A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

amit még akartam: szeparációs szorongás enyhítésére javaslatok? nagyon durva a helyzet, fürdés közben csüng a kád oldalán és visít, meg egyébként is rögtön visít ha 1 méternél messzebb kerül tőlem és ezt nem ő kezdeményezte :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois,

ma pajtiztam LeaAnyuval és Leával, tegnap ő sem talált semmit a Tesco-ban :arrow: vagy én vagyok igénytelen, vagy ti vagytok túl firnyákosak :lol: :lol: :lol: :lol:

Falcon: nanáhogypersze megveszem, ha van! (pont ma voltam, vettünk Nimródnak őszi cipőt, mert már a Falcon-ja elég passzentos, novemberig nem húztuk volna ki benne.)
Nem tudnád lefényképezni a körül˙írás helyett? Nem akarom eltolni... honlapjuk nincs tudtommal, de telefonszámom van hozzájuk ha gondolod.

StruccZé-n hangosan kacagtunk Apával :-)

Orrsz˙ívás nálunk is hasonló, csak nem elszalad, hanem ord˙ít... (én meg az allergiától szenvedtem, taknyom-nyálam egyben, és minap csemete odarak az orromhhoz egy pap˙írzsepit, és orrfújáshangot utánoz, közben röhög! Meg kell zabálni!

Dodi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: üdv a koránkelők klubjában :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

az enyém ( :oops: :oops: :oops: :oops: elvileg Apáé, de én hordom) ilyen:http://www.balkan-tango.com/index.php?site=productDetails&selectedCat=52&selectedProd=79
van övtáskájuk és pénztárcájuk is... biciklibelsőből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bocs, de MOST LÁTTAM A REKLÁMOT MA SZÜLETETT FELESÉGEEEEEEEEEEEEEEEEEK :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

altatás szuper!!!!!
[quote]B írta:iztos estére már unja a pofámat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

villanyszámla :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: minket tavasszal a gázszámla akasztott ki...
[quote]
írta:
szeparációs szorongás enyhítésére javaslatok
türelem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!
hát az én gyerekem meg nagyon durván cicis lett.
keveset is eszik sajna,de doki néni mondta,h nagyon jönnek a fogai,
szóval valszeg ezért.

ma shoppingoltunk mi is :lol: :lol: :lol: :lol:
elbkvztam Kiarával a kezemben az árkádig ott bementünk a C&A-ba
megnézni,h van-e olyan kabi ott,hát sajna egy darab nem volt,de
vettem két extra vastag harisnyát neki és 2 sima harisnyát,de azt csak azért mert az egyik fehér volt és kell majd a keresztelőre.
és vettem neki egy nagyon édes átmeneti sapit és egy téli sapit is.
meg kesztyűt is.
aztán a deichmannba vettem egy zárt cipőt,mert bnőmtől kaptunk
egyet csak az még nagyon nagy rá.
végül benéztem ott a brendonba és megvettem a keresztelőruhát,
szóval már csak cipő kell hozzá.
gondoltam,ha már brendon,akkor megveszem ott a babakocsit,de
ott nem volt hauck.
mivel ma anyum a nagy lajos környékén dolgozott,ezért őt kértem meg,hogy
jöjjön oda az árkádba és hozzon haza,ráadásul még beugrottunk a
váci úti brendonba és megvettem a babkocsit :P :P :P :P :P
de végül egy olyan lett ami nem is volt a listámon...
máris belinkelem,hogy milyen...

pocok!
annak a cipőboltnak a cimét megadod majd??

Dodi!
alvásszakértő telszámát majd elkéred??

tali!
hát nekem holnap derül ki,hogy jó-e,mert valszeg péntek délután
adásvételezzük a telket,ezért csak a csütörtök délután marad a
keresztelő megbeszéléséhez,de ez még nem tuti,szóval
én annyit mondok,hogy hamegyek,akkor majd boo-t hivom,h
éppen merre vagytok...

Kép
Kép
csibe83

végül ez a babakocsi lett:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

nagyon massziv és kb 3mp alatt összecsukható...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe,

tök jó a kocsi :lol: :lol: :lol: :lol:

a bolt: Nagy Lajos 168 (Bosnyáktól kicsit kifelé) - elég pici meg carul néz ki, de nagy a választék és hozzáértő az eladó.

Lois,

mégiscsak van "oldaluk":
http://www.gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu/
csak itt a huszada sincs fennt a dolgoknak...

Boo,

ne aggódj a kajáláson, nem fog elfogyni Miron! Meg lehet hogy a foga jön, front v bármi. Tudom, ideges˙ítő, de majd elmúlik, elkezd enni. Add neki azt, amit megeszik, punktum.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
sztem sem aggódj a kajálás miatt,bár én mondom aki ugyanúgy aggódtam,
de már túltettem magam rajta és ha eszik eszik,ha nem nem...

köszi pocok.sztem ma láttam a boltot,mert az árkádból a nagy lajoson
jöttünk haza...

egyenlőre nagyon tetszik a babakocsi és remélem be is válik...

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Én úgy hallottam megszűnt vmi kedvezmény a villanyra, és még a híradóban is mondták, hogy sok-sok család számíthat nagyobb összegű számlára, mert az eddigi kedvezményt egyösszegben vissza kell fizetni az elmúlt félévre nézve :evil: .

Nagyobb csoport 8) :D .

Szeparációs szorongásról csak annyit tudok, hogy ha tenni próbálsz ellene, csak rosszabb lesz :( . Szóval leginkább a türelem, meg meg persze azért ezt már ne tegyétek még szorosabbá :wink: .
Miért, te kezdeményezted? Hogyan? Sírtál, ha el akart mászni mellőled? :lol: :lol: :lol:

Kispocok!

Nem is írtam: én is bevásároltam a Tescoban :D . De igaz, ami igaz: az idei kollekciótól én sem vágtam magam hanyatt :? . De átmentem a C&A-ba, és javítottam a hiányérzetemen :lol: .

Lois!

Strucc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nekem a kutyáim csinálják ezt folymatosan :lol: .
Cicizés biztos rossz most :( . De sztem épp a legjobbkor, és a legjobb módon hagyta abba :wink: .

Csibe!

Alvásszakértő: én mondtam :oops: :lol: . De most beírom a telómba, és holnap elkérem :wink: .

Hú, én alig merek megszólalni :roll: . Ti itt szeparációs szorogtok, én meg úgy kell, hogy elővadásszam valahonnan a gyerekemet, mert félórákig a színét se látom :oops: :lol: . Láttátok a talin is ment, amerre látott, tojt a fejemre :? :lol: .
De amúgy nagyon cuki, mert mikor meglát, úgy megörül nekem, mintha órákig nem látott volna, odaszalad, és belémbújik. Megzabálom :D :D :D .
Bár tény, és való, hogy csak pár hete ilyen, előtte sokkal anyásabb volt! Talán nála már lecsengett a sz.szorongás, legalábbis az első hullám :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Kösziköszi, holnap jól felhívom őket :D Egy kéket próbáltunk ma, holdacskával az oldalán, de nem lelek képet róla. Amúgy találtam itt egy boltot, rengeteg féléjük van, de persze ami nekem kéne olyan sosem :? Viszont vettem egy tuti Tom Tailor turnacsukát magamnak :oops:
Ja biztos én vagyok finnyadék tescoilag :oops:
De nem ám, vannak onnan cuccaink, ma is egy cuki majmos farmer kertészgatyó volt rajta, cuki volt benne, főleg, hogy telepakolta a zsebét nokedlival :?
Leoval mizújság?? :)

Csibe!

Pöpec verda, látom nagyon hatékony voltál :D

Szeparációs szorongásban most épp nem utazunk, gyerekem egész nap jön-megy-intézkedik :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Itt is teljes pusztulat volt a tescos kollekció. Ami meg tetszett olyanunk már van :roll:
Ja és hogy a helyi C&A-t is szidjam, valami brutál szegényes választék, konkrétan kong az ürességtől egyfolytában, mindig értetlenkedek rajta :?

Dodi!
Tudom ám, hogy jókor, és így kellett, meg örülnöm kell, hogy jól ment iylen sokáig, de az gyermekemencsimpaszkodó önzőbbik énem siratja a kisbabámat aki eltűnőben, és itt van helyette ez a kiskrapek, aki aszongya nekem ma hogy mem. Fejrázással körítve.

Pocok!
Ja ordít ő is, a kiszívás minimum négykezes móka, de ma még a tesóm is bedobta magát és hárman csináltuk. Rúg, kapálózik, és süvölt, mint sakál :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nokedlitelepakolás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leo (ez nekem olyan furi :lol: :lol: :lol: ) remekül van, növesztgeti pocakját és pörög állandóan, sosem ér rá...

tornacsuka 8) 8) 8) 8)

[quote]a írta:z gyermekemencsimpaszkodó önzőbbik énem siratja a kisbabámat aki eltűnőben, és itt van helyette ez a kiskrapek, aki aszongya nekem ma hogy mem. Fejrázással körítve.

hehe...
ma én is megállapítottam hogy már kispasim van és nem kisbabám :cry: :cry: :cry: :cry: olyan nagyfiús volt a mai szerkójában, imádtam, csak néztem büszkén ahogy csajozott Leával (aki persze Anyaanya felkiáltással menekült előle) :lol: :lol: :lol:

na, húzok aludni, hogy emberi módon nézzek ki holnap, nehogy engem is megszólj majd a képek miatt, mint a Csitrit a minap :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa elment Tesco kajabevásárlásra, postára kb két órája. H˙ívom, hogy mi a t@k@m van, elrabolták az ufo-k, vagy mi????
A babakocsi kerekét olajozza a garázsban... pedig csak pár napja kértem... olyan rendi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Jóvanna, akkor legyen Lea-anya. Nem akartam az "igazi" nevét kiírni :roll: És kisöcsi, vagy kishugi???? Vagy nem publikus?

Bakker, egyszer kedvesen tündibündin érdeklődök, hogy "csak nem van valami baj kedveském, mert az orcád nem annyira rózsás, mint szokott"... erre meg én vagyok a gizda...... ez fáj az én érzékeny mimóza lelkemnek :oops: :oops: :roll: :roll: :twisted: :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Egy tündér ez a pasi.
Ja megnéztem a táskája linkjét (amit amúgy rosszul raktál fel, de nem szólok mert ugye nem vagyok gizda, hanem KEDVES!!), naszóval tök jó, sose láttam még ilyet :shock: :D Az ára ellenben elég húzós.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Egy fia mail-t sem kaptam, hova küldted??
Küldök címet, ha te meg cserébe számlaszámot :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Leának öcsije lesz, decemberben javul a családban az ivararány:-)

eltoltam a linket :oops: nem is gizdáztalak le, csak vicceskedni próbáltam, no!!! Ejnye de kis mimóza lettél :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Kisöcsi éljenéljen :D :D
De hiszen én is csak vicceskedek, lehet nem kéne így éjszaka ezt erőltetnem :oops: Meg amúgy gizda is vagyok :roll:
Bakker gyerekem régesrég ébren, bár eddig aludtam mellette.... megpróbálom még visszatoloncolni az ágyába :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Ó, megértelek! Még alig keltünk fel, de a fiam egyből az idegeimen táncolt :twisted: : ő nem leül, hanem feláll a tanulószékre. És hiába mondtam el neki 768*, hogy ezt nem szabad, és mutattam meg, hogy hogyan kell rácsücsülni, felállni rá sokkal viccesebb :? . Egy óráig szórakoztunk, hogy az eszébe véssem, hogy nem szabad, de nagyon akaratos :roll: :lol: . Olyan pofákat vágott, meg olyan dolgokat művelt, hogy elérje, amit akar, hogy majd' megpukkadtam a nevetéstől, de persze ő ezt nem láthatta, mert komoly anyai szigor van :lol: :lol: :lol: .
Ébredéskor meg bevittem magunkhoz, hogy összebújjunk kicsit. Aha, egy perc után felpattan, és ment a dolgára (megint odahurcolta nekem a fél szobát, mert a hálóban sokmindent "nem szabad" :lol: )

Na, hol van ez attól a tátogó kispipitől, aki csak pislogott rám a nagy szemeivel? :cry: :lol:

Zsebbenokedli :lol: :lol: :lol: .

Botond is megőrült az orrszívótól, szóval taktikát váltottunk: én is, és apa mindig "használjuk" mielőtt ő jönne, bekapcsolva a kezébe adjuk, hogy hagy ismerkedjen vele, és ő dughatja az orrába, csak mi vezetjük a kezét. Közben pedig nagyokat kacagunk, mintha ez vmi baromi szórakoztató dolog lenne. Ez a kismajom meg elhiszi, és más ő sem fél :wink: :lol: . Mondjuk már egy ideje nem használtuk, kíváncsi lennék, most hogy reagálná rá, de ez legutóbb bevált :wink: .

Kispocok!

Megszólás :twisted: :lol: .
De legalább tudod, hogy Loisra számíthatsz: ő megmondja, ha szvrul festesz :lol: . Mondjuk én ma is baromi fáradt vagyok, és épp nagytakarításban vagyok, szóval szebb nem leszek délutánra :? .
De most lesz rajtam smink :twisted: :lol: :lol:

Lois!

Én tényleg nem sértődtem meg, esküszöm! Teljesen jogos észrevétel volt! Nekem szólhatsz legközelebb is :wink: :lol: :lol: .
Én is fogok :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
(Ezt nem hagyhattam ki. Én úgysem vagyok kedves :oops: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois, Dodi,

ne vegyetek már ennyire komolyan, én os vicceskedni próbáltam (csak nem jött össze ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

ezt az orrszívóval legközelebb én is kipróbálom ;-) csak félő, hogy amint meglátja/meghallja, behisztizik és nem figyel semmire már, csak hergeli magát bele a sírásba, tehát nem biztos hogy felfogja, mit csinálok. Kis Hisztipók :roll: :? :D

Itt süt a naaaaaap!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Itt is süt :D!

Csibe, Nyuszi (és kedves többi erdei állatok :lol: )!

Megvan a tel.szám. Priviben elküldöm :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

Mi nem megyünk...mert mászni megyek kedd csütin :oops:
szal postázhatod :wink: :lol:

Mi egész délelőtt kint voltunk csuda szép idő van.... :wink:

Legújabb szokásunk:
Hozzuk a kis cipőt és dörömbölünk a bejárati ajtón :? ami tök cuki de szakadó esőben...elég ötlet próbáló hova is menjünk... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

itt is süt a nap...

Dodi!
köszi szépen!

pörkölt felrakva,káposztás tészta éppen készülőben...
tejleves van még hátra...hát erről páromtól hallottam először,szóval elsz amilyen lesz...

Kép
Kép
csibe83

Ezt a cikket az a csaj írta, bár elég tudományos, de vannak benne érdekes dolog :wink:
http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/IV/5/301main.htm

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Én tudom hogy te viccelsz, csak vedd már észre hogy én is, és szót se többet :wink:

Dodi!

Orrszívás, mi is úgy kezdjük, hogy odatartom neki, még az orrába is bedugja, de amit rákapcsolom a porszívót és élesedik a dolog, jön a nyüszítés, én meg olyankor már hatékonyságra törekszem, és inkább lefogom, de végezünk hamar és legyek alapos. Amúgy szerintem már túl vagyunk rajta, ma egyszer szívtam ki neki, alig volt valami. Viszony alul kinn van egy új fogacska, tehát fogaink száma 6+1/16-nyi fogkezdemény. Vagyis hozzájön még az én 30+2 bölcsességfog kezdeményem, ha precíz akarok lenni.

Na nem is tudom mit időzök még itt, vár a napozóágyam 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!

Hát nem vagy semmi :wink: . Meddig mászhatsz? Rolóval is másztál? Én tökre paráznék, hogy "leesek", és megránt a kötél :oops: . Mondjuk te gondolom sose estél még le :lol: .
Nem vagy bénább terhesen? Több helyen olvastam, hogy terhesen megváltozik az egyensúly, meg vhogy sokkal bénábbak a kismamák. Rám ez igaz volt :oops: :lol: :lol: .

Hú, én eddig mindig tök "irigy" voltam, hogy ti állandóan mentek vhová. Azért csak idézőjelben, mert mi is megtehetnénk, de vhogy mégis sokat vagyunk itthon (bár az átlagnál sztem így is kevesbbet :roll: ), mert anya lusta, meg házimunka van, meg főzni kell, meg..... :oops: .
De tényleg, most hogy jönnek a rosszidők, mit fogtok csinálni :roll: ? Mert Roló így meg már uncsizik otthon, nem? Neki az a normális, ha program van...
Mondjuk pont ma jutott eszembe, hogy lassan vinnem kéne fix programokra Botondot, aminek értelme is van :roll: . Nem csak hülye, céltalan babatalikra :twisted: :lol: .
Jaaaj nem, nem, csak viccelek :wink: .

Sajnálom, hogy nem jöttök :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! Boo: nyugi ez is elmúlik, Hédinek is volt egy ilyen időszaka, semmi mást nem evett csak sajtos kenyeret és sárgabarackot...másfél hét után elmúlt :wink:

Dodi: Nem hallottam erről,de utánanézek,mert azóta beszéltem pár emberrel az utcánkban és van aki 60 sőt 100 ezres számlát kapott :shock: :shock: :shock: Mondjuk azért különösen dühítő,mert a tavasszal napokig volt áramszünet karbantartás miatt, ennek ellenére ha kicsit fúj a szél már nincs is villany :twisted: :twisted:

[quote]M írta:iért, te kezdeményezted? Hogyan? Sírtál, ha el akart mászni mellőled?
- :twisted: :lol: :twisted: :lol: :lol:

Ha én megyek arrébb 2 métert ő vísit és gatyát rángat, ha ő szalad el kakast,kutyát vagy akármit nézni akkor persze nincs probléma. Aztán amint eszébe jutok, visítva fut vissza és úgy néz rám,mintha legalábbis én hagytam volna ott :twisted: :twisted:

Kijött Hédi 4. foga, természetesen ez is alsó, most már ideje lesz felsőkre is gyúrni :lol: :lol: Az jutott ennek kapcsán eszembe,hogy lehet,hogy azért hiányoznak bizonyos hangzói ( s,sz,c,cs) mert ezek képzéséhez nem árt ha van foga felül is az embernek :roll:

csibe: tejleves nálunk tejesleves és naggyon fini :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Botond 10-től idáid aludt. 3 és negyed órát :shock: . Szerintem kipihent lesz délután :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Nincs olyan hogy meddig mászhatsz...ameddig érzem hogy jól esik. Rolóval 30.hétig másztam utána azt éreztem hogy nem kívánom. Most ha ez a 20.hétig tart akkor addig ha a 36. akkor addig..nincs terv.
Eleinte erősebb az ember,de mostanra gyengébb. Más a légzés minden. Terhesen nem esek, de ha nem vagyok az szoktam, mert az vele jár.

Ja, Roló max 2óra otthon létet bír, ezt általában egyedül elmolyolja, aztán utána hozza a dolgokat, de hiába játszok vele azt is megunja. Ha csak kiviszem egy körre és visszahozom, már jobb a szitu. Megszokta, aminek van előnye hátránya. Ha nem esik játszóterezünk, ha esik benti progi. Más anyukákkal, vagy lesz majd a játszóház, amit Szonibaba írt.
De pl. ha lesz hóó akkor építünk hóembert vagy felmegyünk szánkózni a normafára, majd kitalálok vmit. Igazából nem bánom hogy ilyen, mert mi is ilyenek vagyunk :oops: én képtelen vagyok otthon lenni. Tvt csak este nézek, néha megy a rádió..van hogy olvasok. igazából rá kellene feküdni az angolra, de ameddig szép idő van addig Roló, aztán ha majd beadom pár órára játszóházba lehet befejezem a nyelvet..

Csibe

Aztaa miket főzöl, én még csak most tanulom..káposztás kocka a kedvencem..nyami :P

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
én is most tanulok csak főzni.nem vagyok nagy sztár szakács,de ez a
tejleves :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

Dodi

Amúgy pont ma mondtam egy anyukának hogy két Anya típus van.
Van az otthon ülős aki sok játékot vesz a gyereknek hogy letudja kötni magát és van a menős Anyuka akiknek kevés játékuk van, de alig vannak otthon szal az a kevés is elég. Mi az utolsók vagyunk. Roló nem bonyolult, két játékot imád a labdát és az autót. Apjának van egy mini morisa régi 1970-es. Imádja, sikongat, vezetni. Erre Apja neki ajándékozta az egyik játék minijét. Le se lehet lőni. Már nincs teteje és a lámpa is eltűnt, a sárhányó leszakadt, de ő rendíthetetlenül berreg és tolja, és frankón felismeri hogy Apának ilyen van :lol:

Mini Morissal itt még egyben:

Kép

Fél órán keresztül is képes a kormányt forgatni:

Kép

Tegnap előtti játszi:
Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe

Fogalmam sincs milyen a tejleves :shock:

Boo

A talis képeket most feltöltöd a facebookra?vagy átküldenéd mailen?
Gyűjtök mindent a fiamról :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Nálunk a lányoknak is az autó a kedvence, főleg Natinak és ők is berregnek hozzá. És ők se bírják itthon pár óránál tovább. Valamelyik nap egyedül voltunk itthon, nem tudtam, hogy elindulljunk e vagy ne, mert úgy nézett ki, mindjárt esik. Aztán rázendítettek a csajok nem bírtam tovább és mondtam, hgoy akkor öltözünk és megyünk. Ahogy elkezdtem őket öltöztetni, meg cipőt is kaptak, rögtön kiült a vigyor a fejükre.
Ronmay, tök jó, hogy ilyen laza vagy! Tetszik, tetszik (Kova úr szavaival élve... - már aki ismeri Noddy-t. A csajoknak ez az egyetlen meséjük, amit szeretnek, illetve ami leköti őket)

Kép
pagika

Sziasztok!

Végülis mehettünk volna a talira,mert Lili ma egész nap 3/4 órát aludt :shock: Szerintetek???? Ilyen már nagyon rég volt,ok,hogy már csak egyszer alszik egy nap,de akkor másfél-két órát. De nem vállaltam be vele,mert vagy hisztizik a kocsiban vagy bealszik hazafelé este 6-kor,aminek meg nagyon nem örültem volna... Úgyhogy elmentünk csak vásárolni :cry:

Ronmay! Lili is nagyon hamar megun mindent,bezzeg ha megyünk valahova,akkor semmi gond :lol:

Tényleg! Ti mennyi időt játszotok a gyerkőcökkel,hogy effektíve leültök melléjük és foglalkoztok velük?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csajok,
nem jó a jövő péntek nekem, Apa kimenős :-( szerda?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nekem jó a szerda!

Petrát mikor kivettem a kocsiból, nem tudott menni a fáradtságtól. Minden lépésnél eltaknyolt. Itthon imbolyogva állt. :lol: :lol: :lol:
Sok volt azon a rámpás akármin 67x a fel-le menés. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aki még nem tudja: Petrának perec lesz a jele a bölcsiben.
A választék a következő volt:
ház
kerítés
asztal
óra
kancsó
perec

Természetesen egyből a kancsóra mutatott a gyerek, na, mondom Te nem leszel köcsög :evil: ! Gyorsan kivettem a választhatók közül a kancsót, kerítést, asztalt, mondom válassz a maradékból! Így lett perec. :lol: :lol:
Apa nagyon örült, mert neki is perec volt a jele az oviban! :lol: :lol: :lol: Végre úgy érzi, hogy valamit tőle is örökölt a lánya! :lol:

Kép
katy76

Jövő hétre (ezek szerint szerdára) vacsizós estét tervezünk, a Marzanoba. Aki jönne, az hamar jelezze, mert asztalt kell foglalnunk.
1/2 9-kor lesz a találka.

Kép
katy76

Kispocok!

Hát akkor te nem jössz :twisted: :lol: :lol: .
Nekem jó a szerda is, sőt jobb, mert előbb van :wink: :lol: .

És akkor ezennel közzé tétetik:
Jövő hét (szerdára?) megbeszéltünk egy antibébis ( :lol: ) vacsit a Marzanoba. Lehet csatlakozni :wink: !!!

Hú, én naaagyon álmos vagyok :oops: , húzok is fürdeni, aztán bevackolom magam. Ma húztam ágyneműt, ilyenkor alig várom, hogy belefeküdjek :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

ma voltunk FEri atyánál
noveber 14én lesz a keresztelő és tényleg nem kell fizetni.
na persze adunk majd pénzt,de azt mondta,h nem kell...

miután végeztünk kiderült,h nem lesz holnap adásvétel,mert az eladó
még nem tudta töröltetni a jelzálogot...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, drágám!
Ne csak írj, olvass is! :mrgreen: :mrgreen:
Ezek szerint nagggyon elkerülte a figyelmed, de mamatali át lett téve szerdára. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Képeket majd megnézem, hogy egyáltalán érdemes-e feltenni, mert annyira rossz fényképeket készítettem, hogy csuda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amit megörökítettem: minden gyerek tarkóját és hátát. :lol: :lol: :lol: De majd átnézem azért őket.

Kép
katy76

Boo!

Szerda.... :roll:
De Lois mehet pénteken, ha gondolja :twisted: :lol: :lol: :lol: .
:arrow: De én már alszom :lol: .

(Az én címemet nem is tudod :? . De küldöm :twisted: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Én folyamatosan téged ismétellek :shock: :lol: .
Egy rugóra... :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

nem gáz akkor a szerda?

köcsög :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

hurrá keresztelő :lol: :lol: :lol:
jelzálog meg :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ronmay,

30. hétig :shock: :shock: :shock: :shock: hogy fértél a falhoz a pocakodtól??? :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

kár hogy nem jöttetek?
Nálunk délelőtt van kb egy óra, amikor leülök mellé játszani, amúgy jól elszórakoztatja magát, kajtat utánam, mosunk, stb - de van hogy csak azt igényli hogy ott legyek mellette.
A délután az húzósabb, kb 4-től már fárad, igényli hogy jobban foglalkozzak vele - na ilyenkor van séta, játszótér, stb. Ez az, ami most nehezebb lesz.

Katy, Dodi, Boo,

ma esti beszélgetésetek igencsak érdekes volt - némi nemű fáziskésés
D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi a tali miatt, felőlem mehettek pénteken is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tali tényleg jó volt, a játszóházasokat pedig kibor˙ítottuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de a picik élvezték 8) 8) 8) 8) szerintem legközelebb is megyünk :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

Roló nagyon édes a képeken! Igazi PASI 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Köszi! Nem volt nagy hasam...én bent hordtam hátul a gyereket, mint ahogy most is... :lol: Mikor kijött csak néztek, hogy hogy lehet 3,25kg azt hitték 3 alatt van...De voltak azért mozdulatok mikor már zavart, főleg a cipő felvevésnél :lol:

Szerda este, nekünk nem jó én Debrecenbe leszek, most hagyom ott először Rolót négy napra Anyáméknál, mert megyünk Ausztriába jövő 7végén mászni :oops: :lol: Kettesben mint "régen" :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Egész 7végén egyedül leszek, Apa megint Szegen melózik... :cry: :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most belegondoltam, nekem mekkora hasam volt 30 hetesen. Akkor kezdődött, hogy már egy sima 10 perces séta után is úgy lihegtem, mint amikor felmásztam a Risy-re a Magas-Tátrában. HÚ, de jó is volt az régen!!! Most tökre eszembe juttattad Ronmay ezeket a régi szép emlékeket.

Biztos jó volt a tali! MIért nem lehet bemenni 50 kg/14 felettieknek??? És mi van, ha valami történik a gyerekkel, ráugrik valamelyik, vagy bármi? Ok, hogy alapból ne menjen be nagyobb embere a sok pici közé, de azért ha gáz van, jóhogy rohannék.

VEttem kiscipőket a csajoknak, Deichmannban. Azon gondolkodtam, veszek gumicsizmát is, hisz tök jó, mert nem kell annyit takarítgatni és csak belebújik, már mehet is az egyik, nem kell annyit fűzögetni stb. Viszont létezik olyan, ami béleltebb? Van olyan, hogy téli? Ja, meg képzeljétek, tegnapelőtt már vettem egy pár cipőt a Deichmannban, hogy rájuk tudjam próbálni, aztán végül három különböző, de majdnem egyforma fazont választottam, mert Natinak egy számmal kisebb kellett. És megláttam egy fekete kiscsizmát, leakciózva 990-re és egy 22-es méret volt pont belőle! Igaz, ez nem bélelt, de elképzeltem kis harisnyával, szoknyával, igazi kis csajszi lenne, még kicsit nagy a csizma, de szerintem pont bele fog nőni 1-2 hónap múlva. (nálunk szerencsére nem nő olyan gyorsan a lábuk, még kb. június elején vettem nekik az első szandált és még most is jó rájuk (és nem két számmal nagyobbat vettem! :lol: ) Szóval még jó lesz nekik a bölcsibe benti cipőnek.

Na, most megyek, nem aludtak itthon a lányok, de nehogy már gyerek nélkül maradjak,megyek egy kicsit vigyázni a tesóm gyerekeire....

Kép
pagika

Sziasztok!

Elviekben nekem is jó a szerda,csak a barátnőm itt van Kölnből és aznap biztos,hogy együtt leszünk,de szerintem nem marad sokáig,mert neki is babája van :lol: Úgyhogy remélem tudok csatlakozni :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: