nyufó: éljen az uj matrac! már én is alig várom,hogy megvegyük az uj ágyat, meg egy szipiszupi matracot bele
csirkepöri, hmmm, jó ötletet adtál, holnap csinálok ebédre

köszi!! a varrógép meg sztem tök hasznos én nem is tudnám elképzelni hogy ne legyen itthon a kütyütárban
zsuzs: jaa, a lomtalanitás nagyon fárazstó tud lenni de utána annyira szépen kitisztul minden, szeretem. leggyengébb láncszem

nemár. a férjem nekem azt mondta a minap, hogy nekem egy fő fontos feladatom van, kihordani a babánkat. hát nem cuki? dehogynem

szóval ez kemény munka kéremszépen!! a banános kutya vicces

Lili azt nem annyira szereti, de a különböző dobozokat, joghurtos poharakat kinyalogatni igen
zsuuuzs, ha a zipzárcsere, gumibevarrás, gomblyukazás mennek, azért nem lehetsz mégsem olyan tehetségtelen!!!!!
msi a mikado babakocsi nagyonszuper!! nem csodálom hogy tetszik! ez beférne a liftbe?
bettike: sztem a szülés utáni depihez közrejátszhat az egyedüllét is, aki nem szokott hozzá hogy nem eljár dolgozni hanem otthon van és mondjuk nem szol hozzé estig egy teremtett lélek sem, az necces lehet. plusz azt a sok ujdonságot, feladatot hirtelen egyedül ellátni.. hát nem könnyű. plusz alakváltozás, ugye. aki erre érzékeny. szoval elég sok összetevős lehet, hogy kinél alakul ki, biztos hajlam is.
bettike: besz*rás cuki ez a mackójelmez!!
rebeka: jobbulást neked! veled vagyunk!
kis-csillag: terepmintás dínókból

így a tuti
ha ma éusta vagy, holnap bizti nagyon aktiv leszel és sütsz vmi finomat. hm?
beze: nagyon jó, strapabírónak tünik ez a kocsi amit belinkeltél. ez a szerelem kocsid? nem ismeres ezt a márkát, de az ára nagyon magávalragadó

élőben láttál már ilyet? nem nehéz?
nálunk minden oké! sikerült lelinzereznem

a kárszakértőt .elég szépen tejelnek

nagyon örülök neki. a receptet majd felteszem, tulajdonképpen rém egyszerű, nyufó, nyuzzál érte, ha napok mulva sincs fent légyszi.
a tornán azt mondta egy nő (nem a kedvencem, de elvagyok vele) hogy nem nagyon akar nőni ez a poci. anyááád. kettévált a séróm és mondom neki, ááá, akkor nézd meg jobban! és a fejemben meg hozzáfűztem (vegyél fel szemüveget, te öreg banya bm. ) nem értem miért kell ilyeneket mondani. hülye ez? mind1, csak néha felháborodok ilyeneken
remélem jó idő lesz hétvégén (uristen megint hétvége, huu, 23.hét) mert akkor lehet menni kirándulni megint