Vera lehetne ide szervezni egy talit, biztosan nem unatkoznának a gyerekek:-)
Vindo én egyet értek veled, Rugó kis visszahúzódó, szerintem lehet , hogy nehezen tudna új környezetbe beilleszkedni, és megnyilni. Szerintem még egy évet maradhat a csanában.
Nálunk Áron nagyon belejött a dumálásba, annyi mindent mond, már le se lehet irni. Nagyon kis okos, meg marha ügyes.
Péterke meg marha okos, mindent megjegyez. Tegnap kellett menni apának Vác mellé valami alkatrészért, aztán gondoltuk mi is vele megyünk, haza felé elmegyünk Deichmannba, meg tescoba.
Kapott Péterke egy edző cipőt. MA miután előkerült a cipő, közölte, hogy anya vette Péterkének a tescoban

annyira jó, hogy már igy össze tudja rakni a dolgokat.
Ja meg aztis ondta, hogy a cipő kinaiul tosie, Kajlan mondta anya

anya mond tosie:-) jó az a mese, abból is rengeteg minden ragad rá.
Dórával, Diégóval is végig kommunikál, kérdéseikre válaszol. Hihetetlenül sokat fejlődött az elmúlt pár hónapban.
Ma itt reggel óta esik. Azt mondja Péterke, anya menjünk a tescoba, elindul, visszajön, de anya esik, nem mehetünk ki. Mondom akkor most mi lesz. Viszünk esernyőt:D
Lúdtalpa az Pétekének is van szerintem, de hogy 4 éves korig alakul a talp boltozata. Remélem kicsit alakul még neki, pedig mindig megfelelő cipőt viselt.