Jaj nagyon rossz ez az idő, deee IMÁDOM. Nem tudom miért de a meleg megörjített. Szóval én örülök neki, mert így sokat kint tudok lenni. A kutyák széttépték a könyvemet szóvalmost nehezen tudok olvasni, de azé egy pár lap megmaradt hi. Bogi nem alszik, 5:50 kor kelt ma is. Aztán Mickey egér játszóháza fél 8 kor és 8kor már kint játszottunk 10-fé 11-ig. Mondanom sem kell 2 gatya volt rajtam. Viszont szépen fogyok, jó a vérnyomásom és MIEZA igen a férjem is jól van, bár megörjítem az aggódásommal, ő meg engem a nem törödömséggel, no meg a családdal hogy ha nem műtötték meg akkor nem is lehetett vakbél gyulladása. Kérdem én miért is? Jaj csajok tudom hogy még korán van, de én már a karácsonyra készülök, márcsak azért is mert tudom hogy akkor már igen csak pocakosan lehet hogy nem lesz időm, erőm ezekre. De már annyira várom, most már Bogi is jobban megérti.
Mieza: Mi a bútorokat egy kis helyi baba felszerelés boltban néztük és vettük meg, még a párom testvére is pedig ők olaszba vitték haza. Nem tudom merre laksz, de biztos van helyben nem multi bolt és ott újjat tudsz venni, és nem fél vagyonért. Én nem vettem kimondottan kismama nadrágot, mert szerintem annyira nem szükséges én a piacon vettem 2500 ft-ét gumis szteccs nacit és tökéletes. Boginál nem volt szükségem rá mivel nyár volt és csak otthonkát hordtam.
Zorróné: Gratulálok a nagyi meglepetéséhez. Olyan jó hogy néha vannak ilyen kreatív emberek. Mi karácsonyra a fa alá tettünk szív alakú dobozban 1-1 iciri-piciri zoknit. Hát mondanom sem kell hogy az én családom meghatódott, bár talán én sírtam legjobban mert abban az évben halt meg édesanyám és Ő már nem tudhatta meg hogy terhes vagyok