Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni. Csak 8 oldal.
Bocsi, ha vannak hibák, néha Lili a kezemben volt....
Mieza, ügyes voltál a tesz-veszen. Nagyon szép!
Kíváncsi leszek majd a szobára, képet majd kérünk.
Látod, minden szuper volt az uh-n. Albert, a kis örökmozgó, szuper focista!
Zsuzska, ügyes vagy az első szurival. Mindig az a legnehezebb….
Küldöm a tüsző növelőket neked!
Aktucs, beszélj más orvossal is. Több véleményt is meg kell hallgatni!
Tuti van megoldás.
Kispatak, szegénykém, még mindig fáj a fogad. Remélem sikerül az állás.
Örülök, hogy találkoztál végre a fiaddal.
Rony, örülök, hogy jelentkeztél Hajrá fagyibabák! És írj majd, hogy mi volt jövő héten.
Timejka, IR vizsgálat 600 Ft, ez nem semmi.
Angyalka, remélem hamar meglesz a hematológus és Czeizler véleménye és után indulás!
Gigibp, a mai punkcióhoz nagyon drukkolunk. Majd írj, hogy mi volt, hány kis drágaság lett.
Rita, nem semmi, hogy már Soma matek leckét ír a második napon. Örülök, hogy negatív lett a genetika.
Kubu, most olvasom, hogy csajos buli volt nálatok.
Nálunk hétköznap mindig ez van, 3 csaj otthon. Lili, a kutyusom és én.
Hugod már 30hetes, hogy rohan az idő, mi lesz a baba neve?
Köszi kérdésed. A csúnya kiütések szerencsére teljesen eltűntek már.
Minden szopinál első a cici, ott van 30 percet utána kis tápi. Ma már 3340g volt, az nagyon jó, mivel 2 hete amikor a gond volt akkor 2900g. Ja és vágtunk már körmöt, alvás közben persze, de a hétvégén ismét kell, mivel megint karmolgat a drágám. Csuklás nálunk is kaja után van, ilyenkor bukik is a drágám.
Te milyen teát iszol?
Sajnálom, hogy Lizának fáj a hasa, szegénykém. De te nagyon jól bírod, le a kalappal, én már rég kidőltem volna. Fent vagy egész éjszaka.
Ne törődj anyuddal, tudom könnyű kívülről mondani, de neked van egy csodálatos családod és csak ők a fontosak!!!
A képek fantasztikusak. Marci a székben, és Liza a párnán nagyon cuki. És Liza tiszta Marci, le sem tagadhatnák, hogy testvérek.
Lukácsné, vesekő pont most. Remélem, már minden rendben van.
Nava, keményedésre magnézium mehet, de csak a 36. hétig!
Kisbeeka, kutyakiképző az tök szuper! Én minden hétvégén jártam kutyisuliba, de inszemeknél nem mentem. Már alig várom, hogy ismét mehessek, addig férjem lesz itthon Lilivel vagy kijönnek ők is ha jó idő lesz. Legalább kicsit kiszabadulok otthonról.
Nava, látom még valamiben hasonlítunk egymásra. Én kicsi gyerek koromban mindig azt mondtam, hogy nekem az első gyerekem fiú lesz.
Persze ezt azért, mivel a barátnőmnek bátyja volt, és így sok fiú ismerőse volt és persze helyesek voltak a srácok. Gondoltam, milyen jó lesz majd a lányomnak, ha bátyja van.
De most meg jobban örülök, hogy lányom van.
Macs, drukkolok nagyon nektek!
És csak pozitívan, tuti minden ok lesz és Kitti sokáig akar bent maradni!
Eszter holnapra, nagyon-nagyon drukkolunk!
Minden szuper lesz és nagyon boldog leszel.
Brumi, neked is nagyon-nagyon drukkolok az otthoni teszthez!
Judit, nekem meg küldöm a babaragacsokat holnaptól +++++++++++++++!
Vagy 10x kezdtem neki az olvasásnak, tegnap kezdtem, de Lili drágám nem hagyta. Ma pl 8:30-kor ébredt és azóta 2x 30percet aludt. Ilyenkor szórakoztatni kell, nincs mindig el egyedül az ágyban.
A napjaink máskor nagyon békések, alszik, eszik. Ha nem fúj a szél megyünk sétálni, vagy a teraszon vagyunk. (ott mindig elalszik)
Tegnap volt férjem szülinapja, csináltam vacsit és sütit. Lili meg szép ruhában várta apukáját. (majd rakok fel képet)
Párom nagyon meghatódott, este mondta is, hogy ez volt élete legjobb szülinapja, hiszen ott volt a kislánya a karjában.
Ja és tudom miért kell egy kisbabának olyan sok ruha. Éjjel is át kellett öltözni és még csapnál megmosni. A háta és a lába is tiszta kaki volt, ja és még amikor töröltem le, hogy legalább ki tudjam vinni a fürdőig, a drága lepisilt. Ma meg a pelus nem bírta a kiképzést és átázott.
És az ígért képek: