A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok!
Beszéltem a tökmagosokkal, érdemben nem tudott segíteni, szerintem nem is értette meg hogy egy konkrét cipőt keresek. Amúgy azt mondta ma kapnak újakat. Én abban sem vagyok biztos, hogy amit kinéztem az idei kollekció, lehet valami maradvány tavalyról. Ahol próbáltuk ott amúgy eszméletlen választék van, ha nem volt 50 féle egy sem. Vettem amúgy még neki egy szandálcipőt, azzal elleszünk valameddig.

Talira újfent irigy :oops:

Szerdai babátlan tali :arrow: Nemtom, kedvem az lenne, majd meglátom :roll: Hol is van ez?????? Valami tök belváros igaz?
Budán már nem lesz tali sosem? :oops:

Katy!

Perec szerintem cuki, könnyen le tudja majd rajzolni :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tali:
No igen, gyermekem igazolta, amit mondtam, hogy épp nincs szeparációs szorongása :lol: . A ligetben még csak-csak tudomást vett rólam, bár amint előkerült a kaja, vagy meglátta a lufiárust, simán faképnél hagyott :? :lol: . A játszóházban meg színét se láttam volna, ha nem tartom rajta folyton a fél szemem :lol: . De azért az megnyugtató, hogy amint vmi atrocitás éri, egyből keres a szemével, aztán bújik belém :wink: .
Sztem egyszerűen arról van szó, hogy ő már túlvan a szep.szorongáson. Tudjátok, neki is volt csimpaszkodó korszaka, és megőrültem, hogy egész nap a gatyámat tépte, vagy kergetett négykézláb :lol: . Én akkor nem tettem ellene semmit, mindig mellettem volt, vagy ahogy írtam korábban, elmagyaráztam neki minden alkalommal, hogy hova megyek, mikor jövök, ne ijedjen meg...stb. És esküszöm, egy idő után felfogta :wink: .
Higgyétek el, hamarosan nálatok is elmúlik, csak kinél előbb, kinél később :wink: . Botond (Suttogó féle) talpraesett/mintagyerek, ezért nála hamar ment.

De amúgy Petra sem anyjamajma ám :wink: . Ráadásul Ronmay megirigyelhetné a tehetségét :lol: . Úgy pattant fel a 40 centi magas kőpárkányra, hogy szeme se rebbent, aztán meg bevetődött egy kerítésen át(!) az okkersárga dekorhomokba, végül 750* mászott meg egy tök meredek lejtőn, föl-le :shock: :lol: . Igaázból csak ehhez kellett neki anya segítsége, de ehhez még nekem is kellett volna :oops: :lol: .
A mutatványai között pedig szépen rendreutasította a srácokat: megküzdött tisztességgel a vízéért is, az edényekért is, de azért kijött a kislányos énje is, érkezéskor egyből rárabolt a babahordozóra, meg a babás cuccokra, míg a mi fiaink az autókat brügették :lol: .

Nimród hozta az angyali "ittsemvagyok" formáját :lol: . Ő szépen megtúráztatta anyáját, de minden játékban részt vett, és besegített a konyhában is :lol: . Ő is tök ügyesen megy már, de azért anyával sokkal jobb :wink: .
És megállapíottuk, hogy alapvetően tök hasonló a természete Botondéval, csak az én fiamon látszok a huncutság, ő meg lelpezi ezzel a bárányka küllemével :twisted: :lol: .

Miron nyerte az anyjamajma kupát :twisted: :lol: . Bár ha volt, ami lekösse, egész jól elvolt :wink: . Pl. előszeretettel dobálta be a fél játszóházat a tóba, majd gondolt ő is megy utánuk, és mindenáron be akarta magát préselni a kerítés alatt :lol: . A kajáját mindenki ette, csak ő nem, de legalább Petra vize elnyerte a teszését. az is vmi :lol: .
Ja, és mindenkit leugatott (vauva), vagy "baba"-ra keresztelt :lol: .

Hát, anyukákat inkább nem nagyon említeném, mert mi bizony renitenskedtünk :oops: :lol: . Három dolog volt tilos: táska, kaja, pia. Szerintetek? :roll:
Böröndnyi táskákkal csörtettünk be, végigetettük többkörben az összes lurkót, és ittunk is. Én pl. úgy, hogy közben szemeztem a tiltótáblával, és ideológiát gyártottam rá, hogy miért nem nekem szól :twisted: :lol: :lol: .
Aztán miután sértődötten tudomásul vettem, hogy bár a dagadt 50 kilós gyerekek bemehetnek, én ki vagyok tiltva az ugrálóvárból, elnyúltam a játszóház közepén :twisted: :lol: :lol: .

Ronmay!

Megnézném, ahogy ekkora hassal mászol (enyémpocak 30 hetesen) :twisted: :lol: :lol: .
Kép

Mondjuk én még akkorával sem tudok, amekkora most van :oops: :lol: :lol: .

Roló nagyon jófej, tökös kispasi :lol: :lol: :lol: .

Pagika!

Hú, én még sose aludtam Botond nélkül :roll: . Mondjuk sztem lassan eljön az ideje :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Én is órát választottam volna, mert azt már ismeri és mindig mindenhol mutatja, hogy ott az óra, de nem én megyek bölcsibe, hanem ő. Ő meg a perecet válaszotta, ez van. (így is befolyásoltam a döntését, mert először a kancsóra mutatott rá :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lois!
és ahol kinézted azt a cipellőt, ott nem lehet a modell számát elkérni? Azzal már sokkal könnyebb lenne. :roll:
Zétény taknyossága elmúlt?

Kép
katy76

Lois!

OLyan későn, ennyi utazás után sztem már mindegy az a pár perc, nem :roll: ? Mi viszont majdnem mind Pestről, vagy Pest felől jövünk, és aki BKV-zik, vagy taxizik, annak viszont sokat számít az a távolság... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

TAlálós kérdés: hány hetes itt Hédi? :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ja nem a babátlan talira értettem a "budaságot", hanem egy későbbi babásra :oops: Az esti mamatalin nekem mindegy hogy hol lenne, szimplán az információért kérdeztem, hogy hol van a hely. Csak nagyon összefolyt a két kérdésem. :oops:

Katy!
Tervezem, hogy bemegyek a boltba, és informálódom :D Meg lehet sutyiba még le is fényképezem :oops:
Rendelni nem tudnak belőle, mert csak egész méretsort lehet, mekkora baromság :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: Mi is megyünk Kaposvárra, be tudok ugrani a mi cipőboltunkba, sok falcon volt a múltkor, ha raksz képet meg méretet én is szívesen megnézem neked :wink:

tike

Ronmay,

[quote] írta:n bent hordtam hátul a gyereket, mint ahogy most is...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hétvége: ha jó idő lesz, mi szombaton Szegeden leszünk, Apa ugrik... Gyertek le ti is Teapával, összeeresztjük a kispasikat a reptéren!
Valaki még egy kirándulásra?

Ausztria Apával kettesben: jaaaaaaaaaaajdejóóóóóóóóóóóóóóóó nektek! Erre már én is nagyon vágyom - olyan fura kettős érzés, mert nagy ritkán amikor másra hagyom Nimródot, rohanok vissza hozzá mert hiányzik, tehát nem használom ki a lehetőséget, ugyanakkor pedig mégis vágyom a különprogramra... hülye vagyok, mi?
Nem is tudom, milyen lenne elutazni nélküle...

Pagika,

cipőmániás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pihenhetnél, te meg babysitterkedsz????? Nem vagy semmi!

Lois,

akkor ne menjek el megnézni? Hátha én megértem, mire gondolsz.... Max a boltból küldök mms-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

igenigen, Katy okos, kell a modellszám! (látszik hogy ő már dolgozik, nem otthon agysorvasztó kismama...)
Ez a méretsor rendelés tényleg baromság, én is érdeklődtem a gyártónál anno, és tényleg ˙így van...

Szerda este: Oktogon.
Babás tali: a következő lehet a másik oldalon, de akkor nincs ám kibúvó hogy nem jössz!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Dodi,

köszi az összefoglalót - szétröhögtem magam :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj de jó pocakos képeket látni megint... kicsi nosztalgia :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy téves riasztás volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

na megyek, összedobok valami ebédet...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike

30?

Dodi

27 hetes terhesen még csak ekkora volt a pocakom...

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok

Ötletnek jóó, csak szállásom sincs, és mit csinálnék ott két napig??Apa reggel ment le...és késő estig dolgoznak mert olyan a melója...

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

te tényleg hátul hordtad Rolót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hiába, a kockák nehezen nyúlnak!

Jaaaaaaaaaaaa, kár, azt hittem, még nem ment le...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay: nemnem :lol: :lol: :lol: na jó elárulom, 1 hetes volt itt Hédi, erre a pocakra mondták,hogy hagytak bent még 1 gyereket :twisted: :twisted: :twisted:

nagyon csini kismami voltál és az a mászás :shock: :shock: :shock:le a kalappal

tike

Tike!

Ez szülés utáni kép?! :shock:
Na mondjuk az enyém se volt semmi, ahogy most visszakerestem :oops: .
Kép

Kispocok!

Örülök, hogy felvidultál :wink: . Mi volt téves riasztás :roll: ?

Ronmay!

Niki bnőm pocakja most ekkora majdnem, és alig egy héttel "terhesebb" nálad :lol: :lol: :lol: . Mondjuk ő sem volt sose kockahas :roll: :lol: . De vékony amúgy, és még nem is hízott. De nem direkt, csak eddig egész nap nasizott (boltvezető a saját boltjukban, van kisértés :twisted: ), most viszont nem kívánja az édeset :wink: .
Hétfőn kiderül mijük lesz :D . Megyünk az überguru UH-sunkhoz 8) . Sztem fiú, szóval kislány lesz :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Én csirkepörit csináltam nokedlivel. Naaagyon jó let 8) t. De még csak most fogok leülni enni, mert apa evett Botonddal, de most etettem, mert a zsíros dzsuvát nem akartam áztatgatni. Aztán mindig akadt vmi dolgom, de az előbb letettem a bébit (alig aludt délelőtt :shock: ), szóval most megyek enni 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: hát így 1 évvel később visszanézve én kérek elnézést mindenkitől aki még októberben is megkérdezte,hogy mikor szülök :oops: :twisted: :oops: :twisted: :twisted:
ja és megmutatom honnan indultunk és hogy valószínüleg már milyen nem lesz sosem :roll:

Kép

Hédi nagy keservesen most aludt el :twisted: :twisted: délelőtt bevásároltunk,hazafelé bealudt a kocsiban, aludt 1 órát, nem evett ebédet, uzsira sárgabarackot volt csak hajlandó ( kellett nekem tegnap hencegni Boo-nak :twisted: ), most meg kidőlt.Remélem hamar meglesz az újabb fog..

tike

ígérem az utolsó, csak elkapott a nosztalgia na....

Kép

39.hét

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Az én hasam most akkora kb. mint Dodié volt szülés után.
Tike, szerintem azért tűntél tényleg olyannak, aki mindjárt szül a szülés után, mert nem "lógott" a hasad, hanem ugyanolyan feszes maradt, mintha ott baba lenne.

[quote]H írta:ú, én még sose aludtam Botond nélkül Rolling Eyes .
Dodi! Erre most mit mondjak? Az a te bajod! :lol: :lol: 8) Már vagy 10-15-ször is aludtunk nélkülük és nem is bánom. Dehogy hiányoznak! Örülök, végre átaludhatok egy éjszakát sírás nélkül! Persze nappal már hiányoznak, de hát úgy szoktuk, hogy délelőtt együtt vagyunk, ebéd már a mamáéknál van együtt és az ebéd utáni alváskor jövünk el, szóval marad a délután, este, éjszaka ( :wink: :wink: :wink: Ha értitek??!!! ) és a reggel, délelőtt. Délben már ott is vagyunk. Igazából leginkább délelőtt hiányoznak, de még akkor is azt mondjuk, hogy tök jó, végre egy nyugodt reggel. Persze beszélünk róluk és mindig zaklatjuk a mamákat is, hogy mi van velük. De szerintem tök más így a helyzet, hogy ők hárman vannak.
És volt még két nap, amikor idén nyáron elmentünk barátokkal egy nyaralóba, szuper volt, és akkor már második nap kezdtek hiányozni és állandóan róluk beszélgettünk, de akkor se mondtam volna, hgoy na irány haza, mert nem bírom.

Mutattam amúgy nektek már nagypocakos képet? Nem tudom, mert akkoriban nem sokat jöttem....

Ja, Lois, te hova valósi vagy, budapesti? Mert múltkor azt írtad, 185 km lenne az út Kecskemétre. De Buda (igaz több,mint Pest) de nincs annyi. Hisz 85 km a távolság. Na, mindegy. Egyszer remélem (talán nem is soká... :roll: 8) ) én is részt veszek egy találkozón! De ez még a jövő titka.

Kép
pagika

Kép Ilyen volt a lábam már a szülés előtt egy pár héttel ez még fokozódott a szülés után.

Ez már valahogy a vége felé volt, 34-35. hét körül. Kép

Kép
pagika

Kép Ezt csak úgy, a meztelen igazság... :D

Kép Ezt meg csak azért, hogy lássátok, milyen amikor három baba bandázik egy pocakban az egyik oldalt.

Kép
pagika

Na, nagyon nincs senki! Akkor még tegyek fel képeket. Mindjárt megnézem, vannak e feltöltve mostani képek a csajokról.

Kép
pagika

Kép Ezt találtam.

Kép
pagika

Pagika: Aztaaaa :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: , főleg,hogy alapban milyen vékony vagy.

Na a hasam feszességével nincs is bajom, csak a formájával :twisted: :twisted:

tike

:arrow: vasalni :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Tike, nekem meg leginkább a fesszességével vannak problémáim. :D

NÉzzétek csak mit találtam:
http://www.siestacipo.hu/ovisjeles-polok

Kép
pagika

Cipő-vásárlásos ajánlatokat nagyon köszi, Pocok és Tike, de tegnap újra felkerekedtem, és vettünk cipőt :D :D :D Nagyon cukivagány, majd mutatok képet :D

Szerintetek a babatejből meginni mennyit javallt? Tudom hogy fél liter tejalapú táplálék kell, de ebből menni az ideális?

Tali jól hangzik, enyémGyerek szerintem az összes sztereotípiát felvonultatta volna, kezdtük volna az anyjamajmával, és befejeztük volna, a letojomanyámat klisével :roll:

A kinézett Marzano a 4 közül melyik?????????

Pagika!
Hasad valami elképesztő... :shock: :shock: :shock:

Harmincegyhetes pocak :arrow:

Kép

NA jó, ez azért átverős kép... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pagika,

hasad valami überbrutál!!!!! A bandázós nagyon vicces :-)

Boo,

ez durva, hogy te hogy vonzod mostanában ezeket a zűrös alakokat!!

Lois,

cipő :lol: :lol: :lol: :lol: na hol az a pikcsör?

babatej javallatát nem ismerem, de Nimród reggel megiszik 100-120-at, este elalváshoz 60-120 között, attól függően, mikor kómál be...
Miért, Zé ipari mennyiséget nyom?

Marzano az Oktogonnál... jössz??? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

nem tudom, mi van a levegőben, gondolom a nyomi idő :arrow: kisfiam ma majdnem csúcsot döntött, NÉGY órát aludt... háromkor kelt, de 6kor már olyan álmos volt megint, mint aki egy hete nem aludt, és 8kor beájult...

KépKép

KépKép
kispocok13

tényleg, Boo,

visszamentetek az Árkádba Apával szétcsapni a zsebesek között?

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, mi van, hol vagytok?

Pocok! Tényleg van valami a levegőben a csajok már 6-tól sírtak a fáradtságtól, ilyen már rég nem volt, simán bírják 8-ig, amúgy meg fél 9-kor szoktak feküdni. Most meg alig bírtam őket megfürdetni, felöltöztetni, úgy szenvedtek.
Babatej: én nem tudom, mi tápszert iszunk, de abból is a minimum a 200 ml, inkább 250-ek mennek (sőt van amikor még repetázni akarnak)

Hú, most nézem az x-factort. Borzalmasak vannak.... 1-2 jobb van, bár van akit beszavaztak, én meg csak néztem :shock: :shock: , ez most komoly. Bár ők csak jobban hallják és értenek is hozzá, de én biztos nem szavaztam volna be. Viszont Feró dumája nagyon bejön, végre valaki, aki megmondja a tuttttiiiit! :lol:
Na, most is van egy idóta, akinek még a hangja egész jó, d emit művel???? Inkább csak állt volna egyhelyben. De megérte, mert be is szavazták.

Lois, tényleg nem küldted el a képet.

Kép
pagika

Pagika,

én is néztem néhányat, hogy miért szavaztak be, de szerintem direkt engednek tovább néhány bénát is. hogy meglegyen a hangulat később is :lol: :lol: :lol: :lol:
A Janicsák lánya nagyon jó volt :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Megszámoltam, kemény 6 hozzászólás volt tegnap (3 embertől).

Pocok: biztos engednek tényleg. Bár nem tudom, alapból nincs e már ez az egész eldőlve.

Tike, ez tényleg becsapós! A színe miatt is, meg hogy szemből van fotózva.

NOémi tele pelusa elég furcsa. Szóval két-három naponta kiadja magából, ami nyomja és ennyi. Amúgy meg 1-2 száraz bogyó. Na ezzel mit lehet kezdeni? Ez lelki dolog miatt lehet? (mert az étrendje olyan, figyelünk rá, iszik eleget -bár még mindig ihatna többet is, és kapja ezeket a szereket, állítólag amit receptre kaptam az valami nagyon brutál dolog. És mégsem hat neki)

Kép
pagika

Kiscipi:
Kép
Nagyon bevált, falcon-hívők lettünk :roll:

RokkerPasim:

Kép

Mindenki lejmol:

Kép

Pagika!

Szerintem ez alkati dolog is, neki lassabb az emésztése, unokahúgom is ilyen. Amíg problémát nem okoz neki (nincs szorulás, hasfájás ilyesmi,) addig nem gáz szerintem.

Pocok!

3 dl-t betol reggel :oops: Nem tudom mennyi lenne a vége, mert két pohár után már nem adok neki többet. Ergó már este sem kap :oops:
Marzano :arrow: Lois is kér helyet, mert valszeg jön :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

jajjjjjdejó hogy jössz!!!!!!!!!!!!!

Falcon: mi is azok vagyunk, imádom! Meg tetszik hogy magyar, rendelésre gyártanak, és bazi jók, helyesek a cipik!
Zé bakija is nagyon vagány!

Rockerpasi :lol: 8)
én tegnap teszveszeltem enyémgyerek harmadik terepnaciját, a 3-6,6-9 hós méret után a következő is kellett :-))))

Lejmolós kép nagggggyon aranyos!

Szerintem a 3dl miatt ne aggódj, reggel amúgy is szomjasak, meg hát jó a huzata :-)

Pagika, pellus: valszeg ilyen alkat, ennyi. Lois is megmondta a tutit:-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Igen, szerintem is aranyos, meg az tetszik benne, hogy nem kell minden fel-le vételnél kilazítgatni a fűzőt, hanem tök egyszerű ezzel a bakancsos-kampós fűzéssel.
Ez a terepenaci tescós :roll: És még 3-6 hós a'szem. 3 hete vettem neki. Nagyok a gatyáknak a fenekei, ha nem hosszú gatya, akkor bőven elég neki a kisebb méret. Kíváncsi leszek mert most vettem elő egy csomó korábban vásárolt őszi gatyát neki, amiben vannak 74-esek is, hogy nem lesznek e bokavillantósak :oops: Szerintem átnőttük...pedig megfogadtam, hogy vásárolok neki előre, de olyan nehéz kibírni............ :oops:
3dl tej szerintem még oké, de többet nem merek neki adni. Végül tökre bejött neki ez a véletlenül vett Mildibé :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mindjárt megérkeznek a crocs csizmák:
http://www.crocs.eu/boys-boots/boys-foo ... ES,sc.html

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

ezek kb mikor lesznek itthon a boltban? Mert akkor nem rendelek most látatlanba, hanem majd csak próba után... Overland?

KépKép

KépKép
kispocok13

Magamnak is kinéztem egy csizmát (ma akartam megrendelni) :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Lois! Nagyon vagány a kiscsávó új cipője!! :wink:
Kép :lol:

Pagika! Szerintem se aggódj,amíg nem látod,hogy esetleg pocakfájást okozna neki. Te mindent megtettél,valószínűleg ő ilyen típus :wink:

Pocok! Napi fél liter??? Az én gyerekem 1 dl-t sem iszik semmiféle tejes cuccból,nemhogy fél litert... :cry: Nem tudom mit lehetne neki adni,mert sem joghurtot,sem tejet,sem tápszert,semmit nem eszik,maximum sajtot,de ahogy látom,arra is kezd ráunni. lehet,hogy valami másfajtát kellene neki adnom. Ti milyen sajtot adtok a gyerekeknek?

KépKép
KépKép
nyuszi81

most ˙írom harmadszor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mind˙íg kiléptet ez a sz@r...

Nyuszi,

ebbe a Túró Rudi adagja is belszám˙ít, azaz minden tej alapú cucc, amit megeszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Amit Nimród tol: Trappista, Mackósajt, Danone joghurt

KépKép

KépKép
kispocok13

Alvással mi a helyzet?
Szerda?

KépKép

KépKép
kispocok13

Hova tűnt mindenki?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! Ja,tényleg a mackósajtot kihagytam,azt ő is szereti :lol: Viszont a túró rudit most nem annyira eszi,szerintem megunta :D
Szerda elvileg ok :lol:

Alvás: nem a világítás volt a baja,mert vettünk neki egy kislámpát,de amellett is felkelt. Viszont ma jobb éjszakánk volt,csak 1szer kelt :lol: Lehet,tényleg csak szorong :oops: ,de remélem mostmár leszokik róla :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Petra imádja pl. a Kinder tejszeletet, az emmentáli sajtot (abból is azt a drágább hollandot), a babapudingokat.
De megpróbálkozhatsz a túrógombóccal, a habarásos főzelékekkel, az is tejtermék végeredményben. :wink:

Petrának vettem Nestlé vaníliás gabonaport a tápszeréhez, azóta sokkal jobban issza.

Lois!
Én 2x200 ml-t adok Petrának a tejitalból is, mikor mit veszek. Most pl. 3-as Bebát iszik ezzel a gabonaporral dúsítva, de már ivott babatejet is.
Szerintem fél liter nyugodtan mehet belőle, ha Zétény igényli.

Szerda:
Nyuszi
Lois
Pocok
Boo
Dodi
Ikoka
Katy

Ki jön még? Csak mert nagyon kéne asztalt foglalnunk. Én vállalom a foglalást, csak jelezze mindenki, aki akar még jönni!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Én detto, mint Boo :wink: :lol: .

Megyek nemsokára fogorvoshoz, ott leszek pár órát, mertmondtam, hogy minél kevesebb alkalom alatt zavarja le. Fasza lesz :? . Aztán meg megyek a bnőmékkel UH-ra, elvileg kuki/puninézőbe :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok

Nem tom, sztem novemberre már lesz. JA overland...

KépKép

KépKép
ronmay

Asztal lefoglalva 7 főre, 1/2 9 és 9 között. :wink:

Kép
katy76

Öööö, azt olvastam hogy Dodi megy pukinézőbe.... és még el is méláztam rajta..... lehet ezt ma nem kellene erőltetnem :oops: :oops: :oops:

Katy!

Kösziiiiii :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én trappistát szoktam, meg edamit, goudát, ilyesmiket. Ömlesztett sajtfélét (mint a mackósajt), én nem adok. Egy barátnőm dolgozott egy nyarat sajtgyárban régesrég, és azt mondta hogy az dzsuva, az összes ótvar megromlott sajtot belerakják, és ez mély nyomokat hagyott bennem :oops:

Milyen orrcseppet adhatnék Zéténynek? Van valami recept nélküli ami mehetne? Az eheti ringatót is bebukjuk emiatt :?

Csizmát én még tuti nem vennék, ennyi idősen pár hét alatt is nőhet egy számot a lábuk.

Na ez jó csapongó lett. Nem vagyok a toppon most keltem fel fél háromkor :oops: Annyira car éjszakám volt, kétszer rókáztam is :? De C. hagyott aludni, és szórakoztatta meg ellátta Zét :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: