Sziasztok!
Életjel! Bocsi, hogy nem jöttem, de péntek óta olyan hasfájósak lettünk, hogy se nappal, se éjjel nem tudott aludni, max fél órákat, de utána ébredt is, mert úgy fájt a pocija, és úgy erőlködött szegényem, hogy jöjjön a puki, rotyi, büfi, hogy még az arcocskája is belevörösödött.

Nagyon sírt, nagyon fájt neki. Pedig nagyon figyelek arra, mit eszem, nehogy ártsak neki, de nem ezzel volt a gond. Tegnap volt a védőnő, és akkor mondta az espumisant, hát megvettük, tegnap este kapott 5 cseppet, és úgy aludt, hogy csak na!

Fél 1kor kelt, szopizott, majd aludt, aztán 4 kor kelt, szopizott és megint alszik. Hajnalban akkorát rotyogtatott, hogy még a rugija is csurom kaki volt, úgy telement.

Úgyhogy lekopogom, hat az espumisan.

Nagyon jó, hogy megvettük, mert előtte nem használt se a függőlegesen tartás, se a hasfájós tartás, se a tornáztatás, se a masszázs, se a hason fektetés, néha aludt csak fél órákat apája vagy az én pocimon. Jött mindig sok kaki, puki is, csak nagy kínlódások árán. Így a védőnő tanácsára megvettük ezt, és segít. Végre nyugodtan alszik szegényem, és mi is tudunk. Úgy sajnáltam, nagyon fájt neki, hiába vigasztaltam, volt, hogy vele sírtam.
Csibuc, Schopin gratulálok nektek!!
Dia! Utólag is nagyon boldog szülinapot!
Csillag! Nagyon sajnálom! De én is csak azt tudom mondani, hogy gyere, és írd ki magadból mi bánt, mi megpróbálunk neked így távolból is segíteni!!!
Bévi! Örülök, hogy végre otthon vagytok! Lili nagyon szép kislány!

Ne várd még el tőle, hogy 3 óránként szopizzon!!! Egyébként minél többször mellre teszed, annál jobb! Hiszen kapja a cicid az ingert, hogy termelődjön a tej. Egyet értek Maccsal!
Ircsi! Jó, hogy írtad az alvást, akkor már tudom, miért sírt, mikor betettük a kiságyba! Azóta nem sír!

Katus egyre tüneményesebb! Nagyon jó, hogy feltetted az Anya, taníts engem-et, sok hasznosat találtam benne!!!
Évi! Szuper, hogy feltetted a Suttogót, már rég keresem! Látom, Tomi baba is szenved ezekkel a hülye gázokkal, szelekkel. Egyedül egész nap, hűűű...

Mi éjjel voltunk egyedül, mert a Tomi ment dolgozni. Féltem, hogy fogom bírni, mert eddig váltásban csináltuk, de szerencsére minden ok volt. Kopp-kopp-kopp.
Tünde! Van olyan, hogy szopási sztrájk, barátnőm kislányának többször volt ilyen. A legfontosabb, NEM SZABAD FELADNI!!! Mindent meg kell próbálni! Amit Ircsi linkelt oldalt, figyelmedbe ajánlom, nagyon jó! Barátnőméknek egyébként múltkor az alva szoptatás segített, mert ébren nem akarta elfogadni a cicit. Egyébként amikor ilyen növekedési-fejlődési ugrásuk van, akkor is előfordulhat sztrájk, vagy éppen az, hogy akár 15ször kéri a cicit!
Tej csepegése ciciből nekem is van ilyen. De ne ijedjen meg senki, ha egyszer csak elmúlik, az csak annyit jelent, hogy jól reagált a baba jelzéseire, és beállt a kereslet-kínálat, nem pedig kevesebb a teje. Érdemes sokat olvasgatni a szoptatásról, és akkor helyesen felismeritek a válsághelyzeteket, megoldjátok, és nem lesz gond!

Nagyon jó a
www.lll.hu oldal, amit már Ircsi is írt többször! Na meg a pozitív gondolkodás és a no stressz!
Mi is egyre jobban kezdjük megismerni a kislegényt, ami sokat segít abban, hogy minél jobban és gyorsabban tudjunk reagálni a jelzéseire. sírására!
Képzeljétek, múlt hétfőn intézte a férjem a gyest, családi pótlékot, anyaságit, szerdán már a számlámon volt az anyasági, most hétfőn pedig kaptam a levelet, hogy szept. 3-ig kapom a többit is. Úgyhogy ezzel is és Bence papírjaival is szerencsénk volt.
Múlt héten mi is rávettük magunkat, hogy levágjuk törppicur körmeit, vagyis a Tomi csinálta, én nem mertem, nehogy az apró kezecskéiben kárt tegyek.
Még biztos akartam valamit, igyekszem pótolni, de ébredezik a kisfiam. Puszi mindenkinek!