Bari! De jó, hogy szombattól szuri!

Te magadnak adod be? Nekem sem mondott induló tüszőméreteket és -számot az első UH-n, úgyhogy szerintem biztos jó a helyzet, mert ha valami nem optimális, azt Apánk mondani szokta. Próbálj minél többféleképpen elkészített husit enni! Csak ügyesen!
Csuti! Hát, Ti is jó messze laktok Apánktól! De még szerencse, hogy így meg tudjátok oldani! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy hétfőn rendben legyenek a papírok és indulhassatok! És hogy piri pont a legjobbkor érkezzen!
Leeda! Ne izgulj, a punkció nagyon nagy élmény! Reggel először van egy UH Apánknál, (ehhez nem kell sorba állni), aztán Maja behív a kórterembe, átöltözöl, ja, előtte persze lemehetsz a férjecskéddel, ha akarsz (amikor én lementem, mindig sokkal, kb. ötszörannyival jobb eredményei lettek), aztán miután átöltöztél, kiküldenek még egyszer pisilni, és mehetsz a műtőbe, ahol Maja „előkészít”: ahogy fölfeküdtél, rögtön letakar alul egy papírral (szerintem, ez is annyira emberséges dolog!), kapsz a lábadra lábzsákot, az aneszteziológus dokinő megkérdezi, hogy hány kiló vagy, és aztán a kézfejeden keresztül elkezdik adni az infúziót és ugyanonnan megkapod az altatót. A dokinő azt mondja, hogy hamarosan elkezdesz szédülni, és aztán amikor tényleg szédülni kezdesz, a következő pillanatban már alszol is. Aztán a műtét után felébresztenek, megmutatják a tenyeredbe írt szívecskéket (remélem, valami jó nagy számot!

), átmászol az ágyadra, ami ott lesz a bal oldalon, persze segítenek, és utána érdemes annyit aludni, amennyi jólesik! Én mondjuk nem aludtam, mert olyan jó kis társaságom volt (Nyuszika

)! De ha úgy érzed, nagyon fontos, hogy kialudd magad! Ja, és persze Maja egy tündér!

Szerintem, nagyon megkönnyíti a kedves és közvetlen kisugárzásával az egész helyzetet!
Én úgy tudom, hogy Apánk általában a kisebb tüszőket is leszívja. (Nekem pl. eredetileg 6 nagyot mondott, de a műtét után azt mondta, hogy igazából jóval többet szívott le, viszont csak 5-ben volt petesejt.) Remélem, így, hogy részletesen leírtam, hogy mire számíthatsz, látod, hogy nincs miért izgulni!

Nagyon jó lesz, hidd el!

Addig is vigyázz magadra!
Monilla! A vérvételre az UH után kell menni, nem reggel! Írok egy privit!
Puszi Mindenkinek!