A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

jajj az Anna Peti konyvek nalunk nagyon menok:) Pont a kisteso miatt kapta az elsot a Ksitestver szuletik, azota is az a kedvenc, pedig mar az Anna konyvet is megkapta:)
Bar abbol is mindig a korhazas reszt nezi:)
Nem egy hu de nagy "irodalmi" mu de pont a gyerekeknek szol, mert roluk szol, az o mindennapjaikrol.

Mok: drukk a vervetelhez!

ma vegre sut a nap:)

KépKép
tavasziszel

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Mók, a kiskönyvbe sem ír bele semmit a doki??? :shock: Nekem a pecsétnél a 14. oszlopban "hüvely vizsgálat" szerepel hogy C mennyi.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

SZép reggelt Mindenkinek, remélem nálatok is süt a nap!!!

Nyiladozás miatt akkor nem aggódok, és ahogy Ice is mondta, majd most a 36. hétig kiéheztetem apit utána meg rágyúrunk :) akkortól már úgyis jöhet Gergő! :)

Etus: hát akkor nálam ez az ablak pucolás elmarad, május végén festéskor pucoltam,most már ez ÍGY marad :)

Dinuci: talán ovi is segít lefáraztani Attikát és akkor talán nem megy át hozzátok! ÉJszaka milyen volt?

Sissy: remélem fogad jobb lesz, bár a buta front után néha én is érzem az egy éve gyökérkezelt fogamat, amelyik gázosabb volt, de dokik már ügyesek, remélem megmentik!! Nekem meg minden kaja után fáj-szúr-hányinger... mint annó az elején.. és persze értelmes mennyiséget nem tudok enni....

Kata: akkor friss husika meg minden ott is van! Merre van helyileg a telep?

Kri: én nem liberot, hanem Huggies-t vettem mert most Brendon-ban akciós az újszülött, van hozzá törlő meg kis sapi és így volt asszem 1500 ft... Remélem még több jósló azért nem lesz neked... és babóca időre fog jönni!

Tavasziszél: akkor csak én aggdótam túl a C1et, mert első terhesség meg minden meg gondoltam ilyen csak a vége felé lesz barinőm teljesen zárva volt végig majd a 37. héten szült... gubát uram imádja mert ő kérlek MÁK-FÜGGŐŐŐŐ :) imádja, meg a pocakját is :) én meg persze sütök-főzők neki :)

Ceyla: ja, akkro az még visszavan nekem :) mármint az uccsú vérvétel

Mók: szorítok hogy minden rendben legyen a cukornál!

MOst lassan jön mosógép szerelő, elöltöltősnél cserél ablak-gyűrűt mert a víz folyik, aztán be szüleimhez mert apum egyedül van ( nővérem,anyum, nagynéném és egy barinő nyaralnak) és nővérem ksilánya aki ár 18 is ott alszik, kicsit körbe nézek rend ügyileg, meg bÁtyusom kislánya jön suliból 1re, várom majd, talán palacsintával :) ->bár ahhoz jó sokat kell állni :)

majd még este jövök addig legyetek jók!

PUsza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bocsi szóljon rám bárki,ha ne rakja be több cuccost :lol: !!!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ice: én is ilyen Avent-et vettem, de én tanuló szettet, mert hogy a cumifej jó minden üvegre azt mondták még talán egy üveget veszek külön, de lehet úgy már nem éri úgy meg...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Én is aventet szeretnék!!megérné ez a szett,mert ha jól emlékszem 1600ft körül van egy db!?de minek 4 db??max tejet tárolni benne,de álltalában a babák jobban szeretik a frisset!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Jó reggelt a kismamiknak :-)

Hogy vagytok? Ma már jobban alakult az ájszakám, csak elég sokat voltam pisilni, meg még a vádlim is begörcsölt ugy hogy csak na. Mindegy ennyi gond legyen. Ma majd már rakok fel igért képeket de megint rohanok. Mennem kell 10re kozmetikushoz, aztán meg rendbe rakokm magam minden értelemben mert holnap doki. Nem szeretném ha meglepetés érne és ugy nézek ki mint egy madárijesztő :-(

Kfmares,iceberg: nekem eddig csak sima cumisüveg van, de majd be kell ilyeneket szereznemnekem is. ű

Kfmares: jol gondold meg a palacsintasütést :-) aranyo dolog tőled de csak akkor csináld ha birod az álldigálást. Amugy köszi nyugodtabban aludtam :wink:

Tavasziszél: akkor taáló dolog volt megvenni a könyvet ha ennyire érdekli Annát :-) Aranyos lehet miközben meséled neki biztos nagyon figyuzza...Nálatok süt a nap?? De jo nektek.

Iceberg:igaz hogy a Digi olcsobb mint e t-.....? Mert én elköteleztem egy évrte magam de akkor ráfaragtam :-( Igen a sex lehet 36.héttől nemis értem mit parázok. Attival tök niytott méhszájnál 41 hetesen csináltuk. most valahgy jobban para van :oops:

Mók:jah valami jo is történik velünk :-D Szőnyget hol vettetek? Nekem is kell vennem attikának mert mostmeg azt hiányolja hogy hozzuk neki vissza a régit :-( Ha ilyen kivános vagy rendelj magadnak valami fincsit. Nekem nem szokásom de multkor netről fini kaját rendeltem, be is toltam mindet. meg somloit :-D

Kata1002: elbeszélgettünk már Attival, meg nyitva mindkét szobaajtó. Ma már csak 3 szor jött át :-) Reggel meg mindig odabujhat mesét nézni. A baba ágya amugy a mi ágyun mellet van.Lehet láccik is a képen amit feltettem nemrég.Nehéz egy 4 éves eszével gondolkozni de kezdem megérteni mi a baj. Igaz éehet hogy nem lát minket.. Amugy Te meddig dolgozol még? Nem megterhelő most lelkileg a munkád? Ugye ilyenkor érzékenyebbek vagyunk :-)

Megyek,indulnom kell majd jelentkezem még. Szép napot nektek!

dinuci01

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

dinuci:2900 a digi/hó :wink:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Dinuci: vagy muffin lesz, az egyszerűbb :)

na futok hozzájuk

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Igen erre Bp.-en süt a nap, (nem tudom ki kérdezte) de mellette hideg van.Ez nekem nem igazán tetszik mert sajnos a poci miatt a kabátot nem tudom összegombolni és melegebb ruhám sincs nagyon.És most kell majd többet mennünk mindenféle vizsgálatokra, mindegy ezt is kibirjuk!

Ceyla:Te kérdezted, hogy gyors szülés volt e a fiamnál, hát ahhoz képest hogy első igen. Hétfőn hajnal 2-kor mentem be a kórházba hogy vmi nem stimmel, utólag kiderült felső burokrepedésem volt.Zárva voltam , fájdalom semmi, de bennt fogtak, majd reggel a nagyvizit után főorvos vizsgálat, UH, és azonnal burokrepesztés 2 cm víz volt már csak a végtagjainál ez fél 11-kor.Infúzió első fájások du. 3-kor utána 6-kor már szülőágy , de mivel rátekeredett a köldökzsinór igy 18:40-kor lett meg.Tehát ahhoz képest gyors volt.

Majd még jövök később most mennem kell!

Tünde
btunde

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Btunde,
Azért kérdeztem, mert a második gyereket úgy fele időre szokták tippelni mint az elsőt. Mármint szülés ügyileg.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

ceyla:akkor én 2-3 óra alatt (kb) végezni fogok? :D
tuti nem!én hallottam már olyat aki sokkal több ideig szülte a másodikat mint az elsőt!
egyik nap mesélte a szomszéd csajszi,hogy neki az első gyereknél elfolyt a magzatvize a másodiknál észrevette,hogy eltávozott a nyákdugó és rá 1-2 óra múlva bementek szülni,úgy hogy burokrepesztést csináltak nála,de nem jöttem a fájások!majd amikor megvizsgálta a szülész nő is akkor repesztette ki neki a másik burkot,mert dupla burokban volt a pici!
:)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Az én szomszédaszonyomnak is a második volt a hosszabb, de nála is indított szülés volt ezért szerintem így nem érvényes, csak ugyanolyan feltételek mellett. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Dinuci!

Szőnyeg IKEA, csak így egyszerűen. Inkább csak dísz!
Viszont rengeteg fiús van, van amelyik autópályát ábrázol, lehet rajta mecsózni. :D 4500-tól.

Kép
mók

Sziasztok!

Na látom megérkezett a jobb idő :) Itt is süt a nap, de meleg az nincs, talán már nem is lesz idén az az igazi.

AnnaPeti nálunk is nagyon menő. Minden este azt kell olvasni lefekvés előtt. Meg sokszor napközben is. DE Juli nagyon szereti a Bogyó és Babócát is, meg Bartos Erika gyerekverseit (Bárányfelhők, Százlábú). Ezekből is minden este olvasni kell :) De nem is bánom, mert nagyon helyes történetek meg versek. És a történetek tényleg olyanok, amiket egy 2 éves megért, mert ugye vele is ezek történnek nap mint nap.

Én ma valahogy nagyon fáradt vagyok, pedig aludtam is eleget este. Igaz tegnap 2-szer is behívott magához Juli (pont tegnap írtam, hogy már nem nagyon van ilyen, és tessék :). DE csak bementem, és már aludt is tovább. Gondolom roszat álmodott.

Szegénykém ma jól megijesztett, mert elesett a lépcsőn és beverte a fejét, lett is egy klassz pukszlija, de aztán hamar megvígasztalódott. Csak én ilyenkor mindig a frászt kapom.

Ma megyünk késő du szűlőszobalátogatásra. Legalább megnézzük, hogy hol van egyáltalána kórház, mert ott még nem voltunk :) Itt minden vizsgálatot a nőgyógyász rendelőjében csinálnak, úgyhogy a szülésig a kórház közelébe sem kell menni, ha minden OK.

Na megyek kicsit felrakom a lábam, mert már megint fáj :(
Szép napsütéses napot!
Edit

Kép
Kép
etus79

Mai munkának vége...

Ceyla
3 telepen kb. 1500 állat van :lol:

Mók
Miért ne tágulnál???
Most még nem is kell, majd ha itt lesz az ideje! :wink:
Hétfőn még az én méhszájam is teljesen zárt volt, pedig én előrébb járok... :wink:
Majd a szülés megindulása után tágulni fog... :lol: :wink:

Mares
Hajdú-Bihar megye... :wink:
Ikerterhes ismerősöm a 20. héttől nyitva volt 1-2 ujjnyira... és a 37. héten szült! :wink:

Dinuci
Szegény Attika akkor persze, hogy "kirekesztettnek" érzi magát...
Sok-sok szeretetre, gyengédségre van szüksége!!!!
Még holnap dolgozom... nehéz itthagyni a sok-sok gyereket... :oops:
Vendég

[quote="ceyla"]B írta:ceylatunde,
Azért kérdeztem, mert a második gyereket úgy fele időre szokták tippelni mint az elsőt. Mármint szülés ügyileg.

Nem biztos... mnden terhesség, minden szülés más....
Vendég

Azért a gátmasszázsal csak óvatosan. Aki már nyílik, annak nem nagyon ajánlott a fertőzések végett.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
Én még nem nyíltam ki csak rövidülök... :D

Kata,
Akkor már csak a holnapi napunk van! ;)
1500 állat??!!!! Fú ha ezt apám hallaná, elcsöppene a nyála. Nagy állatbolond.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kezdenek az emberek az agyamra menni.
Egy része azt kérdezi, hogy akkor már csak 6-7 hét van hátra?? (Nem vazze 4!!!!)
Az egyik ismerősöm meg kérdezte, hogy október 1? Akkor még dolozol ugye? Mintha ez olyan rohadt természetes lenne.
A munkatársaim meg: "ÚrIsten mekkora a hasad!" "Már torzul a fejed. Mindjárt szülni fogsz!" "Nem baj, innen gyorsan beérünk veled a kórházba."
Pfff. Na jövőhétől már csak a szomszédasszony hülyeségeit kell hallgatnom, meg esetleg a rokonokét.

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla
Párom is az! Nem véletlenül lett állatorvos :wink:
Szomszédokat én nagyon jól ki tudom kerülni... :oops: :lol: :wink:
Nekem ma a munkatársaim mondták, hogy mintha lejjebb ment volna a hasam...
Vendég

Kata,
Fú nekem viszont ilyet mondhatna valaki, mert ha lejjebb megy a hasam akkor talán végre megszünne ez rohadt gyomorsav!
Megértelek a szomszéd kerüléssel. Nekem sincs sok szükségem arra, hogy a szörnyűlködéseket hallgassam. Fú mekkora, fú milyen, fú mikor....

Szilvi
KépKép
ceyla

Lépek már tényleg haza.
Sziasztok!

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Hát,a gyomor égés az tényleg szörnyű!Nekem ugye régóta van alkalomszerűen,de most esténként borzasztó!Éjjel a pisi-járat is gáz!Na,de nem panasznap van.Amúgy olyan édes,ahogy mostmár lehet érezni,hogy kidugdossa a testrészeit!

Itt ma szép idő volt,sütött a napocska is,már ránk fért!Bárcsak ne lenne kemény tél!Elviselném!

Többiek mizu?Már sokszor annyira szeretném,ha itt lenne az október,és a Baba!Most mintha lassult volna az idő,nem?? :lol: És dokihoz is csak szerdán megyek... :cry:

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Halihó!

Megjöttem énis. :-) Mizus? Egész délután Attival voltunk. Biciklizett,jáccottunk remélem jol el is fáradt aranyos mert engem meg elkapott valami nátha. Ugy fáj a fejem. Most meg babóca indult be amit nem is bánok mert ma nem volt valami aktiv. Nemsoká vacsi most apával jáccanak, leváltott mert eddig én voltam a sin a vonatjának :-D Sokáig nem valami jo a földön feküdni ilyen termetes pocakkal.... :oops:

Sissy: nem akarlak elkeseriteni de lehet hogy a pisijárat gyakoribb lesz nálad is :-( Persze nem törvényszerű de előfordul. Ne félj pikk pakk itt az oktober ne feledd!! Majd még ezeket a nyugis napokat néha visszakivánod. :-D

Ceyla:egy picit tényleg bosszanto amikor annyira elbámulnak a pocakunkon :evil: Az a sajnálkozó tekintet.... Nem betegek vagyunk, nem fogunk kipukkadni...

Kata1002:jo hogy ki tudod kerülni a szomszédokat szerencséd van :-) Tőlem ma is kérdezgettek ezt azt. A t..öm teli néha komolyan. Igen Attinak sok szeretetre van szüksége, és ő is sokat tud adni szerencsére :-) Lehet épp az a baj hogy tul sokat is van vele foglalkozva és ugy érzi elveszti ezt a figyelmet.. Pedig mondtuk neki hogy ez egyátalán nem igy lesz!
Jo sok állat van akkor, páromnak dominálna a dolog :-) Falun lakot foglalkoztak is velük.

Cherryke:ugye nálunk nincs gátmasszázs mondtam tegnap:lol: de azért a sex visszatér lassan már nincs mitől tartani ugy tudom. De még aztis most izével csináljuk. Na tudod..... :oops: Nem mintha a páromtol tartanom kéne de akkoris igy jobb ilyenkor.

Mók:hát Ikeába nem megyek :-( Nekünk nagyon messzi. Majd azthiszem benézek a Diegoba itt van a szomszédba. Remélem kifogok valami jot.

Etus: majd kérjük a beszámolót a szülőszobalátogatásrol :-) És pihenj valamit!!!

Kfmares: muffin :-D Fini. Tényleg hogy sikerült?vagy mi lett aztán mégis pali?

Gyors szülés:hát nekem is azt mondta adoki fele idő. Elég nehéz elhinnem a másfél órát! :roll: De legyen igaza.

Ceyla, Kata: gratula az utolso munkanaphoz!! :-D

Megyek vacsiztatni, meg megprobálok bölcsiképet rakni Attiról :-)
Holnap megyek dokihoz nemtudom mikor jövök,remélem minden rendben lesz.
Jóéjt mindenkinek!

dinuci01

Kép Na ez a nézés :-) Jellemző :-) Kép Itt meg puszit probál lopni :-)

dinuci01

Dinuci
Nagyon szép kisfiad van! Olyan igazi ördögfióka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ceyla!

Ma állunk a t-pont-be,mire a csaj megkérdezte mikor születik a baba...
Én erre, hogy októberben /nem is mondtam hányadikán/, erre elájult hogy akkor biztos ketten vannak. Mondom nem, egy van. ..Erre: hűűűű mekkora pocak! És hogy akkor biztos nagyon nagy baba..,mondom normál méretű!!! B...d meg, gondoltam :x
Hát totál hülyék az emberek, ráadásul a "nem normális" szerintem bele se gondolt hogy szeptembert írunk, és az október a kövi hónap.

Ki is akadtam, pedig nem kéne. Lassan azaz érzésem mamutot nevelek magamban, vagy legalábbis ezt gondolják!.........
És még én éreztem magamat rosszul!

Kép
mók

Dinuci!

Attika az idősebbekre bukik????? :)

Kép
mók

Jó reggelt!

Ma lesz az utolsó munkanapom. Vegyesek az érzéseim...
Dolgoztam 10 évig folyamatosan, nyüzsgés, sok gyerek volt körülöttem....
Nagyon furcsa lesz az otthoni nyugalom...

Beszólások
Két fületek van...egyiken be, másikon ki :wink:
Mások hülyesége miatt ne stresszeljétek magatokat!!!! A stressz büntetés a babátoknak!!!!!!!!!
Stressz hatására a vérkeringésetek átcsoportosul... a méh, a méhlepény keringése csökken!!!!
Vendég

Tényleg vigyázni ell, ha kinyílik a méhszáj.
Amikor az UH kevesebb magzatvízet mutatott, a doki egyből mondta, ha nyitva a méhszájam, bent tart. Mivel a kevesebb magzatvíz lehet fertőzéstől. De nem attól volt.
Emlékszem, keresztlányom anyja, mindhárom gyerekkel kinyílt. Befektették, összevarrták. Aztán élte tovább az életét. Jó mondjuk Ő már az elején, vagy félidőbe nyílt ki.

Mók: Ez a pocakméret tényleg vicces :D 19.-én mikor dokinál voltam, ülni már nem bírtam a derekam fájt. Felálltam és sétálgattam. Erre egy fiatal pár arról kezdett diskurálni, biztos augusztusi, mert akkora pocakja van. Pedig nekem olyan nagy nincs is még. Látták volna a bnőmét :D na az aztán pocak volt :D

Na meg, amikor átmentem a bnőmhöz babanézőbe. Leültem a baba mellé. Pont ébredezett, nyöszörgött, felém fordította a fejét, kinyitotta a szemét és elhallgatott. Mi meg csak figyeltük. Komolyan, mintha tudta volna, hogy van ott egy hozzá hasonló pincuri :D Percekig így volt. Addig beszélgettünk. Majd elköszöntem, felálltam és folytatta a nyöszörgést :D

Kriszta
Kép
cherryke

Kép

Pocakom....

Sokkoló, hogy már csak 29 nap van vissza!!!!
BÁRMIKOR születhet most már Noel :roll: :roll: :lol: :wink:
Vendég

sziasztok jó reggelt :)
szomszédok:arik ,mert valószínű kedvelnek!
:roll: ,deee tegnap miattuk nem tudtam pihenni,mert 2-en jöttek(jaaa és úgy ,hogy az egyik ment a másik jött!)és nem akartam feküdve fogadni őket ültem,de nem kényelmes sokáig ülni! :?
majd úgy el telt az idő,hogy már 16 óra volt,na gondoltam ha most fekszem le pihenni kész elalszom mint a huzat!!kiment Máté rollerezni a szomszéd kisfiúval és kimentem vigyázni rájuk,1 órát álltam :? utána meg is lett az eredménye!!nagyon nagyon fájt a hasam alig bírtam menni!többet ilyet nem csinálok!!Máté bújt hozzám,látta,hogy nem vagyok jól,segített megágyazni közben megkérdezte,hogy "anya,vagy most jön Balázs? :) "

kata1002:nem is merek írni a pocidról semmit! :D,nincs 1 hónapod!!ez az bármikor kijöhet amikor ő úgy gondolja,na most jövök anya!!!:)) nekem is kb 1 hónapja azt mondta egy okos hapsi-"látom már szenvedsz!"gondoltam magamban!!-jolvan ez is hülye :lol:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

gyomorsav:nekem nem vészes,hála istennek!pedig nekem terhesség előtt volt nyelőcsőfekélyem és még mondta is az orvosm,hogy most nem szabadna teherbe esnem,de hát akkor még úgy volt ,hogy nem tudok csak úgy teherbe esni....nos és akkor megtanultam mit szabad és mit nem,hogy ne legyen gyomorsav,ami sokat segít és este meg is feledkeztem vesztemre,hogy lefekvés előtt 1 órával nem szabad enni semmit!!!!sajnos este ettem és arra ébredtem,h feljött a gyomorsav.nagyon rossz,mert aki ilyen "beteg" és éjjel feljön neki sok gyomisav még meg is fulladhat!tudom,mert annó én is ébredtem arra,hogy teli volt a szám és fuldokoltam.........

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Kata 1002, jó utolsó munkanapot! Nekem is volt ilyan érzésem a munkával kapcsolatban, én hat évig tanítottam JUli előtt, és kicsit aggódtam, hogy majd mi lesz velem a nagy nyüzsgés után. És hát nem lett semmi :) Bár most tanév elején már volt bennem egy kis nosztalgia, hogy milyen is ilyenkor bemenni, meg az első órák, de igazából vissza még nem vágyok. Nagyon jól elvagyok itthon. Mondjuk az is igaz, hogy mi olyan jövős-menősek vagyunk, de az írásaid alapján, szerintem te sme leszel az az otthonülős típus. Persze mindenki más, és ha meg majd hiányzik a munka, akkor meg talán vissza tudsz menni egy idő után részidőben is.

Pocakméret. Julinál még engem is jobban zavartak a megjegyzések, mert nekem meg mindig azt mondták, hogy jé, milyen kicsi. Most is ugyanez van, de mivel én már tudom hogy viszonylag kicsi pocakból is normál méretű baba bújik elő, ezért én már nem aggódom emiatt :)

A szülőszobalátogatás: Nagyon jó volt! Otthon is van ám ilyen szinte minden kórházban, úgyhogy menjetek:) Megmutattáka szülőszobát meg a gyerekágyas részt, kb 1,5 óra volt. Tök rendesek voltak, mert már az elején megkérdezték, hogy van-e valaki aki a rendes németet érti jobban (mert a svájci elég más), úgyhogy még értettük is (főleg én :), hogy mi van. A szülőszobán, ami nagyon tetszett, hogy olyan az ágy, hogy mindenféle pozícióban meg lehet rajta szülni. Nem tudom, hogy írjam le, de nem olyan lábfelrakós, hanem alakítható, valahogy olyan lépcsőzetes. És itt lehet is szülni ahogy akarsz. Bár azt mondták általában fekve vagy térdelve szülnek a nők, de akar lehet guggolva vagy álva is, meg vízben. Na majd meglátjuk. Nagyon jól felszereltnek tűnt.
A kórtermek, attól függően, hogy milyen biztosításod van 1-2-3 áyasak. Én 2 áyasban leszek. Elég kicsik, de ami vicces, hogy az én biztosításomhoz (ami a közepes) már menüválasztásos kaja jár. A babákat egy külön szobában mi fogjuk fürdetni, ez is nafyon tetszett, mert JUlit mindig elvitték fürdésre. ÉS szülás után, ha nincs semmi baj, akor 2-3 órát ott lehet a gyerek, még lemosni sem viszik el, de itt a magzamázat amúgy sem mossák le, mert azt mondják az nagyon hazsnos, és megvárják, amíg lekopik. Szóval komolyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
Főleg azt várom, hogy Andris majd velünk lehet a szülés után közvetlenül, mert JUlinak volt valami adaptációs nehézsége a gyerekdoki szerint (a szülésznő szerint nem), és őt csak megmutatták és levitték :(

Hú ez irtó hosszú lett, bocs, most abba is hagyom.
Szép napot!
Edit

Kép
Kép
etus79

etus79:van persze itt szülőszoba látogatás!már 2002-ben is volt amikor a kisfiamat Mátét szültem!mi hétfőn megyünk tegnap megbeszéltem a dokimmal :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kata: Szép nagy a pocid :)

Ice: gyomorsav túltengésem nekem is volt. Sok párnával kellett aludnom, mert szétmarhatja a sav a nyelő csövet. Azok a hánytatósok akik így fogyóznak is, általában kilukad a nyelőcső. Ezért veszélyes.

[/u]

Kriszta
Kép
cherryke

jajj nekem is mindig ezzel jonnek milyen kicsi a hasam, en meg nezek ki a fejembol hogy nekem ez kelloen nagy. De engem se zavar egyaltalan a sok okoskodas.

Engem a gyomoreges egyenlore jol elkerult:) Remelem igy is marad. BAr az a baj hogy igy meg kello az etvagyam:( PEdig nagyon nem kene hogy most szaladjn el velem a lo....
Es megvan az elso bor csikom is:( A koldokomnel hasadt meg. Pedig kenem, es az elsonel nem volt egy se....
Ez van, amig nem mindenutt van nem olyan rusnya.
Viszont a viszereim is egyre csunyabbak. Szoval en minden szempontbol azon lesze a 37ik hetttol hogy kibujjon Flora. Remelem egyutt mukodik velem:)

Szep napot es hetveget mindenkinek!

KépKép
tavasziszel

cherryke:pedig én nem is voltam "bulémiás" csak sok rossz ért abban az időszakban és a gyomromra ment!csináltak gyomor tükrözést is,azt nem kívánom senkinek sem!!!!!akkor látta a dr nő,hogy több seb is van a nyelőcsövemen,akkor kaptam olyan gyógyit ami mellett nem szabad teherbe esni.....2 évbe telt míg kigyógyultam és most is vigyáznom kell!
a párnával nem voltam kibékülve,mert én nem tudok magas párnán aludni.

tényleg szép nagy pocija van katának :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: