visszaolvasnom esélytelen, ne haragudjatok. Jól vagyunk, megvagyunk, kicsit zűrösen, mert 1 hete megkezdte Ilangom az iskolát, így teljesen új napirendet kell kialakítani, de alakulunk.

Egy kérdésem lenne: szombaton újra erős vérzséem lett, mire a dokimat felhívtam, aki mondta, hogy azonnal váltsam ki az Ergam cseppet és napi 3x20 cseppet nyomassak. Na meg is tettem, el is múlt a vérzés, viszont a gyermeknek piszok hasfájása lett és onnantól tegnap reggelig szörnyű nappalaink éjszakáink. A doki szerint nincs összefüggés, de sztem van. Tegnap este már nem vettem be, ma viszont megint vérezgetni kezdtem. A doki szerint csökkentsem az adagot, de előre félek, hogy megint hasfájás lesz tőle... Lányok vkinek ötlet, tapasztalat az ERGAM-mal kapcsolatban?

Ircsi,
orrszívó porszívót lehet használni egy 3 hetes babánál?

Köszönöm előre is!

És pár kép nektek:

Kép Tesók :)

Kép Így szeretek szuszókálni

Kép Kedvenc képem:)

Kép Hazaértünk a kórházból :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,passz,én nem szedtem az Ergamot.
Olivér nagyon édes!!Jó babának tűnik :wink:

evilany

Évi,
köszi... most viszont azon parázok, hogy foltytatnom kell a cseppet, mert megint vérzek, bár már nem olyan erősen. :? :?
Igen Olivér jó babóca, mostis alszik éppen :D :D . A kaka előtt közvetlenül csavarja magát és dühöng, de ha túl van rajta, békésen nézelődik, elvan. Imádom!!! :) :)

Visszagörgettem az előző lapra, tüneményes babáink vannak! Csodaszépek a babák!!

A szülés után, meddig normális a vérzés? nekem már egyszer elmúlt, de visszatért újra, pedig lassan 3 hete született a picúr.. vagy ne legyek türelmetlen? 6 hét gyerekágy alatt ez normális?

Na megyek mert dolgom is lenne, itt vannak a nagyik és hozzá haza a nagylányt, és akkor lecke nézés, írás van.

Vigyázzatok magatokra és igyekszem jönni!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer

Én is 3x20 cseppet szedtem, de nekem utána lett hasfájós, miután abbahagytam.
Szerintem nincs összefüggés, csak véletlen.

Orrszívó porszívót én a kezdetektől használom, van h naponta, de két naponta biztos.
Meglepő, mennyi cucc van a gyerek orrába :)
Ezek önszabályozósak, nem szív erősen.
Réka kifejezetten élvezi, tartja hozzá a kis fejét :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika,
akkor mákod van, nekem a nagylányom még 2évesen is elszaladt előle, rühelte.
Akkor lehet, hogy ma nekiveselkedünk, mert néha úgy "röfög" a gyerek, hogy csak na. Mondjuk szopi és alvás közben nincs szortyogás, csak néha sírás után... ki érti ezt? Ergam: akkor lehet, hogy szimplán most lett hasfájós a szentem? Írtátok a köményt, infacolt... valamelyiket kipróbáljuk majd, hátha.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
Lehet használni!
Dokinéni brutálisabb módon csinálja ha szükséges :(
Nagyon jó kis találmány...Fanninál is szerettem :D
Vettem cserkómagpárnát :D
Megvan a voda sim is...hívást kezdeményeztem és hipp-hopp eltűnt róla az 500ft
Most hívhatom fel őket...mi ez???????????????
Kivisznek az észből!!!
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: